15 consells simples de màrqueting en xarxes socials per a principiants absoluts (i, consells per a experts)

Les actualitzacions de les xarxes socials obtenen moltes accions, comentaris i clics? I condueixen molt trànsit al vostre bloc?


Potser no …

Potser obté molt poques interaccions i trànsit de derivacions de les xarxes socials. Pitjor encara, potser les teves publicacions socials passen desapercebudes.

Si acabeu de començar amb les xarxes socials o si heu estat lluitant amb el rendiment del vostre contingut social, aquesta publicació és per a vosaltres..

Aquí, aprendràs a optimitzar els vostres perfils i contingut de Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest i LinkedIn i per obtenir resultats visibles. No només això, també aprendreu a utilitzar aquestes xarxes socials més importants tornar més trànsit al vostre bloc.

A punt? Anem a començar!

Primera part: Consells sobre màrqueting de Facebook

 • Escriu una bona publicació a Facebook
 • Corregiu la vostra pàgina
 • Executar proves

Part II: Consells sobre màrqueting a Twitter

 • Escriu un bon tuit
 • Utilitzeu els hashtags adequats
 • Crear una gran bio (com la professional)

Part III: Consells sobre màrqueting d’Instagram

 • Feu servir hashtags (molt!)
 • Crea una guia de marca
 • Enforteix la relació amb els clients

Part IV- Consells sobre màrqueting de Pinterest

 • Escriviu descripcions excel·lents
 • Crea una guia d’estil
 • Ofereix freebies

Part V- Consells sobre màrqueting de Linkedin

 • Crea un perfil professional
 • Uniu-vos a grups dirigits
 • Publicar (o publicar)

Consells dels experts

 • Meghan Monaghan, Smart Bird Social
 • Maddy Osman, The-blogsmith
 • Marina Barayeva, MarinaBarayeva.com
 • Ivana Taylor, comerciant de bricolatge
 • Dev Sharma, Bombetes de disseny
 • Andreea Sauciuc, BrandMentions

Llegiu-hi 15 consells de màrqueting en xarxes socials (i consells per a experts) per a principiants absoluts. digueu a un amic

15 consells de màrqueting en xarxes socials per a principiants

Primera part: Consells sobre màrqueting de Facebook

Facebook = rei de les xarxes socials?Facebook = rei de les xarxes socials?

Facebook té 1.870 milions d’usuaris actius, convertint-la en la plataforma de mitjans de comunicació social més popular. Gràcies al seu enorme abast, Facebook us permet accedir a una enorme secció del vostre públic objectiu.

I no importa si gestioneu un negoci d’eines de jardineria o un simple bloc sobre jardineria, podeu utilitzar Facebook per conduir trànsit i dirigir-vos al vostre lloc web..

A continuació, es detallen tres estratègies que poden accionar per carregar turbo el màrqueting de Facebook:

Consell # 1. Apreneu a escriure una bona publicació a Facebook

Pot semblar un consell bàsic, però moltes persones no aconsegueixen escriure una publicació atractiva a Facebook. Una publicació perfecta a Facebook El buffer ho posa – és:

 • un enllaç
 • breu: 40 caràcters o menys, si podeu canviar-lo
 • es publica en hores no punta
 • segueix altres publicacions amb una programació regular
 • oportuna i digne de notícies

Com podeu veure, escriure una publicació de Facebook que es connecti necessita una mica de reflexió i treball en el contingut, el calendari i la durada.

Però si feu un esforç, notareu que les vostres publicacions obtenen més clics, likes i comparticions.

Si voleu específicament generar més comentaris, utilitzeu el següent Formats de publicació de Facebook des de HubSpot (citant HubSpot):

 • Fer una pregunta. Pot ser rellevant per al producte, la professió del vostre públic o el seu estil de vida (com ara “Blau / negre o blanc / daurat?)
 • Omple les instruccions en blanc. La publicació d’una declaració que demana una resposta específica (com ara “La única cosa que no puc viure sense treballar és ________”).
 • Subtítol de la foto. Publicar una foto (o vídeo) i demanar un subtítol divertit (o rellevant) és una forma fantàstica d’interessar-se amb els usuaris. (#captionthis #photocaption)
 • A, B o C opcions. Publicar una declaració o foto i preguntar a la gent amb quina opció estan d’acord. (“Si el seu company de feina no troba un termini que afecta el seu lliurament, preferiria: A) recollir el fluix B) cridar-lo a fora C) dir-li a la teva mare).

Com podeu veure, aquestes publicacions tenen com a objectiu treure més comentaris.

