A 2020-as 13 legjobb Pingdom-alternatíva a webhelyek figyelésére

5

Olyan ez, mint egy rémálom, amikor a webhely lemerül. Az eladások az adott leállási idő alatt vesztek el. Ez nem csak pénzügyi veszteség, hanem rossz hatással van a webhely rangsorolására is. Ezért sokkal nagyobb az üzemidő, mint a betöltési idő.


Mert amikor a webhely több időbe telik a betöltéshez, akkor is online és az ügyfél be tud lépni. Sőt, a betöltési idő egy része a kezedben van. Megfelelő optimalizálással csökkentheti. A WordPress webhelyének optimalizálása érdekében különféle bővítményeket is telepíthet.

De a leállás az értékesítés teljes vesztesége. Az alábbiakban megemlítünk néhány lehetséges hatást, amelyeket webhelye a leállások miatt tapasztalhat.

Jelentős veszteségek a leállás miatt

Sales

Képzelje el, hogy az ügyfelek miként vásárolhatják meg a terméket, ha a redőnyök le vannak állítva. Hasonlóképpen, ha egy webhely offline állapotba kerül, akkor az ügyfél átirányít egy másik webhelyre, így elvesztette az eladásokat és az ügyfeleket.

Hírnév

Az a webhely, amely leginkább a leállás ideje alatt marad, nemcsak alacsonyabban helyezkedik el a keresőmotorban, hanem egy ijesztő képet is kinyomtat a látogatók előtt. És legközelebb, amikor a látogató látja az Ön webhelyét a keresőmotorban, egyszerűen kihagyja a webhelyet, és megnyitja a következőt.

Felhasználói elvárások

A felhasználó elvárja, hogy egy webhely gyorsan betöltse az oldalát. Az online felhasználók nagyon türelmetlenek, így a leállás és a betöltési idő késedelme súlyosan sújtja az Ön webhelyét. Itt nézze meg a Akamai ami azt mutatja, hogy a résztvevők 30% -a azt akarja, hogy egy weboldal másodpercen belül válaszoljon. És 18% -uk azt akarja, hogy egy webhely azonnal betöltsön. Tehát teljesítenie kell a felhasználó elvárásait.

A leállások elkerülhetők ?

Az első lépés az, hogy miként lehet felismerni az állásidőt? Természetesen a 24x7x365 webhelyet még a nagyvállalatok számára sem lehet megfigyelni. A legjobb erőfeszítés egy eszköz használata.

Ezután hogyan lehet elkerülni az állásidőt? Sajnos nincs mód a leállások teljes kiküszöbölésére. Mindig fennáll a leállások kockázata. De itt van néhány lépés, amelyet valaki megtehet.

Mindenekelőtt válasszon egy jó hírű és megbízható web hosting szolgáltatót. Ehhez javasoljuk az A2Hosting alkalmazást. Ritkán fordulnak elő szolgáltatásuk leállásai. A társaság képes a 99,9% -os rendelkezésre állást biztosítani, de igen, amint azt korábban említjük, ne feledje, hogy az állásidő váratlan.

Másodszor, tartsa szemmel a szervereket. Ehhez használhat olyan szerszámot, mint a Pingdom. Ez az eszköz segít figyelemmel kísérni a webhelyet, és riasztásokat küldhet még telefonon is szöveges üzenetekkel. Ezen felül ingyenes szolgáltatást kínálnak az oldal betöltési idejének mérésére.

Miért alternatívák a Pingdom számára:

A Pingdom kiváló eszköz, de drága és korlátozásokkal jár. Itt nézzünk meg néhány okot;

 • Magas ár a sok máshoz képest
 • A 14 napos próbaidőszakra hitelkártya-adatokra van szükség
 • Nincs ingyenes fiók

A Pingdom alternatívák e listája a következő tényezők figyelembevételével készül:

 • Monitorok / ellenőrzések száma
 • Intervallum-gyakoriság, amely után az elemzés elvégezhető
 • Ellenőrzési típusok (Ez magában foglalja a figyelhető szolgáltatások típusát)
 • Árazás
 • Riasztások és a leállási értesítések küldésének módjai

A 2020-as 13 legjobb Pingdom-alternatíva webhelyének üzemidejének figyelésére

1. ServiceUptime

a pingdom alternatívája

A Pingdom alternatíváinak mérlegelésekor elfelejtjük megemlíteni a ServiceUptime-t. A 2005 óta működő szolgáltatás figyeli a webhelyek, szerverek és portok (DNS, letöltések és MySQL szerverek stb.) Rendelkezésre állását, valamint a teljesítményt. A szolgáltatásidő üzemideje elindíthat egy parancsfájlt a Webhook használatával, amikor valami rossz történt, például állásidő. Ezután bizonylatként elküldheti ezeket az adatokat a host szolgáltatónak, vagy megoszthatja azokat a webhely látogatóival.

Jelenleg három tervet kínálnak (Standard, Advanced és Professional). Legfeljebb 10 különféle megfigyelési helyet kínálnak.

A szokásos tervben akár 10 monitort is felvehet. Nyolc ellenőrzési intervallum érhető el, de a szokásos tervben kiválaszthat legalább 3 perces ellenőrzést, amely lehetővé teszi a hely elemzését 3 percenként.

