Com començar un bloc de fotografia amb WordPress (i 4 maneres de monetitzar)

Les persones comencen els blocs de fotografia per una d’aquestes dues raons:


# 1. Quan busquen utilitzar els seus blocs fotogràfics per generar resultats per a la seva empresa i serveis fotogràfics.

O

# 2: quan només són fotògrafs aficionats i volen compartir els seus missatges publicitaris amb el món. Per descomptat, mentre ho fan, volen guanyar diners amb aquest projecte lateral.

Abans de mostrar-vos els passos per crear un bloc de fotografia de WordPress, és important que enteneu per què voleu iniciar el vostre bloc de fotografia. Aquesta informació influirà en tot el vostre bloc de fotos, des de l’elecció del tema fins als diferents mètodes de monetització.

Comencem per definir els objectius principals del vostre bloc de fotografia.

Navegació

 • Determineu l’objectiu del vostre bloc de fotos
 • L’elecció d’un nínxol
 • Pas 1: escolliu un nom de domini i un amfitrió web
 • Pas 2: escolliu un tema de WordPress
 • Pas 3: instal·leu els complements pertinents
 • Quatre maneres efectives de generar ingressos amb el vostre bloc de fotos

Llista d’eines 

Divulgació de FTC: BuildTh rep tarifes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de guanys.

Els seus objectius per iniciar un bloc de fotografia

Per determinar els vostres objectius de bloc de fotos, respon a aquesta pregunta senzilla:

“Què vull aconseguir amb el meu bloc?”

Algunes respostes típiques serien:

 • Genereu més clients o clients més per al meu negoci de fotografia autònoma
 • Ven les meves fotos
 • Generar una font d’ingressos passiva
 • Atreu estudiants per al meu curs de fotografia

Etcètera…

Tenir múltiples objectius també està bé. Per exemple, està bé començar un bloc de fotografia amb els objectius d’aconseguir més clients per al vostre negoci i també ensenyar a altres fotògrafs lliçons de fotografia i freelance.

No es tracta de diversificar els ingressos del vostre bloc.

El bloc de fotografia de Ryan Brenizer és un bon exemple d’un blog que resol molts propòsits:

 • És la cartera de Ryan i, per tant, genera clients del seu negoci.
 • Es basa en una secció de revisió d’equips on Ryan revisa uns quants productes selectes, permetent així a Ryan obtenir ingressos passius amb el màrqueting d’afiliació.
 • També ajuda a atreure estudiants als tallers de fotografia de Ryan.

ryan-brenizerRyan BrenizerBloc de fotografia

També us podeu centrar en diversos canals d’ingressos. Per tant, enumereu tots els objectius del vostre blog abans de passar al següent pas. Aquests objectius us ajudaran a triar els mètodes de monetització adequats.

Una altra cosa que hem de fer abans de començar amb la configuració del vostre bloc és finalitzar el vostre lloc.

Trieu un nínxol abans de començar un bloc de fotografia

Si ets fotògraf professional, ja tens un nínxol. Per tant, podeu passar a la següent secció on veiem els passos de configuració.

Però, si no ets més que un fotògraf hobbyist, més que un fotògraf generalista, has de triar un nínxol. L’elecció d’un nínxol per al vostre bloc de fotografia us ajudarà a atreure el públic adequat al vostre bloc.

L’elecció d’un nínxol us permet:

1. Oferir contingut rellevant

Un cop finalitzeu un nínxol, podreu centrar-vos en els temes que interessin al vostre públic objectiu. Per exemple, un bloc de fotografia d’estil de vida tractarà diferents coses d’un bloc de fotografia de viatges.

2. Soci amb les empreses adequades

L’elecció d’un nínxol us ajuda a seleccionar els productes o serveis adequats per revisar al vostre bloc. Això és important perquè les necessitats d’un blogger de retrats fotogràfics són diferents de les necessitats d’un fotògraf de comerç electrònic.

Recordeu-ho: només quan creeu els productes adequats, podeu generar vendes i ingressos d’afiliació.

3. Situa’t al mercat

Si s’adhereix a un nínxol, us ajudarà a acabar amb el recurs.

