7 najboljih softvera za izradu web stranica 2020 – Izgradite zadivljujuće web mjesto za dizajn

0

Što! Nisi dobio željeni dizajn za mjesto snova?


Ne znate kodiranje, ali želite izgraditi vlastiti dizajn?

Ne želite trošiti ogroman novac na kodrere ili dizajnere web stranica?

Evo rješenja za sve vaše upite. Jednostavno isprobajte softver za izradu web stranica za izradu web stranica po mjeri.

Postoje dva načina za stvaranje stranice. Ili možete proći složen način i naučiti kodirati. Drugo, pronađite WYSIWYG uređivač koji dizajn web stranica čini izuzetno jednostavnim. Većina graditelja nudi značajku povlačenja i ispuštanja gdje stvari stavljate na prazno platno ili unaprijed dizajnirane predloške.

Prednosti Website Builder-a

 • Sve stvari možete dobiti na jednom mjestu, poput domene, web hostinga, programera itd., A najbolja stvar je što uopće nisu potrebne instalacije, a najbolja stvar je što uopće nisu potrebne instalacije.
 • Ne treba nema razvojnih vještina
 • Ušteda troškova jer ne morate platiti troškove dizajniranja i održavanja.
 • Dostupno je mnogo atraktivnih predložaka i elemenata.
 • Gotovo sav softver za programere podržava drag and drop i tako dalje …

Ali pravi problem je onaj koji je pravi program za dizajniranje web mjesta? Postoji puno graditelja web stranica koji tvrde da su najbolji u industriji. Dakle, ovo je mjesto gdje vam možemo pomoći u odabiru najboljeg.

Bez obzira što tražite za izradu poslovne stranice, osobnog bloga ili trgovine, evo nekoliko vrhunskih softvera za izradu web stranica.

Najbolji graditelji web stranica 2020 – način za trenutno izvlačenje na mreži

Wix [besplatno + plaćeno]

wix web graditelj

Wix je jedan od vodećih proizvođača besplatnih web stranica koji nudi mnoštvo predloženih predložaka vezanih uz Blog, Business, E-commerce i modu itd. Osim premium verzije nude besplatan pristup tako da ih možete kušati prije ulaganja..

Stvaranjem računa Wix nudi 2 načina uređivanja koji su ADI i Wix Editor. Oboje nude identične karakteristike, ali njihov je stil rada malo drugačiji.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) je automatski način izrade web mjesta. To je ekspeditivan način, oni postavljaju samo nekoliko jednostavnih pitanja prije izrade konačnog dizajna. Svaki je dio web mjesta prilagodljiv. Možete promijeniti temu, boje, fontove, zaglavlje i još mnogo toga. Uz to, omogućuju vam dodavanje animacija za elemente za izradu što atraktivnije web stranice.

S druge strane, Wix Editor pruža i sjajno korisničko iskustvo. Započinje odabirom unaprijed pripremljenog predloška. Postoji 100 predložaka za izbor. Nakon odabira predloška učitava se sučelje za uređivanje. Nudi lako povlačenje i ispuštanje, a možete dodati tekstne okvire, klizače, gumbe, kontakt forum, društvene tipke i biltene itd. Možete čak i promijeniti pozicije postova. Zapravo sve možete prikazati na zaslonu.

Wix nudi App Market koji vam pomaže poboljšati web mjesto. Postoji mnoštvo aplikacija za dodavanje trake za pretraživanje, komentara, chata, skype gumba, alata za automatsku e-poštu, marketing i analitiku. Štoviše, ako želite stvoriti internetsku trgovinu, Wix je sjajno rješenje jer nude brojne relevantne aplikacije poput integriranja recenzija, gumba za pozive, PayPal, fakture, konvertora valuta i tablica s cijenama..

