Undersøgelse: Er administreret WordPress-hosting værd at de ekstra omkostninger?

Betaling for administreret WordPress-hostingtjenester kan være dyr, men er det virkelig værd, hvis du er en lille til mellemstor virksomhedsejer eller en blogger?


Med WordPress-kræfter 31,9% af internettet og mere populært blandt virksomhedsejere og bloggere, er det ikke overraskende, at nogle mennesker foretrækker ekstra omhu når det kommer til hosting-tjenester.

Dog er ikke alle administrerede WordPress-hostingtjenester skabt lige, og for nogle brugere er det måske ikke engang værd det overhovedet. For at få bunden af ​​dette besluttede vi at køre en undersøgelse, hvor vi spørger brugerne, om de tænker på omkostningerne ved administreret WordPress-hosting.

Desuden vil vi også undersøge et par emner om administreret WordPress Hosting og de faktorer, der kan hjælpe dig med at afgøre, om de er værd at de ekstra omkostninger eller ej.

Indholdsfortegnelse

 • De 5 store takeways fra vores undersøgelse
 • Administreret WordPress-hosting anbefaler vi
 • Hvad skete der, da folk skiftede til WP-vært
 • Er administreret WP-hosting rigtigt for dig?
 • Sådan vælges: Ekspertens råd

5 store takeaways fra vores undersøgelse

Vi har for nylig sendt en undersøgelse til et antal mennesker, hvor vi spurgte, hvad deres tanker og meninger er om administreret WordPress-hosting. Resultaterne var mildest talt interessante.

1. 52,2% af brugerne siger, at administreret WordPress Hosting er værd at ekstraomkostninger

Tror du administreret WP-hosting værd at de ekstra omkostninger?52,2% brugere mener, at administreret WP-hosting er værd den ekstra omkostning.

Mere end halvdelen af ​​de mennesker, der besvarede undersøgelsen, siger, at administrerede WordPress-hostingtjenester absolut er værd at de ekstra omkostninger. Årsagen er, at du får professionel support og kuraterede serverpræstationer til at håndtere en stor mængde trafik.

Undersøgelse: 52,2% brugere synes, at administreret WP-hosting er værd den ekstra omkostning. Klik for at tweet

2. Resten mener, at de kan gøre det selv

Mens mere end halvdelen mener, at den ekstra support og serverpræstationer er værd at de ekstra omkostninger, mener resten, at det ikke er det værd, da de har viden til at håndtere alle tekniske dele af sig selv, når den professionelle support bliver meningsløs.

3. Support er den største bekymring for de fleste brugere

Support - største faktor78,3% brugere siger, at support er den største bekymring for et WordPress-sted.

En af de største bekymringer vedrørende hostingtjenester til brugere er kvaliteten af ​​den support, den giver. I betragtning af at tjenesten handler om at give den ekstra opmærksomhed på detaljer, er det sandsynligvis det vigtigste punkt at overveje god support for WordPress-brugere i undersøgelsen.

4. De fleste brugere betaler $ 6 / mo og derover for hosting

Webhost-omkostninger60,9% brugere betaler mere end $ 15 pr. Måned for deres hosting.

Mindst 82,6% af brugerne på undersøgelsen betaler i øjeblikket $ 6 / mo og over for at være vært for deres websteder. Dette burde ikke komme som en overraskelse, da de fleste delte hosting, hosting af små virksomheder og WordPress-hostingtjenester falder inden for dette prisklasse.

# 5: Brugere vælger administreret WordPress-hosting, hvis de ikke kan gøre det selv

Hvis de ikke havde viden eller tid til at håndtere de tekniske aspekter i sig selv, ville de fleste brugere vælge at bruge administrerede WordPress-hostingtjenester.

Anbefalet Managed WordPress Hosting

1. Kinsta

Kinsta er et navn, som mange burde være bekendt med, selvom deres niche er meget specifik. De henvender sig kun til WordPress-brugere, der søger ydeevne til enhver pris. På dette har det fået et formidabelt ry blandt brugere på virksomhedsniveau og kommer stærkt anbefalet af avancerede udviklere også.

