A la cerca de l’allotjament més barat de WordPress del 2020 (amb 3 opcions)

La seguretat, les capacitats i la velocitat del vostre lloc web es basen en la infraestructura de l’amfitrió. Si us agrada el 35,4% de la majoria dels propietaris de llocs web, probablement vulgueu o en tingueu Lloc de WordPress.


El repte és triar el tipus d’allotjament web que estigui dins del vostre pressupost, sense renunciar a la qualitat. Però, què és “Hosting de qualitat” i que els proveïdors d’allotjament ho ofereixen a preus assequibles?

Probablement, l’acordabilitat per a vosaltres no és algun truc promocional. No voldreu comprar un pla d’allotjament que tingui un aspecte barat a la part frontal i, a continuació, pagueu una quantitat obscena de diners per funcions i assistència tècnica que hauria d’incloure al vostre paquet en primer lloc. Voleu coherència. Els preus baixos es mantenen baix després de comprar.

Tinc bones notícies, però primer, entenem el que estàs demanant.

Tipus de plans d’allotjament WordPress

WordPress és el CMS més utilitzat i té una quota de mercat del 62,7%. Joomla, que és el segon sender més popular per darrere, amb un 4,4% del mercat.

No triga gaire a escollir el proveïdor d’allotjament adequat per al vostre lloc web. Heu de conèixer algunes coses com funcionar i si s’ajusten a la naturalesa del vostre negoci.

Normalment, hi ha tres tipus de serveis d’allotjament de WordPress amb els quals podeu compartir-ho: compartit, dedicat i núvol.

1- Hosting compartit

Aquest pla és la solució d’allotjament més popular al mercat actual. És assequible i fàcil de mantenir.

Per als plans d’allotjament compartits, els proveïdors d’allotjament allotgen normalment diversos llocs web en un servidor. Aquest pla sol tenir restriccions o limitacions sobre els recursos als quals podeu accedir, incloent l’espai d’emmagatzematge, l’ample de banda, la seguretat i altres funcions.

L’allotjament compartit és l’opció més barata per a persones amb pressupostos limitats i ideal per als principiants amb experiència limitada.

2- Hosting dedicat

Amb un hosting dedicat, obteniu un servidor dedicat per allotjar el vostre lloc web. Com el seu nom indica, no arribeu a compartir els recursos del servidor amb altres usuaris.

L’allotjament dedicat augmenta significativament la velocitat del vostre lloc web, ja que no compartireu recursos de servidor amb altres llocs. També és altament segur ja que ets l’únic que utilitza el servidor.

L’allotjament dedicat és una excel·lent opció si espereu una gran quantitat de trànsit al vostre lloc. L’allotjament compartit té un límit en el volum de trànsit que pot gestionar.

Les úniques mancances d’aquest pla són els elevats costos i la necessitat de coneixements tècnics per gestionar un servidor dedicat. Per tant, contractareu un personal de TI o tècnicament prou capaç de mantenir un servidor d’allotjament.

3- Hosting al núvol

Aquest servei d’allotjament és una tecnologia relativament nova que combina les característiques d’allotjament compartit i dedicat. Podeu anomenar-lo híbrid.

El servei distribueix la càrrega física de diversos llocs a diversos equips. Aquest procés permet al vostre lloc web tenir els seus recursos de servidor sense necessitat de maquinari dedicat. És possible que no tingueu maquinari d’allotjament dedicat, però podeu ampliar les necessitats quan calgui.

Si voleu combinar els avantatges d’un allotjament compartit i dedicat, la solució de hosting al núvol és la solució. Tanmateix, hi ha desavantatges

 • El suport pot retardar la resolució de problemes que es plantegin,
 • És possible que hagueu d’afrontar problemes de seguretat i
 • Escalar significa que allotjament és car

Potser us estareu preguntant quina és la millor opció per a vosaltres. Explorem!

2020, allotjament barat de WordPress barat

A continuació es mostren tres dels proveïdors d’allotjament més barats de WordPress el 2020. Les nostres opcions es basen en la fixació de preus en els costos de registre i posterior renovació.

Aquestes opcions no es basen només en allotjament compartit. Aquests amfitrions seran adequats si busqueu opcions d’allotjament en núvol dedicades i econòmiques.

1. Hostinger

Hostinger WordPress HostingHostinger WordPress Hosting comença des de 0,96 USD / mes (feu clic aquí per obtenir més informació).

