Grammarly vs. Ginger 2020 – melyik a jobb?

2

Nem anyanyelvű angol nyelvű beszélőként tudjuk, mennyire létfontosságú és hasznos egy jó lektorálás eszköz. A kritikus kérdésekkel foglalkozó tartalom szakszerűtlen, durva, és akár arra is kényszerítheti a látogatót, hogy hagyja el webhelyét. Ez súlyosan befolyásolhatja hitelképességét. Tehát a bloggerek, a hallgatók és az írók számára jó, ha megbízható eszköz áll rendelkezésükre.


A nyelvtan és a gyömbér az egyik leggyakrabban használt eszköz. Ezen eszközök mindegyikének egyedi értékesítési pontjai vannak. Csak tökéletes választást kell választania, ezért készítettük ezt az erőfeszítést (Grammarly vs Ginger áttekintés).

Egy dolog, amit szem előtt kell tartania, hogy a korrektúra nem tökéletes alternatívája az emberi korrektor számára. Kétségtelen, hogy az automata eszközök nagyszerű módszer a tartalom számos hibájának felismerésére és az időmegtakarításra. Ugyanakkor elengedhetetlen az is, hogy egyszer újraolvassák manuálisan.

nyelvtan és gyömbér áttekintés

Tehát további átállás nélkül menjünk az arénába

Grammarly vs. Ginger 2020 – melyik a jobb?

Nyelvtani áttekintés

A lektoráló eszközök közül a Grammarly a legnépszerűbb, amely a 400 fejlett nyelvtani szabály alapján ellenőrzi a szöveg pontosságát. Ez egy felhőalapú szoftver, ahol a működéshez mindig internetkapcsolat szükséges.

Kiegészítői

A nyelvtan nagyon rugalmas eszköz a használhatóság szempontjából. A cég kínál

 • Online szerkesztő, ahol ellenőrizheti a szöveget, és mentheti a dokumentumokat tervezetként.
 • Bővítmények Chrome, Safari és Firefox böngészőkhöz, amelyek szinte minden webszerkesztőben segítenek, például a WordPress. Ez nagyon hasznos, mivel nem kell váltania az online szerkesztőre.
 • Van egy kiegészítő a Microsoft Office és az Outlook számára. Az MS irodát széles körben használják, és csak a hibákra utalnak, így a Grammarly kiegészítő integrálásával hatékonyan észlelheti és javíthatja a nyelvtani hibákat..

nyelvtani irodai kiegészítő

 • Bemutattak egy asztali alkalmazást is. Most már nem kell megnyitnia az online szerkesztő böngészőjét, ehelyett csak megnyitja az alkalmazást az asztalról, és elkezdi írni.

Előfordulhat, hogy elolvassa a Grammarly Review 2019-et: A legjobb nyelvtan eszköz a blogírók számára

Jellemzők áttekintése

Felület

Valóban számít a szoftver megjelenése? És a válaszunk: „igen”. A bonyolult, régi kialakítású felület sok időt igényel a megértéshez.

A Grammarly egyszerűsített és nagyon egyértelmű felületet kínál, amely segít a jobb írásban. Az összes szolgáltatás annyira kiemelkedő. Miután meggondolta magát, kezdheti velük akár ingyenes, akár prémium fiók regisztrációját.

Műfajspecifikus profilok

A szavak jelentése és felépítése eltérhet attól a témától / réstől függően, amelyen írsz. Tehát a Grammarly csapat megértésével több profilt mutat be, amelyek közül választhat. Ezek a profilok magukban foglalják üzleti, tudományos, műszaki, orvosi, kreatív, blogspot és e-maileket stb. Egy adott profil kiválasztása lehetővé teszi az algoritmus számára, hogy egy adott rést érintő hibákat kövessen el..

Lehet, hogy tisztában van az amerikai és a brit angol nyelvvel, amely némileg eltér a helyesírás, az írásjelek és a nyelvtani szabályok szempontjából. Tehát a Grammarly azt is lehetővé teszi, hogy kiválassza azt, amely segít a jobb írási stílusban.

Szókincs javítása

A specialitás a Grammarly pro verziójának zseniális szókincs-fejlesztő funkciója formájában érkezik. A marketing szempontjából a szavak sokat befolyásolnak. A szókincs-javaslat drámai módon segíti a cikkek diverzifikálását. Az írás kontextusának alapján Grammarly javasoljon alternatív szavakat, ezáltal javítva az olvashatóságot és a hatékonyságot.

