Com començar un bloc de mares utilitzant WordPress (i créixer a un negoci pròsper)

Si voleu començar un bloc de mares, heu arribat al lloc adequat. Sóc Gina Badalaty de Embracing Imperfect i sóc blogger mare des del 2002. Si bé el meu bloc ha passat per moltes fases, ara sóc una blogger professional pagada per un client de somni, gràcies als meus anys d’experiència.


En aquest article, compartiré la manera correcta de configurar un bloc per ajudar-vos a créixer un negoci i un negoci amb èxit!

Aquest és el meu bloc – Abraçant Imperfet

Quant fan els bloggers de la mare?

Si cerqueu “quant fan els bloggers”, veureu històries d’aquells que aporten 40.000 dòlars a més de 1.000.000 de dòlars al mes. Aquests bloggers han aprofitat les seves pròpies històries per atraure el públic objectiu adequat, centrant-se en temes populars com la reducció del deute en lloc de publicar un bloc de mares. Tanmateix, si no busqueu treballar més de 80 hores setmanals per aconseguir que sigui tan gran, podeu obtenir un ingrés digne planificant estratègicament el vostre bloc com un negoci..

El que podeu guanyar amb el vostre blog varia. A principis d’aquest any, em va sorprendre rebre xecs d’alt benefici d’una publicació antiga en estris de cuina no tòxics que tenien enllaços d’afiliació. Tot i que és difícil garantir que una publicació es viral, la meva optimització de motors de cerca (SEO) en aquesta publicació va permetre que arribés al número 1 a Google.

Fins i tot sense publicacions virals, un petit bloc pot aportar ingressos regulars. Només faig bloc a temps parcial, però hi he aconseguit 12.000 dòlars anuals en publicacions afiliades i patrocinades amb el meu petit públic. La clau és desenvolupar un nínxol per arribar al meu públic objectiu.

Les publicacions del bloc, però, no són l’única manera de guanyar diners amb el vostre bloc. El meu bloc ha ajudat a llançar la meva carrera d’escriptura en nínxols de parentalitat i salut. Al desenvolupar relacions amb altres bloggers de la mare al llarg dels anys, no he tingut problemes per trobar feina constant sempre que ho necessiti.

Configuració d’un bloc per a pares i transformació en negoci

No importa on vulgueu anar, el vostre bloc pot arribar-hi. La clau és planificar estratègicament amb antelació per començar al vostre millor peu perquè pugueu acabar allà on us porten els vostres somnis.

Com s’inicia al teu bloc? Anem a fora.

Passos per configurar un bloc de mares

 • Pas 1: prepareu-vos abans de començar
 • Pas 2: configureu correctament el bloc de mares
 • Pas 3: convertiu el vostre blog en un negoci
 • Monetitza un bloc de mares
 • Exemples de blocs de mares
 • Encara són coses els blocs?

Eines recomanades

Divulgació: BuildThis.io rep tarifes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de guanys.

1. Prepareu-vos per al llançament: marca, audiència, contingut

Abans de començar el teu bloc de mares

Per establir els fonaments de la creació d’un bloc que atrau visitants, cal tres factors crítics:

 1. Una marca atractiva
 2. Una manera d’orientar el vostre públic
 3. Contingut que està a la marca i atractiu per al vostre objectiu

Potser haureu pensat que diria “allotjament web” o “nom de domini”, però si voleu que una carrera pròspera sigui llançada a través del vostre bloc, us heu de plantejar com a negoci i això significa primer construir una fundació ferma..

Crea la teva marca

Per tal de construir la vostra marca, heu de fer una tasca crítica introspectiva. Això comença amb l’aprenentatge del “per què”. Simon Sinek, autor del més venut “Comença amb Per què,”, Escriu,

Les persones no compren el que feu, compren PERQUÈ ho feu.

El descobriment del “per què” us ajudarà a centrar-vos en la creació de contingut potent i a crear un negoci amb èxit al seu voltant.