A causa del cost inicial i dels preus posteriors, es considera que Hostinger és més barat que altres proveïdors d’allotjament.

A més dels seus baixos requisits tècnics, Hostinger també és perfecte per tenir un pressupost ajustat. No té un preu més assequible de 0,99 dòlars al mes.

Funcions de WordPress d’Hostinger

Anem a explorar què obteniu.

Seguretat millorada

Tots els llocs web allotjats per Hostinger estan protegits pel pla de protecció integral de BitNinja, que ofereix una defensa contra tots els atacs cibernètics automatitzats..

1-Feu clic a Instal·lació de WordPress

Ja han quedat els dies en què la configuració del teu WordPress ha demostrat una complicada i necessita temps. Ara només heu d’omplir un formulari senzill, introduir les vostres dades i instal·lar el WP en un sol clic. No triguen més d’uns minuts.

Creat per al rendiment

Hostinger aconsegueix una velocitat de càrrega immillorable mitjançant l’ús de

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX, i
 • Plugins WP prèviament instal·lats en memòria cau,

Altres funcions d’Hostinger inclouen còpies de seguretat diàries o setmanals, dominis gratuïts i certificats SSL, comptes FTP il·limitats, Cronjobs i ample de banda i molt més..

Atenció al client d’Hostinger

WordPress d’Hostinger assistència disponible per ajudar-vos amb totes les vostres preguntes i dubtes. Suport de xat en directe disponible 24 × 7. La vostra tranquil·litat es garanteix, ja que el servei proporciona a experts que estiguin en espera per solucionar qualsevol problema relacionat amb el vostre lloc web.

Hostinger Preu

Preus de Hosting WordPress Hostinger

El pla Únic de WordPress té un preu de 0,99 dòlars mensuals. Aquest pla es renova a 2,15 dòlars mensuals després del primer pagament.

WordPress Premium és de 2,89 dòlars al mes i de 3,49 dòlars al mes quan renoveu. WordPress de negocis comença amb un preu inicial de 3,99 dòlars, mentre que els pagaments posteriors se situen per 7,95 dòlars.

Entre els avantatges de l’amfitrió hi ha,

 • Preu baix i assequible
 • Atenció al client eficient i fiable
 • Molt fiable per a la velocitat i el temps de funcionament
 • Ofereix excel·lents funcions

Entre els desavantatges de l’hosting s’inclouen,

 • Els preus augmenten després del primer mandat
 • No hi ha cap nom de domini gratuït per als usuaris del pla d’Hosting Single WordPress
 • No admet actualitzacions automàtiques

2. Bluehost

BlueHost WordPress HostingBlueHost WordPress Hosting comença a partir de 2,75 dòlars / mes (feu clic aquí per obtenir més informació).

Bluehost es diferencia de molts altres proveïdors de hosting. A diferència d’altres, no heu de pagar un pla de tres o cinc anys per obtenir el pla d’allotjament barat quan feu servir el servei..

Si teniu pensat anar amb un pla d’allotjament compartit de cinc anys, Bluehost és l’opció per a vosaltres. El servei ofereix tres tipus d’allotjament WP.

 • Hosting WP compartit: És relativament segur, fàcil de navegar i bastant ràpid. La plataforma també proporciona actualitzacions automàtiques, noms de domini gratuïts (només per al primer any) i un certificat SSL gratuït.
 • Hosting gestionat: Us ajuda si la gestió dels vostres llocs web és cada cop més tediosa per a vosaltres. Aquesta característica ajuda a gestionar-ho tot, des d’un tauler de control.
 • Hosting de comerç electrònic: Creat per WooCommerce, aquest complement eCommerce proporciona passarel·les de pagament segures i botigues en línia totalment personalitzables, entre altres coses.

Funcions de WordPress Bluehost

 • Actualitzacions automàtiques de WordPress: Aquesta característica garanteix que el vostre compte estigui actualitzat i segur de la manera més regular possible.
 • Instal·lació automàtica del WP: Bluehost instal·la la versió més ràpida i segura de WordPress per al vostre lloc web un cop us subscriviu a un pla.
 • WordPress Staging Environment: Aquesta opció permet provar els canvis abans de posar-los a la vostra disposició al lloc.

