7 legjobb webhelykészítő szoftver 2020 – Lenyűgöző egyedi tervezési webhely készítése

0

Mit! Nem kapta meg álmai webhelyének a kívánt mintát?


Nem ismeri a kódolást, de el akarja készíteni a saját terveit?

Ne akarjon hatalmas pénzt költeni a kódolókra vagy a weboldal tervezőire?

Itt található megoldás minden kérdésére. Csak próbáljon ki egy weboldal-készítő szoftvert az egyedi tervezésű webhely felépítéséhez.

Általában két módon lehet létrehozni egy webhelyet. Vagy átmehet egy komplex úton, és megtanulhatja kódolni. Másodszor, keresse meg a WYSIWYG szerkesztőt, amely rendkívül egyszerűen megkönnyíti a weboldal tervezését. Az építők többsége drag and drop funkciót kínál, amellyel üres tárgyra vagy előre megtervezett sablonokra helyezheti a dolgokat.

A Webhelykészítő előnyei

 • Az összes cuccot egy helyről beszerezheti, például a domain, a webtárhely és az építő stb., És a legjobb dolog az, hogy egyáltalán nincs szükség telepítésre, és a legjobb dolog az, hogy egyáltalán nincs szükség telepítésre
 • Nincs szükség fejlesztői készségekre
 • Költségmegtakarítás, mivel nem kell megterveznie a tervezés és karbantartás költségeit.
 • Rengeteg vonzó sablon és elem közül választhat.
 • Szinte az összes építőszoftver támogatja a húzást és így tovább …

De az igazi probléma az, hogy melyik a megfelelő webhely-tervező alkalmazás? Sok weboldal-készítő állítja, hogy az iparág legjobbjai. Tehát ez az a hely, ahol segíthetünk a legjobb kiválasztásában.

Nem számít, ha üzleti webhelyet, személyes blogot vagy boltot kíván létrehozni, itt talál néhány, a legfejlettebb webhely-készítő szoftvert.

A legjobb webhely-készítők 2020 – egy módja annak, hogy azonnal elérhetővé váljon online

Wix [Ingyenes + fizetett]

wix online webhely készítő

A Wix az egyik vezető ingyenes weboldal-készítő, amely rengeteg előre elkészített sablont kínál a Blog, az üzleti, az e-kereskedelem és a divat stb. Vonatkozásában. A prémium verzió mellett ingyenes hozzáférést is kínálnak, így kóstolhatja meg őket befektetés előtt.

Fiók létrehozásával a Wix 2 szerkesztési módot kínál, amelyek: ADI és Wix Editor. Mindkettő azonos tulajdonságokkal rendelkezik, de működési stílusuk kissé eltér.

A Wix ADI (mesterséges tervezési intelligencia) egy automatikus módszer a webhely létrehozására. Ez gyors megoldás, csak néhány egyszerű kérdést tesznek fel, mielőtt elkészítik a végső kialakítást. A weboldal minden része testreszabható. Meg lehet változtatni a témát, a színeket, a betűtípusokat, a fejlécet és még sok minden mást. Ezen felül animációkat adhatnak az elemekhez vonzóbb weboldal készítéséhez.

Másrészt a Wix Editor nagyszerű felhasználói élményt is nyújt. Az előre elkészített sablon kiválasztásával kezdődik. 100 sablon közül választhat. A sablon kiválasztása után a szerkesztő felülete betöltődik. Könnyű drag and drop lehetőséget kínál, és hozzáadhat szöveges mezőket, csúszkákat, gombokat, kapcsolattartó fórumot, közösségi gombokat és hírlevelet stb. Valójában testreszabhatja a képernyőn megjelenített mindent.

A Wix egy App Market alkalmazást kínál, amely segíti webhelye fejlesztését. Rengeteg alkalmazás létezik a keresősáv, a megjegyzés, a csevegés, a skype gomb, az automatikus e-mail, a marketing és az elemző eszköz hozzáadásához. Sőt, ha online áruházat szeretne létrehozni, a Wix kiváló megoldás, mivel számos releváns alkalmazást kínál, mint például az áttekintések integrálása, a hívás gomb, a PayPal, a számlák, a valutaváltó és az árazási táblázatok..

