10 najboljih alternativa kvadratima i natjecateljima 2020

2

Dakle, sleteli ste na ovu stranicu kako biste pokupili najbolju alternativu Squarespace koja zahtijeva minimalističke tehničke vještine, ali nudi izvrsnu funkcionalnost.


Squarespace je jedan od najjednostavnijih graditelja koji koristi elegantne predloške za internetske trgovine, blogove i web stranice mode itd..

Prošli su dani kada izgradnja web stranice rasipa nered, osim što kupujete domenu i hosting plan. Morate obaviti puno posla, uključujući bavljenje parametrima kodiranja kako biste stvorili dobar izgled vaše web lokacije.

No s vremenom su stvari postale jednostavnije s ulaskom stvaranja web stranica – ne dolazi do gotovo nikakvog tehničkog rada i pokretanja web mjesta u samo nekoliko minuta. Squarespace stoji među najboljim softverom za izradu web stranica dostupan na tržištu.

Iako se Squarespace sastavlja s hrpom značajki, no niti jedno nema pravo uzeti savršenog graditelja web stranica. Jedino što možete dobiti je najbolje za vas.

Dakle, ako Squarespace ne ispunjava vaše zahtjeve – posebno za web mjesto e-trgovine, oni imaju vrlo ograničene pristupnike plaćanja.

Ne brinite, jer postoje graditelji web stranica slični Squarespaceu koji nudi neke različite značajke koje možda nećete naći u Squarespaceu.

Pa pogledajmo našu zbirku najboljih odabranih tipova.

10 najboljih alternativa za kvadratni prostor 2020. – Pouzdani natjecatelji u kvadratu

1. Wix

Wix - najbolja alternativa kvadratnom prostoru

Wix je jedan od popularnih proizvođača web mjesta koji pomaže kupcima da izgrade web stranice gotovo bez napora. Započeti s njima vrlo je jednostavno, čarobnjak za postavljanje vam pomaže u odabiru ADI i Wix uređivača.

ADI uređivač najbolje odgovara novopečenim osobama jer je to puno automatski način na koji oni postavljaju samo nekoliko jednostavnih pitanja da dobiju dizajniranu web stranicu.

Wix uređivač je također vrlo jednostavan za navigaciju tamo gdje započnete odabirom svojih 100 besplatnih predložaka lijepog izgleda pripada različitim kategorijama kao što su internetska trgovina, fotografija, putovanja i blog itd. Wix uređivač vam omogućuje promjene u gotovo svim dijelovima web stranica bez miješanja s kodiranjem.

Možete odabrati izgled web stranice, kreirati kategorije i vršiti različita uređivanja na alatnoj traci. Nadalje, elemente možete jednostavno povući i postaviti ih gdje god želite.

Uz Wix, dobit ćete pristup njihovom tržištu aplikacija koje će stotinama aplikacija pružiti jednostavnu instalaciju i uvelike poboljšati upotrebljivost. Možete bez problema uključivati ​​društvene aplikacije, marketinške alate, opcije za chat, aplikacije e-trgovine i još mnogo toga.

Wix je vrlo fleksibilan, a ugrađivanje kodova je izvrstan alat za dečke koji vole raditi kodiranje. Glavni problem Wixa vezan je za predložak, a u nekom trenutku, ako ga želite promijeniti, morat ćete obnoviti web mjesto.

Dok se bavite internetskim uslugama, uvijek vam trebaju usluge podrške od tehničkih stručnjaka tvrtke. Nažalost, nemaju značajku za razgovor uživo, ali nude korisničku podršku putem telefona i e-maila. Pored toga, pružaju pristup njihovim postupnim video vodičima.

Na Wixu možete započeti bez ikakvih troškova samo radi ukusa. Kao besplatni korisnik dobili ste pohranu od 500 MB i propusnost od 1 GB. A kad im se svidite nadogradite na željeni premijski plan.

Oni imaju razne planove počevši od 4,50 USD mjesečno koji vam omogućuju povezivanje prilagođene domene. Za uspostavljanje internetske trgovine nude plan e-trgovine po cijeni od 8,25 USD mjesečno s besplatnim kreditima vrijednim više od 100 dolara.

2. Shopify

Kupite alternativu kvadratnog prostora za trgovinu

Ako tražite alternative Squarespace za pokretanje internetske trgovine, Shopify je vjerojatno najbolje mjesto.

