10 millors solucions de comerç electrònic B2B per al 2020

El comerç electrònic B2B als Estats Units arribarà a 1,8 bilions de dòlars el 2023 i creixerà un 10% anual durant els propers 5 anys, segons Forrester.


I és absolutament obvi: els empresaris moderns volen adquirir productes per a les seves empreses sense problemes i pagar preus justos. Les botigues de comerç electrònic B2B són llocs ideals perquè els empresaris comprin, ja que les botigues en línia modernes ofereixen una gran experiència de compra.

En aquest article, us farem un breu repàs a les plataformes de comerç electrònic B2B més populars per desenvolupar una botiga en línia B2B. Si teniu previst iniciar una botiga web B2B, guardeu aquesta llista per provar cada plataforma de comerç electrònic a l’engròs i trieu la que s’adapti a les vostres necessitats..

Les plataformes populars de comerç electrònic B2B

1. CS-Cart B2B & B2C

CS-Cart B2B & B2C és un programari de comerç electrònic B2B que s’allotja per a majoristes i fabricants de petites i grans empreses. Més de 35.000 llocs web de comerç electrònic B2C i B2B utilitzen aquesta plataforma a tot el món. Els principals avantatges de CS-Cart són la riquesa de característiques i la simplicitat.

CS-Cart B2B és una plataforma de comerç electrònic a l’engròs. Té totes les funcions esmentades, a més d’oferir als compradors B2B una veritable experiència de compra B2C. CS-Cart està preparat per integrar-se a qualsevol sistema CRM, ERP, comptabilitat i analítica de tercers gràcies a la seva potent API.

CS-Cart és un script de comerç electrònic B2B que s’allotja a si mateix: heu d’instal·lar-lo al vostre servidor. Significa que el procés d’instal·lació podria requerir alguns coneixements tècnics menors i és per això que CS-Cart ofereix instruccions detallades sobre com instal·lar-lo, utilitzar-lo i mantenir-lo. La natura que s’acull a CS-Cart us ofereix un control complet sobre la vostra botiga de comerç electrònic B2B. Podeu activar i desactivar qualsevol funció, reproduir-la amb configuració, ajustar el servidor i editar el codi.

Els usuaris de CS-Cart agraden la simplicitat del programari i el seu preu raonable. Agraeixen la seva arquitectura neta i el codi de codi obert.

Una gran bonificació de CS-Cart B2B & B2C és un nombre il·limitat d’aparadors que es poden configurar de forma independent. Podeu obrir aparadors B2B i B2C que funcionin i es veuran de manera diferent i els podreu gestionar mitjançant un sol plafó d’administració.

Al revés:

Hi ha alguns queixes sobre un procés d’actualització complicat si la botiga està altament modificada o si el servidor no compleix els requisits. Els usuaris també diuen que el disseny predeterminat de l’aparador està obsolet.

2. 3DCart

3dcart és una solució de comerç electrònic basada en núvol. És realment fàcil iniciar un lloc web de comerç electrònic, però pot ser difícil de modificar i d’adaptar als objectius empresarials. L’empresa ofereix solucions B2C i B2B.

Com que 3dcart és una solució basada en núvols, és fàcil iniciar una botiga i configurar-la. No cal que us preocupeu per la instal·lació i el servidor. Però té les mateixes restriccions que altres Plataformes SaaS: no us pot oferir la mateixa llibertat i escalabilitat que les solucions de carretons de compra independents.

3dcart és molt ric en funcions: té gairebé totes les funcions dels clients B2B esmentats al principi de l’article, excepte diversos aparadors i funcions avançades de gestió de llistes de preus..

Al revés:

N’hi ha moltes queixes sobre el servei d’atenció al client de 3dcart i alguns usuaris asseguren que fins i tot han perdut diners a causa del personal de suport no qualificat de 3dcart.

3. X-Cart

X-Cart el primer programari de carret de compra PHP del mercat. L’empresa ofereix solucions de núvol i d’allotjament independent.

