A 2020-as 10 legjobb nyelvtani alternatíva

7

Tudta, hogy a nyelvtani hibák befolyásolhatják a blog rangsorolását, népszerűségét és személyiségét?


Noha a kisebb hibák elítélhetetlenek, a hibamentes cikkek írása a legfontosabb prioritás.

A nem anyanyelvű angol nyelvű beszélők számára a nyelvtani hibák azonosítása és kijavítása nagy feladat, kivéve, ha másoktól segítséget kérnek.

A legtöbb ember az MS irodájába támaszkodik, de hasznos lehet a helyesírási hibák helyett a nyelvtani és / vagy egyéb hibák miatt. Noha a Grammarly egy haladó eszköz, rengeteg funkcióval, drága tervei arra ösztönzik Önt, hogy keressen egy Grammarly alternatívát.

Ön is szeretne olvasni:
A legolcsóbb felhő-tárhely-szolgáltatók

Mielőtt elkezdenénk, tudnod kell, hogy a Grammarly lehetővé teszi a brit / amerikai angol közötti választást, ellenőrizheti a plágiumot, számos írási stílust kínál, javaslatokat tesz a szókincs dúsítására, megtalálhatja a nyelvtant & írásjelek hibái, és még sok más. Olvassa el részletes nyelvtani áttekintésünket itt.

Miért a nyelvtan jobb, mint mások?

A Grammarl y az egyik legfejlettebb, modern és tökéletes eszköz, amely több funkciót kínál egy helyen, és jelenleg nincs egyetlen olyan eszköz, amely elég jó ahhoz, hogy megverte azt. Noha sok szolgáltatás létezik, a Grammarly fejlett algoritmusa olyan varázslatban működik, hogy néhány másodpercen belül felveti az összes lehetséges hibát. Tehát, próbálj ki újra, és élvezze a 7 napos ingyenes próbaverziót.

 • Eltávolítja a nyelvtani, helyesírási és írásjelek hibáit.
 • Javasolja a kapcsolódó szavakat az általánosan használt kifejezésekhez / szavakhoz, vagy javítja a szókincset.
 • Az ismétlődő tartalom elkerülése érdekében azonnal ellenőrizze a plágiumot.
 • Példákkal segíthet a mondat szerkezetének javításában.

Próbálja ki a Grammarly-ot MOST

Tehát, függetlenül attól, hogy miért keressük a Grammarly alternatíváit, akár az árképzés, akár a minőség, vagy valami más, összeállítottuk a top 10 listáját legjobb nyelvtani alternatívák.

10 legjobb nyelvtani alternatíva 2020-ban

1. ProWritingAid

A ProWritingAid kiváló nyelvtani alternatíva, ha az elsődleges gond az árképzés. Ez egy szolgáltatásban gazdag eszköz, amely ingyenes és prémium változatban is elérhető. Könnyedén beillesztheti böngészőjébe, hogy elemezze a szöveg hiányosságait, amikor gépel a Gmailen, a WordPress-en, a Facebook-on és a Twitter-ben, stb. Sőt, könnyen integrálható az MS Office és a Google Docs programba. A fejlesztők számára API-hozzáférést is biztosítanak, így a fejlesztők integrálhatják azt az alkalmazásukba. Nincs ingyenes asztali alkalmazás.

A Grammarlyhoz hasonlóan rengeteg írási stílust kínálnak, például általános, üzleti és tudományos, blogbejegyzéseket stb. Választhat az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és az általános angol nyelvstílusból. A ProWritingAid használata teljesen egyszerű. A bővítmény telepítése után megjelenik egy kis ikon, amely minden webhely szövegszerkesztőjében való megjelenésekor megjelenik. Most csak vigye az egérmutatót az ikon fölé, és válassza ki azt a lehetőséget, amelyet inkább a nyelvtan, a túlzott szavak, a stílus, a klisék és az elbocsátások tesztelésére tesz szükségessé..

Ha nem akarja telepíteni, akkor csak lépjen a ProWritingAid oldalra, és iratkozzon fel. Mi teszi ezt az eszközt a Grammarly közeli alternatívájává, az az, hogy 25 típusú tesztet képes végrehajtani a szövegén, például nyelvtan, névmások, mondatszerkezet & hosszúság, átmenet és homályos szavak stb. Írási stílusuk nagyon hatékony a szavak felülvizsgálatában az olvashatóság javítása érdekében.

