19 plataformes impressionants per crear el vostre propi lloc web i aplicació per a mòbils

És el 2019 i, si encara no disposeu d’un lloc web per a la vostra empresa o marca, és hora de solucionar-ho. Tant si sou un guru de màrqueting digital com si sou un petit negoci, necessiteu un lloc web per donar a conèixer la vostra presència digital.


Potser estigueu dient vosaltres mateixos: “No sé ni una sola cosa sobre la programació, com suposo que he de construir un lloc web!”

No et preocupis! Avui dia, moltes plataformes de creació de llocs web són molt senzilles d’utilitzar, no cal que sigui un expert en TI per crear un lloc web d’aspecte increïble..

Per a aquells que no tinguin por de codificar, tenim uns CMSs en els quals podeu afegir les dents.

Voleu el vostre propi lloc web o aplicació per a mòbils? Aquí tens 19 bones plataformes per fer la feina Feu clic a Tweet

Plataformes Super Fàcil

Plataforma
Què ofereix?
Exemples
Sobre.mePàgina de destinació senzilla i ràpida. Elecció perfecta per a targetes de visita digitals.Explora
WeeblyLa plataforma més fàcil Ideal per crear el primer lloc web en línia. (Llegir la ressenya)Explora
JimdoSimple plataforma enfocada a eCommerce. Plantilles limitades.Explora
WordPress.comTransmet la millor plataforma per publicar blocs i publicacions.Explora
Node WebÉs bo per crear un lloc web multilingüe i no m’importa mostrar anuncis.Explora
WixUna de les millors plataformes que ens va encantar. Cim de la classe. (Llegir la ressenya)Explora
Espai d’espaiUn munt de belles plantilles ben dissenyades. (Llegir la ressenya)Explora
ShopifyConstructor de botigues en línia que ens va encantar. Comença a vendre en social amb facilitat. (Llegir la ressenya)Explora
VolusióTendència cap a la gestió de botigues en línia.Explora
Gran empresaCreador de botigues en línia complet i senzill. (Llegir la ressenya)Explora

Plataformes de nivell expert

Plataforma
Què ofereix?
Exemples
JoomlaPlataforma avançada CMS amb potents eines per crear des de la base.Explora
WordPress.orgCMS altament personalitzable, amb molts plugins i temes.Explora
DrupalGuió de codi obert i popular entre els programadors.Explora
PrestaShopCMS orientat al comerç electrònic per a un aparador digital complet.Explora
WooCommercePlugin únic que converteix WordPress en una botiga online potent i senzilla.Explora
MagentPlataforma de comerç electrònic amb funcions expansives, però forta corba d’aprenentatge.Explora

Plataformes per a aplicacions mòbils

Plataforma
Què ofereix?
Exemples
AppInstitutePlataforma creadora d’aplicacions DIY per a aplicacions per a iPhone i Android.Explora
SwifticCreador d’aplicacions per a mòbils amb funcions de targeta de fidelització per impulsar la botiga en línia.Explora
CritCreeu una aplicació més ràpidament amb la plataforma. O bé, podeu contractar el seu equip per fer-ho.Explora
AppYourselfPlataforma fàcil d’utilitzar per a la creació d’aplicacions per a principiants.Explora

Així, esteu preparats per començar a crear el vostre propi lloc web? Aquí teniu 16 plataformes impressionants i 4 fabricants d’aplicacions per crear un lloc web!

10 plataformes súper fàcils per crear un lloc web

La creació d’un lloc web no ha de ser una experiència dolorosa. Amb aquests sistemes de gestió de contingut (o plataformes de creació de llocs web), no haureu de mirar una sola línia de codi quan creeu el vostre lloc web.

Tant si es tracta d’una pàgina de portafoli senzilla, una botiga digital per a la vostra empresa, o fins i tot només un bloc d’aliments hobby, sempre que sàpigues utilitzar processadors de text (és a dir, MS Words) o un correu electrònic, tindràs un lloc fantàstic. -impressionant en molt poc temps.

La millor part? Moltes d’aquestes plataformes són molt barates. Podeu tenir un nom de domini personalitzat i un proveïdor de llocs web fiable per menys de 5 dòlars al mes.

