10 najboljih ponuda i natjecatelja za vaše web stranice e-trgovine

0

Shopify je zgodno, ali ne i krajnje rješenje i ako iz nekog razloga tražite Shopify alternative, onda ste sletjeli na pravo mjesto.


To je jedan od najpopularnijih softvera za izradu web stranica za web stranice e-trgovine koji pruža ne samo najlakši način i kombinaciju moćnih alata, nego zahtijeva vrlo minimalnu količinu tehničkih vještina.

Shopify podržava mnoštvo pristupnika i proširenja plaćanja za poboljšanje upotrebljivosti. Ali to ne znači da najbolje odgovara svačijim potrebama.

Štoviše, ako niste sigurni u Shopify, možete ih pokušati prijaviti besplatno probno razdoblje od 14 dana.

Zbog različite raznolikosti proizvoda, potrebe variraju od osobe do osobe. Dakle, postoje šanse da od Shopifyja nećete dobiti značajku koju uistinu želite.

Dakle, ovdje predstavljamo najbolju alternativu Shopify uključujući opširni pregled svakog od njih.

Neki se zamjenici nalaze tamo gdje većinu tehničkih aspekata koje vodi sama tvrtka, ali mogu se razlikovati u značajkama Shopify.

Dok je nekolicina domaćina kod kojih većina nadzora i tehničkog rada ostaje u vašim rukama, poput kupnje hostinga, instaliranja softvera, implementacije SSL-a i provođenja ažuriranja, itd..

Ako isključite Shopify cijenu, tada se čini da će rješenje za samostalno uvođenje biti više potencijalno.

Najbolja Shopify alternativa 2019

Najbolje ponude za kupca u 2020. godini su konkurencija za web stranice i prodavaonice e-trgovine

BigCommerce

BigCommerce je poznata platforma za e-trgovinu koja zauzima znatan tržišni udjel. Ne morate biti tehničar ili zaposliti programera.

to je platforma s hostom što znači da se BigCommerce tehnički tim brine za web hosting, SSL, sigurnosne zakrpe i druga ažuriranja.

Pored toga, možete usmjeriti domenu kupljenu od drugog registra registra domena ili je samo kupiti u BigCommerceu kako biste se riješili tehničkog rada..

Počevši od 2 osobe, sada imaju stotine zaposlenih. I do sada oni olakšao više od 8 milijardi USD trgovačke prodaje.

Kao i Shopify, BigCommerce također ima jednostavan upravni odbor. Ako ikad koristite nadzornu ploču WordPressa, vjerujem da nećete naići na probleme s temama i drugim postavkama.

Iskreno, vrlo je lako imate li prethodno iskustvo ili ne.

Ploča nadzorne ploče BigCommerce

Bigcommerce je u svojoj kanti dobio više mogućnosti nego Shopify. Oni pružaju 15 dana probnog razdoblja za probnu vožnju. Postoji puno besplatnih i plaćenih tema s brojnim prilagodljivim opcijama.

Imajući na stranu osnovne značajke u vezi s proizvodima, gateway-ima plaćanja, temama i aplikacijama itd., Možete doći do naprednih postavki kao što su naručivanje, pakiranje poklona, ​​praćenje podružnica, obavijesti o zalihama i narudžbe.

Pogodite što Shopify naplaćuje naknadu od 2% za svaku transakciju. Jedini način da se ovo izbjegne je korištenje vlastitog načina plaćanja. S druge strane, BigCommerce podržava izvanmrežne, mrežne i digitalne načine plaćanja te ste slobodni koristiti bilo koji pristupnik plaćanja.

pristupnici za plaćanje bigcommerce

Možete pristupiti više aplikacija besplatno poput MailChimpa, dok Shopify nudi mnoštvo aplikacija, ali većina ih je označena s dodatnim troškovima.

bigcommerce alternativa za kupovinu

Iz cjenovne perspektive, obje tvrtke gotovo naplaćuju slične naknade. Shopify naplaćuje 29 USD za osnovni plan uz dopuštanje samo 2 računa osoblja.

S druge strane, BigCommerce podržava neograničen račun osoblja, integraciju s Amazonom & eBay, neograničeni proizvodi, besplatni namjenski SSL za 29,95 USD mjesečno.

Obje nude 24/7 podršku uživo za brzu pomoć. Osim toga, forumi, vodiči i dokumentacija zajednice vrlo su korisni za učenje i rješavanje problema.