Altres característiques inclouen; nom de domini gratuït durant un any (amb cinc dominis estacionats i 25 sub), certificat SSL, emmagatzematge SSD de 50 GB, etc..

BlueHost Atenció al client

Bluehost proporciona Atenció 24 hores per a allotjament WP. Estan disponibles tant per a xats en viu com per a trucades.

Tarifa Bluehost

Preu de l’allotjament compartit

Plans / Preu
Preu de la inscripció
Regular (12 mesos)
Renovació (24 mesos)
Renovació (36 mesos)
Bàsic2,95 dòlars / mes8,99 $ / mes8,49 dòlars / mes7,99 dòlars / mes
Més5,45 dòlars / mes12,99 dòlars / mes11,99 dòlars / mes10,99 $ / mes
Choice Plus5,45 dòlars / mes16,99 dòlars / mes15,99 dòlars / mes14,99 dòlars / mes
Pro13,95 dòlars / mes25,99 dòlars / mes24,99 dòlars / mes23,99 dòlars / mes

Preu de l’allotjament gestionat

 • Pla de creació: 19,95 dòlars al mes
 • Creix: 29,95 dòlars al mes
 • Escala: 49,95 al mes

Preu d’allotjament de comerç electrònic

 • Starter Pack: 6,95 dòlars al mes
 • Plus: 8,95 dòlars al mes
 • Pro – 12,95 dòlars al mes

Avantatges de Bluehost

 • Bluehost ofereix un dels preus més assequibles del mercat
 • El servei admet actualitzacions automàtiques
 • És relativament segur

Inconvenients del Bluehost

 • Atenció al client no fiable
 • Costosos augments
 • Augment dels preus de renovació

3. Namecheap

NameCheap Hosting de WordPressL’allotjament de WordPress gestionat per NameCheap comença a partir de 3,88 $ / mes (feu clic aquí per obtenir més informació).

El servei té una de les tarifes de preus inicials i de renovació més barates, és per això que ha fet aquesta llista. Namecheap ofereix dominis excel·lents i allotjament web barat a preus assequibles.

Namecheap compta amb serveis d’allotjament compartit i allotjament gestionat que tenen tones de funcions.

 • Hosting compartit: L’oferta està avalada per la garantia d’allotjament de Namecheap, amb banda ampla no modificada, un 99,9% de temps de lliurament i certificat SSL gratuït, entre característiques.
 • Hosting gestionat: Aquesta és la més ràpida d’opcions d’allotjament de WordPress. Ve amb una còpia de seguretat segura i una eina de restauració.

Tot i que l’allotjament de WordPress gestionat no és l’opció més barata disponible, els usuaris els encanten. Al voltant del 52% dels usuaris administrats de WordPress que creuen que val molt més.

Namecheap WordPress Característiques

 • Garantia cent per cent: Tots els serveis d’allotjament web tenen la màxima forma de garantia i ofereixen excel·lents opcions.
 • Última tecnologia del servidor: Namecheap utilitza la revolucionària tecnologia de servidors Dell per millorar l’eficiència. El SAN d’alta velocitat proporciona un temps de funcionament 100%.
 • Constructor de llocs web: Podeu acumular ràpidament la vostra presència en línia fàcilment.

Altres funcions inclouen certificats SSL gratuïts, atenció al client les 24 hores, control complet del lloc web amb cPanel, actualització fàcil, còpies de seguretat diàries, etc..

NameCheap Atenció al client

Namecheap disposa de 24 hores atenció al client a través del xat en directe També hi ha una àmplia base de coneixement disponible per a l’autoestudi.

Preu d’allotjament de Namecheap

Preu de l’allotjament compartit

Planes i tarifes d'allotjament de NameCheap

 • Pla estel·lar: 1,44 dòlars el mes (tant per a les renovacions inicials com per a les primeres)
 • Stellar Plus: 2,44 dòlars al mes
 • Negoci estel·lar: 4,44 dòlars al mes

Obteniu un 50% de descompte quan pagueu el primer any.