X-Cart és adequat tant per a negocis B2C com B2B. Malauradament, no hi ha divisions clares en funcions B2C i B2B. La solució compta amb un potent sistema de gestió de venedors, promocions, un sistema de revisió, distribució de pagaments i altres funcions d’una botiga en línia adequada.

El principal element de X-Cart és que no té prou funcions específiques de B2B ni aparadors múltiples per a llocs web independents B2C i B2B. Cal que aquest programari sigui personalitzat de manera que es pugui utilitzar per a un complex lloc de comerç electrònic B2B.

Al revés:

Les ressenyes dels usuaris són bones però a alguns clients no els agrada que el suport tècnic de vegades no ajudi a resoldre els problemes, la complexitat del programari i la manca de funcions importants.

4. Magent

Magento és un dels sistemes de carretes de compres més populars del món, però és un dels més complicats quant a ús i desenvolupament.

Magento és un programari molt versàtil: podeu personalitzar-lo tal com vulgueu. Podeu fer que la vostra botiga B2B basada en Magento sigui extremadament flexible i rica en funcions. Malauradament, per iniciar i mantenir una botiga Magento B2B, hauràs de fer-ho obtenir un bon hosting Magento, un equip de codificadors que entenen Magento i saben treballar amb la seva arquitectura. Això significa més despeses.

Al revés:

Magento per a B2B té gairebé totes les funcions abans esmentades, però per desgràcia hi ha queixes dels usuaris sobre la complexitat de la interfície. La gent diu Magento demana un temps per configurar-lo per poder utilitzar-lo en directe.

5. TradeGecko

TradeGecko és un script de comerç electrònic B2B que se centra en la simplicitat i automatització de les vendes de B2B. Està pensat per a majoristes, distribuïdors, marques de comerç electrònic i fabricants d’alt creixement. TradeGecko és un producte SaaS: preocupacions menys tècniques, però menys control també.

TradeGecko ho té tot: preus individuals, possibilitat d’amagar productes i preus d’usuaris no autoritzats, llistes de preus personalitzats, magatzems, promocions, ordenació i reordenació senzilla i no. Els usuaris estan satisfets amb TradeGecko i els agrada la facilitat d’ús i una bona atenció al client.

Aquesta solució té eines d’informació i analítica integrades que us permeten comprendre millor els vostres processos i ajustar-los quan calgui. L’única cosa que sembla no incloure és una característica de diverses botigues multifuncional que funcioni de manera independent per a llocs web B2B i B2C.

Al revés:

Alguns els usuaris es queixen sobre alentiments, falta de funcions específiques, canvis freqüents de la disposició del panell d’administració i preus elevats.

6. Contalog

Contalog està pensat per a vendes multicanal: podeu adaptar fàcilment les empreses B2B i B2C als canals web i mòbils. Contalog té moltes funcions B2B com ara: inventari centralitzat, gestió d’informació de productes i comandes de productes a través de múltiples vendes i altres eines per vendre efectivament a les empreses.

La plataforma de comerç electrònic Contalog B2B és una solució basada en núvol: podeu accedir a la vostra botiga des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Aquest programari de comerç electrònic B2B permet afegir productes de forma manual, carregar des d’un full de càlcul o importar des del vostre lloc de compres existent. Malauradament, no podeu introduir per número de sèrie ni escanejar els codis de barres.

Hi ha diversos plans per triar, cadascun amb un preu diferent. El pla més bàsic és gratuït i s’adapta a petites empreses que només tenen 100 comandes al mes. Els diferents plans poden processar més comandes i també permeten afegir-vos al programari bàsic. El programari Contalog B2B eCommerce s’integra amb la vostra plataforma de comerç electrònic de manera que el vostre inventari es pot actualitzar automàticament a mesura que els clients us comprin. També podeu rebre aquest programari notificacions de baix inventari.

Al revés:

Tot i que Contalog té un gran suport i és fàcil d’utilitzar, diuen els usuaris que es va trigar un temps a acostumar-se a la seva interfície.

7. InsiteCommerce

InsiteCommerce és un programari de comerç electrònic B2B per a fabricants i distribuïdors de mida mitjana i gran. Aquesta és una plataforma en núvol: és fàcil de desplegar i mantenir. L’empresa t’ofereix el seu propi servidor i t’instal·la la botiga. Però pot ser difícil personalitzar i escalar perquè mai tindreu el control total sobre el núvol.

