12 Fets i estadístiques sòlides sobre el màrqueting per correu electrònic que heu de conèixer

Malgrat l’estat laboral, l’edat o el sexe, hi ha probabilitats els dies laborables de llegir un correu electrònic abans de sortir del llit. Probablement ho heu fet aquest matí.


En aquest moment, els venedors de continguts haurien de saber que tenir una estratègia de màrqueting per correu electrònic és essencial per a totes les marques. Si, d’alguna manera, resisteix a fer-ho, a continuació, es mostren alguns fets i números recents que us poden ajudar a que vosaltres i el vostre equip treballin en campanyes de correu electrònic i que segueixin el camí correcte..

Abans d’això, aquí teniu alguns dels fets i estadístiques d’articles que vam fer anteriorment:

  • Compres en línia, comerç electrònic i estadístiques d’interne
  • Quant d’Internet és WordPress

Marqueu-los als favorits si esteu interessats. Ara, anem a la carretera!

Estadístiques i dades sobre màrqueting per correu electrònic

1. El correu electrònic té el major abast

Nombre de correus electrònics enviats i rebuts al dia a tot el món des del 2017 fins al 2023 (en milers de milions).

Sabíeu que el correu electrònic és el canal de màrqueting més ampli d’abans? El 2018 ja n’han acabat 3.800 milions d’usuaris de correu electrònic a tot el món i s’espera que el nombre creixi fins als 4.400 milions d’usuaris el 2023.

Si no us resulta prou cridaner comenceu a planejar arribar als vostres clients per correu electrònic, Analistes HTF calculeu que, per a l’any 2022, el màrqueting per correu electrònic continuarà creixent i la mida del mercat arribarà a 694 milions de dòlars.

La mida del mercat de màrqueting per correu electrònic arribarà a 694 milions de dòlars per a l’any 2022 a través de @placeitapp digueu-li a un amic

2. El màrqueting per correu electrònic té la taxa de ROI més alta

La investigació ha assenyalat que una campanya de màrqueting per correu electrònic té una taxa de rendibilitat més gran de la inversió (ROI) que qualsevol altre canal de màrqueting digital.

Un informe del directori Associació de dades i màrqueting va declarar que el ROI de màrqueting per correu electrònic supera els 42 GBP per lliura que invertiu, xifra que va créixer en relació amb l’informe anterior del 2017. El ROI de correu electrònic ha passat de 32 £ (2017) a 42 £ (2018).

A més, una Cens d’econsultància des del 2018 destaca que el 74% de les empreses valoren el canal de màrqueting per correu electrònic i reconeixen que aquesta estratègia aporta als seus negocis un ROI bo o excel·lent.

3. Gen Z potenciarà l’ús del correu electrònic per a empreses

Millennials i Generation X tenen un ús saturat de correu electrònic, tothom ho sap, però hi ha una generació que s’espera que augmenti aquesta estratègia de màrqueting en els propers anys a mesura que es vagi envellint. Les marques aposten ara per la Generació Z.

Això no és només un tracte aleatori. Segons un estudi de SendGrid i Estratègia dels ous El 85% del gen Z utilitza el correu electrònic com a mínim mensualment, aquest nombre creix amb l’edat dels mil·lenaris i el gen X utilitza el correu electrònic almenys una vegada al mes en el 89% i el 92%, respectivament..

Tot i que el gen Z és menys probable que utilitzi el correu electrònic per a la feina (la majoria no són part de la plantilla), encara tindran hàbits de correu electrònic com fan mil·lenaris ara mateix. S’espera que això El 68% d’ells llegirà correus electrònics d’empreses que envien anuncis, cupons o rebuts.

El 68% de Gen Z llegirà correus electrònics d’empreses que envien anuncis, cupons o rebuts a través de @placeitapp dir-ho a un amic

4. Les persones confien en el correu electrònic per comunicar-se directament

Una de les raons per les quals les estratègies de màrqueting per correu electrònic han tingut èxit durant tants anys és que els consumidors encara volen i confien en una connexió directa amb les marques i, en el millor dels casos, es subscriuen voluntàriament per obtenir contingut valuós a través d’aquest canal..

Les tendències del mercat suggereixen que els serveis bancaris, financers i d’assegurances, a més de productes de venda al detall i de consum, i els viatges i l’hostaleria són la principal indústria important que adopta solucions de màrqueting per correu electrònic.