Així que es tracta d’escriure una publicació fantàstica a Facebook. Però no és tot. Quan publiqueu Facebook, assegureu-vos de no publicar i tornar a publicar històries només des del vostre bloc.

Si ho feu, aviat us quedareu sense històries i, quan un usuari comprovi la vostra pàgina, notarà un munt de contingut repetit, que pot desactivar-les.

Per evitar-ho, heu de compartir un nou flux d’històries no només del vostre propi bloc, sinó de diversos altres blocs relacionats.

Per desenvolupar aquest flux d’idees noves:

 • Feu una llista de llocs del vostre nínxol que publiquin contingut fantàstic
 • Seguiu-los a Facebook
 • Torneu a compartir el contingut amb els vostres seguidors (qui sap que fins i tot podrien començar a compartir part del vostre contingut)

D’aquesta manera, als vostres seguidors de Facebook us agradarà encara més curar i compartir històries útils i atractives de les millors fonts.

Ara, les històries de proveïment poden semblar molt feina, però hi pot ajudar. Podeu utilitzar una eina gratuïta com DrumUp per curar històries interessants per a vostè. DrumUp utilitza les vostres paraules clau per trobar històries rellevants que pugueu compartir.

Però:

No oblideu moderar els relats com a eines d’aquest tipus, ja que es basen en algorismes per trobar articles, que pot no ser 100% exactes. Tot i que moltes històries serien rellevants, també es podria suggerir alguna completa.

Consell # 2. Corregiu la vostra pàgina

whsr-facebook-check

Un error inicial que la gent comet amb el màrqueting de Facebook NO està configurant correctament la seva pàgina de Facebook.

Una pàgina de negocis de Facebook és la mateixa que la de la pàgina principal del lloc web a Facebook. Per tant, no el mantingueu nu pel contingut. Feu-lo servir per inspirar la gent que us segueixi.

Per començar, haurà de:

 • Una gran imatge de perfil i una foto de portada
 • Una crida a l’acció
 • Una secció atractiva
 • Una publicació fixada

Si no els teniu al vostre lloc, afegiu-los ara.

A més, per diagnosticar alguns dels problemes d’alt nivell amb la vostra pàgina de Facebook, analitzar-la amb una eina gratuïta com Likealyzer. Likealyzer analitza una pàgina de Facebook i proporciona una visió pràctica per millorar.

Quan vaig dirigir l’anàlisi de la pàgina de Facebook, un dels meus altres projectes (Secret d’allotjament web revelat) mitjançant Likealyzer, he rebut suggeriments d’optimització com es pot veure a la imatge de la vostra dreta.

Com veieu, tots dos són els suggeriments que puc treballar.

Per obtenir recomanacions de millora similars per a la vostra pàgina de Facebook, executeu-la a través de Likealyzer. I després actua sobre els suggeriments.

Consell # 3. Prova Prova Prova.

La millor manera d’optimitzar els resultats de màrqueting de Facebook és fer proves.

I no, no us demano que compreu eines costoses per fer-ho.

Només heu de provar tots els ingredients de la publicació.

Per exemple, podeu experimentar amb la còpia de la publicació i el to i la tonalitat.

Facebook Insights proporciona dades com ara Visualitzacions de pàgines, M’agrada la pàgina, Arribar a la publicació, etc. Aquestes mètriques són útils per mesurar els resultats de les vostres proves.

Fins i tot podríeu provar una freqüència de publicació totalment diferent. Així, si actualment publiqueu tres vegades per setmana, podríeu provar de generar-ho fins a 6 vegades i veure si obteniu més likes, comentaris o clics.

O bé, proveu un estil d’imatges diferent.

Si necessiteu inspiració per a idees de prova, consulteu la pàgina Buffer va realitzar diverses proves amb el seu màrqueting a Facebook.

Part II: Consells sobre màrqueting a Twitter

Amb 319 milions d’usuaris actius mensuals, Twitter arriba al tercer lloc quan es tracta de les xarxes socials.

Pot ser que Twitter no sigui una generació de trànsit fantàstica, però segur que és una excel·lent plataforma per iniciar converses amb els vostres lectors i per connectar-vos amb influencers.

Consell # 4. Apreneu a escriure un bon tweet

El vostre èxit a Twitter depèn de la mida que piqueu, és a dir, de com escriviu el tuit, de la freqüència amb el que tuiteu i de les vegades en què publiqueu el tweet..

Un tuit bàsic és senzill d’escriure.

