Com crear un lloc web de portafoli d’autor

Com a autor, sou la cara de la vostra marca i un lloc web de portafoli d’autors us ofereix als nous lectors, a més de proporcionar-vos una targeta de trucada professional per a clients potencials i editors. Tanmateix, com a escriptor, és probable que no sapigueu tant sobre la codificació del lloc web ni com fer-ho.


Per sort, sóc les dues un autor i un dissenyador de llocs web i us ajudaré pas a pas en com podeu crear un lloc web de portafoli d’autors de manera fàcil, econòmica i us oferirem detalls sobre com cal afegir a la vostra cartera per tenir un màxim impacte. El millor disseny de llocs web per a escriptors és el que mostra la vostra obra i tu com a autor, ja que la vostra marca és qui ets i el que aportes al teu art..

La meva pàgina de perfil d’autor a Amazon.com.

P: Per què necessiteu una cartera d’autors digitals?

N’hi ha aproximadament 45.200 escriptors i autors als Estats Units, però només un 21% dels autors publicats a temps complet es perden la vida només d’escriure llibres. Si voleu competir en el món altament digital de la indústria editorial actual, feu un lloc web que atrapi els visitants i converteix-los en lectors.

Si publiqueu vosaltres mateixos, el vostre lloc web forma part del vostre aparador d’Internet. Si veneu els llibres a través d’un editor, pot ser que el vostre lloc tingui una informació més informativa. El vostre lloc mostra qui sou com a persona i per què escriviu els llibres que feu.

Segons Statista: El 2018, hi havia més de 45.200 escriptors i autors que treballaven als Estats Units 2018, cosa que és un 10% superior a la xifra registrada fa set anys (40.930).

P: Quin tipus de lloc web de cartera de redactors necessiteu?

El tipus de lloc que necessiteu depèn molt del tipus de treball que feu. Com que molts autors de ficció complementen els seus ingressos treballant en projectes autònoms, potser necessiteu un lloc que reflecteixi els dos costats de la vostra personalitat d’escriptura.

Hi ha diferents tipus de llocs web d’escriptors, i és possible que vulgueu crear més d’un tipus per arribar als clients o lectors més potencials.

 1. Un simple bloc personal
 2. Un lloc web estàtic amb informació personal
 3. Perfil de l’escriptor a Mitjana, Clippings.me, etc..
 4. Una pàgina de mitjans de comunicació social

L’ideal és que els diferents llistats funcionin junts perquè arribeu a la majoria de persones possible. Enllaçaríeu al vostre bloc des del vostre lloc de xarxes socials publicant enllaços a nous articles i fragments de notícies. Heu enllaçat a les vostres xarxes socials al vostre lloc web afegint enllaços a les pàgines de xarxes socials de les vostres pàgines del lloc web, etc..

Opcions gratuïtes per crear un lloc web per a escriptors

Si escriviu principalment en un sol nínxol, probablement podeu utilitzar un disseny més senzill per mostrar alguns exemples i oferir informació sobre com podeu contactar amb vosaltres. Hi ha algunes opcions gratuïtes i constructors en línia que pots utilitzar per començar, però tenen una sèrie de limitacions i només s’han d’utilitzar com a intermitència fins que et pots permetre el luxe de crear un lloc personalitzat que mostri les teves habilitats úniques com a escriptor..

 • WordPress.com – WordPress ofereix llocs web bàsics i gratuïts que podeu crear. No podreu treballar en el backend del lloc ni fer moltes personalitzacions amb un lloc gratuït de WordPress, però us poden aconseguir en línia i us ajudareu a obtenir la paraula fins que tingueu fons addicionals per crear un lloc propi. . Probablement aquest és el millor creador de llocs web per als autors, perquè hi ha tanta ajuda comunitària amb aquest programari de codi obert.
 • Residència de l’escriptor – Configureu una cartera en línia senzilla de forma gratuïta i pagueu 8,99 dòlars al mes. Un cop més, estàs limitat al que pots fer i que el preu de 9 dòlars mensuals es suma durant el curs de l’any, quan pots acollir fàcilment el teu propi lloc per menys mitjançant una empresa d’allotjament barata..
 • Clippings.me – Només voleu un lloc on compartir alguns clips d’alguns dels vostres articles i atraure clients nous? Clippings.me us permet carregar 10 clips de forma gratuïta i, a continuació, cobra una petita quota mensual per qualsevol cosa superior a això.
 • Actualment – Configureu una cartera en línia gratuïta i poseu-vos davant dels clients del lloc. Aquesta plataforma és probablement més adequada per a escriptors autònoms de no ficció, però també podríeu compartir part de la vostra ficció i intentar aconseguir concerts de fantasma..

