A 2020-as nyelvtani áttekintés: A legjobb nyelvtan-eszköz a blogírók számára

0

Tudja, hová kell helyezni a vesszőket, a pontosvesszőket és az előszókat?


Tudja, melyik kiegészítő iget kell használni, és mikor kell használni? Ha valaha olyan írót bérel fel, mint például a Fiverr, akkor megtudta, hogy a legtöbb író még az angol alapokat sem ismeri.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor olyan problémákkal kell szembesülnie, mint például helyesírási hibák és igék használata & előszó, hiányzik & redundáns írásjelek, a passzív hang túlzott használata és még sokan mások.

Legyen szó levél, alkalmazás vagy cikk írásáról, hibamentes sorokat kell írni.

Tehát a legjobb megoldás az a nyelvtan használata. Nem lenne helytelen azt mondani, hogy a Grammarly az egyik legjobb nyelvtani ellenőrző eszköz, amely több mint 400 fajtát vesz figyelembe a szövegben a hibák észlelése érdekében.

A nyelvtani hibák nemcsak zavarodássá válnak, hanem a jóindulatát is elérhetik. Ebben a helyzetben egy olyan eszköz használata, mint a Grammarly, nagyon hasznosnak bizonyul. Már csaknem egy éve használjuk a Grammarly-ot, ez az eszköz sokat segít a hibák megtalálásában. Sőt, látni fogja, hogy javul.

A nyelvtan főbb jellemzői

 • Támogassa a különféle írási stílusokat a pontos javítás érdekében
 • Plágium-ellenőrző
 • Szavak magyarázata és szinonimái
 • Könnyen növelheti a szókincset

Lebontjuk azt, hogy hány funkcióval rendelkezik ez az eszköz, és hogyan fogja használni őket?

Hogyan működik?

A jó dolog az, hogy ingyenesen és prémium formában is elérhető. Az ingyenes verziónak vannak bizonyos korlátozásai, és hiányzik sok célszerű szolgáltatásból. De mégis elkaphat rossz varázslatokat, nyelvtani hibákat, írásjeleket és más hasznos javaslatokat, amelyekkel a bekezdések professzionalizmusát hozzáadhatja.

Itt nézze meg a Grammarly free és a prémium csomagok rövid összehasonlítását.

Prémium:

 • A nyelvtani prémium változat körülbelül 400+ nyelvtani tényezőt veszi figyelembe a hibák észlelése érdekében
 • Felismeri a fejlett és kritikus típusú kérdéseket. Az előzetes kérdések 100 típusú tényezőt foglalnak magukban, például az előszó használatát, a mondatok mutatását, a jobb pár szavakat és még sok minden mást.
 • Plágium-ellenőrző
 • Szókincs javítása

Ingyenes:

 • Ingyenes verzióban az eszköz a 100 tényező alapján megtalálja a kérdéseket
 • Csak olyan kritikus kérdéseket képes felismerni, mint például a helyesírás-ellenőrzés és az írásjelek, stb.

Böngésző-bővítmény

Először itt hozzon létre egy nyelvtani fiókot.

A nyelvtani kiterjesztés elérhető minden olyan fő böngészőhöz, mint a Chrome, a Mozilla és a Safari stb. A kiterjesztés hozzáadása után kattintson a böngészőben megjelenő ikonra, majd tegye a bejelentkezés részleteit.

A regisztráció során automatikusan megjelennek az értesítés a kiterjesztés hozzáadásáról. A Grammarly króm kiterjesztését a webáruházából vagy a Grammarly irányítópultjáról is letöltheti az alkalmazások alatt..

A Grammarly kiegészítő nagyszerű kényelmet nyújt, ha e-mailt ír, vagy blogbejegyzéseket ír. A hibák megtalálásához nem kell írni a Grammarly szerkesztőbe. A hibákat kritikus kategóriákba sorolják, és előzetes kérdésként osztályozzák őket.

A hibákat a piros (kritikus) és a sárga (előre) színvonalak hangsúlyozzák. Ezenkívül indokokat adnak arra is, hogy miért téves a mondat, és milyen változtatásokat kell tenni annak helyesbítése érdekében.

