Tutorial de Shopify: Com crear una botiga en línia

L’explosió del digital ha experimentat un augment constant de la comercialització electrònica al llarg dels anys. De fet, les projeccions estimen que el volum global transaccionat afectarà 6,5 trilions de dòlars el 2023. Unir-se als comerciants de comerç electrònic establerts són botigues minoristes que fan la transició cap a la digital i persones que munten la seva pròpia botiga de comerç electrònic..


Sentim més i més històries d’èxit en el negoci de navegació. Per exemple, Marc va fer 178.492 dòlars fent un enviament de productes nord-americans i europeus mitjançant Shopify i Spocket (llegir estudi de casos).

Fer-ho s’ha fet més fàcil que mai, gràcies a plataformes com Shopify.

Els conceptes bàsics per obtenir la vostra pròpia botiga de comerç electrònic amb Shopify són realment senzills. Els llocs de comerç electrònic són fonamentalment els mateixos que els llocs web bàsics, excepte que permeten als usuaris fer compres al lloc.

Aquests són els passos següents:

Taula de contingut

 1. Registre’s per a un compte de Shopify
 2. Construir una botiga bàsica
 3. Afegiu productes al vostre inventari
 4. Afegiu productes a la vostra botiga
 5. Configureu els mètodes de pagament
 6. Configuració dels paràmetres d’enviament
 7. Gestió de carrets de compra
 8. Llança la botiga!
 9. Amplieu la botiga amb les funcions de Shopify

Explora Shopify

 • Visita i Registra’t a Shopify
 • Veure tots els temes de Shopify
 • Exemples de botiga Shopify
 • Shopify plans i preus

Iniciar la botiga en línia de Shopify

Els conceptes bàsics per obtenir la vostra pròpia botiga de comerç electrònic amb Shopify són realment senzills. Els llocs de comerç electrònic són fonamentalment els mateixos que els llocs web bàsics, excepte que permeten als usuaris fer compres al lloc.

Pas 1. Registreu-vos per a un compte de Shopify

Ven en línia amb Shopify: registra't per a una prova gratuïta de 14 diesShopify us ofereix un període de prova gratuït de 14 dies sense necessitat d’informació de la targeta de crèdit (visiteu Shopify).

Shopify ofereix a tots els usuaris nous un període de prova gratuïta de 14 dies. Per començar, visiteu el lloc de Shopify i feu clic a “Inicia la prova gratuïta”. Aquesta inscripció us permet accedir al creador de llocs Shopify.

Comença aquí > Feu clic per registrar-se i crear una botiga Shopify.

Pas 2. Configura la teva botiga Shopify

Utilitzeu Shopify Site Builder per crear una botiga en líniaEl creador de llocs de Shopify és senzill i fàcil de gestionar.

El constructor de llocs Shopify segueix el concepte Lego. El que et permet fer és bàsicament reunir diverses “peces” d’un lloc perquè funcioni de la manera que desitgis. Tot és visual, de manera que podeu veure que el vostre lloc pren forma mentre el creeu.

Hi ha dues maneres de crear un lloc a Shopify:

1. Temes Shopify pre-construïts

Cerqueu un tema preconstruït per al vostre frontal de la botigaTemes de compra

El primer és fer servir una plantilla preexistent a Shopify i després modificar-la perquè sembli única.

Per trobar un tema que s’adapti a les vostres necessitats, podeu visitar la botiga temàtica de Shopify a theme.shopify.com – Hi ha més de 70 temes gratuïts i de pagament pre-construïts per triar.

2. Crear a partir de zero amb Liquid

Shopify llenguatge de programació LiquidLlenguatge de programació de Shopify Liquid – Diversos desenvolupadors de Shopify ens van dir que Liquid és un llenguatge fàcil d’aprendre. Haureu d’aprendre-ho si voleu crear des de zero la botiga Shopify.

Alternativament, si voleu alguna cosa més exclusiu, també podeu crear un lloc des de zero. La plataforma Shopify utilitza el seu llenguatge PHP de desenvolupament propi anomenat “Liquid”. Haureu de dominar l’idioma per crear la botiga Shopify des de zero.

Consulteu les botigues en línia de la vida real construïdes amb Shopify.