[TÍTOL DE L’ARTICLE]: http://url.com #hashtag de @TwitterHandle

Al seu post que dóna 12 plantilles de tweet, HubSpot descriu el següent tweet com la plantilla més fàcil de tuitejar:

És força explicatiu. Però és possible que vulgueu tenir cura dels següents:

 • No oblideu escurçar un URL abans de compartir-ho, us farà estalviar diversos caràcters. Utilitzeu una eina com A poc a poc.
 • Utilitzeu 2 hashtags en lloc de 1; escolliu els hashtags amb cura

Un cop après els fonaments bàsics per escriure un tweet, haureu de pensar en obtenir més retweets.

Malauradament, no hi ha cap plantilla per escriure tweets que es retuitegin, però hi ha alguns retocs senzills.

Per exemple, Adweek va trobar que afegir un punt d’exclamació a un tuit els aconseguia duplicar les retweets que les que no tenen el punt d’exclamació!

I segons Twitter, Si afegiu fotos a tuits, es produirà un augment del 35% de les retweets de mitjana.

Com que no hi ha cap resposta definitiva, cal que prova amb els teus tuits i vegeu com responen els vostres seguidors. Si observeu un determinat estil d’imatges o tuits que els va bé, envieu-ne més. Només ho podeu esbrinar provant.

A més, per a cada publicació que escrigueu, escriviu almenys 5 variacions de tuits i programeu-les cadascuna per a moments diferents. D’aquesta manera, els teus tuits arribaran a més persones i generaran més trànsit al teu bloc. Alhora, també aprendreu quins tipus de tweets fan bé.

Consell # 5. Utilitzeu els hashtags adequats

Penseu en els hashtags com a paraules clau de les xarxes socials.

De mitjana, els tuits amb hashtags aconsegueixen 2 vegades més compromís que els tuits sense hashtags.

Així que utilitzeu hashtags en tots els tuits. Però no t’excedeixis perquè la mateixa investigació afirma que l’ús de més de 2 hashtags en un tuit disminueix la taxa de participació en un 17%. Per tant, enganxeu-vos a 2 hashtags / tweet.

Però això ens deixa la qüestió de trobar els hashtags adequats per utilitzar-los en un tweet (o en qualsevol altra xarxa de xarxes socials per aquest tema!). Però Ben Teo ha escrit un excel·lent guia per identificar els hashtags adequats. Bàsicament, suggereix:

 1. Identifiqueu els timps d’influència
 2. Utilitzeu la llista inicial de botes de veu per identificar les captures de cap relacionades
 3. Calcular la rellevància dels vostres historietes

(Llegiu la guia completa per a passos d’implementació detallats.)

Consell # 6. Crear un excel lent Twitter Bio

Com he dit abans, Twitter és una gran plataforma per connectar-se amb influencers. Així que quan comencen a notar-los que els retuiteja o els interactueu, el primer que veuran és el vostre perfil de Twitter. Els vostres possibles seguidors també comprovaran el vostre perfil abans de decidir-vos seguir.

Així que treballa al teu perfil de Twitter i fes-ho sorprenent.

Igual que Facebook, fins i tot aquí necessitareu dues imatges fantàstiques: una foto de perfil i una foto de portada.

Després de les imatges, el següent element més important del vostre perfil de Twitter és el vostre autor bio.

Quan es tracta de bio, la millor tàctica és mantenir-la senzilla i puntual. Simplement indiqueu què fa la vostra empresa o el vostre bloc. I això ho farà. Si no té sentit, no dubteu a utilitzar una paraula clau rellevant com a hashtag.

Syed Balkhi a Twitter (@syedbalkhi)Syed Balkhi a Twitter (@syedbalkhi)

Michael Pozdnev a Twitter (@Mpozdnev)Michael Pozdnev a Twitter (@Mpozdnev)

Consell: eviteu utilitzar una sèrie de hashtags. Potser pot llegir bonic, però no li explica la seva història a la persona que ha llegit el vostre article biològic.

A més, si teniu un recurs molt important, proveu de col·locar-lo a la part superior del vostre perfil de Twitter. Aquesta és una manera excel·lent d’orientar els visitants al millor contingut i motivar-los a seguir-vos.

Per obtenir idees per aprofitar al màxim la biografia de 160 caràcters a Twitter, utilitzeu-les Exemples i suggeriments bio de Twitter que comparteix Christina Newberry de Hootsuite.

Part III: Consells sobre màrqueting d’Instagram

Instagram té una plataforma de suports de compartir fotos, propietat de Facebook 600 milions d’usuaris actius.