Őszintén szólva, a nagyobb oldalak esetében ez hosszú időtartamú, ezért javasoljuk, hogy válassza ki az Speciális tervet, amely továbbra is olcsóbb, mint a Pingdom Starter terv, és 2 perc ellenőrzési gyakorisággal támogatott. Míg ebben a tervben maximum 20 monitort adhat hozzá.

Egy másik kényelmes szolgáltatás, amelyet az összes terv tartalmaz, az ellenőrzés ellenőrzése. Kiválaszthatja a hibák számát, amelyek után a ServiceUptime figyelmezteti Önt, mint az első, második vagy harmadik hiba után. Legfeljebb öt lehetőséget adunk.

Figyelmeztetéseket küldnek e-mailben és SMS-ben is. Sőt, ha egy webhelynél több adminisztrátor van, és mindenki szeretne riasztást kapni, akkor könnyen hozzáadhat több fiókot és telefonszámot. Soha nem törlik a múltbeli statisztikákat, így a felhasználó megtekintheti az összes emelkedést és hátrányt.

Látjuk, hogy a szokásos terv tartalmaz bizonyos korlátozásokat, például csak 5 SMS-figyelmeztetést. A következő 10 SMS-hez 2 dollárt kell fizetnie. A szolgáltatás rendelkezésre állása próbaverziót és ingyenes fiókot kínál. A 30 napos próbafiókhoz nincs szükség hitelkártyára, és 10 000 ellenőrzést tud végrehajtani. Míg egy ingyenes fiókban számos korlátozás van, például 60 perc elteltével elvégzik az ellenőrzést. Ez vicces. Tehát választhat prémium tervet az Ön igényei szerint.

Mit szeretünk:

 • Nagyon alacsony ár, konfigurálható ellenőrzési érzékenység, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több névjegyet hozzáadjon, Korábbi statisztikák az élettartamra, Ingyenes terv tartalmazza az összes ellenőrzési típust

Amit nem szeretünk:

 • A szokásos futási teszt 3 perc után, csak 5 SMS figyelmeztetés, 60 perces ellenőrzési időszak egy ingyenes csomagban

Látogasson el a ServiceUptime oldalra

2. Site24x7

Site24x7 megfigyelő eszköz

Nem helyes azt állítani, hogy a Site24x7 szoros alternatíva a Pingdom számára. Az összes alapvető funkciót mindössze 9 dollárban kapja meg, ahol a Pingdom hasonló funkciókat kínál több, mint 11 dollárért. 10 nyelven érhető el, köztük angol, kínai, francia, olasz stb.

Töltse le a Site24x7 alkalmazást az Andriod-ról, iPhone-ról stb., Hogy azonnali értesítéseket kapjon. Asztali alkalmazást kínálnak leállás riasztásokhoz is, így nincs szükség napi rendszeres látogatásra a postafiókban.

A célközönség alapján a 60 közül 8 helyet választhat. Figyelemmel kísérheti mind a Linux, mind a Windows alapú kiszolgálókat. Figyelemmel kíséri rengeteg csekk típusát, beleértve az SSL-t, a DNS-t, az adatbázisokat, a Ping-et, az FTP-t és az Amazon webszolgáltatást stb..

A „Standard” tervhez akár 10 monitort (webhelyet) adhat hozzá, míg az üzleti terv akár 40 webhelyet is engedélyezhet. Úgy gondoljuk, hogy az eszköz kényelmesebb lesz, ha magában foglalja a rosszindulatú programok ellenőrzését.

A tranzakciós folyamatok, például a feliratkozás, a fizetés, a kijelentkezés stb. A webhelyek fontos részét képezik, különösen az e-kereskedelmi webhelyek esetében. Ezért nagyon figyelemmel kell kísérni, hogy ha a folyamatok jól működnek, vagy sem.

A Site24x7 webhelyen hozzáadhat egy szintetikus webes tranzakciót, mint például a Pingdomnél, az ilyen folyamatok megfigyelésére. Minden hónapban 50 SMS / hang-jóváírás biztosítja a felhasználót, hogy módosítsa a telefont. Támogatási szolgáltatásokat kínálnak e-mailben és fórumon keresztül. De minden más magasabb tervnél csevegésen és telefonhívásokon keresztül segítenek az ügyfeleknek.

A jelentést a kiválasztott időszakonként (napi, heti és havi) küldi el fiókjára. A hamis riasztások elkerülése érdekében minden terv tartalmaz újbóli ellenőrzési funkciót, amely 3 különböző helyről kap megerősítést.

A cég 30 napos próbaverziót kínál hitelkártya csatolása nélkül. Együtt 30 napos visszatérítési szabályzatot fog kapni a havi előfizetés esetén, míg 45 napos az éves előfizetés esetén. Találtunk egy jól megtervezett Site24x7 szerszámot, rengeteg funkcióval, ami a Pingdomhoz képest jobb. És természetesen megéri a pénzt.

Mit szeretünk:

 • 10 webhely megfigyelése, 60 másodperces ellenőrzési gyakoriság, 30 napos próbaverzió és 30 napos visszatérítési politika, Android és iOS rendszeren elérhető alkalmazások, sok integráció (Slack, Hipchat, AlarmsOne stb.)