Recordeu-vos que és possible que vulgueu afegir un lloc web i un bloc estàtics en algun moment, però són fantàstics.

Com crear el lloc web del portafoli del vostre propi escriptor

La solució gratuïta de lloc web anterior s’ha d’utilitzar de manera temporal o a més d’una solució més personalitzada. No costeu gaire temps ni diners per configurar la vostra pròpia cartera en línia i destacar la vostra redacció. De fet, invertireu molt menys en fer algun allotjament compartit i crear un lloc de WordPress que les tarifes anuals d’empreses com Wix. Estic en procés de traslladar el lloc d’un amic de la família a un servidor ara mateix perquè Wix els va enviar una factura que no podran justificar per a l’any que ve. Les empreses d’espai quadrat i empreses similars també cobren preus elevats sense oferir els mateixos avantatges que obtindreu amb el vostre propi paquet d’allotjament mitjançant una empresa d’allotjament.

Si aquest és el vostre primer lloc web o no l’heu creat de tant en tant, potser us pregunteu per on heu de començar. Aquests són els passos a seguir:

Passos per crear un lloc web d’autor

 • Pas 1: obtenir un domini
 • Pas 2: seleccioneu un creador d’allotjaments / llocs
 • Pas 3: reuneix elements per al lloc
 • Pas 4: crea un lloc web d’autor mitjançant WordPress
 • Exemples de llocs web de l’escriptor

Eines recomanades

Divulgació: BuildThis.io rep tarifes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de guanys.

1. Obteniu un nom de domini

Comença per triar un nom de domini. Per a mi, el meu nom és força únic, per la qual cosa vaig poder utilitzar LoriSoard.com. Tanmateix, si el vostre nom és Smith o Johnson, podeu trobar que el vostre nom de domini ja està pres. En aquest cas, podeu provar d’afegir la paraula “autor” o utilitzar l’extensió .author. Algunes empreses d’allotjament registren el vostre nom de domini a través dels seus paquets, així que comproveu que abans de registrar-se, però GoDaddy és una opció més popular per al registre. Hi ha molts serveis registradors de domini, per tant, tria el que tingui sentit.

2. Trieu un creador / amfitrió de llocs web

Hi ha algunes empreses d’allotjament per a petites empreses o constructors de llocs web que no són econòmics i ofereixen molt de profit per al vostre negoci. Aquestes són les millors empreses d’allotjament web per a escriptors o qualsevol propietari de petites empreses. També tenen un servei excel·lent per al client i estan oberts als creadors web inicials.

A2 Hosting

Pàgina d’inici d’allotjament A2 (feu clic per visitar)

Aquesta és l’empresa que actualment faig servir i el seu servei al client ha estat excel·lent. Em considero un desenvolupador web amb més experiència, però hi ha algunes coses que no conec i sempre estan contents de guiar-me en qüestions tècniques. També ofereixen alguns tutorials detallats i són molt fiables i ràpids.

Podeu obtenir un lloc web d’allotjament compartit per un preu mínim de 2,96 dòlars mensuals. No saps com gestionar la instal·lació i la gestió de WordPress? Podeu obtenir un lloc gestionat per uns 9,78 dòlars mensuals. Per als nous autors, sense molta experiència en la creació de llocs web, l’allotjament de WordPress d’un lloc web d’A2 per tan sols 9,78 dòlars al mes és la seva millor opció (el preu varia segons la durada del contracte i hauràs de pagar per avançat per obtenir els millors preus. ). Aquest paquet cobreix un únic lloc i emmagatzematge il·limitat.

Més informació sobre com configurar la vostra cartera de WordPress a continuació al pas 4.

