23 maneres hàbils de monetitzar el vostre bloc

Per a mi, la bellesa del negoci en línia és que es pot 1) guanyar-se la vida en qualsevol lloc amb connexió a Internet i 2) no hi ha cap límit d’ingressos.


Tot i això, molta gent lluita per guanyar diners en línia i guanyar-se el salari vital.

Així doncs, Jerry va preparar una excel·lent guia com guanyar diners amb blocs, inclosa la manera d’iniciar un bloc, triar un nínxol i conduir-hi trànsit.

Com a complement de la guia de Jerry, aquest article us ensenyarà 23 maneres de generar diners amb aquest trànsit. De la mateixa manera que és important diversificar les vostres inversions, és important diversificar els vostres ingressos.

Això és així si, si els fluxos d’ingressos es dirigeixen cap al sud, tindreu uns altres a qui retrocedir.

A més, qui no podria utilitzar una mica (o molts) més diners?

Comencem:

Contents

1. Escriure un llibre electrònic

La venda d’un llibre electrònic és una tècnica clàssica d’obtenció d’obtenció de blocs.

Els llibres electrònics ofereixen un munt d’avantatges:

 • Per crear-los, només necessites els coneixements que tens
 • Els llibres electrònics pagats creen la vostra autoritat com a expert
 • Podeu vendre-les en diverses plataformes (com Amazon i Pagament)
 • Poden convertir-se en grans fonts d’ingressos passius
 • Com a ofertes de menor valor, poden fer addicions efectives al vostre embut de vendes

Molts experts van començar a fer-se un nom amb un llibre electrònic. Remit Sethi, fundador de Us ensenyaré a ser ric i un dels principals experts en negocis en línia, venut el seu primer llibre electrònic per 4,95 dòlars.

Es titulava “Guia de Ramit del 2007 per matar cul”.

Imatge 1 Ebook 1

Aquest llibre electrònic va donar lloc a New York Times Millor venedor i 14 productes premium diferents que el van convertir en una persona molt rica, tot completament en línia i venut principalment a través del seu bloc.

Aquí teniu el procés que segueixo per escriure llibres electrònics:

 1. Trieu un tema. Escriviu sobre allò que el vostre públic vol aprendre, però no es pot ensenyar en una sola publicació al bloc. Molts estan disposats a pagar per obtenir una informació única.
 2. Crear un esquema. Això ajudarà a organitzar les vostres idees mentre escriviu.
 3. Bloquejar el temps cada dia per escriure. No siguis la persona que comenci un llibre electrònic i no l’acabi mai. Bloquejar una hora cada dia, dues hores, 15 minuts, no importa el temps. Només cal escriure-ho.
 4. Transferiu-lo a una plantilla de llibre electrònic de bon aspecte. Aquí en teniu uns quants de HubSpot.
 5. Dissenya una portada (faig servir Canva) o bé pagar a algú que ho faci (Fiverr).
 6. Photoshop la vostra portada en una imatge de llibre electrònic en 3D. Pat Flynn va unir a genial vídeo sobre com fer-ho.

Estàs acabat! Ara promocioneu-lo al contingut del vostre cor.

2. Crear un curs

El següent pas lògic per a la majoria de bloggers és crear un curs.

Tot i que probablement oferiu un munt de valor gratuït al vostre bloc, un curs pot portar els vostres ingressos a un nivell totalment nou.

No creieu que la gent pagarà aquest coneixement? Penseu de nou.

A continuació es detallen cinc raons per les quals la gent podria comprar el vostre curs:

 1. Volen que els resultats que el vostre bloc ensenyi, però més ràpid.
 2. Volen informació sobre bonificacions que no oferiu al bloc.
 3. Volen tenir la mà a través del procés.
 4. Volen tenir més accés a vosaltres, ja sigui mitjançant correu electrònic, converses telefòniques o seminaris exclusius.
 5. Ells confien prou (mitjançant el valor gratuït que proporcioneu al vostre bloc) per comprar el vostre curs i saben que probablement obtindran la pena dels seus diners.

Aquí teniu una guia ràpida sobre la creació de cursos:

Assegureu-vos que la informació sigui packaging junts destaca per sobre del contingut del vostre bloc. Aquesta és la raó última per la qual us compraran un curs. Estan obtenint encara més valor del que poden obtenir al vostre bloc.