Amit nem szeretünk:

 • Az új felhasználó az irányítópultot kissé bonyolultnak találja, további monitorok hozzáadása drága

Látogasson el a Site24x7 webhelyre

3. StatusCake

A leállás idejét észlelheti a StatusCake használatával

A StatusCake egy lenyűgöző eszköz a webhely és a Pingdom legjobb alternatívájának megfigyelésére. Azt állítják, hogy több mint 75000 felhasználója van, beleértve az EA-t és a NETFLIX-et stb. Itt fejlesztettük ki, mint a Pingdom jó alternatíváját, és érdemes kipróbálni. A felület nagyon barátságos, és nem kell semmit megtanulnia. Fenntartják a csevegővonalat és a tudásbázist is, ha bármilyen kérdése van.

A StatusCake többet fizet, mint a Pingdom, de tervük korlátozásoktól mentes. Az ellenőrzés minden 1 perc után elindul a 8 különböző helyről. Amikor észleli az állásidőt, több helyről megkapja a megerősítést, és figyelmeztet.

Sőt, ők ellenőrzik az Átl. Betöltési idő. A tesztek száma nincs korlátozva. Korlátlan SSL, tartomány és szerver (Linux alapú webtárhely) megfigyelési teszteket futtatnak. Míg a Pingdom csak 10 ellenőrzést hajt végre, és nem kínál semmilyen csevegést, és csak 6 teszthelyén van.

Nem csak a megfigyelést, hanem a víruskeresést 1 órás intervallum után is végezzék a felsőbb alapon (alap), míg a magasabb terveknél alacsonyabb az időtartam. A terv 25 SMS figyelmeztetést is tartalmaz. A StatusCake figyelmeztetéseket is küld, ha domainjének lejáratához közeledik.

Integrálhatja a Pushover, a Pushbullet, a HipChat és a Slack és sok más alkalmazást az értesítések fogadásához. Ráadásul az összes prémium csomag tartalommegfelelő funkcióval rendelkezik. Eddig nem említettek semmilyen történelmi adatpolitikát, de megnézheti a legfeljebb három hónapos elemzést.

A társaság nem kínál visszatérítési politikát, de megpróbálhatja a StatusCake-t, mivel ők ingyenes tervet is kínálnak, hogy vásárlás előtt ellenőrizhesse a szolgáltatás minőségét. Ez magában foglalja a különféle korlátozásokat is, mint például a teszt elvégzése 5 perc után, és a véletlenszerű helyek ellenőrzése. Összességében ez az eszköz rendben van. Az ár eleinte magasnak tűnhet, de a tervek minden bizonnyal megéri a pénzt.

Mi tetszik legjobban:

 • Korlátlan ellenőrzés, SSL-figyelés, mély víruskeresés, támogatási szolgáltatások chat-vonalon keresztül

Amit nem szeretünk:

 • Költségtelen, kevés SMS-riasztás

Látogasson el a StatusCake oldalra

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor legjobb üzemidő-szolgáltatás 2017

Függetlenül attól, hogy egy weboldalt vagy egy szervert figyel, az UptimeDoctor ezt azonnal meg tudja tenni az Ön számára. Egy teszt hozzáadásával megvizsgálhatja az Uptime-t és a teljesítményt. A Pingdomhoz hasonlóan ehhez az eszközhöz 10 monitort (tesztet) is hozzáadhat, de az árak között jelentős különbség van.

Az UptimeDoctor alapterve csak 7,95 dollárba került. És ha azt mondjuk, hogy tervük valamilyen korlátlan, akkor nem lesz rossz. Különféle figyelési frekvenciákat kínálnak, például 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 és 60 perc.

A gyorsteszt bármikor elvégezhető, ha kiválasztja a helyszíneket a világ minden tájáról (Ázsia, Európa és Észak-Amerika). Lehetővé teszik korlátlan névjegyek hozzáadását még az alaptervben is. Ez nagyszerű, ha egynél több névjegyet szeretne hozzáadni az értesítések fogadásához

A figyelmeztetések okostelefonokon keresztül történő fogadása nagyon célszerű módszer. Az üzemidő orvos korlátlan push értesítéseket kínál mind Android, mind IOS rendszeren, olyan szolgáltatásokkal, mint a Pushover, a Push bullet és a Prowl, stb..

A veszteségek elkerülése érdekében meg kell mérni a teljesítmény trendeit az adatok megőrzéskor történő felhasználásával. Az élettartam megőrzési időszakát kínálja. Jelenleg 29 helyszínt kínálnak. Ez segít kiküszöbölni a hamis figyelmeztetéseket. És amikor észleli a hibát, akkor legalább két különböző helyről megerősíti a hibát.

Ezenkívül a helyek is felvehetők a listából. Az eszköz nagyon egyszerűen használható, de ennek ellenére technikai támogatást és 14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

Az UptimeDoctor ingyenes tervet is kínál, amely lehetővé teszi 5 webhely vagy szerver felvételét. A csomag 2 SMS, 50 Push, korlátlan e-mail értesítést támogat, és korlátlan névjegyeket is tartalmaz. Az elemzést akár 1 perces időközönként elvégzi, és az adatokat egy évig megőrzi. Ezen felül 14 napos visszatérítést kap egy prémium terv alapján, és 14 nap elteltével kiadják a pro-visszatérítést.

Mit szeretünk:

 • Elemezze szinte az összes fő protokollt, mint például a HTTP, HTTPS, Portok és Ping stb., Számos hely, Élettartamú adatmegőrzés, Push riasztások, gyors e-mail válasz.