Visita Hosting A2

Weebly

Creador de llocs web Weebly (feu clic per visitar)

Weebly és un creador de llocs web en lloc d’una empresa d’allotjament. Feu servir temes integrats i, després, arrossegueu les imatges i la informació al creador per crear el lloc web de la vostra cartera. Weebly és molt fàcil d’utilitzar i inclou algunes plantilles per a carteres, així com funcions de botiga en línia per poder vendre els vostres llibres si voleu. El lloc utilitza intel·ligència artificial (AI) per parlar-vos mitjançant el procés de creació d’una cartera senzilla.

Els autors haurien de considerar el pla de connexió per 5 dòlars mensuals, ja que reben un nom de domini gratuït, al qual es poden connectar al seu lloc. Si teniu previst vendre llibres a través del vostre lloc, necessitareu el pla Pro per poder configurar una botiga en línia i recollir pagaments. Pro corre 12 dòlars al mes. Tots els preus o quan pagueu per davant l’any.

Obteniu més informació sobre Weebly a la ressenya de Jason.

Visita Weebly

InMotion Hosting

Pàgina d’inici d’allotjament amb InMotion (feu clic per visitar)

InMotion Hosting és una altra empresa d’allotjament que ofereix una varietat de paquets i preus molt raonables. Podeu anar-hi amb els seus plans d’allotjament de WordPress i fins i tot ofereixen BoldGrid, que és un creador de llocs d’arrossegament i solapa. Encara hi ha una petita corba d’aprenentatge per esbrinar com es pot crear una cartera amb BoldGrid, però és un sistema molt intuïtiu.

Algunes de les funcions que obteniu amb els seus paquets inclouen un nom de domini gratuït, 40 GB d’emmagatzematge SSD per només 5,99 dòlars al mes i SSL gratuït. El millor paquet per als autors és el paquet WP-1000 gestionat per WordPress. Si espereu menys de 20.000 visitants al mes, aquest lloc hauria de satisfer les vostres necessitats fàcilment. Obteniu un nom de domini gratuït i un lloc web per un preu de 6,99 dòlars mensuals.

Visiteu InMotion

Hostinger

Pàgina inicial de Hostinger (feu clic per visitar)

Hostinger fa la nostra llista perquè ofereixen opcions tan econòmiques per a propietaris de llocs web o autors de primera vegada amb un pressupost reduït. Com s’ha comentat abans, la majoria d’escriptors han de complementar els seus ingressos d’alguna manera. Probablement no tingueu molts diners per gastar en crear una cartera en línia a menys que el vostre nom sigui Steven King i el vostre editor probablement l’encarregui per vosaltres..

Hostinger també ofereix un creador de llocs web ràpid per a aquells que no tinguin gaire experiència en tecnologia. Recorreu els passos següents, com ara triar un pla d’allotjament amb un mínim de 99 cèntims al mes i crear un lloc web bàsic triant entre alguns temes preinstal·lats i penjant les vostres imatges i informació. El lloc és força intuïtiu, però és possible que hàgiu de referir-vos als manuals aquí i allà.

Els que no tinguin molts coneixements tècnics es farien bé amb el pla d’allotjament d’un constructor de llocs web compartit de 0,99 cèntims al mes amb 100 GB de banda ampla i una plataforma de creació de llocs web fàcil on pugueu arrossegar i deixar anar imatges i text..

Visita Hostinger

3. Recolliu els elements que necessita el vostre lloc d’autor

Tant si aneu amb un creador de llocs fora de caixa, com si feu servir una plataforma com WordPress o fins i tot creeu un lloc web HTML, hi ha alguns elements que cada lloc d’autor ha de ser completament efectiu.

 • Enteniment del públic – Assegureu-vos d’entendre el vostre públic objectiu. Si escrius romanços històrics, el vostre públic és ben diferent que si escriviu ciència ficció. Si escriviu articles de no ficció, el públic tornarà a ser diferent.
 • Personas del comprador – Creeu persones compradores basades en els vostres diferents lectors de públic, per tal que entengueu amb qui parleu a través del vostre lloc.
 • Logotip – Necessiteu un logotip d’alguna mena, encara que només sigui el vostre nom d’autor en un guió de luxe. El vostre logotip comunica qui sou com a escriptor. Tracteu el vostre treball escrit com a negoci i marqueu-lo. Aquí teniu els nostres logotips gratuïts que podeu descarregar.
 • Sobre la pàgina – La gent ha d’entendre qui ets i per què escriu el que fas. Penseu en autors famosos que coneixeu, com ara Steven King. Probablement coneixeu detalls sobre la vostra vida.
 • Llibres Pàgina – Necessiteu una pàgina per llistar tots els vostres llibres. Encara que els col·loqueu a la pàgina d’inici, tal com he fet jo, també haureu d’incloure més detalls a les pàgines de productes / llibres individuals.
 • Crida a l’acció – Quines accions voleu que els usuaris duguin a terme a la vostra pàgina? Si simplement voleu que s’inscriguin a la vostra llista de correu, per poder continuar comercialitzant-les, aleshores centreu-vos en la redacció, col·locació i taxa de conversió del vostre CTA.