De manera que això ens planteja com es pot escollir un nínxol per al vostre bloc de fotografia.

Bé … sobretot, l’elecció del vostre nínxol dependrà dels vostres interessos, coneixements de domini o expertesa.

Tanmateix, aquí hi ha algunes idees populars del bloc de fotografia a considerar:

 • Comerç electrònic
 • Estat real
 • Naturalesa
 • Estil de vida
 • Casament
 • Esdeveniment
 • Menjar
 • Blanc i negre
 • Urbà
 • Panoràmiques
 • Animals
 • Esports
 • Obres d’art
 • Un color
 • Trets aeris

(Podeu trobar pros i contres d’alguns d’aquests nínxols en aquest article de Josh.)

Ara amb la comprensió del propòsit principal del vostre bloc i la necessitat de triar un nínxol, estem preparats per veure els passos de configuració del bloc.

Aquí teniu els tres passos que heu de fer per crear un bloc de fotografia amb WordPress.

Com començar un bloc de fotografia

Pas 1: tria un nom de domini i allotjament

El primer pas per crear un bloc fotogràfic amb èxit és triar un nom de domini. El vostre nom de domini és la vostra adreça en línia.

Sempre recomano utilitzar el vostre propi nom com a nom de domini, ja que actua com a exercici de marca perfecte. Això és encara més important si el vostre blog fotogràfic és el vostre currículum en línia, que és molt probable.

Un cop heu triat un nom de domini, reserveu-lo amb un dels registradors de domini de confiança com Namecheap.

Namecheap ofereix preus excel·lents i una excel·lent atenció al client. No cal buscar més que aquest servei per reservar el vostre nom de domini.

Nota ràpida: la majoria d’empreses d’allotjament et permeten registrar noms de domini.

Tot i això, recomano comprar el domini i allotjar-los per separat, ja que, en algun moment, el vostre bloc pot créixer tant que potser voldreu canviar a un altre hosting. La transferència de domini és molt més fàcil quan no es té cap problema amb el hosting.

D’acord … així que un cop hàgiu donat el nom del domini, el següent pas és comprar hosting per al vostre lloc web.

La vostra adreça web o el vostre nom de domini mostraran el lloc web un cop l’amfitrió. Hi ha molts proveïdors d’allotjament web que considereu.

Però hauríeu d’anar InMotion Hosting perquè:

 1. És molt fàcil instal·lar i gestionar WordPress a InMotion.
 2. És molt rendible amb el pla d’allotjament de WordPress a partir de només 2,95 dòlars per mes per als blocs principiants.
 3. Va creixent ràpidament, gràcies a la seva tecnologia SSD.

Podeu llegir la meva ressenya completa a l’allotjament web Secret revelat. També podeu consultar el meu Guia d’allotjament de WordPress aquí.

Pas 2: escolliu un tema de blog de fotografies de WordPress

Quan tot just comenceu, està bé començar amb un tema gratuït. Quan configureu aquest tema, us adonareu de les funcions que més necessiteu. Aquests coneixements poden ser de gran ajuda per comprar un tema premium.

A continuació, es mostren dos bells temes gratuïts de blog de fotografies de WordPress.

Tema lliure 1 – Foto perfecta

foto-perfecteDemostració & descarregar

Photo Perfect és un tema sensible al bloc de fotografies de WordPress que mostra fotografies mitjançant un estil de maçoneria.

Inclou una imatge a amplada completa a la pàgina principal. Podeu utilitzar aquest espai per mostrar la millor foto. No només això, quan els usuaris naveguen per sobre de qualsevol de les imatges que es mostren, tenen l’opció de navegar fins a la publicació de bloc corresponent o de previsualitzar la imatge en una llum gran.

Tema lliure 2 – Fotomania

foto-maniaDemostració & descarregar

Photomania és un altre tema eficaç de blocs fotogràfics per a WordPress.

La funció de cerca a la pàgina principal fa que sigui especialment adequat per a vosaltres si voleu permetre als vostres lectors cercar (i comprar) les vostres fotografies. La funció de compra no està integrada, però hi ha plugins gratuïts que us ajudaran a afegir-la. Aquest tema també inclou un enorme lliscant a la pàgina principal.

