Tutorial: Com crear el vostre primer lloc amb Weebly

Weebly és un dels creadors de llocs web més poderosos del negoci. Ofereix a aquells que desitgen una presència web l’oportunitat de construir-ne un sense necessitat d’aprendre codificació web. Per als propietaris de petites empreses amb restriccions pressupostàries estrictes, aquesta pot ser una manera d’expandir el negoci sense augmentar significativament les despeses generals.


Utilitzar un creador de llocs web és una experiència molt visual i crear un lloc web amb un és com jugar amb una pila de Lego, excepte encara més fàcil. Avui us faré conèixer els fonaments bàsics de tot el que necessiteu per crear el vostre primer lloc web amb Weebly.

Captura de pantalla de la pàgina principal de WeeblyCreeu el vostre lloc web professional o la vostra botiga en línia amb Weebly.

Taula de contingut

 • Pas 1: inscripció d’un compte Weebly
 • Pas 2: seleccioneu un tema Weebly
 • Pas 3: escolliu el vostre domini
 • Pas 4: dissenya el teu lloc web Weebly
 • Pas 5: publiqueu el vostre lloc web Weebly
 • Quant costarà el meu primer lloc web amb Weebly?
 • Conclusió: potent creador de llocs web

Explora Weebly

 • Comença amb Weebly
 • Veure tots els temes Weebly (plantilles del lloc)
 • Llocs web reals construïts amb Weebly
 • Planes i preus Weebly

Com utilitzar Weebly per crear el vostre primer lloc web

1. Inscriu-te a un compte Weebly

Plans Weebly
Gratuït
Pro
Negocis
Preu anual0,00 dòlars / mes12,00 dòlars / mes25,00 dòlars / mes
Emmagatzematge de disc500 MBIl·limitatIl·limitat
Seguretat SSL
Connecta el dominiNo
Domini gratuïtNo
Comissions de transacció3%0%
Afegir productes25 productesIl·limitat
Adequat per…Lloc web de flyersPetita empresa / botiga en líniaTot i més

Weebly és un proveïdor de serveis i abans de poder utilitzar qualsevol dels seus serveis, haureu de crear un compte amb ells. Hi ha tres maneres d’inscriure’s a Weebly: mitjançant el compte de Facebook, el compte de Google o per correu electrònic.

Crear un compte a Weebly és gratuït.

Comença aquí > Feu clic per registrar-vos i crear un lloc web a Weebly.

2. Seleccioneu un tema

Temes Weebly: plantilles de lloc web integrades a WeeblyVista ràpida sobre temes Weebly.

Un cop hàgiu creat el vostre compte, Weebly començarà amb els conceptes bàsics. El primer que heu de triar és si voleu construir només un lloc web bàsic o una botiga en línia. Si aquest és el vostre primer lloc web, no us preocupeu massa i simplement seleccioneu un o un altre.

Un cop fet això, se us oferirà un conjunt de temes (és el que Weebly anomena les seves plantilles) on podeu triar. Weebly organitza els seus temes en categories com ara empreses, personal o bloc. Preneu-vos el temps i navegueu pels temes per triar quines s’adapten a les vostres necessitats.

Exploreu i vegeu tots els temes Weebly aquí.

3. Trieu el vostre domini

Seleccioneu el vostre nom de domini a WeeblySeleccioneu el vostre nom de domini a Weebly

Un cop hàgiu seleccionat el tema, se us demanarà que seleccioneu un nom de domini. Hi ha tres maneres d’afegir un domini al vostre lloc web de Weebly.

 1. Busca i compra – Utilitzeu Weebly per cercar un nom de domini i comprar a través d’ells. Això comportarà el cost habitual del nom de domini i també hi haurà taxes anuals de renovació. Tot i que això pot semblar una opció convenient, realment no ho recomano, ja que els noms de domini Weebly i els preus de renovació són força baixos a 19,95 dòlars l’any.
 2. Connecteu un nom de domini existent – Una transferència serà una bona opció si voleu utilitzar un nom de domini que ja disposeu. PER recordeu que fer-ho significa que pagueu comissions de renovació del nom de domini Weebly després de la mudança.
 3. Utilitzeu un subdomini gratuït – No és una opció òptima, però és un bon lloc per començar. Els subdominis gratuïts estan obligats a utilitzar la marca Weebly al seu lloc però són una bona manera d’explorar el sistema abans de connectar un nom de domini oficial després.