4. Creeu un lloc web d’autor mitjançant WordPress

Personalment, m’agrada fer servir WordPress per al meu lloc web de la cartera d’autors. Crec que ofereix la màxima flexibilitat i que puc fer malla d’un bloc amb la part de la cartera del meu lloc, oferint actualitzacions quan tinc pressa sense passar gaire temps creant pàgines. De fet, WordPress és tan popular que el 34% dels llocs web els utilitza Internet.

La meva pàgina es personalitza una mica amb un rerefons únic i alguns altres elements que no trobareu a la caixa. Podeu afegir funcions úniques mitjançant l’opció CSS ​​personalitzada o bé podeu contractar algú per modificar el tema un cop finalitzi. Us explicaré els passos per utilitzar WordPress per crear el lloc web de la vostra cartera d’autors.

Pas 1. Instal·leu WordPress

Faig servir A2 Hosting, que ve amb ControlPanel. Afegir WordPress al vostre lloc mitjançant ControlPanel és molt senzill. Si us sentiu perduts després de llegir aquestes indicacions, també podeu pagar per WordPress gestionat i fer que el servidor l’instal·li per vosaltres. Prometo que és fàcil, però.

Desplaceu-vos al vostre tauler de control i escolliu l’instal·lador de WordPress (l’W dins d’un cercle blau).

Quan la pàgina es carrega, trieu el botó blau que es diu “Instal·la ara”.

Consells bàsics de configuració

Trieu l’URL d’instal·lació. Si voleu que el lloc estigui a la vostra carpeta arrel, com jo el meu (www.lorisoard.com), només cal que punxeu al vostre domini.com. Si voleu que sigui en una subcarpeta o directament, nomeneu-la tal com voleu que aparegui. Exemple:

yourdomain.com/writing.

Això funciona bé si teniu un lloc web d’empresa i voleu afegir a una cartera per a la vostra obra com a autor.

A Configuració del lloc, trieu el nom i la descripció del vostre lloc. Si encara no esteu segur, podeu accedir al vostre tauler de WordPress sota la configuració i canviar aquesta informació més endavant.

Per al vostre compte d’administració, trieu un nom d’usuari que recordareu i una contrasenya complicada. També heu d’establir un correu electrònic d’administració. Algunes persones recomanen establir el vostre lloc web per correu electrònic aquí, com ara [email protected] El problema que he trobat amb això és que si el vostre lloc es pirata o baixa, llavors és difícil accedir al correu electrònic. Utilitzo per a això un correu electrònic d’un servidor diferent, però l’opció és vostra. Hi ha avantatges d’utilitzar un mateix correu electrònic de domini com el reconeixement d’usuaris.

El meu servidor em permet triar alguns complements per preinstal·lar, com ara Limita els intents d’inici de sessió i Editor clàssic. Trio els escolleixo.

Un cop escollides les opcions, assegureu-vos que heu escrit el vostre nom d’administrador i la vostra contrasenya en un lloc segur i feu clic al botó blau “Instal·lar”..

Haureu de rebre l’adreça per accedir al vostre quadre de treball WP. Normalment ho és

yourdomain.com/wp-admin.

Pas 2. Assegurar el vostre lloc

No endarrereu aquest pas següent. Immediatament, heu d’assegurar el vostre lloc com ara obtenir un certificat SSL i instal·lar complements essencials de seguretat.