Preu gestionat per allotjament de WordPress

NameCheap Preu gestionat per allotjament de WordPress

 • EasyWP Starter – 3,88 $ (1 $ el primer mes)
 • EasyWP Turbo – 7,88 dòlars (el primer mes costa 2 dòlars)
 • EasyWP Supersonic – 11,88 dòlars (3 dòlars el primer mes)

Avantatges de Namecheap

 • Namecheap proporciona representants de xat eficients
 • Ofereix serveis d’allotjament fiables
 • Interfície d’usuari i disseny amigables

Desavantatges de Namecheap

 • El suport en directe només depèn del pla de subscripció
 • No ofereix assistència telefònica
 • Alguns poden ser difícils de configurar els certificats SSL

Criteris per triar l’allotjament de WordPress

Abans de decidir quin és el pla d’allotjament de WordPress que voleu triar, voleu considerar algunes coses. La fiabilitat, la velocitat i la seguretat són els principals factors que heu de tenir en compte a l’hora de seleccionar el vostre servei d’allotjament.

Hauríeu de tenir en compte els requisits, els preus, les funcions, el disc o l’espai d’emmagatzematge i també l’assistència al client.

Mirem de prop.

1. Requisits

L’amfitrió de WordPress que escolliu ha de complir els criteris següents. Hauria de donar suport:

 • Versió PHP 7.3 o superior
 • MySQL versió 5.6 o superior, alternativament, MariaDB versió 10.1 o superior
 • HTTPS

Tot i que qualsevol servidor que admeti PHP i MySQL és acceptable, WordPress recomana utilitzar-lo Apache o Nginx. No oblideu demanar aquests requisits al vostre amfitrió abans de comprometre’s amb res.

2. Preu

Si bé els preus de cada proveïdor d’allotjament varien de barat a car, alguns ofereixen descomptes o preus promocionals per als nous subscriptors. Després d’això, els usuaris renova els seus serveis d’allotjament a un ritme regular.

La majoria dels proveïdors d’allotjament fan publicitat de les opcions de preus que s’apliquen si pagueu de tres a cinc anys. Normalment, es tracta de la millor manera d’aconseguir allotjament de WordPress barat ja que redueix els costos d’allotjament durant els propers tres o més anys.

Tanmateix, les empreses que paguen mensualment o anualment poden afrontar el risc d’increment de preus a partir del segon o tercer any de subscripció.

3. Característiques

La majoria de proveïdors d’allotjament ofereixen funcions similars com ara,

 • 99,9% temps de funcionament del lloc,
 • Tauler de control i cPanel,
 • Certificats SSL gratuïts,
 • Noms de domini i
 • Comptes de correu electrònic

Alguns ofereixen opcions de còpia de seguretat regular, mentre que alguns opten per còpies de seguretat setmanals o mensuals. Alguns proveïdors gestionen l’atenció al client per telèfon i xat en directe.

Alguns hostes ofereixen funcions addicionals per un suplement. Normalment, els proveïdors d’allotjament us demanaran que pagueu un emmagatzematge addicional si ho necessiteu. També venen privadesa del nom de domini, còpia de seguretat del lloc, seguretat del lloc, així com altres funcions i complements.

4. Disc o espai d’emmagatzematge

Segons el preu o el pla de subscripció, els diferents serveis d’allotjament ofereixen des de 10 GB fins a més de 100 GB d’espai d’emmagatzematge. Alguns fins i tot tenen un espai de disc SSD il·limitat per als seus usuaris.

5. Atenció al client

Independentment de la capacitat de maneig del vostre lloc, en algun moment, necessitareu ajuda. Si es plantegen situacions com aquesta, voleu assistència al client que us pugui resoldre ràpidament.

El 78,3% dels usuaris afirmen que el suport és la major preocupació pels seus llocs de WordPress i que hauria de ser una prioritat.

Els amfitrions grans disposen d’un servei d’atenció al client eficient i sensible. Els amfitrions web que us recomanem proporcionen assistència a través de diversos canals.

Pensaments finals

No és cap secret, WordPress és el campió indiscutible dels sistemes de gestió de continguts. S’utilitza àmpliament per a tot tipus de llocs web de negocis, personals i institucionals. És compatible amb diversos llocs d’allotjament, inclosos Hostinger, Bluehost i Namecheap.

Hostinger té un dels millors preus del trio i l’assistència al client més eficient. Bluehost afavoreix els plans a llarg termini i és ideal per a eCommerce, mentre que Namecheap ofereix alguns dels millors dominis i més assequibles.

Podeu treballar rendiblement qualsevol d’aquestes tres opcions segons els vostres plans d’empresa i el vostre pressupost. Endavant i tria la teva elecció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map