20 eines imprescindibles per a les vostres empreses en línia (+ eines de bonificació)

Com a propietari d’una petita empresa, fer créixer el vostre negoci significa fer-lo més eficient i trobar eines que puguin ajudar a substituir els centenars de membres que no teniu i que no podeu permetre contractar..


Afortunadament, per al propietari del negoci en línia, hi ha diverses coses que ajudaran amb tot, des de l’allotjament web fins a la gestió del temps fins a la facturació fins al màrqueting per correu electrònic. Hem estalviat el temps i l’esforç de caçar aquestes eines; hem analitzat algunes de les eines més populars que hi ha i hem escollit les 20 millors eines imprescindibles.

En la seva 20 millors llistes d’eines de Forbes, Tanya Prive ha compartit:

“El temps limitat, la mà d’obra i els pressupostos poden ser un factor a mesura que la càrrega de treball comenci a acumular-se i les factures es vagin acumulant. Amb un equip sòlid i les eines adequades, ben aviat podreu arribar al vostre negoci potencial. “

20 Eines imprescindibles per al vostre negoci

1 – Demandbase

Base de demanda

Publicació al bloc de Inc a 12 excel·lents eines web per a petites empreses fa una ullada a Demandbase com una eina realment valuosa per als propietaris de llocs web.

Demandbase fa un cop d’ull als usuaris que visiten el vostre lloc mitjançant la seva IP i comparant-la entre diverses fonts d’informació, com Dun & Bradstreet i LexisNexis. Demandbase no només us indica quines són les companyies dels vostres visitants del lloc, sinó que us proporcionarà la informació de contacte del cap de l’empresa per poder vendre més els vostres serveis. Aquesta és una manera fantàstica de comercialitzar una informació demogràfica ja interessada en el vostre producte.

2 – Inky Bee

Abella Inky

En una publicació al bloc sobre Assistent de blocs, HostScore el fundador, Jerry Low, suggereix fer servir Inky Bee per connectar-se amb altres blocaires.

La creació de xarxes amb altres blocaires és clau per donar a conèixer el vostre propi bloc. Algunes coses del màrqueting de blocs no han canviat des que van començar els blocs i la creació de xarxes amb altres blocaires és una d’elles. Tanmateix, la forma de fer xarxa entre nosaltres ha canviat i Abella Inky és una eina fantàstica que us permetrà connectar-vos fàcilment, estalviant-vos temps i encaixant-vos amb bloggers amb interessos similars.

3 – Pivotal Tracker

corrector pivotal

Aquesta és una eina de la qual potser no heu sentit parlat abans, però Tracker pivotal us ajudarà a mantenir el vostre calendari ocupat al dia. En una ullada 40 petites empreses i eines en línia no poden viure sense, Michael P. Daugherty de Bespoke Row diu que aquesta és la seva eina preferida. Es pot veure fàcilment per què. És una eina de gestió de projectes fàcil d’utilitzar que permetrà a tots els membres de l’equip implicats en un entorn en línia en temps real. Configureu un programa de finalització de les tasques, permeteu que altres puguin actualitzar i deixar notes i interactuar amb tots els clients del mateix tauler.

 4 – Dropbox

Aquesta fàcil solució d’emmagatzematge en línia és perfecta per fer un seguiment dels vostres documents més importants. Si l’impensable es produeix i el vostre equip es bloqueja o es produeix un incendi a l’oficina de casa, podeu recuperar totes les vostres dades fora Dropbox. L’empresa ofereix diverses solucions, incloent una opció gratuïta amb 2 GB d’espai d’emmagatzematge. També podeu utilitzar Dropbox per compartir fitxers amb col·laboradors.

casella

5 – Appy Pie

pastís d'aplicacions

Appy Pie és una plataforma que permet a les empreses dissenyar la seva pròpia aplicació i pujar a iTunes o Google Play. Els clients poden descarregar l’aplicació i, a continuació, podeu enviar notificacions de pressions diàries. Appy Pie també està en procés d’afegir la capacitat de vendre productes a través de l’aplicació.