Identifiqueu els passos lògics per assolir els seus objectius. Generalment es desglossen en “mòduls”. Cada mòdul conté una introducció breu, informació bàsica i alguna manera d’ajudar els vostres estudiants a prendre mesures.

Per aconseguir que prenguin mesures, creeu fulls d’acció descarregables que descriguin exactament què haurien de fer per completar aquest mòdul.

Incorpora vídeo. La majoria dels cursos en línia consisteixen en que l’instructor parli davant d’una càmera. Si no us trobeu còmode, feu una gravació de la veu i utilitzeu diapositives per mostrar la informació.

Els vostres estudiants obtindran la informació de dues maneres: de forma oral i visual. Això els ajudarà a retenir la informació, a obtenir millors resultats del curs i a referir-la a més persones.

Proveu aquests serveis per acollir el vostre curs:

3. Promoure productes afiliats a les vostres publicacions

Si ja parleu i recomaneu productes i serveis al vostre públic, per què no guanyeu diners amb les persones que feu referència?

No costa res als seus lectors i obtindreu una comissió cada vegada que un d’ells compra el producte.

El màrqueting d’afiliació pot ser una gran font d’ingressos per poc treball addicional. Consulteu aquestes idees per incorporar vendes d’afiliació als vostres ingressos:

Idea # 1: Cerqueu oportunitats al vostre contingut actual

Primer, visiteu els articles que ja heu publicat i cerqueu productes o serveis que heu esmentat. Un cop els trobeu, només cal que aneu a cada lloc web i cerqueu una pàgina “Afiliats”.

A continuació, seguiu les instruccions per convertir-vos en afiliat. Un cop us en feu un, normalment obtindreu un identificador de seguiment únic per situar al final de cada URL.

Quan un visitant fa clic a aquest URL amb el vostre identificador i compra el producte, guanyareu diners.

Idea # 2: Cerqueu oportunitats en els productes / serveis que feu servir

Feu una llista de tots els productes i serveis que feu servir. Utilitzo molts programes en línia que es relacionen amb el meu negoci. Aquests poden ser grans oportunitats d’ingressos d’afiliació.

Aneu al lloc web de cada producte i vegeu si tenen una pàgina d’afiliació. Si ho fan, inscriviu-vos al programa.

Com que encara no teniu contingut, haureu de crear-ne alguns. A continuació, us proposo:

 1. Anoteu com feu servir el producte o servei. Ajuda a racionalitzar la vostra feina? T’ajuda amb SEO? T’ajuda a contactar amb bloggers influents?
 2. Creeu un tutorial de publicació de bloc que us ensenyi a assolir els mateixos resultats amb el producte o servei.
 3. Enllaça amb el producte o servei i afegeix el teu identificador de seguiment únic.
 4. Promoveu aquesta publicació a la vostra audiència, a les xarxes socials i a qualsevol hub en línia omplert de persones que puguin desitjar els mateixos resultats.

Estàs ensenyant a la gent informació gratuïta gratuïta i a obtenir diners a canvi.

Idea # 3: Cerqueu oportunitats en el producte / serveis que voleu utilitzar

Voleu utilitzar un determinat producte, però no us ho podeu permetre? Què passaria si podríeu tornar els diners en un període de temps relativament curt?

Si el producte té un programa d’afiliació, aquesta és una possibilitat real.

Primer, feu una llista dels productes / serveis que voleu utilitzar. A continuació, aneu als seus llocs web i vegeu si tenen un programa d’afiliació.

Si ho fan, compra el producte i inscriu-te. A continuació, utilitzeu-lo, creeu un cas d’estudi / tutorial i promocioneu la publicació a la vostra audiència com ho vau fer abans.

Aquestes publicacions poden mantenir-se actives durant molt de temps, aportant-vos ingressos passius per a la vida de cada article.

4. Promociona els productes afiliats en un corresponent respondre per correu electrònic

El correu electrònic és una potent eina de màrqueting. És un dels pocs canals que té la gent comprova cada dia i ho són disposat a ser venut a l’interior.

Un resposta automàtica de correu electrònic és una seqüència automatitzada de correus electrònics que s’envia a les persones quan es subscriuen a la vostra llista de correu electrònic.

