5 consells d’optimització de contingut per al vostre lloc web de màrqueting d’afiliació

El màrqueting d’afiliació prospera en la confiança i la reputació. El tractament de contingut de forma superficial és molt probable que es produeixi un error contrari, provocant conversions pobres i poc trànsit. El motiu principal d’això és el fet que la gent busca algú conegut que els proporcioni informació significativa i realment útil.


Però la veritat és que creixem a mesura que avancem. Amb el temps, adquirim més coneixement i experiència sobre allò que constitueix una bona redacció i un contingut de confiança. Hi ha moltes maneres de millorar l’escriptura i l’optimització de contingut rellevant del rendiment del vostre lloc d’afiliació. Es pot aplicar a propers articles i guies de compra i també a renovar contingut més antic.

Segons 99 Empreses, Els programes de màrqueting d’afiliació generen un 15-30% de totes les vendes d’anuncis, amb un 81% de marques i un 84% d’editors que ja implementen màrqueting d’afiliació en els seus esforços de contingut digital. En aquest article, busquem oferir-vos els consells bàsics que us ajudaran a millorar les conversions i a augmentar el vostre trànsit considerablement.

Consells sobre l’optimització de contingut per a lloc web de màrqueting d’afiliació

1. Profunditat per sobre del rang

Es tracta de reiterar que les persones busquen contingut valuós que els beneficiï directament. Sigui quin sigui el contingut demogràfic que tingueu com a objectiu, primer cal afegir les necessitats del vostre públic.

A la gent no li interessa el contingut que es redueix. Segons Treball 2 Alegria, El 38% dels venedors afirma que el màrqueting d’afiliació és el seu mètode d’adquisició de clients més destacat, amb un 57% afirma que el bloc de blogs i la creació de contingut és el mètode preferit per conduir el trànsit..

Per ser persuasiu, un lloc web de màrqueting d’afiliació ha de ser exhaustiu i divulgatiu. Voleu considerar la compra d’un producte anunciat per un lloc que no conegui? L’optimització de continguts ha de procurar no només fer articles més llargs i amplis, sinó més aviat detallats i minuciosos.

2. Millorar la llegibilitat

Hi ha una varietat de factors que defineixen la facilitat de lectura de la còpia. La manera més popular de mesurar-ho és el Flesch-Kincaid Score.

“Si el punt de lectura és alt, es beneficiarà molt el vostre lloc web des de moltes perspectives. En primer lloc, l’evident. No sembla impenetrable una còpia ben elaborada. Llegeix sense problemes i no exigeix ​​massa informàtica. En segon lloc, la llegibilitat és essencial per a SEO ”.

– Christopher K. Mercer, empresari digital i creador de Citatior.

No hi ha cap garantia que Google calculi la puntuació de Flesch-Kincaid sobre el contingut d’un lloc web. Tanmateix, el contingut fàcil de llegir tendeix a assolir una posició més alta en els resultats de la cerca. La raó d’això rau en el factor humà. La gent no vol voler llegir un text molt complicat quan no s’hagi sol·licitat. Si la gent va fer clic al vostre enllaç a Google i va abandonar la pàgina poc després, Google “castigarà” el lloc web, ja que no va proporcionar a l’usuari el valor que buscava. Per tant, no hauria de situar-se com a màxim en resultats de cerca.

Eina d'anàlisi de llegibilitat de YoastEina d’anàlisi de llegibilitat de Yoast (font)

Per tant, com optimitzar el text per a una millor llegibilitat? Aquí hi ha alguns suggeriments:

 • Mantingueu les frases curtes. Com més curts siguin, més fàcil és, en general, seguir el punt del text. Mantenir frases menors de 15 paraules hauria de fer-ho.
 • Mantingueu els paràgrafs breus. Grans blocs de text són intimidatoris i dissuaderan sovint els lectors de la lectura. Si manteniu els paràgrafs sota de 5-6 línies, us serà fàcil d’utilitzar.
 • Utilitzeu connectors com “però”, “a més”, “a més”, etc. Ajuden a establir una connexió lògica entre idees, cosa que facilita la lectura del text.
 • Utilitzeu llistes amb vinyetes per fer l’article més escaneable.
 • Eviteu la veu passiva quan sigui possible.

També podeu limitar el nombre d’adverbis que feu servir. En lloc d’optar per adverbis, és millor anar amb verbs més descriptius. Manté el text més atractiu. Aquí teniu un breu exemple:

 • Jennifer va caminar ràpidament
 • Jennifer es va precipitar

La segona versió és molt més descriptiva i concisa, cosa que fa que sigui més fàcil de llegir i més atractiva.

3. Utilitzeu multimèdia

L’èxit d’un lloc web de màrqueting d’afiliació es defineix en part per la implicació del seu contingut. Tenint en compte l’ecosistema de tecnologia moderna, sembla que tenim una extensió d’atenció més curta i sembla que no els agrada llegir paràgrafs llargs o textos llargs en general. És per això que cal complementar ocasionalment els nostres articles amb imatges i vídeos.

A continuació, detallem algunes maneres d’augmentar considerablement l’interacció de lectors amb el contingut:

 • Utilitzeu imatges amb cares. Evolucionadament estem conduïts cap a cares. Ells crideu la nostra atenció i impliqueu-nos, que us poden ajudar a emfatitzar seccions importants del vostre text i Trucades a l’acció.
 • Utilitzeu imatges i infografies que facilitin la comprensió del vostre text.
 • La recomanació habitual és utilitzar una imatge en 200 paraules de text. Tanmateix, Blog Pros ha analitzat les 100 entrades de blocs més populars a Internet i han conclòs que presenten una imatge aproximadament 350 paraules.

