Enquête: is beheerde WordPress-hosting de extra kosten waard?

Betalen voor beheerde WordPress-hostingservices kan duur zijn, maar is het echt de moeite waard als je een kleine tot middelgrote bedrijfseigenaar of een blogger bent?


Met WordPress voor 31,9% van het internet en populairder bij bedrijfseigenaren en bloggers, is het niet verrassend dat sommige mensen de voorkeur geven aan extra zorg als het gaat om hostingdiensten.

Niet alle managed WordPress-hostingservices zijn echter gelijk gemaakt en voor sommige gebruikers is het misschien helemaal niet de moeite waard. Om hier het maximale uit te halen, hebben we besloten een enquête uit te voeren waarin gebruikers werden gevraagd naar hun mening over de kosten van managed WordPress-hosting.

Bovendien gaan we ook in op enkele onderwerpen over managed WordPress Hosting en de factoren die u kunnen helpen bepalen of ze de extra kosten waard zijn of niet.

Inhoudsopgave

 • De 5 grote tips uit ons onderzoek
 • Managed WordPress hosting raden wij aan
 • Wat gebeurde er toen mensen overstapten naar WP-host
 • Is Managed WP hosting geschikt voor u??
 • Hoe te kiezen: advies van een expert

5 grote uittreksels uit ons onderzoek

We hebben onlangs een enquête naar een aantal mensen gestuurd met de vraag wat hun mening en meningen zijn over managed WordPress-hosting. De resultaten waren op zijn zachtst gezegd best interessant.

1. 52,2% van de gebruikers zegt dat managed WordPress Hosting de extra kosten waard is

Denkt u dat managed WP-hosting de extra kosten waard is?52,2% van de gebruikers vindt managed WP-hosting de extra kosten waard.

Meer dan de helft van de mensen die de enquête hebben beantwoord, zegt dat managed WordPress-hostingservices de extra kosten zeker waard zijn. De reden hiervoor is dat u professionele ondersteuning en beheerde serverprestaties krijgt om een ​​grote hoeveelheid verkeer af te handelen.

Enquête: 52,2% van de gebruikers vindt beheerde WP-hosting de extra kosten waard. Klik om te tweeten

2. De rest gelooft dat ze het zelf kunnen

Hoewel meer dan de helft van mening is dat de extra ondersteuning en serverprestaties de extra kosten waard zijn, is de rest van mening dat het het niet waard is, omdat ze de kennis hebben om alle technische onderdelen zelf te behandelen, wanneer de professionele ondersteuning zinloos wordt gemaakt.

3. Ondersteuning is voor de meeste gebruikers de grootste zorg

Ondersteuning - grootste factor78,3% van de gebruikers zegt dat ondersteuning de grootste zorg is voor een WordPress-site.

Een van de grootste zorgen met betrekking tot hostingdiensten voor gebruikers is de kwaliteit van de ondersteuning die het biedt. Aangezien het bij de service allemaal gaat om het geven van extra aandacht voor detail, is goede ondersteuning waarschijnlijk het belangrijkste aandachtspunt, vooral voor WordPress-gebruikers in de enquête.

4. De meeste gebruikers betalen $ 6 / maand en meer voor hosting

Kosten voor webhost60,9% gebruikers betalen meer dan $ 15 per maand voor hun hosting.

Minstens 82,6% van de gebruikers van de enquête betaalt momenteel $ 6 / maand en meer om hun websites te hosten. Dit hoeft geen verrassing te zijn, aangezien de meeste shared hosting, hosting voor kleine bedrijven en WordPress-hostingservices binnen die prijsklasse vallen.

# 5: Gebruikers kiezen voor beheerde WordPress-hosting als ze dit niet zelf kunnen doen

Als ze niet de kennis of tijd hadden om de technische aspecten zelf te regelen, zouden de meeste gebruikers kiezen voor het gebruik van managed WordPress-hostingservices.

