10 millors proveïdors de Dropshipping disponibles el 2020

Dropshipping pot ser un negoci molt lucratiu si es fa bé. Construïu correctament la vostra botiga d’expedició, escolliu els nínxols adequats del producte i cerqueu-ne millors proveïdors de navegació tot és un factor important per assolir el seu èxit. És tan popular aquest mètode d’acompliment de l’ordre que compon gairebé un terç de botigues en línia.


La concordança amb els millors productes de dropshipping amb el vostre nínxol prové de la investigació i experimentació, però com decidireu quin és el millor proveïdor per al vostre negoci de dropshipping? Per sort, es tracta d’una línia que no necessàriament haureu d’escollir: podeu treballar amb més d’un proveïdor.

Empreses de caça més populars

1. AliExpress

AliExpress, el millor proveïdor de navegacióAmb més de 100 milions de productes, AliExpress és un dels majors proveïdors d’expedició (proveu-ho aquí!)

Preu: Gratuït

AliExpress no necessita cap introducció a Àsia, ja que és la idea de Alibaba, la companyia de comerç electrònic a Xina. La diferència clau és que Alibaba acostuma a fer venda a l’engròs, mentre que AliExpress atén els clients al detall. Considereu-ho l’Amazones de l’Orient.

Disponible des del 2010, té l’avantatge diferent de basar-se a la regió que molts consideren la fàbrica del món. Això significa un accés ràpid a gairebé tot tipus de béns de consum a preus raonables. Si els visitants es troben a les regions dels Estats Units o de la UE, l’enviament pot trigar un temps i afegir una mica més a les comandes.

Dropshipping amb AliExpress pot ser una de diverses maneres. El primer és el mètode tradicional, el que significa que un cop realitzada una comanda, heu d’introduir manualment els detalls del comprador i de la transacció al sistema AliExpress..

La següent manera és utilitzar Oberlo, una aplicació que es pot trobar al mercat de les aplicacions del creador de llocs web de Shopify. D’aquesta manera, podeu connectar directament la vostra botiga de Shopify al sistema AliExpress de manera que tot estigui automatitzat.

Visita AliExpress

2. DHgate

DHgate: mercat en líniaAmb seu a Pequín, Xina, DHgate és un mercat en línia per a productes de consum minorista i majorista.

Preu: Gratuït

DHgate és un altre mercat en línia basat a la Xina però no és tan gran com Alibaba. Per això, el lloc fa tant a l’engròs com al detall en una sola plataforma. Avui no només connecta persones amb proveïdors a la Xina, sinó també fonts de Vietnam, Japó i Turquia.

Una de les característiques úniques de DHgate és que disposa de centres de comerç digital (DTC) a diversos països del món. Es tracta de punts de venda físics on els venedors poden inspeccionar els productes abans de prendre decisions de col·laboració. Actualment disposa de DTC als Estats Units, Hongria, Austràlia, Espanya, Rússia, Turquia, Emirats Àrabs Units i Perú.

Podeu treballar directament amb DHgate o utilitzar una aplicació si sou a la plataforma Shopify. Ells no tenen la seva pròpia aplicació, però funcionen, tot i que una trucada ShopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - proveïdor de nau de serveisOberlo és una aplicació Shopify que us ajuda a integrar-vos perfectament amb els proveïdors d’expedició de comandes (fes-ho fora!)

Preu: El Pla d’inici és gratuït

En lloc de ser un mercat en línia com AliExpress o DHgate, Oberlo és un integrador de mercat en línia especialment dissenyat per a que els distribuïdors puguin utilitzar a Shopify. Aquesta petita aplicació permet originar productes de diverses plataformes i actua com a tauler de control central.

Fa que tot el procés d’expedició de gotes es faci brisa, des de trobar productes fins a publicar-los al vostre lloc de Shopify. Tot i que AliExpress és una font important d’Oberlo, també funciona amb un grup integrat de proveïdors amb la marca com Mercat de subministraments Oberlo. Es tracta principalment d’Europa, Amèrica del Nord i Xina.