Volusion

Volusion je iskusan sudionik u industriji e-trgovine koji radi od 1999. godine i jedan je od najboljih konkurenata Shopifyja. Oni prelaze preko 180 tisuća kupaca. Volusion nudi niz planova za zadovoljavanje svih vrsta kupaca.

To je platforma s hostom, što znači da ćete od njih dobiti sve stvari koje će preuzeti vašu trgovinu pred javnošću. Možete započeti besplatnu turneju s 14 dana probnog razdoblja.

Nude impresivne besplatne dizajne za trgovinu. Možete napraviti mnogo promjena uređivanjem, čak i ako nemate tehničke vještine. Sve je vidljivo u njihovom WYSIWYG uređivaču i sigurni smo da ga nikad nećete izgubiti.

Za povećanje vaše prodajne brojke omogućuju vam da integrirajte se putem eBaya, Amazona i Facebooka, itd. Nadalje, oni na armaturnoj ploči predstavljaju različite korisne analitike.

volusion alternativa shopify nadzornoj ploči

Iako nema toliko gateway-ova plaćanja kao što je Shopify, ali svi podržani platni sustavi na Volusion-u su besplatni, a Shopify naplaćuje 2% naknade za transakcije, što će sniziti vašu zaradu.

Ne morate instalirati dodatke kao da je sklopljen sa svime što vam može trebati. Želite pratiti ROI, poboljšati SEO, stvoriti popuste ili želite uspostaviti CRM? Svi su unaprijed izgrađeni. Tu je popis značajki uključenih u svaki plan

značajke plana planova za voluziju

Raspon planova čini Volusion pristupačnim i pametnim izborom. Ali morate biti oprezni pri odabiru plana jer oni ograničavaju broj proizvoda kao na “Mini” plan možete prodati do 100 proizvoda. Uz to, plan uključuje propusnost od 1 GB i sigurnu naplatu.

Dok napredujete prema većim planovima, imate dozvolu prodaje više proizvoda i telefonske podrške. Svaki je plan dobio neke jedinstvene značajke.

volusion shopify konkurenata

„Suđenje” do “Mini” korisnici paketa mogu dobiti pomoć slanjem e-pošte ili otvaranjem chata. No i drugi korisnici ih mogu kontaktirati na telefon. Nadalje, obvezali su se pružati usluge podrške na razini prioriteta za „pro“ i „premium“ nositelje plana.

Temeljito možete dobiti pomoć 24 sata dnevno, bez obzira na vrstu korisnika. Dostupnost Volusovih različitih planova omogućava vam da odaberete plan svojih potreba. Osim toga, brojne teme trgovine, jednostavna upotrebljivost i fleksibilno prilagođavanje ulažu u svaku vašu potrošnju.

SquareSpace

Squarespace je softver za gradnju web lokacija s hostom koji nudi mogućnost povuci i spusti za izgradnju internetske trgovine, bloga i web stranica. Dizajnirali su ekskluzivne pakete za korisnike e-trgovine. Kao i Shopify, dobit ćete intuitivnu pozadinsku ploču za upravljanje svim izgledima u trgovini.

kvadratni prostor potražite alternativu

Iako Squarespace ne obuhvaća toliko značajki kao Shopify, ali oni uključuju sve temeljne značajke da biste svoje poslovanje oborili s temelja..

Uz vještine nodiranja, možete izgraditi privlačnu trgovinu primjenom iz različitih besplatnih tema. Oni vam pomažu da stvorite web mjesto optimizirano za mobilne uređaje koje postaje obavezno zbog široke uporabe pametnih telefona.

Plan cijene za Trgovina e-trgovine počinje od 26 USD mjesečno a s godišnjom pretplatom dobit ćete besplatno ime domene. Ne postoji ograničenje broja proizvoda na koje se možete upisati na svoju web lokaciju. I što je najvažnije, oslobođeni ste naknada za transakcije. Popusti, narudžbe, kupci i zalihe itd. Lako se mogu upravljati.

Umjesto instaliranja dodataka, Squarespace dolazi s ugrađenim značajkama kao što su plaćanja, naplata, korisnički račun, računovodstvo, otprema i porez itd. Osim toga, tu su i integrirane opcije poput aktiviranja SSL-a i poboljšanja SEO-a.

Trenutno podržavaju samo PayPal i Stripe. Tako da uz Squarespace nećete dobiti toliko raznolikosti funkcija kao u BigCommerceu i LemonStandu, ali ćete dobiti dovoljno alata za slobodno djelovanje. Zbog toga vam predlažemo da isprobate besplatno probno razdoblje za njihovu kreditnu karticu.

