10 Dissenys de temes més útils que optimitzen la vostra conversió

Aquest article va ser escrit per Lana Miro.


Necessiteu una botiga en línia per començar a vendre avui? Estic segur que ja heu sentit a parlar de Shopify.

Shopify és la principal plataforma de comerç electrònic i el millor creador de botigues en línia que permet als empresaris crear les seves pròpies botigues en línia o negoci de navegació. És fàcil d’utilitzar perquè pugueu crear la vostra pròpia botiga, encara que no tingueu l’experiència adequada. Sens dubte, és una solució ideal per a aquells que volen fer la seva pròpia botiga en línia sense cap tipus de molèsties i costos financers elevats.

Un dels avantatges de Shopify és increïblement bonic preparat Temes de compra. Tot i que l’estètica importa, heu d’entendre clarament que el vostre lloc web necessita vendre un producte. Per tant, és important recollir un tema dissenyat per vendre.

Alguna vegada heu tingut l’oportunitat de veure un lloc web que tingui un disseny i una funcionalitat bonics, però alhora no és el recurs de nous clients per a l’empresa? És a dir, un dels principals indicadors de rendiment és la conversió de llocs web.

Personalment, deixaria qualsevol lloc web de comerç electrònic que tingui:

 • Elements brillants, pancartes intermitents, grans botons brillants;
 • Cap estructura lògica i intuïtiva;
 • Descripció incorrecta del producte / disponibilitat / preu;
 • El complicat sistema de registre;
 • Lent velocitat de càrrega d’una pàgina web.

La vostra botiga en línia és la cara de la vostra marca. Hauria de fer sentir als visitants que són convidats de benvinguda i animar-se a explorar els productes que oferiu.

A continuació, vull compartir els meus 10 temes preferits de Shopify per millorar la conversió. A més, presteu atenció a alguns consells útils per a la vostra botiga en línia que he inclòs a sota de cada tema.

Revisió dels 10 millors temes de Shopify que optimitzen la vostra conversió

1. Paquet

Wrapbread – Tema de la botiga multifunció neta de moda múltiple

El wrapbread és un gran exemple de best-seller Tema de samarretes de Shopify. Està dissenyat específicament per a aquells que produeixen i venen samarretes. Aquest tema combina un bon disseny, una navegació fàcil d’utilitzar i una sèrie d’elements de disseny per impulsar vendes. Podeu personalitzar la vostra pàgina d’inici fàcilment amb seccions llestes com ara pancartes, llista de col·leccions, articles de blog, producte destacat, carrusel de productes, butlletí informatiu, etc. Utilitzeu l’eina de Instagram per atraure més clients. Mostra les últimes 6 o 12 imatges d’Instagram en referència a la publicació.

Principals característiques:

 • Disseny 100% adaptatiu
 • Efecte paral·lel
 • Plurilingüe
 • Formulari de contacte
 • Codificació semàntica vàlida

Assegureu-vos que la gent entengui com navegar pel vostre lloc i on trobar els productes, contactes i pàgines de comandes adequats. Seguiu aquests principis senzills:

 • Els elements de navegació haurien de ser visibles, el visitant no hauria de passejar per la pàgina buscant-los;
 • Mostrar sempre a l’usuari on es troba i com tornar a la pàgina anterior;
 • Si teniu una àmplia gamma de productes, és millor afegir filtres perquè el client pugui seleccionar el producte desitjat ràpidament.

2. Multifuncional

Tema multifuncional: botiga multifuncional de la botiga en línia

El següent tema per impulsar la vostra conversió és Multifly, un tema multifuncional de la botiga en línia Shopify. No cal limitar la vostra imaginació: s’inclou el creador visual Shopify per obtenir tants dissenys diferents com vulgueu. El tema arriba amb 7 belles pells per a diversos tipus d’empresa. Amb les funcions i les eines de Multifly, podreu augmentar el vostre públic alhora. D’altra banda, el suport professional i una documentació en línia detallada 24 hores del dia estan disponibles per obtenir el màxim tema.