At være vært for et WordPress-websted med ~ 20.000 besøg og 10 GB diskplads koster $ 300 pr. År.

Besøg Kinsta

2. WPX Hosting

WPX Hosting tilbyder kun to ting – flammende hurtig WordPress-hosting og domænenavne. Deres skybaserede hosting kører på WPX Cloud, en tilpasset CDN, der kombineres for at give brugerne det ultimative inden for WordPress-ydelse. Denne vært er blevet anbefalet af berømte bloggere før og har fungeret godt i ReviewSignal-tests.

Plan for indgangsniveau hos WPX, som giver dig mulighed for at være vært for op til 5 websteder med 10 GB lagerplads, koster $ 20,83 / måned, når der betales årligt.

Besøg WPX Hosting

Hvad der skete, når folk skiftede til administreret WP-vært?

Succeshistorie nr. 1: WHSR + WP Engine

WP-motor er et af de bedste WordPress-hostingfirmaer rundt omkring, og jeg har personlig testet deres tjenester. En ting, der stod ud, var deres serverpræstationer, som vi har brugt som vært for vores søstersider Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

Tiden til første byte-resultat (TTFB) fra WebpageTest viser 224ms

Serverhastighedstesten på Bitcatcha viser et godt resultat – for det meste med 250 ms og derunder

Vi har kun haft fantastiske resultater med hosting oppetid på over 99%, TTFB (Time-to-first-byte) under 250ms og få en A + -bedømmelse på Bitcatcha Speed ​​Test.

Alle disse forestillinger uden at skulle foretage nogen ekstra finjustering betyder, at WP Engine-hosting er optimeret til WordPress-websteder.

Succeshistorie nr. 2: Intelisys + LiquidWeb

Vi er ikke den eneste, der har draget fordel af overgangen til en mere WordPress-fokuseret hosting. Intelisys er et andet firma, der forbedrede bemærkelsesværdigt med hensyn til serverydelse, da de skiftede over til administreret WordPress-hosting med LiquidWeb.

Men det går også ud over det tekniske aspekt. LiquidWeb leverede også omfattende support til Interlisys, 24 timer, 7 dage om ugen, som en del af deres pakke. Dette gav Interlisys tilliden og evnen til at fokusere på deres arbejde uden at bekymre sig om tekniske problemer.

Er administreret WordPress Hosting rigtigt for dig?

Ja:

En administreret WordPress-vært er det rigtige for dig, hvis du var på udkig efter …

1. Hastighed

Den måde, hvorpå Managed WordPress-værter optimeres, gør det perfekt at køre WordPress-websteder på. Mens de nøjagtige hastigheder har en tendens til at variere, forventer du bedre ydeevne generelt sammenlignet med delt hosting.

Kinsta-serverplacering Nogle administrerede WordPress-hosting tilbyder flere datacenterplaceringer, som kan være meget nyttige til at forbedre indlæsningshastigheder, hvis du er målrettet mod bestemte placeringer (dvs. Asien, Europa, USA osv.). Kinsta, for eksempel, tilbyder 20 forskellige datacenters placeringer der er tilgængelige over hele kloden. På den måde kan du vælge det datacenter, der bedst passer til dit publikum.

2. WordPress-fokuserede værktøjer

Fra gratis temaer til multifunktionelle værktøjer som f.eks Jet pakke, du kan forvente, at masser af WordPress-specifikke er tilgængelige til din rådighed.

3. WordPress Support

I betragtning af at du bruger WordPress, er det odds, at du har brug for WordPress-eksperter for at hjælpe dig. Med administreret WordPress-hosting er al support ekspertfagfolk i WordPress-relaterede problemer, der kan hjælpe dig.

