Hvordan lage en spillapp gratis online (og verktøy for å komme i gang)

Noen gang lurt på hvorfor mobile spillapper er så populære? Det er en grunn til det selvfølgelig. Mobilspillbransjen anses som den mest lukrative og største forretningsmuligheten for potensielle inntekter. Flere og flere virksomheter utnytter fra mobile spillapper siden det globale spillmarkedet forventes å generere $ 152,1 milliarder dollar 2019.


De stadig voksende tallene som oppmuntrer bedrifter til å produsere svært engasjerende mobile spillapper for merkevarefremming. Siden lønnsomhet er det viktigste hensynet til å utvikle mobilspill-appen.

Derfor er det viktig å lage et mobilspill med svært fengende og vanedannende funksjoner, og slående brukeropplevelser er definitivt lagt til i denne listen over mest ønskede funksjoner.

I denne artikkelen vil du utforske hvordan du lykkes med å lage en mobil spill-app. La oss starte med disse suksesshistoriene for inspirasjon.

Verdens mest vellykkede mobilspill-apper

1. Candy Crush

candy crush - hvordan lage en mobil spill-app gratisKilde: polygon

Candy Crush ble lansert i juni 2016, og frem til i dag er spillet fremdeles folks favoritt, og viser ingen tegn til å stoppe ennå. Hemmeligheten bak suksessen til Candy Crush er det enkle konseptet som gjør at spillerne kommer tilbake for mer.

Til å begynne med lar spillet brukerne ganske enkelt matche de tre samme fargebakene. Brukere fant tilfredshet etter å ha fullført hvert nivå. Senere, når brukere passerer forskjellige nivåer, begynner de å låse opp forskjellige funksjoner som er den vanedannende kraften i spillet. Brukere måtte også sende Candy Crush-forespørsler til vennene om å låse opp liv. Alt i alt er farger, design, lydeffekter og funksjoner ganske engasjerende og blir grunnen til appens suksess.

2. Clash of Clans

Clash of clans - hvordan lage en mobil spill-app gratisKilde: Reddit

Appen Clash of Clans drevet av Supercell ble mega-selger-appen fra 2012. Appens suksesshemmelighet er dens flerspillerfunksjon, gode spill, konsept, grafikk og brukervennlighet. Dessuten genererte både Clash Royale og Clash of Clans et overskudd på 635 millioner dollar på inntekter på 1,6 milliarder dollar i 2018.

Dette var få eksempler på verdens mest vellykkede mobilspill-apper som tjente store inntekter. Nå må du tenke på å lage din spill-app, ikke sant? Hvis ja, her er en fullstendig oversikt som beskriver måtene å lage en gratis spill-app vellykket.

Hvordan lage en spill-app gratis

Før du tar deg på mobilspill-app utviklingsreise, la oss forklare deg noe viktig. Stort sett lager mange av oss mobile spillapper for å generere litt inntekter, og for det trenger du en rett inntektsstrategi.

Lag inntektsstrategi for den mobile spillappen din

Hvis du oppretter din mobile spill-app for profittformålet, må du først lage inntektsstrategien. Inntektsgenereringsstrategien vil hjelpe deg å finne ut hvordan du kan oppnå maksimal utbytte av appen.

Når du utvikler et mobilspill, investerer du litt kostnader, for å gjenopprette det, må du ha en inntektsstrategi. For å utforme den stående monetiseringsstrategien, velg fra følgende vanligste måter.

 • Innkjøp i appen – Kjøp i appen er en god måte å tjene penger på spillere. Kjøp i appen er en tilnærming som lar spillere kjøpe virtuelle produkter for det spesielle spillet som utviklere kan generere penger gjennom.
 • Inkluder annonseinnholdet – En annen flott måte å generere inntekter fra spillapper er en annonse. Du kan kombinere annonser med kjøp i appen. Sammen vil begge strategiene utrolig fungere, men sørg for å ta med de mest relevante annonsene, ellers får du ikke de ønskede resultatene.
 • Premium versjoner – Premium-versjoner gjør det mulig for spillerne å ta en demo av produktet ditt, og deretter betale hvis de vil spille videre.

