10 legjobb SquareSpace alternatíva és versenytárs 2020

2

Tehát, ezen az oldalon landolt, hogy kiválasztja a Squarespace legjobb alternatíváját, amely minimális technikai ismereteket igényel, de nagyszerű funkcionalitást kínál..


A Squarespace az egyik legegyszerűbben használható építőkészlet, amely magában foglalja az elegáns sablonokat online áruházakhoz, blogokhoz, divatcikkekhez stb..

Elmúltak azok a napok, amikor egy weboldal felépítése szétszórja a rendetlenségeket, kivéve a domain megvásárlását és a tárhely tervet. Nagyon sok munkát kell végeznie, beleértve a kódolási paraméterek kezelését is, hogy a webhely jó megjelenését megteremtsék.

De az idő múlásával a dolgok egyszerűbbek lettek a weboldal-készítők belépésével – szinte semmiféle műszaki munkát nem igényel, és a webhely csak percek alatt elérhető. A Squarespace a piacon elérhető legjobb weboldal-készítő szoftverek közé tartozik.

Bár a Squarespace egy csomó funkcióval áll össze, de egyik sem jogosult tökéletes weboldal-készítőnek tekinteni. Az egyetlen, amit megszerezhetsz, a legjobb az Ön számára.

Tehát ha a Squarespace nem felel meg az Ön igényeinek – különösen az e-kereskedelem webhelyein, akkor nagyon korlátozott fizetési átjárók vannak.

Ne aggódjon, mivel vannak olyan webhely-készítők is, amelyek hasonlóak a Squarespace-hez, és számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek előfordulhatnak, hogy nem találhatók meg a Squarespace-en..

Tehát nézzük meg a legjobb válogatásunk gyűjteményét.

10 legjobb négyzettér-alternatíva 2020 – Megbízható négyzettér-versenyzők

1. Wix

Wix - a legjobb négyzettér alternatívája

A Wix az egyik népszerű weboldal-készítő, amely szinte könnyedén segíti az ügyfeleket a webhelyek felépítésében. Róluk kezdve rendkívül könnyű, a telepítővarázsló segít választani az ADI és a Wix szerkesztő között.

Az ADI szerkesztő legjobban megfelel az újszülötteknek, mivel ez egy nagyon automatikus módszer, amikor csak néhány egyszerű kérdést tesznek fel egy megtervezett weboldal elérése érdekében..

A Wix szerkesztőt is nagyon könnyű megkeresni, ahonnan elindul, és a 100-as ingyenes szép megjelenésű sablonjai közül különböző kategóriákba tartozik, mint például online áruház, fényképezés, utazás és blog stb. A Wix szerkesztő szinte minden részében változtatásokat tesz lehetővé. a weboldalak kódolása nélkül.

Kiválaszthatja a weblap elrendezését, létrehozhat kategóriákat, és az eszközsoron elvégezheti a különféle szerkesztéseket. Ezen felül egyszerűen meghúzhatja az elemeket, hogy bárhová tegye.

A Wix segítségével hozzáférést biztosít alkalmazáspiacához, amely több száz alkalmazást kínál egyszerű telepítéssel és jelentősen javítja a használhatóságot. Zökkenőmentesen beillesztheti a közösségi alkalmazásokat, a marketing eszközöket, a csevegési lehetőségeket, az e-kereskedelmi alkalmazásokat és még sok minden mást.

A Wix nagyon rugalmas és a kódok beágyazása kiváló eszköz a srácok számára, akik szeretnek kódolni. A Wix legnagyobb problémája az, hogy kötődik egy sablonhoz, és egy bizonyos ponton, ha úgy érzi, hogy megváltoztatja, akkor újból fel kell újítania a webhelyet.

Az online szolgáltatásokkal való kapcsolat közben mindig támogatási szolgáltatásokra van szükség a cég műszaki szakértőitől. Sajnos nincs élő csevegési funkciójuk, de ügyfélszolgálatot kínálnak telefonon és e-maileken. Ezen felül hozzáférést biztosítanak lépésről lépésre szóló video útmutatóikhoz.

Indíthat a Wix-en ingyenesen, csak az ízlés miatt. Ingyenes felhasználóként 500 MB tárhelyet és 1 GB sávszélességet kaptál. És amikor tetszik, frissítsd a kívánt prémium tervre.