És el moment de treure paper i bolígraf i preguntar-vos per què voleu escriure un bloc. Per cavar realment a fons, cal que plantegeu la pregunta “per què” a cadascuna de les vostres respostes almenys 5 vegades. Per exemple, recentment he utilitzat aquest procés per rebrandar. La meva declaració inicial va ser: “Vull fer un bloc per ajudar les mares que criaven nens autistes amb greus reptes. A partir d’aquí, em vaig seguir preguntant “per què” per a cadascuna de les meves respostes fins que vaig arribar a: “Demostrar que els nostres fills poden viure una vida proposada i alegre i fer del món un lloc millor”.

La bellesa d’aquest exercici és que sovint trobareu que el vostre “per què” ajuda a altres persones, però també hauríeu de fer una immersió una mica més egoista en el perquè. Què us motivarà cada dia per treure’t a l’entorn les parts més difícils d’executar un negoci de blocs d’èxit? Potser voleu alliberar ingressos per pagar el deute. Potser us interessa crear un lloc web d’autor per configurar una plataforma per al llibre que heu escrit. O potser us agradaria guanyar prou per comprar una bonica casa de platja.

Utilitzeu aquest exercici “per què” per somiar de manera gran perquè pugueu afrontar els reptes per convertir-vos en un blogger de classe mundial amb un negoci que ajudi els altres a complir els vostres somnis.

Trobeu el vostre visitant ideal

Un cop tingueu el “per què”, ara podeu concentrar-vos a trobar el vostre visitant ideal. En aquest pas, descobrireu qui és i què necessita. Algunes dades demogràfiques bàsiques a pensar són:

 • Edat
 • Nombre de nens / nens o nenes
 • Nivell d’entrada / nivell d’educació
 • Professional que treballa, mare de casa, emprenedora?
 • On viu: ciutat, país, barris?
 • Propietari d’habitatges?
 • Propietari de mascotes? Propietari del cotxe?
 • Creient, ateu, agnòstic?
 • Nínxol especial: mama cruixent, vol estar en forma, nens amb necessitats especials, mare de futbol, ​​fills adoptats, etc..

El meu públic objectiu inclou mares que criaven adolescents i adolescents amb autisme greu i discapacitats relacionades. Necessiten solucions saludables per als seus fills i una manera de prevenir la combustió.

La persona de la teva ment pot ser tu, però has de crear un “avatar” que no siguis tu. Això farà que sigui més fàcil crear contingut en funció de les seves necessitats, que no canviarà ni tan sols si les vostres. També és més fàcil escriure les teves publicacions a aquesta persona.

Planifiqueu el vostre contingut amb la investigació del públic

Un cop trigat a comprendre el vostre lector ideal, el següent pas és investigar les seves necessitats. El vostre bloc ha de proporcionar informació valuosa per a l’avatar que vau crear que us pot generar oportunitats d’obtenció de diners. Ho descobreix tot investigant els seus punts de dolor i plaer.

Podeu utilitzar Google, però una manera molt més eficaç d’investigar és entrevistar el vostre públic objectiu. Això ha ajudat realment a centrar el meu bloc. Simplement escriviu 5 preguntes obertes sobre les necessitats del vostre avatar. Una de les meves preguntes va ser: “Quan es tracta d’ajudar el vostre fill autista, quines solucions us van ajudar?”

La vostra entrevista només ha de durar 15 a 20 minuts. Podeu fer-ho per correu electrònic, telèfon, Skype, allà on el vostre amic estigui còmode. El millor és demanar-vos a les persones que us coneixen i confien. Seria prudent si voleu entrevistar persones de qualsevol grup de Facebook en el qual tingueu necessitat.

Aquesta investigació us ajuda a arribar al centre de quins problemes afronta el vostre públic perquè pugueu idear el contingut que els resol. Per exemple, les meves entrevistes van revelar que els nens autistes prosperen amb solucions ponderades. Aquí teniu un exemple del títol que vaig escriure basat en la investigació:Mantes ponderades per a l’autisme: la nostra experiència amb Sonna Zona.”Com podeu veure, aquest article no és només una investigació en sec, sinó una manera personal de compartir informació i recomanar una eina que he utilitzat per resoldre un problema comú..