Aanbevolen beheerde WordPress-hosting

1. Kinsta

Kinsta is een naam die velen zouden moeten kennen, ook al is hun niche heel specifiek. Ze zijn alleen bedoeld voor WordPress-gebruikers die voor elke prijs topprestaties zoeken. Hierop heeft het een formidabele reputatie opgebouwd bij gebruikers op bedrijfsniveau en wordt het ook sterk aanbevolen door geavanceerde ontwikkelaars.

Een WordPress-site hosten met ~ 20.000 bezoeken en 10 GB schijfruimte kost $ 300 per jaar.

Bezoek Kinsta

2. WPX-hosting

WPX Hosting biedt slechts twee dingen: razendsnelle WordPress-hosting en domeinnamen. Hun cloudgebaseerde hosting draait op WPX Cloud, een op maat gemaakte CDN die combineert om gebruikers de ultieme WordPress-prestaties te bieden. Deze host is eerder aanbevolen door beroemde bloggers en presteerde goed in ReviewSignal-tests.

Instapmodel bij WPX, waarmee u maximaal 5 websites met 10 GB opslagruimte kunt hosten, kost $ 20,83 / maand bij jaarlijkse betaling.

Bezoek WPX Hosting

Wat is er gebeurd toen mensen overstapten naar Managed WP Host?

Succesverhaal # 1: WHSR + WP Engine

WP Engine is een van de beste WordPress-hostingbedrijven die er zijn en ik heb hun services persoonlijk getest. Een ding dat opviel waren hun serverprestaties, die we hebben gebruikt om onze zustersites te hosten Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

De tijd tot eerste byte (TTFB) resultaat van WebpageTest toont 224ms

De serversnelheidstest bij Bitcatcha laat een goed resultaat zien – meestal met 250 ms en minder

We hebben alleen maar geweldige resultaten behaald met een uptime van hosting boven 99%, TTFB (Time-to-first-byte) onder 250 ms en een A + -classificatie voor de Bitcatcha-snelheidstest.

Al deze prestaties zonder dat er extra verfijning nodig is, betekent dat WP Engine-hosting is geoptimaliseerd voor WordPress-websites.

Succesverhaal # 2: Intelisys + LiquidWeb

We zijn niet de enige die heeft geprofiteerd van de overgang naar een meer op WordPress gerichte hosting. Intelisys is een ander bedrijf dat opmerkelijk verbeterde in termen van serverprestaties toen ze overstapten op managed WordPress-hosting met LiquidWeb.

Maar het gaat ook verder dan alleen het technische aspect. LiquidWeb bood ook uitgebreide ondersteuning voor Interlisys, 24 uur, 7 dagen per week, als onderdeel van hun pakket. Dit gaf Interlisys het vertrouwen en de mogelijkheid om zich op hun werk te concentreren zonder zich zorgen te maken over technische problemen.

Is beheerde WordPress-hosting geschikt voor u?

Ja:

Een beheerde WordPress-host is geschikt voor u als u op zoek was naar …

1. Snelheid

De manier waarop Managed WordPress-hosts worden geoptimaliseerd, maakt het perfect om WordPress-websites op te laten draaien. Hoewel de exacte snelheden variëren, verwacht u over het algemeen betere prestaties in vergelijking met gedeelde hosting.

Kinsta server locatie Sommige beheerde WordPress-hosting bieden meerdere datacenterlocaties, wat erg handig kan zijn bij het verbeteren van de laadsnelheden als u bepaalde locaties target (bijv. Azië, Europa, Verenigde Staten, enz.). Kinsta biedt bijvoorbeeld aan 20 verschillende datacenterlocaties die overal ter wereld beschikbaar zijn. Zo kies je het datacenter dat het beste bij jouw doelgroep past.

2. WordPress-gerichte tools

Van gratis thema’s tot multifunctionele tools zoals Jetpack, u kunt verwachten dat veel WordPress-specifieke tot uw beschikking staan.

3. WordPress-ondersteuning

Aangezien u WordPress gebruikt, is de kans groot dat u WordPress-experts nodig heeft om u te helpen. Met managed WordPress-hosting zijn alle ondersteuning de deskundige professionals in WordPress-gerelateerde problemen die u kunnen helpen.