5. Té les taxes de retenció de clients més altes

Durant molts anys, els venedors han classificat el correu electrònic com el canal més eficaç de sensibilització, adquisició, conversió i retenció. Ara, el correu electrònic té la taxa de retenció de clients més alta. Segons Emarsys, El 81% de les PIME encara confien en el correu electrònic com a principal canal d’adquisició de clients. I, el correu electrònic té taxes de retenció del client en un 80%.

Durant els propers anys, segons les tendències de Salesforce en Customer Trust, 75% dels mil·lenaris i Gen Zers S’espera que mantingui el seu compromís amb la marca a partir d’interaccions anteriors.

Penseu que no només podeu mantenir els vostres clients, sinó que també els podeu recuperar si deixen la vostra campanya de màrqueting per algun motiu.

Feu un esforç per augmentar i afegir valor al contingut de correu electrònic els dies festius, i especialment durant el Black Friday. S’ha afirmat que Ofertes del Black Friday tenen les taxes més altes de retorn, també anomenada reactivació del client; els números ho demostren les ordres de recompensa augmenten un 106% durant aquesta data, en comparació amb la resta de l’any.

El correu electrònic continua essent el principal motor de retenció de clients (80%) i adquisició (81%) de pimes, segons Emarsys diu a un amic

6. El correu electrònic augmenta les vendes en línia

Missatges de correu electrònic OmnisendTambé des d’Omnisend: el primer dia absolut (per a tarifes d’obertura i de clic) per enviar correus electrònics és el primer del mes.

Es poden enviar 3 correus electrònics automatitzats condueix a un 90% més de comandes en línia en comparació amb els correus electrònics únics, segons afirma Omnisend, una plataforma d’automatització de màrqueting de comerç electrònic.

Es calcula que El 81% dels compradors en línia nord-americans té més probabilitats de comprar -ja sigui en línia o a les botigues, com a resultat del que van llegir en un correu electrònic. Als consumidors els agrada la recompensa per correu electrònic, com ara una oferta especial, un cupó que poden bescanviar o un preu exclusiu en línia.

7. El correu electrònic permet el contacte immediat amb el mercat americà

Les estadístiques ho demostren 28% dels adults nord-americans admeten que estan en línia constantment.

Segons això Comunicat de premsa de Market Watch, Amèrica té la quota de mercat més gran al mercat global de màrqueting per correu electrònic. Aquesta és la clau per a les estratègies de màrqueting de correu electrònic amb èxit.

De fet, les dades de previsió de eMarketer 2019 ho suggereixen El 37,2% del mercat d’anuncis digitals dels Estats Units pertany a Google, Un 22,1% a Facebook i un 8% a Amazon a finals del 2019.

Se suposa que Amèrica del Nord té la quota de mercat més gran del mercat mundial de màrqueting per correu electrònic, segons MarketWatch li diu a un amic

8. El màrqueting per correu electrònic és versàtil i mòbil

Quan es fa bé i s’optimitza per tenir resposta, una campanya de màrqueting per correu electrònic és atractiva i atractiva i té reaccions positives que finalment es converteixen en vendes..

En funció del contingut que gestioneu i de les necessitats de la vostra marca, El 53% dels correus electrònics s’obren en dispositius mòbils. Podeu incloure imatges, vídeos destacats o vídeos creats al màrqueting per correu electrònic mitjançant eines com ara fabricant de presentacions de diapositives.

Presta especial atenció a la resposta i que els vídeos estan optimitzats per mostrar-los correctament en dispositius mòbils perquè. Si no, els visitants estaran buscant a un altre lloc. Segons Scientia Mobile i Google Study, El 53% dels consumidors abandonen contingut que no es visualitza prou ràpid, i tots els vostres esforços anteriors estaran condemnats.

Dit això, la versatilitat gràfica hauria d’estar en sincronia amb les còpies ben escrites i les línies de temes. Paige Arnof-Fenn, propietària de la firma de màrqueting de Massachusetts Mavens & Moguls, assenyala Les línies d’assumpte per a correus electrònics han de ser curtes perquè molta gent llegeix als seus telèfons o tauletes.

9. El correu electrònic és la plataforma més preferida per al màrqueting digital

Segons eTargetMedia, el màrqueting per correu electrònic avança cap a la personalització i la creació de contingut interactiu.

Això vol dir que la informació no anirà només pel camí, sinó que arribarà al moment adequat i els consumidors podran reservar alguna cosa, fer enquestes, veure vídeos o seguir marques a les xarxes socials. Recerca de Accenture demostra que el 91% dels consumidors prefereixen marques que recorden qui són, reconeixen els seus interessos i ofereixen recomanacions rellevants per a ells personalment.