Mégis, többet szeretnének, lehetővé teszik a kódok, HTML kódok beillesztését és a Flash (SWF) fájlok hozzáadását. Ezenkívül a Wix lépésről lépésre bemutatja a SEO fejlesztését. A támogatási szolgáltatásokat jegyek és tudásbázis benyújtásával nyújtják.

Árazás: Nincs szükség külön webtárhely-terv megvásárlására. A Wix tervezi az árakat 4,50 dollártól / hónap, amely 1 GB sávszélességet és 500 MB tárolást tartalmaz. Csak meg kell vásárolnia egy domain nevet, és mutatnia kell a WIX webhelyén. A legalapvetőbb terv kivételével az összes többi ingyenes domain nevet is kínál. Támogatják a 14 napos visszatérítési politikát.

DUDA [Ingyenes + fizetett]

duda weboldal készítő szoftver

A Duda eléggé nyilvánvaló a használhatóság szempontjából, és érzékeny konstrukciókkal és funkciók kötegeivel lenyűgözi a felhasználókat. Ezt 2010-ben indították, és ma a legjobb weboldal-építők közé tartozik azáltal, hogy az Amazon felhőalapú szolgáltatásait táplálja. A zéró szintű zavart okozva csak válasszon egy sablont az előre elkészített modellekből és kezdje el a szerkesztést.

Első pillantásra rájössz, hogy működtetése elég egyszerű. Bármikor, egyetlen kattintással elérheti az Asztali, Mobil és Tábla nézetet. A Duda nem fog ragaszkodni téged csak az építőjükhöz, így ha fejlesztési képességeid vannak, szabadon játszhatsz a CSS és a HTML kódokkal.

A kiemelkedő szerkesztési lehetőségek mellett bármilyen eszköz (sablon, mobil, asztali és táblagép) sablonját szerkesztheti, így lehetővé teszi a legmegfelelőbb weboldal megtervezését, amely kulcsfontosságú az ügyfelek / látogatók élménye és a keresőmotorok számára. Egy másik figyelemre méltó dolog, hogy a legtöbb építőipari vállalkozótól eltérően, a Duda beépítheti a Google Analytics szolgáltatást a részletes forgalmi statisztikák bemutatására..

Nagyon sok widget / elem hozzáadható a hozzászólásokhoz / oldalhoz, például gombok, oszlopok, ikonok, közösségi, keresősáv, Facebook & Disqus kommentáló rendszerek és még sok más. Több mint 100 betűstílust támogatnak. Minden widget testreszabható stílusban, dimenzióban stb., Sőt néhányukkal animációkat és speciális effektusokat is hozzáadhat, például a felbukkanó és a horgonyzó lehetőséget..

A Duda weboldal készítőjének testreszabási funkciói lenyűgöző eszközzé teszik. A „Testreszabás” részben néhány kattintással elérheti a felbukkanó ablakokat, promóciós kedvezményeket, a látogató figyelmeztető jelzéseinek visszatérését, a munkaidőt, a különleges eseményeket és még sok más jó dolgot. Ezenkívül testreszabott eseményt is létrehozhat. Ezek az események nagyon hasznosnak bizonyulnak az ügyfelek vonzásakor.

A Duda segítségével könnyedén létrehozni és kezelni egy e-kereskedelmi webhelyet, ahol az eladásokkal, promóciókkal, termékekkel és fizetésekkel kapcsolatos funkciók feletti ellenőrzést gyakorolhat. A Pro felhasználók számára a Duda élő chat és telefon segítségével segítséget nyújt. Az ingyenes felhasználók böngészhetnek útmutatásaikban és hasznos cikkeiben.

Árazás: Az ingyenes terv a legjobb módja a Duda megtapasztalásának. Miután a fizetett terv mellett döntött, az Business plus havonta 14,25 dollárral kezdődik. 299 dollárban előfizethet üzleti és terv előfizetésre is. A terv egyéni tartománynevet, SSL-t, webhely-biztonsági mentést és krómozott értesítéseket tartalmaz. Ezenkívül az e-kereskedelem felhasználói üzleti és plusz tervhez akár 10 termék hozzáadását is lehetővé teszi. Ezen felül támogatja a PayPal, a Stripe és a Global Gateway fizetéseket.

