Sådan laves en spil-app gratis online (og værktøjer til at komme i gang)

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor apps til mobilspil er så populære? Der er selvfølgelig en grund til det. Den mobile gamingindustri betragtes som den mest lukrative og største forretningsmulighed for potentielle indtægter. Flere og flere virksomheder, der benytter sig af mobile gaming-apps, da det globale spillemarked forventes at generere $ 152,1 milliarder ind 2019.


De stadigt voksende tal, der tilskynder virksomhederne til at producere meget engagerende mobile gaming-apps til brand-promovering. Da rentabilitet er den centrale overvejelse for udvikling af mobilspil-app.

Derfor er det bydende nødvendigt at fremstille et mobilspil med meget fængslende og vanedannende funktioner, og slående brugeroplevelser tilføjes bestemt til denne liste over mest ønskede funktioner.

I denne artikel vil du udforske, hvordan man med succes fremstiller en mobil-app. Lad os starte med disse succeshistorier til din inspiration.

Verdens mest succesrige apps til mobilspil

1. Candy Crush

candy crush - hvordan man laver en mobilspil-app gratisKilde: Polygon

Candy Crush blev lanceret i juni 2016, og indtil i dag er spillet stadig folks favorit og viser endnu ingen tegn på stop. Hemmeligheden bag succesen med Candy Crush er det enkle koncept, der holder spillerne tilbage for mere.

Oprindeligt giver spillet brugere mulighed for blot at matche de tre samme farve slik. Brugere fandt tilfredshed efter at have gennemført hvert niveau. Senere, når brugerne passerer forskellige niveauer, begynder de at låse op for forskellige funktioner, der er spillets vanedannende kraft. Brugere krævede også at sende Candy Crush-anmodninger til vennerne om at låse op for liv. Alt i alt er farver, design, lydeffekter og funktioner ret engagerende og bliver årsagen til appens succes.

2. Clash of Clans

Clash of clans - hvordan man laver en mobilspil-app gratisKilde: Reddit

Appen Clash of Clans drevet af Supercell blev den mega-sælger-app i 2012. Appens succeshemmelighed er dens multiplayer-funktion, gode gameplay, koncept, grafik og brugervenlighed. Derudover genererede både Clash Royale og Clash of Clans et overskud på $ 635 millioner på en omsætning på $ 1,6 milliarder i 2018.

Disse var få eksempler på verdens mest succesrige mobilspil-apps, der tjente store indtægter. Nu skal du overveje at oprette din gaming-app, ikke? Hvis ja, så er her en komplet oversigt, der beskriver måderne, hvorpå man kan lave en gratis spil-app med succes.

Sådan laves en spil-app gratis

Før du tager dig på mobil spil-app udviklingsrejse, lad os forklare dig noget vigtigt. Stort set opretter mange af os mobile spil-apps for at generere en vis indkomst, og til det har du brug for en lige indtægtsstrategi.

Opret indtægtsstrategi til din mobilspil-app

Hvis du opretter din mobile gaming-app til profitformålet, skal du først oprette din indtægtsstrategi. Indtægtsstrategien hjælper dig med at finde ud af, hvordan du kan opnå maksimal fordel ved hjælp af appen.

Når du udvikler et mobilspil, investerer du nogle omkostninger, for at gendanne det, skal du have en indtægtsstrategi. Vælg mellem følgende mest almindelige måder for at designe den opretstående monetiseringsstrategi.

 • Køb i appen – Køb i appen er en god måde at tjene penge på spillere. Køb i appen er en tilgang, der giver spillerne mulighed for at købe virtuelle produkter til det bestemte spil, hvorigennem udviklere kan generere penge.
 • Medtag annonceindholdet – En anden god måde at generere indtægter fra spil-apps er en reklame. Du kan kombinere annoncer med køb i appen. Sammen fungerer begge strategier utroligt, men sørg for at medtage de mest relevante annoncer, ellers får du ikke de ønskede resultater.
 • Premium versioner – Premium-versioner giver spillerne mulighed for at tage en demo af dit produkt og derefter betale, hvis de ønsker at spille videre.