Imate problema s nekim problemom? Squarespace pruža podršku zajednici i veliku bazu znanja. Ipak, ako se suočite s problemom, pošaljite e-poštu ili otvorite live chat sa njihovim tehničkim agentom.

Usluge podrške za SquareSpace

Dakle, ako želite jednostavno rješenje tamo gdje nema potrebe instalirati dodatke ili nered s tehničkim radom, Squarespace bi bilo dobro.

LemonStand

Ako vam je cijena glavna briga što vas odbija od Shopifyja, tada je LemonStand dobar Shopify konkurent. Osnovan 2010. godine, Lemonstand nudi robusno rješenje za e-trgovinu za male, srednje i velike tvrtke. Ako već imate Shopify, Magento ili BigCommerce trgovinu, možete jednostavno migrirati na poslužitelje LemonStand..

Velika prednost koja dolazi s Lemonstandom je prilagodljivost. Možete samostalno izvršiti značajne promjene na prodajnom mjestu (treba vještinu kodiranja) ili moći priuštiti programeru i dizajneru.

Za demonstraciju, predaju 14-dnevni probni račun baš kao i Shopify. Oni u potpunosti pružaju bezbrižno okruženje nudeći tehnički nered bez platformi za domaćinstvo.

Nakon prijave, otkrit ćete dobro dizajniran WYSIWYG uređivač s vrlo očitim popisom značajki.

upravljačka ploča od limuna i stakla

Ne nude toliko integracija kao Shopify, ali one zasigurno pružaju korisne zajedno sa sobom 95+ pristupnika plaćanja.

aplikacije i sustavi plaćanja

Do sada nude 15 tema u svom inventaru. Sve su teme otvorenog koda i besplatne za upotrebu. Naravno, napredna razina prilagodbe zahtijeva razvijanje vještina, ali bez ikakvih napora možete mijenjati boje, logotip, šarene boje, itd..

LemonStand paketi počinju od 19 USD mjesečno. Svi planovi uključuju osnovne značajke kao što su neograničeni proizvodi, račun osoblja, pohrana i propusnost.

Uz to, ne postoji naknada za transakciju korištenja gateway-a za plaćanje. Bez obzira na plan, uključene su značajke koje se tiču ​​SEO, Global CDN-a, HTTPS-a, prilagodljive blagajne i mnogo više.

shopify alternative 2017-2018

Jedino do čega ti je stalo je broj narudžbi jer vam početni (osnovni) plan omogućava obradu 75 naloga mjesečno. Stoga odaberite plan koji će predvidjeti vaš budući rast.

Pomoć se kupcu pruža putem chat-a i e-maila uživo. Službe podrške su prijateljske i njihov je odgovor iznenađujuće brz čak i na e-porukama. Uz to, podržavaju relevantnu dokumentaciju u kojoj možete pronaći svoje odgovore.

Iako, najosnovniji plan prilično je pristupačan s ograničenim narudžbama, ali sljedeći vas plan bitno košta. Sve u svemu, mnoštvo mogućnosti izlazi iz kutije prilikom kupovine LemonStanda-a, zbog čega je to vrijedno ulaganja.

WooCommerce + WordPress.org [Samoposluženo]

WooCommerce je vodeća platforma za e-trgovinu koja pokreće više od 30% prodavaonica (tj. Pokriva većinu tržišnog udjela od bilo koje druge).

Zapravo, to je dodatak koji se instalira na WordPress CMS i pruža vam bolju kontrolu i fleksibilnost. Štoviše, to je open source, tako da ga možete pretvoriti u svoje potrebe pitajući svog programera.

Može se nazvati a besplatna alternativa Shopify jer vam ništa ne naplaćuju za njihov softver ili bilo koju naknadu za transakcije. Sve što trebate kupiti naziv domene i a pouzdana WooCommerce usluge poslužitelja.

Oboje možete dobiti od jednog davatelja usluga koji će suziti vaš tehnički rad. Preporučujemo vam da pokušate SiteGround za stabilno, sigurno i korisničko iskustvo.

site site otkriti alternativa Indiji

Pitanje se može pojaviti jer je to rješenje za samostalno uvođenje pa će možda trebati puno tehničkog znanja i može zbuniti početnike. Osobno nismo momci pametni i prema našem iskustvu, nevjerojatno je jednostavan za korištenje.

Odlučite se za domenu, prijavite svoj plan na SiteGround i dajte malo vremena da se pripremite za svoj račun. Nakon toga, za instalaciju WordPress-a koristite program za instalaciju u jednom kliku s danog cPanela.