Oberlo també ofereix altres funcions beneficioses com ara anàlisi de tendències de vendes, suport multilingüe i fins i tot una extensió Chrome. El pla bàsic és gratuït, però a mesura que augmentes el nombre de productes que vens, és possible que hagis d’iniciar la sessió en un pla de pagament (que comença des de 29,90 dòlars al mes).

4. Butxaca

Proveïdor Spocket - dropshipping, EUASpocket us ajuda a trobar proveïdors d’expedició basats a la regió dels EUA / UE (més informació)

Preu: A partir de 12 dòlars / mes

Si bé Spocket pot tenir un nombre més limitat de productes i proveïdors disponibles, s’allunya de la confiança dels proveïdors basats a la Xina. Tècnicament, els proveïdors de Spocket estan disponibles a 28 països, però els seus propis resultats d’admissió es mantenen en un bon grapat, és a dir, els Estats Units, el Regne Unit, el Canadà, Austràlia i Alemanya..

Això els converteix en un èxit i en la falta de molts practicants que podrien esperar un abast global. Tanmateix, si la vostra intenció és triar i servir mercats molt específics, Spocket pot ser una bona opció per a vosaltres.

Spocket té un pla d’inici molt limitat que podeu provar gratuïtament durant un període de 14 dies. Després, haureu de pagar 12 dòlars al mes per continuar al mateix pla, o més, per obtenir un pla millor per vendre més productes. Aquesta plataforma està dissenyada per utilitzar-lo amb WooCommerce.

Obteniu més informació sobre el nostre cas d’estudi de Spocket aquí.

5. SaleHoo

Saleshoo: majoristes i proveïdors d'expedicióSalesHoo és la plataforma on podeu trobar tant majoristes com proveïdors d’expedició.

Preu: A partir de 67 dòlars / any

SaleHoo és una de les ofertes més singulars d’aquesta llista, ja que ha estat especialment dissenyat per a l’expedició d’un antiga navegació. Té el seu propi mercat de proveïdors que donen suport tant a l’expedició de botigues, com a majoristes. Cadascun dels quals és revisat directament pel propi personal de SaleHoo, de manera que és més probable que siguin fiables que els de les plataformes que gestionen un gran nombre de minoristes..

La plataforma SaleHoo funciona com un motor de cerca, cosa que us permetrà explorar ràpidament les cerques generals a categories específiques i, a continuació, als productes que escolliu. També podeu parlar directament amb els proveïdors a través del seu lloc web: una bona manera d’obtenir més informació i generar confiança.

Malauradament, SaleHoo no té una versió gratuïta i només hi ha dos plans disponibles: anuals o de vida. Per al seriós responsable, el pla de vida presenta, però, una bona relació qualitat-preu. Tots dos plans compten amb una garantia de devolució.

6. Doba

Preu: A partir de 29 dòlars / mes

Doba és un altre mercat de productes i reclama allotjar proveïdors amb un total de més de dos milions de productes que s’ofereixen. El sistema aquí us permet originar els productes i després exportar-los junts per tal de mostrar-los a la vostra botiga.

Aquesta font òbviament no és tan extensa com AliExpress o fins i tot DHgate i menys integrada que les aplicacions com Oberlo. Les funcions al seu lloc són útils, però en última instància serveixen de més com a conveniència per a embarcadors que encara hauran de prendre mesures considerables en els seus fins.

Les subscripcions a Doba no varien segons el volum, però els plans més cars tenen funcions més avançades. Tot i que aquesta pot ser la norma, fins i tot el nombre de productes disponibles és més limitat en els seus plans inicials, que van dels 29 dòlars al mes..

7. Dropified

Preu: A partir de 47 dòlars / mes

Dropified és una plataforma integradora que us permet accedir als productes dropshipping tant a AliExpress com a eBay. Aquesta és una bona combinació d’Orient que es troba a l’Oest i ofereix als dropshippers una bona gamma de productes d’arreu del món.

Les funcions que s’inclouen aquí estan orientades a operacions perfectes i inclouen la selecció i la càrrega de productes, la gestió de comandes i l’automatització relacionada amb el manteniment del producte (per exemple, actualitzacions de preus, inventari, etc.). A més dels llocs de comerç electrònic, també podeu treballar amb Dropified a Facebook, de manera que no hi ha necessitat de crear una botiga d’expedició per començar a vendre.