Verktøy å komme i gang med

For å utvikle ditt neste mobilspill, ta en titt på denne hurtigguiden som vil vise deg noen viktige verktøy for å lage din spill-app.

1. En datamaskin

Først og fremst trenger du et system for å installere spillmotoren på den. Du kan ha en PC eller Mac for det. Husk at det er visse spillmotorer som bare fungerer på en PC eller Mac, de støtter ikke begge systemene.

2. En smarttelefon

Den neste tingen du trenger er definitivt en eller to smarttelefoner for å teste spillet på den nødvendige plattformen. Hvis du vil kjøre appen din på både Android og iPhone, er det verdt å sikre at den kjører bra på begge plattformene.

3. En utviklerkonto

En utviklerkonto kreves hvis du vil sende inn spillappen din. Innlevering i Play Store krever $ 25 for livet og $ 99 per år for App Store. Det ligner ikke appprodusenter, du må være ansvarlig for oppdateringene for å være sikker på at spillet kjører på alle enheter. Dette kan kreve forskjellige nye oppdateringer årlig.

4. Verktøy for å designe Game

Uansett om du er villig til å utvikle et 2D- eller 3D-spill, må du trenge robuste spilleiendeler for at det skal skille seg ut i markedet. Spillelementene kan inkludere spillkarakterer, musikk, bakgrunn og menyer.

5. Webhotell

Avhengig av arten av spillappen, hvis spillet ditt krever at du lagrer data på nettet som brukerprofiler, aktivitetshistorikk osv., Er en pålitelig webhotell nødvendig. Hosting kan komme i mange former, fra database lagring til server ytelse, hva du trenger er veldig avhengig av funksjonen du utvikler.

Ellers, hvis en standard frittstående offline spill-app som Tetris, trenger den ikke noe.

6. Spillmotor

Spillmotoren er det viktigste verktøyet for å utvikle din mobile spillapp. Det er forskjellige spillmotorer tilgjengelig i markedet, avhengig av spillapp-kravene dine; du kan velge fra den mest grunnleggende til ekstremt sofistikerte spillmotoren.

Du kan kategorisere spillmotoren din basert på følgende funksjoner:

Spillmal

Spillmalen er måten å komme i gang på. Det lar deg ikke gjøre flere endringer med unntak av karakterer, musikk og bakgrunn. For å velge spillmaler kan du sjekke mange online løsninger som AppyPie eller ChupaMobile.

I tillegg er det få WordPress-spillmaler som vil være nyttige for nybegynnere. Noen gode eksempler er nevnt nedenfor:

Arcane mobilspill app malArcane mobil spill app mal

Arcane den robuste WordPress-spillmalen innebærer fantastiske funksjoner og alternativer for å skape massive spillsamfunn. Det er en god mal for deg som vil lage turneringer og lagkrig. Hovedtrekkene i Arcane-malen er:

 • Enkel lagkrig og turnering
 • Tilpassede brukerprofiler
 • Tilpassede team-sider
 • Frontformer
 • Fullt responsiv design
 • Visuell komponist PB
 • Bunntekstalternativer
 • Ubegrensede farger
 • SEO-alternativer
 • Cross-browser-kompatibel
 • Animerte bilder og ikoner
 • Ett klikk installer

eSport mobilspillmaleSport mobil spill app mal

eSport er en annen spillnettstedmal som passer for nybegynnere. Den kommer med et plettfritt bruksklart materiale som lar deg gjøre ting på din måte mens du oppdaterer utseendet slik du ønsker. eSport tilbyr robuste funksjoner inkludert: ubegrenset spill, inventar, spillere og glidebrytere, sponsorseksjonen, listen over funksjoner kan være uendelig.

Dra og slipp

For nybegynnere er dra og slipp en godt egnet tilnærming. Den gir deg en liste over handlinger, og du trenger bare å bruke den på dine spillobjekter. Anta at hvis du utvikler en 2D-firkant, vil dra-og-slipp-tilnærmingen lede deg med noen retninger. Det vil vise deg at hvis du trykker på en bestemt tast, vil torget ditt begynne å hoppe.