4. Ontwikkelaarsvriendelijke omgeving

Als u een ontwikkelaar bent of geïnteresseerd bent in het sleutelen aan uw website, bieden beheerde WordPress-hosts een reeks tools die op ontwikkelaars zijn gericht. Dus als u aangepaste bewerkingen wilt maken of met uw systeem wilt spelen, kunt u dit doen zonder u zorgen te hoeven maken over het vernietigen van uw website.

Nee:

Hoewel managed WP-hosting voor velen als de utopie klinkt, zijn er redenen waarom dit type service niet geschikt is voor uw website. Dit zijn de twee grootste nadelen van een beheerde WordPress-host.

1. Prijs

Over de hele linie zal managed WordPress-hosting duurder zijn dan shared hosting-services. Dit kan het budget overschrijden voor bloggers of website-eigenaren die net beginnen.

2. Alleen WordPress

Zoals de naam al aangeeft, is managed WordPress-hosting alleen voor WordPress-websites. Als u overweegt een ander CMS te proberen, moet u helemaal opnieuw beginnen.

Hoe te kiezen: wat te overwegen Meld u aan voor een beheerde WordPress-host

Zoals u kunt zien aan de hand van de resultaten van ons onderzoek, zijn er een aantal interessante statistieken over gebruikers en hoe zij managed WordPress-hostingservices ervaren.

Maar hoe zit het met jou?

Of je nu een klein bedrijf of een ontluikende blogger bent, kun je het prijskaartje rechtvaardigen voor het gebruik van een beheerde WordPress-hosting?

Het antwoord: het hangt allemaal af van wat uw website nodig heeft.

Dus voordat u zich committeert aan een beheerd WordPress-hostingplan, kunt u het beste de volgende factoren overwegen om u te helpen beslissen of ze de extra kosten waard zijn.

1. Tijd en kennis

Dit is vaak de grootste doorslaggevende factor voor het al dan niet gebruiken van een beheerde WordPress-hosting en of ze de moeite waard zijn om een ​​beetje extra te betalen dan de gemiddelde WordPress-hostingplannen.

Als u iemand bent die bekwaam en goed geïnformeerd is over WordPress-hosting, dan is de kans groot dat u niet iemand anders hoeft in te huren om voor de technische aspecten te zorgen.

Veel van de deelnemers aan onze enquête behandelen hun website graag zelf en zijn van mening dat managed WordPress-hosting het extra niet waard is als ze het zelf kunnen doen.

Als u echter niet over die technische knowhow beschikt of gewoon niet de tijd heeft om een ​​WordPress-website effectief te onderhouden, dan kan een beheerde WordPress-hostingservice u gemakkelijk helpen met het regelen van alle technische details.

Ik ben al aan WordPress gewend en kan de meeste dingen daar beheren. Ik ben al jaren bezig met webdesign / ontwikkeling en heb tegenwoordig zelden problemen. Maar ik denk dat voor degenen die nieuw zijn met WordPress en niet veel ervaring hebben met de websites Managed WordPress Hosting nuttig kan zijn. – Marina Barayeva

Blij waar ik ben! Ik zit op een dedicated server met HostGator. Ik geniet van de vrijheid, veelzijdigheid en snelheid van deze service. – Erik Emanuelli

Ik heb persoonlijk voldoende technische vaardigheden om al onze hosting zelf te beheren. Ik ben ook geen fan van het WordPress-platform, vooral vanwege hun upselling verdienmodel. – Aleksey Weyman

2. Websiteverkeer

Stel dat u een WordPress-blog of een website heeft en dat deze een enorme groei doormaakt en u veel verkeer krijgt, is de kans groot dat het gebruik van een beheerde WordPress-hosting voor u de betere keuze is.

Over het algemeen kunnen reguliere shared hostingplannen niet overweg met een grote hoeveelheid verkeer omdat uw serverbronnen worden gedeeld met andere gebruikers. Dus als je alle toegewezen bronnen voor je website hebt opgebruikt, krijg je een langzame laadpagina en moet je upgraden naar een ander plan.