El màrqueting a Instagram és especialment popular entre les botigues en línia i les empreses B2C perquè el fan servir per aconseguir que els seus clients / consumidors / seguidors facin fotos i selfies amb els seus productes i en comparteixin. Aquesta és una bona manera de generar-ne alguns contingut generat per l’usuari.

Però fins i tot podeu compartir les vostres fotos i gràfics al vostre blog per crear-ne el següent a Instagram. A continuació, es mostren tres maneres de sobrecarregar el vostre màrqueting a Instagram:

Consell # 7. Feu servir hashtags

A diferència de Twitter, no heu de limitar l’ús de hashtags a només 2 per publicació.

La investigació demostra que com més hashtags utilitzeu, més agrada obtenir. De fet, enginyer de programari QA, Max Woolf, trobat que:

“Les fotos d’Instagram que tenen un màxim de 30 # etiquetes reben, de mitjana, aproximadament tres vegades més que no m’agraden les fotos amb només algunes etiquetes”.

Font: MaxtografiaFont: Maxtografia

TrackMaven també confirma aquesta troballa. Segons TrackMaven, Les publicacions d’Instagram amb 9 hashtags aconsegueixen el millor compromís.

Ara puc entendre si us penseu amb la idea d’utilitzar tants hashtags. Tot i això, podríeu provar fàcilment qualsevol cosa entre 5-10, veritat.

Per trobar els hashtags a utilitzar, torneu al mètode per a la cerca hashtag de Twitter. La majoria de les tàctiques i eines de descobriment de hashtag funcionen de manera similar per a totes les plataformes de xarxes socials.

Consell # 8. Creeu una guia de marca (o publiqueu imatges coherents)

Com que Instagram és un mitjà visual, us permet expressar la vostra personalitat de marca amb les vostres publicacions. Assegureu-vos que envieu un missatge coherent.

L’especialista d’Instagram, Ariel Rule, ha donat alguns consells excel·lents per crear una guia pràctica d’imatges d’Instagram en aquesta acció publicar. Fes-ho un cop d’ull i crea un sistema similar per al teu bloc.

Fins i tot podeu utilitzar una eina per trobar i connectar amb influencers d’Instagram al vostre nínxol.

Consell # 9. Fins i tot si teniu un negoci B2B, no tragueu Instagram

Marques B2B que creen Instagram.Boeing i UBS: les dues marques B2B que impulsen Instagram.

Moltes empreses B2B descarten Instagram. Creuen que és massa útil per a ells. Però Margot da Cunha de WordStream fa un bon cas perquè les empreses B2B puguin accedir a Instagram.

Ella narra que estar a Instagram i publicar fotos del treball ajuda a:

“[] … enfortint la relació amb el seu client, demostrant que el seu client és realment un client feliç (escolteu avantatges!) I donant un toc humà personalitzat al seu negoci (sí, hi ha persones reals darrere de la seva màquina de programari de màrqueting).”

Cita l’exemple d’una empresa SaaS, HubSpot, i explica com ofereix compromís a Instagram tot i ser una empresa B2B.

Part IV: Consells sobre màrqueting de Pinterest

Amb 150 milions d’usuaris actius —Amb la majoria dones seguidores— Pinterest és una plataforma social media per a amants del mitjà visual.

Ara, molts blocs fan servir eines com Canva per crear gràfics i pòsters de blocs i afegir-los a les seves publicacions. A més, fan que aquests gràfics es facin viables, de manera que els lectors de blogs el puguin compartir a Pinterest. Els gràfics bonics i fixables són una bona manera de fer créixer la petjada de Pinterest d’un bloc. Un cop comenceu a créixer el que seguiu, el vostre perfil de Pinterest començarà a aparèixer a la part superior quan la gent cerqui les vostres paraules clau de destinació a Pinterest.

Per obtenir més visibilitat a Pinterest, proveu aquests tres consells sobre màrqueting de Pinterest experimentats.

Consell # 10. Apreneu a escriure grans descripcions de pins

Encara que Pinterest és principalment un mitjà visual, podeu afegir text per descriure els vostres pins per tal que siguin fàcils de cercar.

Pinterest suggereix:

Les millors descripcions són positives, ajudant la gent a imaginar què podrien fer amb el Pin, alhora que proporcionen informació addicional.

Tant si s’està escrivint una descripció rica en paraules clau per als vostres pins com a les xinxes, trigueu un temps a cercar i a utilitzar les paraules que la gent pugui utilitzar per cercar el vostre contingut a Pinterest..