A tezaurusz opció kiemeli a szavakat, és az egér kurzorának lebegésével választhat az alternatív szavak listájából. Az eszköz nagyon olcsón elérhető, és évi előfizetés esetén 60 dollárba kerül, míg az élethosszig tartó előfizetés 210 dollárba kerül.

A terveket 14 napos pénz-visszafizetési garancia támogatja. Nem tartalmaz fordítót, de véleményünk szerint általában nem tekintik kötelező alkotóelemnek a lektoráló eszközben. Annak ellenére, hogy plágium-ellenőrzőt nyújtanak, ez további összeget fog fizetni. A ProWritingAid egy hihetetlen eszköz, hosszú funkciókkal, és minden bizonnyal megéri a pénzét.

2. WhiteSmoke

A WhiteSmoke szintén nagyon hatékony angol írás- és lektoráló eszköz. Ez jelzi a nyelvtant, valamint az írásjeleket, a helyesírás-ellenőrzést és az írásstílus-javaslatokat. Minden típusú eszközhez elérhető, beleértve a Mac, a Windows, a böngészők, az iOS és az Android stb. A szoftver több mint 100 írási sablont tartalmaz, például az önéletrajzot, részvétét, köszönöm, jelentéseket és kísérőleveleket stb..

A WhiteSmoke fordító a statisztikai gépi fordításon épül, és a legpontosabb pontossággal mutatja meg a fordítást. Szinte 55 nyelvet támogatnak. A program kiemeli a szavakat, és az egérmutató lebegésével láthatja a nyelvtani és írásjelekre vonatkozó javaslatokat. Ellenőrzi a mondat 16 különféle területét, például a fragmenseket, a feszültséget, a helytelen írásjeleket és a kócos módosítókat stb..

Az eszköz magyarázatot ad arra, hogy a szó miért van kiemelve, és példát ad arra is, hogyan kell kezelni a szót. Ezenkívül a szinonimák átfogó listáját mutatja be a szinonimák segítségével, amely tökéletes a szókincs felépítéséhez és a dokumentumban sokszor használt szó alternatívájának megtalálásához. Ezenkívül meghatározza a kiválasztott szót.

A WhiteSmoke segítségével megtudhatja, hogy a szöveg plagizált-e vagy sem. Ez nagyon hasznos, ha felvesz néhány online írót a webhelyére. A társaság kifejlesztett egy kiegészítőt, amely segít a felhasználóknak az Outlook, az MS Office vagy más szövegszerkesztő mezőkbe történő írás közben. A WhiteSmoke rámutat a hibákra a piros betűtípussal (helyesírás), a zöld (nyelvtanilag) és a szürke (az ismételt) szavakkal..

A legfontosabb dolog az, hogy különféle video-oktató oktatóanyagokat kínálnak az előszóval, a kiegészítő igékkel, a főnévvel és a kiejtéssel stb. Kapcsolatban. Segítségért hívhat vagy e-mailt küldhet nekik. A WhiteSmoke havi 4,16 dollárba kerül "Alapvető" terv és 6,67 USD / hó a "Prémium" egyéves előfizetés.

A társaság 48 órás visszatérítési politikát biztosít a 31 napnál rövidebb érvényességű tervekhez, míg a többi terv 31 napos teljes visszatérítési politikát tartalmaz. A WhiteSmoke egy lenyűgöző eszköz egy angol írási megoldáshoz, de csak egy 4 napos próbaverziót kínálnak, amely nagyon korlátozott. Tapasztalataink szerint a Ginger sokkal kompatibilisebb a használhatóság és a megbízhatóság szempontjából, mint a WhiteSmoke.

3. Gyömbér

A gyömbér hatékonyságának köszönhetően egy meglehetősen ragyogó eszköz a hallgatók, a tanárok és a blogírók körében. A Ginger kényelmesebb szolgáltatásokat kínál, mivel Windows, iOS, Android, Chrome, Safari és Mac esetén elérhető. Használhatja a Ginger leolvasó eszközt, miközben beírja a szerkesztőmezőket, például a WordPress, vagy egyszerűen csak felkeresheti a webhelyet, és beillesztheti a szöveget. Még abban is segít, ha a keresősávot használja olyan webhelyeken, mint a YouTube.