Weebly [Ingyenes + fizetett]

weebly weboldal készítő

A Weebly egy másik, 2007-ben alapított WYSIWYG webhely-készítő egy jól felszerelt platformot kínál egy weboldal fejlesztéséhez. A Weebly több száz sablont kínál portfóliók, e-kereskedelem és személyes oldalak számára. Ennek az ingyenes webhely-készítőnek a rugalmas jellege lehetővé teszi a harmadik féltől származó alkalmazások integrálását.

A Weebly segítségével elindíthat szabad felhasználóként egy aldomaint, vagy elindíthatja professzionális webhelyét egyéni domain név alatt. Meglehetősen egyszerű és látható új üzenet létrehozása, ellenőrizve a megjegyzéseket, elérve az oldalakat és a webhely beállításait. A Wixhez hasonlóan, bármilyen elemet húzhat és le is dobhat a szerkesztési lehetőségekre kattintva.

A Weebly legkülönlegesebb dolog a használhatóság. Élvezetes élményt nyújt az új felhasználó számára, aki még soha nem használt webhely-készítő szoftvert. Számos elem van, például szöveg, kép, diavetítés, térkép, árazási táblázat, videók hozzáadása, kapcsolattartói fórum, HTML beágyazása és még sok más. Ezenkívül olyan bolt-opciókat is adnak a kezedbe, mint például a pénztár folyamata, a PayPal integrációja, a megrendelések és a szállítás stb.

Ha nem talál valamit a Weebly szerkesztőben, akkor keressen az alkalmazások piacán, ahol ingyenes és prémium alkalmazások egyaránt megtalálhatók. És a dolgok egyszerűbbé tétele érdekében a felhasználókat e-kereskedelem, marketing, SEO, webhely statisztikák, társadalmi és kommunikációs kategóriákba sorolták. Bejegyzés létrehozása után ne felejtsd el megnézni a „postai lehetőségeket”, amelyek lehetővé teszik a keresőmotorban megjeleníteni kívánt cím és leírás beírását. Ezenkívül ütemezheti, engedélyezheti / letilthatja a hozzászólásokat, és hozzászólásokat adhat a kívánt kategóriához.

A Weebly olyan súgót működtet, amely lehetővé teszi, hogy felhívja vagy e-mailben küldje el őket problémák felmerülésekor. Ezenkívül élő csevegés áll rendelkezésre 18: 00–18: 00 (csendes-óceáni idő szerint) és 8: 00–17: 00 (csendes-óceáni idő szerint). Átnézheti a közösségüket és útmutatóikat a megoldásokra. Összességében kiváló, intuitív webhely-készítő, ezért érdemes kipróbálni.

Árazás: A legalacsonyabban fizetett tervek csupán $ 8 / hónapba kerülnek ingyenes domain névvel. Plusz, korlátlan tárhely, 100 dolláros Google marketing-jóváírás és hozzáférés a fejlett webhely-statisztikákhoz. Az alapterv tartalmaz néhány e-kereskedelem funkciót is, mint például a pénztár folyamata és akár 10 termék hozzáadása. Tehát először értékelje igényeit, majd válasszon egy tervet.

Négyzetterület [Próba + fizetett]

négyzet alakú terület tervezője

A Squarespace egy másik legszebb weboldal-készítő szoftver, amely az egyes kategóriákhoz kapcsolódó elegáns sablonok százait tárolja, például az online áruház, a blog, a fényképezés és az utazás stb. 14 napig szabadon kipróbálhatja szolgáltatásaikat. És amikor rájössz, hogy ez az, amit keres, akkor keress prémium előfizetést.

Nagyon egyszerű egy weboldal létrehozása a Squarespace-en. Csak hozzon létre egy fiókot, válassza ki a sablont, válaszoljon a kérdések sorozatára, és odamegy. A navigációk és oldalak létrehozása meglehetősen egyszerű. A szerkesztőt bármikor módosíthatja. Sőt, ha az egeret a téma bármely elemére mozgatja, megjelenik a szerkesztési lehetőségek.

A Squarespace oldalon néhány kiváló szolgáltatás könnyen elérhető. Mint néhány kattintással, meg is jelenítheti a hirdetési sávot és a mobil információs sávot. A Squarespace számos webhely forgalmi statisztikáját mutatja be, így a látogatót mélyen követheti. Információkat szolgáltatnak a forgalmi forrásokról, a népszerű tartalomról, valamint a keresőmotor lekérdezéseiről stb.

