Com començar una botiga de Facebook Shopify (Guia de principiants pas a pas)

Una de les decisions més importants que prendreu com a venedor en línia és triar una plataforma per vendre els vostres productes. Podeu optar per un servei completament gestionat com Shopify o BigCommerce, un carretó de compra totalment configurable o una solució com WooCommerce.


Tot i que aquestes solucions comencen a partir de 0 dòlars o aproximadament a 25 dòlars mensuals, els seus costos se sumen ràpidament a mesura que afegiu més aplicacions per ampliar les funcionalitats de la botiga.

A més dels costos de manteniment d’aquestes eines / serveis, també heu de registrar un nom de domini i comprar un certificat SSL (i qualsevol altre producte premium que pugui necessitar per crear la vostra botiga). Com veieu, necessiteu una inversió raonable per a tot això. Ara, si ja teniu una audiència (encara que sigui una petita, fora de línia), podeu justificar totes aquestes despeses.

Però, i si teniu zero persones a vendre? I un pressupost molt limitat? O … si només esteu “experimentant” la venda o provar un producte en línia?

Bé, en aquest cas, és possible que no puguis permetre’t aquestes solucions. Però aquí és on pot ajudar-vos una botiga de Shopify a Facebook.

Navegació

 • Exemples de botigues de Facebook Shopify
 • Pas 1: tria el Pla Shopify Lite
 • Pas 2: integra’t amb el teu compte de Facebook
 • Pas 3: afegiu productes a la vostra botiga de Facebook a través de Shopify
 • Quins són els comentaris dels usuaris reals, qualsevol cosa bona?
 • És fàcil vendre a Facebook amb Shopify

Llista d’eines 

 • Plataforma: Shopify, Facebook
 • (Això és el que necessites, senzill!)

Què és una botiga de Facebook Shopify?

1Captura de pantalla de Shopify Facebook Store (font).

Una botiga Shopify Facebook és una botiga que funciona a Facebook i que funciona amb Shopify.

Amb Lletres de Shopify 9 mesos per mes planifiqueu, podeu afegir una botiga a la vostra pàgina de Facebook i començar a vendre a Facebook. En obrir una botiga en línia com aquesta, podeu evitar els costos de la creació d’un lloc web de la botiga des de zero i invertir en solucions i productes de comerç electrònic cars.

Beneficis d’una botiga de Facebook Shopify

Si combines Facebook i Shopify, obtindràs tota la bondat dels dos mons. Els avantatges de tenir una botiga de Facebook Shopify inclouen:

 • La capacitat de vendre productes il·limitats
 • Assistència per a més de 70 passarel·les de pagament
 • Gestió de comandes i enviaments (a través del tauler de control ultra intuïtiu de Shopify)
 • Experiència de seguretat segura i sensible
 • Seguiment i informes de vendes
 • Suport fiscal i monetari global
 • Incrementeu el coneixement de la marca amb els indicadors populars de Facebook (likes, accions, promocions, etc.)
 • Reduir des de zero els costos i el temps de construcció d’una botiga en línia

I molt més.

30% dels compradors en línia és probable que realitzi una compra a la xarxa de xarxes socials. I, el 20% va dir Facebook els va portar a comprar en línia un nou producte o servei

Tenir una botiga de Shopify a Facebook us ajudarà definitivament amb la vostra estratègia global de negoci

A més de Facebook, Shopify Lite també us permet accedir al “botó de compra” de Shopify. Amb aquesta funció, podeu afegir un botó de compra a diversos llocs, per exemple, al vostre lloc web. Per tant, si publiqueu un bloc o creeu un lloc web i voleu que els vostres lectors el puguin comprar, Shopify Lite us ofereix.

Exemples de botigues de Facebook Shopify

1. BestSelf.co

BestSelf.co gestiona una excel·lent botiga de Facebook Shopify. A continuació, podeu veure com BestSelf.co mostra els seus productes a la botiga de Facebook.

Exemple de botiga de Shopify a FacebookExemple de botiga de Facebook – BestSelf.co

Posar el producte en venda a (o a través de) Facebook té molts mitjans de participació en el procés de compra.

Per exemple, quan un usuari de Facebook fa clic a qualsevol dels vostres productes, els pot 1- agradar, 2- compartir-ho amb els seus amics, 3- guardar-ho per després i 4- deixar comentaris sobre qualsevol producte o preguntes de compra que puguin tenir..

Beneficis de la venda a FacebookBeneficis de la venda a Facebook.