Aquests són els meus serveis preferits:

 1. AWeber
 2. MailChimp
 3. ConstantContact

Totes dues permeten configurar un autorespondent.

De la mateixa manera que la promoció de productes afiliats al vostre bloc, promocionar aquests productes en un respondre de correu electrònic pot generar ingressos passius per a vosaltres.

Podeu promocionar-los directament als correus electrònics o crear tutorials de publicació al bloc i promocionar-los. De qualsevol forma, hi ha l’oportunitat d’entrar en efectiu.

A continuació, us proposo el vostre resposta automàtica:

 • Comenceu els vostres primers missatges de correu electrònic amb contingut útil que no ven res. Això us ajudarà a establir confiança amb els nous subscriptors.
 • Escriviu correus electrònics de creació de relacions, com demanar als vostres subscriptors si els podeu ajudar amb qualsevol cosa. Això també generarà confiança i reduirà les baixes de subscripció.
 • En promocionar el producte, fixeu-vos en els resultats que poden obtenir i no en el producte mateix. Si teniu resultats utilitzant-los, assegureu-vos d’explicar-los en detall. Això ho farà per vendre.

5. Vendre promocions per correu electrònic

Si teniu una llista de correu electrònic important, aquest és el trànsit al qual podeu accedir quan vulgueu. També està totalment sota el vostre control.

Podeu oferir-vos a promocionar el contingut d’altres persones a la vostra llista de correu electrònic a canvi d’una tarifa. Això requereix poc esforç addicional per part i podeu filtrar el contingut que esteu promovent per assegurar-vos que sigui de primer nivell.

Aquí hi ha una promoció similar que Matthew Woodward ofertes:

Matthew Woodward

Feu saber als vostres subscriptors que potser promoveu publicacions d’altres persones. Mantenir una política de transparència.

Si decidiu avançar amb aquest, creeu una pàgina al vostre blog on expliqui el servei, quant costa i el trànsit que poden esperar.

Les persones que visiten el vostre bloc sabran que aquesta és una opció quan necessiten un trànsit ràpid.

6. Inicieu un servei d’entrenament en línia

L’entrenament de qualsevol tipus pot ser extremadament lucratiu.

Jon Morrow, un dels millors bloggers que hi ha, diu que fins i tot un blocant novell pot cobrar 90 dòlars per hora per un servei de coaching telefònic. I ha ajudat a milers de bloggers!

L’entrenament telefònic ofereix molts avantatges:

 • S’obté a crear un vincle íntim amb els teus estudiants. Això pot durar tota la vida i atraure nous negocis consistents per a vostè.
 • T’ajuda a construir una reputació com a autoritat.
 • Comença a comprendre les necessitats i frustracions més profundes, profundes del públic. Aquesta informació és màrqueting d’or per a altres productes que creeu i veniu.
 • Podeu deixar d’oferir o continuar oferint el servei sempre que vulgueu.
 • A mesura que es vagi coneixent i millor, podeu augmentar les tarifes alhora que oferiu el mateix servei exacte.

Per oferir coaching telefònic, simplement digueu que espereu amb el telèfon durant una hora i els ajudareu en qualsevol problema que tingueu.

Si els interessa, envieu un qüestionari als vostres estudiants potencials. Aquest qüestionari ha d’esborrar els punts de dolor més grans. Després que us el retornin, configureu un moment per parlar.

Entre aquest període i la trucada telefònica, busqueu els punts de dolor i descriviu exactament la manera d’ajudar els vostres nous estudiants a resoldre’ls. El pitjor que podeu fer és perdre el temps i els diners a la trucada.

Quan espereu la trucada, simplement passeu per tot el que haurien de fer per superar els seus problemes. A continuació, doneu-los els passos a dur a terme. Fins i tot podeu enviar-los un document separat.

Finalment, pregunteu-los si voleu configurar una altra trucada per posar-vos al dia en el seu funcionament i traslladar-los a la següent fase, si voleu.

Després factureu-los.

7. Oferiu un servei de consultoria per a tu

Un servei fet per tu és similar al d’un servei d’entrenament. Vostè ajuda personalment als vostres clients a resoldre un problema (o diversos problemes).

Excepte que, en lloc d’emprendre les accions que prescriu, feu aquestes accions per a elles.