Bár a sablonok nem annyira testreszabhatók, mint a Wix, ám minden alapvető opcióhoz hozzáféréssel rendelkezik egy ügyes és tiszta műszerfal segítségével. Néhány speciális testreszabáshoz lehetővé teszik az egyedi CSS-kódok hozzáadását. A Squarespace előre beépített lehetőségeket kínál SEO, marketing és biztonság szempontjából. Itt csak annyit kell tennie, hogy belép a Beállításokba, és kitölti a szükséges mezőket, hogy ezek a dolgok jól működjenek. Megteheti az URL leképezést, a 404 oldalas tervezést, a közösségi megosztásot, az e-mail szolgáltatások összekapcsolását és még sok más.

Természetesen segítségre van szüksége a problémás helyzetben, és a Squarespace szolgáltatással azonnali élő csevegést (hétfőtől péntekig 4-től 8-ig a keleti idő szerint), e-mailekkel, útmutatókkal, videókkal és tudásbázissal kaphatja meg. Ráadásul közösségi fórumuk is van.

Árazás: A Squarespace segít a vásárlóknak a helyes választás megszerzésében a webhelyek és az e-kereskedelem csomagjainak kategorizálása révén. A terv 12 havonta kezdődik, korlátlan tárhely és sávszélesség mellett. Ingyenes domain nevet és SSL tanúsítványt tartalmaz.

Az e-kereskedelemre optimalizált alapterv havonta 26 dollárba kerül, amely magában foglalja az ingyenes domain név regisztrációt, a korlátlan mennyiségű terméket, az SSL-t, a kedvezményeket, az adó- és rendelésellenőrzést, stb..

Shopify [Próba + fizetett]

Vásároljon elektronikus üzlet létrehozásához

Ha valaha is álmodik e-kereskedelmi áruház létrehozásáról, de azért, mert bonyolult, akkor itt áll a közvetlen megoldás, amely a Shopify formájában érkezik. Közel 500 000 aktív üzletük van platformon. Az értékelés céljából 14 napos próbafiókkal indíthat. Több mint 100 ingyenes és fizetett sablon közül választhat.

A Shopify a testreszabás rendkívüli szintjét kínálja, ahol az előre elkészített témákat kívánt módon alakíthatja ki. Ezenkívül a felhasználó feltöltheti saját sablonjait is. De ha ezen túl szeretne lépni, a Shopify lehetővé teszi a CSS és HTML kódok beillesztését / megváltoztatását. Az üzlet barátságos a mobiltelefonok számára, és az ügyfél fizetéseket fizethet az Android pay és iOS pay segítségével, stb.

Rendkívül könnyű kezelni a boltot. Mint a termékek hozzáadásához, keresse meg a szerkesztő terméklapját, és adja hozzá a legfrissebb részleteket. Az ügyfelek megrendeléseit és az elhagyott kijelentéseket nyomon követheti és ellenőrizheti a „Megrendelések” lapon. Az értékesítés fellendítése érdekében kedvezményeket hozhat létre. Ezenkívül az eszköz különböző elemzéseket mutat, mint például az összes megrendelés, az átváltási arány, az ügyfél által használt eszköz, az ismétlődő ügyfél, a hely, a forgalmi forrás és még sok más.

Az üzlet fokozása érdekében a Shopify kiterjesztett alkalmazásboltot kínál, amely több mint 1000 ingyenes és fizetett alkalmazást tartalmaz értékesítésre, marketingre, közösségi médiára, készletre és szállításra stb., És rugalmasságának köszönhetően, amely lehetővé teszi a különböző értékesítési csatornák hozzáadását. A Shopify „értékesítési pont” alkalmazásán felül Android, iPad vagy iPhone készüléken is működhet, és egyéb funkciókkal rendelkezik.

A Shopify 24 órás és 7 órás támogatási szolgáltatásokat kínál ingyenes és prémium felhasználók számára. Adhat névjegyet hívás, élő csevegés, e-mail vagy tweet formájában. Az élő csevegés során az ingyenes felhasználóknak sokáig kell várniuk, de a fizetett felhasználóknak szolgáltatásuk eléggé megfelelő. A Shopify elég előzetes, de mégis ha összezavarod, nézzen rengeteg útmutatót a súgójában.