Njihov graditelj usmjeren na e-prodaju olakšava složene poslove, a također je osvojio i nekoliko nagrada. Napajaju preko 500K internetskih trgovina. Za iskustvo ovdje možete uzeti testnu vožnju od 14 dana.

Omogućuju gotovo 100 besplatnih i plaćenih predložaka za internetske trgovine. Na nesreću, većina ih je plaćena, ali su i besplatne teme lijepo izgledaju.

Sjajna stvar odabira Shopify je da ne trebate gubiti vrijeme na upravljanje postavkama za podupiranje, jer je prilično jednostavno, čak i početnički korisnik to može shvatiti u bilo kojem trenutku.

Na nadzornoj ploči vašeg Shopifyja možete upravljati različitim izgledima trgovine, kao što su proizvodi, narudžbe i popusti, itd. Oni također pružaju uvid kao što su stopa pretvorbe, lokacija kupca, ponovljeni kupac, ukupne narudžbe i još mnogo toga.

Još jedna stvar koja ga čini boljim izborom od Squarespacea je dostupnost 1000 tisuća aplikacija koje možete ugraditi s nekoliko klikova. Dođite do prodavaonice aplikacija s nadzorne ploče i tamo ćete pronaći aplikacije u vezi s isporukom, pristupnicima plaćanja, društvenim, računovodstvenim i upravljanjem zalihama.

Podržavaju 100+ gateway-ova plaćanja, dok je Squarespace ograničen samo na Stripe i PayPal. Slično kao u Squarespaceu, Shopify također naplaćuje naknadu za transakciju (varira o odabranom planu).

Kanali za korisničku podršku, kao što su live chat, telefon i e-poruke, dostupni su 24/7 besplatnim i premium korisnicima. Alternativno, također su održavali odjeljak udžbenika kao i forum zajednice.

Još jedna prednost korištenja Shopifyja nad Squarespaceom je cijena.

Postoje 3 različita plana koja Shopify nudi, najosnovniji plan košta 29 USD mjesečno i naplaćuje naknadu za transakciju od 2% kada koristite pristupnik plaćanja treće strane.

Iako je neznatno veći od mnogih drugih alata za e-trgovinu dostupnih na tržištu, zbog čega ljudi traže njegove alternative, ali cijene koje vrijede njihove usluge, osim naknade za transakciju koja bi mogla malo naštetiti.

3. Pixpa

Natjecatelj Pixpa kvadratnog prostora

Pixpa je sveobuhvatna platforma za kreativne profesionalce koji stvaraju svoju web stranicu s integriranom prodavaonicom e-trgovine, galerijama klijenata, blogovima i još mnogo toga.

Pixpa je postala izuzetno popularna alternativa Squarespaceu, posebno među fotografima, umjetnicima i dizajnerima koji vole sveobuhvatne mogućnosti i isplative cijene..

Stvaranje zapanjujućih web stranica je lagano s velikim izborom tema savršenih piksela, u potpunosti prilagodljivih tema. Sve su web stranice prilagođene mobilnim uređajima i izvrsno funkcioniraju na svim uređajima.

Njegov jednostavan, ali moćan graditelj web stranica s povlačenjem i ispuštanjem nudi jednostavno rješenje za svakoga bez vještina kodiranja kako bi na jednom mjestu stvorili i upravljali cjelokupnom mrežnom prisutnošću. Njihov tim za podršku dostupan je i 24 sata dnevno, 7 sati u live chat-u i e-pošti kako bi vam pomogao kad god vam je potrebna pomoć.

Pixpa prilično nadoknađuje kvadratni prostor kada je u pitanju izlaganje, dijeljenje, prodaja i isporuka slika. Galerije u Pixpi imaju mnoštvo funkcija kao što su podrška za multimedijski sadržaj, 15+ rasporeda galerija za izbor, IPTC uvoz podataka, moćni alati za galeriju slika i još mnogo toga.

Također možete stvoriti galerije s omogućenom e-trgovinom za prodaju slika u obliku otisaka ili datoteka za preuzimanje. Integrirana platforma Client Galleries omogućuje korisnicima pojednostavljenje tijeka rada i dijeljenje, prodaju i isporuku slika klijentima.