Això no funciona en algunes indústries, com la formació personal. Però, certament, pot funcionar en màrqueting en línia, disseny web i qualsevol altre nínxol on no importa qui fa el treball.

Com que realitzes la feina, pots cobrar molt més per un servei realitzat per a tu que no pas amb l’entrenament telefònic. Probablement també treballareu amb ells durant un període de temps més llarg, de manera que els titulars (pagaments) mensuals són habituals.

Els serveis fets per a vostès poden oscil·lar entre 100 $ / mes i més de 10.000 dòlars / mes. Depèn de la quantitat de valor que tingui el vostre servei i de quanta autoritat teniu a l’espai. I també com és d’important el pressupost del vostre client.

No cal dir que això pot augmentar els ingressos ràpidament i mantenir-lo sostenible.

8. Instal·leu una àrea de membres

Les àrees de membres poden ser grans fonts d’ingressos passius.

Tot el que heu de fer és bloquejar el contingut premium darrere d’una barrera d’adhesió i ja heu definit. Aleshores, decidiu si la gent paga una quota única o una quota periòdica mensual.

Aquests són alguns serveis que podeu utilitzar:

Una de les caigudes de les àrees de pertinença és que generalment han de mantenir-se i actualitzar-les per mantenir les persones compromeses (i pagar).

Si no teniu temps per fer-ho vosaltres mateixos, podeu utilitzar alguns dels vostres ingressos per contractar algú que ho faci per vosaltres.

9. Iniciar un fòrum privat

Un fòrum privat és similar a una àrea de membres.

Es tracta d’una comunitat remunerada que només està disponible per a membres exclusius.

Per exemple, StackThatMoney és un popular fòrum de màrqueting d’afiliació premium. Cobren 99 dòlars / mes.

STM

Normalment, un fòrum és menys valuós que una àrea de membres, ja que es basa principalment en contingut generat per l’usuari. I la majoria de les àrees de membres també contenen fòrums.

Normalment haureu de cobrar menys per executar un fòrum de pagament, però també teniu menys manteniment que una àrea de membres.

10. Enquestes d’amfitrió d’altres empreses / llocs

Si teniu un lloc web, algunes empreses us pagaran per realitzar enquestes al vostre lloc web.

Obtenen informació valuosa de màrqueting i obté una mica de diners en efectiu.

N’hi ha prou amb fer una cerca a Google d’empreses del vostre nínxol i veure si ofereixen un programa d’afiliació d’enquestes de pagament.

11. Instal·leu una botiga de comerç electrònic

Les botigues de comerç electrònic s’assemblen exactament a Amazon. Reuneixen una quantitat massiva de productes que la gent pot comprar en línia.

Si teniu un bloc, concretament un de WordPress, podeu instal·lar una botiga de comerç electrònic directament al vostre lloc existent.

Aquestes botigues poden vendre productes propis, on obtindreu els ingressos íntegres o poden estar formats per productes afiliats (o tots dos).

Els següents complements us poden ajudar a instal·lar una botiga de comerç electrònic al vostre lloc web de WordPress:

12. Crear i vendre el teu propi producte físic

La majoria de bloggers no consideren crear i vendre el seu propi producte físic, però és una opció.

Alguna vegada has volgut convertir-se en inventor? Aquí tens la teva oportunitat.

El poder rau en el públic que teniu. Si teniu una audiència que us escolta, podeu vendre gairebé qualsevol cosa perquè confien en el vostre judici i en la vostra experiència.

Diguem que sou un blogger de menjar i que vau inventar un nou article de cuina que fa que la llesca de pomes sigui un procés de dos passos. Podeu obtenir-lo dissenyat, fabricat i patentat. Aleshores, podeu utilitzar el vostre públic existent per saltar les vendes inicials, demostrar que hi ha demanda del producte i aconseguir-lo a les botigues.

No és una ruta convencional, però pot ser la més adequada per a vosaltres.

13. Atreu afiliats per als vostres productes / serveis

Tens un llibre electrònic? Un curs? Un servei de coaching?

Bé, podeu atreure de nou de manera passiva establint el vostre propi programa d’afiliació i atreure altres persones per promocionar el vostre producte.

