7 trucs de comerç electrònic més reeixits per implementar-los al vostre negoci

Aquest article va ser escrit per Lori H Morris


Cada empresari té un profund desig de començar un negoci i deixar-lo funcionar amb un pilot automàtic. eCommerce és la millor manera de dirigir un negoci que funcioni per si mateix. Transforma la teva petita empresa de comerç electrònic en una d’èxit amb aquests consells d’èxit.

igor-miske-207639Consells de comerç electrònic per implementar al vostre negoci.

Altres articles útils per a aquells que inicien una empresa de comerç electrònic:

 1. Obriu una botiga de comerç electrònic amb WordPress
 2. Inicieu un negoci d’expedició en línia amb Shopify
 3. Creeu una aparició en línia amb Wix
 4. Comença un bloc de viatges i guanya diners
 5. Millor allotjament web per a petites i mitjanes empreses

1. Tracteu la vostra passió com a negoci

Si la vostra empresa de comerç electrònic va néixer d’una afició, o alguna cosa que feu en el vostre temps de lleure, porteu la passió al següent nivell. Comença a pensar-ho com a hobby i pensa-ho com a negoci que funciona. El primer error que fan els empresaris en l’emprenedoria és pensar que la seva empresa és massa petita per anomenar-se empresa. Aquest no és el cas. Penseu estratègicament sobre com podeu fer créixer el vostre negoci

Això comença amb el següent:

 • Elaboració d’un pla de creixement empresarial. Quan teniu un pla en marxa, podeu treballar per aconseguir-lo.
 • Obtenir finançament per al vostre nou projecte empresarial. Parleu amb els inversors o visiteu el banc per obtenir un préstec. Per iniciar el vostre hobby en un negoci, necessitareu capital.
 • Crea un pla de màrqueting. Tots els negocis, grans o petits, tenen un pla de màrqueting. Comenceu a comercialitzar el vostre producte o serveis avui. És el primer pas per al creixement empresarial.

2. Opteu per una bona plataforma de comerç electrònic

Com que ets propietari de l’empresa, necessites una visió en profunditat per identificar els possibles problemes abans que es plantegin. Avaluar diferents tipus de Plataformes de comerç electrònic per a un negoci en línia perquè serà la base de tota la vostra operació. Heu de passar estones per buscar el millor lloc web d’allotjament per a petites empreses que s’adapti a les vostres necessitats.

Quan trieu el programari, heu de tenir en compte l’escalabilitat, els problemes de seguretat, les eines de màrqueting i la usabilitat. No obstant això, aquí hi ha algunes altres coses a considerar:

 • Preu i pagament
 • Integracions
 • SEO i facilitat per a mòbils
 • Servei d’atenció al client

3. Identifiqueu qui són els vostres clients

La primera regla de qualsevol negoci és conèixer i comprendre els vostres clients objectiu. Cal conèixer els seus hàbits, els seus interessos i com passen el seu temps lliure. Molts empresaris cometen l’error d’ignorar aquest pas vital en el negoci. Com a resultat, es perd una gran quantitat de temps i recursos per crear estratègies de màrqueting.

Penseu a treballar amb llocs web de cupons per arribar al vostre públic objectiu. Aquesta estratègia funciona si identifiqueu els vostres motius comercials, el públic objectiu i si teniu una oferta clara de productes.

Aquesta és l’etapa en què identificareu quins recursos de màrqueting produiran el millor ROI.

També podeu tenir en compte les qüestions següents en exercir els vostres clients:

 • A partir de les dades existents
 • Cartografia del viatge del client
 • Entrevistant clients
 • Realització d’enquestes a clients
 • Analitzant la vostra competència

4. Feu més fàcil el procés de checkout

Vols vendre més dels teus productes en línia?

Assegureu-vos que els vostres clients no es frustrin i no abandonin els carretons. Si el procés de compra és dur, es poden comprar a un altre lloc web de comerç electrònic.

Simplifiqueu el procés de checkout per facilitar que algú pugui comprar al vostre lloc web. Podeu fer-ho eliminant el requisit perquè un usuari configuri un compte i redueixi el nombre de pàgines que algú ha de fer clic abans de comprar.