A més, tingueu en compte que categoritzeu els pins, és a dir, feu servir les juntes de pins de manera reflexiva. Especialista en marques Lindsay Goldner categoritza els seus pins d’una manera molt sistemàtica, de manera que els seus seguidors poden veure un bon mostreig del que comparteix a Pinterest:

lindsay

Consell # 11. Crea una guia d’estil

Igual que Instagram, Pinterest també ajuda la vostra marca a brillar a través de les imatges o imatges que compartiu. La qual cosa fa que sigui important dissenyar visuals coherents, o la vostra marca pot perdre la seva personalitat.

L’eina de màrqueting de Pinterest Tailwind ofereix el següent 4 consells perquè la vostra visualització de Pinterest sigui coherent:

 • Afegiu el vostre logotip i / marca a les imatges perquè la gent reconegui els vostres pins
 • S’adhereix amb una paleta de colors ajustada amb dos o tres colors principals de la marca
 • Feu servir els mateixos tipus de lletra cada vegada
 • Cerqueu un estil de fotos adequat a la vostra marca

Consell # 12. Oferiu un regal gratuït (per generar registres de correu electrònic)

Melanie Duncan de l’Acadèmia d’Emprenedors utilitza Pinterest per obtenir subscriptors de correu electrònic. Duncan suggereix un mètode senzill per crear un regal gratuït, fixar-lo i, per després, conduir les persones des d’aquest pin a una pàgina de compressió.

Duncan també tira endavant i suggereix algunes idees de regal:

Codis de cupó

Llibres electrònics

Llistes de control: Duncan diu que les llistes de comprovació són especialment eficaces a Pinterest.

Guies

Sèrie de vídeos: si sou tímids, Duncan diu que utilitzeu ScreenFlow per a un Mac o Camtasia per a un PC

Formació en línia

Google Hangouts: no heu de registrar-vos per a un Hangout de Google, però no hi haureu de crear una pàgina de registre!

Webinars

Per tant, mireu si podeu crear un d’aquests regalets i mostrar-los a totes les persones que us descobreixen a Pinterest. Si els agrada, probablement surtin al vostre bloc i hi ha una bona possibilitat de subscriure-s’hi.

Lectura relacionada: Guia de màrqueting de Pinterest per augmentar el trànsit del bloc.

Part V: Consells sobre màrqueting de LinkedIn

LinkedIn: la major plataforma de mitjans de comunicació social B2B (empresa a empresa) 467 milions d’usuaris actius.

Generalment, no parlareu de LinkedIn en el context de fer créixer el vostre bloc. LinkedIn té més a prop de créixer el vostre negoci (no de bloc). Això és així perquè LinkedIn us ofereix la plataforma per connectar-vos directament amb els vostres clients potencials.

Així, si oferiu solucions B2B, serveis o productes, i els lectors objectius ocupen posicions específiques a les empreses, per exemple, el director de màrqueting d’una empresa o el VP de vendes, podeu utilitzar LinkedIn per contactar-hi..

Econsultancy va denunciar que LinkedIn aporta “64% de les visites de canals de mitjans socials a llocs web corporatius,”El seu estudi es va basar en el tràfic de derivacions a llocs web corporatius de 2 milions de dòlars.

Tingueu en compte que no estem parlant d’un “bloc” sinó d’un lloc web “corporatiu”.

visita-cos-bloc

Si sou un negoci o un bloc B2B, proveu aquestes tres tàctiques per ampliar el vostre màrqueting de LinkedIn:

Consell # 13. Creeu un gran perfil de LinkedIn

Quan comenceu a LinkedIn, presteu una atenció especial al vostre perfil perquè és el vostre actiu més important a la plataforma.

Per atreure més persones a visitar el vostre lloc web, seguiu les millors pràctiques per completar el vostre perfil de LinkedIn. Aquesta infografia de True Conversion és un gran full de trampes per escriure un perfil de LinkedIn guanyador (És el millor que he vist!).

perfil-enllaçat-guiaCrèdit: TruConversion

Així que comproveu-lo i seguiu cada instrucció per crear un perfil complet.

Consell # 14. Uniu-vos a grups dirigits

Els grups de LinkedIn sensibles al trànsit ara no són tan efectius. Però, tot i que participar-hi no aporta molt trànsit, no deixa de ser un gran mitjà per connectar-se amb el públic objectiu.

Uniu-vos al grup de LinkedInA continuació us detallem com unir-vos a grups de LinkedIn: aneu al menú de treball > Feu clic a la icona Grups o podeu escriure la paraula clau a la barra de cerca dels grups del vostre nínxol (font).