6 – Hootsuite

Hootsuite té un doble propòsit per al propietari de la petita empresa. Primer, al vostre tauler de comandament de Hootsuite, podeu veure quins temes estan actualment al vostre nínxol empresarial. De què parla la gent? Com podeu utilitzar-ho en una publicació de bloc o en les ofertes de productes? Si la gent parla de la mort d’una estrella de cinema, teniu algun producte relacionat amb aquesta estrella que podríeu aparèixer a la vostra pàgina de productes? També podeu utilitzar Hootsuite per programar publicacions de xarxes socials per al vostre propi negoci.

La Federació Nacional d’empreses independents (NFIB) suggereix això com a 6 principals eines en línia haurien d’utilitzar els propietaris de petites empreses i enumera el text següent: “Hi ha altres serveis similars a Hootsuite, però hem trobat que els compensa a tots els nivells.” —Kari DePhillips, la fàbrica de continguts, Pittsburgh »

Hootsuite

7 – Ona

onada

De vegades, pot semblar aclaparador amb les factures, els comptes a pagar, els pagaments rebuts i fins i tot les nòmines d’una petita empresa. Wave és una solució integral per al propietari de la petita empresa i el programari viu en un entorn en línia. Quickbooks Pro en línia és una altra opció, però Wave és una mica més assequible per al petit, ja que és gratuït.

Petita empresa de negocis El blogger Greg Lam va tenir algunes visions interessants sobre els avantatges i els contres d’aquest programari. Tot i que es troba limitant per al seu negoci, per a algú que gestiona el seu negoci com a propietari únic sense moltes despeses cada mes, aquest programari funcionarà bé. Una de les millors parts del seu article, però, es troba al final, on ofereix una llista de diversos programes de comptabilitat en línia que els propietaris d’empreses poden utilitzar..

8 – Programació

calendari

Si teniu una empresa on us trobeu amb clients ja sigui en línia o personalment, voldreu fer-ho Programació per a la programació automatitzada.

Aquest programari permet al vostre client visitar un lloc i veure quins dies i hores teniu disponibles per a cites. Per exemple, si oferiu un entrenament individualitzat, introduïu les hores que teniu disponibles i feu saber als vostres clients que poden anar al lloc per programar una cita. Schedulicity us enviarà un correu electrònic quan tingueu una cita, mostrarà aquell espai horari concret reservat i fins i tot enviarà recordatoris automàtics al vostre client abans de la cita.

9 – MailChimp

mailchimp

Si teniu un negoci en línia, voldreu iniciar un butlletí per mantenir-vos en contacte amb els visitants del vostre lloc. Un butlletí de notícies serveix per a molts propòsits, inclòs el que permet avisar als subscriptors de vendes especials o nous productes. A l’article WHSR 15 Perles de la saviesa d’allotjament web, Luana Spinetti destaca:

“Instal·leu un programa informatiu al vostre compte d’allotjament web limitat i començarà a consumir el vostre disc i amplada de banda. Malauradament, no hi ha massa a fer al respecte i el petit script de butlletins disponibles – OpenNewsletter – encara és de 640 KB i també hauràs de comptar en tots els problemes emmagatzemats. “

MailChimp és la solució perfecta. podeu començar amb un compte gratuït i a mesura que creix la vostra base de subscriptors, passeu fàcilment a un compte de pagament. MailChimp ofereix plantilles de notícies preparades o podeu crear un aspecte personalitzat per a la vostra empresa.

Nota: si busqueu una alternativa a MailChimp, heu de llegir la nostra revisió de contacte constant.