InsiteCommerce es basa en una API flexible per a integracions amb sistemes CRM i ERP de tercers. Aquest script de comerç electrònic B2B presenta algunes funcions útils de B2B, com ara un sistema avançat de gestió de comandes amb generació de factures, estat de comanda i reordenació ràpida, la funcionalitat de “cotitzacions” i opcions d’enviament específiques integrades..

Malauradament, aquesta plataforma no té totes les funcions B2B principals esmentades al començament d’aquest article, per la qual cosa potser haureu de personalitzar-la afegint funcionalitat personalitzada. Tant de bo la seva “arquitectura d’integració” permeti augmentar-ne.

Al revés:

No hi ha tantes ressenyes d’usuaris sobre InsiteCommerce al web. Els testimonis estan bé, però usuaris queixar-se sobre una corba d’aprenentatge molt llarga, actualitzacions costoses i dependència de tercers.

8. Pepperi

Pepperi és una plataforma de vendes B2B per a grans empreses i empreses. És un sistema de comerç electrònic SaaS B2B. Com hem comentat anteriorment, el lloc web de comerç electrònic SaaS és sempre més fàcil de desplegar i donar suport, però mai està sota el vostre control total.

Pepperi ofereix aplicacions mòbils natives per a Android i iOS amb suport de dades fora de línia. Significa que podreu gestionar el vostre catàleg quan hi hagi connexió a Internet. Els usuaris estimen la interfície web i mòbil de Pepperi.

Pepperi és una solució B2B omnichannel que s’integra fàcilment amb sistemes CRM i ERP mitjançant una potent API. Té moltes funcions integrades per oferir experiència similar al B2C per a clients a l’engròs: un gran disseny del catàleg, mètodes de pagament i enviament convenients, preus individuals per a grups d’usuaris, gestió de llistes de preus, notificacions, etc..

Al revés:

Els usuaris estan satisfets amb Pepperi en general, però alguns informe terrible atenció al client que no està disponible divendres i dissabte i una interfície retardada (bonic encara).

9. Encaix de mans

El cop de mà s’adreça als fabricants i distribuïdors que venen a botigues minoristes o a altres clients empresarials. És una plataforma potent i fàcil d’utilitzar per crear un lloc web i una aplicació mòbil per als vostres clients B2B.

Per a la comanda del client, Handskeke us ajuda a oferir una experiència moderna de comerç electrònic B2B per fer comandes en línia fàcils i una aplicació mòbil per a comandes de prestatgeria quan els clients estiguin a terra..

Per a la comanda de representants de vendes, Handshake proporciona una aplicació dedicada de representació de vendes que els proporciona la informació del client, producte, preus i inventari que necessiten. Les comandes es poden formar ràpidament i enviar-les a l’instant.

Al revés:

Els usuaris estan satisfets amb Handskeke, però alguns digues que l’aplicació es bloqueja de tant en tant. A més, els usuaris denuncien alguns errors de sincronització.

10. OROCommerce

OROCommerce és un script de comerç electrònic B2B que admet tant models de negoci B2B com B2C. També admet escenaris B2X. Aquest programari està dirigit a grans empreses i empreses majoristes.

OROCommerce s’integra de forma nativa amb el seu propi sistema CRM OROCRM que permet organitzar els contactes amb els clients i organitzar el flux de treball d’interacció amb el client..

OROCommerce és una de les solucions de comerç electrònic B2B més flexibles actuals del mercat. Aquesta solució inclou comptes corporatius, rols d’administració, llistes de preus múltiples, una bona API per integrar-se amb sistemes empresarials, un sistema de promoció robust, catàlegs específics del comprador i preus.

Al revés:

Els usuaris diuen que probablement necessitareu formació per acostumar-vos a OROCommerce i els desenvolupadors es queixen de la manca de documentació per al desenvolupament. La plataforma és extremadament flexible i complexa, la qual cosa significa que podria ser difícil desafiar-la en un principi.