D’altra banda, heu de ser conscients, com afirma un recent Estudi de contingut de marca de Adobe 2019, que el 25% dels consumidors estan molestos per un contingut massa personalitzat, per la qual cosa ha de ser una cosa entremig i molt ben pensada per a un objectiu concret.

10. El correu electrònic té el CPA més baix

el correu electrònic té el cost més baix per adquisicióEls correus electrònics tenen el CPA mitjà més baix; el correu directe, en canvi, té el CPA més alt amb una mitjana de 26,40 dòlars.

Els correus electrònics tenen el cost mitjà d’adquisició (CPA) més baix de al voltant de 10 dòlars, en comparació amb les xarxes socials – 20 dòlars, correu directe – 31 dòlars, cerca de pagaments – 16 dòlars i anuncis de visualització en línia – 25 dòlars.

Per què és important aquesta estratègia? Bé, això és fàcil, la majoria de marques volen arribar al major nombre utilitzant el màxim de recursos possibles.

Els correus electrònics tenen el cost mitjà d’adquisició (CPA) més baix d’aproximadament 10 dòlars a través de @placeitapp

11. Les persones llegeixen realment els seus correus electrònics

Segons Direccions d’Internet, al voltant del món s’envien uns 936.740 correus electrònics legítims.

Per tenir èxit, us heu de centrar en un disseny de màrqueting de correu electrònic ben executat. Si encara hi continueu treballant i necessiteu logotips gratuïts o ràpids disseny de logotip, juntament amb altres visuals de marca, feu una ullada a les plantilles i a les eines de disseny que ofereixen els serveis de màrqueting per correu electrònic o utilitzeu creadors en línia com els Placeit. D’aquesta manera, podeu estalviar molt de temps que es pot utilitzar per a la investigació.

Es diu que la gent llegeix els seus correus electrònics, però això no vol dir que hagin llegit tot o que tinguin el temps de llegir un butlletí de notícies de mida nova..

Pel que fa al contingut escrit, hauríeu de mantenir-lo conversatiu i entre 300 i 500 paraules per aconseguir que la gent llegeixi el missatge en lloc de desplaçar-se cap avall per arribar a allò que és important.

Si escriviu correus electrònics llargs, probablement acabaran a la paperera.

12. Butlletins augmenten la participació del client

Si apreneu a dominar les eines de màrqueting de correu electrònic, augmentareu les taxes de vendes i de conversions i els números mostren que us heu de centrar a crear un butlletí de notícies excel·lent, sobretot si comenceu una nova marca.

Com afirma l’autor Dave Pell, tot i que han mort i han tornat un parell de vegades en les darreres dècades, Els butlletins són immortals. Per què? Assenyala algunes raons i el més important és que el correu electrònic sigui personal, introduïu l’espai restringit d’algú: la seva safata d’entrada personal.

És realment important que cada missatge de correu electrònic reflecteixi el que heu fet els deures, això vol dir que us dediqueu un temps per escriure contingut reflexiu i expliqueu breument els avantatges de la compra dels vostres productes i, si és possible, aporteu avantatges addicionals per als subscriptors de correu electrònic..

El màrqueting per correu electrònic està lluny d’estar mort. A continuació, es mostren 12 dades i estadístiques sobre màrqueting per correu electrònic a través de @placeitapp

Conclusions

Tingueu en compte que la safata d’entrada de correu electrònic és la única que els usuaris poden controlar al 100% i, un cop que es donin de baixa o marquen els vostres correus electrònics com a correu brossa, no sereu.

Els títols amb “el correu electrònic està mort” vénen i vénen quan els usuaris estan emocionats per les noves tecnologies o les plataformes de xarxes socials de moda, però recordeu que el correu electrònic ha sobreviscut també a molts. Penseu en quan heu creat la vostra adreça de correu electrònic personal. Després de tots aquests anys, encara ho heu consultat, subscriviu-vos a nous serveis i ho continuareu fent durant els propers anys.

Com a especialistes en màrqueting, el repte ara depèn d’adaptar una campanya de màrqueting per correu electrònic a les tendències actuals i als nous usuaris.

Karina Ramos és la representant de Placeit. Una plataforma on tothom pot fer els seus propis actius visuals per a la seva marca, independentment de les habilitats tècniques o artístiques. Connecteu-vos amb Placeit activat Facebook i LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map