Árazás: Jelenleg a Shopify három csomaggal rendelkezik. A legalapvetőbb terv 29 dollárral kezdődik. Ebben a tervben 2% tranzakciós díjat számítanak fel, ha harmadik fél fizetési átjárót használ, míg a Shopify fizetéseket az Ön használja. Ezenkívül korlátlan tárhelyet, sávszélességet és termékeket tartalmaz. A terv ingyenes SSL-t biztosít a biztosított tranzakciókhoz. Ezenkívül engedélyezheti a blog létrehozását az áruház mellett.

Webhelykészítő [Ingyenes + fizetett]

wesitebuilder webhely készítő

A Websitebuilder megbízható választás a kezdéshez, nem csak azért, mert könnyen érthető, hanem ezer előre elkészített sablont is kínál. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy mintát és elkezdi a polírozást. Nem számít, ha kezdő vagy, akkor nem zavarja meg, hogy első látásra még a szerkesztőpanelt is látja, mert az elég világos és jól megtervezett. A weboldal háttérében, a színekben és a betűkészletekben stb. Megváltoztathatja a Tervezés lapot.

Mindenekelőtt húzhatja az elemeket a webhely területén, ahova csak akar. Ezután az elemre kattintva megjelenik egy kis szerkesztési ablak, amely különféle szerkesztési lehetőségeket tartalmaz, mint például a tervek, stílusok, pozíciók és méretek megváltoztatása stb. Sőt, animációt adhat hozzá egy adott elemhez vagy az egész webhelyhez, ha szeretné. Az elemek átméretezése minden bizonnyal kényelmes, mivel a méretek írása helyett most egérmutatóval növelheti vagy csökkentheti a méretet.

Az építő méltányosan kiküszöböli a kódolási ismeretek szükségességét, mivel a hozzászólások és az oldalak elemeinek széles skálája van. Mint csak egy gombra, csaknem 6 kivitel van. Ezen kívül számos egyéb hasznos elem is létezik, mint például a közösségi oldalak, dobozok, kapcsolattartó fórum, HTML / oldal beágyazása, Google Maps, hírlevél, videók és különféle formák hozzáadása stb..

A WebsiteBuilder kompatibilis sok más SEO, Analytics, Social és bevételszerző alkalmazással. Zökkenőmentesen beépítheti a Bing és a Google webmester eszközöket. Ide tartoznak a kulcsszó sűrűsége, a webhelytérkép-generátor és az AdSense integrációja. A weboldal készítője nemcsak a webhelyek létrehozására korlátozódik. Vele felépíthet egy feltűnő e-kereskedelmi boltot. Ne feledje, hogy az összes integráció és áruház szolgáltatás elérhető a prémium felhasználók számára. De az ingyenes felhasználó korlátlanul élvezheti ingyenes weboldal készítőjét.

Szükség van egy szakértői támogató csoportra, miközben online működik. Tehát a WebsiteBuilder e-mailek és telefonhívások révén nyújt segítséget. Ezenkívül a tudásbázis átfogó cikkeket tartalmaz a szerkesztőről, a SEO-ról, a domainekről és a közösségi médiáról. Összességében egy csodálatos webhely-készítő, gazdag szerkesztési lehetőségekkel és számos sablonnal.

Árazás: A legalacsonyabb prémium díjak havonta 5,99 USD-tól kezdődnek, beleértve az ingyenes domain nevet és a hirdetési jóváírást. A terv lehetővé teszi a SEO és a marketing eszközök integrációját is. Itt vegye figyelembe, hogy nem engedélyezi az egyedi e-mail címet. Az egyedi e-mail fiókokhoz előfizetniük kell az üzleti tervre. Külön tervet kínálnak az e-kereskedelem felhasználói számára, amelyek havi 11,99 dollárba kerülnek, ingyenes domain, prioritási szintű támogatás és egyedi e-mail címekkel.