Ara penseu-hi; si aquests productes es trobaven a la vostra botiga, la majoria d’aquestes activitats necessitarien que els usuaris s’inscrivissin. Però, a Facebook, ja han entrat als seus comptes de Facebook!

A més, també poden afegir el producte als seus carretons. Per completar la resta del procés de checkout, podeu portar el visitant al vostre lloc web o botiga (si en teniu) o simplement deixar als usuaris completar la facturació mitjançant el propi Facebook..

BestSelfCo, per exemple, porta els visitants al seu lloc web per completar la compra.

Comanda de Facebook a la botigaComanda de Facebook a la botiga: podeu dirigir els visitants a la compra al lloc de la botiga.

2. El vostre escriptori

[Actualitzacions: YourStandingDesk.com ja no executa una botiga de Facebook ara.]

Però Ian Atkins, fundador de YourStandingDesk.com utilitza Shopify per executar la seva botiga de Facebook i prefereix que els usuaris finalitzin la compra a través de la seva Botiga de Facebook.

Comanda via botiga FacebookAlternatives – Comanda a Facebook.

3. Mestre & Dinàmic

Aquí teniu un altre exemple de Mestre & Dinàmic:

Exemple de botiga de Facebook ShopifyUn altre exemple de botiga de Facebook: Master & Dinàmic.

Per obtenir més exemples de la botiga de Facebook de Shopify, consulteu l’aparador de clients de Shopify.

Ara que enteneu com és una botiga de Facebook de Shopify, passem ràpidament els passos que podeu fer per crear la vostra botiga de Facebook.

Proveu la botiga de Facebook Shopify (gratis de 14 dies)

Com iniciar una botiga de Facebook Shopify en tres passos

 1. Registreu-vos a Shopify Lite Plan per només 9 dòlars el mes
 2. Integra els teus comptes de Shopify i Facebook
 3. Afegiu productes a la vostra botiga de Facebook a través de Shopify

Per crear una botiga de Facebook amb Shopify, primer haureu de crear una pàgina d’empresa Facebook. A aquesta pàgina hi afegireu una secció de botiga. Així que si encara no ho teniu, aquí el teniu referència ràpida per fer una pàgina de Facebook.

L’ideal seria que no només tingueu preparada una pàgina, sinó que també tingueu uns quants seguidors abans d’afegir-hi una botiga. D’aquesta manera, tindreu un públic compromès per comercialitzar-ho des del primer dia!

Amb aquest consell, estem preparats per començar a construir la botiga.

1. Seleccioneu i ordre el pla Shopify Lite

Per accedir i ordenar el Pla Lite, heu d’accedir a la pàgina de preus de Shopify i buscar la columna “Shopify Lite”..

Shopify Lite PlaFeu clic a “Visualitza el pla de Shopify Lite”. A la pàgina següent, feu clic a “Inicia la prova de 14 dies gratuïta” per començar a utilitzar Shopify Lite.

Per configurar Shopify Lite, introduïu primer un nom d’usuari, una contrasenya i el nom de la botiga; i detalls sobre els vostres productes.

Detalls de la botiga de Facebook ShopifyShopify sol·licitarà el vostre contacte personal i dades bàsiques sobre l’empresa. Ompliu-los per començar.

2. Integra els vostres comptes de Shopify i Facebook

Després d’introduir la informació comercial, és hora d’integrar el vostre compte de Shopify i la vostra pàgina de Facebook.

Per connectar el vostre compte de Shopify a la vostra pàgina de Facebook, feu clic a la secció “Connecta el compteBotó a Facebook > Compte.

Integració de botigues de Facebook ShopifyFeu clic a “Connecta-vos al compte” per integrar Shopify amb el vostre compte de Facebook.

Shopify llavors sol·licitarà permís per llegir el vostre perfil de Facebook. Feu clic a “ContinuaBotó.

Integració de botigues de Facebook ShopifyFeu clic a “Continuar” per integrar Facebook amb Shopify.

En aquest moment, Shopify buscarà permís per gestionar i publicar contingut en nom vostre. Per tant, feu clic a “Trieu el que permeteu‘ enllaç.

A la pantalla següent, seleccioneu totes dues opcions i feu clic a “D’acord”.

Integració de botigues de Facebook ShopifyEl vostre compte Shopify està integrat ara amb el vostre compte de Facebook.
Integració de botigues de Facebook ShopifyFeu clic a “D’acord” per continuar.

Finalment, Shopify us demanarà la pàgina a la qual voleu afegir la secció de botiga. Tria, per tant, la pàgina que acabes de crear (o qualsevol altra pàgina a la qual voldries afegir la secció de la botiga).