1- Weebly

pesadamentVisita Weebly

Un dels constructors de llocs web més fàcils, Weebly és ideal per a les persones que creen el seu primer lloc web. Mitjançant un senzill sistema “arrossega i deixa anar”, podeu crear bells llocs web de Weebly relativament ràpids i indolors.

Weebly ofereix diferents nivells quant a preus, però el seu compte gratuït encara té molt a oferir, incloent una quantitat il·limitada d’emmagatzematge en línia..

Nota: també és possible que vulgueu consultar el tradicional servei d’allotjament SiteGround. SiteGround és una de les nostres millors opcions d’allotjament de negocis. El seu pla bàsic d’allotjament compartit té un preu lleugerament inferior, és compatible amb Weebly Basics i ofereix altres funcions fàcils d’utilitzar (com ara la instal·lació d’un SSL amb un clic, la migració gratuïta del lloc i la monitorització de programari maliciós barat)..

2- Shopify

comprarVisiteu Shopify

Shopify és l’equivalent al fabricant de comerç electrònic de Wix i Squarespace. Pel que fa a dissenys i facilitat d’ús, Shopify és un dels millors per configurar el vostre aparador en línia.

Tenint totes les eines i serveis preparats al seu lloc, Shopify es refereix a fer de la seva plataforma l’única parada per a botigues i botigues en línia.

A continuació, es mostra com podeu iniciar una botiga d’expedició de botigues amb Shopify.

3- WordPress.com

wordpressVisita WordPress

WordPress (potències del 31,9% d’Internet) sempre ha estat un dels preferits entre els bloggers per les seves eines fàcils d’utilitzar i la interfície centrada en els bloggers que permet una alta personalització.

En comparació amb altres creadors de llocs web, WordPress té una mica de corba d’aprenentatge, però si es pren el temps per aprendre els aspectes integrats del seu sistema, trobareu que WordPress ofereix molt control en la creació del lloc web del bloc..

4- Wix

wixVisita Wix

Àmpliament considerat com un dels millors constructors de llocs web gratuïts, Wix té molt a oferir per a empreses i marques que acaben de començar i tenen un pressupost reduït..

Amb un impressionant catàleg de dissenys i temes, les eines extremadament flexibles de Wix us permeten crear llocs web “perfectes per a píxels” i professionals.

Apreneu a crear un lloc web de Wix mitjançant aquesta guia pas a pas.

5- Sobre.me

aboutmeVisiteu About.me

Necessiteu una pàgina de destinació ràpida i senzilla? About.me és l’opció perfecta per crear una targeta de visita digital o una pàgina hub que enllaci amb tots els llocs del vostre perfil en línia (com Facebook, Linkedin, Twitter, Google+, etc.).

Configurar una pàgina about.me és prou senzill. Només heu de reclamar el vostre nom i l’URL, posar una foto de fons juntament amb una descripció i ja heu acabat!

6- Jimdo

jimdoVisita Jimdo

Per a un creador de llocs web més centrat en el comerç electrònic, no podreu equivocar-vos amb Jimdo. De forma similar a Weebly, Jimdo ofereix eines fàcils d’utilitzar que us poden permetre crear fàcilment una tenda en línia en pocs minuts.

Podeu optar per romandre a la plataforma gratuïta de Jimdo (que no té limitació de temps), però l’actualització a Jimdo Pro i JimdoBusiness us ofereix excel·lents paquets tot en un..

7- Webnode

node webVisita Webnode

És possible que el Webnode no s’apilioni a altres constructors de llocs web en termes de funcions i eines, però en termes de suport a diversos idiomes, Webnode els té en piques.

Amb la capacitat de crear llocs web multilingües per a més de 20 idiomes, la plataforma Webnode té més serveis a un públic internacional.

8- Espai d’espai

espai quadratVisiteu l’espai

Squarespace, un competidor directe de Wix en dissenys bonics, consisteix a construir un lloc web preciós per a la vostra marca.

Amb l’etiqueta “Construir-ho bonic”, podeu esperar un munt de plantilles de disseny que tinguin molt bé.

Seguiu la guia per a principiants sobre com utilitzar Squarespace per crear un lloc web.

9- Volusió

volucióVisita Volusion

La voluntat s’inclina més cap al costat operatiu (és a dir, la gestió d’inventaris, la gestió del client, etc.) del costat de l’edifici web de l’espectre..

De forma similar a Shopify, Volusion proporciona una solució integral per a que les empreses puguin crear una botiga en línia.

