Top 13 najboljih opcija za Pingdom 2020. za nadgledanje web stranica

5

To je poput noćne more kad web lokacija propadne. Vaša prodaja izgubljena tijekom tog zastoja. To nije samo financijski gubitak, već i loš utjecaj na rangiranje web mjesta. Zbog toga je produženje rada znatno veće od vremena učitavanja.


Jer, kada se web lokaciji treba više vremena za učitavanje, ona je još uvijek na mreži i kupac može u nju ući. Štoviše, dio vremena učitavanja nalazi se u vašim rukama. Možete ga smanjiti pravilnom optimizacijom. Također, možete instalirati razne dodatke za optimizaciju web stranice WordPress.

Ali stanka je ukupni gubitak u prodaji. Ovdje u nastavku spominjemo neke moguće efekte koje vaša web stranica može doživjeti zbog zastoja.

Veliki gubici zbog prekida rada

Prodajni

Zamislite samo kako kupci mogu kupiti proizvod ako su poklopci dućana propali. Slično tome, ako web mjesto ne radi tada korisnik preusmjerava na drugo mjesto i tako ste izgubili prodaju kao i klijente.

Ugled

Web stranica koja uglavnom ostaje pod olujom stanke ne samo da je niža u tražilici, već ispisuje groznu sliku pred posjetiteljima. I sljedeći put kad posjetitelj vašu stranicu vidi u tražilici jednostavno preskoči vašu stranicu i otvori je sljedeću.

Očekivanja korisnika

Korisnik očekuje da se od web stranice brzo učita. Korisnici na mreži su s velikim nestrpljenjem, pa stoga stanke i kašnjenje vremena učitavanja snažno pogađaju vašu web lokaciju. Evo pogledajte anketu Akamai što pokazuje da 30% sudionika želi da internetska stranica odgovori u sekundi. A 18% ljudi želi da se web mjesto brzo učita. Stoga morate ispuniti očekivanja korisnika.

Je li prekid moguće izbjeći ?

Prvi korak je kako otkriti stanke? Naravno, nije moguće nadzirati web stranicu 24x7x365, čak ni za velike korporacije. Najbolji napor koji možete učiniti je korištenje alata.

Dalje kako izbjeći zastoje? Nažalost, ne postoji način da se potpuno zaustave stanke. Uvijek postoji rizik od prekida rada. Ali evo nekoliko koraka koje netko može poduzeti.

Prije svega odaberite dobro poznatu i pouzdanu web hosting tvrtku. Za to predlažemo A2Hosting. Rijetki su slučajevi ispadanja njihovih usluga. Tvrtka je u mogućnosti isporučiti 99,9% produženog vremena, ali da, kao što smo ranije spomenuli, imajte na umu nepredviđene stanke.

Drugo, pazite na poslužitelje. Za to možete koristiti alat poput Pingdom. Ovaj alat vam pomaže da pratite web mjesto i šalje vam upozorenja čak i na telefon putem tekstualnih poruka. Štoviše, oni nude besplatnu uslugu za mjerenje vremena učitavanja stranice.

Zašto Pingdom alternative:

Pingdom je izvrstan alat, ali je skup i dolazi s ograničenjima. Ovdje pogledajte neke razloge;

 • Visoke cijene u odnosu na mnoge druge
 • Probno razdoblje od 14 dana trebaju podaci o kreditnoj kartici
 • Nema besplatnog računa

Ovaj popis Pingdom alternativa izrađen je uzimajući u obzir sljedeće čimbenike:

 • Broj monitora / provjera
 • Intervalna frekvencija nakon koje se provodi analiza
 • Vrste provjera (uključuje vrstu usluga koje možete nadzirati)
 • cijena
 • Upozorenja i vrste načina slanja obavijesti o prekidu rada

Najboljih 13 alternativa za Pingdom 2020. za nadziranje vremena vašeg web mjesta

1.Ubrzavanje usluge

alternativa pingdomu

Kada razmatramo alternative za Pingdom, onda kako zaboravimo spomenuti ServiceUptime. Radi od 2005. godine, usluga nadzire produktivnost, kao i performanse web stranica, poslužitelja i portova (DNS, Downloads i MySQL poslužitelji itd.). Nastavak usluge može pokrenuti skriptu pomoću Webhooka kad god se dogodi nešto loše poput prekida rada. Te podatke zatim možete poslati hosting tvrtki kao dokaz ili ih podijeliti s posjetiteljima vaše web stranice.

Trenutno nude 3-planske (Standardni, Napredni i Profesionalni). Oni nude do 10 različitih mjesta za nadzor.

U standardnom planu možete dodati do 10 monitora. Dostupno je 8 intervala provjere, ali na standardnom planu možete odabrati minimalno provjeru od 3 minute koja omogućava analizu web mjesta nakon svaka 3 minute.