Amit nem szeretünk:

 • Nincs egyedi port, nincs ingyenes SMS-riasztás, de megvásárolhatja a lehetőséget; egyébként korlátlan push és e-mail figyelmeztetések vannak ingyen.

Látogasson el az UptimeDoctor oldalra

5. Pingometer

Pingométer bezárása a pindom alternatívája

A pingométer nagyszerű módja annak, hogy szünet nélkül figyeljük a helyet. 4 különböző tervet kínálnak az egyén és a vállalkozás szintjének kielégítésére. A legalapvetőbb SMALL nevű terv, amely lehetővé teszi 5 monitor hozzáadását. Figyelemmel kísérheti a felét & lefelé figyelő monitorok, átlagos üzemidő és átlagos sebesség egyetlen műszerfalról.

Megvizsgálja az ellenőrzési típusokat, mint például a HTTP, HTTPS, RUM, POP3, tranzakciók és sok más protokoll. Itt tartsa szem előtt, hogy a kicsi terv nem tartalmazott SSL és adat-ellenőrzéseket. A vizsgálati helyek száma az Ön által kiválasztott tervtől függ, pl. Kis terv esetén 3 helyszínt kínálnak, míg az X nagy (legnagyobb terv) akár 10 helyet kínálnak.

Az egyik dolog, ami igazán lenyűgözött minket, a Pingometer műszerfal. Ezen a módon könnyedén navigálhat a figyelés, a riasztások és a fiókok között. Könnyedén integrálhatja az e-mail címet, a Twitter-et, a telefonszámot és a web-horgot a riasztásokhoz.

Bár az eszköz egyszerű és nagyszerűen működik, de ha segítségre van szüksége, akkor ezt megteheti e-mailben és telefonon. A Kis terv korlátozása az, hogy csak egy kapcsolatot enged meg, ez elfogadható az egyes webhelyeknek, amelyekben egy adminisztrátor van. Tehát, ha egynél több névjegyre figyelmeztetést szeretne küldeni, akkor folytassa a Közepes tervvel.

A Pingometer ingyenes fiókot kínál, amely lehetővé teszi, hogy egy webhelyet ellenőrizze az Egyesült Államok egyik helyéről 1 perces gyakorisággal, és ellenőrizze a betöltési sebességet. Ezen felül különféle jelentések, például az üzemidő és a válaszidő is rendelkezésre állnak az ingyenes fiókban a teljesítmény trendeinek mérésére.

Összességében a Pingometer nagyszerű eszköz egy szilárd panellel. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ami nagyszerű akkor, ha a vásárlás után nem elégedett.

Mit szeretünk:

 • 24 órás figyelés, barátságos műszerfal, 30 napos teljes visszatérítési politika, támogatási kulcsprotokollok, alacsony árak, riasztási integráció a Twitter-rel és a telefonszámmal stb..

Amit nem szeretünk:

 • Csak egy névjegyet (csoportot) adhat hozzá a Kis csomaghoz, csak a 24 órás ellenőrző tárolót

Látogasson el a Pingometer

Fedezze fel a web hosting útmutatókat:

SSD-házigazdák | Linux-házigazdák | Windows tárhely | PHP-házigazdák | MongoDB tárhely | Tomcat tárhely

6. NodePing

Csomópontos helymegfigyelő eszköz

A Nodeping rugalmas és költséghatékony szolgáltatást kínál a webhely üzemidejének és leállásainak figyelemmel kísérésére. Nem csak a webhelyek, hanem sok más szolgáltatás, például a POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL megfigyelés és még sok más.

A csomópontosítás a különféle régiókból (33) érinti az Észak-Amerikát, Európát, Kelet-Ázsia és Latin-Amerika területeit. A véletlenszerű helyet a világméretű opció kiválasztásával is kiválaszthatja.

Az indulási terv a legjobban megfelel az egyes weboldalaknak, amelyek akár 5 monitort és korlátlan felhasználót tesznek lehetővé. Ráadásul további monitorokat csak 0,50 dollár / monitor értékben lehet hozzáadni. A riasztásokat e-mailben, SMS-ben, Twitter-en és Pushover-en keresztül lehet elküldeni a felhasználóknak.

Számos ellenőrzési gyakoriságot kínálnak 1 perctől 1 napig. A csomópontosítás a felhasználó kezébe helyezi az ellenőrzési érzékenységet. Ebben kiválaszthatja az újbóli ellenőrzések számát, amelyek után megerősítik az állásidőt, és jelentést készítenek róla.

Ha engedélyezi az újbóli ellenőrzést, akkor valószínűleg hamis riasztások vannak, ezért javasoljuk, hogy válasszon legalább 2 újbóli ellenőrzést a felesleges értesítések elkerülése érdekében. Az eredményeket számok és diagramok formájában lehet megvizsgálni. A vállalat kézi teszteket kínál a Diagnosztikai eszközök lapon is, amely lehetővé teszi az oldal betöltési idejének, a ping, a dig és a traceroute tesztelését stb..

A Nodeping nem kínálott visszatérítési politikát, ám a próbafiókokat a meghatározott időtartamra (15 napra) kínálják. A tervek bármelyikét el is adhatja, még a legértékesebb csomagot is, anélkül, hogy a hitelkártya-adatokat megadná. Szolgáltatásaikat számos ügyfél bízza meg, köztük a Rippleit és a Pureweb stb. A jól bemutatott tervek révén a Nodeping nagyszerű Pingdom alternatívává válik..