10- Bigcommerce

gran empresaVisita Bigcommerce

Bigcommerce, el creador de botigues en línia més complet, us ofereix totes les eines necessàries per iniciar una botiga digital per a la vostra empresa.

El pagament del seu pla estàndard permet accedir a la seva plataforma rica en funcions que inclou productes il·limitats, amplada de banda il·limitada, emmagatzematge il·limitat i una botiga totalment funcional.

Nota: si teniu una limitació pressupostària, aquí teniu una llista de plans de creadors de llocs web gratuïts que podeu considerar quan creeu el lloc web.

6 plataformes de nivell expert per crear un lloc web

Les plataformes de nivell expert són els que realment podeu fer tècnics amb la creació del vostre lloc web. Penseu en les plataformes fàcils que redecoren un apartament o un condomini mentre que la plataforma experta s’assembla a la construcció de la vostra casa.

Hi ha més control sobre el que podeu crear amb aquest sistema de gestió de contingut (CMS), però us haureu d’estar familiaritzat amb coses com HTML, CSS, PHP i altres llenguatges de programació web..

Si utilitzeu aquestes plataformes us pot resultar costós, però podreu crear i mantenir el vostre lloc més directament i tindreu una millor flexibilitat en afegir funcions..

1- Joomla

joomlaVisita Joomla

CMS guardonat, Joomla és un constructor web de codi obert més utilitzat amb les seves potents aplicacions en línia, un programari de fàcil utilització i una extensibilitat flexible.

Amb el suport natiu per a les funcions socials, de xarxa i de comerç electrònic, les eines CMS altament avançades de Joomla volen tenir un lloc fantàstic i fantàstic creat des de la base.

2- WordPress.org

wordpressorgVisita WordPress.org

Si us agraden les funcions i eines de WordPress, però voleu allotjar el vostre lloc amb el seu propi nom de domini, podeu canviar a WordPress.org, la seva plataforma centrada en CMS per a la creació web.

Moltes de les funcions es conserven a WordPress.org, però, ja que allotgeu el vostre propi domini, hi ha més flexibilitat quant a afegir extensions i funcions, ja que tindreu accés directe a la codificació..

A continuació us detallem com podeu iniciar un bloc o crear un lloc web de notícies mitjançant WordPress.

3- Drupal

drupalVisita Drupal

Drupal adopta un enfocament avançat del seu CMS oferint una plataforma personalitzada per a programadors i codificadors.

L’script de codi obert és àmpliament popular entre els programadors, ja que permet el control i la personalització completa del vostre lloc, el que significa que podeu crear qualsevol cosa des de blocs simples fins a taules de discussió completes..

4- PrestaShop

prestashopVisita PrestaShop

PrestaShop és la solució per a la majoria dels minoristes en línia si busquen construir un aparador digital complet.

El CMS centrat en comerç electrònic és una elecció ideal per a petites empreses i emprenedors, ja que les seves característiques robustes i les seves integracions àmplies són ideals per començar amb una forma senzilla i evolucionar cap a una altra cosa més avall..

5- WordPress + WooCommerce

woocommerceVisita WooCommerce

WooCommerce és únic en comparació amb la resta de CMS, ja que és essencialment un complement que converteix el vostre lloc web de WordPress en una potent botiga en línia.

Sovint s’ofereixen amb WordPress com a paquet per llocs d’allotjament web com Bluehost, de manera que pugueu tenir un creador web potent i una plataforma de comerç electrònic per al vostre negoci..

Apreneu a crear una botiga en línia de WooCommerce amb WordPress.

6- Magent

magentoVisita Magento

Magento compta amb un conjunt de funcions extensiu i permet personalitzar els seus llocs, cosa que els converteix en la millor elecció per als comerciants que disposen dels recursos i volen implementar la tecnologia més avançada a la seva botiga web..

La seva robusta plataforma i potents capacitats s’adapten a programadors i desenvolupadors avançats que saben utilitzar plenament les seves funcions.

4 plataformes mòbils per a aplicacions mòbils

Actualment, la majoria de persones tenen més probabilitat d’utilitzar telèfons intel·ligents i tauletes per visitar el vostre lloc, de manera que paga tenir un lloc web optimitzat per a mòbils..