Különböző tervek vannak, havonta 4,50 dollárra, amelyek lehetővé teszik az egyéni domain csatlakoztatását. Online áruház létrehozása érdekében e-kereskedelem tervet kínálnak havi 8,25 dollár értékben, több mint 100 dollár értékű ingyenes felhasználással.

2. Shopify

Shopify négyzetterület-alternatívát tárolására

Ha a Squarespace alternatívákat keresi egy online áruház elindításához, akkor a Shopify valószínűleg a legjobb hely.

Az e-kereskedelemre koncentráló építőjük megkönnyíti az összetett munkákat, és több díjat is nyert. Több mint 500 ezer online áruházat üzemeltetnek. A tapasztalat kedvéért 14 napos tesztvezetést tehet itt.

Szinte 100 ingyenes és fizetett sablont kínálnak az online áruházak számára. Sajnálatos módon ezek többsége fizetett, de az adott ingyenes témák is jól néznek ki.

A Shopify kiválasztásának nagyszerű pontja az, hogy nem kell pazarolnia az idejét a háttér beállításainak kezelésére, mivel ez nagyon egyszerű, még a kezdő felhasználók is gyorsan megérthetik azt..

A Shopify irányítópultján kezelheti az üzlet különféle kilátásait, például termékeket, megrendeléseket és kedvezményeket stb. Betekintést nyújt például átváltási árfolyamra, az ügyfél helyére, ismételt ügyfélre, összes megrendelésre és még sok másra..

Egy másik dolog, ami jobb választást jelent, mint a Squarespace, az, hogy rendelkezésre áll 1000 olyan alkalmazás, amely néhány kattintással beilleszthető. Csak keresse meg az alkalmazásboltot az irányítópulton, és talál alkalmazásokat a szállítás, a fizetési átjárók, a szociális, a számviteli és a készletgazdálkodás vonatkozásában..

Támogatják a 100+ fizetési átjárót, míg a Squarespace csak a Stripe-re és a PayPal-ra korlátozódik. A Squarespace-hez hasonlóan a Shopify a tranzakciós díjat is felszámítja (a kiválasztott terv szerint változhat).

Az ügyfélszolgálati csatornák, mint például az élő csevegés, a telefon és az e-mailek, éjjel-nappal elérhetők ingyenes és prémium felhasználók számára. Másik lehetőségként oktatóanyagokat és közösségi fórumot tartanak fenn.

A Shopify Squarespace használatának további előnye az árazás.

Három különféle terv létezik, amelyeket a Shopify kínál, a legalapvetőbb terv 29 dollárba kerül havonta, és 2% tranzakciós díjat számít fel, ha harmadik fél fizetési átjárót használ..

Annak ellenére, hogy valamivel magasabb, mint sok más, a piacon elérhető e-kereskedelmi eszköz, ezért keresik az emberek annak alternatíváit, de árazása megéri a szolgáltatásait, kivéve a tranzakciós díjat, amely kissé fájhat..

3. Pixpa

Pixpa négyzet alakú versenyző

A Pixpa egy mindenki számára elérhető platform a kreatív szakemberek számára, hogy weblapjaikat integrált e-kereskedelmi áruházzal, ügyfélgalériákkal, bloggal és még sok másnal hozzák létre..

A Pixpa rendkívül népszerű alternatívává vált a Squarespace számára, különösen a fotósok, művészek és tervezők körében, akik szeretik a mindennapi képességeit és a költséghatékony árképzési terveket.

Lenyűgöző webhelyek létrehozása szellő a nagy pixel-tökéletes, teljesen testreszabható témák széles választékával. Minden weboldal mobilbarát és minden eszközön nagyszerűen működik.

Egyszerű, mégis erőteljes, drag and drop weboldal készítője egyszerű megoldást kínál bárki számára kódolási ismeretek nélkül, hogy teljes online jelenlétét létrehozhassa és kezelje egy helyen. Támogató csoportjuk 24 órán keresztül elérhetővé válik élő csevegésen és e-mailen is, hogy segítséget nyújtson, amikor segítségre van szüksége.

A Pixpa elég sokkal elhaladja a négyzetterületet, amikor képeket mutat be, oszt meg, ad el és szállít. A Pixpa galériái rengeteg olyan funkcióval rendelkeznek, mint például a multimédia tartalom támogatása, a választható 15 vagy több galéria elrendezés, az IPTC adatok importálása, a hatékony képgaléria eszközök és még sok más.