Ipak, želite više, oni vam također omogućuju umetanje kodova, HTML kodova i dodavanje Flash (SWF) datoteka. Štoviše, Wix donosi detaljni vodič za poboljšavanje SEO-a. Usluge podrške pružaju se podnošenjem karata i baze znanja.

cijena: Nema potrebe za kupnjom zasebnog plana web hostinga. Wix planira određivanje cijena od 4,50 USD mjesečno što uključuje propusnost od 1 GB i 500 MB prostora za pohranu. Trebate samo kupiti ime domene i usmjeriti vas na WIX web mjesto. Osim najosnovnijeg plana, svi ostali nude i besplatno ime domene. Podržavaju politiku povrata od 14 dana.

DUDA [Besplatno + plaćeno]

softver za izradu web stranica duda

Duda je prilično očiti u pogledu upotrebljivosti i impresionira korisnike svojim dobrim dizajnom i gipkim značajkama. Predstavljen je 2010. godine i sada se nalazi među najboljim stvaraocima web stranica napajanjem hostinga s Amazon cloud uslugama. Izazivajući nultu razinu zbrke, samo odaberite predložak iz svojih unaprijed izrađenih modela i počnite s uređivanjem.

Na prvi pogled shvatit ćete da je prilično jednostavno upravljati. U bilo kojem trenutku prikaz radne površine, mobilnog i tabletnog računala možete dobiti samo jednim klikom. Duda vas neće zalijepiti samo njihovim graditeljem, tako da ako imate vještine u razvoju možete se slobodno igrati sa CSS i HTML kodovima.

Osim izvanrednih opcija za uređivanje, možete urediti predložak za bilo koji određeni uređaj (mobilni, radni stol i tablet) pa vam omogućuje da dizajnirate najoptitivniju web stranicu koja je presudna za iskustvo kupaca / posjetitelja i tražilice. Još jedna izvanredna stvar je to što Duda može, za razliku od većine građevinara tamo, uključiti se u Google Analytics i predstaviti dubinske statistike prometa.

Postoji puno widgeta / elemenata za dodavanje u postove / stranice kao što su gumbi, stupci, ikone, društvena, traka za pretraživanje, Facebook & Disqus sustavi za komentare i još mnogo toga. Podržavaju preko 100 stilova fonta. Svaki je widget prilagodljiv u stilovima, dimenzijama itd. Pa čak i s nekim možete dodati animacije i posebne efekte poput skočnog prozora i sidrenja.

Mogućnosti personalizacije graditelja web stranica Duda čine je zadivljujućim alatom. U “Personalizirajte” pritiskom na nekoliko klikova možete postaviti skočne prozore, promotivne popuste, povratne obavijesti za posjetitelje, radno vrijeme, poseban događaj i mnoge druge dobre stvari. Također možete stvoriti prilagođeni događaj. Ovi se događaji pokazuju vrlo korisnim u privlačenju kupaca.

S Dudaom je lako uspostaviti i upravljati web mjestom za e-trgovinu na kojem kontrolirate značajke povezane s prodajom, promocijama, proizvodima i plaćanjima. Za Pro korisnike, Duda pruža pomoć putem live chat i telefona. Besplatni korisnici mogu pregledavati svoje vodiče i korisne članke.

cijena: Besplatni plan je najbolji način da doživite Dudu. Nakon što se odlučite za plaćeni plan, Business plus počinje od 14,25 USD mjesečno. Također možete preuzeti doživotnu pretplatu na poslovni + plan u iznosu od 299 USD. Plan sadrži prilagođeno ime domene, SSL, sigurnosno kopiranje web mjesta i kromirane obavijesti o potiskivanju. Nadalje, za korisničko poslovanje e-trgovine plus plan dopuštaju dodavanje do 10 proizvoda. Uz to, podržava PayPal, Stripe i Global Gateway za plaćanja.

Weebly [besplatno + plaćeno]

glasno graditelj web stranica

Weebly u jednom drugom WYSIWYG stvoritelju web stranica osnovanom 2007 nudi dobro upakiranu platformu za razvoj web stranice. Weebly nudi stotine predložaka za portfelje, e-trgovinu i osobna web mjesta. Fleksibilna priroda ovog besplatnog graditelja web stranica omogućuje vam da integrirate aplikacije trećih strana.