Ucraft [Trail + Fizetett]

ucraft webhely készítő szoftver

Végül, de nem utolsósorban, az Ucraft gyors megoldást kínál a webhely vagy a céloldalak felépítéséhez. A 14 napos próbafiók mindenki számára elérhető a minőség tesztelésére. Nagy választékot kínálnak sablonok közül. Ezenkívül a maximális rendelkezésre állás biztosítása érdekében a tárhelyüket a Google felhő tárhely platformja hajtja végre, és Önnek nem kell aggódnia a sávszélesség korlátozásáról.

A weboldalt testreszabható lehetőségekkel különálló blokkokra bontják, hogy egy pillanatra készítsék a képet. Az Ucraft különféle elemeket kínál, például bekezdések, címsorok, gombok, videók és visszaszámlálók hozzáadását stb. Nyelvváltó funkcióval is rendelkezik. Ezen felül integrálhatja az Instagram, a SoundCloud és a Twitter hírcsatornákat.

Az Ucraft műszerfal hozzáférést biztosít különféle funkciókhoz, beleértve a SEO kezelőt, a domaineket és a csapattagok felvételét. Ezen felül logókészítő eszközt kínálnak. Ezen a panelen kategóriákat adhat hozzá, és kezelheti a bejegyzés és az oldal különféle lehetőségeit. Számos alkalmazásintegrációt támogatnak, beleértve a Zendesk chat-et, a Google Analytics-t, a hotjart stb.

Az építő lehetővé teszi, hogy speciális effektusokat adjon az oldal elemeinek. Az Ucraft tervezőeszközt kínál, mindössze 2,99 USD / örökre járó többletköltséggel. Ez egy Photoshop ihlette eszköz, amely szerkesztheti az elrendezést, a stílusokat, a tipográfiát és az UI készlet szerkesztését. Tapasztalataink szerint az egyszerű szerkesztőpanel, a sablonok széles választéka, a számtalan és a Google Cloud támogatás elegendő ahhoz, hogy a legjobb weboldal-készítő szoftverek közé essen..

A csevegési ikon mindig megjelenik a képernyőn, ahol beszélgetést indít az Ucraft tagjaival segítségért. Kicsit lassú, mint általában, néhány órán belül megkapja a választ. Ezen felül van egy támogatási központjuk, amely szinte minden témában tele van útmutatókkal.

Árazás: Prémium előfizetés esetén az Ucraft havonta 8 dollárral kezdődik. Korlátlan számú weboldalt hozhat létre. Plusz cikkek, SEO és többnyelvű alkalmazások szintén elérhetők. Az ára lényegesen alacsonyabb lesz, ha az egész évben fizettek, amely mindössze 77 dollárba került. Az éves csomag 1 ingyenes domain nevet tartalmaz. És mindössze 149 dollárban életre szóló hozzáférést kap az Ucrafthoz.

Következtetés

Mindent egybevetve, a legjobb weboldal-készítő szoftver nagyszerű módja annak, hogy weboldalt vagy e-kereskedelmi boltokat hozzon létre. Nem kell megtanulnia a kódolást, mert a WYSIWYG építők a drag and drop elv alapján működnek. Az építők nem csak időtakarékosak, hanem megtakarítják a fejlesztők által készített egyedi tervezés költségeit is.

Mivel a weboldal készítő vállalat szinte mindent kezeli, ezért a szerver és más műszaki szempontok kezelése helyett a webhely építésére koncentrálhat.

Az összes fent említett építőkészülék egyértelmű és rendkívül felhasználóbarát élményt nyújt.

Tehát melyik a legjobb webhely-készítő szoftver?

A weboldal-készítő kiválasztása az Ön igényeitől függ. Ajánljuk Wix webhelyek létrehozására. Több száz sablonnal és gazdag alkalmazási piaccal rendelkezik. Ezen felül ADI móduk kiváló választás az újszülöttek számára.

Az e-kereskedelmi webhely, javasoljuk, hogy próbálkozzon Shopify mivel sokkal könnyebb egy üzlet működtetése akkor is, ha nulla előző tapasztalattal rendelkezik.

És azért divat, utazás és fotózási blogok, A Squarespace meglehetősen releváns és lenyűgöző sablonokat kínál drag and drop szerkesztéssel.

Tehát melyiket választja?

Használtál már fentebb említett embereket?

Örömmel várjuk az értékes észrevételeket, és ha bármilyen egyéb, a weboldal készítőivel kapcsolatos kérdése van, kérjük, bátran kérdezze meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map