A mesura que planifiqueu el contingut, considereu el que personalment podeu proporcionar (productes, serveis, membres, etc.) per ajudar al vostre avatar a reduir aquests punts de dolor i augmentar la felicitat..

Pensa també en “imatge gran”. Per exemple, si escric 10 publicacions dedicades a aquest tema, puc crear un llibre electrònic a partir de les publicacions que puc vendre a lectors i clients potencials. No necessiteu una llista llarga de temes. Només teniu 5-10 idees per començar, amb 2-3 temes d’articles complets amb consells personals, únics i / o experts.

Disseny i imatges

No és essencial tenir un logotip o disseny personalitzat en aquesta fase. Utilitzeu una plantilla atractiva des de WordPress que s’ajusta al tema del vostre bloc, com ara un disseny de lloc web per a escriptors que són mares. Una paleta de colors pot fer que la vostra marca sigui més recognoscible a mesura que avanceu, però algun dia potser voldreu canviar la vostra aparença o externalitzar el desenvolupament del vostre lloc web..

Per crear imatges per a publicacions i publicacions, Canva és una eina fàcil d’utilitzar que us ajudarà a crear imatges de mida adequada per al vostre bloc i diferents formes de xarxes socials.
En afegir imatges, cadascuna hauria de tenir un “text alternatiu” descriptiu (conegut com “alt tag”) per a persones amb deficiències visuals. Les etiquetes Alt també ajuden a SEO, així que assegureu-vos de crear un títol que coincideixi amb la vostra paraula clau SEO.

Poseu-vos còmode mitjançant la càmera del vostre telèfon intel·ligent per crear imatges interessants per compartir. També podeu utilitzar imatges professionals. Hi ha imatges gratuïtes disponibles de manera gratuïta en recursos fotogràfics com ara DipòsitFotos.com o Pexels.com.

Consulteu aquesta llista de 30 recursos d’imatge gratuïts de l’allotjament web secret revelat. NO utilitzeu mai una imatge que trobeu a Google per al vostre bloc; aquestes estan protegides per drets d’autor.

Definició de límits per al contingut del vostre bloc

Heu de decidir ara quin tipus de límits heu de definir quan escriviu o compartiu sobre els vostres fills, el vostre marit i altres persones estimades, incloses les imatges. Per exemple, mai no faig un bloc sobre la meva família en cap altra cosa que no sigui d’una manera útil i positiva i m’asseguro que totes les fotos dels meus fills estiguin molt a sobre (no hi ha trets de banyador)..

Quins subjectes sensibles evitarà o necessitareu netejar amb els membres de la família? La malaltia, les finances, la pèrdua de feina i el romanç poden ser temes complicats, així que vés amb compte amb el que reveleu als lectors. Tot i que l’empresa s’enlaira, també és aconsellable guardar el telèfon, l’adreça i, possiblement, fins i tot en secret el barri.

2. Configuració del bloc de mares

Hi ha diverses opcions a tenir en compte quan trieu configurar el vostre bloc, com ara el vostre pressupost.

On començar: Hosting i funcions bàsiques

Comença per pensar en el nom de domini del teu blog. Quan vaig tornar a renovar el blog de la meva mare, van trigar uns quants mesos de llançar-me el braç d’idees amb la marca “Embracing Imperfect”. Penseu en un nom que encapsuli el vostre nínxol, la vostra personalitat i les necessitats del vostre públic.

A continuació, necessitareu un servei per allotjar el vostre bloc.

Hi ha alguns desavantatges si voleu tenir un bloc “gratuït”. Utilitzar un servei “fet per tu” com Wix o Weebly, en realitat, pot ser més costós del que podríeu pensar. Seràs molt limitat en el que pots fer amb el teu bloc. A Wix, per exemple, el públic estarà subjecte a anuncis i el vostre nom de domini inclourà el nom.