Principals característiques:

 • Carretó Ajax
 • PSD inclòs
 • Visualització ràpida del producte
 • Afegir a la llista de desitjos
 • Formulari d’inscripció

Un formulari de registre és una gran alternativa a un control lliscant. És més eficient posar aquest formulari a la part superior de la pàgina per tal d’estalviar un gran percentatge de subscriptors de correu electrònic. A més, és més fàcil que els usuaris trobin el formulari sense desplaçar-se per la pàgina i no ometre una gran quantitat d’informació. Tingueu en compte que és important mantenir les formes de registre senzilles i concises. Les formes llargues poden distreure i inútils. També podeu incloure formularis d’inscripció a la pàgina principal per obtenir l’atenció dels clients just després de visitar el vostre lloc web.

3. Fashion Shopy

Tema de compra de moda de Shopy

El tema Shopy és una solució premium Shopify amb una experiència d’usuari perfecta. El tema inclou 13 dissenys preconcebuts, 9 pàgines llistades, 4 pàgines de galeria, MegaMenu, filtre Ajax i altres funcions impressionants. La creació de lliscadors sensibles i atractius mai no ha estat més fàcil. És una manera absolutament nova d’explicar les vostres idees. El tema està dissenyat a causa de les darreres tendències de disseny web per impulsar les vostres vendes. Personalitzeu el vostre lloc web i no us oblideu d’espai lliure. És important una imatge de pantalla panoràmica, un mínim de text i una crida a l’acció.

Moltes funcions:

 • Fragments rics de Google
 • Instagram shop
 • pàgines de blocs
 • RTL
 • Efecte paral·lel

Hi ha molts nínxols empresarials quan té importància la trucada telefònica. Per tant, el lloc sense la informació de contacte pot implantar dubtes en compte dels vostres clients potencials. Estic segur que no podeu confiar en una empresa que amaga la seva pàgina de contacte. No us oblideu d’altres contactes com adreça i correu electrònic. Si la vostra oficina no és fàcil trobar-la, poseu un mapa o fotos dels voltants. Això assegura al vostre client que sou una empresa real i de confiança.

4. Simpleaf

Simpleaf – Tema de botigues de cosmètics orgànics

Si el vostre negoci està relacionat amb productes de salut i bellesa, Simpleaf és la vostra elecció perfecta. El tema presenta un disseny elegant i inclou belles pancartes que podeu utilitzar per mostrar els vostres productes més populars. , Els vostres clients també poden navegar fàcilment per totes les categories i filtrar productes per preu, fabricant o marca. Estic segur que apreciareu les possibilitats i la llibertat de personalització. A més, hi ha disponible una secció de butlletins per oferir nous productes i promocions als vostres clients per correu electrònic.

Principals característiques:

 • Opcions socials
 • Multi-moneda
 • Efecte paral·lel
 • Formulari de cerca
 • Creació de blocs

A més d’imatges d’alta qualitat, la vostra botiga en línia ha de proporcionar una descripció informativa dels productes. Abans de realitzar una compra, la gent gairebé sempre vol conèixer més detalls sobre el producte que li interessa. I si les descripcions estan ben escrites i es veuen molt bé visualment, els visitants tindran més probabilitats de comprar la mercaderia. Tanmateix, una descripció àmplia no sempre és una bona idea (més imatges i menys text!). Per tant, és millor mostrar només una breu descripció juntament amb imatges atractives.

5. Bionika

Bionika – Tenda de botigues de cosmètics orgànics

Bionika és un altre tema eficaç de la botiga de cosmètics orgànics de Shopify. Podeu personalitzar el disseny de qualsevol pàgina fàcilment amb l’editor de pàgines Arrossegueu-desplegable i dissenyar tots els detalls del vostre lloc a través del tauler d’administració. A més, el tema està a punt per ser traduït, ideal per intentar arribar a un públic internacional. Aquests elements i funcions de disseny com opcions d’ordenació, subscripció a butlletins informatius, marques, control lliscant i altres serviran per atreure més clients i impulsar les vostres vendes..