Creeu una opció d’enviament per defecte i de baix cost que aparegui automàticament a la pàgina de compra. S’ha d’utilitzar l’ompliment automàtic per omplir formularis més ràpidament.

També és una bona idea guardar la informació d’enviament, facturació i pagament per als clients.

Assegureu-vos que hi hagi algunes maneres perquè els clients puguin fer els pagaments de les seves comandes i incloure opcions de pagament habituals com Amazon i PayPal.

Fins i tot podeu considerar les maneres següents per millorar el procés de checkout:

 • Feu que la caixa sigui fàcil per a mòbils
 • Penseu en utilitzar un indicador de progrés
 • Eviteu l’adhesió o l’inici de sessió
 • Posa funcions de seguretat a tot arreu
 • Sol·liciteu informació menys, però essencial

carlos-muza-84523-1Millora les vendes de comerç electrònic mitjançant la millora del procés de compra.

5. Feu als vostres clients ambaixadors de marca

Esteu buscant una manera d’afegir certa credibilitat al vostre negoci?

Bé, podeu aconseguir-ho amb un testimoni brillant positiu d’un client anterior. Hauríeu de compartir i recopilar comentaris i testimonis periòdicament, així afavorireu les vendes dels visitants del vostre lloc.

En rebre un testimoni, cerqueu la manera de compartir-lo amb els vostres clients. Com més sàpiguen del vostre negoci, més probabilitats adquiriran de vosaltres. Els clients són el millor actiu per al vostre negoci; aprofitar-los en conseqüència.

A més, es mostren algunes coses addicionals que podeu fer:

 • Aprofiteu el quilòmetre addicional per deixar una impressió estel·lar als clients, fins i tot petits gestos personals provoquen un efecte ondulatori.
 • Escolteu les queixes dels clients: demostreu-los que us preocupa els sentiments i desitjos dels vostres clients.
 • Recompensa d’oferta: recompenseu els vostres clients. Això els farà pensar més en vosaltres

6. Aprofiteu les proves gratuïtes

Aprofiti qualsevol prova gratuïta a les aplicacions per trobar els millors per a les teves necessitats.

Com a nou propietari del negoci, l’experimentació hauria de formar part del vostre procés. Seguiu utilitzant aplicacions que siguin més útils per al vostre negoci, sobretot quan la empresa estigui més ocupada.

7. Implementar un procés de màrqueting rigorós

Penseu en diversos mètodes de comercialització del vostre negoci.

A part d’utilitzar les xarxes socials, envieu els vostres productes a revistes populars i altres blocs. Aprofiteu butlletins de correu electrònic per tal que els vostres subscriptors estiguin al corrent de les vostres ofertes de negoci.

Obtindreu la millor exposició per l’optimització del motor de cerca. Assegureu-vos que les vostres pàgines web estan optimitzades per a les paraules clau per augmentar el trànsit orgànic. Com més alt sigui el vostre lloc web en els motors de cerca, més fàcil us trobareu els vostres clients.

A continuació, es mostren alguns consells per millorar el vostre esforç de màrqueting de comerç electrònic:

 • Estratègia de màrqueting de contingut: crea una estratègia de contingut per crear el vostre públic i obtenir trànsit de cerca orientat
 • Construir autoritat: utilitzeu les vostres botigues de comerç electrònic com a plataforma autoritària per a la discussió dels clients
 • Centrat en la marca local: si teniu una botiga de maons i morters, podeu centrar-vos en la marca i la comercialització locals
 • Estigueu al dia de les novetats del sector: utilitzeu les darreres novetats del sector com a contingut per compartir amb els vostres clients.
 • Productes d’increment / venda transversal: quan s’utilitza correctament, les tècniques de venda i venda creuada són efectives. Feu clic als vostres visitants amb enllaços de producte rellevants.

Conclusió

Posar en pràctica un negoci lucratiu de comerç electrònic és possible quan utilitzeu les eines i les tàctiques adequades per fer créixer el vostre negoci. Només cal que es faci feina i estratègia.

Lori H. Morris és especialista en màrqueting digital i escriptora de continguts Empresa de desenvolupament web de Toronto i especialitzat en màrqueting, SEO i compromís social.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map