Visuell skrift

Visuell skripting er en enkel prosess som gir anlegget å kode uten å kode. Det er en avansert løsning som lar deg lage noder som representerer handlinger for dine spillobjekter. Det viser et diagram som representerer enhver aktivitet som foregår i spillvinduet.

Coding

Nå er den viktigste funksjonen i spillmotoren koding. Hvis du bare ønsker å utvikle en app for tjenesteformålet, kan du velge en spillmotor som tilbyr enkelt skriptspråk som er lett å forstå for nybegynnerne. Imidlertid, hvis du vil se deg selv som en profesjonell utvikler, må du begynne å lære å kode for en spill-app.

Les tips av @CubixWorldwide – Verktøyene og spillmalene for å lage en spill-app gratis. Fortell en venn

Eksempler på spillmotorer

Som nevnt tidligere, er spillmotoren det viktigste når du lager spillappen din. Hvis du ikke har noen ide om hvilken spillmotor som er best for deg, kan du se på noen få anbefalinger raskt.

1. GameSalad

spillsalat - Eksempel på spillmotorKilde VB

Det er bra for nybegynnerne. GameSalad har dra og slipp-meny med et intuitivt grensesnitt. Det beste er at det består av en mobil seer som lar deg teste spillet ditt på forskjellige enheter.

2. BuildBox

BuildBox - Eksempel på spillmotorKilde: BuildBox

BuildBox er en ny spillmotor og listet opp 100 spill ved å bruke deres plattform, og få av spillene fikk topp nedlastinger i App Store inkludert The Line Zen og Color Switch. BuildBox består av flere funksjoner, inkludert dra og slipp, spillmaler, flott brukergrensesnitt, 2D-grafikk (sprites) editor og animator..

3. GameBuilder Studio

Gamebuilder Studio - eksempel på spillmotorKilde: Gamebuilder Studio

GameBuilder Studio bruker visuell skripting derfor, for å komme i gang med det må du sjekke ut videoopplæringer bare for å få det grunnleggende. GameBuilder Studio innebærer følgende funksjoner visuell redaktør, spillfysikk, plugin-markedsplass, gode opplæringsprogrammer, 2D-animasjoner.

4. CryEngine

Cry Engine - eksempel på spillmotorKilde: Cry Engine

CryEngine er en alt-i-ett-spillmotor som gir brukere full kildekode til motoren sammen med komplette funksjoner uten royalty, ingen forpliktelser og ingen lisensavgift i retur. Funksjonene i CryEngine inkluderer sandkasse og verktøy, grafikk, karakterer og animasjoner, plattformer og lyd / fysikk.

5. Godot Engine

Godot Engine - eksempel på spillmotorKilde: GitHub

Godot Engine er en avansert, kraftig spillmotor. Det er en multi-plattform, 2D og 3D open source spillmotor. Godot Engine tilbyr et sett med detaljerte verktøy inkludert noder for en rekke tilpassede oppførsler, fleksibelt scenesystem, visuell redigerer, live redigering og andre tilpassede verktøy. Det er et godt stykke for å lage svært profesjonelle mobilspill-apper.

Bruk disse spillmotorene til å lage gratis spillapper >> GameSalad, BuildBox, CryEngine, etc. Utforsk mer. Fortell en venn

Vær klar til å lage din neste spill-app

Mobilspill er interessante nok ikke bare for spillerne, men også for utviklerne. Hvis du ikke er for mye i utviklingsprosessen, er det tilgjengelige plattformer som ikke krever koding, og du kan lage et fantastisk produkt ved hjelp av noen ferdige maler.

I tilfelle, hvis spillutvikling er din lidenskap, kan du lære å kode med millioner av online ressurser tilgjengelig. Ta deg tid til å lage den neste største mobilspillappen og nyt din opprettelse. Det kan være en sjanse for å gjøre mobilspillappen din til en lønnsom virksomhet.

Rameez Ramzan er assisterende sjef – Digital markedsføring hos Cubix, et Washington-basert kjent programvare- og produktutviklingsselskap. Han spesialiserer seg på betalt markedsføring, SEO og SMM og nettstedrevisjoner for å hjelpe nettsteder med å prestere bedre. Ta kontakt med Rameez på Linkedin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map