Met beheerde WordPress-hosting kan de hoeveelheid serverbronnen die u tot uw beschikking heeft, u helpen enorme hoeveelheden inkomend verkeer aan te kunnen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat als u niet zo veel verkeer ontvangt, u in feite extra betaalt voor serverbronnen die u niet eens gaat gebruiken.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het verkeer en de activiteit van uw website, zodat u beter kunt begrijpen welke serverbronnen uw WordPress-website nodig heeft.

Ik denk dat het afhangt van het verkeersniveau. Ik zou zeker overwegen om extra te betalen wanneer mijn website regelmatig veel verkeer ontvangt dat een shared hosting niet kan ondersteunen en niet WordPress-optimalisatie heeft om het aan te kunnen. Ik geloof dat gedeelde hostingpakketten van een aantal goede hostingbedrijven voor de meeste bloggers voldoende zijn en dat het betalen van extra kosten voor beheerde WordPress-hosting voor hen niet kosteneffectief is. Persoonlijk betaal ik pas als ik regelmatig een kijkje in het siteverkeer zie. – Harpreet Siddhu

Beheerd WordPress Hosting-pakketten zijn over het algemeen duurder dan traditionele shared hosting-aanbiedingen. Mogelijk wilt u uw verkeersstatistieken en websitegrootte overwegen voordat u voor deze hostingservice kiest. Meestal zijn gedeelde hostingbronnen voldoende voor kleinere blogs. – Devesh Sharma

3. Zorgen over het hostingbedrijf

In onze enquête hebben we een aantal zorgen vermeld waar gebruikers uit kunnen kiezen (en ze kunnen voor meer dan één optie kiezen) als het gaat om het hosten van zorgen voor een WordPress-website.

Dit zijn de resultaten die beginnen met de grootste zorgen:

 1. 78,3% van de gebruikers koos ondersteuning als de grootste zorg voor WordPress-websites.
 2. 69,6% stemde in gelijke mate dat de optimalisatie van beveiliging en snelheid een groot probleem is.
 3. 30,4% maakt zich zorgen over het onderhoud van hun WordPress-website.
 4. De rest waren de dingen waar gebruikers het minst of niet bezorgd over waren met betrekking tot WordPress-sites, zoals verlengingskosten, SSL-ondersteuning, WHM en cPanel-interface.

Hier is het ding, als u veel van de zorgen met onze deelnemers aan de enquête deelt, zal het aanmelden bij een beheerde WordPress-hosting veel van die zorgen helpen verlichten.

Om te beginnen zijn er tal van voordelen die u krijgt met beheerde WordPress in vergelijking met de conventionele shared hostingplannen, zoals betere beveiliging, snelheid en klantenondersteuning.

Ik zou NOOIT meer teruggaan naar conventionele shared hosting. Om te beginnen zou elke gewone shared host het verkeer niet aankunnen. En dat is ontzettend belangrijk.

Maar zelfs als ik een site helemaal opnieuw zou starten, zou ik nog steeds met een beheerde WordPress-host gaan omdat al het andere ook zoveel beter is. Vooral de ondersteuning.

Ik host bijvoorbeeld BloggingWizard.com met WPX Hosting. Ze reageren binnen 10 minuten op de meeste supporttickets en hun servers zijn snel.

Gedeelde hosts hebben hun plaats, en ze zijn een solide optie als je een beperkt budget hebt, maar ze zijn niet altijd even waardevol als wat ze aan de oppervlakte lijken te zijn. – Adam Connell

(Niet terugschakelen naar conventionele shared hosting) omdat Managed beter is voor een drukke blogger zoals ik. – Ryan Biddulph

4. Voorbereiden op website groei

Een factor waarmee u rekening moet houden als het gaat om WordPress-hosting, is of u uw hostingplannen kunt schalen naarmate uw website groeit. Als u een gedeeld hostingplan gebruikt, zit u vaker wel dan niet vast aan de serverbronnen met zeer weinig ruimte voor schaalbaarheid.

Met managed WordPress-hosting heeft u een betere schaalbaarheid voor uw website in vergelijking met een gedeeld hostingplan.

Als u een WordPress-website heeft die veel bezoekers heeft, is de kans groot dat u de mogelijkheid wilt hebben om uw serverbronnen naar behoefte te schalen. Ik zou zeker aanraden om voor managed WordPress-hosting te gaan als je bereid bent iets meer te betalen.