Sada instalirajte WooCommerce dodatak i to je sve. Nadalje, samo jednim klikom možete aktivirati Šifrirajmo SSL koji besplatno pruža SiteGround.

WooCommerce je vrlo bogata dodacima za dodavanje dodatnih značajki. Dostupne su stotine proširenja koja se odnose na načine otpreme, marketing, načine plaćanja i računovodstvo itd.

woocommerce shopify alternative reddit

Dodatak dolazi s besplatnom odzivnom temom pod nazivom “Storefront”. Ima i nekoliko besplatnih djeteta teme. Sve što možete upravljati na kartici WooCommerce prikazanoj na nadzornoj ploči WordPressa.

Ukupni troškovi za dobivanje domene i hosting paketa posebno su mnogo niži čak i od Shopifyevog osnovnog plana. Štoviše, možete prodati što više proizvoda i omogućiti vam upotrebu izvanmrežnih, mrežnih i digitalnih načina plaćanja.

Facebook integracija čini vašu Facebook stranicu dobrom prodajnom stanicom za učinkovito povećanje stope konverzije. Ne pružaju podršku uživo u chatu.

Možete im slati e-poštom, gledati njihove detaljne video priručnike i čitati njihove vodiče. Dakle, ako tražite ekonomično, ali cjelovito rješenje, WooCommerce je atraktivna tema.

Wix

Wix je duboka i kontinuirano rastuća platforma za stvaranje profesionalne web prisutnosti. Osnovani su 2006. godine upravljanje preko 110 milijuna korisnika.

Brojni sjajni predlošci, značajan broj aplikacija i vrlo prilagodljive opcije tema čine ga jednom od vrlo bliskih alternativa Shopifyju. Stoga se upoznajte s njihovim uslugama bilo pomoću besplatnih ili pristupačnih plaćenih planova.

Wix nudi dvosmjerne načine za postavljanje vaše web stranice. ADI je brz način koji vas vodi u obilazak nakon što ste odgovorili na niz pitanja koja se tiču ​​vaše trgovine koju želite postaviti. Dok se druga metoda naziva Wix editor nudi više prilagodbi i kontrole, započnite odabirom 100 šablona predložaka.

Wix web lokacije poput shopify

Uz predloške, Wix je napravio veliku trgovinu koja sadrži 280 i više aplikacija povezanih sa svakom kategorijom.

Ugradnja live chat-a, integracije društvenih medija, gateway-a za plaćanje ili stvaranje kupona sve se može učiniti jednostavnim instaliranjem jednostavnih dodataka.

Nadalje, možete ugraditi HTML kodove, dodati okvirne okvire, različite stilove gumba i kutije kako biste prilagodili trgovinu prema vašim zahtjevima..

Wix shopify alternativa 2018

Wix pruža svoje usluge po vrlo nevjerojatnim cijenama. A njihova struktura cijena omogućuje im da ostvare prednost u odnosu na Shopify. Planovi počinju od 4,50 USD mjesečno s vrlo ograničenim značajkama kao što su propusnost od 1 GB i pohrana od 500 MB. Ovaj vam plan omogućuje i povezivanje prilagođene domene. Dakle, ovo je baš poput vrlo osobnog ili testirajućeg plana.

Za neki ozbiljan posao morate odabrati veći plan. Internetsku trgovinu možete postaviti samo na „ECommerce” i „VIP” planovi. Plan e-trgovine samo košta 16,50 dolara mjesečno s 10 GB propusnosti i 20 GB prostora za pohranu.

Također nosi i neke besplatne proizvode, poput besplatnog naziva domene i nekih plaćenih aplikacija. Dok je njihov najviši „VIP” plan i dalje košta manje (24,50 USD / mjesečno) od Shopifyja i omogućuje neograničen promet.

Wix je dizajniran tako da pruža maksimalno jednostavnu upotrebljivost čak i pridošlicama. Štoviše, imaju korak po korak vodiče i video vodiče za bolje razumijevanje.

Trenutno ne nude live chat, ali radi tehničke podrške, možete im poslati e-poštu. Dakle, imate li prethodno znanje ili ne, Wix vas neće razočarati s bogatom značajkama, jedinstvenim dizajnom i povoljnom ponudom..

Magento [Samoposredno]

Magento je još jedna vodeća platforma za e-trgovinu osnovana 2007. godine. Puna korisnih značajki na njemu je platforma dobar izbor dok gledate alternativu Shopify.