Pas 3. Afegiu productes al vostre inventari

Afegint un producte al vostre inventari a ShopifyLa pàgina “Afegir producte” també us permet organitzar-vos on van els productes.

Hi ha dues maneres principals d’afegir productes que voleu vendre a Shopify.

Afegiu manualment productes

El primer és afegir manualment productes que realment tingueu en inventari.

Per fer-ho, feu clic a “Productes” i, a continuació, seleccioneu “Afegeix producte”. La pantalla Afegir producte és una utilitat molt potent per a la vostra botiga. A part dels conceptes bàsics, com ara el nom i les descripcions del producte, també podeu establir col·leccions, venedor i etiquetes aquí. Això ajuda a mantenir els vostres productes organitzats.

Afegiu productes de lliurament

Una altra forma d’afegir productes seria el mètode dropshipping. Haureu de visitar el mercat de Shopify i seleccionar una aplicació d’expedició de botes, com ara Oberlo. Mitjançant això, podeu navegar i afegir productes des de la interfície de l’aplicació.

Pas 4. Mostra els productes a la vostra botiga de comerç electrònic

Col·locació d’un producte a la botiga ShopifyAquí col·loqueu el producte afegit anteriorment a la col·lecció de pàgines d’inici.

Si afegiu productes al vostre inventari, només cal que es guardin al sistema. També heu de concertar la col·locació d’aquests productes a la botiga Shopify. Per fer-ho, obriu de nou l’editor de botiga.

Aquí decidireu on afegir determinades col·leccions de productes. Podeu tenir diferents seccions amb diverses col·leccions, o simplement un gran catàleg: l’elecció és vostra.

Pas 5. Configura els mètodes de pagament

Configuració dels mètodes de pagament a la vostra botiga shopifyAfegiu o configureu els proveïdors de pagament en qualsevol moment, aneu a Configuració > Proveïdors de pagament per veure els proveïdors de pagaments disponibles.

Un cop creat el vostre lloc bàsic, és hora de mirar cap a les funcions de comerç electrònic. El primer que cal en aquest aspecte és decidir com voleu que els clients paguin les compres del vostre lloc.

PayPal

De manera predeterminada, PayPal està disponible a la vostra botiga, però més tard haureu de crear un compte de comerciant de PayPal si voleu fer-ho servir. A part de PayPal, teniu dos tipus principals de processadors de pagaments.

Pagaments de compra

El primer és Shopify Payments, proporcionat directament per Shopify. Si decidiu utilitzar-lo, us permeten processar gairebé qualsevol tipus de pagaments a través del vostre compte. Tanmateix, els pagaments de Shopify estan una mica restringits, ja que no tothom el pot utilitzar. Està disponible només per a uns quants països i hi ha restriccions més per a quines empreses en què es poden utilitzar o no.

Per exemple, les empreses australianes poden fer servir Payify Payments, però les persones associades a alguns serveis financers i professionals, jocs d’atzar o tota una llista d’altres activitats estan prohibides.

Proveïdors de pagaments de tercers

Una altra manera de fer-ho és mitjançant l’ús d’un processador de pagaments de tercers com ara Franja, iPay88, o WorldPay. Malauradament, hi ha un altre “però” aquí. Abans de triar un proveïdor per utilitzar-lo, heu d’assegurar-vos que estigui disponible per a la vostra regió.

Pas 6. Configuració dels paràmetres d’enviament

Configuració d'enviament a la botiga ShopifyHeu d’especificar detalls sobre com s’envien els vostres productes.

Per gestionar els arranjaments d’enviament, feu clic a “Configuració” i després a “Enviament”. Aquí podeu configurar tots els detalls sobre cada comanda: des del transportista fins a llistes i tarifes manifestes.

Podeu crear diverses configuracions d’enviament per adaptar-vos a diverses comandes com ara nacionals o internacionals. També es poden establir condicions, per exemple, quin pes de les comandes requereixen quin tipus d’embalatge.

Pas 7. Gestió de carretes de compres

Gestió de carrets de compra ShopifyA part dels pagaments, podeu triar capturar les dades del client durant el procés de checkout.

Des de la “Configuració” -> A la pàgina “Comanda”, podeu configurar el procés pel qual passen els vostres clients per realitzar la compra. Cal prendre decisions sobre com voleu que la vostra botiga gestioni les factures.

