Tutorial: com iniciar un negoci amb èxit en l’enviament de gotes mitjançant Shopify

Els constructors de llocs web s’han convertit en relativament habituals avui en dia, però Shopify és una opció fantàstica per fer navegació. En termes simples, podem resumir el seu avantatge en tres àrees; és senzill d’utilitzar, és potent i amigable.


La interfície dirigida pels usuaris gràfics, juntament amb les plantilles i blocs construïts prèviament per a la construcció del lloc fa que sigui útil per a qualsevol persona. No cal aprendre codificació ni disseny, simplement podeu moure les coses allà on vulgueu que siguin.

Actualment escoltem cada cop més èxits d’èxit en el negoci de navegació amb motociclisme. Per exemple, Marc va fer 178.492 dòlars fent un enviament de productes nord-americans i europeus mitjançant Shopify i Spocket (llegir estudi de casos).

Podeu llegir la nostra crítica detallada de Shopify aquí.

Tot i que, al seu nucli central, Shopify se centra en la construcció de llocs ràpids i fàcils, té una àmplia botiga d’aplicacions a través de la qual podeu ampliar la funcionalitat. Funcions que podeu afegir a una àmplia gamma i cobreix tot el que necessitarà un transportista: des de fonts de mercaderies fins a la gestió de pagaments i enviament.

A continuació, es detallen els passos per iniciar un negoci d’expedició de botigues de Shopify:

Taula de contingut

 1. Registre’s per a un compte de Shopify
 2. Instal·leu aplicacions de navegació
 3. Busca els productes que desitgeu
 4. Importeu els productes seleccionats a la vostra botiga
 5. Configuració de la botiga Shopify
 6. Personalització de la vostra botiga d’expedició Shopify
 7. Configuració de pagaments
 8. Aplicacions de navegació de Shopify

Explora Shopify

 • Visita i Registra’t a Shopify
 • Veure tots els temes de Shopify
 • Exemples del lloc Shopify
 • Shopify plans i preus

Abans de començar: feu la vostra recerca amb paraules clau

La clau de l’èxit en l’expedició d’expedició és trobar un nínxol rendible. Abans de començar a construir el vostre lloc, feu una investigació sobre quins béns us podrien resultar millor. Per gestionar-ho, és important la recerca de paraules clau.

Com a manera barata (gratuïta) de fer-ho, prova de fer-ne ús Planificador de paraules clau de Google i provar els productes que penseu vendre. Això us donarà una estimació del nivell d’interès d’aquests productes.

Com a exemple d’això, mireu la imatge següent;

Volum de cerca al “portàtil de jocs” a Google.

Podeu veure a partir d’aquesta cerca bàsica quins productes tenen nivells d’interès més alts que d’altres. Experimenteu amb el planificador de paraules clau per obtenir una idea millor del que podreu vendre millor.

Amb aquesta informació, podeu buscar proveïdors d’expedició que ofereixin el millor preu i procés de realització fiable.

Dropshipping a Shopify en 7 passos fàcils

1. Registre’s per a un compte de Shopify

Plataforma de comerç electrònic Shopify: crea i fa créixer el teu negoci en línia Registrar-se a Shopify és tan senzill com només necessitareu una adreça de correu electrònic (Visiteu Shopify)

El registre d’un compte a Shopify és gratuït. Només necessiteu una adreça de correu electrònic per confirmar el vostre compte i poder iniciar la sessió amb ells. No es necessita cap targeta de crèdit ni un altre formulari de pagament. Shopify ofereix a tots els usuaris nous una prova de 14 dies al seu sistema.

En fer el registre, també haureu de proporcionar un nom juntament amb la vostra adreça de correu electrònic. Aquest nom s’utilitzarà per generar l’URL de la vostra botiga durant la fase de prova gratuïta.

Un cop fet això, Shopify necessitarà el vostre nom i altres detalls per a la gestió de pagaments. És un formulari breu per omplir, així que no us preocupeu massa per això.

Comença aquí > Feu clic per registrar-vos i crear un negoci de navegació de Shopify.

2: instal·leu aplicacions Dropshipping

Seleccioneu “Aplicacions” i feu clic a “Visita la botiga d’aplicacions de Shopify”

Un cop hàgiu finalitzat el procés de registre, se us portarà al tauler de control de la vostra botiga. A partir d’aquí podeu començar a afegir productes al vostre lloc. Aquí és on surt un dels punts destacats de Shopify per a dropshipping: Aplicacions de Shopify.