S Weeblyom možete pokrenuti kao besplatni korisnik pomoću poddomene ili pokrenuti svoju profesionalnu web stranicu pod prilagođenim nazivom domene. Prilično je lako i vidljivo stvoriti novi post, provjeriti komentare, pristupiti stranicama i postavkama web mjesta. Kao i Wix, bilo koji element možete povući i ispustiti klikom na opcije uređivanja.

Najiznimnija stvar Weeblya je upotrebljivost. Pruža ugodno iskustvo novom korisniku koji nikad prije nije koristio softver za izradu web lokacija. Postoje brojni elementi poput teksta, slike, prezentacije, mape, tablice cijena, dodavanja videozapisa, kontakt foruma, ugradnje HTML-a i još mnogo toga. Nadalje, u vaše ruke također stavljaju opcije trgovina kao što su postupak oduzimanja, integracija PayPal-a, narudžbe i poštarina itd.

Ako ne pronađete nešto u uređivaču Weeblya, idite i potražite na njihovom tržištu aplikacija koje ima i besplatne i premium aplikacije. Da bi korisnici pojednostavili stvari, aplikacije su klasificirali kao e-trgovinu, marketing, SEO, statistiku web mjesta, društvenu komunikaciju i komunikaciju. Nakon što stvorite post, ne zaboravite pogledati “opcije objave” koje vam omogućuju da u tražilicu upišete naslov i opis koji želite pokazati. Uz to možete zakazati, omogućiti / onemogućiti komentare i dodati postove u željenoj kategoriji.

Weebly drži centar za pomoć koji vam omogućuje da ih nazovete ili pošaljete e-poštom prilikom suočavanja sa problemima. Nadalje, live chat dostupan je od 6 ujutro do 18 sati po pacifičkom vremenu (pon-pet) i od 8 do 17 sati po pacifičkom vremenu (sub-ned). Možete pogledati njihovu zajednicu i vodiče za rješenja. Sve u svemu, to je odličan, intuitivan graditelj web stranica i vrijedno je pokušati.

cijena: Najniže plaćeni planovi koštaju samo 8 USD mjesečno s besplatnim nazivom domene. Plus, neograničeno skladištenje, 100 USD Google marketinških kredita i pristup naprednim statistikama web mjesta. Osnovni plan također uključuje nekoliko značajki za e-trgovinu poput postupka odjave i dodavanja do 10 proizvoda. Stoga prvo procijenite svoje zahtjeve, a zatim odaberite plan.

Kvadratni prostor [probno + plaćeno]

dizajner stranice kvadrata

Squarespace je još jedan od najboljih softvera za izradu web stranica koji opskrbljuju stotine elegantnih predložaka vezanih za svaku kategoriju poput internetske trgovine, bloga, fotografije i putovanja itd. Možete besplatno isprobati njihove usluge tijekom 14 dana. A kad shvatite da je to ono što tražite, krenite za premium pretplatu.

Vrlo je jednostavno postaviti web mjesto na Squarespaceu. Jednostavno otvorite račun, odaberite predložak, odgovorite na niz pitanja i eto vas. Stvaranje navigacija i stranica vrlo je jednostavno. Dizajn možete u bilo kojem trenutku izmijeniti putem njihovog uređivača. Nadalje, pomicanjem miša preko bilo kojeg elementa teme prikazat će se mogućnosti uređivanja.

Na Squarespaceu su neke cool značajke lako dostupne. Kao i u samo nekoliko klikova možete prikazati traku najava i traku s podacima o mobilnim uređajima. Squarespace prikazuje nekoliko statistika prometa na web lokacijama tako da možete dubinski pratiti posjetitelja. Oni pružaju informacije o izvorima prometa, popularnom sadržaju i upitima tražilice itd.