10 – Google Drive

Google Drive ofereix una forma còmoda de fer un seguiment dels vostres documents. Podeu compartir amb col·laboradors. Una de les millors característiques de Drive és que podeu configurar el fitxer només per a lectura o permetre que altres editen el fitxer. L’entorn admet documents de processament de textos, i també basats en bases de dades. A més, podeu descarregar plantilles que han creat altres que ja tenen fórmules al seu lloc. Diguem que voleu una base de dades per ajudar a fer el seguiment de les hores treballades dels empleats contractuals. Es poden iniciar sessió a la plantilla, afegir les seves hores i estalviar. Una solució senzilla per a moltes tasques diferents de compartir.

11 – SlideShare

presentació de diapositives

SlideShare us permet carregar una presentació i arribar a clients nous mitjançant un format tipus PowerPoint. Dins Utilitzant SlideShare per arribar a nous clients, Vaig parlar d’aquest mercat en creixement que ja obté uns 120 milions de visualitzacions al mes. Un dels majors avantatges d’afegir aquesta eina en línia al vostre model de màrqueting empresarial és que millorareu automàticament la classificació del vostre lloc web als motors de cerca..

12 – Eines per a administradors web de Google

Si voleu millorar la ubicació del vostre lloc als motors de cerca i millorar la usabilitat del vostre lloc, l’únic que podeu fer és fer servir Eines per a administradors web de Google. A més de veure com es classifica el vostre lloc a Google, també obtindreu informació important sobre la demografia dels visitants del vostre lloc web. Per exemple, si descobreix que la majoria dels visitants vénen al vostre lloc entre les hores del migdia i les tres de la tarda. cada divendres, aleshores, podeu oferir vendes durant aquest moment o altres incentius per ajudar a augmentar el percentatge de conversions. D’altra banda, si els visitants se’n queden a la segona arriben a una pàgina en concret, és probable que s’hagi de renovar i tornar enganxosa aquesta pàgina..

13 – Infografia

“D’acord amb la Xarxa de recerca en ciències socials, al voltant del 65% dels humans són estudiants visuals. Amb estadístiques com aquesta, podeu veure per què la infografia creix en popularitat. ” Si afegiu infografies podeu fer dues coses per a la vostra petita empresa. Primer, pot fer que el que oferiu sigui molt més clar per a l’espectador. En segon lloc, si aquesta infografia és valuosa, els visitants la posaran a Pinterest, la compartiran a Facebook i el Tweet. Això significa que el vostre abast potencial augmenta exponencialment pel nombre d’amics que té cada persona en el seu cercle de xarxes socials.

14 – Wix

Pàgina d'inici de Wix

Wix és un dels nostres fabricants de llocs web recomanats en el mercat. També és un dels creadors de llocs web més innovadors del mercat.

És fàcil crear un lloc web amb Wix. Té més de 500 belles plantilles. Amb funcions puntuals i arrelades i arrosseguen, podeu crear ràpidament un lloc web fantàstic en pocs minuts.

També podeu impulsar el vostre lloc web integrant aplicacions útils al vostre lloc web. Podeu submergir-vos al mercat d’aplicacions. Disposa de més de 260 aplicacions per triar. Podeu explorar les aplicacions gratuïtes i de pagament segons el que tingueu en compte.

15 – Sabatilles

sabatilles

Alguna vegada agafa una estela de paper mentre es troba a la botiga i es perd immediatament el rebut? És bastant difícil fer un seguiment d’aquesta despesa, encara que sigui menor, quan no en trobeu el rebut. Aquí és on Sabatilla entra en joc per responsabilitzar el propietari de la petita empresa. Aquesta és una aplicació que baixeu al vostre telèfon intel·ligent. A continuació, podeu fer una foto del rebut i Shoeboxed fa la resta, conservant una còpia del rebut i fent el seguiment de la despesa. Si s’utilitza amb diligència, el programa us garantirà que no perdeu cap altra deducció de despeses empresarials en els vostres impostos.