Plágium-ellenőrző

A fejlett nyelvtan-ellenőrző eszköz mellett a szép szoftverhez egy plágium-ellenőrzőt is csatoltak. Ez egy előnyös szolgáltatás az online kiadók, tanárok és diákok számára. Ez az eszköz segít megtalálni a szöveg egyediségét 8 milliárd weboldalon, és csak a fizetős felhasználók számára érhető el. Ennek ellenére nem annyira jártas, mint az olyan eszközök, mint a Plagiarism checkerX, a Copyscape stb., De érdemes kihasználni.

Segítsen az olvasásban

Ha problémát tapasztal az angol cikkek olvasása közben, a jó hír az, hogy a Grammarly segít megérteni a jelentését anélkül, hogy újra és újra megírta a szavakat a szótárba. Tehát ez időtakarékos is. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a böngésző kiterjesztését, kattintson rá, majd engedélyezze azt.

Most, ha talál valami ismeretlen szót, akkor csak kattintson duplán arra, hogy ugyanazon a képernyőn biztosítsa a jelentés jelentését és magyarázatát.

nyelvtani magyarázat doboz

Néhány egyéb hasznos funkció a nyelvtanban

 • Személyes szótár létrehozása: Szókat felvehet a Grammarly personal szótárba, így legközelebb ezeket nem jelöli ki hibákként.
 • Helyesírás és a jobb pár: Felismeri a helyesírási hibákat, valamint javaslatokat tesz a jobb szavak használatához.
 • Szenvedő szerkezet: A program jelzi a passzív hang túlzott felhasználását a tartalomban.
 • központozási: Kiemelte a hiányzó és helytelenül használt írásjeleket.
 • Szóbőség: Ez automatikusan megtalálja a mondatok rövidítésének módját a tömör magyarázatért.
 • Ismétlés: Ha egy adott szó megismétlődik, újra és újra, az eszköz javaslatot tesz annak cseréjére.
 • Javaslat: Grammarly rámutat a zavaros elõszavakra is.

Sokkal többet fedezhet fel kipróbálással

Ingyenes nyelvtan korlátozott funkciókkal
A Premium Grammarly minden funkciót élvez

Grammarly

Bloggerként való nyelvtani webes alkalmazás nagyon hasznos számunkra. Megtalálja az alkalmazást a támogatott böngészőboltból, vagy keresse meg a Grammarly irányítópult Alkalmazások szakaszát. Automatikusan integrálódik szinte a webszerkesztő szövegmezőjébe, mint például a Gmail, a Facebook, a Twitter és a WordPress, stb. Az elején a többi Grammarly kiegészítőt már említettük..

Itt nézze meg a WordPress szerkesztőt;

nyelvtan a wordpress szerkesztőben

A Grammarly webes alkalmazás megmutatja a kritikus és előrehaladott hibák számát, a fenti képernyőképeken csak 1 kritikus hiba van. Miközben láthatja a javaslatokat, ha az egérmutatót a szó fölé viszi. Ha szeretné a magyarázatot, kattintson csak a „TÖBB LÁNY KERETESEN” elemre. Megjelenik a nyelvtani szerkesztő, ahol kijavíthatja a hibákat, és láthatja a hibának számítandó szavak magyarázatát is..

Ingyenes és prémium csomagok

A nyelvtan ingyenes és fizetős felhasználók számára is elérhető. Az ingyenes fiók korlátozott funkciókat tartalmaz, például 150 nyelvtani szabályt, miközben azt állítják, hogy a prémium 400+ ellenőrzés figyelembe vételével ellenőrizheti tartalmát.

A prémium tervek havi előfizetésenként 29,95 dollártól kezdődnek, miközben komolyan megtakaríthatja a költségeket, ha előfizet egy éves előfizetésre, melynek ára 11,66 USD / hó..

Előnyök

 • Ha az angol nem az anyanyelve, akkor ez a legjobb eszköz
 • Nagyon hasznos tudásbázist biztosít a nyelvtan tanulásához
 • Konkrét kontextuális hiba észlelés
 • Nagyon hasznos eszköz a hallgatók, a bloggerek és a vállalkozások számára
 • Beépített tartalom sokszorosítási ellenőrző eszköz
 • Vizsgálja meg a szöveget mondatszerkezet, helyesírási hibák, írásjelek és még sokan mások számára.