De manera que aquestes eren les opcions gratuïtes.

Però si podeu començar amb un tema premium, per descomptat, feu-ho.

A continuació, es mostren els tres temes més destacats de blocs fotogràfics de WordPress.

Tema pagat # 1 – Divi

Divi from Elegant Themes és un tema de WordPress polivalent que us pot ajudar a crear qualsevol lloc web de WordPress. Blogs de fotos inclosos.

Un dels majors avantatges de buscar un tema com Divi és que, més que un tema, és un creador de temes. Inclou diversos elements que podeu arrossegar i deixar anar a la pàgina i crear el vostre lloc web tal com us ho imagineu. A més, podeu actualitzar el disseny del vostre lloc com vulgueu.

I, com ja sabreu, els lliscadors són una funció molt desitjable en un bloc de fotografia, perquè ofereixen maneres fantàstiques de mostrar el treball. Aquí és on Divi marca les notes completes.

El mòdul lliscant de Divi us permet posar lliscants a qualsevol lloc del lloc. Podeu ajustar fàcilment l’alçada i l’amplada dels lliscadors. També podeu controlar les animacions i els colors del ratolí per als control lliscants.

Preu: Divi entra com a part de la composició Elegant Themes que comença a partir de 69 dòlars l’any. Com a part d’aquesta membre, teniu 87 temes i 6 complements.

Si us agrada Divi i esteu segurs d’utilitzar-lo per sempre, podeu plantejar-vos anar al pla de tota la vida amb un preu únic de 249 dòlars..

Aquí hi ha un exemple d’un senzill però bonic bloc de fotografia creat amb Divi.

divi-mostraDemostració & descarregar

Tema pagat # 2 – Beluga

Beluga és un bonic tema de bloc de fotografies de WordPress que gairebé cada punt té els punts desitjats de cada blogger.

Beluga també ve amb un creador de pàgines, però a diferència de Divi, només té un nombre limitat d’opcions, prou per crear un fantàstic bloc de fotografia..

Com que Beluga té una funció prèvia de visualització en directe, podeu veure el lloc web mentre ho feu.

belugaDemostració & descarregar

Una altra característica de gran utilitat Beluga és el seu fabricant de control lliscant integrat que us permet crear deslizadors personalitzats per afegir al vostre bloc.

Altres funcions notables inclouen una interfície molt fàcil d’utilitzar per afegir contingut, gestió d’àlbums (de manera que podeu categoritzar les vostres fotos fàcilment) i desplaçament infinit.

Aquest tema és un robatori absolut de 79 dòlars.

Tema pagat # 3 – Frontera

La vora és un impressionant tema del bloc de fotos de WordPress que inclou un botó lliscant enorme i ràpidament de càrrega ràpida per a la pàgina principal. Si no voleu el control lliscant, podeu optar per altres opcions de visualització, com ara Maçoneria o Reixa de miniatures. Tots els dissenys mantenen el focus en les imatges.

La vora també us permet vendre les vostres fotografies mitjançant la plantilla de botiga.

Una cosa que m’encanta absolutament per Border és que té un bon equilibri entre disseny i contingut. Així que no només has de compartir les teves fotos amb els lectors, sinó que també has de compartir les seves històries amb estil:

fronteraDemostració & descarregar

Una altra característica excel·lent és la inclusió de la plantilla de pàgina del projecte. Si el vostre bloc de fotografia també és el vostre currículum, podeu utilitzar la plantilla de projecte per ressaltar projectes especials.

La plantilla del projecte mostra detalls com el client, la història del projecte i totes les imatges d’aquest àlbum de projecte.

border-sampleDemostració & descarregar

Amb un preu de 75 dòlars, aquest tema ha venut més de 4.000 còpies. I podeu comprar-lo sense tenir por de saturació, ja que un cop afegiu les vostres imatges a aquest tema, pràcticament seràs el disseny!

Després de temes, haureu de necessitar alguns complements per afegir funcionalitats addicionals al vostre bloc. Vegem alguns complements útils.

