Undersøgelse: Ansætter bloggere freelancere?

De fleste mennesker kender nu nogen, der enten tjener deres liv som freelancer eller bruger forskellige platforme til at tjene nogle ekstra penge. Gig-økonomien er steget i de seneste adskillige år, og der er ingen tegn på, at det bremser.


Ifølge U.S. Bureau of Labor Statistics, 16,5 millioner mennesker betragtes som freelancere i USA alene. Og en Fremtidig arbejdsstyrkerapport 2018 fra Upwork viser, at næsten halvdelen (48%) af amerikanske virksomheder i øjeblikket bruger freelancere, en stigning på 43% fra 2017.

Globalt er den gennemsnitlige timepris for en freelancer $ 19. Dette skal være attraktivt nok, fordi mere end halvdelen (51%) af freelancere siger, at intet beløb ville lokke dem til at tage et traditionelt job igen.

Dette bringer os til vores seneste spørgsmål: Ansætter folk, der “blogger” freelancere? For at besvare dette oprettede BuildThis.io en undersøgelse og kom væk med nogle interessante resultater.

Brugerundersøgelse: Hvor mange penge bruger bloggere på at ansætte freelancere? Fortæl en ven

De 5 takeaways fra vores undersøgelse

Vi nåede ud til en gruppe på 22 bloggere for at lære, om de bruger freelancere, hvordan de bruger dem og deres holdninger til outsourcingsarbejde eller at holde det internt. De 5 vigtigste takeaways fra vores undersøgelse var åbne.

1- 66,7% af de bloggere, vi har interviewet, ansætter freelancere

Bloggers undersøgelseAnsætter bloggere freelancere?

Da de blev spurgt, om de ansætter freelancere, sagde et flertal (66,7%), at de gør det. Resten (33,3%) beholder alt det arbejde, de udfører internt.

Hvorfor ansætter bloggere ikke freelancere?

Af de adspurgte, der ikke ansætter freelancere, var nogle af de mest almindelige årsager, de gav for deres beslutning:

 • Jeg nyder at gøre det selv
 • Budgetbegrænsninger
 • Bekymringer for arbejdets kvalitet
 • Outsourcing mangler ægthed

2- 50% af bloggerne bruger mindre end $ 500 månedligt

Hvor meget bruger bloggere hver måned på at ansætte freelancere?

Halvdelen (50%) af respondenterne svarer, at de bruger under $ 500 pr. Måned på freelancere. 25% bruger mellem $ 1.001- $ 3.000, 18,8% bruger mellem $ 501- $ 1.000, og de resterende 6.2% bruger over $ 5.000 månedligt.

3- Upwork, Fiverr, Peopleperhour og Freelancer.com er mest populære blandt bloggere

Hvor ansætter bloggere deres freelancere?

Størstedelen af ​​de bloggere, vi interviewede, bruger Upwork (31,3%) til at spejdere og ansætte egnede freelancere. Den næst mest populære platform er Fiverr (18,8%), efterfulgt af Freelancer.com og Peopleperhour (begge med henholdsvis 12,5%).

Både Upwork og Fiverr tilsammen har taget mere end 50% af aktierne.

4- Facebook-grupper, LinkedIn og community er de andre steder, hvor folk ser efter outsource

Mens der er online platforme designet til at forbinde freelancere med klienter, er disse ikke de eneste steder disse to grupper finder hinanden. Ifølge undersøgelsen er de andre måder, bloggere lokaliserede freelancere:

 • Facebook-grupper
 • Lokale samfund
 • En personlig eller professionel reference
 • LinkedIn

5- Den mest populære outsourcede opgave er webdesignrelateret arbejde efterfulgt af indholdsskrivning

Hvad er de opgaver, som bloggere outsourcet?

Bare fordi vi undersøger bloggere, betyder det ikke nødvendigvis, at de outsourcer indholdsoprettelse (nogle gør). Blogs er onlineegenskaber, der kræver grafik, SEO og andre specialiserede færdigheder for at overgå deres jævnaldrende.