Un cop tinguis el teu propi producte, aquesta és una manera eficaç d’incrementar les vendes i mantenir-les. Aquí hi ha una manera de fer-ho:

Primer, pengeu el producte a Clickbank o Udemy (si és un curs). A continuació, feu una cerca a Google per a aquestes cadenes de cerca:

 • “El teu nínxol” + “bloc”
 • “El teu nínxol” + “lloc”

Cerqueu el major nombre de llocs que pugueu i adreçeu-vos a cadascú si us demanen encarregar el vostre producte.

Després, aneu a Alltop.com, feu una recerca pel vostre nínxol i torneu a trobar el major nombre de llocs possibles.

Alltop

Després, acosteu-vos a ells com abans.

Fins i tot podeu crear un kit de màrqueting per donar a cadascú. Aquest kit els ensenyaria les millors maneres de promocionar el vostre producte i guanyar diners. Es converteix en una victòria per a tots dos.

14. Inicieu un servei de formació en persona

Igual que l’entrenament en línia, l’entrenament presencial pot obtenir una tarifa horària sòlida.

Aquest tipus d’entrenament també pot ser més eficaç per als vostres estudiants, ja que treballeu junts en un entorn més íntim. Si els vostres estudiants obtenen resultats del vostre entrenament, difondran els vostres serveis i us ajudaran a fer créixer el vostre negoci.

Simplement, oferiu el servei al vostre lloc web, promocioneu-lo al vostre públic i promocioneu-lo a la vostra àrea local. El vostre bloc de blogs actuarà com a prova de la vostra experiència.

15. Configureu un trànsit de pagament amb canal i vendes

Un cop teniu un producte o servei al vostre lloc, tot el que heu de fer per augmentar els ingressos és que us assegureu que el vostre trànsit converteixi i augmenti el trànsit.

Una de les millors maneres de convertir el trànsit és mitjançant un embut de vendes. Un embut de venda recorre els possibles compradors a través del procés de compra i finalitza amb la venda final.

Cada fase és un pas lògic cap al vostre producte o servei de pagament.

Un dels millors embuts de venda que conec és de Ryan Deiss a Comercialitzador digital.

Aquests són els quatre passos principals:

 1. Ofereix un imant de plom
 2. Oferiu un viatge de viatge
 3. Oferiu el vostre producte principal
 4. Oferiu un màximitzador de beneficis

L’embut de vendes de la majoria de bloggers és un respondre automàtic per correu electrònic.

Imant de plom

Un imant de plom atrau els visitants a participar-hi a l’embut de venda.

És un recurs gratuït que concediu a canvi d’una adreça de correu electrònic i d’un permís per contactar amb ells.

Alguns dels millors imants de plom són:

 • Ebooks gratuïts
 • Webinars
 • Llistes de control
 • Mapa de pantalla
 • Minicurs gratuïts

Aleshores, envieu el recurs gratuït de forma automàtica després que algú entri a la vostra llista, normalment a la llista correu electrònic de benvinguda.

Tripwire

Després de l’imant de plom, oferiu un tripwire.

Un tripwire és una oferta de baix cost que és pràcticament inigualable. Aquest producte pot ser extremadament barat ($ 1 $). L’objectiu és convertir els vostres subscriptors de perspectives a compradors.

Això canvia la relació fonamental dels dos i fa que els lectors s’acostumin a veure’s com a comerciant.

Producte bàsic

Després del tripwire, ven el vostre producte principal. Aquest és el producte que la majoria de la gent té, normalment, un ebook, un curs, un servei de coaching, un servei realitzat per a tu, etc..

Maximitzador de beneficis

Per últim, oferiu el màximitzador de beneficis. Aquesta és una novetat del producte principal.

Si el vostre producte bàsic és un llibre electrònic, el vostre maximitzador de beneficis podria ser un servei d’atenció telefònica. Per a un servei de coaching telefònic, pot ser un servei fet per a tu, etc..

L’objectiu de l’embut de vendes és començar per una oferta de baix cost però valuosa i conduir a articles de major cost / major valor que se succeeixen naturalment.

Si utilitzeu un resposta automàtica per correu electrònic, també us recomano enviar-los contingut gratuït útil del vostre bloc per ajudar-vos a crear una relació amb els vostres clients potencials i a crear la vostra autoritat.