Nyelvi integráció az MS Office és az Outlook programmal

Tehát ha a Grammarly for MS word programot akarja, akkor kérjük, vegye figyelembe, hogy fejlesztőik csapata készítette az MS Office és az Outlook kiegészítőjét is. Ez azt jelenti, hogy nem kell importálnia a dokumentumot a Nyelvtan szerkesztőbe. Csak engedélyezze az Office alkalmazásban, és ott megy, és megvizsgálja a szöveget, és észreveszi a hibákat, ha vannak.

Kattintson a Grammarly irányítópult oldalsávján megadott alkalmazásokra, majd az alábbi képen látható alkalmazásokat látja. Mivel a króm kiterjesztést már hozzáadjuk az összevonási folyamat során, ezért aktívnak jelöljük.

Nyelvi áttekintés kiegészítés a krómhoz és az irodához

Most kattintson a “Telepítés” megjelenik a „Grammarly for Microsoft Office” elõtt, és elkezdi a letöltést. Amikor a telepítő fájlt letöltötte a helyi meghajtóra, kattintson duplán rá.

Néhány betöltés után a beállítás megjeleníti a Microsoft Office és az Outlook alkalmazást, mint az alábbi képen. Jelölje be mindkettőt, ha a Grammarly-t mindkét alkalmazásba be szeretné illeszteni.

A Grammarly kiegészítő telepítése az irodához

Ezután kattintson az „Install” gombra. A telepítés automatikusan integrálja a kiterjesztést az MS Office alkalmazásba.

Most nyissa meg az irodai dokumentum fájlt és kattintson a gombra „Grammarly engedélyezése”.

Az irodai kiegészítő akkor is működik, ha van ingyenes fiókja.

Nyelvtan engedélyezése az irodában

Asztali alkalmazás

A Grammarly egy asztali alkalmazást is elindított, amely közvetlenül a számítógépes asztalról működik, nem pedig böngésző vagy MS Office helyett. Ha van egy alacsony műszaki követelményekkel rendelkező számítógépe, akkor az MS Office telepítésekor és használatakor lassabban fog működni, mert ez nehéz alkalmazás.

Telepítheti a Grammarly asztali alkalmazást, amely nagyon hasznos, és lehetővé teszi, hogy cikkeket nagyobb pontossággal írjon.

Lépjen a Grammarly irányítópultra, majd kattintson a gombra „App”. Ezután nyomja meg a „Telepítés” gombot a „Grammarly for Windows” elé. Megkezdi a .exe fájl letöltését. Most futtassa a letöltött fájlt, és ott megy, ez automatikusan települ a számítógépére.

Nyelvtani szerkesztő

Mindezeken kívül írhatja a cikket a Nyelvtan szerkesztőben, vagy csak illesztheti be a másolt szöveget. A teljes dokumentumfájlt feltöltheti. Különféle típusú dokumentumfájlokat támogat, például .doc, .docx, .txt, .rtf és .odt stb..

A szerkesztőben történő írás legfontosabb oldala, hogy automatikusan elmenti a fiókjába. Tehát, ha véletlenül eltávolította a fájlt a számítógépről, akkor a másolat továbbra is a szerkesztőben lehet.

Grammarly Review 2020: Ingyenes és prémium előfizetési szolgáltatások

angol & amerikai angol

Lehet, hogy tisztában van a brit és az amerikai angol nyelvvel. Ha összehasonlítja ezeket a kettőt, akkor különbségeket talál a szókincs és a mondat szerkezete között. Például színes (brit) és színes (amerikai), motorháztető (brit) és motorháztető (amerikai). Néhány ország a briteket követi, míg néhány az amerikai angolot követi.

Tehát ha az Ön esetében fontos a szabályok betartása, mint például a tudományos munka elvégzésekor, akkor könnyedén válthat ezek között a kettő között. Ehhez lépjen a Grammarly műszerfalba, kattintson a „Profil” elemre, és válassza ki a kívánt angol nyelvet. Ezt követően a kiválasztott nyelv alapján felismeri a hibákat.