16 – Conferència de trucades lliures

Com a propietari d’una empresa en línia, és probable que realitzeu moltes comunicacions per telèfon o per correu electrònic. Hi ha ocasions en què seria útil tenir totes les persones que treballen en un projecte per trucar per telèfon. Aquí és on Conferència de trucades lliures entra en joc. Reuneix tothom al telèfon i el sistema fins i tot enregistrarà la trucada per a futures referències. També podeu utilitzar aquest sistema per a una trucada de tipus informativa per als vostres clients. Les “habitacions” podran acollir fins a 1.000 persones a la vegada. Com a moderador, podeu permetre preguntes d’usuaris concrets o mantenir-les en silenci mentre parleu sobre un tema concret.

17 – Quan és bo

Si alguna vegada heu intentat organitzar una reunió per a més de tres persones, ja sabeu què és un malson que es pot descobrir un dia i una hora que serveix per a tothom.. Quan és bo és una excel·lent eina per esbrinar quan tothom pot trobar-se en línia o per telèfon. Cada persona posa els seus horaris disponibles i el sistema en tria un que funcioni per a tothom.

18 – Espia de paraules clau

paraula clau

Una de les millors maneres d’aprendre de la vostra competició és espiant-les, bé, les seves paraules clau de totes maneres. Aquesta eina d’anàlisi fa una ullada a quines paraules clau funcionen millor per als vostres competidors, de manera que pugueu aprendre del que fan. Al bloc Amanida de trànsit, Ryan Cruz diu sobre l’ús de Keyword Spy, “La meva regla general és que si la gent fa publicitat (gastant publicitat per clic per clic) per a aquesta paraula clau o frase en concret, és una bona paraula clau per orientar-la perquè hi ha intenció comercial.”

19 – Ajuda de Mojo

mojohelpdesk

El mercat empresarial en línia és altament competitiu. Tot i que avui en dia sigueu l’únic joc d’aquesta ciutat mundial, podeu estar segur que algú notarà el vostre èxit i copiarà el que feu. Un cop heu cobert tot el que queda (optimització per a SEO, bones pàgines de destinació, conversió sòlida, etc.), el servei al client és l’única manera d’avançar a la competència. Mojo Helpdesk és una forma de mantenir-vos en contacte amb els vostres clients i assegurar-vos que tots els problemes que puguin tenir es resolguin ràpidament i amb èxit. Tot i que hi ha moltes plataformes d’assistència disponibles, aquesta obté revisions constants. El Comunitat GetApp va revisar aquest programari i li va donar cinc de cinc estrelles.

20 – CrashPlan

crashplan

CrashPlan és una solució de còpia de seguretat en núvol. El programa s’executa en segon pla de l’ordinador, fent còpies de seguretat contínues d’arxius importants en cas de fallada d’equip. Si es produeix l’impensable, no perdreu projectes importants ni informació de contacte amb els clients. En lloc d’això, simplement reinstal·leu aquestes dades dels fitxers de còpia de seguretat al núvol de CrashPlan.

Eines de bonificació

Plerdy

Eines de plerdy – Solució SaaS multifuncional per a la millora del percentatge de conversions i d’UX als llocs web. Per assolir el màxim nivell de conversió, cal analitzar un conjunt d’estadístiques importants. És necessari conèixer les fonts de trànsit, aprofundir en el desplaçament, comprendre quins elements del lloc web fan clic amb més freqüència i supervisar la utilitat.

Els Heatmaps, els formularis intel·ligents PopUp i el SEO-checker són els tres productes que us poden ajudar a assolir l’objectiu. A partir de la informació recollida, podeu desenvolupar un pla d’acció per augmentar la conversió amb l’ajuda de tot això en una plataforma CRO.

Qwilr

Qwilr és una eina que facilita la creació i transformació de documents empresarials en pàgines web boniques i intuïtives, que al seu torn permet als usuaris accedir a analítiques i altres eines útils. Reimagineu els vostres mapeus i PDF de PowerPoint i creeu comunicacions creatives i inspiradores que semblin professionals i fàcils de fer.