4. Udviklervenligt miljø

Hvis du er en udvikler eller er interesseret i at knytte til dit websted, tilbyder administrerede WordPress-værter en pakke med værktøjer, der er udviklercentriske. Så hvis du vil foretage tilpassede redigeringer eller lege med dit system, kan du gøre det uden at bekymre dig om at ødelægge dit websted.

Ingen:

Mens administreret WP-hosting lyder som utopien for mange, er der grunde til, at denne type service ikke passer til dit websted. Her er de to største ulemper med en administreret WordPress-vært.

1. Pris

Overalt er administreret WordPress-hosting dyrere end delt hosting-tjenester. Dette kan overstige budgettet for bloggere eller webstedsejere, der lige er startet.

2. Kun WordPress

Som navnet antyder er administreret WordPress-hosting kun til WordPress-websteder. Hvis du overvejer at prøve andre CMS, bliver du nødt til at starte igen fra bunden.

Sådan vælges: Hvad man skal overveje Tilmelding til en administreret WordPress-vært

Som du kan se fra resultaterne af vores undersøgelse, er der en række interessante statistikker om brugere, og hvordan de opfatter administrerede WordPress-hostingtjenester.

Men hvad med dig??

Uanset om du er en lille virksomhed eller en spirende blogger, kan du retfærdiggøre prismærket for at bruge en administreret WordPress-hosting?

Svaret: Det hele afhænger af, hvad dit websteds behov er.

Så før du forpligter dig til en administreret WordPress-hostingplan, er det bedst at overveje følgende faktorer for at hjælpe dig med at beslutte, om de er værd at de ekstra omkostninger.

1. Tid og viden

Dette er ofte den største afgørende faktor for at bruge en administreret WordPress-hosting eller ej, og for om de er værd at betale lidt ekstra end de gennemsnitlige WordPress-hostingplaner.

Hvis du er en person, der er dygtig og vidende om WordPress-hosting, så er oddsene, du behøver ikke at ansætte en anden for at tage sig af de tekniske aspekter.

Mange af deltagerne i vores undersøgelse er mere end glade for at håndtere deres hjemmeside selv og mener, at administreret WordPress-hosting ikke er værd at ekstra, hvis de kan gøre det selv.

Hvis du ikke har den tekniske know-how eller bare ikke har tid til at opretholde et WordPress-websted effektivt, kan en administreret WordPress-hostingtjeneste nemt hjælpe dig med at tage sig af alle de tekniske detaljer.

Jeg er allerede vant til WordPress og kan administrere de fleste af de ting der. Jeg har været i webdesign / udvikling i årevis og har sjældent problemer i disse dage. Men jeg tror for dem, der er nye med WordPress og ikke har meget erfaring med websiderne Administreret WordPress Hosting kunne være nyttigt. – Marina Barayeva

Glad hvor jeg er! Jeg er på en dedikeret server med HostGator. Jeg nyder friheden, alsidigheden og hastigheden ved denne service. – Erik Emanuelli

Jeg har personligt teknisk nok til at styre al vores hosting selv. Jeg er heller ikke fan af WordPress-platformen, mest på grund af deres opsigende monetiseringsmodel. – Aleksey Weyman

2. Websitetstrafik

Lad os sige, at du har en WordPress-blog eller et websted, og at det oplever en enorm vækst, og at du får store trafikstød, chancerne er, at brug af en administreret WordPress-hosting muligvis er det bedre valg for dig.

Generelt er regelmæssige delte hostingplaner ikke i stand til at håndtere en enorm mængde trafik, da dine serverressourcer deles med andre brugere. Så hvis du brugte alle de tildelte ressourcer til dit websted, ender du med en side med langsom indlæsning og bliver nødt til at opgradere til en anden plan.

Med administreret WordPress-hosting kan den mængde serverressourcer, du har til din rådighed, hjælpe dig med at håndtere enorme niveauer af indkommende trafik.

Det er dog vigtigt at huske, at hvis du ikke får det høje trafikniveau konstant, så betaler du dybest set ekstra for serverressourcer, som du ikke engang vil bruge.