Pas 3: instal·leu plugins rellevants als vostres blocs de fotografia de WordPress

Una de les funcions més grans que necessiten els blocs de fotografia de WordPress és la d’afegir galeries i control lliscant. Tot i que suggereixo plugins per a aquests, us recomano fermament que aneu amb un tema que us ofereix aquestes coses integrats.

Galeria fotogràfica de Supsystic

supsísticDemostració & Detalls

Aquest complement us permet utilitzar imatges de la galeria de suports del vostre lloc i crear una imatge bonica carrusel, polaroid, i galeries d’estil complet. Tots els estils inclouen plantilles ja fetes, de manera que no heu de començar de zero.

Control lliscant enorme

lliscant enormeDemostració & Detalls

Aquest és el connector de control lliscant de WordPress més descarregat. Podeu utilitzar-lo per crear lliscants il·limitats i afegir-los a publicacions, pàgines i àrees de widget. Podeu personalitzar l’alçada i l’amplada del control lliscant, el temps d’aturada, l’estil de navegació i la icona de càrrega entre altres opcions.

Venda de suports

Si el vostre mètode d’obtenció d’obtenció principal del bloc és vendre les vostres fotografies, us encantarà aquest complement. Venda suports us permet vendre i cobrar tarifes per usos comercials, editorials i personals de les vostres fotos.

Sell ​​Media utilitza PayPal per cobrar pagaments.

Demostració & Detalls 

Càrrega pereçosa

Els blocs de fotopràgies solen tenir centenars de fotos i, per tant, es fan molt lents a causa de la càrrega d’imatges. El complement Lazy Load és una gran solució a aquest problema.

Lazy Load accelera un lloc carregant només les imatges visibles per a l’usuari a la zona de plecs del navegador. Les imatges de sota de la zona de plecs es carreguen a mesura que l’usuari es desplaci.

Lazy Load no té cap configuració per configurar. Només heu d’activar el connector i us ha de ser bo.

Demostració & Detalls

SEO de Yoast

La imatge SEO té un paper important en la classificació d’un lloc web. Això és molt més important per a vosaltres, perquè les imatges aporten la major part del contingut del vostre bloc. Yoast SEO ajuda a optimitzar imatges amb títols alts i títols, de manera que els motors de cerca entenguin de què tracten les fotos.

Un consell ràpid d’optimització d’imatges és utilitzar noms descriptius.

Per tant, en lloc d’utilitzar noms de fitxers d’imatges predeterminats com IMG-12847340304e9558, hauríeu d’escriure noms de fitxers optimitzats com la fotografia de casaments de Nova Orleans o les imatges de casaments de Nova Orleans.

Demostració & Detalls

A més d’aquests complements, també heu de considerar una eina de compressió d’imatges com Optimizilla.

L’ideal seria que mai no haureu de penjar una imatge original al vostre bloc perquè el fitxer original pot tenir una mida enorme. Massa imatges en alta resolució poden causar la velocitat del lloc.

Per tant, abans de penjar les fotos, executa-les a l’Optimizilla i redueix-ne les mides sense degradar-ne la qualitat.

Amb això, hauríeu de tenir a punt un bloc fotogràfic funcional. Vegem ara les maneres de començar a guanyar diners amb això.

Plataformes alternatives per iniciar un bloc de fotografia

Si creus que WordPress no és el que estàs buscant, aquí hi ha poques alternatives a considerar,

Plataformes
El que ofereix
Troba’n més

wix

Wix

Es mostren galeries úniques per mostrar les vostres fotos amb tones d’espai d’emmagatzematge.Llegiu: Wix Review
Shopify

Shopify

La plataforma de comerç electrònic tot en un per convertir el vostre bloc de fotos en una botiga en línia.Llegiu: Revisió de Shopify
Weebly

Weebly

Molt fàcil d’utilitzar i mantenir. El millor per a principiants i propietaris de llocs que no volen passar massa temps en línia.Llegiu: Weebly Review

4 maneres efectives de generar ingressos al vostre bloc de fotografia

Un cop configurada el bloc, us adonareu que la configuració era, de fet, la part més fàcil del procés. El veritable repte és guanyar diners.