4. Dissenya el teu lloc web Weebly

El creador de llocs web Weebly funciona molt com un processador de text WYSIWYGEl creador de llocs web Weebly funciona molt com un processador de text WYSIWYG.

El creador de llocs web Weebly funciona molt com un processador de text WYSIWYG. Utilitza elements com quadres de text, imatges i altres blocs de construcció per formar un lloc web. El fet d’utilitzar-los és només una qüestió de combinar-los i emplenar alguns punts en blanc amb el vostre propi text.

Edició del lloc web Weebly

Edició del vostre primer lloc web a WeeblyEdició del vostre primer lloc web a Weebly

Abans de començar a editar el vostre lloc, tingueu en compte els signes d’avís de la barra d’adreces del navegador. Els editors de Weebly executen scripts sobre els quals algun navegador us avisarà i heu de permetre que funcionin sense problemes..

Un cop fet això, podeu fer el vostre lloc amb dues coses principals. El primer és arrossegar els blocs de construcció de la barra de navegació esquerra al lloc que es troba a la part dreta de la pantalla. El segon és editar el bloc de construcció per personalitzar-lo.

Per exemple, diguem que feu clic en un quadre de text i arrossegueu-lo al tema de la dreta. Un cop fet això, heu d’escriure el text que voleu aparèixer a la casella. Utilitzar els blocs de construcció de manera efectiva pot comportar una mica d’experimentació per anar bé, però és una experiència bastant racionalitzada.

L’ús de les funcions de comerç electrònic per crear una botiga en línia

Funcions clau incloses a la botiga en línia WeeblyDissenyeu el vostre frontal de la botiga en línia, accepteu els pagaments, les regles i tarifes d’enviament de configuració, els impostos d’instal·lació i gestioneu les comandes dels clients mitjançant la botiga en línia Weebly.

Si feu clic a “Emmagatzema” a la barra de navegació superior, podeu configurar configuracions addicionals que seran útils si creeu una botiga online. Només heu d’omplir les dades si les necessiteu. El menú de configuració de la botiga us permetrà fer gairebé tot el que necessiteu per a eCommerce, des d’informació bàsica sobre la vostra botiga en línia i acceptar pagaments fins a crear cupons i gestionar l’enviament..

Augmenta la funcionalitat mitjançant aplicacions

Centre d'aplicacions WeeblyCentre d’aplicacions Weebly

Weebly per si sol és un creador de llocs web molt bàsic i això és excel·lent perquè ofereix als usuaris una manera senzilla i manejable de construir un lloc web. Tanmateix, els usuaris més avançats poden tenir diferents necessitats que poden satisfer a través del Weebly App Center.

Feu clic a “Aplicacions de la barra de navegació superior i podeu navegar per l’App Center. Aquí podreu trobar un munt d’aplicacions que amplien la funcionalitat de la vostra botiga. Alguns són construïts per ells mateixos Weebly, mentre que d’altres provenen de desenvolupadors de tercers.

Hi ha aplicacions per a gairebé qualsevol cosa i en podeu afegir tantes com vulgueu. Per exemple, podeu tenir aplicacions que us ajudin a crear formularis de contacte més potents o a altres que us permetin crear una aplicació mòbil amb el vostre lloc web.

Algunes aplicacions són gratuïtes, mentre que d’altres poden tenir taxes mensuals que haureu de pagar per utilitzar-les. Tingueu precaució de quines aplicacions afegiu ja que el cost de la publicació del vostre lloc web pot quedar fora de control si feu servir massa aplicacions de pagament..

Canvia la configuració del lloc

Configuració bàsica del llocConfiguració bàsica del lloc

L’opció Configuració de la barra de navegació us permetrà canviar alguna opció general sobre el vostre lloc. Des del nom del lloc fins a les opcions de SEO i les persones amb les que vulgueu col·laborar en el disseny del vostre lloc, tot això es pot afegir o canviar.

Recordeu que moltes d’aquestes opcions, per exemple SEO, són molt bàsiques, ja que l’objectiu principal de Weebly és que pugueu crear un lloc fàcilment. Es pot aconseguir una funcionalitat SEO més avançada si trobeu l’aplicació correcta al seu Centre d’aplicacions.