Nogle af de mest almindelige opgaver, som bloggere outsource, inkluderer:

 • Design (website, logo, anden grafik) – 81,3%
 • Indholdsskrivning – 62,5%
 • Webudvikling – 50%
 • Sociale medier – 50%

Brug for hjælp til at finde og ansætte freelancere?

Til tider kan det være mere fordelagtigt at ansætte en freelancer end at have internt personale eller selv udføre en opgave. Freelancere kan arbejde, hvor de er hjemme (generelt derhjemme), hvilket skærer ned på dit overhead, og mange har nogle specialiserede færdigheder, som de bringer til bordet.

Men nogen, der kalder sig selv “freelancer”, betyder ikke nødvendigvis, at de vil give dig det, du ønsker og har brug for. Husk – der er millioner af freelancere, der arbejder i koncernen, så der er en god chance for, at nogle af disse arbejdere er meget bedre end andre.

Så hvordan finder du det bedste talent? Her er nogle tip, som vi har samlet fra respondenterne.

1. Definer dit anvendelsesområde og vide, hvad du har brug for

Det bliver svært at få kvalitetsarbejde, hvis du ikke kan kommunikere, hvad du har brug for til en freelancer. Før du ansætter, er det vigtigt at have en klar oversigt over den opgave, du vil outsource. Skriv dit omfang klart, og angiv frister for færdiggørelse. Årsagen bag er at undgå forvirring mellem dig og freelancerne.

En anden grund til at have et klart defineret omfang er at undgå dig selv fra at være et omfangskryp. Du er måske ikke opmærksom på, at de fleste projekter opgives på grund af den ukontrollerbare efterspørgsel og ændringer i omfanget. Som sådan er her tip fra vores respondent:

Vær så detaljeret som du kan i dine krav, da dette vil hjælpe med at få projektet til at gå glattere og forblive på rette spor. Det hjælper også med at sætte forventninger til, hvad den / de endelige leverbare (r) skal være. – Chris Makara

Vær meget klar over, hvad du leder efter, hvordan det er at arbejde for dig, og hvad du forventer i form af et løbende forhold. Jo mere specifik du kan få, jo bedre. Jeg gør det også til et punkt at angive lønnsatsen i mine indledende meddelelser for at sikre os, at vi er i den samme ballpark for ikke at spilde hinandens tid. – Maddy Osman

Sørg for en god pasform ved at stille forventninger og sikre, at de reagerer hurtigt på kommunikation. – Vinay Koshy

2. Søg omkring platforme eller dit netværk efter talenter

Som du kan se fra undersøgelsesresultaterne, er der mange forskellige steder at finde en freelancer. Når du ansætter på freelance-websteder, er et af de mest værdifulde tip at læse prøver og anmeldelser. Anmeldelser er den bedste indikator for ydeevne, fordi de kommer fra tidligere betalende kunder som dig selv.

Her er nogle af de populære lejeplatforme, hvor du kan begynde at lede efter talenter:

oDesk

upwork - platforme til at ansætte freelancereUpwork er den førende freelancing platform, hvor du kan kigge efter dygtige freelancere og professionelle agenturer til alle mulige opgaver og projekter (besøg online).

Fiverr

fiverr - freelancing platformFiverr er et freelance community med mange talentfulde freelancere og fagfolk. Ofte tilbyder Fiverr hurtige, kortvarige og budgetmæssige tjenester, som mange arbejdsgivere foretrækkede (besøg online).

Hvis du vil grave dybere forskellen mellem begge platforme, skal du læse vores artikel Upwork vs Fiverr. Selvom du muligvis har brug for freelancerne til at arbejde med den specifikke platform som en af ​​vores respondenter her:

Jeg er ikke særlig, jeg bryder mig bare om, at de tager SimbiRicky

Ud over platformene, hvad vores respondenter har at sige, når de søger efter freelance-kandidater?

