Undersøkelse: Er administrert WordPress Hosting verdt de ekstra kostnadene?

Å betale for administrerte WordPress-hosting-tjenester kan være kostbart, men er det virkelig verdt hvis du er en liten til mellomstore bedriftseier eller en blogger?


Med WordPress-krefter 31,9% av Internett og mer populært blant bedriftseiere og bloggere, er det ikke overraskende at noen mennesker foretrekker ekstra omsorg når det kommer til hosting-tjenester.

Imidlertid er ikke alle administrerte WordPress-hosting-tjenester skapt like, og for noen brukere er det kanskje ikke en gang verdt det i det hele tatt. For å få bunnen av dette, bestemte vi oss for å kjøre en undersøkelse der brukerne ble spurt om de tenker på kostnadene ved administrert WordPress-hosting.

I tillegg vil vi også se nærmere på noen få emner om administrert WordPress Hosting og faktorene som kan hjelpe deg med å avgjøre om de er verdt de ekstra kostnadene eller ikke.

Innholdsfortegnelse

 • De 5 store takwayene fra undersøkelsen vår
 • Managed WordPress hosting anbefaler vi
 • Hva skjedde da folk byttet til WP-vert
 • Er administrert WP-hosting riktig for deg?
 • Hvordan velge: Ekspertens råd

5 store takeaways fra vår undersøkelse

Vi har nylig sendt ut en undersøkelse til en rekke mennesker, der vi spurte hva deres tanker og meninger er om administrert WordPress-hosting. Resultatene var mildt sagt ganske interessante.

1. 52,2% av brukerne sier at administrert WordPress Hosting er verdt de ekstra kostnadene

Tror du administrert WP-hosting verdt den ekstra kostnaden?52,2% brukere synes administrert WP-hosting er verdt den ekstra kostnaden.

Mer enn halvparten av personene som svarte på undersøkelsen sier at administrerte WordPress-hosting-tjenester absolutt er verdt de ekstra kostnadene. Årsaken er at du får profesjonell support og kuraterte serverprestasjoner for å håndtere en stor mengde trafikk.

Undersøkelse: 52,2% brukere synes administrert WP-hosting er verdt den ekstra kostnaden. Klikk for å Tweet

2. Resten tror de kan gjøre det selv

Mens mer enn halvparten mener at ekstra support og serverprestasjoner er verdt de ekstra kostnadene, mener resten at det ikke er verdt det, fordi de har kunnskapen til å håndtere alle tekniske deler av seg selv, når de gjør den profesjonelle støtten meningsløs.

3. Støtte er den største bekymringen for de fleste brukere

Støtte - største faktor78,3% brukere sier at støtte er den største bekymringen for et WordPress-nettsted.

En av de største bekymringene angående hostingtjenester for brukere er kvaliteten på støtten den gir. Gitt at tjenesten handler om å gi den ekstra oppmerksomhet på detaljer, er det sannsynligvis det viktigste å ta hensyn til å ha god støtte, spesielt for WordPress-brukere i undersøkelsen..

4. De fleste brukere betaler $ 6 / mo og over for hosting

Nettvertskostnad60,9% brukere betaler mer enn $ 15 per måned for deres hosting.

Minst 82,6% av brukerne på undersøkelsen betaler for tiden $ 6 / mo og over for å være vertskap for sine nettsteder. Dette burde ikke komme som en overraskelse da de fleste hosting hosting, hosting av små bedrifter og WordPress-hosting-tjenester faller innenfor den prisklassen.

# 5: Brukere velger administrert WordPress-hosting hvis de ikke kan gjøre det selv

Hvis de ikke hadde kunnskap eller tid til å håndtere de tekniske aspektene selv, ville de fleste brukere valgt å bruke administrerte WordPress-hosting-tjenester.

Anbefalt Managed WordPress Hosting

1. Kinsta

Kinsta er et navn som mange burde være kjent med selv om nisjen deres er veldig spesifikk. De imøtekommes bare for WordPress-brukere som søker ytelse til enestående pris til enhver pris. På dette har den fått et formidabelt rykte blant brukere på bedriftsnivå og kommer sterkt anbefalt av avanserte utviklere også.