A gyömbér nagyon gyorsan észleli a hibákat és kiemeli azokat. Ha az egérmutatót a kiemelt szó fölé helyezi, akkor javaslatot fog tenni annak javítására. És ha az összes javaslatot egyszerre jóvá szeretné hagyni, akkor kattintson csak az „Összes jóváhagyása” elemre. A Grammarlyhoz hasonlóan a Gingerben brit vagy amerikai angol is választható.

A Ginger fordítja a dokumentumot 40 nyelvre, beleértve kínai, francia, urdu, hindi, arab és orosz nyelvet. Ezen felül kereshet a szavak meghatározásában a szótárban, és újrafogalmazhatja a mondatokat a különféle struktúrák alapján. Ezenkívül személyes szótárt is létrehozhat, hogy a program a következő alkalommal ne jelenítsen meg hibákat ezekben a szavakban. A szövegolvasó egy másik olyan egyedi Ginger szolgáltatás, amely hasznos a kiejtés megtanulásához, de csak a prémium verzióban érhető el.

Kétféle verzió van: Ingyenes és Prémium. Az ingyenes verzió hiányzik bizonyos jellemzőkről, mint például a hibaelemzési jelentés, a szövegolvasó és a korlátlan nyelvtan-ellenőrző. Javasoljuk, hogy telepítsék a böngésző kiterjesztésüket vagy az asztalüket ahelyett, hogy kipróbálnák a saját webhelyüket. Mert amikor ellenőrzi a szöveget azáltal, hogy beillesztik a webhelyüket, az csak korlátozott szavakat fog elemezni.

Egy éves tervért a Grammarly havi 11,66 dollárt számol fel, míg a gyömbér 7,49 dollárt havonta (40% -os árengedményt kínál). A Ginger az egyik nagy nyelvtani alternatíva a Mac és más felhasználók számára, de hiányzik a plágium eszköze, amely megkönnyíti az online kiadót a másolás ellen. Ezenkívül, amikor a szinonimájukat vagy a meghatározási funkciójukat a jobb egérgombbal kattintva használják, akkor a szinonimák vagy a meghatározás fülre vált, ahelyett, hogy ugyanazon a fülön jelennének meg. Ez nem nagy probléma, de bosszantónak tűnik.

 • Grammarly vs Ginger – melyik a jobb?

4. JetPack

A listán következő a Jetpack WordPress plugin. Ha WordPress-t használ, akkor valószínűleg már használja ezt a bővítményt. Mivel ez az eszköz számos előnnyel jár, például a webhely forgalmának nyomon követésével, javíthatja a biztonságot, ingyenes témákat és még sok minden mást. Korrektúrája ugyanazon elvek szerint működik, mint a A holtpont után. A WordPress bloggerek számára nagyszerű, ha van egy leolvasó eszköz közvetlenül a post szerkesztőben, ahelyett, hogy a tartalmat külön beillesztenék az angol ellenőrző eszköz szövegszerkesztőjébe..

A Jetpack telepítése után egy ilyen ikont fog látni. Kezdje el írni vagy csak illessze be a tartalmat, majd nyomja meg az ikont. Elkezdi a szkennelést, és megjelöli a szavakat piros, zöld és kék vonalakkal. Piros azt jelenti, hogy a szó helytelenül lett megírva vagy helytelenül használt; A zöld nyelvtani hibákat, míg a kék az írásstílusra mutató utalást jelöli. Ezenkívül magyarázatot ad a hibákra.

A Jetpack leolvasó eszközt a Felhasználók = navigálás közben konfigurálhatja> Profilod. Csak jelölje be az engedélyezni kívánt funkció négyzeteit. A fő szolgáltatás a túlzottan felhasznált, összetett, passzív hang- és szavas kifejezések felismerése stb.

a jetpack nyelvtani jellemzői

Ezenkívül az eszköz le tudja olvasni az angol, spanyol, portugál, német és francia nyelven írt hozzászólásokat.

