15 (gratuïts) Generadors de Favicon que recomanem absolutament

Per tant, heu començat per iniciar un bloc o un lloc. Heu fet la vostra investigació sobre quin fabricant de llocs web heu d’utilitzar. Heu decidit sobre un nom molt interessant per al vostre lloc. Heck, és possible que fins i tot acabis i només vulguis començar a generar diners amb el teu bloc.


Però espera, abans de fer això. Aquí teniu un petit test. Carregueu el vostre bloc en un navegador i, a continuació, carregueu qualsevol altre lloc web.

Observeu qualsevol cosa diferent?

A més que es tracti de dos llocs diferents (òbviament), notareu que la majoria de llocs tenen aquestes petites icones a la pestanya. Es tracta de favicons (escurçats per a la icona dels favorits) i ho creieu o no, tenir-ne un és realment important per a la vostra marca.

Què és un Favicon i on els puc obtenir?

Què són els favicons en realitat? Són petites icones petites que apareixen davant d’una pàgina d’URL, llista de favorits, barra d’adreces del lloc web, navegadors de pestanyes i altres elements d’interfície..

Els favicons solen tenir les mides següents: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. La majoria dels navegadors utilitzen el format .ICO, però alguns també utilitzen * .GIF i * .PNG.

No és tan difícil crear un favicon i, amb aquests 15 generadors gratuïts de Favicon que recomanem absolutament, tindreu un favicon professional que busqueu el vostre lloc en molt poc temps.!

1. Generador de Favicon

favicon_genGenerador de Favicon

Probablement, el generador més fàcil d’utilitzar, Favicon Generator et permet crear un favicon que està a punt per utilitzar simplement carregant la imatge al seu lloc. Aquest generador de favicon gratuït és capaç d’importar formats d’imatges GIF, JPEG i PNG directament des del vostre ordinador i convertir-lo a un format .ICO. Un cop acabat, només cal que pengeu el fitxer favicon a la carpeta arrel del vostre lloc web.

Visita el generador de Favicon

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

Per obtenir més inclinació creativa, podeu crear un favicon mitjançant Favicon.cc. Un generador i creador de favicon en línia gratuït, el lloc és ideal per crear un favicon al lloc on també podeu animar. Podeu importar imatges i el lloc admet els formats d’imatge JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO i CUR..

Visita Favicon.cc

3. Unitat dinàmica: generador de Favicon

DynamdriveUnitat dinàmica: generador de Favicon

Una de les eines web de Dynamic Drive, Dynamic Drive – Favicon Generator és un altre generador de favicons gratuït i senzill. Podeu penjar imatges que estiguin en GIF, JPG, PNG i BMP per generar una icona de preferits. També tenen l’opció addicional de crear una icona d’escriptori 32 × 32 i una icona de 48 × 48 XP.

Visita unitat dinàmica: generador de Favicon

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

Genfavicon us permet crear un favicon en només tres senzills passos. El que és genial de Genfavicon és que podeu triar la mida de la icona quan creeu. Un cop heu carregat la vostra imatge a JPEG, GIF o PNG, podeu seleccionar una mida (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) del vostre favoricon. També podeu visualitzar el vostre favoric fent clic a “Captura & Botó Previsualització ”.

Visita Genfavicon

5. Favicongenerador

favoricongenitzadorFavicongenerador

Favicongenerator és un generador d’icones sense embuts que utilitza una interfície molt bàsica, mantenint-la senzilla per als usuaris. Aquest generador de favicon gratuït és el que necessiteu per convertir imatges PNG, JPG o GIF en format .ico. El lloc no té moltes opcions i requereix una imatge perfectament quadrada (100 píxels x 100 píxels), però és molt fàcil d’utilitzar si us fa mandra pensar en crear un favicon.

Visita Favicongenerator

6. Prodraw

prowdrawProdraw

Mentre que la majoria de generadors de favicon admeten fitxers d’imatges comuns, molt pocs us permeten utilitzar fitxers de fotos. Prodraw no només admet els fitxers habituals JPG, GIF, PNG i BMP, sinó que també suporta formats de fitxers TIF. L’eina favicon gratuïta pot generar una icona de diverses mides (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) i també pot produir-los a diferents nivells d’afilat, de manera que pugueu comparar el que sembla millor per al vostre lloc..