La creació d’un lloc web HTML5 optimitzat per mòbils es pot fer fàcilment mitjançant aplicacions que puguin optimitzar el vostre lloc tant per a Android com per a iOS. No és necessària experiència de codificació!

1- AppInstitute

Visita AppInstitute

Per a startups i petites empreses, intentar aprofitar la popularitat del màrqueting mòbil pot ser un repte massiu.

AppInstitute proporciona una forma senzilla perquè les petites empreses puguin crear, publicar i gestionar la seva pròpia aplicació per a iPhone i Android mitjançant una plataforma de construccions d’aplicacions DIY, facilitant l’entrada al mercat d’aplicacions fins i tot per als propietaris de petites empreses menys experimentats en tecnologia..

Amb la interfície fàcil d’utilitzar, només heu d’escollir una plantilla i combinar i combinar les funcions del creador d’aplicacions per fer la vostra pròpia aplicació ràpidament, sense escriure ni una sola línia de codi fent servir l’aprenentatge d’aplicacions intuïtiu i potent.

2- Swifitc

ràpidaVisita Swiftic

Antigament coneguda com Como, Swiftic us permet crear un lloc mòbil propi de qualitat professional mitjançant la seva aplicació.

Excel·lent per a les petites empreses, l’aplicació us permet crear un lloc per a mòbils que abasti moltes funcions de comerç electrònic com ara programes de fidelització i reserves de taula per a restaurants.

3- crit

critVisita Shoutem

Shoutem fa que la creació d’un lloc mòbil sigui una experiència divertida amb el seu fabricant d’aplicacions polit i fàcil d’utilitzar.

El pla bàsic només permet crear una aplicació HTML5 nativa, mentre que l’accés a les millors característiques i la possibilitat de crear aplicacions compatibles amb iOS i Android es troben en el seu pla avançat.

4- AppYourself

a l’interiorVisita AppYourself

AppYourself està dissenyat per a petites empreses i empresaris que volen una aplicació senzilla, fàcil d’utilitzar i crear.

La seva botiga en línia ofereix una sèrie de mòduls i plantilles que també es poden utilitzar per a diferents indústries.

Preguntes freqüents sobre la creació de llocs web

Quin creador de llocs web he de triar?

Depèn de la finalitat del vostre lloc web i del que busqueu.

A efectes del lloc web: Weebly i Wix són molt recomanables. Són l’empresa més innovadora, amb les darreres tendències i eines específiques del sector.

Per a la botiga en línia: Shopify és el creador de comerç electrònic ara mateix. Ja ho té tot a punt. Podeu ampliar el vostre canal de vendes a altres plataformes.

Si sou una persona de bricolatge, podeu triar CMS que s’hi allotgi com WordPress.

Quin fabricant de botigues en línia em recomanes?

Tot i que a la majoria del creador de llocs web hi ha una opció per crear una botiga, encara creiem que Shopify és l’adequat. És fàcil de gestionar els vostres productes, la informació del client, s’integra amb altres canals de vendes, etc..

A continuació, es mostra com podeu crear una botiga en línia mitjançant Shopify.

Quant costa fer un lloc web?

És difícil trobar el cost real de fer un lloc web. Sovint va més enllà dels diners. Tingueu en compte que necessiteu temps i esforç a l’hora de fer un lloc web. Si sou un empresari, haureu d’incloure les vostres despeses mensuals com a part del cost?

Però, si es demanava el cost inicial, la xifra aproximada implica
1- Un nom de domini (entre $ 10 i $ 15)
2- Creador de llocs web (d’entre 8 i 12 dòlars) o amfitrió web (és a dir, SiteGround – menys de 5 dòlars)

Quin és el millor creador de llocs web per a SEO?

Els creadors de llocs web com Wix i Weebly ofereixen la comoditat d’optimitzar un lloc web per al motor de cerca. Tot i això, és difícil determinar quin constructor de llocs web ofereix el millor servei de SEO.

El vostre lloc web no apareixerà a la primera pàgina dels resultats de la cerca mitjançant el creador específic de llocs web.

No té sentit. Hi ha massa variables que entren en SEO que afectaran la classificació. Pot variar segons el tipus de lloc web i el nínxol en què esteu implicant.

Aquí teniu el funcionament bàsic del SEO.

Haig de comprar un nom de domini mitjançant una empresa registradora de dominis o un creador de llocs web?