Finalment, necessiteu trànsit per entrar al vostre embut de vendes. Si ja teniu molt trànsit al vostre lloc, haureu d’anar bé.

Si no ho fa, una de les millors maneres de provar el vostre embut és enviar trànsit de pagament. La meva font preferida és Anuncis de Facebook, perquè són fàcils de fer començar amb.

16. Venda d’espai publicitari

La venda d’espais publicitaris és una manera clàssica de generar ingressos a gairebé qualsevol tipus de lloc web.

Ha estat últimament a grans llocs de notícies, com el New York Times o la Business Week? S’empaqueten amb anuncis i obtenen molts diners per obtenir.

Hi ha qui troba que els anuncis, especialment en els blocs, són atractius. Els veuen un correu brossa.

Tant se val o no el sentiment general, val la pena provar per veure si:

 1. Els ingressos dels altres productes / serveis disminueixen
 2. Les taxes de conversió disminueixen

Si els vostres ingressos no disminueixen i els percentatges de conversions es mantenen iguals, haureu augmentat els ingressos sense renunciar a les altres mètriques crucials. Booyah!

I, normalment, podeu escollir els anuncis que es mostren al vostre lloc. Podeu triar aquelles que realment puguin proporcionar valor al vostre públic.

Podeu vendre l’espai d’anuncis de moltes maneres, però dues de les més fàcils són Google Adsense i la Complement Simple Manager Manager per a WordPress.

17. Oferiu un servei d’escriptura independent

Es tracta d’un servei que els bloggers poden oferir en gairebé qualsevol nínxol.

El contingut del vostre bloc mostra a les persones 4 coses:

 1. Enteneu la publicació en línia
 2. Podeu escriure bé
 3. Estàs acostumat a seguir un procés d’escriptura
 4. Tens coneixement al teu camp

Es tracta de qualitats que necessita tot escriptor autònom. El contingut del vostre bloc indica automàticament als clients potencials que teniu aquests trets.

Les empreses desitgen contingut. És gairebé una necessitat en el món en línia, però les empreses sempre es queixen que no poden trobar bons escriptors que s’enganxin.

Cal que pugueu omplir-lo.

Simplement creeu una pàgina “Contracteu-me” al vostre lloc web, expliqueu que podeu escriure articles similars al que hi ha al vostre bloc, anomenar el vostre preu i dir-los a les persones com us poden contactar..

18. Amfitrió d’un webinar de pagament

Els seminaris són bones maneres de transmetre una gran quantitat d’informació en una hora o menys.

La majoria es lliuren de forma gratuïta, però si voleu compartir informació d’alta qualitat, podeu carregar a la gent que us escolti (com un seminari en directe pagat)..

Proveu aquests serveis per allotjar el vostre webinar:

19. Allotgeu una borsa de treball

Les borses de treball coincideixen amb les persones que busquen feina amb els ocupadors Poden oferir assistències a temps complet, a temps parcial o a contractes.

Per exemple, ProBlogger borsa de treball coincideix amb els bloggers amb empreses que busquen contractar algú per crear contingut per a ells.

Si teniu autoritat al vostre espai i podeu fer coincidir els sol·licitants d’ocupació amb els empresaris, podeu acollir una borsa de treball i guanyar diners cada vegada que un empresari vulgui publicar una obertura laboral.

També podeu carregar als sol·licitants d’ocupació l’accés al consell.

Borsa de treball de ProbloggerBorsa de treball de Problogger

20. Vendre una peça de programari

Això comporta un important nivell de capital i / o coneixements tècnics, però molts dels millors bloggers que van passar a la venda del seu propi programari.

Aquest programari es combina de manera natural amb el contingut del seu bloc. Ajuda els lectors a aconseguir allò que ensenyen de manera més ràpida i eficaç.

Copyblogger ho ha fet amb diversos productes:

Copyblogger

21. Accepta donacions

La gent aprecia la quantitat de temps i esforç que fan els bloggers en cada article.

No és fàcil ser blogger i els lectors ho poden veure.

Molts d’ells estaran disposats a donar-vos, encara que sigui una quantitat reduïda, per ajudar-vos a gestionar el lloc i a seguir produint contingut..

Podeu crear un simple botó de “Donar” de Paypal i afegir-lo al vostre bloc seguint aquesta guia de Vishnu.