Uz Pixpa također možete stvoriti integriranu trgovinu e-trgovine sa punim značajkama. Fizički proizvodi, digitalni proizvodi ili usluge mogu započeti za nekoliko minuta. Ako mnoge platforme naplaćuju naknadu za svaku transakciju, nemaju nikakvu naknadu za bilo koju transakciju. Dakle, sav profit je vaš.

Najbolje od svega, Pixpa nudi sve to u djeliću cijene Squarespacea s cijenama koje počinju od samo 6 USD / mjesec.

Karakterizirani planovi cijena i ekonomična podrška uz podršku 24 x 7 čine ga preferiranom platformom za kreativce i mala poduzeća širom svijeta..

Ipak, zbunjeni odlučivanjem bi li ga trebali odabrati? Ne brinite, postoji i 15-dnevno besplatno probno razdoblje, nastavite i pokušajte.

4. Duda

duda nadzorna ploča

Duda je još jedan veliki konkurent Squarespace-a s razumnom strukturom cijena. Vaša će web stranica funkcionirati nesmetano uz maksimalno trajanje rada jer Amazonska struktura oblaka koju Duda koristi za hosting sadržaja.

Duda graditelj web stranica dostupan je za upotrebu od 2010. godine i lijepo je rješenje za one kojima nedostaju tehničko znanje i druge vještine upravljanja web lokacijama. Ima integrirane sigurnosne kopije, SEO i analitičke značajke.

Vrijeme izrade web mjesta drastično se smanjuje njihovim povlačenjem i ispadanjem. Stavke možete dodati na svoju web stranicu jednostavnim klikom miša.

Za razliku od Squarespace Duda nudi na raspolaganju mnoštvo widgeta poput gumba, dodavanja teksta, nedavnih postova i trake za pretraživanje itd. Njihov alat podržava 100+ fontova.

Samo povucite željeni element i ispustite ga na web stranicu gdje god želite. Osobno nam se učinilo ugodnijim za upotrebu od Squarespacea.

Duda vam omogućuje da u bilo kojem trenutku promijenite dizajn web mjesta. Možete koristiti videozapise i slike kao pozadinu i dizajnirali prekrasnu web stranicu.

Štoviše, značajka uvoza njihovog sadržaja omogućuje vam uvoz s postojeće stranice bez uranjanja u tehnički rad.

Možete čak odabrati i drugi izgled za mobilne, tabletne i radne površine. Nadalje, prilagođavanje web stranica nije više problem početnicima poput dodavanja skočnih prozora, trake s obavijestima, poziva na nas i pravila van radnog vremena itd..

Duda je svojim alatom predstavio graditelja trgovina e-trgovine. Jednostavno se pomaknite za spremanje značajki na bočnoj traci gdje možete upravljati prodajom, proizvodima i promocijama.

Osim toga, isporuka, porezi, fakture, načini plaćanja i mnoge druge postavke mogu se lako podesiti.

Možete pregledati i izvršiti promjene za određenu platformu kao što su radna površina, mobilni telefon i tablet. Besplatni korisnici mogu pristupiti vodičima i podršci u zajednici, dok korisnici koji plaćaju također primaju pomoć 24 sata dnevno i 7 sati dnevno i telefonsku podršku.

Prije kupnje pružaju najbolju priliku nudeći besplatni račun umjesto višednevne probe. U besplatnoj verziji također možete do neke mjere koristiti njihove značajke e-trgovine.

Plaćeni planovi počinju od 7,13 USD mjesečno ako se pretplatite na godišnjoj osnovi i uključuju prilagođeni domen, HTTPS, sigurnosnu kopiju i način za programere. U usporedbi s Squarespace-om, Duda ne naplaćuje naknadu za transakcije, već ograničava broj proizvoda u svakom paketu.

5. Weebly

tiho sličan kvadratnom prostoru

Mnoštvo značajki, dobro dizajnirani predlošci i velika upotrebljivost čine Weeblyu izvrsnom alternativom Squarespaceu.

Radi od 2007. i sada osnažuje preko 40 milijuna poduzetnika koji koriste Weebly. Ljepota ovog graditelja web stranica što možete upravljati web-mjesto koristeći Android, iPhone i iPad uređaje.

Nakon odabira predloška, ​​ukrcate se u njihov uređivač. Njihov je uređivač stranica vrlo jednostavan, a uskoro ćete se naviknuti čak i ako nikad prije niste isprobali graditelja. Djeluje vrlo glatko sve što trebate povući.