Per als nous expionats, Shopify pot ser un recurs únic. El primer que hauràs de fer és dirigir-te a Shopify Apps. Primer feu clic a Aplicacions i després seleccioneu “Visita la botiga d’aplicacions de Shopify”. Un cop hi esteu, feu una cerca per a “Oblero”.

Oberlo és una plataforma de dropshipping que us permetrà cercar i afegir productes fàcils d’expedir a la vostra botiga. Un cop hàgiu fet la instal·lació, podreu explorar els productes que hi hagi.

Utilitzem Oblero en aquest exemple, però hi ha altres plataformes d’expedició de botigues a la botiga d’aplicacions de Shopify que també podeu utilitzar com ara Butxaca i AliExpress. En parlarem més endavant en aquest article.

3. Cerqueu productes que vulgueu

L’ús d’aplicacions dropshipping és tan senzill com si anessis a comprar en un lloc de comerç electrònic. Primer, escolliu la categoria que voleu navegar. A continuació, passeu l’element que us interessa i feu clic a “Afegeix a la llista d’importació”.

Un cop hàgiu afegit tots els elements que vulgueu, feu clic a “Llista d’importació” a la barra de navegació del tauler Oblero. Des d’allà, podeu personalitzar descripcions, categories i altres detalls.

4. Importeu productes seleccionats al lloc web

Marqueu la casella de selecció i, a continuació, feu clic a “importar per emmagatzemar” un cop hàgiu editat les dades del producte

Quan estigueu satisfets que les coses són com voleu, seleccioneu la casella de selecció a la part superior esquerra del quadre de producte i, a continuació, feu clic a “Importa a la botiga”. Repetiu això per a tots els productes que heu seleccionat anteriorment.

5. Configuració de la botiga Shopify

Seleccioneu “Temes” i, a continuació, feu clic a “Explora temes gratuïts” o “Shopify Theme Store” per triar un tema.

Ara que heu preparat tots els productes que voleu vendre, és hora de configurar la vostra botiga. Penseu en la vostra botiga Shopify com la cara de la vostra venda al detall. És la manera com els vostres visitants naveguen pels productes que venen i seleccionen els articles que desitgen comprar.

Per maximitzar les vostres vendes, la vostra botiga necessita combinar atractiu amb usabilitat i velocitat. Tanmateix, no us preocupeu, Shopify té plantilles prèviament dissenyades que podeu utilitzar. Si voleu, podeu fer-los servir “tal com és”. Si preferiu alguna cosa més personal, podeu personalitzar el tema que trieu.

Exploreu funcions més úniques sobre Shopify.

6. Personalització de la botiga Dropshipping de Shopify

La interfície de personalització de Shopify és fàcil d’utilitzar

Les personalitzacions del tema Shopify depenen del tema que trieu. Els segments disponibles per defecte es poden activar o desactivar, o fins i tot, podeu afegir segments nous que vulgueu. Per personalitzar aquestes seccions, només cal especificar paràmetres com la col·lecció de productes que voleu afegir a cada secció.

A la barra de navegació de l’esquerra es mostra una llista de tots els segments que estan habilitats de forma predeterminada. Feu clic a qualsevol d’aquestes seccions us permet especificar detalls com ara la col·lecció de productes que es mostraran o fins a quantes files o columnes es mostraran.

Si voleu desactivar qualsevol d’aquests segments predefinits, només cal que feu clic a la icona d’ull i s’amagarà al vostre lloc. A la part inferior de la barra de navegació esquerra hi ha una opció a la qual podeu fer clic per afegir un segment nou. Si feu clic a això, s’obrirà un extens menú d’elements que podeu triar.

En acabar, recordeu fer clic a la icona “Desa”, encara que encara no vulgueu publicar la vostra botiga.

Feu clic aquí per veure més temes de Shopify.

Pas 7. Configuració de pagaments

Ara que heu seleccionat els vostres productes i heu configurat la vostra botiga, necessitareu un mitjà a través del qual podreu recollir pagaments dels vostres clients. Shopify funciona amb un gran nombre de processadors de pagaments, de manera que teniu una àmplia gamma d’opcions.