Værktøjer til at komme i gang med

For at udvikle dit næste mobilspil, kig på denne hurtige guide, der viser dig nogle vigtige værktøjer til at oprette din spil-app.

1. En computer

Først og fremmest har du brug for et system til at installere spillemotoren på det. Du kan have en pc eller Mac til det. Husk, at der er visse spillemaskiner, der kun fungerer på en pc eller en Mac, de understøtter ikke begge systemer.

2. En smartphone

Den næste ting, du har brug for, er bestemt en eller to smartphones til at teste spillet på din krævede platform. Hvis du vil køre din app på både Android og iPhone, er det værd at sikre, at den kører godt på begge platforme.

3. En udviklerkonto

En udviklerkonto er påkrævet, hvis du vil indsende din gaming-app. Indsendelse i Play Store kræver $ 25 for livet og $ 99 pr. År for App Store. Det ligner ikke App-producenter, du skal være ansvarlig for opdateringerne for at sikre dig, at spillet kører på alle enheder. Dette kan kræve forskellige nye opdateringer årligt.

4. Værktøjer til design af spil

Uanset om du er villig til at udvikle et 2D- eller 3D-spil, skal du have robuste spilaktiver for at det skiller sig ud på markedet. Spilleaktiverne kan omfatte spilfigurer, musik, baggrund og menuer.

5. Webhosting

Afhængigt af arten af ​​spilappen, hvis dit spil kræver, at du gemmer data online, f.eks. Brugerprofiler, aktivitetshistorik osv., Er en pålidelig webhosting nødvendig. Hosting kan leveres i mange former, fra databaselagring til serverydelse, hvad du har brug for afhænger meget af den funktion, du udvikler.

Ellers, hvis en standard standalone offline spil-app som Tetris, behøver den ikke.

6. Spilmotor

Spillemotoren er det vigtigste værktøj til udvikling af din mobile spil-app. Der er forskellige spilmotorer tilgængelige på markedet afhængigt af dine spilapp-krav; du kan vælge mellem den mest basale til ekstremt sofistikerede spillemotor.

Du kan kategorisere din spilmotor baseret på følgende funktioner:

Spilleskabelon

Spilleskabelonen er måden at komme i gang på. Det giver dig ikke mulighed for at foretage flere ændringer undtagen for tegn, musik og baggrund. For at vælge spilskabeloner kan du tjekke mange online løsninger som AppyPie eller ChupaMobile.

Derudover er der få WordPress-spilskabeloner, der er nyttige for begyndere. Nogle gode eksempler nævnes nedenfor:

Arcane mobilspil app skabelonUforståelige mobilspil-appskabelon

Arcane den robuste WordPress-spilskabelon indebærer fantastiske funktioner og muligheder for at skabe massive spillefællesskaber. Det er en god skabelon for dem, der ønsker at oprette turneringer og holdkrig. De vigtigste funktioner i Arcane-skabelonen er:

 • Nem holdkrig og oprettelse af turneringer
 • Tilpassede brugerprofiler
 • Tilpassede teamsider
 • Frontformer
 • Fuldt responsivt design
 • Visuel komponist PB
 • Sidefodsindstillinger
 • Ubegrænsede farver
 • SEO muligheder
 • Cross-browser kompatibel
 • Animerede billeder og ikoner
 • Ét klik installation

eSport-mobilspilsskabeloneSport mobilspil-appskabelon

eSport er en anden spillwebstedskabelon, der er velegnet til begyndere. Det leveres med et upåklageligt brugervenligt materiale, der giver dig mulighed for at gøre ting på din måde, mens du opdaterer dets look, som du ønsker. eSport tilbyder robuste funktioner, herunder: ubegrænset spil, inventar, spillere og skydere, sponsorsektion, listen over funktioner kan være uendelig.

Træk og slip

For begyndere er træk og slip en velegnet tilgang. Det giver dig en liste over handlinger, og du behøver kun at anvende den på dine spilobjekter. Antag, at hvis du udvikler en 2D-firkant, vil træk og slip-fremgangsmåden lede dig med nogle retninger. Det vil vise dig, at hvis du trykker på en bestemt tast, vil din firkant begynde at hoppe.