Å være vertskap for ett WordPress-webhotell med ~ 20 000 besøk og 10 GB diskplass koster $ 300 per år.

Besøk Kinsta

2. WPX Hosting

WPX Hosting tilbyr bare to ting – lynrask WordPress-hosting og domenenavn. Deres skybaserte hosting kjører på WPX Cloud, en tilpasset CDN som kombineres for å gi brukerne det ypperste i WordPress-ytelse. Denne verten har blitt anbefalt av kjente bloggere før og har prestert bra i ReviewSignal-tester.

Inngangsplan hos WPX, som lar deg være vertskap for opptil 5 nettsteder med 10 GB lagring, koster $ 20,83 / måned når du betaler årlig.

Besøk WPX Hosting

Hva skjedde da folk byttet til administrert WP-vert?

Suksesshistorie nr. 1: WHSR + WP Engine

WP-motor er et av de beste WordPress-vertsfirmaene rundt, og jeg har personlig testet ut tjenestene deres. En ting som skilte seg ut var serverprestasjonene deres, som vi har brukt som vert for søstersidene våre Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

Tiden til første byte-resultat (TTFB) fra WebpageTest viser 224ms

Serverhastighetstesten på Bitcatcha viser et godt resultat – mest med 250 ms og under

Vi har hatt annet enn fantastiske resultater med hosting oppetid på over 99%, TTFB (Time-to-first-byte) under 250 ms, og få en A + -vurdering på Bitcatcha Speed ​​Test.

Alle disse forestillingene uten å måtte gjøre noe ekstra finjustering betyr at WP Engine hosting er optimalisert for WordPress nettsteder.

Suksesshistorie nr. 2: Intelisys + LiquidWeb

Vi er ikke den eneste som hadde godt av å gå over til et mer WordPress-fokusert hosting. Intelisys er et annet selskap som forbedret seg bemerkelsesverdig når det gjelder serverytelse da de gikk over til administrert WordPress hosting med LiquidWeb.

Men det går også utover bare det tekniske aspektet. LiquidWeb ga også omfattende støtte for Interlisys, 24 timer, 7 dager i uken, som en del av pakken deres. Dette ga Interlisys selvtilliten og evnen til å fokusere på arbeidet sitt uten å bekymre seg for tekniske problemer.

Er administrert WordPress Hosting riktig for deg?

Ja:

En administrert WordPress-vert er riktig for deg hvis du var ute etter …

1. Hastighet

Måten Managed WordPress-verter er optimalisert på, gjør det perfekt å kjøre WordPress-nettsteder på. Mens eksakte hastigheter har en tendens til å variere, forventer du bedre ytelse generelt sammenlignet med delt hosting.

Kinsta-serverplassering Noen administrerte WordPress-hosting tilbyr flere datasentersteder, noe som kan være svært nyttig for å forbedre lastehastighetene hvis du er målrettet mot bestemte steder (dvs. Asia, Europa, USA, etc.). Kinsta tilbyr for eksempel 20 forskjellige lokasjoner for datasenter som er tilgjengelige over hele kloden. På den måten kan du velge datasenteret som passer best for publikum.

2. WordPress-fokuserte verktøy

Fra gratis temaer til multifunksjonelle verktøy som JetPack, du kan forvente at mye WordPress-spesifikt vil være tilgjengelig til din disposisjon.

3. WordPress-støtte

Med tanke på at du bruker WordPress, er det sjanse for at du trenger WordPress-eksperter for å hjelpe deg. Med administrert WordPress-hosting er all support ekspertfagfolk i WordPress-relaterte problemer som kan hjelpe deg.

4. Utviklervennlig miljø

Hvis du er en utvikler eller er interessert i å knytte til deg nettstedet ditt, tilbyr administrerte WordPress-verter en pakke med verktøy som er utvikler-sentriske. Så hvis du vil gjøre tilpassede redigeringer eller leke med systemet ditt, kan du gjøre det uten å bekymre deg for å ødelegge nettstedet ditt.