Iako predloške nisu toliko prilagodljive kao Wix, ali vi imate pristup svim bitnim opcijama s urednom i čistom nadzornom pločom. Za neke napredne prilagodbe omogućuju vam dodavanje prilagođenih CSS kodova. Squarespace ima unaprijed izgrađene mogućnosti za SEO, marketing i sigurnost. Ovdje sve što trebate učiniti je samo pristupiti Postavkama i ispuniti potrebna polja kako bi ove stvari funkcionirale u redu. Možete napraviti mapiranje URL-ova, dizajniranje stranica na 404 stranice, društveni udio i povezivanje usluga e-pošte i još mnogo toga.

Naravno da vam je potrebna pomoć u teškoj situaciji, a pomoću Squarespacea, dobit ćete ga putem instant chat-a (od ponedjeljka do petka od 4 do 18h po istočnom vremenu), e-pošte, vodiča, video zapisa i baze znanja. Uz to, imaju i forum zajednice.

cijena: Trgovački prostor pomaže kupcu da dobije pravi izbor plana kategoriziranjem web stranica i paketa za e-trgovinu. Plan započinje od 12 USD mjesečno s neograničenim hostingom i širinom pojasa. Uključuje besplatno ime domene i SSL certifikat.

Osnovni plan optimiziranog putem e-trgovine koštao vas je 26 USD mjesečno, a uključuje besplatnu registraciju imena domene, neograničene proizvode, SSL, popuste, kontrolu poreza i narudžbe itd..

Shopify [Suđenje + plaćeno]

nastojati za stvaranje trgovine e-trgovine

Ako ikada sanjate o stvaranju trgovine putem e-trgovine, ali prestanete zbog njenih složenosti, evo vam izravnog rješenja koje dolazi u obliku Shopifyja. Na svojoj platformi imaju gotovo 500 000 aktivnih prodavaonica. Za potrebe evaluacije možete pokrenuti s probnim računom od 14 dana. Više od 100 besplatnih i plaćenih predložaka imaju na izbor.

Shopify nudi ekstremnu razinu prilagodbe na kojoj možete oblikovati unaprijed pripremljene teme kako želite. Osim toga, korisnik može prenijeti i svoje vlastite predloške. Ali ako želite prijeći ovo, Shopify vam omogućuje umetanje / promjenu CSS i HTML kodova. Trgovina je prijateljska s mobitelima i kupac može izvršiti plaćanje putem Android Pay i iOS platnog prometa, itd.

Super se može nositi s trgovinom. Kao i za dodavanje proizvoda, jednostavno se pomaknite do kartice proizvoda u uređivaču i dodajte najnovije detalje. Možete pratiti i kontrolirati narudžbe kupaca i napuštene odjave pod karticom “Narudžbe”. Za povećanje prodaje, možete osmisliti popuste. Nadalje, alat prikazuje različite analitičke podatke kao što su ukupne narudžbe, stopa pretvorbe, uređaj koji koristi kupac, ponavljajući kupac, lokacija, izvor prometa i mnogi drugi.

Za unapređenje trgovine Shopify nudi proširenu trgovinu aplikacija koja sadrži preko 1000 besplatnih i plaćenih aplikacija upućenih na prodaju, marketing, društvene mreže, zalihe i otpremu itd. Zahvaljujući fleksibilnosti koja omogućava dodavanje različitih kanala prodaje. Povrh toga aplikacija Shopify “prodajna mjesta” omogućuje vam rad s Androidom, iPadom ili iPhoneom i posjedovanje skupa drugih značajki.