Možete promijeniti boju, fontove ili čak cijelu temu bez ikakvog štucanja. Za programere oni integriraju vrlo prikladan način uređivanja CSS / HTML prikazuje različite dijelove teme poput zaglavlja, stilova i sredstava itd. Omogućujući brzu navigaciju.

Svaku stranicu vaše web stranice lako je prilagoditi i dobiti je integrirani SEO alat za poboljšanje vidljivosti web stranice pretraživača. U sastavljaču se nalazi mnoštvo elemenata koji pomažu u pisanju posta na blogu i izgradnji web stranica.

Na primjer, želite stvoriti stranicu “Kontaktirajte nas”, sve što morate učiniti je stvoriti stranicu i povući element “Obrazac za kontakt” sa bočne trake. Tržište aplikacija sadrži stotine aplikacija koje ga čine najsnažnijim konkurentom Squarespaceu od bilo kojeg drugog alata za izgradnju.

Weebly je dovoljno dobar za izgradnju internetske trgovine. Elegantno dizajnirana nadzorna ploča korisna je za dodavanje proizvoda, poklon kartica, kupona itd.

Možete izvršavati i nadzirati narudžbe kao i napuštene kolica. Postoje i mnoge potrebne funkcije za rad eStore-a.

Vjerojatno održavaju sve kanale za pomoć svojim kupcima, kao što su chat uživo, e-pošta, mjesto u zajednici i širok spektar vodiča i video zapisa. Podrška putem telefona dostupna je korisnicima usluga “Pro” i “Business”. Glavni nedostatak Weeblya je to što ima ograničene mogućnosti uređivanja predložaka.

Za probnu vožnju možete pokrenuti kao besplatni korisnik pod njihovom poddomenom i 500MB prostora za pohranu. Oni su podijelili planove kao “za web stranice” i “za internetsku trgovinu”. Dakle, za web mjesto plan se kreće od 8 USD / mjesečno do 25 USD mjesečno kada se plaća godišnje.

Osnovni plan uključuje besplatno ime domene, 100 USD AdWords i neograničen prostor za pohranu. Za plan “internetske trgovine” Weebly je skupo rješenje jer naplaćuju trošak od 3% transakcije i ograničene proizvode na prva dva plana. Paketi kreću od 8 do 38 dolara mjesečno.

Treći plan košta 25 dolara mjesečno (niži od Shopify basic) i omogućuje neograničene proizvode, SSL certifikat i nikakvu naknadu za transakcije. Stoga možete isprobati Wix ili otići ovdje na Shopify alternative.

6. WooCommerce

WooCommerce - internetska trgovina koja nudi alternativu kvadraturi

WooCommerce je WordPress dodatak i smatra se jakom alternativom Squarespaceu kada je u pitanju kontrola i cijene. WordPress je CMS koji se najviše koristi za stvaranje web stranice ili bloga. I WooCommerce i WordPress slobodni su za upotrebu i pružaju najbolje rješenje za uspostavljanje internetske trgovine.

Jedini nedostatak s kojim se neki novaci mogu suočiti jesu tehnički poslovi kao što su kupovina domene, web hosting, instaliranje CMS-a, SSL certifikata i upravljanje njima svima..

Ali takve stvari vam također daju veću kontrolu. Srećom, sada tvrtke koje pružaju web hosting znatno olakšavaju te sve sastojke možete dobiti na jednom mjestu. Osim toga, neki čak nude unaprijed instalirani CMS kao i WooCommerce.

WooCommerce je vodeći softver koji koristi gotovo 28% internetskih trgovina. Nakon instaliranja dodatka čarobnjak će vas uputiti kako biste postavili sve potrebne korake u trgovini.

Ne postoji popis tema, ali dobit ćete besplatnu zadivljujuću zadanu temu “Storefront”. Dostupne su i neke podređene teme. Osim toga, možete koristiti bilo koju temu treće strane ako WooCommerce želite biti kompatibilna sa svima.

Besplatna i plaćena proširenja su ljepota WooCommerce-a. Za instalaciju je dostupno više proširenja nego bilo koja druga platforma. Na stotini proširenja naći ćete na nadzornoj ploči na kartici WooCommerce. Postoji puno pristupnika za plaćanje poput stripe, PayPal i Square itd.

WooCommerce je besplatan i vi imate potpunu kontrolu nad dodatkom. A ako se suočite s bilo kojim problemom, oni imaju široku bazu znanja kao i video tutorijale.