Iskreno, za veća mjesta to je dugotrajno, pa vam predlažemo da odaberete Napredni plan koji i dalje košta niže od plana Pingdom Startera i podržava s 2 min provjere učestalosti. Dok ste na ovom planu, možete dodati maksimalno 20 monitora.

Još jedna pogodna značajka koju svi planovi uključuju je provjera provjere. Možete odabrati broj kvarova nakon kojih bi vas ServiceUptime trebao upozoriti nakon prvog, drugog ili trećeg kvara. Dano je do pet opcija.

Šalju upozorenja i e-poštom i SMS-om. Štoviše, ako web lokacija ima više administratora i svi žele dobiti upozorenje, lako možete dodati više računa i telefonskih brojeva. Nikada ne brišu prošlu statistiku pa korisnik može pregledati sve uspone i padove.

Vidimo da standardni plan uključuje neka ograničenja kao što je samo 5 SMS upozorenja. Za sljedećih 10 SMS-ova morate platiti 2 USD. Nadogradnja usluge nudi probni i besplatni račun. Probni račun od 30 dana ne zahtijeva kreditnu karticu i može obaviti provjere od 10 tisuća kuna. Iako na besplatnom računu postoje mnoga ograničenja, poput provjere nakon 60 minuta. To je urnebesno. Tako da prema vašim zahtjevima možete odabrati premium plan.

Što volimo:

 • Vrlo niske cijene, podesiva osjetljivost provjere, omogućuju korisniku da doda više kontakata, prošla statistika za vrijeme života, Besplatni plan uključuje sve vrste provjera

Ono što nam se ne sviđa:

 • Ispitivanje standardnog plana nakon 3 min, samo 5 SMS upozorenja, 60 min provjere u besplatnom paketu

Posjetite ServiceUptime

2. Site24x7

Alat za nadgledanje Site24x7

Nije pogrešno reći da je Site24x7 bliska alternativa Pingdomu. Sve bitne značajke dobit ćete za samo 9 USD gdje Pingdom nudi slične značajke za više od 11 USD. Dostupan je na 10 jezika, uključujući engleski, kineski, francuski i talijanski itd.

Možete preuzeti aplikaciju Site24x7 na Andriod, iPhone, itd., Tako da ćete dobiti trenutne obavijesti. Također nude aplikaciju za desktop za dobivanje upozorenja o stankama, tako da ne morate svakodnevno posjećivati ​​poštanski sandučić.

Na temelju ciljane publike možete odabrati 8 od 60 mjesta. Možete nadzirati i poslužitelje sa sustavom Linux i Windows. Može pratiti tonove vrsta čekova, uključujući SSL, DNS, baze podataka, Ping, FTP i Amazonovu web uslugu itd..

Na “Standardni” plan možete dodati do 10 monitora (web stranica) dok poslovni plan dopušta do 40 web stranica. Smatramo da će alat biti praktičniji ako uključuje skeniranje zlonamjernog softvera.

Transakcijski procesi poput registracije, plaćanja i odjave itd. Važan su dio web stranica, posebno za web mjesto e-trgovine. Stoga je vrlo potrebno pratiti da li procesi funkcioniraju u redu ili ne.

Na Site24x7 možete dodati jednu sintetičku web transakciju kao u Pingdomu za nadgledanje takvih procesa. Svakog mjeseca 50 SMS-ova / glasa glasa odobri korisniku da dobije promjene u telefonu. Oni nude usluge podrške putem e-pošte i foruma. Ali na svim ostalim višim planovima pomažu kupcima putem chata i telefonskih poziva.

Izvješće se šalje na vaš račun prema odabranom razdoblju (dnevno, tjedno i mjesečno). Kako bi se spriječile lažne obavijesti, svi planovi uključuju značajku ponovne provjere koja dobija potvrdu s 3 različita mjesta.

Tvrtka nudi probno razdoblje od 30 dana bez dodavanja kreditne kartice. Zajedno s vama dobit ćete i 30-dnevno pravilo povrata mjesečne pretplate, dok 45 dana godišnje na pretplati. Pronašli smo Site24x7 dobro dizajniran alat s mnoštvom funkcija, što ga čini superiornim u odnosu na Pingdom. I to će, naravno, vrijediti novca.

Što volimo:

 • Dopustite nadzor od 10 web stranica, učestalost provjere od 60 sek, probno razdoblje od 30 dana, a također i politika povrata 30 dana, aplikacije dostupne na Androidu i iOS-u, puno integracija (Slack, Hipchat, AlarmsOne, itd.)