Construeix per a mòbils

Creeu i visualitzeu una vista prèvia del lloc web de Weebly al mòbilCreeu i visualitzeu una vista prèvia del lloc web de Weebly al mòbil

En aquesta època de mobilitat, és important que els llocs web funcionin bé tant en dispositius mòbils com en ordinadors d’escriptori. Per assegurar-vos que el vostre aspecte estigui bé al mòbil, podeu seleccionar la icona de la barra de navegació per alternar les diferents vistes (escriptori o mòbil).

Malauradament, podeu crear un lloc específicament per a mòbils i heu de confiar en el tema responsiu per fer-ho. Aquesta eina, almenys, us ajuda a assegurar-vos que tot el que feu s’adeqüi bé als dos formats.

5. Publica el lloc web de Weebly

Un cop fet tot això i estigueu satisfets, podreu publicar el lloc web de Weebly. Només heu de fer clic a publicar i us convé anar.

Captura de pantalla del nostre lloc web publicat de Weebly

Vageta & Peus (veure aquí) – El lloc que vam crear mitjançant Weebly mentre escriví aquest tutorial.

Comercialització del vostre lloc web

Llençar un lloc web és més que combinar-lo. Per ser més efectiu, heu de ser capaços de construir avantatges i contactar amb les persones. Per ajudar-vos en això, Weebly té una funció de màrqueting on podeu configurar algunes eines de màrqueting.

Per exemple, podeu configurar una finestra emergent que demana als vostres visitants que s’inscriguin a un butlletí informatiu que els pugueu enviar regularment o a promocions especials. També podeu crear butlletins personalitzats i programar-los amb antelació per a l’enviament automatitzat.

De nou, es tracta d’opcions bàsiques i es poden trobar eines més potents a l’App Center.

Opcions de màrqueting web a WeeblyFuncions de màrqueting web integrades a Weebly

Quant tindrà el meu primer lloc web amb un cost Weebly?

Al més bàsic, podeu crear i publicar un lloc web amb Weebly, per a res. Gratuït. Tot i això, hi ha moltes limitacions a un lloc web gratuït amb Weebly. Per exemple, qualsevol lloc que creis i publiqui tindrà la marca Weebly i bàsicament quedaràs enganxat al seu subdomini gratuït de Weebly..

Seria més realista considerar el nivell més baix de Weebly, el seu pla “Connectar”, que es presenta a 7 dòlars mensuals (el preu baixa fins a 4 dòlars al mes si pagueu anualment). A més, també cal considerar el preu d’un nom de domini, que seria de 19,95 dòlars anuals.

Mitjançant les coses, podeu esperar pagar;

(4 x 12 dòlars) + 19,95 dòlars = 67,95 dòlars anuals

… per crear i mantenir un lloc web bàsic amb Weebly.

Sabent que un lloc web realista amb Weebly costarà al voltant de 67,95 dòlars anuals, podem fer una comparativa bàsica de preus. Si haguessis de crear el teu propi lloc web i trobar el teu propi hosting i nom de domini, hauràs de reunir-ho tot sol.

El preu mitjà d’un nom de domini tindrà uns 10 $ a 12 dòlars l’any i el servei d’allotjament web compartit amb un pressupost costarà entre 1 i 8 dòlars mensuals en funció de les funcions. Això vol dir que, si haguéssiu de construir i allotjar el vostre propi lloc, les vostres taxes anuals correran a la mitjana de 59 dòlars, que, per ser sincer, no és significativament més barat.

Conclusió: potent creador de llocs web

Finalment, tenim l’avantatge principal de Weebly: el fet que es tracta d’un creador de llocs web al seu nucli i permet que aquells que tinguin coneixement de codificació web zero puguin crear un lloc web. Això és una cosa que val molt més que els petits estalvis de costos que obtindríeu en trobar el vostre propi hosting.

És probable que la creació del vostre primer lloc web amb Weebly no sigui una tasca descoratjadora. Si fins i tot coneixeu de forma remota els ordinadors o sabeu com utilitzar un processador de textos, pensaria que tindreu problemes mínims.

Tot i que trobeu problemes, sempre podeu contactar amb Weebly per assistència tècnica, explorar-ne Base de coneixements per obtenir idees i ajuda, o fins i tot arribar al general Comunitat Weebly per ajuda.

Comença, registra’t aquí

Registreu-vos a Weebly mitjançant el vostre compte de Facebook, el vostre compte de Google o per correu electrònic.Registra’t i crea el teu primer lloc web a Weebly.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map