10 millors fonts de seguretat web per al vostre bloc (treballar amb HTML i CSS)

Tipus de lletra. Els veiem cada dia. Des d’anuncis impresos a revistes, al món hi ha tot tipus de tipus de lletra. Si no es pot llegir, és probable que entengueu la importància de triar els tipus de lletra adequats per al mitjà adequat


Quan es tracta de blocs i llocs web, és important escollir els tipus de lletra que s’ajusten millor al vostre estil, però el que és més important és que siguin fonts de seguretat web.

Què són els tipus de lletra segurs per a web?

Tots els sistemes operatius (Windows, Mac, Android, iOS, etc.) inclouen una certa quantitat de tipus de lletra incorporats. El problema és que els diferents sistemes operatius poden tenir instal·lats diferents tipus de lletra als seus sistemes.

Aquí és on entren els tipus de lletra Web Safe.

Els tipus de lletra Web Safe són bàsicament estils de tipus de lletra compartits i visualitzables a totes les plataformes i sistemes diversos.

Serveis d’incorporació de fonts web

Tipus de lletra de Google o Typekit són sistemes que permeten l’ús de tipus de lletra allotjats als seus servidors. Typekit estableix el preu en funció del nombre de tipus de lletra, el trànsit del lloc i el nombre de dominis, a diferència de Google Web Tipus.

Gràcies a Google, Google Web Fonts és totalment gratuït i fàcil d’utilitzar. Per exemple, podeu triar tipus de tipus de lletra Lato, Obrir Sans o Tinos. Enganxeu el codi generat al document del vostre document. I ja estàs definit per referir-lo a CSS.

Aquí teniu el codi bàsic HTML per a principiants si voleu obtenir més informació.

Per què són importants els tipus de lletra segurs per a la web?

“El que veus és el que obteniu” a l’hora d’imprimir, però al web, és possible que el que veieu a la pantalla no sigui el mateix per a la pantalla d’algú..

A continuació, mostrem un exemple, diguem que el dissenyador que heu contractat decideix utilitzar una família de lletres realment fantàstica i obscura per al disseny de text del vostre lloc. Si un visitant no té instal·lat el tipus de lletra específic al seu ordinador o no s’està tirant d’un lloc amigable per a la web, tothom veurà una variació de font per defecte, com ara Times New Roman..

Pot ser que tingueu un lloc molt ben dissenyat i que tingui tipus de lletra fantàstics, encara serà clar i lleig si no es pot carregar per als vostres visitants.

Tenir aquest tipus de lletra Web segur significa que no us haureu de preocupar pels vostres textos que semblin estranys només perquè heu triat un tipus de lletra al qual ningú tingui accés..

Si voleu esbrinar com es pot fer un lloc web (guia pas a pas), podeu seguir l’enllaç per veure un dels articles publicats recentment.

10 millors tipologies de seguretat segura que recomanem

Ara que ja coneixeu la importància d’un tipus de lletra segura per a la web, ha arribat el moment de començar a utilitzar-los per al vostre lloc.

Tot i que hi ha molts tipus de tipus de lletra, podeu recomanar aquests 10 tipus de lletra segura per utilitzar-los amb HTML i CSS. S’utilitzen àmpliament i també tenen un aspecte força bo.

1. Arial

arialExemple de família de fonts Arial

Carregueu qualsevol lloc web i és probable que utilitzin un tipus de lletra Arial.

Aquesta font sans-serif és la més gran àmpliament utilitzat font i es considera l’estàndard per a tots els tipus de lletra segurs web. Sovint s’utilitza com a substitut per a tipus de lletra especialitzats que no estan disponibles en dispositius Windows.

2. Helvetica

helveticaExemple de família de fonts Helvetica

Si els tipus de lletra Arial són opcions per a llocs web nets i professionals, Helvetica seria l’elecció del dissenyador.