Ono što nam se ne sviđa:

 • Novom će se korisniku nadzorna ploča možda smatrati složenim, a dodatni su monitori skupi

Posjetite Site24x7

3. StatusCake

Otkrijte stanke pomoću StatusCake-a

StatusCake je impresivan alat za nadgledanje vaše web stranice i najbolja alternativa Pingdom. Tvrde da imaju više od 75000 korisnika, uključujući EA i NETFLIX itd. Ovdje je razrađujemo kao dobru alternativu Pingdomu i vrijedi je pokušati. Sučelje je vrlo prijateljsko i ne morate ništa učiti. Također održavaju liniju razgovora i bazu znanja u slučaju da imate bilo kakvih pitanja.

StatusCake naplaćuje više od Pingdoma, ali njihov plan je bez ograničenja. Provjera će se pokrenuti nakon svake 1 minute s 8 različitih lokacija. Kad god otkrije stanku, dobiva potvrdu s više mjesta i upozorava vas.

Štoviše, oni također provjeravaju Prosj. Vrijeme učitavanja. Ne postoji ograničenje u broju testova. Oni provode neograničene testove praćenja SSL, Domene i poslužitelja (Linux baze podataka web hostinga). Dok Pingdom obavlja samo 10 provjera i ne nudi nijedan chat te ima samo 6 testnih lokacija.

Osim praćenja, oni također pokreću skeniranje virusa nakon jednog sata intervala na superiornom planu (osnovnom), dok je vremenski raspon niži kod viših planova. Plan također uključuje 25 SMS upozorenja. StatusCake također šalje upozorenja kada se vašoj domeni približi datum isteka.

Možete integrirati Pushover, Pushbullet, HipChat i Slack i mnoge druge aplikacije za primanje obavijesti. Štoviše, svi premium planovi uključuju značajku podudaranja sadržaja. Do sada nisu spomenuli nijednu politiku povijesnih podataka, ali možete pogledati analizu staru najviše 3 mjeseca.

Tvrtka ne nudi nijednu politiku povrata novca, ali možete pokušati sa StatusCakeom, jer oni nude i besplatan plan kako biste mogli provjeriti kvalitetu usluga prije kupnje. Ali to uključuje različita ograničenja, kao što su testiranje nakon 5 minuta i provjera web mjesta sa slučajnih lokacija. Sve u svemu, ovaj je alat u redu. Cijena u početku može izgledati visoko, ali planovi zasigurno vrijede vašeg novca.

Ono što najviše volimo:

 • Neograničene provjere, SSL nadzor, Dubinsko skeniranje virusa, Usluge podrške putem linije za chat

Ono što nam se ne sviđa:

 • Skupo, mali broj SMS upozorenja

Posjetite StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor najbolja usluga za produženje 2017

Bez obzira želite li nadzirati web mjesto ili poslužitelj, UptimeDoctor to može učiniti za vas trenutno. Dodavanjem testa možete ispitati Uptime kao i performanse. Kao i Pingdom, i u ovaj alat možete dodati 10 monitora (testova), ali postoji značajna razlika između cijena.

Osnovni plan UptimeDoctora koštao je samo 7,95 USD. A ako kažemo da su njihovi planovi nekako neograničeni, onda to neće biti pogrešno. Nude različite frekvencije praćenja, poput 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 i 60 min.

Brzi test možete učiniti u bilo kojem trenutku odabirom mjesta širom svijeta (Azija, Europa i Sjeverna Amerika). Omogućuju vam dodavanje neograničenih kontakata čak i u osnovnom planu, ovo je sjajno kad želite dodati više kontakata za primanje obavijesti

Primanje upozorenja putem pametnih telefona vrlo je brz način. Liječnik koji produžava rad nudi neograničene push obavijesti i na Androidu i na IOS-u koristeći usluge poput Pushover, Push bullet i Prowl itd..

Da biste izbjegli gubitke, trebate izmjeriti trendove učinkovitosti korištenjem zadržanih podataka. Nudi životni vijek zadržavanja. Trenutno nude 29 lokacija. Oni pomažu u uklanjanju lažnih upozorenja. A kad god otkrije grešku, tada će potvrditi tu pogrešku s najmanje 2 različita mjesta.

Nadalje, lokacije možete dodati i s popisa. Alat je prilično jednostavan za korištenje, ali ipak nude tehničku podršku i 14 dana garancije povrata novca.

UptimeDoctor također nudi besplatni plan koji vam omogućava dodavanje 5 web stranica ili poslužitelja. Paket podržava 2 SMS, 50 Push, neograničena upozorenja putem e-pošte i također uključuje neograničene kontakte. Analizu provodi u jednominutnom intervalu i podatke čuva jednu godinu. Nadalje, dobit ćete povrat u roku od 14 dana na premijskom planu, a nakon 14 dana oni će vam odobriti povrat sredstava.

Što volimo:

 • Analizirajte gotovo sve glavne protokole poput HTTP-a, HTTPS-a, portova i Ping-a itd., Brojna mjesta, cjeloživotno zadržavanje podataka, Push-upozorenja, brzi odgovor e-poštom.