Així, si teniu una eina d’analitzador / optimitzador de velocitat de llocs web, podeu consultar diversos grups de LinkedIn que es preocupen per la optimització i la velocitat del lloc web. Tots els membres d’aquests grups podrien ser els vostres clients potencials.

Una vegada que us uniu a un grup, podeu enviar missatges directes a (aproximadament 15) persones. Qui sap que una d’aquestes persones podria convertir-se!

A més, si heu connectat amb algú mitjançant un grup comú, heu vist com una segona connexió amb aquesta persona, que pot augmentar la vostra visibilitat.

Viveka von Rosen (autora de “LinkedIn Màrqueting: una hora al dia”) mostra alguns grans llocs de cerca per trobar perspectives en grups de LinkedIn en aquest publicar.

Consell # 15. Publicar (o publicar) a LinkedIn

Amb la plataforma de publicació de LinkedIn, ja podeu publicar el contingut directament a LinkedIn. També podeu tornar a publicar el contingut que publiqueu al vostre blog a LinkedIn. Si mireu els influents del vostre nínxol, probablement trobareu que ja publiquen a LinkedIn. Això passa perquè LinkedIn ajuda a la gent a situar-se com a líders pensats en els seus nínxols.

Però no totes les publicacions es fan igualment bé. De fet, el comerciant de cerques, Paul Shapiro va analitzar les 3000 millors publicacions enllaçades i va desconstruir les característiques d’una publicació d’èxit de LinkedIn. Va trobar que tenien:

 • Títols d’entre 40 i 49 caràcters
 • Moltes imatges (les publicacions més compartides tenien 8 imatges!)
 • El clàssic format de “Com fer”
 • 1.900 a 2.000 paraules (amb aproximadament 5 seccions)

Abans de començar a escriure, llegiu el text complet resultats de la investigació per aprendre com podeu escriure una publicació de LinkedIn que es connectarà amb el vostre públic objectiu.

El que diuen els experts

Meghan Monaghan, consultora de continguts i màrqueting assenyala la clau del màrqueting en xarxes socials, “El màrqueting en mitjans socials és eficaç per crear relacions en línia i fomentar el coneixement, com i el factor de confiança amb el vostre públic”.

Monaghan, també conseller delegat i cofundador de Smart Bird Social, comparteix amb nosaltres els consells que desitja que va conèixer quan va començar,

meghan-monaghan

Aquests són els consells que voldria conèixer en el primer moment:

 • No intenteu estar a tot arreu. Comenceu amb una plataforma per evitar que us abrumeu.
 • Les xarxes socials són realment una altra via per al màrqueting de contingut. Creeu contingut rellevant i valuós que atrau el vostre avatar ideal.
 • La gent vol autenticitat. Aconsegueix una mica personal de tant en tant. Al cap i a la fi, ha de ser “social”.
 • Els missatges de venda directa i empinats repel·len la gent. En canvi, condueix el trànsit des de les xarxes socials al vostre lloc web i als seus embuts de venda.
 • L’impacte més gran del màrqueting en xarxes socials prové de la coherència, el contingut increïble i la participació. Fer una d’aquestes tres coses funciona; fer els tres maximitza els vostres resultats!

Si voleu que les xarxes socials siguin el sant graal del vostre negoci, Monaghan comparteix les seves opinions la veritat sobre màrqueting de xarxes socials. Haureu de fer una ullada.

Maddy Osman, comercialitzadora de continguts de xarxes socials i blogger comparteix amb nosaltres els seus consells sobre màrqueting en xarxes socials per a principiants,

maddy-osman

Si tot just començar amb el màrqueting de xarxes socials, pot ser útil per baixar-se al peu dret:

 • Trieu 2-3 xarxes socials per publicar-les fins que acabi bé. Manteniu-lo senzill perquè pugueu establir bons hàbits. Dit això, aneu endavant i reclameu perfils en altres xarxes en les que finalment vulgueu estar actiu, abans que ningú!
 • Publica de manera coherent. Una vegada al dia o algunes vegades a la setmana n’hi ha prou per mostrar a la gent que realment utilitzeu els vostres perfils escollits. Assegureu-vos de respondre de manera coherent si les persones utilitzen els vostres perfils per comunicar-vos amb vosaltres. Una eina de planificació de mitjans de comunicació social com Buffer, Hootsuite o Sprout Social us pot ajudar a combatre la creació de contingut i ajudar-vos a la coherència.
 • Si no teniu temps ni energia per crear contingut original, curateu-lo. Compartiu articles rellevants amb líders de pensament de la vostra indústria. Assegureu-vos d’etiquetar-los i podreu obtenir un abast addicional si decidiu compartir les vostres publicacions!