Integració de botigues de Facebook ShopifyConnecta’t a una pàgina de Facebook que gestiones fent clic a “Connecta pàgina”..

Ara és possible que sapigueu que no podeu vendre alguns articles a Facebook (per exemple, coses com alcohol, armes, drogues i molt més).

Com que allotgeu la vostra botiga a Facebook, al següent pas, heu d’acceptar els termes i les condicions de la botiga de Facebook. Llegiu atentament i feu clic a la secció “Accepta termesEl botó un cop esteu segur.

Facebook-comerciant-termesTermes i condicions de Facebook.

Un cop hàgiu acceptat les condicions comercials de Facebook, s’incorporarà una secció de botiga a la pàgina que escolliu a la configuració.

Botiga Shopify inèditaLa vostra botiga de Facebook ja està fora de línia.

Però, com podeu veure, la botiga que creeu en aquest moment encara no serà en directe.

Per publicar la botiga, heu d’anar al tauler de Shopify i donar les dades de facturació. Accediu a aquests paràmetres fent clic a “Vés a ShopifyBotó a la pàgina de la botiga de Facebook. O simplement inicieu la sessió a Shopify i feu clic a “Facebook ” a l’element situat al tauler dret del quadre de comandament Shopify.

Configuració del canal de Facebook a ShopifyVés al canal de Facebook de Shopify.

Ara, per activar la vostra botiga de Facebook, feu clic a “selecciona un pla ”.

Activa la botiga ShopifySeleccioneu un pla per començar a vendre.

A la pantalla següent, veureu els diferents plans de Shopify.

Trieu el pla de $ 9 Shopify Lite i introduïu les dades de la targeta de crèdit. (Obteniu més informació sobre els preus de Shopify aquí.)

Shopify plans de preusTrieu Shopify Lite per activar la botiga Shopify Facebook.

Un cop hàgiu introduït els detalls de la targeta de crèdit i Shopify ho verifiqui, ja esteu definit.

Si visiteu la vostra pàgina de Facebook, notareu que la secció de la botiga està actualitzada i que és publicada i visible per a tots els vostres seguidors.

Botiga publicadaComparat amb l’anterior, la vostra botiga de Facebook ja està en línia. Ja pots començar a vendre.

Recordeu que Shopify no us cobrarà en aquest moment, tot i que recopila les vostres dades de facturació. Només se’t cobrarà quan finalitzi el judici de 14 dies.

Ara que heu integrat el vostre compte de Shopify i la vostra pàgina de Facebook i la secció de botigues s’ha afegit i publicat a la vostra pàgina, ja esteu preparat per afegir productes a la vostra botiga. Tots els productes que afegiu al vostre compte de Shopify apareixeran automàticament a la vostra botiga de Facebook.

3. Afegiu productes a la vostra botiga de Facebook a través de Shopify

Per afegir productes, feu clic a “Afegiu el vostre primer producte per començar‘ enllaç.

Afegir productes a la vostra botiga ShopifyAra. podeu començar a afegir productes a la vostra botiga de Facebook.

Afegint productes és fàcil amb l’editor fàcil d’utilitzar de Shopify. Per a aquest recorregut, vaig afegint una planta de Feng Shui anomenada “Lady Palm” al meu compte de Shopify. (Acabo de recollir ràpidament una breu descripció del producte i he afegit una imatge d’un lloc web de fotografia. Però heu de dedicar temps a aquest pas.)

De totes maneres, es mostra com es veu el meu producte a l’editor de Shopify:

Editor de ShopifyAfegir producte a l’editor Shopify.

Ara, el que esperava era que en el moment en què afegiria i publicés un producte al meu compte de Shopify, es presentés a la meva botiga de Facebook, però no va ser el cas. De fet, quan vaig fer clic al canal de Facebook, vaig rebre el missatge següent:

Error en publicar productesAixò és perfectament normal quan els vostres productes no apareixen després d’haver-hi afegit.

Com que no he rebut cap error de publicació, potser ho he pensat crear una col·lecció, marcar-lo visible a Facebook i traslladar el meu producte a la col·lecció resoldria el problema. Així ho vaig fer tot i, tot i això, el meu producte Shopify no va aparèixer a la meva botiga de Facebook.

Així que vaig llegir-lo i sembla que quan es publica una botiga a Facebook, l’equip de Facebook la revisa.