Det er vigtigt at være opmærksom på dit websteds trafik og aktivitet, så du kan få en bedre forståelse af, hvilke serverressourcer dit WordPress-websted har brug for.

Jeg tror, ​​det afhænger af trafikniveauet. Jeg vil bestemt overveje at betale ekstra, når min hjemmeside får regelmæssig tung trafik, som en delt hosting ikke kan understøtte og ikke er WordPress optimeret til at håndtere det. Jeg tror, ​​at delte hosting-pakker fra nogle gode hostingfirmaer er tilstrækkelige for de fleste bloggere, og at betale ekstra omkostninger for administreret WordPress-hosting ikke er omkostningseffektivt for dem. Personligt betaler jeg ikke, før jeg ser en regelmæssig kig i webstedstrafikken. – Harpreet Siddhu

Lykkedes WordPress hosting-pakker er generelt dyrere end traditionelle delte hosting-tilbud. Det kan være nødvendigt at overveje din trafikstatistik og webstørrelse, før du vælger denne hostingtjeneste. For det meste er delte hostingressourcer nok til mindre blogs. – Devesh Sharma

3. Hostingfirma Bekymringer

I vores undersøgelse listede vi en række bekymringer, som brugere kan vælge imellem (og de kan vælge for mere end én mulighed), når det kommer til hosting-bekymringer for et WordPress-websted.

Her er resultaterne der starter med de største bekymringer for de mindste:

 1. 78,3% af brugerne valgte support som den største bekymring for WordPress-websteder.
 2. 69,6% stemte lige, at sikkerhed og hastighedsoptimering er et stort problem.
 3. 30,4% er bekymrede over vedligeholdelse af deres WordPress-websted.
 4. Resten var de ting, som brugerne mindst eller ikke var interesseret i med hensyn til WordPress-websteder, såsom fornyelsesomkostninger, SSL-support, WHM og cPanel-interface.

Her er tinget, hvis du deler en masse af bekymringerne med vores undersøgelsesdeltagere, så tilmelder du dig et administreret WordPress-hosting, vil det hjælpe med at afhjælpe mange af disse bekymringer.

For det første er der masser af fordele, som du får med administreret WordPress sammenlignet med de konventionelle delte hosting-planer, såsom bedre sikkerhed, hastighed og kundesupport..

Jeg vil ALDRIG gå tilbage til konventionel delt hosting. Til at starte med, vil enhver almindelig delt vært ikke være i stand til at håndtere trafikken. Og det er utroligt vigtigt.

Men selvom jeg startede et websted fra bunden, ville jeg stadig gå med en administreret WordPress-vært, fordi alt andet også er så meget bedre. Især støtten.

For eksempel er jeg vært for BloggingWizard.com med WPX Hosting. De svarer på de fleste supportbilletter inden for 10 minutter, og deres servere er hurtige.

Delte værter har deres sted, og de er en solid mulighed, når du har et budget, men de er ikke altid så god værdi som hvad de ser ud til at være på overfladen. – Adam Connell

(Skifter ikke tilbage til konventionel delt hosting), fordi Managed er bedre for en travl blogger som mig. – Ryan Biddulph

4. Forberedelse til webstedsvækst

En faktor, du skal overveje, når det kommer til WordPress-hosting er, om du er i stand til at skalere dine hostingplaner, efterhånden som dit websted vokser også. Hvis du ofte bruger en delt hostingplan, sidder du fast med serverressourcerne med meget lidt plads til skalerbarhed.

Med administreret WordPress-hosting har du bedre skalerbarhed for dit websted sammenlignet med en delt hostingplan.

Hvis du har et WordPress-websted, der har mange besøgende, er oddset ikke, at du vil have muligheden for at skalere dine serverressourcer efter behov. Jeg vil bestemt anbefale at gå til administreret WordPress-hosting, hvis du er villig til at betale lidt mere.