Shopify nudi 24/7 usluge podrške besplatno premijskim korisnicima. Možete kontaktirati putem poziva, live chat-a, e-pošte ili poslati tweet. Na chatu besplatni korisnici možda će morati dugo čekati, ali za korisnike koji plaćaju njihove usluge su prilično pristojne. Shopify je prilično unaprijed, ali svejedno ako ste zbunili pogledajte mnoštvo vodiča u njihovom centru za pomoć.

cijena: Trenutno Shopify ima tri paketa. Sam osnovni plan počinje od 29 dolara. U ovom planu, 2% transakcijske naknade naplatit će se ako koristite pristupnik plaćanja treće strane, dok nema naknade ako Shopify plaćanja koristite. Nadalje, uključuje neograničeno spremanje, širinu pojasa i proizvode. Plan sadrži besplatni SSL za osigurane transakcije. Uz to, omogućuju vam stvaranje bloga zajedno s trgovinom.

Graditelj web stranica [besplatno + plaćeno]

kreator web mjesta wesitebuilder

Graditelj web stranica je dobar izbor za započinjanje, ne samo zato što ga je lako razumjeti, već pruža i tisuće unaprijed pripremljenih predložaka. Sve što trebate učiniti je samo odabrati dizajn i započeti poliranje. Nema veze jeste li početnik, nećete zbuniti kada vidite uređivanje ploče čak i na prvi pogled, jer je prilično jasan i dobro osmišljen. Promjene u pozadini web mjesta, boja i fontova itd. Možete unijeti tako da pristupite kartici dizajna.

Prije svega, elemente možete povući gdje god želite na području web mjesta. Zatim se klikom na element pojavi mali prozor za uređivanje koji sadrži razne mogućnosti uređivanja kao što su promjena dizajna, stilova, položaja i dimenzija itd. Štoviše, možete dodati animaciju određenom elementu ili cijeloj web stranici ako to želite. Mijenjanje veličine stavki je sigurno prikladno jer sada umjesto pisanja dimenzija mišem možete samo povećati ili smanjiti veličinu.

Graditelj prilično eliminira potrebu za vještinama kodiranja, jer postoji veliki broj elemenata za dodavanje u postove i stranice. Kao i za samo gumb, postoji gotovo 6 dizajna. Pored toga, postoje i brojni drugi korisni elementi kao što su društvene mreže, okviri, forum za kontakte, umetanje HTML / stranice, Google karte, biltene, dodavanje video zapisa i različitih oblika itd..

WebsiteBuilder kompatibilan je s mnogim drugim aplikacijama za SEO, Analytics, Društvene mreže i unovčavanje. Alate za webmastere Bing i Google možete jednostavno integrirati. Oni također uključuju gustoću ključnih riječi, generator Sitemap-a i integraciju AdSensea. Graditelj web stranica nije ograničen samo na izradu web stranica. S njom možete izgraditi upečatljivu trgovinu e-trgovine. Imajte na umu da su sve značajke integracije i trgovine dostupne premium korisnicima. Ali besplatni korisnik može bezgranično uživati ​​u njihovom besplatnom izrađivaču web stranica.

Imati stručnu ekipu za podršku vrlo je potrebno tijekom rada na mreži. Dakle, WebsiteBuilder nudi pomoć putem e-pošte i telefonskih poziva. Osim toga, baza znanja sadrži opsežne članke o uređivaču, SEO, domenama i društvenim medijima. Sve u svemu to je sjajan graditelj web mjesta koji ima bogatu mogućnost uređivanja i brojne predloške.

cijena: Planovi s najnižim premijama kreću se od 5,99 USD mjesečno, uključujući besplatno ime domene i kredit za oglašavanje. Plan omogućava integraciju SEO i marketinških alata također. Ovdje imajte na umu da to ne dopušta prilagođenu adresu e-pošte. Za prilagođene račune e-pošte morate se pretplatiti na njihovu pretplatu na poslovni plan. Oni nude odvojeni plan za korisnike e-trgovine koji koštaju 11,99 USD mjesečno s besplatnom domenom, podrškom na razini prioriteta i prilagođenim adresama e-pošte.