Només després d’haver aprovat que els vostres productes apareguin a la vostra botiga de Facebook. De fet, el contingut d’ajuda de Shopify diu això podríeu trigar fins a 48 hores a poder publicar productes a la botiga de Facebook de Shopify.

Suposo que no hi ha res per entrar en pànic aquí i hauríeu de saber de l’equip de revisió de Facebook d’aquí a dos dies. I amb això, la vostra botiga de Shopify Facebook hauria d’estar en funcionament.

I per si us pregunteu, la meva botiga va obtenir aprovació:

La meva botiga Facebook ShopifyEl producte es visualitza després que l’equip de Facebook aprovi la meva botiga.

4. Optimitzeu les fitxes de productes per a Facebook

Ara que la botiga està “oberta”, és el moment d’optimitzar el contingut i les imatges, de manera que brillen a Facebook i apareixen quan els usuaris els busquen. Facebook ofereix unes pautes útils d’optimització de llistes de productes aquí.

I, com he dit al principi, més compromís creeu a la vostra pàgina, més vendes obtindreu. Llegiu aquests consells de màrqueting efectius de Facebook per començar.

Així que es tracta de començar una botiga de Facebook amb Shopify.

Negoci d’ajuda a la botiga de Shopify a Facebook?

Llibre de cuina és una botiga en línia de llibres de cuina que ofereix llibres de cuina col·leccionables i vintage per a clients professionals i professionals. Wendy Guerin, cofundadora de Cookbook Village, ens ha donat els seus comentaris sobre la botiga Facebook Shopify,

Llibre de cuina del FacebookPàgina de Facebook de Cookbook Village

T’ajuda en el teu negoci?

No aconseguim gaires vendes a través de canals de xarxes socials. La majoria dels nostres negocis provenen del màrqueting de correu electrònic i de continguts … el nostre blog sobre la recollida de llibres de cuina atrau el nostre nínxol de mercat i condueix molts clients nous a la nostra botiga Shopify..

La botiga de Facebook és gratuïta i ens serveix bé per demostrar que som una botiga de comerç electrònic, així com un bloc … molts entren al nostre bloc mitjançant la cerca orgànica i les xarxes socials, però no s’adonen ràpidament que venem llibres de cuina..

La botiga de Facebook exposa això i això només ho val la pena. Tanmateix, no tindríem cap pagament addicional per aquesta integració tenint en compte les qüestions anteriors.

Ho recomanaríeu al propietari del magatzem per primera vegada?

Hi pot haver millors opcions de botiga de Facebook a la botiga d’aplicacions de Shopify. No n’hem provat cap recentment: hem intentat un any enrere i l’hem eliminat ja que era incorrecte.

Tenint en compte que la funció de Shopify Facebook Store inclou la subscripció (no estic segur si està amb tots els paquets … però crec que sí), val la pena afegir-la a la vostra pàgina de Facebook … sobretot per la facilitat de configurar.

Val la pena provar-ho amb el vostre mercat; no hi ha cap desavantatge.

Tot i això, Wendy creu que hi ha alguna cosa que la integració necessita millorar,

“La funcionalitat és limitada. Hi ha algunes coses que voldria canviar: la botiga automatitza els articles que apareixen com els primers articles que veieu a la pàgina principal de Facebook. Alguns dels nostres articles menys interessants semblen mostrar-se i no hi ha cap rima o motiu (que sabem) de per què es mostren primer aquests articles en particular. Shopify us permet seleccionar quines col·leccions sincronitzen amb Facebook i quins articles d’una col·lecció, però és pràcticament l’abast de les opcions que hem trobat disponibles per personalitzar la botiga de Facebook. “

En general, Wendy creu que és la integració de Shopify a Facebook,

La botiga de Facebook Shopify va ser fàcil d’implementar. La configuració necessita pocs minuts. Wendy Guerin, cofundador de Llibre de cuina

Proveu la botiga de Facebook Shopify (gratis de 14 dies)

Shopify i Facebook: gran combinació?

Si bé el pla Lite de Shopify és una manera bona i assequible d’entrar en vendes en línia, no ho recomanaré com a plataforma de venda online en línia.

És ideal per començar, però, eventualment, hauríeu de començar una botiga en línia adequada amb una solució com Shopify … i utilitzar la botiga de Shopify Facebook com a canal de venda afegit i no com a botiga principal. (Per cert, tots els plans de Shopify inclouen el canal de vendes de Facebook, de manera que no caldrà comprar cap addon ni res.)

Així que sempre que estigueu preparats, mireu-vos cap a una botiga en línia completa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map