Ono što nam se ne sviđa:

 • Nema prilagođenih portova, nema besplatnih SMS upozorenja, ali imate mogućnost kupovine; u protivnom, neograničena upozorenja za push i e-poštu uključuju besplatno.

Posjetite UptimeDoctor

5. Pingometar

Pingometer zatvori pindom alternativu

Pingometar je odličan način praćenja stranice bez ikakve stanke. Oni nude 4 različita plana za udovoljavanje pojedinaca potrebama poduzeća. Sam osnovni plan nazvan je MALI i omogućuje vam dodavanje 5 monitora. Možete paziti na gore & dolje monitori, prosječno vrijeme rada i prosječna brzina sa samo jedne nadzorne ploče.

Ispituje vrste provjera kao što su HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transakcije i mnogi drugi protokoli. Ovdje imajte na umu da Mali plan nije uključivao SSL i provjere podataka. Broj lokacija za testiranje ovisi o planu koji ste odabrali, npr. na Malom planu nude 3 lokacije dok X-veliki (najveći plan) nude do 10 lokacija.

Jedna stvar koja nas je zaista impresionirala je nadzorna ploča Pingometra. Na ovom možete lako navigirati za nadgledanje, upozorenja i račun. Za upozorenja možete lako integrirati svoju e-poštu, Twitter, telefonski broj i web kuku.

Iako je alat jednostavan i izvrsno funkcionira, no ako vam je potrebna pomoć, to možete učiniti putem e-pošte i telefonske linije. Ograničenje u Malom planu je da dopušta samo jedan kontakt. Ovo je prihvatljivo za pojedinačnu web lokaciju koja ima jednog administratora. Ako želite poslati upozorenja više kontakata, idite na srednji plan.

Pingometer nudi besplatni račun koji vam omogućuje provjeru jedne web stranice s jednog američkog mjesta s frekvencijom intervala od jedne minute i nadgledanje brzine učitavanja. Nadalje, različita izvješća kao što su produženje rada i vrijeme odziva također su dostupna u besplatnom računu za mjerenje trendova uspješnosti.

U cjelini, Pingometer je izvrstan alat s čvrstom pločom. Također, nude garanciju povrata novca od 30 dana što je odlično u slučaju ako nakon kupnje niste zadovoljni.

Što volimo:

 • Praćenje 24/7, prijateljska nadzorna ploča, politika potpunog povrata od 30 dana, protokoli ključnih ključeva podrške, niske cijene, integracija upozorenja s Twitterom i telefonskim brojem itd..

Ono što nam se ne sviđa:

 • Na Mali plan možete dodati samo jedan kontakt (grupu), samo 24 sata provjere prostora za pohranu

Posjetite Pingometar

Istražite vodiče za web hosting:

Domaćini SSD-a | Linux domaćini | Windows hosting | PHP domaćini | MongoDB hosting | Tomcat hosting

6. NodePing

Nodeping site najbolji alat za praćenje

Nodeping nudi fleksibilnu i ekonomičnu uslugu za nadziranje vremena i stanka web mjesta. Ne samo web stranice već i mnoge druge usluge kao što su POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL nadzor i još mnogo toga.

Nodeping vrši monitoring iz raznih regija (33) koji pokrivaju Sjevernu Ameriku, Europu, Istočnu Aziju i Latinsku Ameriku. Možete odabrati i slučajnu lokaciju odabirom opcije širom svijeta.

Starterski plan najbolje odgovara pojedinačnim web mjestima koja omogućuju do 5 monitora i neograničen broj korisnika. Štoviše, dodatni monitori mogu se dodati u samo 0,50 USD / monitor. Upozorenja se mogu poslati korisnicima putem e-pošte, SMS-a, Twittera i Pushovera.

Nude širok raspon kontrolnih frekvencija od 1 min do 1 dana. Nodeping je stavio potvrdnu osjetljivost u ruke korisnika. Pri tome možete odabrati broj ponovnih pregleda nakon kojih potvrde prekid rada i prijaviti ih.

Ako ne omogućite ponovnu provjeru, postoje šanse za lažna upozorenja, pa vam predlažemo da odaberete najmanje 2 ponovne provjere kako biste izbjegli nepotrebne obavijesti. Rezultati se mogu ispitati u brojevima i obliku grafikona. Tvrtka također nudi ručni test na kartici Dijagnostički alati koji vam omogućuje testiranje vremena učitavanja stranice, ping-a, kopanja i praćenja itd..

Nodeping nije ponudio nikakvu politiku povrata novca, ali nude probne račune za određeno razdoblje (15 dana). Možete izdvojiti bilo koji od planova čak i najcjenjeniji paket bez davanja podataka o kreditnoj kartici. Njihovim se uslugama vjeruje i mnoštvo kupaca, uključujući Rippleit i Pureweb itd. Dobro istaknuti planovi čine Nodeping izvrsnom Pingdom alternativom.