A la gent li encanta entrar als llocs web de WordPress. Compten els llocs de WordPress 90% de tot el contingut piratejat llocs de sistemes de gestió (CMS). Un dels motius és que no s’ha pogut actualitzar els complements i els temes. Tanmateix, WordPress té altres vulnerabilitats a les que heu d’abordar un cop instal·leu el programari de codi obert al vostre lloc. Com a mínim, haureu d’instal·lar els següents complements:

 • Wordfence Security – Això crea un tallafoc i evita atacs de força bruta. Per descomptat, hi ha nombrosos plugins d’aquest tipus. Aquesta és la que he trobat que funciona bé, però podeu utilitzar qualsevol que tingui més sentit per a vosaltres.
 • Amagueu el meu WP – Aquest inici de sessió per al vostre tauler de comandament WP de yourdomain.com/wp-admin? Tothom ho sap. Podeu canviar aquesta pàgina d’inici de sessió amb aquest complement i dificultar la entrada dels pirates informàtics.

L’autenticació de seguretat de WordPress (claus SALT) xifra la informació que utilitzeu per iniciar la sessió al vostre lloc. Pot ser que no estigueu segurs de canviar les claus SALT perquè creieu que necessiteu codi i que les podeu canviar manualment mitjançant un fitxer wp-config.php.

Afortunadament, hi ha una manera més fàcil de canviar-les per a aquelles persones que no codifiquen el coneixement. Simplement n’afegiu Saler i podeu configurar-lo per canviar les claus cada setmana o mes, segons les vostres preferències de seguretat. Fixeu-lo i oblideu-lo.

Per instal·lar Salt Shaker, aneu al vostre tauler de control, complements, afegiu-ne un nou i cerqueu Salt Shaker. Feu clic a instal·lar i després activeu.

Un cop instal·lat, feu clic a “Configuració” a la llista de complements de Salt Shaker. Trieu la casella de selecció i, a continuació, configureu els canvis segons les vostres preferències (diàries, setmanals, mensuals). Feu clic al botó “Canvia ara”. Si proveu un complement per seguretat i l’odiu, elimineu-lo i afegiu quelcom diferent. El fantàstic de WP com a plataforma web és que teniu accés a una gran varietat de plugins i maneres de personalitzar el vostre lloc..

Pas 3. Cerqueu el tema del lloc web adequat

No és fàcil trobar el tema adequat per a la vostra cartera en línia. En realitat vaig comprar el tema amb el qual em vaig reunir, perquè em van agradar algunes de les funcions i el disseny. També podeu contractar algú per crear un tema personalitzat o utilitzar qualsevol dels molts temes gratuïts de cartera disponibles.

Comenceu a estudiar els llocs web d’autors i a veure què us agrada i no us agraden les seves carteres.

Un cop tingueu una idea de les funcions que us agradaria, aneu a la pestanya Aparences que hi ha a la part esquerra del tauler WP i feu clic a “Afegeix tema” i, a continuació, ordeneu les funcions per trobar possibles temes que pugueu utilitzar. Feu clic a “Aplica filtres”.

Podeu afinar més les vostres opcions escrivint termes de cerca com ara “escriptor,””llibres,”O“cartera.”

A continuació, es mostren alguns temes interessants que heu de considerar:

VW Writer Blog

Demostració & Detalls

Pàgina de destinació de l’autor

Demostració & Detalls

Portafoli d’una pàgina

Demostració & Detalls

Aquests són només alguns temes per triar. Hi ha centenars de temes disponibles. Tot i que creeu una cartera, certament no haureu d’adherir-vos a un tema de cartera. Podeu triar entre els temes gratuïts de comerç electrònic si s’ajusten bé. La clau està en el contingut que afegiu.

Pas # 4. Crea les teves pàgines i mediateca

Un cop heu triat un tema, és hora de decidir quines pàgines voleu afegir a la vostra mediateca afegint portades de llibres i altres imatges. Podeu afegir llibres al vostre lloc per un parell de maneres.

Afegiu llibres com a pàgines amb una imatge destacada que és la vostra portada i una descripció i compra enllaços a cada pàgina. A continuació, podeu col·locar les pàgines a la vostra navegació com a elements del submenú o afegir-la a les àrees de contingut.