Az eszköz egyszerű, és az összes lektorálási funkcióját felhasználhatja anélkül, hogy még egy fillért sem fizetne. De hiányzott néhány főbb jellemző. Nem állíthatja össze a személyes szótárt, és nem fogja rámutatni az angolon kívül más nyelven írt szavakkal. Ezenkívül nem engedik, hogy válasszon az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és a kanadai angol stílusok közül. Tapasztalataink szerint nem olyan hatékony, mint a Grammarly vagy a Ginger, de méltó ingyenes eszköz, amely segíthet javítani az alapvető íráskészségeit.

5. PaperRater

A PaperRater számítógépes algoritmusokon működik, amelyeket szeretettel Grendelnek hívnak. Jelenleg ennek az eszköznek nincs kiterjesztése vagy asztali verziója. Egyszerűen látogassa meg a Korrektor és nyelvtani ellenőrzés és tedd be a szöveget az előtted megjelenő mezőbe, és kapd meg a jelentést. Rendszerük aláhúzza azokat a szavakat, amelyek helytelenül vannak megírva vagy nyelvtani problémákkal rendelkeznek. Az alábbi kép felsorolja a PaperRater szolgáltatásait.

korrektor-papírra készítő szolgáltatások

Mivel az online kiadók évente sok adatot tesznek közzé, szükségessé válik az eredeti adatok közzététele. A PaperRater olyan plagizmus-ellenőrzőt is kínál, mint a Grammarly. De egy ingyenes verzióban a plágium-ellenőr csak az unoriginalitás százalékát adja meg. Fizetős csomag előfizetése nélkül nem találja meg a plagizált sorokat vagy tartalmat. Ezenkívül integrálva van a leolvasó eszközzel is, ami azt jelenti, hogy külön kell beillesztenie a szöveget a Plagiarism Checkerbe.

Vocabulary készítőt is kínálnak. Csak helyezze be a szót, és bemutatják a meghatározást, valamint a különféle példamondatokat, hogy elképzelhető legyen a szó használata.

A PaperRater hasonló a Grammarly-hoz, de ingyenes verziója számos korlátozással rendelkezik. A fájlokat nem lehet importálni, és az eszköz 5 oldalra korlátozódik. Sőt, a korrektoruk egy kicsit összetett. Prémium előfizetés esetén, bár a szoftver olcsó, ez nem a végső megoldás, és nem lehet csak rá bízni.

6. Slick Write

A szolgáltatások sokfélesége miatt a SlickWrite közeli alternatívája a Grammarly-nak. Mindenekelőtt írja a szerkesztőt, vagy csak illessze be a szöveget. Most nyomja meg az ellenőrzést az oldalsávból. Az eszköz rámutat a bekezdések különböző elemeire, például redundáns mondatok, passzív hang, átmeneti szavak, határozószavak és általános kezdőszavak stb..

A SlickWrite remek dolog, hogy több integrált opcióval rendelkezik. Ha kiválaszt egy szót, az alján megjelenik egy felugró ablak, ahol kiválaszthatja a társított szavakat, valamint a tezaurusz vagy a szótár meghatározását. Ezenkívül a Google és a Wikipedia lehetőségeit is tartalmazza, hogy további információkat szerezzen.

Az olvashatóság nagyon fontos, mivel egy szörnyűen olvasható cikk szinte haszontalan az olvasók és / vagy az információkeresők számára. A SlickWrite mondatszerkesztő funkciójának használatával javíthatja cikkének olvashatóságát. Megmutatja a bonyolult és hosszú mondatokat. Írásként lehet, hogy nem ismeri a „Flow” -ot. A SlickWrite grafikus részleteket mutat a szó hosszáról, a mondat hosszáról és a szerkezeti folyamatról, hogy a felhasználó könnyen megváltoztassa az áramlási sebességet.

Néhány pillanat alatt konfigurálhatja a SlickWrite szoftvert, csak lépjen a beállításaira, és jelölje be a jelölőnégyzeteket, hogy milyen típusú problémákat találjon a szövegben. Az összes tulajdonság közül ezen a web-alapú korrektúra-szoftver legjobb része a statisztika. Bemutatja a tartalom alapos, összesített elemzését, valamint a kifejezések és szavak statisztikáit. Eddig ingyenesen élvezhetik szolgáltatásaikat, mivel jelenleg nincs prémium verzió.