Ja, ik zou overwegen meer te betalen voor managed WordPress-hosting. Beheerde WordPress-hosting is meestal beter en is beter afgestemd op het werken met WordPress. Een ander belangrijk voordeel is dat er voor het kweken vaak een betere schaalbaarheid is dan shared hosting. Er zijn meer voordelen bij het vergelijken van managed WordPress-hosting met gewone shared hosting, zoals beveiliging, snelheid en betere ondersteuning.

Dan kun je de vraag stellen of iedereen managed WordPress hosting nodig heeft? Mijn antwoord hierop is: Nee, niet iedereen hoeft WordPress hosting te gebruiken?

Als je een goed bezochte WordPress-website hebt, meer schaalbaarheid wilt en iets meer wilt betalen, dan zou ik managed WordPress-hosting aanraden.

Als je een beginner bent, beginner-blogger, heb je misschien een kleine blog? Het werkt heel goed met een shared hostingprovider die een paar dollar per maand kost.

Zou u overwegen extra te betalen voor managed WordPress-hosting? Ja, dat zou ik doen! Managed WordPress hosting is een absoluut betere oplossing dan shared hosting. – Peter Nilsson

5. WordPress-gerichte functies

Een van de voordelen van het gebruik van een op WordPress gerichte hostingservice is dat ze meestal functies bevatten die de prestaties van uw WordPress-website ten goede komen. Hieronder staan ​​enkele van de WordPress-gerelateerde functies die u kunt verwachten van een beheerd WordPress-hostingplan.

WordPress-functies:

U kunt verwachten ergens tussen $ 19,95 / mo – $ 37,50 / mo te betalen voor een beheerd WordPress-abonnement, maar naast algemene functies zoals gratis SSL, bieden ze ook extra functies zoals gratis scannen en verwijderen van malware, op bedrijfsniveau DDoS-bescherming, en gratis CDN.

Over het algemeen biedt het gemiddelde shared hostingbedrijf deze services niet aan als onderdeel van hun plannen. In plaats daarvan maakt u eerder gebruik van een externe provider of service om al deze functies te krijgen (en ze worden vaak prijzig!).

Absoluut niet (terugschakelen naar conventionele shared hosting), ik heb geen tijd om ermee te rommelen en de prestaties zijn doorgaans slechter. – Shane

Ik zou waarschijnlijk niet overwegen om terug te schakelen naar conventionele shared hosting (van managed WordPress-hosting), tenzij ik geen budget meer heb. Gedeelde hosting is geweldig voor kleine blogs waar het budget de grootste zorg is en middelen niet veel uitmaken. Maar als u een zakelijke of professionele website runt, krijgt u gemoedsrust, volledige controle over uw blog en meer bronnen als u een beheerde hosting krijgt..- Ammar Ali

(Niet terugschakelen naar conventionele shared hosting) Simpelweg omdat Managed WordPress Hosting veiliger is en beter is afgestemd op prestaties dan conventionele shared hosting. – Abhijit Rawool

Lezen naar Is managed WordPress-hosting de extra prijs waard? Aan Quora

Lezen naar Is managed WordPress-hosting de extra prijs waard? Aan Quora

Lezen naar Wat zijn de hostingproblemen voor een WordPress-website? Aan Quora

Overzicht

Beheerde WordPress-hosting kan een uitstekend arsenaal zijn, maar alleen als uw website daarom vraagt. Als u aan alle vereisten voldoet, zijn de extra kosten zeker de moeite waard om voor een beheerd WordPress-hostingplan te gaan. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, en Marsha Kelly behoren tot de website-eigenaren / bloggers die denken dat Managed WordPress-hosting de extra kosten waard is.

Als je echter begint en nog steeds een kleine blog of website hebt, is het misschien niet de moeite waard om er zoveel geld in uit te geven. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, en Ashley behoren tot de deelnemers die de extra prijs niet zouden betalen.

Kortom, niet iedereen hoeft WordPress managed hosting te gebruiken, maar als je dat doet, is het zeker de moeite waard!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map