Nei:

Selv om administrert WP-hosting høres utopia ut for mange, er det grunner til at denne typen tjenester ikke passer for nettstedet ditt. Her er de to største ulempene med en administrert WordPress-vert.

1. Pris

Over hele linjen vil administrert WordPress-hosting være dyrere enn delte hostingtjenester. Dette kan være utover budsjettet for bloggere eller eiere av nettsteder som akkurat er i gang.

2. WordPress Only

Som navnet tilsier er administrert WordPress-hosting kun for WordPress-nettsteder. Hvis du tenker på å prøve andre CMS, må du starte på nytt fra bunnen av.

Hvordan velge: Hva du bør vurdere å registrere deg for en administrert WordPress-vert

Som du kan se av resultatene fra undersøkelsen vår, er det en rekke interessante statistikker om brukere og hvordan de oppfatter administrerte WordPress-hosting-tjenester.

Men hva med deg?

Enten du er en liten bedrift eller en spirende blogger, kan du begrunne prislappen for å bruke en administrert WordPress-hosting?

Svaret: Det kommer an på hva nettstedet ditt trenger.

Så før du forplikter deg til en administrert WordPress-hostingplan, er det best å vurdere følgende faktorer for å hjelpe deg med å bestemme om de er verdt ekstra kostnadene.

1. Tid og kunnskap

Dette er ofte den største avgjørende faktoren for å bruke en administrert WordPress-hosting eller ikke, og for om de er verdt å betale litt ekstra enn de gjennomsnittlige WordPress-hostingplanene.

Hvis du er noen som er dyktige og kunnskapsrike om WordPress-hosting, er oddsen at du ikke trenger å ansette noen andre for å ta vare på de tekniske aspektene.

Mange av deltakerne på undersøkelsen vår er mer enn glade for å håndtere nettstedet deres selv og mener administrert WordPress-hosting ikke er verdt det ekstra hvis de kan gjøre det selv.

Hvis du ikke har den tekniske kunnskapen eller bare ikke har tid til å opprettholde et WordPress-nettsted effektivt, kan en administrert WordPress-hosting-tjeneste enkelt hjelpe deg med å ta vare på alle tekniske detaljer.

Jeg ble vant til WordPress allerede og klarer det meste av det der. Jeg har vært i webdesign / utvikling i mange år og har sjelden noen problemer i disse dager. Men jeg tror for de som er nye med WordPress og ikke har mye erfaring med nettstedene Managed WordPress Hosting kan være nyttig. – Marina Barayeva

Glad der jeg er! Jeg er på en dedikert server med HostGator. Jeg nyter friheten, allsidigheten og hastigheten til denne tjenesten. – Erik Emanuelli

Jeg personlig har teknisk dyktighet til å styre all vår hosting selv. Jeg er heller ikke tilhenger av WordPress-plattformen, mest på grunn av deres oppsiktsvekkende inntektsmodell. – Aleksey Weyman

2. Nettstedstrafikk

La oss si at du har en WordPress-blogg eller et nettsted, og at det opplever en enorm vekst og får høye trafikkøkninger. Sjansen er stor for at bruk av en styrt WordPress-hosting kan være det bedre valget for deg.

Generelt er ikke vanlige delte hostingplaner i stand til å håndtere enorme mengder trafikk ettersom serverressursene dine blir delt med andre brukere. Så hvis du har brukt opp alle de tildelte ressursene til nettstedet ditt, vil du ende med en side med langsom lasting og måtte oppgradere til en annen plan.

Med administrert WordPress-hosting kan mengden serverressurser du har til disposisjon hjelpe deg med å håndtere enorme nivåer av innkommende trafikk.

Det er imidlertid viktig å huske at hvis du ikke får så høyt trafikknivå konsekvent, så betaler du i grunn ekstra for serverressurser som du ikke en gang vil bruke.