Brit és amerikai nyelvi stílusok

Helyesírás-javítás

Lehet, hogy ez a Grammarly használatának alapvető oka. Az írók többnyire a híres Microsoft irodát használják, amely biztosan felismeri a helytelen varázslatokat. A Grammarly választásának oka, hogy a helyesírás-ellenőrzés mellett számos más funkcióval is rendelkezik.

Ezenkívül nemcsak a helytelen helyesírási módokra mutat rá, hanem példákkal szolgál a magyarázatra, amely jobbá teszi a helytelen szavak kijavítását a tagállami irodához képest..

helyesírás-javítás nyelvtani szerkesztővel

Nyelvtani szabályok

Ismeri az igeidők és igék stb. Használatát? Ez a leggyakoribb probléma, amellyel az írók többsége szembesül írás közben. A helytelen igék használata és a feszültség megváltoztatja a mondat jelentését. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy az olvasó nem érti egyértelműen azt a dolgot, amelyet meg akar magyarázni.

Grammarly segít leküzdeni az ilyen típusú nyelvtani hibákat, és magyarázatot ad arra, hogy miért javasolja a szó megváltoztatását.

Keresse meg a nyelvtani hibákat

Írásjelek

Írásjelek, például vesszők, kötőjel, kettőspont, pontosvessző, stb. Szükségünk van a megfelelő írásjelekre a megfelelő helyen. Például, a vesszőket nemcsak a hosszú mondat törésére lehet felhasználni, hanem a jelentés világossá tételére is.

Az írásjelek hibáinak nyelvtani észlelése

Adjon magyarázatot & Szinonimák

Valószínűleg a nagyszerű és kedvenc funkciónk. Jó azok számára, akik a tanulás szakaszában vagy gyenge az angol. Időnként olvassa el cikkeket és blogbejegyzéseket az interneten keresztül, és szembekerülhet a nagyon nehéz megérteni szavakkal. És a megértés érdekében elindíthatja a Google-ot, vagy megnyithatja a szinonimaszótár a szinonimák és a világos megértés érdekében.

A nyelvtan nagyon hasznos lehet ebben, ha a böngészőhöz hasonló kiterjesztést ad hozzá, mint például a Chrome, majd egy dupla kattintással a szót, amelyre szüksége van a magyarázatra, megadja a szó különféle leírásait. Nézze meg az alábbi képet.

nyelvtani böngésző-kiegészítő

Ha a Grammarly szerkesztőben van, akkor a szó magyarázatát és a szinonimákat is nyújtják. Kattintson duplán egy szóra, és ott van.

szó szinonimák dupla kattintással

Személyes szótár

A személyes szótárt a Grammarly-ban is létrehozhatja, így a jövőben nem fogja ezeket a szavakat hibásként megjelölni.

A műszerfal bal oldalán kattintson a profilra, majd adja hozzá a szót. Ezenkívül a Grammarly lehetővé teszi a szavak hozzáadását a szótárba, amikor a hibákat kijavítja.

Mondat stílusa és felépítése

Ezek a szolgáltatások segítenek felismerni a hibás szavak sorrendjét, és lehetővé teszik, hogy a mondatot a megfelelő szavakkal összeállítsa.

A jobb pár bemutatja a világos megértést. Ezenkívül a zavaros szavakkal kapcsolatos javaslatot is nyújt Önnek, például mikor kell használni a hatást vagy a hatást?

Funkciók Csak a Grammarly Premium verzióban érhetők el

Dokumentumtípusok

A Grammarly-nak gazdag adatbázisa van, ezért kínál különféle dokumentumstílusokat. Ez segít az eszköznek a hibák pontosabb megtalálásában. A dokumentumokat 6 különféle típusra osztják, mint például tudományos, üzleti, műszaki, orvosi, kreatív és alkalmi. Tehát ha diák vagy és esszét ír, akkor válassza az Tanulmány szakaszban megadott esszé lehetőséget.

Ha blogoló vagy és blogbejegyzést ír, akkor azt javasoljuk, hogy válassza ki a „cikk / blogbejegyzés” elemet az Üzleti szakaszban a hatékony problémák felderítéséhez..