Stoga odaberite plan prema vašim zahtjevima započnite s nadziranjem prije nego što naiđete na bilo kakav značajan gubitak.

Ono što najviše volimo:

 • Neograničene obavijesti, uključujući SMS, Podrška gotovo svih vrsta protokola i usluga, ekonomična cijena, Neograničeno korisnika

Ono što nam se ne sviđa:

 • Početni plan ne uključuje API pristup, pa nije dobro za programere inače odličan izbor

Posjetite Nodeping

7. UptimeRobot

jeftina alternativa za pingdom - UptimeRobot

To nije previše stari servis, pokrenut je 2010. godine, ali je uskoro poznat kao jedan od najboljih servisa za praćenje produženog vremena i kojem sada vjeruje više od 360.000 korisnika. Ako govorimo o vrsti usluga, alat je ograničen jer nadzire samo produženje rada, dok Pingdom nudi produženje rada, praćenje stvarnog korisnika i nadzor transakcija itd..

Razlog popisa robota koji je u tijeku je niska cijena, točnost i lakoća korištenja. Štoviše, ako samo želite nadzirati produženje rada, tada je UptimeRobot značajna opcija.

Možete pratiti 50 web stranica i predati HTTP, HTTPS, ključnu riječ, Ping i prilagođene portove na samo jednom računu. Postavljanje web stranice je jednostavno, samo dodajte URL i to je to. Promatra vašu web lokaciju iz različitih čvorova koji se nalaze na različitim kontinentima (SAD, Velika Britanija, Njemačka, Kanada, itd.) Nakon svake minute i kad otkrije stanke, šalju upozorenja. Čak i oni nude plan niskih cijena; i dalje, imate 30 dana da zatražite povrat novca, ako niste zadovoljni kvalitetom usluge.

Ono zbog čega je produženi uradak izvrstan odabir je unaprijed obavijest. Možete odabrati broj upozorenja za samo jedan prekid i trajanje stanke nakon čega će vas obavijestiti. To će vam pomoći zanemariti male stanke.

Pa kako dobivate upozorenja? Nude 10 besplatnih SMS-ova i neograničenu poruku e-pošte za slanje upozorenja o stankama i produžbama. Nadalje, može se integrirati s nekim velikim kanalima kao što su Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar, webhook itd..

Još nije kraj, UptimeRobot pohranjuje podatke iz prethodne godine i lako možete preuzimati zapisnike praćenja u Excelu samo jednim klikom. Kao i mnoge druge kompanije, svoj odgovor možete pronaći putem FAQ-a ili ih jednostavno poslati e-poštom. Trenutno nude i besplatni plan koji uključuje 50 monitora i frekvenciju praćenja od 5 minuta. Sigurno njihovi planovi vrijede puno i daju vrijednost.

Ono što najviše volimo:

 • Može pregledati 50 monitora, Jednostavan i jasan, planovi niskih cijena, dopustiti dijeljenje statičkih podataka s posjetiteljima, politika povrata 30 dana

Ono što nam se ne sviđa:

 • Nema raznolikosti usluga (samo tijekom rada i stanke)

Posjetite UptimeRobot

8. Updown.io

updown.io besplatni monitor za web mjesto

Updown.io nudi usluge, ali u drugačijem stilu. Umjesto da kupujete plan, jednostavno morate kupiti kredite. Pri prvom prijavljivanju, dobit ćete 100.000 kredita besplatno. Dobra stvar je što vam također znaju koliko dugo ti krediti traju uz trenutni broj monitora i učestalost provjeravanja. I naravno nude nenadmašne cijene. Za kupnju kredita koristite kreditnu karticu, Paypal ili Bitcoins.

Elegantna nadzorna ploča pruža vrlo prijateljsko iskustvo. Samo stavite URL i odaberite interval praćenja. Trendove vremena odziva također možete vidjeti na nadzornoj ploči. Ako niste izdržali čak i nekoliko sekundi zastoja, tada je Updown.io za vas.

Omogućuju korisniku da odabere frekvenciju praćenja čak 30 sekundi. Kad odaberemo interval od 1 minute, oni pokazuju da web mjesto možemo pratiti više od 2 mjeseca. Awesome yay!

Vašu web lokaciju možete pratiti iz 8 različitih gradova koji se nalaze na različitim kontinentima. Štoviše, bilo koje mjesto možete aktivirati i deaktivirati samo jednim klikom. Sljedeća značajna značajka su prezentacije statistike.

Kad uđete u detalje, prije svega se daju statistike o produženom vremenu, a zatim i vrijeme odziva svake lokacije s finom grafikom. Na kraju možete vidjeti podatke za posljednjih 6 mjeseci zajedno s događajima.