Principals característiques:

 • Compatibilitat entre navegadors
 • Creació de blocs
 • Google map
 • Formulari de cerca
 • Velocitat de càrrega ràpida

El temps i el rendiment del vostre lloc web són extremadament importants. Has sentit que un retard d’1 segon en la càrrega del lloc redueix la conversió en un 7% i el nivell de satisfacció del client: en un 16%? Els usuaris moderns cada cop són menys pacients. Per tant, assegureu-vos que el vostre lloc web es carrega prou ràpid.

6. Moda noia

Fashion Girl: botiga de roba de dona a punt per fer servir

Si busqueu un lloc web ben estructurat per a la vostra botiga de moda en línia, el tema Fashion Girl és una bona captura. Els vostres clients poden afegir articles al carretó i procedir a la compra, així com esbrinar quins productes són nous o en venda. A més, podeu canviar el text fàcilment gràcies a la integració de tipus de lletra de Google i millorar la vostra classificació en motors de cerca gràcies a l’optimització de SEO. El tema és fàcil d’instal·lar i d’utilitzar sense habilitats de codificació.

Principals característiques:

 • Formulari de contacte
 • Carretó Ajax
 • Visualització ràpida del producte
 • Carrusel de producte
 • Pestanyes de col·lecció

Imagineu-vos que esteu navegant per un lloc web i no sabeu on mirar primer. Per exemple, el banner de la dreta agita que participeu a la campanya, una finestra emergent us ofereix per subscriure-vos al butlletí i la pantalla principal us convida a anar al catàleg de la nova col·lecció. La seva atenció està literalment destrossada.

No sobrecarregueu el visitant amb nombroses trucades a l’acció (CTAs) Permet que només hi hagi un CTA en una pantalla per assegurar-vos que el vostre client realitzi l’acció necessària.

7. BeStore

BeStore – Tema de moda Premium Shopify

BeStore és un altre tema de Shopify premium per crear un lloc web altament funcional i atractiu relacionat amb la moda. El tema està optimitzat per a una càrrega ràpida i inclou 9 dissenys prematurs, 3 pàgines de productes, complements premium i un potent panell d’administració. A més, gaudiràs de diversos mòduls premium com ara MegaMenu, lookbook, galeria, redimensionament automàtic de les imatges i molt per ajudar-te a augmentar les vendes. En cas que apareguin problemes, obtindreu assistència de l’equip de suport 24/7.

Principals característiques:

 • Maquetació responsiva
 • Marc de bootstrap 3
 • RTL
 • Cerca Ajax
 • Llista de desitjos

Assegureu-vos que el vostre lloc web estigui operatiu per al públic prometedor amb tauletes i iPhones. El nombre de compres i d’altres transaccions similars realitzades per usuaris mòbils continua creixent, i aquesta tendència ja no es pot ignorar. Els possibles compradors ja no necessiten dedicar-se temps a desplaçar-se per trobar el producte adequat al catàleg i intentar localitzar un petit botó per fer una comanda. Un disseny sensible permet comprar el producte desitjat el més ràpidament. Com a resultat, veureu el creixement de la conversió, que és molt important per a qualsevol negoci.

8. Joieria Muse

Tema de moda amb bijuteria Muse amb tendes

Coneix el museu, un tema de Shopify amb resposta polivalent. El tema us ofereix quatre botigues llestes per utilitzar amb funcionalitat de seccions. Tant si teniu una joieria, una botiga de moda o una bossa de bosses, Muse és una excel·lent solució per promocionar el vostre negoci. Entre els principals avantatges hi ha un disseny 100% sensible, commutador de colors del tema, visualització ràpida del producte, carrusel de productes i molt més. A més, podràs utilitzar una funció Lookbook, que també és una excel·lent eina de màrqueting.