Za razgovor sa njihovim stručnjacima samo pošaljite kartu i oni će vam pomoći u najboljem redu. To je prava ekonomična alternativa Squarespace s više mogućnosti. Morate samo odabrati kompatibilne WooCommerce pružatelje usluga web hostinga za nesmetano poslovanje.

7. BigCommerce

BigCommerce za alternativu kvadrata 2017

Uključen s mnoštvom značajki BigCommerce nudi rješenje za pokretanje web trgovine eCommerce. To je dostojna alternativa Squarespaceu i vrlo je slična proizvođaču trgovina Shopify. Omogućuju jednostavnu integraciju za prikazivanje svojih proizvoda na Amazonu, Facebooku, eBayu i neprimjetno uz mnogo POS softvera itd. Omogućuje vam povećavanje stope pretvorbe.

Oni nude brojne napredne značajke za uređivanje u vašim rukama. Nadalje, postoji i ogroman popis responzivnih besplatnih i plaćenih tema, gdje je svaka imala puno mogućnosti uređivanja. J

prijeđite na karticu “Storefront” na bočnoj traci nadzorne ploče gdje možete urediti različite izglede teme kao i cjelokupni dizajn.

Možete pristupiti svim značajkama odmah od podupirača da biste obavljali zadatke poput dodavanja proizvoda, upravljanja narudžbama i kupcima itd. Štoviše, postavljanje postupka odjave, pakiranje poklona, ​​izvoz teme treće strane, razgovor uživo i puno drugih uključen.

Povrh toga, njihova trgovina aplikacija omogućuje vam da iskoristite raznolike značajke povezane s marketingom, plaćanjima, računovodstvom, alatima za nadzor i još mnogo toga.

Za razliku od kvadrata, Bigcommerce ne nameće nikakvu transakcijsku naknadu ni na jednom planu. Pomažu kupcu putem live chat-a, telefona i e-pošte. Osim toga, možete pogledati njihove vodiče. Sveučilište BigCommerce donosi mnoštvo videozapisa ili postavlja pitanje na forumu zajednice.

Raznolikost dostupnih planova kreće se od 29,95 USD do 249,95 USD mjesečno. Iako se čini da je osnovni plan skup, ali to je prilično niže nego Squarespace.

Štoviše, dostupno je više pristupnika za plaćanje i omogućuju vam popis trgovina na većim tržištima. Namjenski SSL certifikat također je isporučen sa svim planovima za sigurne transakcije. Sve u svemu, BigCommerce je puno bolji od Squarespace-a za izgradnju internetske trgovine.

8. Jimdo

Graditelj web mjesta Jimdo

Jimdo nije toliko bogat s obzirom na raznolikost predložaka kao Squarespace, ali jednostavnost upotrebe, cijene i obilna zaliha widgeta pretvara Jimdo u blisku alternativu Squarespaceu.

U najboljem dijelu, omogućuju vam upravljanje putem njihove mobilne aplikacije dostupne korisnicima Android-a i iOS-a. Izvrsno je rješenje za freelancere i poslovne stranice.

Jimdo nudi dva načina, Jimdo Dolphin i urednik. Dolphin stvara web mjesto u povjetarcu gdje postavljaju brojna pitanja, a za nekoliko minuta vaša se web lokacija priprema za život.

Softver ugrađen u SEO alat može poboljšati vidljivost internetske trgovine kao i podstranica tako da više kupaca može voziti na vašu web lokaciju.

Možete mijenjati stilove predložaka, pozadinu ili ako želite poboljšati vještine razvijanja, samo se igrajte s HTML-om i CSS-om.

Jimdo graditelj nudi mogućnosti za pokretanje potpuno funkcionalne trgovine e-trgovine. Možete dodati trake i Paypal itd. Za prihvaćanje plaćanja. Osim toga, upravljanje narudžbama, zalihama i stvaranje popusta su vrlo jednostavni. I što je najvažnije, oni ne naplaćuju naknadu za transakciju.

Velika prednost Jimda nad Squarespaceom je dostupnost widgeta koje možete dodati na svoju web lokaciju za više funkcionalnosti.

Alati koji se tiču ​​e-trgovine, web stranice, komunikacijski alati i još mnogo toga udaljeni su samo nekoliko klikova. Za korisničku podršku, nažalost, ne nude telefonsku podršku. U slučaju bilo kakvih poteškoća možete potražiti stručnu pomoć putem e-maila ili vodiča na radiju.