Podeu trobar Maddy a www.the-blogsmith.com

He contactat amb Marina Barayeva, la fundadora de MarinaBarayeva.com, Va dir que “Quan tot just comenceu i voleu tenir el resultat de les xarxes socials de seguida, creeu els anuncis. Però després seran més com les crides fredes de la gent. “

Marina, també expert en màrqueting per a emprenedors, va afegir “Si pensa en l’ús a llarg termini de les xarxes socials, aleshores centra’t en la construcció de la comunitat. El vostre nucli principal és convertir-vos en la font d’informació útil sobre el tema. A més, busqueu les maneres de posar-vos en contacte amb la gent. ” Ella suggereix,

marina-barayeva

 • Participa amb ells amb una mica de creativitat:
  • Inicieu les converses fent una pregunta oberta.
  • Doneu dues opcions i demaneu que escolliu la que més els agradi.
  • Demaneu la seva opinió, etc
 • Una altra bona manera de connectar-se a la gent és etiquetar-los quan compartiu el contingut. Estigueu oberts a la col·laboració i doneu-ho abans de demanar alguna cosa.
 • Reposicionar el contingut entre les xarxes de xarxes socials i utilitzar més visuals.

Feu-ho al vostre compte i a altres comptes que tinguin el mateix públic. No facis correu brossa a l’intent de vendre les teves coses, busca les maneres d’ajudar-te.

El punt clau dels mitjans de comunicació social és en realitat ser social i útil per a les persones que hi són. Desenvolupa la vostra autoritat i confiança en tu i en el teu negoci.

Ivana Taylor, el fundador de DIYMarketer, ha compartit amb nosaltres els consells bàsics per iniciar el vostre màrqueting en xarxes socials: els primers 30 dies per visitar la plataforma almenys 15 minuts al dia. “

Ivana també va afegir,

ivana-taylor

 • Crea la descripció del teu perfil de manera que parli amb el client objectiu d’una manera càlida, atractiva i amable.
 • Sigui professional alhora que permet que la teva personalitat brilli.
 • A continuació, preneu temps per “Escoltar”. Escoltar significa llegir les publicacions, fixar-se en el que publiquen els altres i quines publicacions tenen més èxit.
 • Busqueu oportunitats per participar en converses i comenceu a cercar persones que segueixin al vostre lloc.
 • Centreu-vos en les converses i convertiu les vostres relacions digitals en un correu electrònic, trucada telefònica o reunió cara a cara.

Podeu trobar Ivana Taylor a diymarketers.com

Dev Sharma, fundador de DesignBombs, és un exitós comercialitzador digital conegut per crear un negoci en línia pròspero. Segons ell, les xarxes socials han estat molt estratègiques en els seus èxits en línia. Però moltes novetats s’equivoten i s’equivoquen completament fora del ratpenat.

A continuació es mostren alguns dels seus suggeriments que poden ajudar els principiants a tenir èxit en el seu esforç de màrqueting en xarxes socials:

dev-sharma

Hi ha tones de plataformes de xarxes socials diferents. Una vegada s’aconsegueixin de nou i això constitueixen una enorme font de distracció. Centra’t en uns quants i crea un impacte.

 • No espereu resultats instantanis. Es necessita temps per acumular i començar a obtenir resultats. El que vull dir aquí és que hauríeu de ser coherents i estables. No deixis tan d’hora.
 • Llegiu i implementeu el que funciona. El que heu de saber és que els propietaris de plataformes de xarxes socials canvien constantment. Algunes estratègies que han funcionat a Facebook anys enrere són una gran vergonya avui. Seguiu els canvis positius i actualitzeu el més aviat possible.
 • Seguiu els rols de la plataforma de xarxes socials. Per no suspendre les vostres campanyes i comptes, llegiu els rols de la plataforma i seguiu-los.
 • Participa amb els teus seguidors a les xarxes socials. Respon als comentaris, els agrada i contribueix positivament. No deixeu que els vostres seguidors sentin que sou un bot o un comerciant que no es preocupa de les seves activitats.
 • No confieu només en les xarxes socials. El motiu és que les plataformes de xarxes socials pertanyen a empresaris que poden canviar els seus termes i causar greus impactes en el vostre negoci. Dirigiu el vostre compromís amb el vostre bloc i aconsegueu que els vostres seguidors siguin a la vostra llista de correu electrònic. D’aquesta manera, si Facebook (per exemple) fa alguns canvis que afectin negativament les vostres campanyes de màrqueting, el vostre bloc i la vostra llista de correu electrònic us permetran continuar.