Principals característiques:

 • Tipus de lletra de Google
 • Multi-moneda
 • Opcions socials
 • Codi semàntic vàlid
 • Feed de Instagram

No espereu que el client trobi el producte adequat; recomaneu el producte immediatament. Un cop el client noti que algun producte és popular, pot interessar-lo i fer una conversió. També podeu mostrar el que sovint naveguen i què recomanen si teniu un sistema de qualificació i de retroalimentació.

9. m.a.l.l.

m.a.l.l. – Tenda de botigues de roba

A mi personalment m’agrada aquest tema de Shopify per vendre roba i accessoris d’home i de dona. És senzill, elegant i funcional alhora. El tema presenta un control lliscant integrat, imatge amb superposició de text, llista de col·leccions i mòduls de columnes de productes. Amb una visualització ràpida del producte, podreu navegar amb productes fàcilment i fins i tot comprar productes propers o similars. La funció del mapa està implementada per fer saber als vostres clients on es troba la vostra botiga física si en teniu.

Principals característiques:

 • Banners
 • PSD inclòs
 • Disseny completament responsiu
 • Creació de blocs
 • Documentació

No oblideu incloure informació sobre l’entrega i devolució del producte. Aquests dos paràmetres indiquen la fiabilitat de l’empresa. Una de les preocupacions més importants del comprador és “Què passa si el producte no compleix les meves expectatives?”. Convenç els clients que poden tenir confiança. Especifiqueu la informació següent al lloc:

 • Amb quins serveis de lliurament envieu la mercaderia;
 • Forma de lliurament: a un magatzem, a una porta, etc .;
 • Política de devolució amb instruccions detallades sobre com es poden bescanviar o retornar les mercaderies.

10. El préssec de Victoria

Victoria’s Peach – Tema Shopify de regals de fruites

L’últim tema Shopify de la meva llista és un fresc i brillant Victoria’s Peach. El menjar sempre és una idea fantàstica, així que si el vostre negoci està relacionat amb una botiga d’aliments o restaurant, aquesta és la vostra solució més saborosa. Podeu dissenyar el vostre lloc web professionalment amb pancartes atractives, canviar colors, tipus de lletra i fons, organitzar els vostres productes en categories, crear carrusels de productes, etc. Això és qüestió de minuts. Penseu en la navegació còmoda i experimenteu amb un mòdul MegaMenu inclòs.

Principals característiques:

 • Shopify visual builder
 • Visualització ràpida del producte
 • Marques
 • Navegador creuat
 • Formulari de contacte

El procés de checkout senzill és molt important si voleu augmentar la vostra conversió. Com més camps hagi d’omplir el vostre comprador potencial, més baixes seran les possibilitats que finalitzi la compra. Eviteu requerir més dades de les necessàries per fer una comanda. Demaneu un nom i un correu electrònic o afegiu una opció per iniciar la sessió mitjançant xarxes socials. Els vostres clients apreciaran el procés de checkout més senzill possible.

Conclusió

Una bona navegació, imatges d’alta qualitat, disseny modern, descripcions de productes dignes i productes relacionats, aquests són tots els fonaments de la vostra botiga en línia. Però això no és tot el que cal considerar mentre es construeix un lloc web de comerç electrònic encertat.

Heu de prestar una atenció especial a desenes d’elements de disseny per impulsar les vostres vendes. Es tracta d’un formulari de comanda, integració amb xarxes socials, ressenyes de clients, valoracions, arribades, ofertes promocionals, comentaris, filtres i molt més.

Sense oblidar els principis del disseny de màrqueting, que inclouen una jerarquia visual, accents semàntics, etc. Assegureu-vos que decidireu no només el tema de Shopify amb bon aspecte, sinó també el que pot augmentar la vostra conversió. Si bé la qualitat dels vostres productes importa, el disseny de la vostra botiga és el primer que veuen els vostres visitants. Trieu la tria correcta del vostre tema Shopify!

Lana Miro s’enamora del bon disseny web. Li agrada compartir la seva experiència i explorar alguna cosa interessant. També col·labora amb TemplateMonster. per ajudar tothom a trobar les millors solucions per als seus propis projectes en línia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map