Különböző dokumentumtípusok

Plágium-ellenőrző

Ez az, amire annyira szüksége van, amikor bármilyen írót felvesz online. Tegyük fel, hogy a Fiverrnél írót bérel fel, aki másolja a cikk más blogokból, és készítsen neked egy cikket. Ez nemcsak a blog hitelességét érinti, hanem a keresőmotorok rangsorolását is rontja.

Tehát a közzététel előtt gondoskodnia kell a tartalom egyediségéről. Ehhez a Grammarly olyan Plagiarism Checker-t kínál, amelynek adatbázisában 8 millió oldal óriási készlete van, és egyetlen kattintással beolvassa a dokumentumait..

Ha az interneten hasonló szöveget talál, akkor aláhúzza ezeket a sorokat. Ehhez tegye a cikket a Grammarly szerkesztőbe, majd kapcsolja be a plágium-ellenőrzőt. 

Grammarly Plagiarism Checker áttekintés

Ugyanazon szavak túlzott használata

Ezt a funkciót nagyon hasznosnak találtuk, amint azt már említettük. Vannak olyan szavak, amelyeket az írók leggyakrabban használnak. Megtervezték a Grammarly algoritmust oly módon, hogy az megkeresi a cikkben szereplő szavakat, majd javaslatot nyújt a leggyakrabban használt szavak cseréjére..

Az eszköz aláhúzza a szót, és megadja a javaslatot, valamint a hasonló jelentéssel bíró szót.

Előszó: mondat vége

Sokan csinálnak és nem tesznek angol nyelvű írás közben. Egyesek szerint a mondat végén az előszó használata nem megfelelő, míg mások szerint a modern angolban teljesen természetes.

Nyelvtan rámutat a mondatokra, amelyek elõszóval zárulnak be. Tehát minden attól függ, hogy változtassa meg, vagy sem. Javasoljuk azonban, hogy ha formális stílusban szeretne írni, akkor próbáljon meg ne helyezze az elöljárást a mondat végére. Grammarly osztozik egy nagy posta ezen.

Szókincs javítása

Ez a leghasznosabb lehetőség azok számára, akik gyengén beszélnek angolul, és nem gondolják az angol szavak kincsét, vagy nem tudják mondani a szókincset. Sőt, ha a legtöbb cikk írása a blogodra történik, akkor valószínű, hogy túlszólalsz néhány szót. A funkció engedélyezésével elemezni fogja a szöveget, és észreveszi ugyanazokat a szavakat, amelyeket sokszor használ.

Grammatikusan aláhúzza ezeket a szavakat, és biztosítja a helyettesítést is. Ezenkívül, ha úgy látja, hogy a Grammarly által javasolt szó nem felel meg a mondatnak, akkor dupla kattintással ráhúzhatja az aláhúzott szót további szavakkal.

Ha ezt használja, akkor csak a szerkesztőben engedélyezze a szókincs javítását, és elkezdi működni.

Nyelvtani szókincs javítása

Távolítsa el a Wordiness-t

Időnként egy dolgot néhány szóval lehet megmagyarázni, ahelyett, hogy a nagyobb mondatokat építenék. Egy szavakkal rendelkező cikk unalmas lehet az olvasókat, mivel több szót tartalmaz, mint az információ.

A Grammarly segít felmondani ezeket a mondatokat, és javaslatokat nyújt Önnek arról, hogy miként lehet lerövidíteni őket.

Professzionális korrektúra

A publikáció előtt újra kell olvasnia a blogcikkeit, akkor ezt megteheti itt a Grammarly webhelyen. Egy hivatásos emberi tag átdolgozza a bekezdéseket.

De itt ne feledje, hogy erről további összeget kell fizetnie, még akkor is, ha prémium Grammarly számlája van.

A dokumentum benyújtása nagyon egyszerű. Csak nyissa meg a Grammarly szerkesztőjét, kattintson az oldalsávon az utolsó ikonra. Aztán küldje el egy korrektornak.

Pénzvisszafizetési garancia

Eleinte 7 napos próbaidőszakot kínálnak, ahol használhatják az összes Grammarly prémium szolgáltatást. De megváltoztatták irányelveiket, és most a próbaidőszak helyett 7 napos visszatérítési politikát kínálnak. Csak válassza ki a kívánt tervet, és fizessen be.