Utilitzeu les vostres publicacions només per a anuncis de llibres i configureu la pàgina com a bloc, de manera que apareguin nous llançaments a la portada. Podeu canviar el que veuen els usuaris de les pàgines de destinació a Temes / Personalitzar o Configuració / Lectura. Podeu triar “Les vostres darreres publicacions”, que llançaran les vostres darreres publicacions de bloc a la pàgina principal del vostre lloc o podeu triar “Una pàgina estàtica” i escollir una pàgina que heu creat com a pàgina principal del vostre lloc..

Si no us interessa estudiar un nou complement i aprendre a utilitzar-lo, també podeu utilitzar un complement de compra i vendre llibres directament mitjançant WooCommerce o un complement similar.

Pas 5. Comproveu si hi ha errors

Una vegada que hàgiu configurat el lloc com vulgueu, heu de comprovar detingudament els errors. Probablement heu sentit tots els rumors sobre l’experiència dels usuaris (UX) i com una mala experiència allunya els clients. Els enllaços que no funcionen, formularis que no s’envien i 404 errors frustren els usuaris.

Dediqueu temps a provar tots els enllaços del vostre lloc. Envieu cada formulari per assegurar-vos que arribi al vostre final i que l’usuari rebi un missatge de confirmació. Proveu el procés de comanda per assegurar-vos que tot funciona correctament.

També hauríeu d’instal·lar verificador d’enllaços trencats per assegurar-vos que no publiqueu errors en el futur.

Assegureu-vos que el vostre lloc sigui mòbil. Al voltant El 73% de les persones Ja accedirà a Internet a través dels seus telèfons intel·ligents cap al 2025. Si el vostre lloc no és amigable per a mòbils, és probable que ja us perdeu un nombre de públics que no utilitzen PC mai. Un cop més, hi ha un complement que pot ajudar a fer que el vostre lloc sigui més fàcil per a mòbils, però també heu de triar una resposta adequada als vostres filtres, a la mesura que cerqueu un tema en primer lloc. Temes com Vint-cents Disset i Vint-i-nou ja han estat creats amb un enfocament per a mòbils.

Exemple de lloc web d’escriptor responsiuExemple: A continuació es mostra el meu lloc en dispositius mòbils. Observeu com hi ha tots els elements, però s’estenen una mica més avall de la pàgina per a la pantalla més petita i es limiten a una darrera publicació a la vegada o a una publicació de bloc alhora. El text i les imatges del lloc es redimensionen per als dispositius mòbils, tot i que poden llegir-se, però es redueixen a la mida.

Pas 6. (Millora futura) Contracteu algú per ajustar el vostre lloc

Un cop hàgiu fet tot el que podeu fer, feu un pas enrere i mireu el que podria faltar. Voleu que el fons sigui transparent, però no podeu esbrinar el codi CSS personalitzat per fer-ho? Com que heu realitzat la major part del treball, no hauria de costar massa contractar un programador per solucionar-vos alguns problemes menors. Només podeu subcontractar part de l’obra en la qual no us resulti còmode completar o contractar diferents contractistes per a tasques en què són experts.

Millor encara, demaneu a qualsevol persona que contracteu que expliqui què han fet perquè pugueu aprendre i esperem arreglar-ho vosaltres mateixos la propera vegada. També podeu trobar molta informació en línia sobre temes més populars com ara Vint-i-setze i Vint-i-Disset. A continuació, es detallen alguns recursos que superen algunes de les personalitzacions més populars de Vint-i-setze i vint-i-setze:

 • Fòrum de suport a vint-i-setze – El fòrum oficial de WordPress.org per ajudar amb vint-i-setze temes. Navegueu a través de publicacions o feu una pregunta pròpia.
 • Vint-catorze fòrums de suport – També a WordPress.org, una llista de preguntes resoltes prèviament i un fòrum completat amb experts sobre com utilitzar el tema i ajustar-lo a les vostres necessitats.
 • Fòrums de WordPress – Vés als fòrums de WordPress per obtenir preguntes generals o fes preguntes de personalització de CSS a la carpeta. També podeu fer cerques per tema i veure si la vostra pregunta ja ha estat resolta. Aquest fòrum inclou més temes que un sol.
 • Kinsta – Si no teniu por de cavar en els fitxers del vostre tema i de canviar la fitxa d’estil, aquesta guia ofereix alguns consells per personalitzar veritablement temes de vint coses. El moderador també és bo per respondre a les preguntes que poden tenir els lectors, així que assegureu-vos de llegir els comentaris i de fer qualsevol pregunta..
 • Tot sobre Bàsic – Hi ha algunes personalitzacions típiques que els usuaris pregunten una i altra vegada. Aquesta guia recorre alguns dels problemes que la gent veu amb el tema Vint-catorze, com ara l’alçada de la capçalera de la pàgina d’inici, suprimir el títol de la pàgina i el buit resultant i eliminar el missatge “Orgullós amb WordPress”..