Podeu trobar Dev Sharma a Designbombs.com

Hi ha algunes coses que tot venedor de xarxes socials hauria de conèixer, sense importar si és un principiant o un expert. A continuació, es mostren les principals recomanacions de màrqueting en xarxes socials d’Andreea Sauciuc, responsable de màrqueting digital avançat de BrandMentions:

Andreea Sauciuc

És imprescindible que cada negoci tingui un programa de programació inclòs en la seva estratègia de xarxes socials. Dissenya el teu pla setmanal o mensual i afegeix publicacions en el moment en què tinguis més compromís.

 • Trieu les plataformes adequades per compartir contingut social. No suposi que pot passar el temps del públic, sinó que comproveu les estadístiques i les analítiques del vostre lloc web. Un dels majors reptes és crear contingut rellevant per al canal adequat.
 • Utilitzeu eines per augmentar la vostra petita empresa. És la salsa secreta de tots els venedors. Utilitzeu eines d’escolta social com BrandMentions per saber què parlen de vosaltres. Obteniu totes les mencions i missatges sobre la vostra marca en un mateix lloc i obteniu informació sobre quin tipus d’experiències tenen, tant positives com negatives.
 • Construir una comunitat. Si aconseguiu oferir un alt nivell de confiança, la gent us agrairà. Comença per crear una relació a les xarxes socials i sigues honest en les teves campanyes socials i en allò que prometis.
 • Seguiu sempre els resultats per saber com aconseguir un alt ROI en els vostres esforços socials. És important supervisar el rendiment i avaluar el vostre negoci en totes les estratègies de màrqueting en línia que implementeu.

Podeu trobar Andreea Sauciuc a BrandMentions.com

Jacob Whitmore té un punt de vista únic en els consells sobre màrqueting en xarxes socials: “El meu millor consell seria provar moltes tècniques de màrqueting de xarxes socials diferents.”

Jacob, també propietari de BloggingTitan i WhitoMedia, creu,

Si experimenteu i proveu, probablement trobeu una tècnica que us resultarà molt bé. A més, llegiu i mireu lots, sou el que consumiu.

WhitoMedia – An màrqueting d’influencer i agència de producció de vídeo.

Consulteu aquests consells de màrqueting actuables dels experts en xarxes socials. digueu a un amic

Embolicant-ho

Així que els teniu. Tots els consells que necessiteu per llançar o portar el vostre joc de màrqueting en xarxes socials al següent nivell.

Però probablement us preguntareu …

Amb quina plataforma social he de començar? ” O “En quina és l’única plataforma de xarxes socials en la qual m’he de centrar?

Grans preguntes.

I la resposta (a tots dos) és:

Comenceu amb (o centreu-vos en) la plataforma de mitjans socials on el vostre públic sigui més actiu.

Així que … Si teniu un negoci B2B, comenceu amb LinkedIn perquè és allà on passen els clients potencials d’executius de la suite C. De la mateixa manera, si teniu un negoci de joieria artesanal, aneu a Pinterest, perquè Pinterest té un seguiment dominat per dones.

Comprendre la vostra demografia de públic pot ser de gran ajuda aquí. Això recurs enumera una informació demogràfica sobre audiència en mitjans socials socials i indica qui utilitza diferents xarxes de mitjans socials. Només heu de combinar el vostre perfil d’usuari amb els perfils d’usuaris de les xarxes socials i escolliu la plataforma amb la superposició millor.

Podeu obtenir resultats notables a partir de les xarxes socials només si apreneu a escriure millors publicacions socials, a compartir històries atractives amb els vostres seguidors i a ajustar la freqüència de publicació.

Però:

No oblidem que el més important quan es tracta de xarxes socials és la creació de xarxes. Així que penseu en xarxa i no en vendes. Les vendes seran al final.

Per publicar coses bones de forma coherent, desenvolupeu un calendari de compartició de contingut de xarxes socials. HubSpot en regala un de franc aquí. A més, inscriviu-vos a una eina gratuïta de programació de xarxes socials com Buffer i Hootsuite. Afegeix també una extensió del navegador quan et registres. Això us ajudarà a compartir històries interessants amb un sol clic.

Bé, és així.

Ara teniu tots els consells, eines i recursos per començar amb les xarxes socials. Així que aneu! Si teniu cap pregunta sobre alguna plataforma de xarxes socials, feu-ho saber als comentaris i estaré encantat d’ajudar-vos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map