Tehát válassza ki az Ön igényeinek megfelelő tervet, mielőtt bármilyen jelentős veszteséget elszenved.

Mi tetszik legjobban:

 • Korlátlan számú értesítés, beleértve az SMS-t, szinte minden típusú protokollt és szolgáltatást támogat, gazdasági árazás, korlátlan felhasználó

Amit nem szeretünk:

 • Az indulási terv nem tartalmazza az API-hozzáférést, tehát nem jó a fejlesztők számára, különben nagyszerű választás

Látogasson el a Nodeping oldalra

7. UptimeRobot

olcsó pingdom alternatíva - UptimeRobot

Ez nem túl régi szolgáltatás, amelyet 2010-ben indítottak el, de hamarosan az egyik legjobb szolgáltatásnak tekintik az üzemidőt, és most már több mint 360 000 felhasználó megbízható. Ha a szolgáltatások típusáról beszélünk, akkor az eszköz korlátozott, mert csak az üzemidőt figyeli, míg a Pingdom rendelkezésre állást, valós felhasználói figyelést és tranzakciók figyelését kínál stb..

Az uptime robot felsorolásának oka az alacsony ár, pontosság és könnyű használat. Sőt, ha kizárólag az üzemidőt szeretné megfigyelni, akkor az UptimeRobot jelentős lehetőség.

50 webhelyet figyelhet, és HTTP, HTTPS, kulcsszó, ping és egyedi portokat küldhet egyetlen fiókban. A webhely felállítása egyszerű, csak írja be az URL-t, és ennyi is. Minden percben megfigyeli az Ön webhelyét a különböző kontinenseken (USA, Egyesült Királyság, Németország és Kanada stb.) Található különböző csomópontokról, és amikor észleli a leállást, figyelmeztetéseket küld. Még alacsony árú tervet kínálnak; mégis van 30 napja, hogy teljes visszatérítést kérjen, ha nem elégedett a szolgáltatás minőségével.

Az a dolog, ami nagyszerű választást jelent az üzemidő robotról, az előzetes értesítés. Kiválaszthatja a riasztások számát egyetlen leállásra és az állásidő időtartamára, amely után értesíti Önt. Ez segít a kis leállások figyelmen kívül hagyásával.

Szóval hogyan kap riasztásokat? 10 ingyenes SMS-t és korlátlan e-mailt kínálnak az állás- és üzemidő-figyelmeztetések küldésére a felhasználók számára. Ezenkívül integrálható néhány nagy csatornával, mint például a Twitter, a Pushover, a Slack, a HipChat, a Boxcar, a webhook stb..

Még nem ér véget, az UptimeRobot tárolja az elmúlt egy év adatait, és egyetlen kattintással egyszerűen letöltheti a figyelési naplókat az Excel programban. Sok más társasághoz hasonlóan a GYIK-on keresztül találhat választ, vagy egyszerűen e-mailben küldheti el őket. Jelenleg ingyenes tervet kínálnak, amely 50 monitorot és 5 perces figyelési frekvenciát tartalmaz. Bizonyára a tervek sokat érnek és értéküket adják.

Mi tetszik legjobban:

 • Meg tudja vizsgálni az 50 monitort, egyszerű és érthető, alacsony árú terveket, lehetővé teszi a statika megosztását a látogatókkal, 30 napos visszatérítési politika

Amit nem szeretünk:

 • Nincs sokféle szolgáltatás (csak működés és állásidő)

Látogasson el az UptimeRobot oldalra

8. Updown.io

updown.io ingyenes webhely-monitor

Az Updown.io szolgáltatásokat kínál, de más stílusban. A terv megvásárlása helyett meg kell vásárolni a jóváírásokat. Először regisztrálva 100 000 hitelt kap ingyen. Jó dolog az is, hogy tudatja Önnel, hogy mennyi ideig tart a jóváírás a jelenlegi monitorszámmal és az ellenőrzési gyakorisággal. És természetesen verhetetlen árakat kínálnak. Használjon hitelkártyát, Paypal-ot vagy Bitcoine-t a kredit vásárlásához.

A karcsú műszerfal nagyon barátságos élményt nyújt. Csak írja be az URL-t, és válassza ki a figyelési intervallumot. A válaszidő trendeit az irányítópulton is megtekintheti. Ha nem tolerálta néhány másodperces leállást, akkor az Updown.io az Ön számára.

Ezek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy 30 másodpercig megfigyelje a figyelési gyakoriságot. Az 1 perces időköz választásakor azt mutatják, hogy több mint 2 hónapig megfigyelhetjük a webhelyet. Félelmetes yay!

Az Ön webhelyét a kontinensen található 8 különböző városból figyelik. Ezenkívül egyetlen kattintással bármilyen helyet aktiválhat és deaktiválhat. A következő figyelemre méltó elem a statisztikai bemutatók.

A részletekbe való belépéskor először megadjuk az uptime statisztikákat, majd az egyes helyek válaszidejét finom grafikával. Végül láthatja az elmúlt 6 hónap adatait, az eseményekkel együtt.