Hátrányok

 • A Mac felhasználóknak eddig nincs MS Office kiegészítő.
 • A havi számlázás költséges, ezért javasoljuk az éves előfizetést
 • Időnként hagyja abba a munkát, vagy hagyja abba a hibák felismerését, amíg újra nem nyitja meg a tartalmat a Nyelvtan-szerkesztőben

Grammarly-ot vásároljon 400+ Grammar Checks-hez, csak havonta 11,66 USD-ért

Gyömbér áttekintés

A gyömbér egyben a legerősebb korrektúrázó eszköz, és a régi is. A szoftver kiváló használhatóságot biztosít a böngészők, az MS-termékek és más alkalmazások többszörös kiegészítőinek köszönhetően. Bár ez az nem olyan fejlett, mint a nyelvtan, még mindig méltó ahhoz, hogy megpróbálja, és gyakran fontolóra veszi egy nyelvtani alternatívát, elsősorban az árakkal kapcsolatos aggodalmak miatt. A Grammarlyhoz hasonlóan Gingernek is internetkapcsolatra van szüksége.

Kiegészítői

Ami a Ginger szolgáltatásait élvezõ platformokat illeti, ez olyan praktikus, mint a Grammarly.

 • A weboldalukon található online eszköz nem igényli a fiók létrehozását, csak tegye be a szöveget, és ellenőrizze. Ellenőrzi a korlátozott szavakat.

gyömbér online lektorálás

 • Az asztalon történő működéshez Windows által támogatott alkalmazásuk van, amely ingyenesen telepíthető és elérhető a webhelyén.
 • Ha azt szeretné, hogy a Ginger olyan online szerkesztődobozokkal működjön együtt, mint a Facebook, Gmail, Twitter, a WordPress, telepítse a böngésző-kiterjesztést, amely elérhető a Chrome és a Safari számára.
 • A Ginger tovább halad a Grammarlyon, ha mobilalkalmazásokat kínál Androidra és iOS-re. Csak annyit kell tennie, hogy telepítse az írásalkalmazást az App Store-ból, és újraolvassa a tartalmát. Az alkalmazás lehetővé teszi más funkciók használatát is. Van egy billentyűzet alkalmazás is.

Felület

Ginger nem kínál olyan online szerkesztőt, mint a Grammarly, inkább arra ösztönzik a felhasználókat, hogy használják kiegészítőiket. Az asztali alkalmazás felülete nagyon egyszerű, csakúgy, mint a Grammarly, ahol minden rendkívül világos. Vessen egy pillantást rá.

gyömbér felület

Rephraser

A Mondat-újrafogalmazó nagyszerű tulajdonsága annak, hogy a szöveg variációját előidézi, lehetővé téve ezzel a gondolatok jobb szavakkal való kifejezését. Ez ellenőrzi a szöveget mondatonként, és javaslatokat tesz szinonimákkal, kifejezésekkel és mondatokkal stb. Személy szerint ez egy hasznos szolgáltatás, de a tartalom mondatonkénti manuális ellenőrzése valóban időigényes..

Személyi edző

A Ginger személyi edzője egy speciális képzési program, amely fizetős ügyfelek számára készül. Ez egy olyan tanulási program, amely a hibáinak alapján felépíti az angol órákat, hogy a jövőben elkerülje ugyanazokat a hibákat. Tehát ahelyett, hogy az általános angol Ginger személyi edzőre összpontosít, az a testreszabott órák testreszabásával segít a gyenge területekre koncentrálni..

Szöveg a beszéd

Gyenge a kiejtés? Ha igen, akkor ez nagyon hasznosnak bizonyul a tanulásban. Bár most van egy ingyenes Google fordítónk, amely képes szavakkal beszélni, de a Ginger számos más funkcióval rendelkezik. Kiválaszthatja az olvasási sebességet, a férfi / női hangot, az USA / Egyesült Királyság kiejtését, és bármikor lejátszhatja, vagy szüneteltetheti. Ezenkívül kiemeli a jelenleg olvasott szöveget, hogy megtartsa. Sajnos ez a szolgáltatás nem érhető el azon ingyenes felhasználók számára, akiknek meg kell vásárolniuk prémium előfizetésüket.

Fordító

A Ginger egy nagyszerű szoftver, amely segít a nyelvi akadály leküzdésében. Ez egy ingyenes szolgáltatás, amely lefordítja az Ön tartalmát legalább 40 nyelven. Csak annyit kell tennie, hogy beilleszti a szöveget a szoftverbe, és válassza ki a kimeneti nyelvet. Ez nem olyan élvonalbeli szolgáltatás, mint Google Fordító ugyanolyan funkcionalitást kínálnak.