22. Oferir compromisos de parla

A mesura que el vostre abast i autoritat creix, probablement se li demanarà que parli en esdeveniments.

Aquests esdeveniments es poden fer a la vostra zona local o fins i tot a tot el món. La gent pagarà per estar-hi i dirigir-se al seu públic.

Per assegurar-vos que la gent sap que esteu oberts per fer compromisos de conversa, creeu una pàgina al vostre bloc que detalli exactament la manera de contactar amb vosaltres per parlar de converses i quines converses oferiu..

23. Retargeting de Facebook

Finalment, tots aquests consells sobre monetització del bloc no són res sense trànsit ni conversions.

Sovint, el trànsit de conversió més elevat serà de les persones que ja han visitat el vostre lloc i que estiguin familiaritzades amb vosaltres. Si podeu comercialitzar directament a ells, portar-los de nou al vostre lloc i convertir-los, podeu augmentar els vostres ingressos substancialment.

Una de les millors maneres de fer-ho és mitjançant Facebook Retargeting Ads. Aquests anuncis s’envien a un grup de persones que han visitat el vostre lloc durant els darrers 30-180 dies.

Aquesta gent et coneix i està preparada per comprar de tu.

A continuació, es mostra com podeu configurar un anunci de retargeting de Facebook:

Primer, dirigiu-vos al vostre administrador d’anuncis de Facebook, que acostuma a ser a www.facebook.com/ads/manager/. A continuació, feu clic a Eines:> Píxels:

Anuncis de Facebook 1 1

Creareu un públic personalitzat. És el grup de persones a qui podeu orientar els vostres anuncis de Facebook.

Feu clic al botó que diu “Crea un públic personalitzat”. Aquesta finestra apareixerà:

Facebook Ads 3

Per a trànsit de llocs web, configureu-lo a qualsevol persona que visiti el vostre lloc web.

Facebook Ads 4Canvieu l’interval a 180 dies. Això farà que el vostre públic personalitzat sigui el més gran possible. A continuació, comproveu “Inclou el trànsit del lloc web passat”.

Finalment, nomeneu-lo com vulgueu, incloure una descripció si voleu i feu clic a “Crea audiència”.

A continuació, feu clic a Accions:> Veure codi de píxels:

D’aquesta manera, apareixerà el codi (píxel) que haureu d’incorporar al vostre lloc web. Aquest codi farà el seguiment de tots els visitants que vénen al vostre lloc web i, després, retransmetran aquestes dades a Facebook.

Facebook Ads 5

Si teniu un lloc de WordPress, incrustar-lo és senzill. Primer, instal·leu el fitxer Complement del Gestor de codis de seguiment.

Un cop instal·lat, aneu al connector i feu clic a “Afegeix un nou codi de seguiment”. A continuació, enganxeu el codi com a tal:

Facebook Ads 6

I tria aquestes opcions:

Facebook Ads 7

A continuació, feu clic a “Desa”.

Podeu trigar uns dies perquè el públic personalitzat el faci públic, però, quan ho faci, podeu crear anuncis orientats directament a aquestes persones.

Quan creeu els vostres anuncis, simplement canvieu el “públic” pel públic personalitzat que vau crear anteriorment:

Facebook Ads 8

Ara podeu comercialitzar el vostre contingut, productes, serveis (tot el que vulgueu) a persones que tenen més probabilitats de comprar que visitants aleatoris.

També és un dels trànsits més barats que es poden comprar.

Creeu els vostres ingressos

Aquestes són algunes de les tècniques de monetització de blocs més potents que hi ha. Espero que us ajudin a començar a guanyar diners en línia, a incrementar els vostres ingressos i a viure un estil de vida increïble i independent de la ubicació.

Recordeu, no oblideu diversificar els vostres ingressos. Un cop hagueu entrat un flux, comenceu a treballar amb el següent. Quan el configureu, configureu-lo al següent.

Això ajudarà a que els vostres ingressos creixin de forma exponencial i cobriran les vostres apostes en cas que falla alguna.

I si us ha agradat la publicació, no us oblideu de compartir-la amb els vostres seguidors ��

Article escrit per Michael Karp; aparegut originalment a Bloc WHSR; ara està gestionat i actualitzat per personal de BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map