Facilita les coses si compreu un nom de domini a través dels creadors de llocs web. Per tu és fàcil connectar el domini amb el lloc web.

Alguns constructors de llocs web ofereixen fins i tot un any gratuït si us registreu amb ells. Sembla que és l’opció correcta per comprar un nom de domini juntament amb un creador de llocs web.

Però, amb els anys, les coses poden semblar diferents. El cost de manteniment d’un domini serà més elevat (al voltant de 20 dòlars amb un creador de llocs web). El seu preu és més barat si actualment el vostre domini té una empresa registradora de noms de domini. (GoDaddy o NameCheap – al voltant de 10 $ a 15 $).

Heu de fer una mica de feina per connectar el nom de domini (d’una empresa registradora de noms de domini) al creador de llocs web. És només un esforç únic.

A més, us resulta més fàcil gestionar el nom de domini si canvieu a un altre creador de llocs web.

Puc crear un lloc web sense cap habilitat de disseny i codificació?

Sí. Tots els constructors de llocs web tenen fàcil arrossegament & funcions de caiguda. Aquesta funció permet emprar un lloc web encara que no sigui professional.

El primer pas és triar una plantilla adequada per a la vostra indústria. Aleshores, podeu començar a editar-lo i a publicar-lo amb el contingut.

És necessari contractar un dissenyador o desenvolupador de llocs web?

Cal que decidiu. Sens dubte, podeu subcontractar els treballs de desenvolupament web o contractar un professional per ajudar-lo en cas que es perdi a mig camí.

Segur, heu de passar per la corba d’aprenentatge de cada creador de llocs web abans d’acostumar-s’hi. No et preocupis, la majoria dels constructors de llocs web ofereixen un tutorial complet.

Tots els creadors de llocs web ofereixen una forma lliure de codi per construir el vostre lloc web. Només cal decidir el tema i començar a inserir el contingut. Substituïu-lo pel vostre logotip i favicon i el vostre lloc web està a punt per llançar.

Puc moure el meu lloc web des d’un creador de llocs web al meu propi amfitrió?

No, per desgràcia, no ho pots fer.

Si heu creat un lloc web amb un creador de llocs web, també reuneix diversos aspectes. Per exemple. El disseny web, la base de dades, l’allotjament i el llenguatge de codificació són els aspectes que comporten.

Pot semblar una tasca fàcil només exportar i importar, però no és realista. Hi ha molts aspectes propietaris. A menys que utilitzeu CMS com WordPress, podeu moure el vostre lloc web a qualsevol host que vulgueu.

Quines són les coses que he de tenir en compte a l’hora de triar una plataforma de creació de llocs web?

Cada creador de llocs web té el seu punt de venda únic. Això pot ser bo o dolent. Cada empresa vol ser diferent i oferir quelcom únic per capturar el mercat. D’aquesta manera, hi ha moltes variacions perquè els usuaris triïn. Vam destacar algunes diferències clau que pensem que són importants.

Usabilitat: Implica la interfície d’usuari, la gestió de backend i l’editor de llocs web. Alguns estan ben dissenyats per ser fàcils d’utilitzar, d’altres, una mica tècnics i d’altres. La majoria dels creadors de llocs web utilitzen una interfície d’arrossegar i deixar anar on podeu afegir els objectes a la posició que desitgeu. Uns altres hauran d’utilitzar unes quantes línies de codificació per a que sigui perfecte.

Característiques: Potser haureu de registrar-vos a la prova gratuïta per fer una ullada a les funcions de cada creador de llocs web. Torneu a la fase inicial del vostre lloc web. Penseu amb atenció què voleu fer amb el vostre lloc web. Busqueu el creador de llocs web que us ofereixi la funció més important que esteu buscant.

Costant: La taxa és el factor menys important. Si el creador de llocs web està equipat amb les coses per fer que el vostre lloc web creixi, val la pena el preu.

Conclusió

Trobar la plataforma perfecta per a la vostra marca pot ser intimidant, sobretot si sou una petita empresa o un empresari solista.

Afortunadament, molts creadors de llocs web són fàcils d’aprendre, de manera que podeu començar immediatament. Un cop hàgiu preparat per portar-lo al següent nivell, podeu consultar la nostra guia gratuïta que us permet començar a crear coses fantàstiques per a la vostra marca.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map