Segítsen az olvasásban

Az interneten a cikkek olvasása kissé rendetlen, ha nem jól beszélsz angolul. A Grammarlyhoz hasonlóan a Ginger segít abban is, amikor csak duplán kattint a szóra, és megjelenik egy doboz, amely magyarázza a jelentését. A „Több” gombra kattintva további magyarázatokat kap ugyanazon a képernyőn.

Az ilyen szolgáltatás telepítéséhez nincs szükség műszaki munkára. Csak telepítse a web-kiegészítőt, és készen áll rá. Őszintén szólva azt gondoljuk, hogy a Grammarly jó munkát végez, mint Ginger.

gyömbér magyarázat

Néhány egyéb hasznos funkció a Gingerben

 • Helyesírás-javítás: A többi leolvasó eszközhöz hasonlóan a gyömbér is hatékony a helytelenül írt szavak felismerésében.
 • Összes javítása: A szoftver lehetővé teszi az összes hiba kijavítását, vagy egyetlen kattintással visszavonhatja az összes változást.
 • Amerikai / brit angol: Válthat a nyelvek között, így a szoftver ügyesebben érzékeli a kérdéseket.
 • központozási: Az írásjelek megfelelő helyre helyezése mindig elengedhetetlen, a Ginger írásjelek ellenőrzése segít.
 • Személyes szótár: Adja hozzá szavait a személyes szótárhoz, hogy a jövőben hibákat számoljon el velük.
 • Szinonimák: Van szinonimái és azok meghatározási szakasza. Csak kattintson a jobb gombbal egy szóra a Ginger szerkesztőben, és válassza a szinonimák funkciót.

Ginger tapasztalása

Ha interneten dolgozik, akkor megfelelőbb kipróbálni a böngésző kiegészítőit, amelyek telepíthetők a Chrome áruházból vagy közvetlenül a Ginger webhelyen. Szinte minden online szerkesztővel működik, és rámutat olyan hibákra, mint az alábbiakban, amelyeket a WordPress szerkesztőben láthat.

A szoftver kiemeli a hibákat, és lehetősége van arra, hogy hozzáadja a szót egy személyes szótárba, vagy csak javítsa azt javaslatával.

gyömbér a wordpress-ben

Ingyenes és prémium csomagok

A Ginger ingyenes és prémium terveket is kínál. Az ingyenes felhasználók hozzáférhetnek a korlátozott nyelvtani ellenőrzésekhez és a mondatok átfogalmazásához. Míg a prémium felhasználó korlátlanul használhatja a mondat újrafogalmazását, a személyi edző, a szövegolvasó és a fordító eszköz.

Jelenleg a havi terv csak 14,98 USD / hónap áron elérhető, míg az éves előfizetés körülbelül 74,88 USD / év (6,24 USD / hónap)..

Előnyök

 • A személyi edző funkciója csökkenti annak esélyét, hogy újra ugyanazt a hibát elkövesse.
 • Bővítmények Android, iOS, MS Office, böngészők és asztalok számára.
 • Nyissa meg a nyelvtani, az írásjeleket és a helyesírási hibákat
 • Átírhatja a mondatokat a jobb megfogalmazás és az egyértelműség érdekében

Hátrányok

 • A Gingerhez nem tartozik plágium-ellenőrző eszköz.
 • Nincs alkalmazás a MAC OS-hez. De megvan a Safari kiegészítő.

Nyelvtan vs. Ginger: Ítélet

Tehát véleményünk szerint a Grammarly a piacon elérhető legfejlettebb leolvasó eszköz. A cég folyamatosan javítja a teljesítményt, és most már több mint 400 tényező alapján képes felismerni a hibákat. Szuper intelligens, ha kontextusbeli hibákat talál, és javaslatokat tesz a helyes szavakhoz. Bárhol felhasználhatja, például az MS Officeban, a böngészőben, vagy telepítheti az asztali alkalmazást.

Másrészt, a Ginger szintén meglepően csodálatos, de tele van olyan szükségtelen szolgáltatásokkal, mint például a fordító és a szövegolvasó stb., Mivel a Google fordító hatékonyan képes elvégezni ezt a feladatot. Míg Ginger hiányzik a plagizmus-ellenőrzőről is, amely kényelmes opciónak bizonyulhat az online kiadók számára.

Látogasson el a Gingerbe

Látogasson el a Grammarly oldalra

Tudassa velünk, melyik a Nyelvtan és a Ginger között jobb teljesítményt nyújt. Gondolod, hogy érdemes használni a Grammarly plágium-ellenőrzőt, valóban minden plagizált tartalommal foglalkozni? Kérjük, ne habozzon megosztani gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map