Visita Prodraw

7. Logaster.com

logasterLogaster.com

Amb més de 5.000.000 de logotips diferents creats sota el cinturó, Logaster és un generador gratuït de favicons per a aquells que vulguin afegir un toc personal a l’hora de crear un favicon. Començar amb Logaster és bastant fàcil. Només heu de fer clic al botó “Crear logotip”, escriure el nom de la vostra empresa i seleccionar el tipus d’activitat. A continuació, se li oferirà una selecció de plantilles de logotip per triar, que podeu personalitzar.

Visita Logaster.com

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

Favicon.pro és un altre gran generador de favicon gratuït que podeu utilitzar per crear un favicon per al vostre lloc, de forma ràpida i senzilla. Tenen totes les funcions bàsiques d’un generador d’icones que us permet pujar les vostres imatges en format PNG, JPG o GIF i convertir-les en icones. Una altra cosa fantàstica de Favicon.pro és que també inclouen una guia pas a pas per crear una icona i penjar-la al vostre lloc web. Que impressionant és això!

Visita Favicon.pro

9. Antifavicó

antifavicóAntifavicó

Antifavicon és una mica diferent dels altres generadors d’icones, ja que no utilitza imatges per crear un punt de mira. En canvi, genera favicon completament mitjançant text. L’eina té dos quadres de text que podeu escriure per crear la vostra icona. A part d’això, podeu personalitzar els colors del text i el fons. Tot i que les opcions són limitades, aquest generador de favicons gratuït és una bona opció per a persones que no tinguin habilitats de disseny.

Visita Antifavicon

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

RealFaviconGenerator és una eina sorprenentment potent en comparació amb altres generadores de favicon. Amb aquesta eina, podreu crear un punt de mira en totes les plataformes disponibles. A més, també podeu obtenir la possibilitat de provar la icona en si mateixa. Simplement escriviu el vostre lloc web, feu clic al botó “Comproveu Favicon” i us donarà informació sobre el vostre favor. Podeu comprovar com es veu el vostre favor en diferents navegadors o sistema operatiu i arreglar el que us falta.

Visita RealFaviconGenerator.net

11. Favic-o-Matic

favicomàticFavic-o-Matic

Favic-o-Matic afirma ser el “generador de favicons últim” i ho fa proporcionant dues opcions senzilles. Carregueu la vostra imatge i convertiu-la en un sol fitxer .ICO o creeu un favicon per a totes les plataformes disponibles, incloses les aplicacions iOS i Android. Fins i tot podeu personalitzar la mida, el color de fons i molt més per al vostre preferit a la configuració avançada.

Visita Favicomatic.com

12. Favikon

favikonFavikon

Necessiteu un simple generador de favicons? La resposta de Favikon. Aquest senzill generador d’icones us permet retallar i descarregar la imatge com a fitxer .ICO. A banda, Favikon no pot fer molt. Si necessiteu fer fora un simple favicon, aquesta eina gratuïta és definitivament per a vostès.

Visita Favikon

13. Faviconit

faviconitFaviconit

Faviconit és una altra eina fàcil d’utilitzar per crear un favicon, les icones de Apple touch i també capçaleres HTML per a diverses plataformes i dispositius. Els passos són prou fàcils, només cal pujar la imatge i farà la resta. Aquest generador de favicon gratuït també facilita el nom de la vostra icona. Podeu fer clic al botó “Avançat” per accedir a més opcions de personalització.

Visita Faviconit

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Voleu crear la vostra icona des de zero? Xiconeditor és excel·lent si voleu crear un favicon totalment personalitzat. Aquest lloc té una eina tipus, eina de raspall, eina de llapis, esborrador i molt més per permetre-vos crear un favicon veritablement únic de forma gratuïta. També podeu importar la vostra icona i retallar-la directament amb les eines disponibles i previsualitzar-la abans de descarregar el favicon.

Visita Xiconeditor

15. Faviconr

faviconrFaviconr

Faviconr pot generar icones mitjançant fitxers JPG, GIF i PNG, similars a les altres eines d’aquesta llista. L’altra cosa que es pot fer és crear un favicon amb un fons transparent mitjançant un fitxer d’imatges PNG transparent o PNG. No hi ha cap eina disponible amb Faviconr que faci que la creació de favicons sigui una relació senzilla amb aquesta eina.

Visita Faviconr.com

El Wrap Up

Per crear un favicon no cal fer gaire esforç, però tenir-ne un ajudi definitivament. El fet de tenir el vostre propi favicon únic i personalitzat demostra que esteu seriosos amb la vostra marca i el vostre lloc. A més, aquests generadors de favicon gratuïts són fàcils d’utilitzar i no em fa mal provar-los!

Si creieu que trobem a faltar alguna cosa genial, bé, feu-nos-ho saber. Afegirem a la llista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map