Ezt követően 7 nap áll rendelkezésére arra, hogy visszatérítést kérjen, ha nem volt kielégítő szolgáltatással.

Támogatás

Lehet, hogy nincs szüksége támogatási szolgáltatásokra az ilyen típusú eszközöknél. Ennek ellenére bármilyen segítségre irányuló kérelmet benyújthat, és egy órán belül megkapja a választ. Nem számít, ha ingyenes vagy prémium felhasználó, akkor biztosan segíteni fognak.

Ezenkívül egy csomó cikket írnak a különféle termékeikről a problémák megoldására. Tehát a kérés benyújtása előtt javasoljuk, hogy szörföznek a tudásbázisukban, és ha nem találta meg a megoldást, küldjön egy e-mailt.

Árazás

A Grammarly három tervet kínál, az időtartam alapján, havi, negyedéves és éves. A havi terv 29,95 dollárba kerül, ami meglehetősen magas, tehát legalább válassza ki a negyedéves tervet, ha rövid távra kívánja szolgáltatásait..

Őszintén szólva, azt javasoljuk, hogy iratkozzon fel az éves tervre, amely mindössze 11,66 USD / anya kerül, és sok pénzt takarít meg..

nyelvtan

Előnyök

 • Több mint 400 típusú hibát képes felismerni, és egyetlen kattintással javíthatja azokat.
 • Nagyon kényelmes a használat. Integrálhatja az MS Office programmal, kilátásokkal, vagy akár letöltheti az asztali alkalmazást.
 • Szinte az összes alkalmazással működik, például a WordPress szerkesztőben, a Gmailben, a Facebookban, a Twitterben és mindenhol.
 • Kiváló, ha az angol nem az anyanyelve
 • Megfelelő eszköz bloggerek, hallgatók, üzleti levelek, orvosi munka stb.
 • A plágiumellenőrzővel ellenőrizheti, hogy a cikkek eredetiek-e, vagy másolás-beillesztés-e.
 • Angol vagy amerikai nyelvstílus kiválasztása.
 • Ingyenesen és prémiumként is kapható.

korlátozások

 • Az eszköz nagymértékben működik a Chrome-on, a Mozilla-on és a szafari (mint állítják), de mi van a többi ismert böngészővel, például az Opera-val.
 • Május tűnik költségesnek a havi bázison, de az éves tervnél olcsó
 • A problémák megtalálásához internetkapcsolattal kell rendelkeznie. Nincs elérhető offline verzió.
 • A Mac felhasználóknak eddig nincs MS Office kiegészítő. De a Mac felhasználók letölthetik az asztali alkalmazást és használhatják a böngésző kiterjesztését.
 • Ennek ellenére ez az eszköz nem tudja kiküszöbölni az emberi korrektor szükségességét.

Következtetés

A Nyelvtan biztosan elvégzi a munkáját. Teljesen megéri a pénzét. Próbálunk sok más eszközt, de eddig a Grammarly nagyon jól teljesít, és könnyen használható. Kétség nélkül javasoljuk.

Az egyes bloggerek számára előfordulhat, hogy ingyenes verzióval kezdik, de megpróbálják a lehető leghamarabb áttérni a prémium tervre, mivel az előzetes hibák kiküszöbölése szükséges, ha szakmai megjelenést szeretne látni cikkeiben. Itt ingyenes fiókot hozhat létre.

Ha az irodában támaszkodik a hibák feltárására, javasoljuk, hogy próbálja meg egyszer. Mivel az MS Office elsősorban a helyesírási hibák rögzítésére koncentrál, miközben a Grammarly fejlett eszköz. Sőt, ez nem egy szokásos eszköz, hanem 600+ társaság és egyetem engedéllyel rendelkezik.

Úgy gondoljuk, hogy pénzt kell költenie, és prémium előfizetéssel kell rendelkeznie, mert ez jobban rámutat a hibákra.

Eddig nagyon élvezzük a nyelvtant, és nagyon elégedettek vagyunk szolgáltatásainkkal. Nyugodtan ossza meg velünk tapasztalatait. Nagyon értékeljük az észrevételeit, és reméljük, hogy ez az Nyelvtani áttekintés segít mindent megtudni róla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map