Pocket leverer dropshipping på et andet niveau

Som en relativt ny virksomhed, Spocket kunne let have været forkert som en anden sulten opstart, der prøver at gøre det stort på det lukrative marked for dropshipping-service.


Men da vi kom til at tale med CEO Saba Mohebpour, det gik op for os, at de ikke kun er et teknologifirma, der ønsker at gøre deres store pause. Faktisk har Spocket ført anklaget for at revolutionere den måde, dropshipping håndteres, og har haft succes med at gå sammen med det.

Vores interview går dybt ind i oprindelsen af ​​Spocket, og hvordan de indstiller sig til succes ved at stå ud i et hav af dropshipping-tjenester, mens de stadig passer ind.

Hjemmeside for Spocket

Origins of Spocket

Mens virksomheden blev officielt grundlagt i 2017, havde ideen til Spocket været i værker af administrerende direktør og grundlægger Saba Mohebpour i løbet af hans college-dage tilbage i UBC.

Mohebpour minder oprigtigt om, hvordan en YouTube-video har været katalysatoren for ham at vove sig ind i programmeringsverdenen.

(Jeg var) inspireret af en YouTube-video af en 17-årig, der solgte en app til Yahoo, jeg begyndte at lære programmering og startede en app kaldet Vendchat. Mens vi måtte lukke det, lærte jeg meget gennem oplevelsen og voila! Spocket blev født.

Men inden Spocket rent faktisk kunne starte, var der spørgsmålet om at blive bekendt med e-handelsmarkedet og prøve at bryde ind i branchen.

For Mohebpour og team var det logiske skridt at etablere en online butik, men de indså hurtigt, at det at finde betroede leverandører, manuelt bestilte hvert produkt, opbevare lager: det hele virkede utroligt upraktisk for et firma, der stadig prøver at finde sin base.

Saba Mohebpour, grundlægger af Spocket, og teamet.

Det var under hans undersøgelse, at Mohebpour indså, at det var et enormt problem for et antal detailhandlere at holde lager. Dette var den gnist, der var nødvendig for at etablere grundlaget for Spocket: en løsning uden risiko for e-handel.

Som med de fleste nystartede virksomheder, måtte Spocket håndtere et par ujævnheder langs vejen, før de etablerede sig, men en bestemt vejbumpe var helt ude af deres hænder. Det var i løbet af Seattle Techstars-program, som virksomheden blev accepteret for i december 2017, at Mohebpour havde problemer med at deltage på grund af strengere rejsepolitikker.

Heldigvis virkede det hele til sidst.

”At være iransk statsborger på det tidspunkt og med Trumps nye politikker på plads – jeg kunne ikke klare det. Men mit team deltog på firmaets vegne! Vi har lige erobret nye højder siden da – fra vores fantastiske finansieringsrunde til væksten i antallet af detailhandlere på vores platform. Det er et ekstremt spændende projekt! ”Tilføjede han.

Skiller sig ud mens du passer ind

At sætte foden i dropshipping-branchen var naturligvis mere end bare at skabe et firma og levere en service til det. Teamet hos Spocket var nødt til at forstå, hvilke problemer der ligger ud over “at holde lager” og “holde risici nede” for en online detailhandler.

Hvis de ønskede at skille sig ud blandt havet af dropshipping-tjenester og passe perfekt til en klient- eller kundebehov, havde de brug for at forstå, hvad der er de største problemer i dropshipping, og hvordan Spocket agter at tackle dem anderledes.

Dropshipping har generelt været begrænset til kinesiske leverandører. De månedlige leveringstider fungerer ikke nøjagtigt i dette århundrede med øjeblikkelig tilfredsstillelse. For at detailhandlere skal have en rimelig chance for succes i lyset af giganter som Amazon, skal leveringstiderne være korte og konkurrencedygtige.

Præferensen for lokale produkter sammen med kvalitetstestede, etisk fremstillede produkter stiger, og i lyset af dette ombordbragte vi leverandører primært fra USA og EU for at reducere leveringstid og sikre kvalitet er ikke et problem.

At placere sig selv som en service, der ikke kun giver bedre leveringstid men også lokale produkter, der er af høj kvalitet, gør dem et skridt over den gennemsnitlige dropshipping-service.

Pocketplan og prisfastsættelse fra marts 2019 (kilde)

Men holdet hos Spocket var ikke tilfreds med det. Især Mohebpour indså, at en masse af leverandørernes emballage har en tendens til at overskygge forhandlerens brand. For at bekæmpe det har de oprettet partnerskaber med centrale leverandører, så der kun bruges neutrale pakker, og forhandlerens faktura tilføjes kassen af ​​leverandøren.

For at tilføje kirsebæret ovenpå gør Spocket det let for købmænd at kontrollere produkterne selv, før de tilføjer det til deres butik ved hjælp af prøveordrer, der er tilgængelige lige på deres søgeside.

Ved at tackle alle disse problemer og levere en service, der leverer både kvalitet og hastighed, indstiller Spocket sig til at være den ultimative dropshipping-service for online detailhandlere.

Ikke bare en service, men en løsning

Trods Spocket kører på alle cylindre, mistede Mohebpour og hans team aldrig synet af, hvad virksomheden havde til formål at være. Og det skal være mere end blot en anden servicevirksomhed, men snarere en løsning for detailhandlere.

Det betød, at de knækkede hovedet om, hvordan man løser et problem, der har plaget online detailhandlere i lang tid.