A riasztásokhoz lassú integrációt, e-mailt és SMS-t kínálnak. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a tartalommegfelelés és az SSL tesztelés. Ha meg akarja figyelni egy bizonyos szöveges karakterláncot, akkor a tartalommegfelelés egy nagyszerű módja annak, hogy figyelmeztessen, ha nem találja a karakterláncot (szöveget).

Tehát miért kell várni, csak regisztráljon most ingyen, és ha regisztrál nálunk keresztül, akkor 100K további kreditet fog kapni.

Mi tetszik legjobban:

 • Egyszerű és olcsó, 30 másodperces intervallum, ingyenes 100K kredit mindenkinek, megerősítés több helyről riasztás előtt, gyors támogatási szolgáltatások

Amit nem szeretünk:

 • Az euróban alkalmazott árképzés, amely megtévesztheti néhány ügyfelet, az SMS-riasztások költségesek (7500 hitel / SMS)

Látogasson el a Updown oldalra

9. Uptime.com

Uptime.com

Különféle előnyökkel jár az Uptime.com. Ezzel az egy eszközzel a DNS, a Webszerver, az e-mail szerverek és a rosszindulatú programok azonnal elemezhetők. Ezenkívül a PING figyelést is végrehajthatja. 30 helyszínt kínálnak szerte a világon, tesztelés céljából. A vállalat állítása szerint óriási boldog ügyfelekkel rendelkezik, köztük az AMD, az IBM és a CISCO, stb. Mi teszi őket fölényebbekké, mint a Pingdom?

Az Uptime.com 4 különböző tervet kínál 10 és 400 dollár között. Az alapterv jól kidolgozott az egyes weboldalak számára. A tervtől függetlenül mindegyik 1 perc gyakorisággal elvégezheti az elemzést.

Az alapterv a legjobban megfelel azoknak a webhelyeknek, amelyek elsősorban az amerikai közönségre (az amerikai célközönségre) támaszkodnak. Ennek oka az, hogy ez csak az amerikai helyszíneken hajt végre ellenőrzéseket, nem pedig a kontinensek körüli különféle helyekről. Ez a terv 50 ellenőrzést (monitorot) tartalmaz, míg a Pingdom basic (indító) terv csak 10 ellenőrzést tartalmaz.

A múltbeli adatok döntő jelentőségűek lehetnek a műszaki és egyéb döntések meghozatalában. Tehát az Uptime megőrzi az elmúlt 4 hónap adatait. Sőt, olyan tartalommegfeleltetést végeznek, amely egy adott karakterláncot keres az Ön webhelyén, és ha ez a karakterlánc nincs jelen, akkor értesítést kap. Felvehet egyéni portokat, SSL-megfigyelést, és elkészítheti a RUM jelentéseket, hogy szemmel tartsa az átlagos betöltési időt.

Több csatornát támogatnak, hogy figyelmeztessék a felhasználókat olyan kellemetlen eseményekről, mint az állásidő stb. Riasztásokat küld SMS-ben, e-mailekben, Twitter-en, Webhook-on és push értesítést kapnak (a HipChat és a Pushover stb.). Bármilyen probléma esetén e-mailt kérhet, vagy kinyithatja a jegyet. Telefonszámot is megadtak, és az önsegítés érdekében nagy tudásbázist tartottak fenn.

Az Uptime.com nem kínál próbaverziót vagy ingyenes fiókot, de a Pingdom 14 napos próbaverziót kínál. Ezzel az eszközzel ingyenesen ellenőrizheti a domain állapotát. Az irányítópult egyszerű és barátságos, és nem gondoljuk, hogy egy kezdő bármilyen nehézséggel szembesülhet.

Mit szeretünk:

 • 50 ellenőrzés, részletek az üzemidőről és a betöltésről, stb., Tartományi állapot részletei, rengeteg riasztási csatorna, 1perces tesztarány, vírus & malware szkennelés, RUM statisztikák

Amit nem szeretünk:

 • Kizárólag az Egyesült Államokban található hely az alapterv teszteléséhez, egyetlen felhasználói fiók
 • Úgy néz ki drága, mindössze 20 csekkel
 • Prémium támogatás magasabb tervekhez

Látogasson el az Uptime oldalra

10. Boldog alkalmazások

A Happyapps webhely elérhetőségi és teljesítménytesztje

Az ellenőrzési típusok széles skálájának, például a webhelyek, az alkalmazások, a Ping, az adatbázisok, a Postgres és a Sockets stb. Támogatása teszi a HappApps alkalmazást minden típusú tesztre. Nagyobb értéket kínálnak a Pingdomhoz képest.

A HappyApps elsődleges terve 10 dollár alá kerül, míg a Pingdom 11,95 dollárba kerül. Ezenkívül a Pingdomnál 10 ellenőrzést (monitor vagy webhely stb.) Adhat hozzá, míg a HappyApps akár 25 ellenőrzést is támogat. Tehát kiváló választás, ha több weboldala van.

A rövid megfigyelési frekvencia lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az üzemidőt. Tehát a HappyApps-ban 1 perces frekvenciát kínálnak. Ezzel együtt a válaszidő statisztikáit is megadják.

A csekk bármikor elnémítható. Ez nagyon hasznos, ha karbantartást végez, és nem akarja megkapni a riasztásokat. Csak kattintson a hozzáadott csekkre, majd kattintson a jobb felső sarokban megadott zászlóra, és odamegy néma módban.