Možete pogoditi izvrsnost njihovih usluga jer joj vjeruju svjetski poznati brandovi poput King Burger, Tom Dixon, i Ncare, itd..

Magento je dostupan u besplatnoj i plaćenoj verziji. Njihova plaćena verzija pojavljuje se sa strukturom koja se nalazi u oblaku i pretvara vaš izbor e-trgovine u zaista ekstravagantan izbor ili može čak i izaći iz pristupačne cijene.

Dok open-source Magento (također izdanje za zajednicu) je besplatno preuzeti. Ali za pokretanje verzije s otvorenim kodom potrebna vam je domena i hosting plan.

Kao što smo ranije spomenuli, SiteGround je vrlo ljubazan domaćin za rješenja za e-trgovinu. Štoviše, oni pružaju SSD hosting, Magento optimiziran poslužitelj, i 24/7 trenutna korisnička podrška. Postoji nekoliko drugih jedinstvenih značajki:

Web hosting web mjesta za Magento

Nakon što ste se pozabavili tehničkim situacijama, upravljanje Magento softverom nevjerojatno je jednostavno i zabavno. Lijep izgled ploče samo zahtijeva vašu malu krivulju učenja i tu idete.

Dodavanje proizvoda jednostavno je kao i na drugim platformama za e-trgovinu. Možete učiniti mnogo stvari koje ga čine moćnim alatom za kreiranje kupona, slanje lista želja, spremanje košarica kad kupac ode bez kupnje, različite SEO alate, upravljanje fizičkim i digitalnim proizvodima, gotovo 46 pristupnika za plaćanje i više nego što mislite da Shopify može učiniti.

magento najbolje shopify alternativa

Magentoov otvoreni izvor je besplatan i također nije naplatio naknadu za transakcije. No za razliku od Shopifyja, Magento se ne pojavljuje sa besplatnim temama već samo zadanom. Možete je kupiti na tržnici Magento ili kod trećih proizvođača.

Iako je naš Magento preporučeni domaćin “SiteGround” koji nudi neke besplatne predloške. I naravno, na njihovom tržištu naći ćete tone besplatnog i premium proširenja za dodavanje više mogućnosti. U slučaju da vam treba pomoć da posjetite odjeljak o resursima na njihovoj web stranici, korisničke vodiče i tehničku dokumentaciju.

Prije nego što se odlučite za Magento, želimo napomenuti da je pouzdano rješenje samo za tehnički pametne momke jer ćete u protivnom izgubiti puno vremena. Ili ćete zaposliti programera koji će s vremenom povećati vaše troškove.

Ono što želimo reći da ako niste dobro pametni ili tek započinjete, želite brzo uspostaviti internetsku trgovinu, tada morate isprobati drugu alternativu, poput Bigcommercea.

BigCartel

BigCartel je također lijepo rješenje koje trebate pogledati dok tražite usluge slične Shopifyju. Postaje vrlo potencijalni izbor kada želite pokrenuti individualnu trgovinu na razini jer je dostupna najviši plan može prodati do 300 proizvoda. Ovaj fantastični graditelj započeo je svoje putovanje 2005. godine.

Različiti dodaci odličan su način dodavanja dodatnih značajki za poboljšanje upotrebljivosti trgovine. Slično kao Shopify, BigCartel također vam omogućuje da učinite više integracija aplikacija.

kategorije bigcartel aplikacija nude alternativu

Dobar i jednostavan za upravljanje dizajnom kritični je dio svake internetske trgovine. BigCartel nudi 12+ besplatnih tema s bogatim mogućnostima prilagodbe. Sa samo klikovima možete izvršiti velike promjene u primijenjenoj temi. Nadalje, programer može izvršiti potpuno prilagođavanje koda na bilo kojem plaćenom planu.

Izgleda da je Shopify jedini graditelj e-trgovine koji smo dosad doživjeli i da naplaćuje transakcijsku naknadu za korištenje metoda plaćanja treće strane. S druge strane, BigCartel trenutno podržava Apple Pay, PayPal, Square i Stripe dok niti jedan ne košta nikakvu naknadu za transakciju.

BigCartel prihvaća jedinstven pristup i umjesto da ponudi probno razdoblje, zajedno sa plaćenim planovima pruža besplatni račun za cijeli život. Ali besplatni plan je ograničen samo na 5 proizvoda i ne nudi praćenje zaliha niti analitika.