Ucraft [staza + plaćeno]

softver za izradu ucraft graditelja

Konačno, ali ne najmanje bitno, Ucraft nudi brzo rješenje za izgradnju stranice ili odredišnih stranica. 14-dnevni probni račun dostupan svima za testiranje kvalitete. Nude ogroman popis predložaka za izbor. Nadalje, njihovo hosting pokreće Google cloud hosting platforma kako bi se osigurala maksimalna dostupnost i ne morate se mučiti oko ograničenja propusnosti..

Web stranica je podijeljena u zasebne blokove s prilagodljivim opcijama i na taj način napravi privlačan dizajn. Ucraft nudi razne elemente poput dodavanja odlomaka, naslova, gumba, video zapisa i odbrojavanja vremena itd. I oni imaju značajku prebacivanja jezika. Uz to možete integrirati Instagram, SoundCloud i Twitter feed.

Ucraft nadzorna ploča pruža pristup različitim značajkama, uključujući SEO upravitelja, domene i dodavanje članova tima. Uz to, oni pružaju alat za izradu logotipa. S ove ploče možete dodati kategorije i upravljati različitim izgledima postova i stranica. Podržavaju brojne integracije aplikacija, uključujući Zendesk chat, Google Analytics i hotjar itd.

Graditelj vam omogućuje dodavanje posebnih efekata elementima stranice. Ucraft nudi dizajnerski alat s dodatnim troškovima od samo 2,99 USD / zauvijek. To je alat nadahnut Photoshopom koji može uređivati ​​izgled, stilove, tipografiju i uređivanje UI kompleta. Prema našem iskustvu, jednostavna ploča za uređivanje, širok raspon predložaka, brojne i Google Cloud podrška dovoljni su da se isti stave među najbolje softverske programe za izradu web stranica.

Ikona za chat uvijek se pojavljuje na zaslonu gdje za pomoć započinjete razgovor s članovima Ucraft-a. Malo je spor kao generalno odgovor ćete dobiti za nekoliko sati. Nadalje, imaju centar za podršku koji je prepun vodiča o gotovo svim temama.

cijena: Za pretplatu na premium, Ucraft počinje od 8 USD mjesečno. Možete stvoriti neograničene web stranice. Dostupni su i članci, SEO i višejezične aplikacije. Cijene su znatno niže ako ste platili cijelu godinu koja košta samo 77 dolara. Godišnji paket uključuje 1 besplatno ime domene. I za samo 149 USD dobit ćete doživotni pristup Ucraftu.

Zaključak

Sve u svemu, najbolji softver za izradu web stranica je odličan način za izradu web stranica ili trgovina e-trgovine. Ne morate učiti kodiranje jer WYSIWYG graditelji rade na principu drag and drop. Graditelji ne samo da štede vrijeme, već štede i vaše troškove za stvaranje prilagođenog dizajna od programera.

Kako tvrtka za izradu web stranica upravlja gotovo svim, tako se možete usredotočiti na izradu web mjesta, umjesto da se bavite serverom i drugim tehničkim aspektima.

Svi gore navedeni graditelji jasni su i pružaju vrlo korisničko iskustvo.

Dakle, koji je najbolji softver za izradu web stranica?

Izbor alata za izradu web stranica ovisi o vašim potrebama. Preporučujemo Wix za izradu web stranica. Ima stotine predložaka i bogato tržište aplikacija. Štoviše, njihov ADI način je odličan izbor za početak za početnike.

Za postavljanje an web mjesto e-trgovine, predlažemo da pokušate Shopify jer to znatno olakšava upravljanje trgovinom, čak i ako prethodno nemate iskustva.

I za blogove o modi, putovanjima i fotografiji, Squarespace nudi prilično relevantne i zapanjujuće predloške s uređivanjem povuci i ispusti.

Pa koji ste odabrali?

Jeste li koristili nekoga gore spomenutog?

Veselimo se Vašim vrijednim komentarima i ako imate još neki neriješen upit vezan uz graditelje web stranica, slobodno pitajte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map