1) Undersøg først om VA. Hvordan fungerer de? Hvordan de ønsker at få betalt? Hvor lang tid vil de investere? Hvor meget engagement spørger de fra dig? 2) Hvis du leder efter VA, vil jeg sige, ikke gå efter en billig. Husk altid, at kvalitet ikke kommer med mindre. Du får det, du betaler for. Det er min største læring indtil videre. 3) Kontroller anmeldelser, hvis du lejer en exp VA. Men tøv ikke med at arbejde med en ny. Ny VA arbejder så hårdt for at gøre dig lykkelig. 4. Ingen forhandlinger med nye VA. – Bhawana

Den første ting til enhver outsource webudvikling er at vælge den rigtige outsourcing-partner. Bed dem derefter om tidligere henvisninger, f.eks. Klienter og tidligere produkter. Glem ikke at evaluere kommunikationsstrømmen, da det er smertefuldt og tidskrævende at gå gennem klageprocessen. – Jerry Low

Kvalitet på udført arbejde og aktualitet – Enstine Muki

Oplev og priser – Azlinas Miswan

3. Match dine krav til deres oplevelse

Hvis du har brug for nogen til at kode igen dit websted, kan det være en god ide at ansætte en kode i stedet for en grafisk designer. Du ønsker måske en, der kan håndtere din økonomiske regnskab med BigCommerce i stedet for traditionel bogføring.

Med andre ord, match jobbet med freelancers færdigheder og erfaring. Hvis du har et klart krav skrevet, ligesom det, jeg har nævnt på det første punkt, kan du gennemse freelancer-profilerne for at finde de passende kandidater.

Et eksempel på en freelancer-profil og erfaringer, som kandidaten har. Læs omhyggeligt for at finde ud af, om det er den rigtige kandidat til din opgave (kilde).

Hvis du leder efter freelancere med specifikke kompetencer, her er et eksempel på niche-freelancing platform:

Codeable

Kodbar - freelance platformKodbar er freelancing-platformen for dem, der har behov for WordPress-færdigheder. Hos Codeable kan du finde WordPress-eksperter, der kan hjælpe dig med WordPress-relaterede problemer (besøg online).

Derudover er det, hvad nogle få af bloggerne har at sige om dette:

Først skal du undersøge. Tjek deres portefølje, og hold en samtale for at sikre, at freelancerne kan gøre det, du ansætter dem til. For det andet skal du have en kort og klar frist. Angiv altid fristen et par dage, inden du har brug for indhold for at give noget vrikkerum. – Sharon Hurley Hall

Se efter en erfaren freelancer, der har de rette færdigheder til dit job. – Bill Acholla

Glem ikke at interviewe dem. – Joe Kok

4. Sorter gennem freelancerne og interview dem

Det er rigtigt, glem ikke at interviewe den kandidat, der er på listen!

Da du sandsynligvis får masser af interesse for dine stillinger eller projekter, vil du interviewe dine endelige kandidater, før du ansætter nogen. Her er et par spørgsmål, du kan stille, inden du beslutter dig:

 • Hvordan ville din sidste klient bedømme dig?
 • Hvad er din typiske behandlingstid?
 • Hvordan holder du mig opdateret?
 • Hvilken tidszone arbejder du i?
 • Hvordan ser du denne position på lang sigt?

Vær opmærksom på deres svar, og antag ikke, at kandidaterne har den samme arbejdskultur med dig. Med disse grundlæggende spørgsmål kan du lære mere om kandidaterne og sætte grundlaget for bedre outsourcing-relationer.

Yderligere tip fra vores respondent om denne sag inkluderer:

Tag dig tid til grundigt at veterinere mennesker. Når du ansætter på freelance-websteder – og især når du ansætter forfattere – vil du ofte løbe ind i situationer, hvor de delte prøver ikke faktisk er ting, som ansøgeren har skrevet. Du vil også løbe ind i scenarier, hvor ansøgere deler eksempler på ting, som de faktisk har skrevet, men at de er blevet så kraftigt redigeret af en anden, at de endelige udkast adskiller sig nat og dag end de originale artikler. – Tabitha Naylor

Jeg foretrækker at ansætte et par stykker og derefter give dem alle den samme opgave for at finde de bedste blandt de shortlistede. Sørg også for, at du har noget underligt i din jobbeskrivelse for at filtrere dem, der ikke læser det hele (fx: start dit følgebrev med Irlands hovedstad) – Khalid Farhan

5. Oprettelse af et langsigtet forhold

At ansætte en freelancer er en smule arbejde, så det er ikke noget, du vil gentage, hver gang du har brug for en opgave. Der er værdi i at etablere langsigtede forhold til disse arbejdstagere.