Proveu-ho provant Generador de documents de Qwilr – És una eina gratuïta que genera automàticament un paquet de propostes personalitzades, estudis de cas, factures i fulletons per a empreses en qüestió de minuts. Simplement respon a unes preguntes i els documents estan adaptats al vostre negoci i marca.

Moosend

Si teniu una botiga de comerç electrònic, és imprescindible fer-ho Moosend, una de les plataformes més divertides, fantasioses i útils que hi ha. O potser ho comproveu independentment, veient com l’objectiu de Moosend és ajudar les empreses a créixer i a col·locar aquesta safata d’entrada cada vegada.

Amb analítiques avançades, funcions d’automatització de màrqueting directament del futur i un brillant editor de correu electrònic arrossegar i deixar anar amb premade plantilles de butlletins informatius que no requereixen cap codi per poder funcionar, Moosend proporciona una eina d’automatització de màrqueting que et pot fer sentir com si estiguessis a gaudir d’un regal, independentment del teu nínxol.

Mailigen

Mailigen t’ajuda a crear connexions humanes mitjançant la automatització del màrqueting per correu electrònic. L’equip que hi ha darrere de l’eina sap que a l’ull humà li agrada la bellesa i la simplicitat. És per això que els correus electrònics dissenyats estèticament de Mailigen s’obren i us permetran deixar una impressió duradora.

Des de l’anàlisi de dades de correu electrònic i les capacitats de prova d’A / B fins a un munt d’integracions diferents: Mailigen ho té tot.

Omnisend

Quan els minoristes en línia es graduen de campanyes de correu electrònic senzilles per obtenir una experiència completa, tots els usuaris es dirigeixen a Omnisend. A diferència d’altres plataformes d’automatització de màrqueting que hi ha actualment al mercat, Omnisend permet afegir diversos canals de màrqueting al mateix flux de treball d’automatització. Màrqueting per correu electrònic, SMS, Facebook Messenger i notificacions push web: obtindreu tot en aquesta plataforma d’automatització de màrqueting tot en un.

La integració profunda amb les plataformes de comerç electrònic significa que podeu configurar fluxos de treball d’automatització, pàgines de destinació, aparences emergents d’intencions de sortida sense cap habilitat de desenvolupament. Aquesta integració també permet recopilar dades valuoses sobre el comportament de compres dels vostres clients i utilitzar-les per a una millor personalització i segmentació, aconseguint finalment més vendes i ingressos més elevats. Per a una eina en línia que us estalviarà temps i us ajudarà a obtenir més ingressos, Omnisend val la pena fer-ho.

Buddy Punch

buddypunch

Quan es tracta de dirigir un negoci, és crucial fer un seguiment precís del temps dels seus empleats. Si busqueu un programari de seguiment de temps senzill, però poderós i que tingui tots els vostres esforços per aixecar-lo, aleshores Buddy Punch podria ser la vostra solució.

Ofereixen una àmplia gamma de funcions que inclouen el seguiment de la PTO i els deveniments, càlculs de les hores extraordinàries i funcions més avançades, com ara el reconeixement facial per evitar el cop de puny. Disposen d’eines d’informació de nòmines extensives que es poden personalitzar per satisfer les necessitats del vostre negoci.

Buddy Punch proporciona una integració fàcil amb els programes de comptabilitat més destacats, com Quickbooks i Paychex, juntament amb altres sistemes de facturació o facturació personalitzats. Ofereix una gestió amb la capacitat de sincronitzar les hores dels empleats sota demanda..

Al costat de tot això, Buddy Punch està basat en línia, de manera que qualsevol persona amb connexió a Internet hi podrà accedir. Ja sigui des de la seva fàcil utilització d’aplicacions o navegador web, tant els administradors com els empleats tenen l’opció de triar quina preferència de visualització és millor per a ells.