Per configurar els pagaments, feu clic al botó “Configuració” que hi ha a l’extrem inferior esquerre del tauler. A continuació, seleccioneu “Proveïdors de pagament”. Per defecte, PayPal és el mètode habilitat, de manera que podeu personalitzar els detalls del vostre compte o triar altres processadors de pagament per regió.

Alguns processadors de pagament com ara MOLpay requerirà que teniu un compte existent amb ells per tal d’utilitzar-los al vostre lloc de Shopify. Fins i tot PayPal requerirà que tingueu un compte de comerciant, però us enviaran per correu electrònic dades més endavant.

Altres aplicacions Dropshipping a considerar

Anteriorment, vam utilitzar Oberlo com a exemple d’aplicació d’expedició que podeu utilitzar. Ofereix un extens catàleg de productes i té més funcions de les que hem tractat fins ara. També podeu provar-ne d’altres, així que consulteu aquesta llista;

1. Oberlo

A més del vostre sistema de navegació i afegir regularitat, Oberlo us permet trobar fàcilment productes que estan en tendència. D’aquesta manera, s’obté una forma ràpida de mantenir fresques les teves línies de productes i oferir sempre als teus clients les millors ofertes de la ciutat.

Característiques clau d’Oberlo

 • 100% Gratuït
 • Seguiment de comandes
 • Permet la personalització del producte
 • Actualitzacions de preus automàtics
 • Gestió de comandes a granel

Visita Oberlo

2. Butxaca

Spocket és una aplicació dropshipping que funciona amb proveïdors de tot el món. És més conegut als Estats Units i a les regions de la UE. L’aplicació està equipada amb funcions i proporciona a dropshippers una àmplia gamma de productes per triar. També podeu personalitzar les vistes del vostre producte més enllà de la categoria i, fins i tot, especialitzar-vos en àrees de lloc especials com ara articles amb descompte o més. Els usuaris de Spocket també poden beneficiar-se dels seus serveis d’atenció al client les 24 hores del dia.

Característiques clau de Spocket

 • Descompte sòlid / preus a l’engròs
 • Fàcil compliment
 • Comandes de mostra
 • Seguiment de producte en temps real
 • Actualitzacions d’inventari automàtic

Visita Spocket

3. AliExpress

AliExpress afirma oferir marges de benefici fins a 2.000 per cent per a expulsors. Tot i tenir la seva base a la Xina, ha passat a ser global i ara es va enviar a tot el món. La seva aplicació a Shopify és molt fàcil i us permet accedir a la seva àmplia gamma de productes als vostres clients des de qualsevol lloc.

Característiques clau d’AliExpress

 • Edició de productes
 • Vendre amb diverses botigues
 • Seguiment automàtic d’enviaments
 • Paquet de productes en venda
 • Elecció del proveïdor

Visita AliExpress

Plans i preus: Quant costa això?

Com ja podeu saber, moltes de les coses que hem tractat aquí són gratuïtes i estan cobertes amb el cost de la vostra subscripció a Shopify. Aplicacions com Oberlo, Spocket i AliExpress juntament amb centenars d’altres són gratuïtes (tot i que algunes tenen càrrecs).

El propi Shopify varia a preus diferents segons les necessitats de la vostra botiga. Realment, és possible que molts embarcadors més petits puguin escapar del seu pla bàsic Shopify que costa 29 dòlars al mes. Si la botiga creix i creus que necessites més funcions, potser serà hora de pujar cap amunt.

Obteniu més informació sobre els plans i preus de Shopify.

El fons: Val la pena Shopify per Dropshipping?

En una paraula; SÍ. Shopify aporta tant valor als dropshippers que, realment, no hi ha res a desconcertar en la seva estructura de preus. Recordeu que, pel preu que pagueu, obteniu tot el que necessiteu per executar un negoci de comerç electrònic.

A més d’això, Shopify ha simplificat tantes coses que pràcticament qualsevol pot utilitzar el seu sistema. Sempre que tingueu una idea sobre els productes que voleu vendre i estigueu disposats a dedicar una estona a la investigació, serà difícil no triomfar en aquesta excel·lent plataforma.

És possible que vulgueu consultar-ne Guies de Shopify o participar a Fòrum d’expedició de Shopify per obtenir més informació.

* Traducció: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map