El millor allotjament web per a autors, entrenadors, futurs propietaris d’empreses i qualsevol altra persona que desitgi un bloc de mares és una opció que s’allotja a si mateixa mitjançant WordPress.

Pàgina d’inici d’allotjament A2 (feu clic per visitar)

Podeu utilitzar serveis d’allotjament de qualitat i assequibles, com ara A2 Hosting, InMotion Hosting o SiteGround. Aquests proveïdors fiables costen fins a 4 dòlars $ 7 / mes i ofereixen alguns dels millors allotjaments de llocs web per a escriptors i blocaires. També us poden ajudar a configurar el vostre nom de domini durant uns 15-20 dòlars anuals.

Va triar una marca que inclogui “certificat SSL”. Aquest és un certificat de seguretat necessari per a seguretat i SEO. El vostre domini s’assembla a això: “https://www.yourdomain.com” en lloc de “http: //”. Sol·liciteu aquesta opció per al vostre host web.

L’editor de WordPress

Una vegada que el vostre amfitrió hagi configurat la base de dades i el bloc de WordPress, aneu a la publicació “mostra” proporcionada i comenceu a escriure. Consulteu aquests llocs per obtenir bons tutorials:

Una de les grans coses de WordPress és que n’hi ha milers de plugins que us ajuden a executar el vostre bloc. Aquestes són les eines que instal·leu mitjançant el menú Complements que us ajuden a mantenir i executar diferents funcions. A mesura que creixi, voldreu afegir-ne més, però tingueu cura. Massa plugins poden retardar el vostre bloc. Aquestes eines també s’han d’actualitzar de tant en tant.

Exemple de pàgina de complements a WordPress backend.

Quan escriviu la primera publicació, al menú “Nou”, teniu dues opcions principals: “Publicar” o “Pàgina”. Són similars però funcionen de manera diferent. Les publicacions són per a publicacions habituals del bloc que es poden actualitzar, canviar i actualitzar segons sigui necessari. Els vostres lectors poden subscriure-s’hi. Les pàgines són publicacions estàtiques que rarament canvien, com ara la pàgina “Quant a”, un kit de suports, el vostre codi ètic, etc..

Això és el que sembla l’editor de WordPress:

Consells per escriure publicacions excel·lents

Ara és hora de començar la primera publicació. Assegureu-vos que la “veu” de la vostra publicació sigui accessible, autèntica i coneguda, alhora que és adequada per al vostre públic ni lloc. Trieu qualitat per quantitat. Una publicació autoritària de 2000 paraules és millor que quatre publicacions de 500 paraules.

A més, assegureu-vos que els vostres temes tinguin un fil comú. Si el vostre bloc està molt ben relacionat, totes les publicacions es relacionaran, però si no, intenteu trobar un tema per relacionar-ho tot, per poder enllaçar publicacions relacionades al vostre bloc. Això també ajudarà als vostres esforços de SEO.

A cada publicació se li hauria d’assignar una “categoria” i una “etiqueta”. (Vegeu el costat dret de la imatge de l’editor a dalt). Les categories són temes breus i concrets que abordeu regularment. Hauríeu de limitar-los a no més de 6, però 3 o 4 és encara millor. Les meves són la criança, l’autisme i la vida no tòxica. La resta serà una subcategoria o tractada en aquest tema.

Per exemple, normalment discuteixo la meva fe en les meves publicacions parentals. Les categories per defecte també seran els encapçalaments de menú a WordPress.

Exemple: utilització de categories de publicacions com a menú de navegació per blocs.

Les etiquetes són temes que tracteu amb menys freqüència. Aquests poden estar més llargs i enfocats a les paraules clau. Al meu bloc, “autisme” és una categoria, mentre que “solucions d’autisme” és una etiqueta. No voleu una etiqueta única per a totes les publicacions, sinó per als temes habituals en què treballeu.

Finalment, quan escriviu, mantingueu els paràgrafs curts (3-4 frases) i teixiu-los en imatges rellevants. Aquesta manera de “picar” les vostres dades facilita la lectura dels lectors. A més, utilitzeu punts de bala quan tingui sentit.