Quines característiques hauria de tenir el script de comerç electrònic B2B

La botiga electrònica B2B hauria de tenir funcions especials per automatitzar el procés de compra de les empreses. Significa que una solució de comerç electrònic B2B ha de tenir funcions específiques que el programari de compres B2C no té. Assegureu-vos que una plataforma de comerç electrònic B2B que trieu tingui aquestes característiques:

Productes fàcils d’ordenar a granel

Un veritable programari de comerç electrònic B2B ha d’oferir una interfície còmoda per a la comanda de productes a granel. Imagineu-vos: heu d’afegir al carretó 50 aparells de televisió i 20 calderes de tres tipus diferents. Si una botiga no ofereix una interfície adequada, passareu hores només per omplir el carretó. A ningú li agrada perdre el temps, sobretot els empresaris.

Organitzacions en una botiga de comerç electrònic B2B

Normalment, el procés de compra a les empreses implica més d’una persona. Necessiteu una funció que permeti unir els usuaris a les organitzacions. D’aquesta manera, el propietari de l’organització podria afegir més usuaris a l’organització a la botiga: gestors, comercialitzadors, comptables. I tots podrien treballar en un sol compte com a usuaris diferents.

Eines flexibles de formació de preus

El script de comerç electrònic B2B ha de ser compatible amb grups d’usuaris amb diferents descomptes i privilegis i descomptes que depenen del que ja hagi gastat un comprador a la vostra botiga. Les empreses solen comprar una gran quantitat de productes alhora i compren regularment. És important oferir als compradors descomptes en quantitats i descomptes individuals en funció dels seus nivells (nivells).

Aparadors múltiples

Si voleu vendre tant a empreses com a particulars, la funció de diverses botigues és imprescindible per a la vostra botiga en línia. Hauríeu de configurar els aparadors de forma independent com si publiqueu diverses botigues.

Integracions amb serveis de tercers

Els serveis moderns de CRM, ERP, comptabilitat i analítica poden millorar molt el rendiment del vostre negoci. Assegureu-vos que el vostre futur script de comerç electrònic B2B tingui una API potent i s’integra amb serveis comercials de tercers.

Reordenació fàcil

Què passa si una empresa li compra consumibles de forma regular? No els feu formar la comanda cada vegada que compren al vostre lloc de comerç electrònic. L’empresa hauria de ser capaç de reordenar els mateixos productes amb el mateix nombre d’articles en un sol clic.

Baixada de llista de preus fàcil

Abans de fer la comanda, el responsable ha d’obtenir l’aprovació del supervisor per a la llista de productes i preus. Per tant, el gestor hauria de poder descarregar-se ràpidament la llista de preus amb els preus actuals.

Emplaçament de la comanda convenient

Alguns empresaris no acostumen a comprar productes per a les seves empreses a través de la interfície de la botiga web. Solen trucar i ordenar per telèfon. En aquests casos, el gestor crea una comanda al tauler d’administració. I és important que ho pugui fer ràpidament parlant amb el client per telèfon.

Tancar aparador per a usuaris no autoritzats

Hauríeu de poder ocultar el catàleg de mirades indiscretes i comprovar manualment cada comprador registrat. Això us protegirà de les nefastes activitats dels vostres competidors i millorarà la moderació dels nous compradors.

En conclusió

No hi ha cap plataforma perfecta per al vostre lloc de comerç electrònic B2B. Haureu de personalitzar qualsevol o més programari de manera que s’adapti als vostres processos i objectius empresarials. Per tant, abans de decidir el CMS B2B, contacteu amb cada proveïdor d’aquesta llista, sol·liciteu una demostració i assegureu-vos que podreu personalitzar i escalar la plataforma.

Yan Kulakov és especialista en continguts i màrqueting en una empresa de desenvolupament de programari de comerç electrònic CS-Cart. L’apassiona crear contingut visual i li agrada compartir-lo amb el món. Yan pot explicar coses complicades amb paraules senzilles, i és per això que dirigeix ​​el bloc de l’empresa i crea contingut per a altres blocs de comerç electrònic i màrqueting. Connecta amb Yan Facebook i Instagram.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map