Det er viktig å være klar over nettstedets trafikk og aktivitet, slik at du kan få en bedre forståelse av hvilke serverressurser WordPress-nettstedet ditt trenger.

Jeg tror det kommer an på trafikknivået. Jeg vil absolutt vurdere å betale ekstra når nettstedet mitt vil få jevnlig tung trafikk som en delt hosting ikke kan støtte og ikke er WordPress optimalisert for å håndtere det. Jeg tror at delte hostingpakker fra noen gode hostingfirmaer er tilstrekkelige for de fleste bloggere, og å betale ekstra kostnader for administrert WordPress-hosting er ikke kostnadseffektivt for dem. Personlig betaler jeg ikke før jeg ser en jevnlig titt i trafikken på nettstedet. – Harpreet Siddhu

Fikk til WordPress Hosting-pakker er generelt dyrere enn tradisjonelle delt hosting-tilbud. Det kan være lurt å vurdere trafikkstatistikken og nettstedstørrelsen før du velger denne hostingtjenesten. For det meste er delte hostingressurser nok for mindre blogger. – Devesh Sharma

3. Vertsselskaps bekymringer

I undersøkelsen vår listet vi opp en rekke bekymringer som brukere kan velge mellom (og de kan velge for mer enn ett alternativ) når det gjelder hosting-bekymringer for et WordPress-nettsted.

Her er resultatene som begynner med de største bekymringene til det minste:

 1. 78,3% av brukerne valgte support som den største bekymringen for WordPress-nettsteder.
 2. 69,6% stemte likt at sikkerhet og hastighetsoptimalisering er et stort problem.
 3. 30,4% er bekymret for vedlikehold for deres WordPress-nettsted.
 4. Resten var det som brukerne var minst eller ikke opptatt av med hensyn til WordPress-nettsteder, for eksempel fornyelseskostnader, SSL-støtte, WHM og cPanel-grensesnitt.

Her er tingen, hvis du deler mange av bekymringene med deltakerne i undersøkelsen, så kan du registrere deg med en administrert WordPress-hosting, slik at du kan lindre mange av disse bekymringene.

For det første er det mange fordeler du får med administrert WordPress sammenlignet med de konvensjonelle delte hostingplanene som bedre sikkerhet, hastighet og kundesupport..

Jeg ville ALDRI gå tilbake til konvensjonell delt hosting. Til å begynne med, vil ikke noen vanlig delt vert kunne håndtere trafikken. Og det er utrolig viktig.

Men selv om jeg startet et nettsted fra bunnen av, ville jeg fortsatt gå med en administrert WordPress-vert fordi alt annet er så mye bedre også. Spesielt støtten.

For eksempel er jeg vert for BloggingWizard.com med WPX Hosting. De svarer på de fleste supportbilletter innen ti minutter, og serverne deres er raske.

Delte verter har sin plass, og de er et solid alternativ når du har budsjett, men de er ikke alltid like god verdi som det de ser ut til å være på overflaten. – Adam Connell

(Ikke bytter tilbake til konvensjonell delt hosting) fordi Managed er bedre for en travel blogger som meg. – Ryan Biddulph

4. Forberede seg på vekst på nettstedet

En faktor du må tenke på når det gjelder WordPress-hosting er om du er i stand til å skalere hostingplanene dine etter hvert som nettstedet ditt vokser også. Hvis du bruker en delt hostingplan, oftere enn ikke, er du fast på serverressursene med veldig lite rom for skalerbarhet.

Med administrert WordPress-hosting har du bedre skalerbarhet for nettstedet ditt sammenlignet med en delt hostingplan.

Hvis du har et WordPress-nettsted som har mange besøkende, er det sannsynlig at du vil ha muligheten til å skalere serverressursene dine etter behov. Jeg vil absolutt anbefale å gå for administrert WordPress-hosting hvis du er villig til å betale litt mer.