Készíthet e-kereskedelmet lehetővé tevő galériákat is, hogy képeket nyomtatott vagy letöltött formában értékesítsen. Az integrált Client Galleries platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korszerűsítsék munkafolyamataikat, és megosszák, eladják és eljuttassák képeiket az ügyfeleknek.

Készíthet egy teljes funkcionalitással ellátott, integrált e-kereskedelmi áruházat a Pixpa segítségével is. Néhány perc alatt elkezdheti fizikai termékek, digitális termékek vagy szolgáltatások értékesítését. Ha sok platformon díjat számítanak fel minden egyes tranzakcióért, akkor egyáltalán nem számítanak fel díjat egyetlen tranzakcióért sem. Tehát minden profit a tiéd.

A legjobb az egészben, hogy a Pixpa mindezt a Squarespace árának töredékénél kínálja, az árak mindössze 6 havonta kezdődnek..

Jellemzői, költséghatékony árképzési tervei és 24×7-es támogatása teszik a világon a hirdetések és a kisvállalkozások számára preferált platformré..

Mégis zavartan dönti el, hogy választja-e? Ne aggódjon, egy 15 napos ingyenes próbaverzió is működik, menj tovább és próbáld ki.

4. Duda

duda műszerfal

A Duda egy újabb nagyszerű Squarespace versenyző, ésszerű árképzési struktúrával. Webhelye zökkenőmentesen működik, maximális rendelkezésre állással, mivel az Amazon felhőszerkezetét a Duda használja a tartalom tárolására.

A Duda weboldal készítője 2010 óta használható, és jó megoldás azok számára, akik nem rendelkeznek műszaki know-how-val és egyéb webhelykezelési ismeretekkel. Beépített biztonsági mentési, SEO és analitikai funkciókat tartalmaz.

A webhely-fejlesztési idő drámai módon csökkenti a drag and drop funkcióval. Elemeket adhat hozzá webhelyére egyszerű egérkattintással.

A Squarespace-lel ellentétben a Duda rengeteg elérhető modult kínál, például egy gombot, szöveget, legutóbbi hozzászólásokat és keresősávot stb. Ad hozzá. Az eszköz 100+ betűtípust támogat..

Csak húzza a kívánt elemet, és dobja el a weboldalra, bárhová tetszik. Személy szerint úgy találtuk, hogy kényelmesebb használni, mint a Squarespace.

A Duda lehetővé teszi, hogy bármikor módosítsa a weboldal kialakítását. A videókat és képeket háttérként használhatja, és gyönyörű weblapot készíthet.

Ezen felül a tartalomimportálási funkció lehetővé teszi, hogy a meglévő webhelyről importáljon anélkül, hogy bele kellene foglalkoznia a műszaki munkával.

Még egy másik elrendezést is kiválaszthat a mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és asztalokhoz. Ezenkívül a weboldal testreszabása nem jelent további problémát a kezdő felhasználók számára, például felbukkanó ablakok hozzáadása, értesítési sáv, telefonhívás és nyitvatartási szabályok stb..

Duda bemutatta az e-kereskedelem üzletépítőjét szerszámukkal. Csak keresse meg az oldalsáv funkcióinak tárolását, ahol kezelheti az eladásokat, termékeket és promóciókat.

Ezenkívül a szállítás, az adók, a számlák, a fizetési módok és még sok más beállítás könnyedén konfigurálható.

Megtekintheti és módosíthatja egy adott platformot, például asztali, mobil és táblagépet. Ingyenes felhasználók hozzáférhetnek útmutatókhoz és közösségi támogatáshoz, míg a fizetett felhasználók 24 órán keresztül és 24 órán keresztül élő chatben és 18 órás telefonos támogatásban is részesülnek.

Vásárlás előtt a legjobb lehetőséget nyújtják azáltal, hogy néhány napos próbahelyett ingyenes fiókot kínálnak. Ingyenes verzióban az e-kereskedelem funkcióit bizonyos mértékig is használhatják.

A fizetett tervek havi 7,13 USD-tól kezdődnek, ha éves előfizetésre kerülnek, és tartalmaznak egyéni tartományt, HTTPS-t, biztonsági mentést és fejlesztői módot. A Squarespace-hez képest a Duda nem számít fel tranzakciós díjat, hanem az egyes csomagok termékszámát korlátozza.