Per exemple, voleu que algú pugui fer una compra sense compte a la vostra botiga? La secció de checkout és una altra àrea potent que podeu utilitzar no només per a la generació d’ingressos, sinó també per capturar dades i altres finalitats de màrqueting.

Pas 8. Inicieu la botiga!

Llançament de la seva botigaLa botiga Shopify està protegida per contrasenya durant el període de prova.

Per llançar la botiga Shopify, haureu d’inscriure’s en un dels seus plans. Els diferents plans de Shopify tenen funcions diferents. Per exemple, totes les transaccions a Shopify són impostos amb comissions de transacció, però els plans de nivell superior us costaran menys en aquestes tarifes.

Comença aquí > Feu clic per iniciar la botiga Shopify.

Per què Shopify: Obteniu més informació sobre les seves funcions

Fàcil d’utilitzar creador de llocs web

Un cop d'ull a l'editor del lloc de ShopifyL’editor Shopify és fàcil d’utilitzar. A l’esquerra es troba la barra de navegació on es pot editar al bloc particular.

El “front” del vostre lloc de comerç electrònic és el que veuran i interaccionaran els visitants. Podeu crear-los segons els vostres requisits mitjançant els blocs que Shopify té al creador de llocs. Es pot utilitzar per començar amb una plantilla en blanc o per modificar un dels temes existents de Shopify.

Shopify Pagaments i enviaments

El carro de la compra i el processament de pagaments són el cor de la vostra botiga de comerç electrònic. Podeu triar quins pagaments voleu acceptar dels vostres clients. N’hi ha més de 100 processadors diferents disponible, de manera que l’elecció us correspon.

A banda d’això, Shopify també us permet integrar preus i maneig d’enviament, calcular impostos i molt més.

Gestió del client

Conèixer els vostres clients és important. Shopify fa un seguiment dels vostres clients, així com el seu historial de compres i altra informació. Això us ajuda a organitzar-los i amb això podeu dur a terme màrqueting estès com, per exemple, llançar campanyes personalitzades i molt més.

Eines de màrqueting

Shopify inclou alguns complements integrats o possibles que us ajuden a dur a terme campanyes de màrqueting. Podeu oferir als clients targetes de regal, dur a terme campanyes de màrqueting social o per correu electrònic i molt més.

Gestionar productes

Shopify Backend ManagementHi ha molts camps que permeten organitzar els productes en detall.

Amb el lloc web com a aparador, també teniu un backend a Shopify.

Això és similar al magatzem de la vostra botiga al detall, on podeu gestionar l’inventari. Aquí, podeu etiquetar productes, generar informes per ajudar a la reposició d’accions, o fins i tot definir diversos SKU.

Anar mòbil

Amb molts empresaris saltant al vagó de comerç electrònic, Shopify ha posat a disposició una aplicació mòbil per donar suport als seus usuaris que estan en moviment. La seva aplicació per a mòbils us donarà un control complet del vostre lloc i el seu comportament des de qualsevol lloc del món.

Botó de compra Shopify

Botó de compra ShopifyDesprés de personalitzar el botó de compra, podeu copiar el codi a l’editor HTML del vostre lloc web.

Per a aquells que no vulguin tenir el seu lloc complet de comerç electrònic, Shopify té un pla Lite que ofereix la integració d’un botó de compra. Podeu utilitzar-ho al vostre lloc web o bloc per aprofitar fàcilment les funcions de transacció de Shopify.

Shopify Analytics

Shopify AnalyticsEl quadre de comandament analític mostra la visió general de la botiga Shopify.

Des d’un quadre de comandament únic podeu accedir a totes les dades que es recullen des del vostre lloc. Inclou estadístiques de visitants com ara d’on provenen, com van conèixer el vostre lloc i molt més. També podeu generar informes de productes i vendes per exportar-los.

TPV de Shopify

Una de les coses més singulars de Shopify és que permeten que les botigues de venda de comerç físic facin la transició cap a la digital. Això té la forma de Shopify POS que els permet vincular el backend de Shopify al seu negoci minorista. El resultat en inventaris integrats i fins i tot en informes.

Quant costa la botiga?

Cost de compraEl cost de la botiga Shopify.