Az átlagok elemzéséhez böngészhet az elmúlt 30 nap történetében. Az e-mail az egyetlen módja annak, hogy online kapcsolatba lépjen velük, vagy böngészhet a súgóban. Úgy gondoljuk, hogy nincs szükség segítségre, mert egy új ember könnyen megértheti, hogyan kell használni.

Havonta 20 SMS-értesítést kapunk az üzemidőre és az állásidőre vonatkozó figyelmeztetések fogadására. De tartalmaznak korlátlan e-mail figyelmeztetéseket. Sőt, 30 napos visszatérítési politikát is kínálnak.

Mégis, ha haboz, akkor próbálkozzon a HappyApps-val egy ingyenes fiók regisztrálásával, ahol akár 3 webhelyet küldhet megfigyelés céljából. Ezenkívül tartalmaz minimum 5 perces gyakoriságot, korlátlan e-mail figyelmeztetéseket és 7 napos előzményeket tartalmaz.

Tudjuk, hogy az 5 perces időköz hosszú, ha kifejezetten az üzemidőt szeretné figyelemmel kísérni. De egy ingyenes fióknál, mivel hozzáadhat minden típusú csekkot, így hasznos lehet barátságos módon megismerkedni az irányítópultjukkal.

Mit szeretünk:

 • 25 ellenőrzés, 1 perc figyelés, barátságos és könnyen használható, több felhasználó szerepköre több típussal

Amit nem szeretünk:

 • Az egyedi csekk típus csak a legértékesebb tervnél érhető el, visszatérítési politika nincs

Látogasson el a HappyApps oldalra

11. Host-Tracker.com

legolcsóbb pingdom alternatíva 2017

Az egyik fő ok, amiért a Host-tracker a Pingdom alternatívák listájába kerül, a csábító árazás. Alaptervük jelentős lehetőség a kisebb webhelyek számára. A csomópontok több mint 140 helyen találhatók, és most már több mint 43 ezer ügyfelük van. Ezenkívül a társaság olyan óriások bizalmát is megszerezte, mint a Microsoft, a Panasonic és a Kaspersky stb.

Személyes terv alapján akár 5 URL-t is megfigyelhet. Megkülönböztető jellemzőik azok a helyek, ahonnan a webhelyét figyelik. A célközönség szem előtt tartásával szabadon kiválaszthatja a helyszíneket.

Sok olyan szolgáltatás létezik, mint a HTTP, a ping, a portok, a tanúsítványok lejártak, az adatbázisok, a CPU, a HDD megfigyelés és még sok más. De az elérhető szolgáltatások az Ön által választott tervetől függnek.

A személyes terv szerint 10 perc elteltével elvégzik az ellenőrzést. Tudjuk, hogy ez hosszú időtartamúnak tűnik, de a kisebb webhelyek esetében ez továbbra is életképes lehetőség. Felvehet 5 névjegyet. Az e-mailen küldött riasztások számára nincs korlátozás, de az SMS figyelmeztetések 50-re korlátozódnak.

A host-tracker különféle eszközöket használ, mint például a Skype, a Viber és a Hangout stb., Hogy tájékoztassa a felhasználókat, amikor a webhely lefelé és felfelé fordul. A tézisek mellett a válaszidőt is követik.

Jelenleg a Host Tracker 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal. Feliratkozhat egy 30 napos próbaverzióra vagy ingyenes fiókra is, ez mind rajtad múlik. Ha nagyobb webhelye van, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon "Üzleti terv" amely számos hasznos szolgáltatást tartalmaz, beleértve a DNS feketelistájának ellenőrzését és akár 25 monitor és 300 SMS figyelmeztetés támogatását.

Mit szeretünk:

 • Nagyon alacsony ár, sok csatorna (Skype, Hangout stb.) Az értesítésekhez, Tonna csomópont ellenőrzött riasztásokhoz, Hatékonyabbá teszi a megfigyelést heti és éves jelentésekkel

Amit nem szeretünk:

 • Magas figyelési intervallum a Személyes Tervben, hiányozhat sok olyan funkciót, mint például a tartalom egyeztetése és az API stb.

Látogasson el a Host-Tracker webhelyre

12. Port Monitor

Portfigyelő helyszín állapotának ellenőrzése

Ne akarjon belemenni a szolgáltatások összetettségébe, akkor itt van a PortMonitor alacsony árazási tervekkel. Az irányítópulton hozzáadhatja a webhelyet, a DNS-t, a kiszolgálót és az egyéni portokat. A műszerfal automatikusan frissül, hogy a legfrissebb részleteket ismertesse. Bemutatja az elmúlt 24 órában, 7 napban és 30 napban rendelkezésre álló idő és a válaszidő állapotát.

A PortMonitor 6 előre elkészített, különféle specifikációval rendelkező tervet kínál, ha egyéni tervre van szüksége, akkor kapcsolatba lépve a fórumon keresztül. Az első két terv olcsóbb, ha összehasonlítjuk őket a Pingdom alaptervével.

Az első csomag 10 monitort tartalmaz, míg a második terv 20 monitort tartalmaz. Az automatikus futtatást minden 1 perc után elvégezzük annak mérésére, hogy webhelyén leállás vagy üzemidő tapasztalható-e, és mennyi a válaszidő.