Za upozorenja, oni nude slabu integraciju, e-poštu i SMS. Ostale usluge uključuju podudaranje sadržaja i testiranje SSL-a. Ako želite nadzirati neki određeni tekstni niz, podudaranje sadržaja je izvrstan način koji vas upozorava kada ne pronađete taj niz (tekst).

Pa zašto čekati samo da se sada prijavite besplatno i ako se prijavite putem nas, dobit ćete 100K dodatnih kredita.

Ono što najviše volimo:

 • Jednostavan i jeftin, interval od 30 sekundi, besplatni 100 Krediti za sve, potvrda s više lokacija prije upozoravanja, brze usluge podrške

Ono što nam se ne sviđa:

 • Cijene u eurima koje mogu zbuniti neke kupce, SMS upozorenja su skupa (7500 kredita / SMS)

Posjetite Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Tu se nude razne pogodnosti Uptime.com. Pomoću ovog jednog alata možete trenutno analizirati DNS, Webserver, poslužitelje pošte i zlonamjerni softver. Također može izvesti PING nadzor. Nude 30 lokacija širom svijeta na testiranje. Tvrtka tvrdi da ima gigantske sretne kupce, uključujući AMD, IBM i CISCO, itd. Dakle, ono što ih čini superiornima od Pingdom-a?

Uptime.com nudi 4 različita plana u rasponu od 10 do 400 dolara. Osnovni plan dobro je izrađen za pojedinačne web stranice. Bez obzira na plan, svi mogu obavljati analizu s učestalošću od 1 minute.

Osnovni plan najbolje odgovara mjestima koja se uglavnom oslanjaju na američku publiku (ciljana publika u SAD-u). Razlog je taj što se to vrši provjerom samo iz američkih lokacija, a ne s različitih mjesta širom kontinenata. Također ovaj plan uključuje 50 provjera (monitori) dok Pingdom basic (starter) plan uključuje samo 10 provjera.

Podaci iz prošlosti mogu biti presudni u donošenju tehničkih i drugih odluka. Dakle, Uptime čuva vaše podatke iz posljednja 4 mjeseca. Štoviše, oni se podudaraju sa sadržajem koji traži određeni niz na vašoj web lokaciji, a ako taj niz nije prisutan, dobit ćete upozorenje. Također možete dodati prilagođene portove, SSL nadzor i generirati RUM izvještaje kako biste pratili prosječno vrijeme učitavanja.

Podržavaju više kanala kako bi upozorili korisnike na neugodne događaje poput zastoja i sl. Primit ćete upozorenja putem SMS-a, e-maila, Twittera, Webhooka i push obavijesti (na HipChatu i Pushoveru itd.). U slučaju bilo kakvih problema, pomoć možete dobiti putem e-pošte ili otvoriti ulaznicu. Daje se i telefonski broj, a za samopomoć su zadržali veliku bazu znanja.

Uptime.com ne nudi probni ili besplatni račun, ali Pingdom nudi probu od 14 dana. Pomoću ovog alata možete besplatno provjeriti zdravlje domene. Nadzorna ploča je jednostavna i prijateljska, pa ne mislimo da bi se novorođenče mogao suočiti s poteškoćama.

Što volimo:

 • 50 provjera, detalji o produženju i opterećenju itd., Podaci o zdravstvenoj domeni, obilje kanala za upozorenja, brzina testiranja od 1 minute, virus & skeniranje zlonamjernog softvera, RUM statistika

Ono što nam se ne sviđa:

 • Samo lokacija u SAD-u za testiranje na osnovnom planu, račun pojedinog korisnika
 • Izgleda skupo sa samo 20 čekova
 • Premium podrška za veće planove

Posjetite Uptime

10. Sretne aplikacije

Test dostupnosti i performanse web lokacije Happyapps

Podrška širokom rasponu vrsta provjera kao što su web stranice, aplikacije, Ping, baze podataka, Postgres i Sockets itd. Čini HappApps prikladnim za sve vrste testova. Oni nude veću vrijednost u odnosu na Pingdom.

Primarni plan HappyApps-a stiže ispod 10 USD, dok Pingdom naplaćuje 11,95 USD. Nadalje, u Pingdomu omogućuju vam dodavanje 10 čekova (monitori ili web stranice itd.) Dok HappyApps podržava do 25 provjera. Tako je odličan izbor ako imate više web stranica.

Kratka frekvencija nadgledanja omogućava vam da vodite računa o produžetku. Na HappyAppsu nude frekvenciju od 1 minute. Uz to, daju se i statistike vremena odgovora.

Možete isključiti ček u bilo kojem trenutku. To je vrlo korisno kada se održavate i ne želite primati upozorenja. Samo kliknite ček koji ste dodali pa kliknite zastavu navedenu u gornjoj desnoj strani i evo je sada u nijem načinu.

Možete pregledati povijest zadnjih 30 dana da biste analizirali prosjeke. E-pošta je jedini način da ih kontaktirate putem interneta ili pretražuju centar za pomoć. Ali mislimo da nema potrebe za pomoći, jer nova osoba može lako razumjeti kako to koristiti.