Ja, jeg ville overveje at betale mere for administreret WordPress-hosting. Administreret WordPress-hosting er normalt mere højtydende og er mere finjusteret til at arbejde med WordPress. En anden vigtig fordel er, at der ofte er bedre skalerbarhed for at vokse end delt hosting. Der er flere fordele, når man sammenligner administreret WordPress-hosting med fælles delt hosting såsom sikkerhed, hastighed og bedre support.

Så kan du stille spørgsmålet, om alle har brug for administreret WordPress-hosting? Mit svar på det er: Nej, alle har ikke brug for at styre WordPress-hosting?

Hvis du har et godt besøgt WordPress-websted, ønsker mere skalerbarhed og er villig til at betale lidt mere, vil jeg anbefale administreret WordPress-hosting.

Hvis du er en nybegynder, newbie-blogger, måske har du en lille blog? Det fungerer meget godt med en delt hosting-udbyder, der koster et par dollars pr. Måned.

Vil du overveje at betale ekstra for administreret WordPress-hosting? Ja jeg ville! Administreret WordPress-hosting er en bestemt bedre løsning end delt hosting. – Peter Nilsson

5. WordPress fokuserede funktioner

En af fordelene ved at bruge en WordPress-fokuseret hostingtjeneste er, at de har en tendens til at inkludere funktioner, der vil gavne dit WordPress-websteds ydelse. Nedenfor er nogle af de WordPress-relaterede funktioner, som du kan forvente af en administreret WordPress-hostingplan.

WordPress-funktioner:

Du kan forvente at betale overalt mellem $ 19,95 / mo – $ 37,50 / mo for en administreret WordPress-plan, men ud over almindelige funktioner såsom gratis SSL giver de også ekstra funktioner såsom gratis malware-scanning og fjernelse, virksomhedsniveau DDoS-beskyttelse, og gratis CDN.

Generelt tilbyder det gennemsnitlige delte hostingfirma ikke disse tjenester som en del af deres planer. I stedet er det mere sandsynligt, at du bruger en ekstern udbyder eller tjeneste til at få alle disse funktioner (og de er tilbøjelige til at blive pebret!).

Absolut ikke (skifter tilbage til konventionel delt hosting), jeg har ikke tid til at rod med det, og ydelsen er typisk dårligere. – Shane

Jeg vil sandsynligvis ikke overveje at skifte tilbage til konventionel delt hosting (fra administreret WordPress-hosting), medmindre jeg løber tør for budgettet. Delt hosting er fantastisk til små blogs, hvor budgettet er den største bekymring og ressourcerne betyder ikke meget. Men hvis du driver et forretnings- eller professionelt websted, vil det at give dig en administreret hosting give dig ro i sindet, fuld kontrol over din blog og flere ressourcer.- Ammar Ali

(Skifter ikke tilbage til konventionel delt hosting) Simpelthen fordi Managed WordPress Hosting er mere sikker og bedre indstillet til ydeevne end konventionel delt hosting. – Abhijit Rawool

Læs til Er administreret WordPress-hosting værd den ekstra pris? på Quora

Læs til Er administreret WordPress-hosting værd den ekstra pris? på Quora

Læs til Hvad er hosting-bekymringerne for et WordPress-websted? på Quora

Resumé

Administreret WordPress-hosting kan være et fremragende arsenal, men kun hvis dit websted kræver det. Hvis du passer til alle de nødvendige krav, er det bestemt værd at de ekstra omkostninger at gå til en administreret WordPress-hostingplan. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, og Marsha Kelly er blandt webstedsejere / bloggere, der synes, at Managed WordPress hosting er værd de ekstra omkostninger.

Men hvis du begynder og stadig har en lille blog eller et websted, er det måske ikke værd at bruge alle de mange penge deri. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, og Ashley er blandt de deltagere, der ikke ville betale den ekstra pris for det.

I bund og grund er det ikke alle, der skal bruge WordPress-administreret hosting, men hvis du gør det, er det bestemt værd!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map