4. UX sobre paraules clau

Els estàndards de SEO canvien molt amb el pas del temps i, sovint, el que sol ser l’alimentació de l’optimització d’alta qualitat es queda obsoleta en qüestió de mesos. Això és el que va passar amb les paraules clau, que segueixen sent un tema intensament debatut en l’optimització de les pàgines.

James Daily, cap del departament de contingut de Flashessay.com compartia això

“Fa uns anys, els escriptors van haver de saltar pels cèrcols més estranys per integrar hàbilment les paraules clau en el seu text. Sovint s’assemblaven a fragments de text truncats i antinaturals que cap persona sana mai pronunciaria.

Els estàndards de SEO, però, s’han canviat considerablement, i ara el farciment de paraules clau es considera un faux-pas més que una bona pràctica. “

Una experiència d’usuari ben dissenyada (UX) s’ha convertit en un component essencial per als alts rànquings en els motors de cerca que, de fet, proporciona als llocs web una afluència saludable de trànsit. Segons Top Tal, El 88% dels clients és molt poc probable que tornin a un lloc web amb UX deficient, amb un 62% que afirma haver començat activament a evitar aquesta marca determinada per no adaptar-se a UX.

Això no vol dir que les paraules clau ara no siguin importants, sinó que segueixen sent un dels senyals crítics que els motors de cerca tenen en compte per classificar els llocs web en els resultats de la cerca. Tanmateix, UX ara és un component clau d’una an Estratègia d’optimització de SEO.

Però, què significa això pels propietaris del lloc?

En poques paraules, ens hem de centrar en satisfer les necessitats dels clients abans de res. Per tant, bombardejar els vostres clients potencials amb sintasies repetitives i antinaturals és una mala pràctica. Centreu-vos a respondre de manera fiable a les preguntes del client i només procureu aplicar les paraules clau al vostre text.

5. Explica una història

Un dels objectius essencials d’un lloc web de màrqueting d’afiliació és crear una relació de confiança amb la seva audiència. Un gran nombre de negocis utilitzen històries per crear una connexió significativa amb els seus clients. El tipus de narració que heu utilitzat quan escriptura d’una carta d’un compte personal.

Comencem amb la ciència que hi ha al darrere.

Sorprenentment, segons investigacions publicades recentment, la narració de contes eleva els nivells d’oxitocina al cos: una de les hormones de “sentir-se bé”. Els humans solen tenir nivells elevats d’oxitocina durant les interaccions físiques i socials com abraçades, apertures de mans, etc..

Augment del 300%Els resultats obtinguts mostren que la introducció de la narració va tenir un gran impacte tant en els lectors de pàgines completes com en el temps mitjà de la pàgina (Buffer)

Com a resultat, no és estrany que els articles que contenen narracions, en comparació amb els informes senzills garanteixin un major compromís i una audiència molt més gran. De fet, la injecció d’un article amb alguns elements de la història augmenta el seu nombre de lectors triple, segons la prova del Buffer.

Per millorar la qualitat de la història del vostre text, consulteu la consulta Shaelin escriu, Diane Callahan, i serveis com Subministrament d’assaig.

Errors a evitar

Ara que comprenem millor com optimitzar el contingut d’un lloc web de màrqueting d’afiliació, fem una ullada a alguns errors que val la pena evitar. Tingueu en compte que aquests poden perjudicar greument els vostres esforços de generació i vendes, així que assegureu-vos d’evitar-los en tot moment:

Falta d’especialització

És difícil cobrir totes les indústries i nínxols sota el sol del vostre lloc web de màrqueting d’afiliació. Segons Tribunal d’Allotjament, els nínxols de màrqueting d’afiliació més populars inclouen moda (18,7%), salut (11,1%) i viatges (8,6%) per citar alguns. Tant si es tracta d’informàtica, salut, moda o alguna cosa diferent del tot, assegureu-vos d’especialitzar lentament els vostres serveis en una direcció o una altra. Això us permetrà augmentar els preus, atreure clients més exclusius i desenvolupar coneixement en profunditat sobre determinats nínxols de màrqueting d’afiliació.

Manca de SEO

Ja sigui per atreure clients o simplement per situar-se més amunt en motors de cerca globals com Google i Bing, heu d’assegurar-vos que el vostre joc de SEO està al dia. Eines com Planificador de paraules clau de Google, SEMrush i Ahrefs pot ajudar-vos a identificar paraules clau, frases i sistemes d’optimització de tendències que funcionen bé al nínxol de màrqueting d’afiliació.

Falta innovació constant

Per últim, el màrqueting d’afiliació es refereix a oferir cada cop més opcions a qui col·labores. Assegureu-vos de crear diferents tipus de contingut, amplieu la vostra cartera de serveis i impliqueu el vostre públic de manera constant. No us establiu en una rutina i intenteu fer alguna cosa nova i emocionant periòdicament per mantenir atractiu el vostre lloc web de màrqueting d’afiliació.

Conclusió

El concepte d’optimització de continguts ha canviat dràsticament durant els últims cinc anys. Assegureu-vos de conservar el vostre lloc web de màrqueting d’afiliació i contingut per atreure el màxim nombre de clients i clients possibles. Un cop trobeu un sistema d’optimització de contingut que s’adapti a la vostra marca, l’audiència adequada us trobarà el vostre camí a través dels motors de cerca i el boca a boca..

Quant a Leona Henryson – escriptor autònom i dissenyador d’UX. També és col·laboradora col·laboradora de diversos blocs. Quan no està escrivint ni dissenyant, neda, fa excursions i, si el temps ho permet, fa surf de neu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map