A SlickWrite egy figyelemre méltó eszköz, amely számos szabályt tartalmaz, amelyeket ön akarata szerint engedélyezhet vagy letilthat. De ennek nincs kényelme. A Grammarlyhoz hasonlóan egy kattintással történő javítást is lehetővé tesznek, ahol csak a javítás javaslatára kell kattintani. Ez azt jelenti, hogy a Slick Write funkciót csak hibák észlelésére használhatja. Nem angol anyanyelvűek számára javasoljuk, hogy próbáljon ki egy olyan eszközt, amely könnyű használatot biztosít a javításhoz, például a Grammarly.

 • Fontolja meg a következők olvasását: 10 legnépszerűbb plágium-dáma és szolgáltatás

7. 1Checker

A legjobb 10 nyelvtani alternatívának feltárásakor az 1Checker bizonyosan jó helyzetben van, rugalmassága miatt. Használhatja az online verziót, vagy telepítheti a Windows vagy Mac eszközökre. Integrálható a Word és az Outlook programmal. A program a természetes nyelvfeldolgozó rendszeren működik, amely a számítástechnika és a mesterséges nyelv kombinációja.

Ha rákattint az „Áttekintés” -re, egy idő múlva megmutatja a statisztikákat, amelyek százaléka a nyelvtan, a helyesírás és az egyéb hibák. Csak zárja be, és kezdje el a szerkesztést. Az eszköz egyszerűen kiemeli a hibákat, és a szavak alatt bemutatja a tippeket. A megjelölt szavak magyarázatát az oldalsávon is megjelenítik. Ha nem akarja felülvizsgálni minden hibát, akkor kattintson az „Összes alkalmazása” elemre az automatikus javításhoz.

Az 1Checker rengeteg sablont is kínál üzleti és kommunikációs kapcsolatokkal kapcsolatban. Csak válassza ki a „Dokumentumsablont”, majd töltse ki a bal oldalon megjelenő kitöltőket. Automatikusan elkészítik a dokumentum finom másolatát. Az 1Checker magában foglalja a Google és a Bing által üzemeltetett fordítót is, így a homályos szavakat és kifejezéseket gyorsan lefordíthatja..

Ez egy ingyenes program, mint például a Grammarly ingyenes verziója, az alapvető hibák észlelésére. Hasznos lehet a szavak, a helyesírási hibák és a szerkezeti változások kiküszöbölésében. Mindent egybevetve érdemes ezt a szoftvert használni, mivel semmibe nem kerül.

8. OnlineCorrection

Az OnlineCorrection egy ingyenes online program, amely megóvja Öntől a zavaroktól, amelyekkel szembesülhet nyelvtani és helyesírási hibák miatt. Gondosan elemzi a tartalmat, majd felsorolja a hibákat. A helyesbítés nagyon egyszerű, mivel a rossz szavakat különböző színek jelzik. Az eszköz a javasolt szavakat is tartalmazza.

Az OnlineCorrection a nyelvben, stílusban, varázslatban, írásjelekben és a szavak másolatában keresi a szöveget. Nincs mód a tartalom eredetiségének megtalálására. Ezenkívül nem kínálnak az eszköz prémium verzióját.

Az angol korrekciós funkció mellett az OnlineCorrection több nyelvet is támogat, ami a legjobb része ennek az ellenőrnek. A szoftver le tudja olvasni a szöveget, amely német, francia, spanyol, olasz, lengyel, portugál és orosz nyelven íródott.

Az OnlineCorrection egy egyszerű eszköz a cikk újbóli elolvasásához, mielőtt bármire közzétenné vagy bemutatná. Nagyon érdekes lehet, ha ingyenes Grammarly alternatívákat keres. Ezenkívül nem kell regisztrálnia, ezért meg kell próbálnia őket.

9. Hemingway

A HemingWay elsősorban a hozzászólásainak olvashatóságának javítására összpontosít. Használhatja az online verziót, vagy letöltheti az asztali alkalmazást. De az asztali verzióért 19,99 dollárt kell fizetnie. Ezenkívül a WordPress vagy a Medium szerkesztőben is használható. Bemutatják az olvashatóságot.