Trenutno se mogu odabrati dva premium plana. Prvi plan košta 7,50 dolara mjesečno za godišnju pretplatu. Dobijate besplatno ime domene, 5 GB prostora za pohranu, propusnost od 10 GB i pristup osnovnim značajkama trgovine (15 proizvoda).

Za razliku od većine graditelja, Jimdo uključuje jedan račun e-pošte s osnovnim planom. Za veće projekte pretplatite se na njihov $ 20 / month plan koji sadrži neograničeno spremanje & propusnost, neograničeni proizvodi i podrška prioriteta.

9. Upečatljivo

Izuzetno jednostavna alternativa kvadrata

Izvrsno je u pokretu kada tražite natjecatelja Squarespacea. Sa svojim jednostavnim sučeljem, izgradnja i upravljanje web stranicom postaje bez napora.

Možete obići njihove usluge kao besplatni korisnik, gdje odaberete između gotovo 25 tema, a onda pred vas dođe urednik. Prema našem mišljenju, izrazito je pogodnije za izradu web stranica s jednom stranicom i zapanjujućih web stranica.

U usporedbi s Squarespace-om, Izuzetno držite trgovinu aplikacija koja je ograničena na nekoliko aplikacija. Neki alati koji su ih već integrirali, poput SEO, Google analitike, suradnje i društvenih medija, itd.

Ako znate malo o kodiranju, možete dodati prilagođene kodove. Sve što trebate učiniti je samo otvoriti “postavke” i izmijeniti postavke kao svoj zahtjev.

Budući da je jednostavan alat, dopustit će vam samo promjenu fontova ili čitavog predloška. Također možete promijeniti izgled i pozadinu web mjesta. Uz to, postoji niz efekata animacije za pozadinu stranice, pomicanje i veze na pokazivaču.

Vrlo ograničen broj opcija za uređivanje i malo integracija mogli bi vam postati usko grlo pri pokušaju nevjerojatnog pokretanja trgovine e-trgovine. Tako nestala raznolikost značajki Strikingly neće je učiniti pravi izbor za internetsku trgovinu.

Uz to rečeno, zapanjujuće nije najbolji graditelj web mjesta ako želite napraviti složene stranice. Ali to je sigurno vrijedno i praktičnije za upotrebu od Squarespace-a kada tražite osobne i poslovne graditelje web stranica s prekrasnim unaprijed napravljenim dizajnom.

Mnogi graditelji u industriji skidaju podršku za chat, a uz Strikingly bi se trebali osjećati slobodno zbog chata uživo, foruma, e-pošte, video tutorijala i vodiča..

Pod njihovom poddomenom možete postaviti besplatni račun koji pruža sužavanje nekih funkcija s propusnim opsegom od 5 GB. Trenutno postoje dva premijska plana, prvi košta 8 USD, a drugi 16 USD.

Drugi plan sadrži ekskluzivne značajke kao što su pristup trgovini aplikacijama, ugrađivanje HTML / CSS / JavaScript, mobilna akcija i razni fontovi. Štoviše, on zadržava neograničenu propusnost. Oboje dolaze s besplatnom domenom i 14-dnevnim jamstvom povrata novca na godišnjoj naplati.

10. Volzija

Volzija - bolje nego kvadratni prostor za spremanje

Pretražite graditelja web mjesta poput Squarespace koji sadrži sveobuhvatne skupove značajki za internetsku trgovinu? Tada dolazi Volusion. Zbog svoje funkcionalnosti povlačenja i ispuštanja, nećete trebati vremena da izgradite zadivljujuću trgovinu. Tvrde da pomažu u povećanju prodaje do sada gotovo 26 milijardi dolara.

Trenutačno Volusion nudi 11 besplatnih i 38 plaćenih impresivnih predložaka i možete se voziti sa svojim graditeljem Probni račun od 14 dana. Njihova zgodna nadzorna ploča nikad ne dozvoljava da zbunite i pomogne vam besprijekorno upravljati narudžbama, kupcima i zalihama itd. Štoviše, oni će također voditi prvi put.

Volusion olakšava marketing svojim integriranim alatima. Jednostavno prijeđite na karticu “Marketing” koja vam omogućuje prodaju na Amazonu, Facebooku i eBayu itd. Štoviše, možete osmisliti kupone i posao dana kako biste privukli više kupaca. Postoje i SEO opcije, kao i generator Sitemapova za pravilno indeksiranje i indeksiranje.