Štoviše, nije vam dopušteno usmjeravati prilagođenu domenu. Plaćeni planovi uglavnom su kategorizirani brojem proizvoda koje možete prodati. Najosnovnija cijena plana 9,99 dolara mjesečno gdje možete objaviti 25 proizvoda. Dakle, ako trebate obaviti neki ozbiljan posao, onda morate kupiti premium plan koji će vam pružiti i niz drugih korisnih značajki.

bigcartel planira značajke

BigCartel-ov centar za pomoć sadrži vrlo korisne vodiče koji vas vode prema načinu rada softvera. Pronaći ćete vodiče za svaku temu, osnovne za napredovanje. Osim toga, oni imaju opcije za razgovor i e-poštu ako želite razgovarati s njihovim tehničkim agentima. Dakle, ako mislite da vaša trgovina ostaje ograničena na 300 proizvoda, vrijedi probati. Štoviše, budući da postoji mali plan, možete započeti s manjim planom kako biste uštedjeli na troškovima.

PrestaShop [Domaćin]

Prestashop je besplatna platforma koja vam omogućuje prodaju neograničenog broja proizvoda bez naplate transakcijskog troška i bliske Shopify alternative.

Općenito, možemo reći da je besplatno, ali istinski morate kupiti domenu i web hosting da biste upravljali trgovinom preko ovog Magento-a ili WooCommerce dodatka.

S druge strane imaju i verziju s hostom koja koristi oznaku 1&1 hosting (jeftini WordPress hosting hosting).

Budući da je domaćin domaćinom, tako postavljanje može biti problematično za neke početnike. Ali osobno smo to pokušali i nema se čega zbuniti. Predlažemo da donesete odluke o samo hostingu pretplativši se na plan s vrijednijim pružateljem usluga hostinga od 1&1.

Već spominjemo SiteGround gdje možete dobiti hosting pakete, kao i domenu i tako povezati oba kako bi minimizirali vaš rad. Suočavat ćete se s nula problema tijekom instaliranja i puno više prednosti.

alternativa mjestu za kupnju na mjestu

Prestashop je višejezična platforma koja podržava 25 jezika na taj način pomaže u međunarodnoj prodaji. U vaše ruke stavljaju 600+ značajki poput neograničenih proizvoda, atributa proizvoda, zamatanja poklona, ​​više valuta i napuštenih detalja košarice itd. Nakon instaliranja vidjet ćete demo račun koji je od pomoći kako biste pogledali kako detalje prisutne na PrestaShop.

Postavke predstojećeg baštenskog programa za pohranu odgovaraju alternativi

Platforma dolazi samo s jednom unaprijed instaliranom temom. Za više tema posjetite njihovo tržište ili se možete prijaviti kupljeno od treće strane. PrestaShop nudi bezbroj modula za unapređenje u trgovini. Ali nažalost, samo je nekoliko njih besplatno.

Zbog prirode otvorenog koda, neovisni programer vam može pomoći da napravite promjene po Vašim potrebama. PrestaShop održava forum zajednice, vodiče, obuku, dokumentaciju i video tutorijale. Oni imaju telefonsku liniju za opću pomoć. Za tehničku pomoć stručnjaka trebate kupiti njihov plan podrške koji će stvoriti veliku rupu u džepu.

Zaključak – Koja je najbolja alternativa za ocjenu?

Shopify je zadivljujuće rješenje za internetske web stranice za kupovinu, ali zahvaljujući „utrci za izvrsnost“, jer u gradu su dostupne alternative sa značajkama izvan okvira i posebno povoljnim cijenama. Nadamo se da će vam gore navedene najbolje Shopify alternative pomoći da pronađete onu koja odgovara vašim potrebama.

Kako postoje dvije vrste alternative, Hosted i Self-Hosted. Platforma s hostom poput BigCommerce odličan je izbor za početnike, dok ako imate nekoliko tehničkih vještina, lako možete koristiti Self-host kao što je WooCommerce koji nudi veću kontrolu nad resursima i vrlo jednostavan rad.

Lagano ograničenje kod većine rješenja s hostom je nepostojanje prilagođene izrade e-pošte. Gotovo sve platforme s hostom vole Shopify, BigCommerce, i Volusion, itd. ne nude prilagođeni račun e-pošte uopće ili samo u višim planovima. Prilagođeni račun e-pošte završava s imenom vaše trgovine / nazivom domene i izgleda profesionalnije.

Dakle, ovo su doista najbolje Shopify alternative s pouzdanim uslugama. Samo ih isprobajte jer većina njih nudi probni račun i javite nam svoj izbor u odjeljku za komentare u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map