Svakog mjeseca dobiva se 20 SMS upozorenja zbog primanja upozorenja o produženju i stanci. Ali oni uključuju neograničena upozorenja putem e-pošte. Osim toga, oni također nude politiku povrata od 30 dana.

Ipak, ako se ustručavate, pokušajte s HappyAppsom tako što ćete se prijaviti na besplatni račun na kojem možete podnijeti do 3 web stranice za nadzor. Nadalje, uključuje 5 min minimalne učestalosti, neograničena upozorenja putem e-pošte i sadrži 7 dana povijesti.

Znamo da je interval od 5 minuta dug period kada posebno želite nadzirati produktivnost. Ali uz besplatni račun, jer možete dodati sve vrste čekova kako bi moglo biti korisno doći do njihove nadzorne ploče.

Što volimo:

 • 25 provjera, 1 min praćenja, prijateljski i jednostavan za upotrebu, dopustiti višestrukim korisnicima s ulogama, tone tokova

Ono što nam se ne sviđa:

 • Prilagođena vrsta provjere dostupna je samo po najpovoljnijem planu, bez pravila o povratu

Posjetite HappyApps

11. Host-Tracker.com

najjeftinija pingdom alternativa 2017

Jedan od glavnih razloga pozicioniranja domaćina na popisu Pingdom alternativa su njegove primamljive cijene. Njihov osnovni plan je značajna opcija za manje web stranice. Čvorovi se nalaze na više od 140 lokacija, a sada imaju više od 43 000 kupaca. Štoviše, tvrtka je dobila povjerenje nekih divova kao što su Microsoft, Panasonic i Kaspersky itd.

Prema osobnom planu, možete pratiti do 5 URL-ova. Njihova karakteristika je mjesto s kojeg se vaša stranica prati. Lokacije možete slobodno odabrati imajući u vidu ciljanu publiku.

Postoji puno usluga kao što su HTTP, ping, portovi, istek certifikata, baze podataka, CPU, HDD nadzor i još mnogo toga. Ali usluge koje su vam dostupne ovise o odabranom planu.

U osobnom planu provjeru obavljaju nakon 10 minuta. Znamo da se ovo čini dugotrajnim, ali za manje web stranice to je još uvijek održiva opcija. Možete dodati 5 kontakata. Ne postoji ograničenje broja upozorenja poslanih putem e-pošte, ali upozorenja putem SMS-a ograničena su na 50.

Host-tracker koristi razne načine kao što su Skype, Viber i Hangout itd. Kako bi obavijestio korisnike kada se web mjesto spusti i spusti. Uz teze, oni i dalje prate vrijeme odgovora.

Trenutačno Hocker Tracker usvaja jamstvo povrata novca od 30 dana. Ali možete se pretplatiti i na 30 dana probnog postupka ili na besplatnom računu. Ako imate veću web lokaciju, onda vam predlažemo da odaberete "Poslovni plan" koji uključuje puno korisnih usluga, uključujući provjeru DNS-ove crne liste i podršku do 25 monitora i 300 SMS upozorenja.

Što volimo:

 • Vrlo niska cijena, puno kanala (Skype, Hangout itd.) Za obavijesti, Tonovi čvorova za provjerene upozorenja, Učinkovito praćenje s tjednim i godišnjim izvještajima

Ono što nam se ne sviđa:

 • Visok interval praćenja u Osobnom planu, propustite mnoge značajke kao što su podudaranje sadržaja i API itd. U Osobnom planu.

Posjetite Host-Tracker

12. Port Monitor

Provjera statusa mjesta za nadzor porta

Ne želite se upuštati u kompleksnost usluga, evo vam PortMonitor s planovima s niskim cijenama. Na nadzornoj ploči možete dodati web mjesto, DNS, poslužitelj i prilagođene portove. Nadzorna ploča nastavlja s automatskim osvježavanjem kako bi predstavili najnovije detalje. Predstavlja stanje produženog vremena i odgovora u zadnjih 24 sata, 7 dana i 30 dana.

PortMonitor nudi 6 unaprijed izrađenih planova s ​​različitim specifikacijama, a također, ako vam treba i prilagođeni plan, to možete učiniti kontaktiranjem foruma. Prva dva plana koštaju nisko ako ih usporedimo s osnovnim planom Pingdom-a.

Prvi paket uključuje 10 monitora, dok drugi plan 20 monitora. Automatsko pokretanje izvodi se nakon svake 1 minute za mjerenje da li vaša web lokacija ima stanke ili produženje rada i koliko je vremena odziva..

Upozorenja možete dobiti na dva načina putem e-pošte i Pushover. Otvorite karticu postavki na ploči, a zatim odaberite obavijesti e-poštom za upozorenja putem e-pošte. A za primanje upozorenja na pametnom telefonu, samo trebate konfigurirati karticu Pushover.