Još jedna dobra stvar je što Volusion ne naplaćuje nijedan postotak transakcija. Prolazi za plaćanje poput Authorize.net, Skrill i Stripe itd. Dostupni su besplatno. Ne postoji tržište aplikacija za proširivanje značajki trgovine, umjesto toga ugradili su gotovo svaki alat i na taj način dobili više vremena za fokusiranje na trgovinu.

Usluge za brigu o kupcima pružaju se putem live chat-a, telefona i e-pošte. Nadalje, održavali su veliku bazu znanja za samopomoć.

Kako bi udovoljili potrebama različitih kupaca, osmislili su različite pakete. Planovi počinju od 15 do 135 dolara mjesečno s različitim specifikacijama. Prvi “Mini” plan omogućuje vam objavljivanje do 100 proizvoda i 1GB propusnosti. Dodatno morate platiti SSL. Dakle, dok odabirete bilo koju od Volusion usluga, pažljivo predvidite vaše buduće potrebe.

11. WebFlow

webflow kreator web stranice

Webflow je još jedan alat sličan Squarespaceu, ali nudi više prilagodljivosti. Prije ulaganja možete započeti s besplatnim računom.

Trebat će vam gotovo sat vremena da se upoznate s njihovom nadzornom pločom koja je opterećena značajkama. Softver dizajniran na takav način da omogući maksimalnu prilagodljivost bez dodirivanja kodova.

Da biste dodali elemente poput teksta, slika, videozapisa, stupaca i još mnogo toga, jednostavno ga povucite i ispustite na željeno mjesto. Opcije za uređivanje najbolji su dio ovog softvera.

Samo kliknite bilo koji element i na desnoj strani ćete vidjeti mnoštvo opcija. Štoviše, možete postaviti akcije temeljene na okidaču. Platforma podržava samo nekoliko integracija poput Google karata, analitike i društvenih medija.

Iako je uređivanje WebFlowa jednostavno i bez vještine kodiranja nula, web stranicu možete oblikovati kako želite, ali oni koji imaju znanje o kodiranju mogu bez problema mijenjati kodove JavaScripta, HTML-a i CSS-a..

WebFlow omogućava vam prebacivanje između različitih pogleda poput radne površine, tableta i mobilnih uređaja. Ne samo to, nego je također moguće vršiti promjene na određenim uređajima također je vrlo korisno. Najbolji je pristup dizajniranju responzivnih web stranica.

Ako ste se zbunjivali tijekom obilaska sa sigurnosnim postavkama, morate pogledati video vodiče koji su postavljeni u odjeljku baze znanja. Uz to, pružaju im se podrška putem e-pošte, forum zajednice i brojni vodiči.

Glavni nedostatak WebFlowa nedostaje mogućnost e-trgovine. Urednik se fokusira samo na izradi informativnih web stranica / blogova.

Besplatni plan WebFlowa daje ograničen pristup njihovim značajkama. Premium planovi počinju od 12 USD mjesečno i omogućuju 25K mjesečnih posjeta. Također uključuje neograničene sigurnosne kopije, SSL certifikate i CDN.

Prema našem gledištu, cijene su im veće od ostalih konkurenata poput Wixa, Duda i Weeblya. Ali visoka fleksibilnost, CMS značajke i bogat alat za uređivanje čine ga potencijalnim izborom za slobodnjake, dizajnere i tvrtke.

Dakle, koja je najbolja alternativa kvadraturi?

Kao što smo ranije spomenuli u našem članku da ne postoji mogućnost da se zovete “Najbolje”, svoje potrebe morate držati u prioritetima, a zatim birati između gore navedenih natjecatelja u Squarespaceu. Naći ćete jeftinije, jednostavne za korištenje i bogate usluge.

Prema našem iskustvu, Shopify je najbolji izbor za internetske trgovine i za izradu jednostavnih web stranica Wix je odličan izbor.

Dakle, za pravi alat koji odgovara vašim potrebama i zahtjevima provjerite značajke svih usluga koje smo spomenuli prije nego što donesete bilo kakvu odluku.

Javite nam vaš izbor i iskustvo s bilo kojom alternativom Squarespace-a putem odjeljka s komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map