Com més treballis amb WordPress, més ho entendràs i podràs modificar menors ja sigui mitjançant la codificació o mitjançant plugins que converteixen el teu portafoli en una cosa altament personal i personalitzada.

La creació d’un lloc web d’autor no és cosa que passi durant la nit, sinó una cosa que es genera amb el pas del temps.

Exemples de llocs web de Great Writer

Janet Dean

Web de la cartera de Janet DeanWeb de la cartera de Janet Dean

Janet Dean és una autora inspiradora ubicada a Indiana. Escriu per a la línia inspirada en l’amor d’Arlequin. El seu lloc web és un bon exemple de portafoli d’autors perquè enumera els seus llibres més recents tot mostrant una mica sobre l’autor. Els visitants poden veure tots els seus llibres a la cartera a l’enllaç “llibres” i també accedir a fotografies d’ella en diversos esdeveniments. Una de les coses que més m’agrada d’aquesta pàgina és la seva secció dedicada específicament als mitjans de comunicació.

Nicholas Sparks

Web de la cartera de Nicholas SparksWeb de la cartera de Nicholas Sparks

L’autor Nicholas Sparks utilitza el lloc web de la cartera d’autors per posar el focus en la seva darrera versió i convida els visitants a “Order Now” amb un botó de crida a l’acció. Tanmateix, a mesura que l’usuari es desplaci cap avall, veurà pàgines addicionals per les quals poden navegar, com ara enllaços a històries i altres treballs. També podeu actualitzar-vos sobre esdeveniments i notícies d’autor. Una llista emergent apareix després d’haver estat a la pàgina durant poc temps, convidant-lo a registrar-se a la seva llista de correu.

Degan Koontz

Web de la cartera de Dean KoontzWeb de la cartera de Dean Koontz

L’autor del suspens Dean Koontz és un bestseller del New York Times. Fa un parell de coses interessants amb la seva cartera d’autors. Primer, veieu les portades dels llibres de la seva darrera sèrie posades horitzontalment a la part superior de la pàgina. Aleshores, si passeu la pestanya de navegació dels llibres, us ofereixen diverses opcions, depenent de quina de les seves sèries us interessi més, com ara Jane Hawk o una opció per obtenir tots els seus llibres alhora. La navegació és molt intuïtiva i compleix les necessitats de diferents segments del seu públic.

Emily Winfield Martin

Web de la cartera de Emily Winfield MartinWeb de la cartera de Emily Winfield Martin

El lloc web d’Emily Winfield Martin és probablement un dels portafolis més interessants que hi ha. És autora de nens, però també artista. Quan inicialment vau a la pàgina d’inici, no us rebran les portades de llibres, sinó les imatges del seu art. En realitat, heu d’anar a la pàgina de Llibres per veure informació sobre els seus llibres. Fins i tot la seva botiga en línia es desglossa en les dues cares de la seva obra, amb entrada al seu art o als llibres dels seus fills.

Obteniu la paraula

Ara que heu creat un portafoli únic i únic per tal de posar en relleu la vostra redacció, ha arribat el moment de resoldre la paraula. Informeu-vos a tota la vostra família i amics i demaneu-los que comparteixin la vostra adreça web als seus comptes de xarxes socials. Poseu la vostra adreça web a targetes de visita, a la vostra signatura de correu electrònic i compartiu-la a anuncis. Uneix-te amb altres autors i comparteix els llocs web els uns als altres als teus butlletins.

Qualsevol cosa petita que pugueu fer per obtenir la paraula ajuda a crear interès pel vostre lloc i pels vostres llibres. Al final, tingueu l’oportunitat de convertir-lo en un negoci. Heu creat un lloc web fantàstic per a escriptors, ara és hora de compartir-ho amb el món.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map