Qüestions legals

Hi ha alguns problemes legals que voleu tenir en compte a l’hora d’escriure el vostre bloc. Aquests us mantindran segurs a mesura que avanceu:

 • Filigraneu les vostres imatges – Tant si es tracta de fotografies personals o gràfiques que creeu, una filigrana senzilla és una forma senzilla i ràpida de protegir les vostres imatges. Aprèn com fer-ho a Canva.
 • Compleix GDPR – Aquesta és una llei que s’aplica a qualsevol persona que se subscrigui al vostre bloc des de la Unió Europea. Obteniu més informació sobre com podeu configurar-ho en 10 minuts Blog de la seva passió.
 • Manteniu el vostre bloc segur – Necessiteu un filtre de seguretat, seguretat i una manera de fer una còpia de seguretat del vostre bloc. Es troben a l’enllaç “18 coses” anterior.
 • No plagieu mai el contingut  – Si voleu citar el bloc d’algú, és bona etiqueta preguntar primer i acreditar-los sempre!

3. Crea el teu blog de mare en un negoci

En aquest moment, ja heu fet gran part dels treballs necessaris per donar al vostre bloc la millor oportunitat de convertir-vos en un negoci rendible. A continuació, ajustarem totes les peces per ajudar-vos a obtenir ingressos constants.

Construint el vostre públic

Com atrau el vostre públic objectiu? Hi ha diverses eines a la vostra disposició que tots els blocaires haurien d’utilitzar per fer créixer el seu públic:

Optimització del Motor de Cerca

A la part superior de la llista es troba l’optimització del motor de cerca. Totes les publicacions que heu escrit han de tenir una paraula clau única, és a dir, una frase que la gent cerca. És possible que tingueu en compte una frase, però heu de saber si la gent la cerca. Inclouen eines gratuïtes que us poden ajudar a descobrir Planificador de paraules clau de Google (haureu de configurar un compte de Google), Ubersuggest, o Cercador de KW (limitat a uns quants al dia).

Planificador de paraules clau de Google.

Un cop trobeu una frase, cerqueu a Google preguntes relacionades que la gent tingui sobre el tema i afegiu-les a la vostra publicació. Assegureu-vos que utilitzeu etiquetes d’encapçalament (H1, H2) per afegir títols que incloguin la vostra paraula clau i situar-la al títol de la publicació. Repetiu la vostra paraula clau i les seves variacions a la publicació, però assegureu-vos que l’escriptura continua sent bona. Utilitzar el Plugin de Yoast per obtenir consells sobre com obtenir els millors resultats SEO.

Assegureu-vos que la publicació enllaixi a:

 1.  Fonts autoritàries, per exemple, estadístiques de l’Organització Mundial de la Salut.
 2. Altres publicacions que heu escrit sobre el tema al primer paràgraf.

El que fa que un bon rànquing de paraules clau a Google canviï de tant en tant. Per obtenir una revisió actualitzada de la classificació correcta de Google, llegiu-ho informe de Backlinko cada any. És important utilitzar també les vostres paraules clau a les xarxes socials, especialment quan compartiu publicacions!

Mitjans de comunicació social

Us recomano que seleccioneu només 1 o 2 punts de comunicació social per dedicar-vos als focus. Per a mi, aquests són Facebook i Instagram. Un cop a les xarxes socials, aprofita totes les oportunitats per aprendre, experimentar i provar coses noves. Sigueu el vostre ser natural i alineeu-vos amb la vostra marca el més autènticament possible.

Jo sóc a Facebook!

Instal·leu un plugin a WordPress que permeti als vostres lectors compartir publicacions amb la majoria de les plataformes socials populars, encara que no hi sou. Podeu utilitzar un complement com Compartir Social fàcil o Institució social que ajuda a connectar-se amb diferents xarxes.

Finalment, tingueu precaució amb el que compartiu i amb la frase de les coses. És fàcil que s’interpreti i es faci una llista negra en el clima actual. Sigui honest i autèntic, però respectuós sobretot.