Shopify té cinc plans per triar. Tres d’aquests són plans estàndards als quals optarà la majoria dels usuaris, mentre que els altres dos es troben a l’extrem extrem de l’espectre. Els plans estàndards de Shopify tenen un preu de 29 $ / mes (Shopify bàsic), 79 $ / mes (Shopify) i 299 $ / mes (Shopify avançat).

Hi ha diferències subtils però importants entre aquests plans. Per descomptat, totes elles permeten crear i executar un lloc de comerç electrònic. Els plans més cars, però, disposen de funcions addicionals que beneficiarien els llocs més grans que veuen un volum més gran de trànsit.

Per exemple, si esteu publicant un lloc amb un gran volum de trànsit, registrar-vos a Advanced Shopify us permetrà estalviar diners malgrat els seus preus més elevats. Advanced Shopify ofereix tarifes de transacció més baixes per a pagaments amb targeta de crèdit, que és un mètode de pagament habitual per a botigues en línia.

Si els seus plans estàndards no són adequats, també podeu considerar Shopify Lite o Plus. Shopify Lite té l’objectiu d’ajudar-vos a vendre en línia sense necessitat de crear una botiga completa amb Shopify. Permet utilitzar el “botó de compra” esmentat anteriorment per només $ 9 / mes.

Shopify Plus es destina a empreses grans que puguin tenir necessitats especials. Cadascun d’aquests plans es personalitza segons les vostres necessitats específiques, de manera que els costos varien. Haureu de contactar amb Shopify per conèixer els vostres requisits exactes.

Mirem la taula de preus.

Shopify Plans / PreusBasic ShopifyShopifyAdvance Shopify
Preu mensual29 $ / mes79 $ / mes299 dòlars / mes
Comptes de personal2515
Comissions de la targeta de crèdit2,9% + 0,30 $2,6% + 0,30 $2,4% + 0,30 $
Comissions de transacció / passarel·la de tercers2%1%0,5%
Pagaments de compra0%0%0%
Targetes regal
Recuperació del carretó abandonat
Certificat SSL gratuït
Anàlisi de fraus
Informes personals
Informes professionals
Creador d’informes anticipats
Tarifes d’enviament en temps real
Assistència 24/7

* Consulteu el lloc web oficial de Shopify per obtenir millors preus i exactitud del pla.

Shopify és l’eina de comerç electrònic adequada per a vostè?

Shopify consisteix en ajudar els usuaris a vendre en línia. Això pot succeir de tres maneres, ja sigui com una botiga de comerç electrònic totalment nova, fent palanques en un lloc existent o lligant les empreses de venda al detall existents en una nova botiga en línia. Prenem com a exemple els tres casos següents;

Nova botiga – Jack vol començar a vendre equips de pesca en línia, ja que li costaria massa llogar una botiga física amb aquesta finalitat. Per només 29 dòlars al mes, Shopify Basics li permet fer-ho sense la necessitat que aprengui a codificar per desenvolupar i mantenir la seva botiga.

Lloc existent – Peter té un lloc web amb èxit i vol aprofitar el seu trànsit venent alguns productes. Per fer-ho, inscriu-se a Shopify Lite que l’ajudarà a fer-ho al seu lloc per només 9 dòlars al mes.

Físic a digital – John és el propietari d’una cadena de ferreteria a la zona de Denver. Utilitzant Shopify, és capaç de llançar fàcilment un aparador en línia per a les seves botigues. Amb Shopify POS, també pot integrar la gestió d’estocs per a les seves botigues físiques i al detall.

L’únic cas en què Shopify no és realment útil és si no teniu la intenció de vendre en línia. La seva tarifa és una mica més forta que la majoria de constructors de llocs web estàndard, ja que integra tantes funcions de comerç electrònic.

Comença aquí > Feu clic per començar amb Shopify.

Conclusió: Shopify està construït per ajudar-vos a vendre

Mentre tingueu previst fer qualsevol tipus de vendes en línia, Shopify és la solució adequada per a vosaltres. Tant si veniu productes físics com productes digitals, Shopify t’ha cobert. La millor part és que podeu crear i executar una botiga de comerç electrònic amb aspecte professional sense haver d’aprendre una sola línia de codi.

Per la seva popularitat, Shopify també té un ambient vibrant comunitat en línia. Si hi ha alguna cosa que vulguis saber, simplement pregunta i és molt probable que trobin algú que sàpiga la resposta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map