L’Helvetica ofereix una tipografia sense serif més estilitzada que permet dissenys més agosarats.

3. Times New Roman

Times New RomanExemple de la família de fonts Times New Roman

Una nova variació del tipus de lletra Times vell.

Times New Roman és, probablement, el que coneix la majoria dels usuaris de Windows, ja que és la font estàndard de Microsoft Word. En comparació amb Arial, Times New Roman és una mica més tradicional en el seu disseny.

4. Temps

vegadesExemple de família de fonts Times

Si Times us semblava familiar, és perquè ha estat el tipus de lletra estàndard utilitzat per a impressions de diaris antics.

Times es considera el tipus de lletra més tradicional que hi ha i rarament s’utilitza fora d’impressions i diaris.

5. Trebuchet EM

trebuchet-msExemple de família de fonts Trebuchet MS

Trebuchet MS va ser dissenyat originalment per Microsoft als anys noranta inspirat per antigues fonts d’estil medieval.

Va ser utilitzat de manera destacada com a font principal per a Windows XP i com a fonts de còpia corporal al web durant un temps.

6. Verdana

verdanaExemple de família de fonts Verdana

Una de les opcions més segures per a una font web, Verdana utilitza línies senzilles i lletres super grans per al seu disseny.

L’aspecte allargat dels tipus de lletra el converteix en un dels tipus de lletra més fàcils de llegir a la xarxa i sol ser el tipus de lletra escollit per a molts blocaires..

7. Arial Negre

arial-negreExemple de família de fonts Arial Black

Si us ha agradat el tipus de lletra Arial, però heu volgut una cosa més atrevida i més gran, no podreu equivocar-vos amb Arial Black. El tipus de lletra es va produir quan la gent volia utilitzar un tipus negreta estil Helvetica, però no volia pagar la seva llicència.

8. Missatgeria

missatgerExemple de família de fonts Courier

El missatger ha de ser familiar per a tothom, ja que l’antic tipus de lletra monosparada està disponible a gairebé tots els dispositius i sistemes operatius com a reposició de qualsevol tipus de lletra “únic”.

No és el tipus de lletra més elegant, però es pot llegir i dissenyar de forma neta.

9. Missatger Nou

missatger-nouExemple de Courier Nova família de fonts

Igual que Times, Courier també va tenir un redisseny que va modernitzar el seu estil clàssic.

Courier New es considera una font monospacial i també està disponible a la majoria de dispositius i sistemes operatius.

10. Geòrgia

GeòrgiaExemple de família de fonts de Geòrgia

Si bé Verdana és generalment l’opció segura per a la majoria de llocs web, si voleu un tipus de lletra que tingui lletres lleugerament més grans amb la mateixa mida de tipus de lletra, Geòrgia s’ajusta a la factura..

Tot i que cal destacar, el tipus de lletra funciona en determinades ocasions i no funciona bé amb altres tipus de lletra serif (semblen minúsculs al costat de Times New Roman).

No s’utilitza absolutament: Comic Sans MS

Per descomptat, sembla divertit i una mica capritxós, no obstant això, absolutament no utilitzeu Comic Sans MS si voleu que el vostre lloc web es prengui seriosament.

còmicExemple de font Comic Sans MS

El tipus de lletra sans-serif és una descripció casual de la lletra de còmics i s’utilitza generalment per a documents informals i materials per a nens. Si no escriviu per a un llibre infantil o un còmic, no utilitzeu Comic Sans MS!

Embolicar

L’objectiu dels tipus de lletra segurs per a la web és assegurar-se que el que heu dissenyat al vostre lloc web aparegui exactament tal i com tenia previst en altres dispositius i plataformes. Tot i que alguns tipus de lletra poden no funcionar, hi ha diversos dissenys fantàstics que faran que els tipus de lletra del vostre lloc semblin fantàstics.

Prometem-me que no utilitzaràs Comic Sans MS en cap circumstància.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map