Automatització

automatització

He contactat amb els nostres amics d’Automizy per incloure la seva eina en aquest article, Mor Mester ens va respondre amb el següent,

Automatització es tracta de facilitar-vos la vida com a comerciant / propietari de petites empreses, ja que us permetrà gestionar de manera eficaç el vostre correu electrònic. Podeu implementar la nostra solució fàcilment i les funcions us ajudaran a aconseguir el resultat desitjat amb menys lluita. Al nostre sistema, no hi ha necessitat d’utilitzar diverses llistes de correu electrònic ja que es basa en Etiquetar els vostres contactes i utilitzar Segmentació. Com a resultat, no hi haurà duplicacions a la base de dades de correu electrònic, cosa que significa que pagueu menys.

Podeu utilitzar segments per enviar correus electrònics personalitzats als vostres subscriptors en funció de les vostres dades. El nostre arrossegament & drop editor us permet crear correus electrònics bonics i sensibles als vostres subscriptors. Podeu proporcionar als vostres subscriptors una experiència completament personalitzada amb Automizy. Només heu de dissenyar la vostra campanya de degoteig al nostre editor de fluxos de treball visual que us ajudarà a segmentar el vostre públic en funció de la seva participació amb els vostres correus electrònics.

Feu un seguiment del rendiment i creeu informes de les vostres campanyes automatitzades massives amb les nostres analítiques avançades.

A més, publicarem una versió actualitzada de la nostra IA d’aquí a uns sis mesos. Et permetrà:

 • envieu correus electrònics quan els vostres subscriptors estiguin realment a la safata d’entrada,
 • escriu millors línies de temes (per augmentar la tarifa oberta),
 • dividir correus electrònics de prova en campanyes automatitzades (per augmentar les conversions).

Desactivar

Toogl

El vostre temps és preciós i Desactivar us ajuda a fer un seguiment del temps que dediqueu a cada tasca. Toggl ofereix tant opcions gratuïtes com de pagament. N’hi ha prou amb extreure l’eina en línia, iniciar la sessió i fer el seguiment del temps per client, projecte o tasca realitzada. Si teniu clients que us paguen per hora, utilitzar Toggl per fer el seguiment del temps dedicat a cada tasca també pot facilitar la facturació.

Temps Doctor

Temps Doctor

Time Doctor facilita la supervisió dels seus treballadors. Es pot fer un seguiment de com els seus treballadors estan passant el seu temps: estan treballant en la feina o estan perdent temps en una altra cosa?

Tope Longe, l’especialista en màrqueting de continguts de Time Doctor, ha compartit amb nosaltres com el doctor Time pot millorar la vostra productivitat d’orgranització,

Temps Doctor és un programari de seguiment del temps per rastrejar i augmentar la productivitat del lloc de treball. És útil tant per a particulars com per a empreses per fer un seguiment exacte del temps de treball i de la productivitat global. Us permet obtenir dades de seguiment del temps sobre els hàbits laborals del vostre empleat i us proporciona analítiques senzilles sobre com es poden fer les àrees clau on es poden millorar les productivitats.

Disposa de múltiples funcions per millorar la productivitat del vostre equip com ara el monitoratge de llocs web i aplicacions, el control de distraccions que permet que els usuaris segueixin fent tasques, les capacitats de nòmina i la integració nombrosa amb aplicacions de tercers..

Time Doctor també disposa d’informes absents i tardans per ajudar a mantenir els empleats en funcionament durant les hores punta i facilitar-los la comunicació de les necessitats de temps. Com a opció opcional, es poden prendre captures de pantalla cada pocs minuts com a manera de confirmar que els treballadors treballen.

La punta de l’iceberg

Aquestes són només algunes de les eines preferides de les petites empreses en línia. A l’hora de fer més eficients les petites empreses, hi ha possibilitats il·limitades d’eines que es poden utilitzar.

L’article original es publica per primera vegada el Bloc WHSR; Ara està gestionat i actualitzat pel personal de BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map