Ja, jeg vil vurdere å betale mer for administrert WordPress-hosting. Administrert WordPress-hosting er vanligvis mer ytelse og er mer finjustert for å jobbe med WordPress. En annen viktig fordel er at det ofte er bedre skalerbarhet for å vokse enn delt hosting. Det er flere fordeler når du sammenligner administrert WordPress-hosting med vanlig delt hosting som sikkerhet, hastighet og bedre støtte.

Så kan du stille spørsmålet om alle trenger administrert WordPress-hosting? Mitt svar på det er: Nei, alle trenger ikke bruke administrere WordPress-hosting?

Hvis du har et godt besøkt WordPress-nettsted, vil ha mer skalerbarhet og er villig til å betale litt mer, vil jeg anbefale administrert WordPress-hosting.

Hvis du er en nybegynner, nybegynner-blogger, kanskje har du en liten blogg? Det fungerer veldig bra med en delt hostingleverandør som koster et par dollar per måned.

Vil du vurdere å betale ekstra for administrert WordPress-hosting? Ja jeg ville! Managed WordPress hosting er en definitivt bedre løsning enn delt hosting. – Peter Nilsson

5. WordPress fokuserte funksjoner

En av fordelene ved å bruke en WordPress-fokusert hosting-tjeneste er at de har en tendens til å inkludere funksjoner som vil være til nytte for ditt WordPress-nettstedets ytelse. Nedenfor er noen av WordPress-relaterte funksjoner som du kan forvente av en administrert WordPress-hostingplan.

WordPress-funksjoner:

Du kan forvente å betale hvor som helst mellom $ 19,95 / mo – $ 37,50 / mo for en administrert WordPress-plan, men i tillegg til vanlige funksjoner som gratis SSL, gir de også ekstra funksjoner som gratis skanning og fjerning av skadelig programvare, enterprise-nivå DDoS-beskyttelse, og gratis CDN.

Generelt tilbyr ikke det gjennomsnittlige delte vertsselskapet disse tjenestene som en del av planene deres. I stedet er det mer sannsynlig at du bruker en ekstern leverandør eller tjeneste for å få alle disse funksjonene (og de har en tendens til å bli kostbare!).

Absolutt ikke (bytter tilbake til konvensjonell delt hosting), jeg har ikke tid til å rote med det, og ytelsen er vanligvis dårligere. – Shane

Jeg vil sannsynligvis ikke vurdere å bytte tilbake til konvensjonell delt hosting (fra administrert WordPress-hosting) med mindre jeg har tom for budsjettet. Delt hosting er utmerket for små blogger der budsjettet er den største bekymringen og ressursene ikke betyr noe. Men hvis du driver et forretnings- eller profesjonelt nettsted, ved å gi deg en administrert hosting vil du gi deg trygghet, full kontroll over bloggen din og flere ressurser.- Ammar Ali

(Ikke bytter tilbake til konvensjonell delt hosting) Bare fordi Managed WordPress Hosting er sikrere og bedre innstilt på ytelse enn konvensjonell delt hosting. – Abhijit Rawool

Lese til Er administrert WordPress-hosting verdt den ekstra prisen? på Quora

Lese til Er administrert WordPress-hosting verdt den ekstra prisen? på Quora

Lese til Hva er vertskapsproblemene for et WordPress-nettsted? på Quora

Sammendrag

Administrert WordPress-hosting kan være et utmerket arsenal, men bare hvis nettstedet ditt krever det. Hvis du tilfredsstiller alle nødvendige krav, er det absolutt verdt de ekstra kostnadene å gå for en administrert WordPress-hostingplan. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, og Marsha Kelly er blant nettstedseiere / bloggere som synes Managed WordPress hosting er verdt de ekstra kostnadene.

Imidlertid, hvis du begynner og fortsatt har en liten blogg eller nettsted, kan det ikke være verdt å bruke så mye penger på det. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, og Ashley er blant deltakerne som ikke ville betale ekstraprisen for det.

Hovedpoenget, ikke alle trenger å bruke WordPress-administrert hosting, men hvis du gjør det, er det absolutt verdt det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map