Izvještaje i događaje možete pregledati u bilo koje vrijeme, a također šalju i tjedna i mjesečna izvješća putem e-pošte. Za programere oni nude REST API koji omogućuje jednostavnu integraciju monitora porta s web mjesta i aplikacija itd.

Ipak, ako niste uvjereni, možda ćete isprobati njihov besplatni račun koji je najbolji način za mjerenje kvalitete usluge. Obuhvaća maksimalno 2 monitora, frekvenciju praćenja od 60 sekundi, e-poštu i Push upozorenja itd.

Što volimo:

 • Niske cijene, neograničene obavijesti putem e-pošte i Push obavijesti, 1 godina zadržavanja podataka na zadržan rok, 1 min provjere učestalosti, Dopusti više kontakata, Provjera prije stvaranja događaja neuspjeha

Ono što nam se ne sviđa:

 • Nema SMS upozorenja, ako omoguće integraciju Twittera i Hangouta, bit će to ručniji

Posjetite PortMonitor

13. R apidspi ke

Rapidspike alternativa pingdomu

Možda ih smatrate skupim, i da jesu. Razlog za njihovo upisivanje je taj što ćete na jednom mjestu dobiti puno rješenja. Kako webmaster ima veću web stranicu i manje vremena za fokusiranje na usluge praćenja prebacivanjem između različitih nadzornih ploča? Ovdje RapidSpike ulazi u igru.

Nudi interval od 1 do 60 min, odabir je vaš. Profesionalni plan možete podijeliti među 5 korisnika i omogućiti vam dodavanje neograničenih monitora. To je sjajno kada radite u grupi.

Prati web stranice, servere, portove, SSL, SEO statistike i još mnogo toga. Nakon dodavanja monitora, možete čak pratiti određene stranice na vašem web mjestu. Svakog mjeseca dodjeljuje se 25 SMS / glasovnih poziva. Nadalje, možete konfigurirati opciju Slack i, Webhooks i Pager za primanje upozorenja.

Rapidspike također nudi napredno praćenje, uključujući WHOIS i SSL, i prikazuje njihov rok trajanja i ostale statistike. Ako Google na crnim listama vašu web lokaciju zbog razloga zlonamjernog softvera, Google pretražuje vašu web stranicu oznakom upozorenja i tako posjetitelji dobivaju upozorenja kad pokušaju ući i na taj način možda neće posjetiti vašu web lokaciju.

Rapidspike nadgleda Google Sigurno pregledavanje i šalje upozorenja zbog zlonamjernog softvera i štetnog sadržaja. Na samo jednoj nadzornoj ploči možete pratiti SEO svoje web lokacije sa Alexa Rank, Google Analytics, Moz statistikama i povratnim vezama.

Nije gotovo; ima ih više, možete pratiti performanse putem stvarnog praćenja korisnika. Nude TV način koji prikazuje statistiku uživo, tako da možete brzo uhvatiti probleme. Ovo je korisna značajka ako imate zaseban zaslon.

Rapidspike vrši Globalno nadgledanje, generira grafička izvješća i omogućuje korisnicima da konfiguriraju osjetljivost upozorenja. Nadalje, možete dijeliti statistiku s drugima stvarajući javnu stranicu sa statusom. Vrlo je koristan alat ako si možete priuštiti. Prijavite se odmah i iskoristite 30 dana probnog razdoblja.

Što volimo:

 • Nudi neograničene monitore, SEO praćenje, otkrivanje zlonamjernog softvera, SSL & WHOIS nadzor, integracija s brojnim alatima, ima nadzor od 1 min.

Ono što nam se ne sviđa:

 • Visoke cijene, bombardiranje uslugama mogu zbuniti novorođenče

Posjetite RapidSpike

Zaključak:

Dakle, gore smo spomenuli neke od sjajnih alternativa Pingdom kako biste pratili vaše web stranice. Većina tvrtki na popisu nudi planove po nižim cijenama od Pingdom-a, uključujući sve bitne značajke. Sve je to vaš izbor.

UptimeRobot je dobar izbor jer podržava razne vrste provjera, 50 monitora i 1-minutni interval ispitivanja. Ali to je samo ograničenje nadgledanja produžetka. S druge strane, Statuscake i Rapidspike pružaju korisne značajke, ali vrlo cijene.

Najbolji način odabira usluge je imati na umu broj čimbenika kao što su interval provjere, broj monitora, vrste upozorenja, zadržavanje podataka i mjesta čvorova. Naravno, imperativ je i cijena.

Radujemo se vašim mislima i javite nam svoje iskustvo. Postoji li najbolja alternativa za Pingdom za koju mislite da bi trebala biti navedena ovdje? Molimo da predlažete u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map