Butlletí de correu electrònic

Un butlletí de correu electrònic regular us ajudarà a estar en contacte amb el vostre públic, a fer anuncis, a oferir més consells i molt més. Podeu utilitzar un servei de màrqueting per correu electrònic com MailChimp o Mailerlite començar.

Exemple: Abraçant el compte Imperfect MailChimp.

El vostre butlletí no ha de ser fantàstic, sinó informació útil que envieu a la vostra audiència regularment (és a dir, cada 2 setmanes). Per aconseguir que la gent es trobi a la vostra llista de correu electrònic, creeu un valuós article gratuït, com ara un full de consells amb (“10 millors consells per a nous pares”) i promocioneu-lo a les xarxes socials.

Video esdeveniments

Tard o d’hora, gairebé tots els blocaires necessiten sortir en vídeo. Les vostres opcions aquí són il·limitades, des d’una breu història d’Instagram fins a esdeveniments de 60 minuts a Facebook Live fins a qualsevol llarg del vostre propi canal de YouTube. És una bona pràctica posar-se còmode davant la càmera i us ajudarà a establir la vostra autoritat.

Exemple: Una de les meves sessions en directe de FB.

Podeu consultar-ne un  Facebook Viu sobre com assolir els vostres objectius.

Autoritat constitutiva

Cal convertir-se en una autoritat del vostre nínxol per conduir trànsit. Com es pot fer això, a més de les xarxes socials? Una forma clau és construir relacions reals amb persones en nínxols relacionats. Podeu fer-ho de diverses maneres:

 •  Publicació de blogs per a convidats – Trobeu blocs d’alt trànsit al vostre lloc que coincideixin amb el to del vostre bloc. Reviseu les seves directrius i envieu una bona ullada a les publicacions dels seus convidats. La clau per conduir el trànsit consisteix a assegurar-vos que teniu un enllaç dins de la publicació convidada a una publicació pertinent si us permet.
 • Conferències de Blogger – Assistir a conferències de blogger us ajuda a relacionar-vos amb bloggers i marques, a més, aprendràs habilitats i pràctiques de blocatge actualitzades.
 • Pensa local – Consulteu llocs locals que coincideixin amb la vostra experiència, com ara xarxes de televisió públiques, emissores de ràdio, podcasts i esdeveniments que podeu comercialitzar mentre participeu en.
 • Uniu-vos a grups de Facebook dedicats al vostre nínxol – És grolleu promocionar el vostre bloc en grups, però podeu compartir el que sabeu i establir-vos com a autoritat. Segueix o fa amics amb qui vulguis per crear amistats reals.

Idees monetàries per al vostre bloc de mares

Els bloggers amb èxit diuen que hauríeu de tenir 7 fluxes d’ingressos. Amb un bloc, pot ser tan fàcil com aquestes rutes d’ingressos comuns per als bloggers:

1. Patrocini

Les marques paguen als bloggers per promocionar i publicar publicacions, accions socials i molt més. Alguns fins i tot compren receptes o fotografies de bloggers especialitzats. La majoria dels bloggers comencen a revisar els productes de forma gratuïta a mesura que construeixen la seva cartera i molts treballen amb una xarxa d’influencer, com ara Biaix col·lectiu, un cop siguin prou grans.

2. Màrqueting d’afiliació

Quan us uniu a un programa d’afiliació, obteniu ingressos per tot el que vengueu a través dels enllaços d’afiliació. Amazon.com és una de les més reconeixibles i senzilles. Per a bloggers més grans, xarxes com ShareASale i MediaVine crear ingressos passius lucratius per als bloggers.

3. Crear productes per vendre

Els blocaires que tenen un ull cap al disseny o enginy creen samarretes o tasses a través d’empreses com Teespring. Altres creen calendaris, revistes i llibres electrònics que s’adrecin a les necessitats del seu públic o inventen alguna cosa totalment nova!