A riasztásokat kétféle módon érheti el e-mailben és a Pushover segítségével. Lépjen a panel fülére, majd válassza az e-mail értesítések e-mail értesítéseket. És a figyelmeztetések okostelefonon történő fogadásához csak be kell állítania a Pushhover fület.

Sőt, bármikor megnézheti a jelentéseket és eseményeket, hetente és havonta e-maileket küldhet. A fejlesztők számára a REST API-t kínálják, amely lehetővé teszi a Port Monitor egyszerű integrálását egy weboldallal és az alkalmazással stb.

Mégis, ha nem vagy benne meggyőződve, akkor kipróbálhatja ingyenes számláját, amely a legjobb módszer a szolgáltatás minőségének mérésére. Legfeljebb 2 monitort, 60 másodperces figyelési gyakoriságot, e-mail és Push riasztásokat stb. Fed le.

Mit szeretünk:

 • Alacsony ár, korlátlan e-mail és Push értesítések, 1 év múltbeli adatok megőrzése, 1 perc ellenőrzési gyakoriság, Több névjegy engedélyezése, Ellenőrzés a hibaesemény létrehozása előtt

Amit nem szeretünk:

 • Nincs SMS-riasztás. Ha lehetővé teszik a Twitter és a Hangout integrációját, akkor ez kényelmesebb lesz

Látogasson el a PortMonitor oldalra

13. R apidspi ke

Rapidspike alternatívája a pingdomnak

Lehet, hogy költségesek, és igen. A felvételük oka az, hogy sok megoldást fog kapni egy helyen. Hogyan lehet egy webmesternek nagyobb weboldala és kevesebb ideje arra, hogy a különféle irányítópultok közötti váltással figyeljen a figyelő szolgáltatásokra? Itt játszik a RapidSpike.

1-60 perces intervallumot kínál, a választás a tiéd. A professzionális terv megosztható 5 felhasználó között, és lehetővé teszi korlátlan számú monitor hozzáadását. Ez nagyszerű, ha egy csoportban dolgozik.

Figyelemmel kíséri a webhelyeket, szervereket, portokat, SSL, SEO statisztikákat és még sok minden mást. A monitor hozzáadása után nyomon követheti webhelye konkrét oldalait. Minden hónapban 25 SMS / Hanghívás jóváírást kapunk. Ezen felül konfigurálhatja a Slack, valamint a Webhooks és a Pager vészjelzéseket a riasztások fogadására.

A Rapidspike fejlett megfigyelést is kínál, beleértve a WHOIS-t és az SSL-t, valamint megmutatja lejárati és egyéb statisztikáikat. Ha a Google rosszindulatú programok miatt feketelistára veszi az Ön webhelyét, akkor a Google a figyelmeztető jelzéssel keres a webhelyén jelöléssel, így a látogatók figyelmeztetéseket kapnak, amikor megpróbálnak belépni, és így esetleg nem látogatják meg az Ön webhelyét..

A Rapidspike figyelemmel kíséri a Google Biztonságos böngészés listáját, és riasztásokat küld a rosszindulatú programokról és a káros tartalmakról. Csak egyetlen irányítópulton követheti webhelyének SEO-ját az Alexa Rank, a Google Analytics, a Moz rangsor és a backlink statisztikák segítségével.

Nincs vége; több, nyomon követheti a teljesítményt valódi felhasználói megfigyelés révén. TV-módot kínálnak, amely bemutatja az élő statisztikákat, így a problémákat gyorsan felismerheti. Ez egy hasznos szolgáltatás, ha van külön képernyő.

A Rapidspike elvégzi a globális figyelést, grafikus jelentéseket készít és lehetővé teszi a felhasználók számára a riasztás érzékenységének konfigurálását. Ezenkívül nyilvános állapotlap létrehozásával megoszthatja másokkal a statisztikákat. Nagyon hasznos eszköz, ha megengedheti magának. Iratkozzon fel, és vegyen igénybe 30 napos próbaverziót.

Mit szeretünk:

 • Korlátlan számú monitort, SEO figyelést, rosszindulatú programok észlelését, SSL-t kínál & A WHOIS figyelése, számos eszközzel történő integrálás, 1 perces intervallumfigyelést kínál.

Amit nem szeretünk:

 • Magas árak, a szolgáltatások bombázása összetévesztheti az újoncokat

Látogasson el a RapidSpike oldalra

Következtetés:

Tehát fent említettük a Pingdom nagyszerű alternatíváit, amelyek segítségével folyamatosan követheti webhelyeit. A listán szereplő vállalatok többsége alacsonyabb áron kínál terveket, mint a Pingdom, beleértve az összes alapvető tulajdonságot. Ez az Ön választása.

Az UptimeRobot jó választás, mert támogatja a különféle ellenőrzési típusokat, 50 monitort és 1 perces teszt intervallumot. De csak az üzemidő figyelése korlátozott. Másrészt a Statuscake és a Rapidspike hasznos funkciókat kínál, de magas az ára.

A szolgáltatás kiválasztásának legjobb módja, ha szem előtt tartja a tényezők számát, például az ellenőrzési intervallumot, a monitorok számát, a riasztások típusát, az adatok megőrzését és a csomópontok helyét. Az árképzés természetesen elengedhetetlen.

Várjuk a gondolatait, és tudatja velünk tapasztalatait. Van valami legjobb Pingdom alternatíva, amelyet Ön szerint itt fel kell sorolni? Kérjük, javasolja az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map