Visuel scripting

Visuel scripting er en nem proces, der giver mulighed for at kode uden kodning. Det er en avanceret løsning, der giver dig mulighed for at oprette noder, der repræsenterer handlinger for dine spilobjekter. Det viser et diagram, der repræsenterer enhver aktivitet, der finder sted i dit spilvindue.

Coding

Nu er den vigtigste funktion i spillmotoren kodning. Hvis du bare ønsker at udvikle en app til indtjeningsformålet, kan du vælge en spilmotor, der tilbyder simpelt scriptingsprog, der er let at forstå for begyndere. Hvis du imidlertid ønsker at se dig selv som en professionel udvikler, skal du begynde at lære at kode for en spil-app.

Læs tip af @CubixWorldwide – Værktøjerne og spilleskabeloner til at lave en spil-app gratis. Fortæl en ven

Eksempler på spilmotorer

Som nævnt tidligere er spilmotoren den vigtigste ting, når du opretter din spil-app. Hvis du ikke har nogen idé om, hvilken spillemotor der er bedst for dig, så kig hurtigt på et par anbefalinger.

1. GameSalad

spil salat - Eksempel på spilmotorKilde VB

Det er et godt stykke for begyndere. GameSalad har træk og slip-menu med en intuitiv grænseflade. Det bedste er, at det består af en mobilfremviser, der giver dig mulighed for at teste dit spil på forskellige enheder.

2. BuildBox

BuildBox - Eksempel på spilmotorKilde: Buildbox

BuildBox er en ny spilmotor og listede 100 spil ved hjælp af deres platform, og få af de spil fik top downloads i App Store inklusive The Line Zen og Color Switch. BuildBox omfatter flere funktioner, herunder træk og slip, spilskabeloner, fantastisk brugergrænseflade, 2D-grafik (sprites) editor og animator.

3. GameBuilder Studio

Gamebuilder Studio - eksempel på spilmotorKilde: Gamebuilder Studio

GameBuilder Studio anvender visuel scripting derfor, for at komme i gang med det skal du tjekke alle videotutorials bare for at få det grundlæggende. GameBuilder Studio indbefatter følgende funktioner visuel editor, spilfysik, plugin-markedsplads, gode tutorials, 2D-animationer.

4. CryEngine

Cry Engine - eksempel på spilmotorKilde: Cry Engine

CryEngine er en alt-i-en-spilmotor, der giver brugerne den fulde kildekode til motoren sammen med komplette funktioner uden royalties, ingen forpligtelser og ingen licensafgifter til gengæld. CryEngine-funktionerne inkluderer Sandbox og værktøjer, Visuals, figurer og animationer, platforme og Audio / fysik.

5. Godot Engine

Godot Engine - eksempel på spilmotorKilde: GitHub

Godot Engine er en avanceret, kraftfuld spilmotor. Det er en multi-platform, 2D og 3D open source spilmotor. Godot Engine leverer et sæt af nogle detaljerede værktøjer, inklusive noder til en række tilpassede adfærd, fleksibelt scenesystem, visuel redigerer, live redigering og andre brugerdefinerede værktøjer. Det er en god gå til at oprette meget professionelle mobilspils-apps.

Brug disse spilmotorer til at oprette gratis spilapps >> GameSalad, BuildBox, CryEngine osv. Udforsk mere. Fortæl en ven

Vær klar til at oprette din næste spil-app

Mobilspil er interessante nok ikke kun for spillerne, men også for udviklerne. Hvis du ikke er for meget i udviklingsprocessen, er der tilgængelige platforme, som ikke kræver kodning, og du kan oprette et vidunderligt produkt ved hjælp af nogle færdige skabeloner.

I tilfælde af at spiludvikling er din lidenskab, kan du lære at kode med millioner af tilgængelige online ressourcer. Brug lidt tid på at oprette den næste største mobilspil-app og nyd din oprettelse. Det kan være en chance for at gøre din mobile game-app til en rentabel forretning.

Rameez Ramzan er Assistent Manager – Digital Marketing hos Cubix, et Washington-baseret berømt software- og produktudviklingsfirma. Han har specialiseret sig i betalt markedsføring, SEO og SMM og site audits for at hjælpe sider med at yde bedre. Opret forbindelse med Rameez på LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map