4. Treball autònom

Utilitzeu el vostre bloc, fotografies i publicacions per crear el vostre portafoli. Un cop tinguis experiència sota el cinturó, pots començar a escriure per pagar, fer màrqueting a les xarxes socials o vendre fotografies a cases de borsa. Molts bloggers també es converteixen en assistents virtuals o dissenyadors web.

5. Cursos d’ensenyament

Si teniu una habilitat específica, ensenyeu-la amb vídeos, llibres electrònics i / o un grup de suport o utilitzeu una plataforma com Taula de taula per crear un curs.

6. Venda directa

Molts influencers aprofiten aquestes oportunitats de negoci ja preparades si el producte serveix directament al seu públic objectiu. Per exemple, una marca de pols proteïna podria funcionar bé en un bloc de fitness.

7. Coaching

Molts blocaires desenvolupen experiència o es certifiquen en un camp i converteixen els seus blocs en un negoci de coaching.

Com veieu, el vostre bloc de mares pot ser més que un lloc per compartir les vostres reflexions sobre la criança. Pot ser la base d’una pròspera carrera – i no només com a escriptor! Els blogs ofereixen una gran varietat d’oportunitats d’emprenedoria, freelance i altres oportunitats si es pren el temps i la cura per planificar-lo com un negoci..

Els bloggers més populars de les mares

A continuació, es mostren alguns dels meus favorits personals i la manera de guanyar els seus ingressos:

1. Brandi Jeter 

Brandi Jeter – Mama ho sap tot

Brandi Jeter de Mama ho sap tot escriu sobre el pas d’un progenitor solitari a una mare casada d’una filla recent nascuda i creixent. També és entrenadora de blocs, dirigeix ​​una comunitat de blocs i ha escrit diversos llibres electrònics i llibres.

2. Vera Sweeney i Audrey McClelland

Vera Sweeney – Lady i el bloc
Audrey McClelland – MomGenerations

Vera Sweeney i Audrey McClelland van començar amb els seus propis blocs fa més d’una dècada. Es van convertir en socis comercials i ara gestionen Permission to Hustle, que ajuda la gent a prosperar en trobar un equilibri entre la vida laboral i la vida. Vera i Audrey encara treballen amb nombroses marques de grans noms, esdeveniments amfitrions, ensenyen a conferències i molt més!

3. Amiyrah Martin

Amiyrah Martin – 4 barrets & Frugal

Amiyrah Martin de 4 barrets & Frugal escriu sobre gaudir de la vida de la família amb un pressupost, però això és només la punta de l’iceberg. Comparteix com escapar del deute i prosperar amb un pressupost ajustat. És una gran aficionada a Star Wars que ha cobert nombrosos esdeveniments de catifes vermelles i fins i tot ha participat en un anunci de Star Wars per a Target..

4. Leah Segedie

Leah Segedie – Mamavation

Leah Segedie de Mamavation.com és una blogger activista que va començar compartint els seus secrets per perdre 100 lliures i ajudant les mares a encaixar-se. Avui treballa en el moviment de la vida ecològica i fa consultes amb empreses i legisladors d’aliments de gran nom per mantenir el menjar segur dels nostres fills.

Actualment, encara són rellevants els blocs de mare?

S’ha parlat molt sobre si els blocs són encara rellevants o no. Ho són, però la naturalesa dels blocs ha canviat. La gent no corre a les mares de blogs per escoltar el més recent sobre com algú està criant el seu fill. En canvi, busquen contingut valuós i visions noves que els ajudin a millorar la seva pròpia situació. Això vol dir que el vostre bloc ha d’estar completament optimitzat i optimitzat de contingut únic per al vostre públic objectiu.

Per exemple, el meu bloc s’adreça a mares que estan criant nens autistes i proporciona estratègies holístiques per ajudar els seus fills i elles mateixes a prosperar.

Si proporcioneu contingut únic i personalitzat per a un públic determinat, podeu tenir una bona oportunitat de guanyar-vos la vida del vostre bloc, ja sigui directament des de la publicació de blocs o des d’una empresa de companyia..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map