Dropified segrega els seus plans tant pel volum de producte com per les característiques, de manera que els novells del seu pla inferior es poden acostumar a les funcions bàsiques abans d’avançar a coses millors. Tot i això, els preus no són barats i van des dels 47 $ al mes fins als 167 $ al mes.

8. Marques mundials

Preu: 299 dòlars / any

Worldwide Brands afirma oferir accés no només a la més gran selecció de productes a l’engròs, sinó també oferir la millor qualitat dels proveïdors. Si bé aquest últim pot ser possible, la prioritat és una afirmació molt dubtosa. Tot i així, haver estat al mercat des del 1999 és completament possible.

El lloc està completament orientat a ser una galeria de productes i proveïdors, per la qual cosa no hi ha moltes campanades i xiulets. Simplement és un conjunt de recursos massiu que podeu utilitzar per trobar coses que podeu afegir a la vostra cartera de productes amb envia.

Worldwide Brands diu que és bo per a botigues eBay i Amazon, però com que és un directori, funcionarà amb qualsevol mitjà d’expedició, com el vostre propi lloc de comerç electrònic. Per accedir a la seva base de proveïdors, cobren una tarifa única de 299 dòlars.

9. Venda a l’engròs2b

Venda a l'engròs2b: mercat per connectar proveïdors amb expulsadors

Preu: A partir de 29,99 dòlars / mes

Venda a l’engròs2b és una bestia diferent de la majoria de les marques enumerades fins ara. Si bé actua com a mercat per connectar proveïdors amb dropshippers, ofereix molt més als usuaris si estan disposats a pagar el preu.

Els usuaris bàsics que només volen accedir a una base de dades de proveïdors d’expedició poden fer-ho aquí i simplement transferir manualment els productes que volen als seus propis canals de venda. Tot i això, Wholesale2b ha fet la seva base de dades molt més accessible gràcies a les possibilitats d’integració per a un ampli ventall de plataformes com Shopify, BigCommerce, ECWID i WooCommerce.

També té plans per a aquells que només volen vendre a eBay, Amazon o als seus propis llocs. Tot i això, cadascun d’aquests plans té una limitació, de manera que si teniu la intenció d’utilitzar més d’un canal de vendes, haureu de registrar-vos en diversos plans a Wholesale2b, que poden acumular costos significativament..

10. MegaGoods

Preu: A partir de 14,99 dòlars / mes

De totes les fonts que esmenten aquí, MegaGoods és l’única que té un nínxol de productes més centrat en lloc de llistar-ho tot sota el sol. Els eixos d’interès principals són l’electrònica de consum i podreu trobar tot el relacionat des de l’àudio del cotxe fins al material de joc.

A més, en lloc d’intervenir com a intermediari, MegaGoods té la possessió real de tots els productes que enumera, de manera que tot prové d’una mateixa font. Dropshipping amb ells és com treballar amb una única empresa massiva que està dissenyada per enviar només a expulsors.

Aquí obtindràs un accés de prova de 30 dies a la seva base de dades, seguit pel qual es paga una quota mensual de servei de 14,99 dòlars. Aquest és un dels sistemes de navegació sense cap mena de pressa, però, certament, no us proporcionarà molt en el cas de les eines d’automatització.

Visita MegaGoods

Conclusió: opció molt per a Dropshippers

Com es pot dir en aquesta llista, no hi ha cap solució única que s’adapti a tots els exemplars. En aquest cas, és bo, ja que podeu triar els proveïdors d’expedició que vulgueu que s’ajustin millor a la forma de desenvolupar el vostre negoci..

Els preus també varien molt i si esteu executant un negoci d’expedició de beneficis relativament rendible, en la majoria dels casos els honoraris es tornen menyspreables. Alguns d’aquests proveïdors també estan molt ben establerts, per la qual cosa no hi hauria de preocupar-se de treballar amb cap.

Els que funcionen amb Shopify semblen mostrar una tendència molt més gran a l’automatització i, pel que han d’oferir, cobren una tarifa molt modesta. Tot i així, el tema és que tindreu opcions, moltes opcions.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map