Però, com he comentat anteriorment, quan creeu un lloc amb objectius clars en compte, fer un pla de monetització mai és cap problema.

A continuació, es mostren 4 de les tècniques de monetització de blocs de fotografia més efectives que podeu començar amb:

# 1: genere clients per a la vostra empresa de fotografia

La manera més habitual de generar diners amb un bloc de fotos és convertir-lo en una màquina generadora de plom per al vostre negoci de fotografia.

Un exemple molt bonic de bloc de fotografia que genera clients empresarials és Gratisografia. La gratuïtat és el projecte secundari de Ryan McGuire on publica publicacions fotogràfiques amb freqüència. També ha publicat aquestes fotos de forma gratuïta fins i tot per a usos comercials.

Enllaça al seu lloc web principal de negocis, Disseny de campanes, d’aquest projecte lateral. Aquest projecte de blog de fotografia és força interessant perquè Ryan és principalment un dissenyador web i ofereix serveis de disseny i no de fotografia.

(Aficionats, escolteu?)

Fins i tot ha afegit un botó de donació per donar suport a aquest projecte (Fins i tot ha afegit un botó de donació per donar suport a aquest projecte (enllaç “Compreu-me un cafè?”).

A més de generar clients per al seu negoci de disseny web, Ryan també dóna suport a Shutterstock en aquest bloc.

Fins i tot ha afegit un botó de donació per donar suport a aquest projecte.

Un altre bon exemple de blocs de fotografia que generen oportunitats de negoci és Noia Amb Una Càmera. Girl With A Camera és la blog del fotògraf Ashley Baxter. Enllaça amb el lloc web de Ashley.

gwac

Una cosa que cal destacar sobre el bloc de fotografia d’Ashley és que, tot i que es tracta principalment d’un blog fotogràfic, Ashley també escriu contingut per donar suport al seu treball..

Si el vostre bloc de fotografia també és el vostre currículum, escriviu una mica sobre les vostres fotos. Això ajudarà els clients potencials a comprendre’ls millor. A més, als motors de cerca els agrada els llocs de classificació que no tenen contingut.

# 2: ven les teves fotos

La venda de les seves fotos és una excel·lent manera de generar diners amb un bloc de fotografia.

Ja hem vist un complement que us ajudarà a fer-ho.

El tema Borde també té un mòdul de botiga complet que podeu utilitzar per començar a vendre.

Com que ja teniu un nínxol, també podeu començar a contactar amb dissenyadors i agències web que creen llocs web al vostre lloc. Aquestes empreses sempre necessiten imatges belles per afegir als seus llocs de clients. I, per tant, podrien ser els teus primers clients.

# 3: Vendre els teus productes

Una de les tàctiques de guanyar diners en línia més rendibles és vendre el vostre propi producte. Aquesta és també l’opció més lucrativa perquè traieu tot el benefici. Per tant, mireu si podeu desenvolupar els vostres productes.

Fotògrafa i bloguera, Emily Lucarz ofereix diverses accions i tallers de Photoshop sobre ella bloc.

Fotògrafa i bloguera, Emily Lucarz ofereix diverses accions i tallers de Photoshop al seu bloc (font).Emily Lucarz, fotògrafa i fotògrafa, ofereix diverses accions i tallers de Photoshop al seu blog (font).

# 4. Mercat de productes afiliats

Si no teniu temps ni ample de banda per desenvolupar els vostres propis productes, podeu registrar-vos als programes d’afiliació d’altres productes i revisar-los al vostre bloc. Cada vegada que un visitant compri en funció de la vostra recomanació, obtindreu una comissió d’afiliació.

Podeu començar a revisar:

 • Càmeres
 • Equips de tir
 • Accions de Photoshop
 • Llibres i cursos de fotografia

Per obtenir més idees sobre productes, consulteu les categories de càmeres i equips i recursos bloc. Podeu trobar més idees sobre productes Alltop.

Però recordeu només triar els productes que es preocupen pel vostre nínxol.

Començar un bloc de fotografia: embolicar-lo …

De manera que això és tot el que heu de saber per iniciar i obtenir ingressos amb un lloc de blog de fotografies de WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map