Szöveg beillesztésekor a szín különféle színben jelenik meg. Az eszköz megmondja, melyik mondatot nehéz olvasni, és javaslatot nyújt a szavak egyszerűsítésére. A Hemingway szerkesztőnek több lehetősége is van, például címsorok, félkövér, dőlt, szaggatott szövegek, linkek beszúrása stb. Míg a Grammarly szerkesztő másfelől nem engedi meg a felhasználónak, hogy a linkeket beszúrja, vagy hiperhivatkozásokkal szöveget illesszen be..

Az eszköz a mondatok passzív hangját is jelöli. Véleményünk szerint a Hemingway nem hatékony eszköz a nyelvtani hibák elhárításához.

Bár ez egy nagyszerű eszköz a cikkei olvashatóságának javítására, hol illeszkedik ez? Először használhat bizonyos fejlett eszközöket, például a Grammarly, majd átadhatja ezt a cikket a Hemingwayen, így a cikk nemcsak nem tartalmaz nyelvtani hibákat, hanem könnyen olvasható módon is összeállítható..

10. Reverso

Ha webes korrektúrát keres, akkor a Reverso az Ön számára. Fejlesztettek egy kiterjesztést a Chrome-felhasználók számára, de nincs asztali, Android vagy iOS alkalmazás. Az online verzió használatához csak keresse fel R e hátoldal és illessze be a szöveget. Lehet, hogy nem találja az előzetes hibákat, de jó az alapvető hibák megállapításához.

Tehát mi teszi azt a Grammarly-hoz hasonló szoftverké? Van egy integrált szótár, valamint konjugált és szinonim lehetőségeket. Ezek használatához először válassza ki az összes szöveget, majd válassza a lehetőséget. Jó, ha nem szeretne különféle webhelyeket megnyitni, hogy megtalálja az egyes szavak meghatározását vagy szinonimáit.

A Reverso több nyelvet támogat, ami azt jelenti, hogy lefordíthatja adatait bármilyen támogatott nyelvre, például német, francia, arab és orosz, stb. Ha fejleszteni kívánja nyelvtan ismereteit, akkor keresse fel jól szervezett tudásbázisukat, ahol információt tartalmaz időjárásokról, igekről, határozószókról, prepozíciókról és még sok más témáról. Számos témája van a francia nyelvtan szabályairól is.

Ha a cikkek olvasása során nyelvi akadályokkal szembesül, akkor a Chrome-bővítményt kell használnia. A kiterjesztés telepítése után kattintson duplán bármelyik weboldalon megjelenő szóra, hogy lefordítsák azokat a 11 különböző nyelvre. Hasonlóképpen, akkor is mondatokat fordíthat.

Személyes tapasztalataink szerint ez az eszköz felhasználható a különféle mondatok felépítésére, de a korrektúrához nem hagyatkozhat egyszerűen. Sőt, egy kis probléma a Reversoval az, hogy csak 600 karaktert képes ellenőrizni. Tehát az egyszerű lektoráláshoz és ami a legfontosabb, ha nyelvi különbségekkel küzd, akkor biztosan érdemes ezt használni.

 • SSD tárhely
 • felső "10" A legjobb leggyorsabb webtárhely-szolgáltató
 • felső "10" Windows Server tárhelyszolgáltatások
 • 10 "Legjobb" Vásároljon alternatívákat az e-kereskedelmi webhely beállításához

Következtetés

Tapasztalataink szerint a ProWritingAid és a Fehér füst között vannak a legígéretesebb nyelvtani alternatívák.

De személyesen azt javasoljuk, hogy először próbálkozzon a Grammarly használatával, mivel ez a legfejlettebb eszköz, amely képes felfedezni a 400+ egyszerű és haladó nyelvtani hibákat, és jónak bizonyul a szókincs fejlesztésében. Ráadásul a legbarátságosabb felülettel rendelkezik az ipar bármelyik eszközéhez képest.

Van a fejedben a legjobb nyelvtani alternatíva? Ha igen, kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzés rovatban, és tudassa velünk, melyik eszközt használja az írási hibák kijavításához.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map