Hvis du vil opbygge et langsigtet forhold til freelancere, her er nogle statistikker, du skal være opmærksom på. Ifølge MBO-partnere, freelancerne forventer mere af deres klient, bortset fra monetære, for eksempel:

 • At få deres arbejde værdsat – 96%
 • Kontrol over deres tidsplan – 89%
 • Kontrol over deres arbejde – 88%
 • At blive behandlet som et teammedlem – 83%

Kort sagt skal du have tillid til deres ekspertise.

Her er nogle yderligere tanker fra en af ​​de adspurgte:

Når du ansætter nogen, skal du tænke på lang sigt. Tag ikke nogen i kun 1 eller 2 måneder (eller til 1 eller 2 projekter). Træne dem, lære af dem, og prøv at holde dem så længe som muligt. Ikke kun det bygger et sundere forhold, men de tager dit arbejde virkelig alvorligt. – Anil Agarwal

6. Tag ikke en beslutning baseret på pris alene

Brug af freelancer kan være en overkommelig måde at få arbejde udført på din blog, men det betyder ikke, at du vælger den billigste mulighed. I stedet ønsker du de erfarne freelancere, der er i stand til at passe til dine behov.

Du kan finde en tilfældig freelancer, der kan løse dit problem til halve prisen for en erfaren person. Men chancerne er, at resultatet af løsningen også vil være klart mindre professionel.

Dette siger en af ​​respondenterne i sagen om sagen:

Samme som ‘køb rart, så du ikke køber to gange’ – ansæt gode freelancere, så du ikke bruger mere på at ordne dårligt arbejde. – Suraya

Brug for hjælp til at ansætte freelancere? Tag ikke din beslutning baseret på pris alene. Lær hvorfor. Fortæl en ven

Afsluttende tanker

Ikke alle virksomheder (blogging er en virksomhed) er ivrige efter at ansætte freelancere, men du kan ikke gøre alt selv og forvente at have et ekstra minut på din dag. Heldigvis har teknologi skabt et grundlæggende skift i den måde, vi nærmer os arbejde, hvilket betyder, at du kan få kvalitetshjælp til din blog til en overkommelig pris.

Lad os dog se, hvad der er nogle af grundene til, at bloggere ikke ansætter freelancere:

At skrive er så let og sjovt for mig, at jeg gør det selv. Jeg har skrevet over 10.000 artikler i løbet af min online-karriere, så jeg skriver gratis og nemt – Ryan Biddulp

Jeg tror, ​​at ægthed er nøglen til succes, især når vi taler om indholdsmarkedsføring. Jeg anbefaler altid, at bloggere offentliggør indlæg, der taler om deres oplevelser, meninger og viden. Og det er derfor, jeg ikke favoriserer at ansætte tilfældige freelancere til mit indholdsbehov. – Shane Barker

Publikum er intelligent. De vil selv bemærke det mindste skift i tone og den tilsyneladende mangel på ægthed. Det er vigtigt for mig at kommunikere min sandhed, og det er noget, der kan opnås ved at ansætte freelancere. – Rhode InStyle

Jeg har ikke brug for en i øjeblikket. Jeg vil i fremtiden, og jeg er bekymret for, at det vil tage for meget tid at træne dem til det, jeg har brug for. – Ileane B. Smith

Budgetbegrænsning og kvalitet af skrivning – Yan Jian

Fordi jeg kunne gøre det selv. – Wong Zhi Xin

Selv hvis du har været en af ​​dem, der er mest modstandsdygtige overfor at ansætte en freelancer, burde disse resultater være mad til tanke. Dine kolleger bruger i stigende grad online platforme og andre ressourcer til at oprette forbindelse til fagfolk for at øge kvaliteten af ​​deres websteder og forbedre den samlede oplevelse for deres websteds besøgende.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map