Vi løser $ 1,1 billioner problemet med lagerforvrængning, skaber en service, der giver iværksættere mulighed for at opbygge deres brand mens dropshipping, kildekvalitetsprodukter fra lokale leverandører og hurtig levering.

Spocket automatiserer alle de ‘kedelige’ forretninger, så detailhandlere kan fokusere på marketing, branding og konverteringer.

Det er en kæmpe opgave for en virksomhed, der kun er over et år gammel (!), Men for Spocket handler det ikke kun om at være en anden succeshistorie, det handler også om at bygge bro mellem mellemhandlere og det digitale marked.

”Vi har været en del af denne store e-handelsrevolution, der tillader enhver med en internetforbindelse at starte en butik og gøre den stor. Vi sørger for, at din oplevelse som forhandler er uden hikke inden for produkt sourcing og levering! ”

Produktplatform hjælper detailhandlere med at købe produkter

Men til sidst på dagen, hvad der motiverer Spocket er deres brugere, og Mohebpour fortæller os, hvor vigtigt og glædeligt det er at se detailhandlere, der bruger Spocket til deres online forretninger.

”Vores største motivation er at styrke iværksættere: At være vidne til tusinder af detailhandlere, der sparker i gang med deres forretninger gennem Spocket, er surrealistisk. Vi er meget taknemmelige og forbløffet over antallet af fantastiske butikker, der lagerfører Spocket-produkter og gør dem til deres egne med deres unikke stil. ”

Med en nul upfront-omkostning, automatiseret behandling og verificerede produkter har Spocket været i stand til at skære ned butikets bygningstid med halvdelen og give pålidelige kilder til detailhandlere: den indflydelse, de faktisk har på markedet, får dem til at skubbe for at opnå mere!

Opnå succes og bryde milepæle

Spocket har kun eksisteret i omkring et år, men de har allerede formået at klæbe op en hel del milepæle og succeser. CEO Mohebpour minder oprigtigt om, hvordan de formåede at vinde investorer under Techstars-programmet og udvide sig til WooCommerce.

Spockets hele rejsen har været en enorm rutschebane – med min manglende evne til at gå til Techstars-programmet, på trods af at jeg kom til at afslutte en runde på 1,5 millioner med investorer som Mistral Venture Partners, 7 Gate Ventures, Panache Ventures og Plug and Play-acceleratoren.

… vi udvidede til WooCommerce sidste måned (august 2018), hvilket gav flere detailhandlere mulighed for at strømline deres forretning, og det er en stor milepæl.

Spocket Shopify-app (Hent)

Spocket WordPress-plugin (Hent)

En anden enorm milepæl for Spocket nåede 25.000 detailhandlere på mindre end et år, med antallet fortsat stærkt. Det er tilstrækkeligt at sige, at deres hårde arbejde lønner sig.

I dag understøtter Spocket forhandlere på alle fem kontinenter ved at hjælpe dem med at lancere og skalere deres online butikker. Med hensyn til teamet selv har de udvidet fra et team med to medlemmer med en central placering i Vancouver til 11 medlemmer med designere i Indien, udviklere i Brasilien og operationer i Filippinerne. Alle viser også virksomhedens styrke i mangfoldighed.

Bygning for fremtiden (og for brugerne)

Så meget succes som Spocket i øjeblikket nyder, har Mohebpour og team stadig øjne på fremtiden, som de planlægger store ting for virksomheden.
Saba Mohebpour, grundlægger af Spocket

”Vi planlægger at bringe Spocket til andre platforme, bortset fra WooCommerce og Shopify, så uanset hvor en iværksætter er på internettet, kan de vokse hurtigere med Spocket.

Vi er opsat på at opbygge en videnbase, som detailhandlere kan referere til, når de begynder på denne episke rejse, og vigtigst af alt ser vi frem til at levere hurtige løsninger til flere detailhandlere over hele kloden. ”

En vigtig del af opbygningen af ​​en bedre platform med Spocket er at forstå deres brugere. For små til mellemstore virksomheder betyder det at placere sig selv som den perfekte platform til at hjælpe brugerne med at udvide deres forretning.

Spocket er bygget til at hjælpe små til mellemstore virksomheder i skala.

Efterhånden som virksomheder vokser, bliver det temmelig svært at spore lagerbeholdning eller individuel proces hver ordre: vi administrerer og automatiserer alt det manuelle arbejde, så købmænd kan udøve al deres opmærksomhed i reklame, marketing, butikoptimering, kundebeholdning: alt det vigtige dele af at køre en vellykket online butik.

Mohebpour fortsætter, ”Detailhandlere kan tilføje produkter fra flere leverandører uden besvær med tilladelser og kontrakter, da vi har håndteret det: dette gør det muligt for et større udvalg af produkter at være tilgængelige for detailhandlere, for ikke at nævne, vores eksklusive dybt nedsatte priser. Hurtigere, glattere og bedre virksomheder har været resultatet af Spocket! ”

Dropshipping på et andet niveau

Det er svært for enhver virksomhed eller opstart at skille sig ud, når du står over for et hav af konkurrenter, men på trods af at hun kun er et år gammel, har Spocket formået ikke kun at gøre netop det med deres dropshipping-tjeneste, de gør det hele forskellige niveauer.

Men at nå det niveau af succes var ikke let, og det hele var afhængigt af som et virkelig lidenskabeligt team. CEO Saba Mohebpour siger det bedst, når man beskriver folk hos Spocket:

Vi er et team bestående af lidenskabelige, nysgerrige mennesker fra hele verden; vi lytter til vores kunder og er konstant engageret i at udvikle Spocket til en bedre version af sig selv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map