5. Weebly

mindenképpen hasonló a négyzethez

A szolgáltatások sokfélesége, a jól megtervezett sablonok és a nagyszerű használhatóság teszi a Weebly-t kiváló alternatívává a Squarespace-hez..

2007 óta dolgozik, és most több mint 40 millió vállalkozó számára biztosít képességeket, akik a Weebly-t használják. Ennek a weboldal-készítőnek a szépsége, hogy Android, iPhone és iPad eszközökkel is kezelheti a webhelyet.

A sablon kiválasztása után bejut a szerkesztőbe. A webhely szerkesztője nagyon egyszerű, és hamarosan megszokja, még akkor is, ha soha nem próbáltál ki építőt. Nagyon simán működik, csak el kell húznia az elemet.

Cserélés nélkül megváltoztathatja a színt, a betűtípusokat vagy akár az egész témát. A fejlesztők számára egy nagyon kényelmes CSS / HTML szerkesztési módot integrálnak a téma különböző részeire, például fejlécre, stílusokra és eszközökre stb., Lehetővé téve a gyors navigációt.

Webhelyének minden oldala könnyen testreszabható, és rendelkezik egy integrált SEO eszközzel, amely javítja a keresőmotor láthatóságát az oldalon. Rengeteg elem van az építőben, amely segít blogbejegyzés írásában és weboldalak készítésében.

Például egy „Kapcsolatfelvétel” oldalt szeretne létrehozni, csupán annyit kell tennie, hogy létrehozza az oldalt, és az oldalsávról húzza a „Kapcsolattartó űrlap” elemet. Az alkalmazáspiac több száz alkalmazást tartalmaz, amelyek a Squarespace legerősebb versenytársává teszik, mint bármely más építőeszköz.

A Weebly elég jó online áruház felépítéséhez. Az elegánsan kialakított műszerfal hasznos termékek, ajándékkártyák, kuponok stb. Hozzáadásakor.

Végezhet és megfigyelhet a megrendeléseket, valamint az elhagyott kocsikat. Számos olyan szolgáltatás szükséges, amely az eStore működéséhez szükséges.

Ők valószínűleg minden csatornát fenntartanak az ügyfelek támogatása érdekében, például élő csevegést, e-mailt, közösségi helyet, valamint útmutatók és videók széles skáláját. Telefonos támogatás érhető el a „Pro” és az „Business” terv felhasználóinak. A Weebly legnagyobb hátránya, hogy korlátozott sablonszerkesztési lehetőségekkel jár.

A tesztvezetéshez szabad felhasználóként indulhat el az aldomain és az 500 MB tárhely alatt. A terveket „webhelyekre” és „online áruházakra” osztották fel. Tehát egy weboldal esetében a terv 8 dollár / hónap és 25 dollár / hónap közötti, ha évente fizetik.

Az alapterv tartalmaz egy ingyenes domain nevet, 100 USD AdWords-t és korlátlan tárhelyet. Az „online áruház” tervhez a Weebly egy kicsit költséges megoldás, mivel 3% -os tranzakciós díjat és korlátozott termékeket számítanak fel az első két csomagban. A csomagok $ 8-tól 38 USD-ig kezdődnek.

A harmadik terv 25 dollár / hónap (alacsonyabb, mint a Shopify basic) ára, és korlátlan termékeket, SSL tanúsítványt és tranzakciós díjat enged meg. Tehát kipróbálhatja a Wix-et, vagy itt keresse meg a Shopify alternatíváit.

6. WooCommerce

WooCommerce - online üzletépítés, a négyzetterület alternatívája

A WooCommerce egy WordPress bővítmény, amelyet a Squarespace erős alternatívájaként tekintnek a kontroll és az árak meghatározásakor. A WordPress egy legelterjedtebb CMS webhely vagy blog létrehozására. A WooCommerce és a WordPress egyaránt szabadon használhatók, és a legjobb megoldást nyújtják az online áruház létrehozására.

Az egyetlen hátrány, amely néhány újszülöttnek szembe kell néznie, az ehhez kapcsolódó technikai munka, például domain név megvásárlása, webtárhely, CMS telepítése, SSL tanúsítvány, majd az összes kezelése.

De ezek a dolgok szintén nagyobb irányítást biztosítanak. Szerencsére manapság a webtárhely szolgáltatók sokkal könnyebben megkönnyítik az ilyen dolgokat, és minden összetevőt egy helyre beszerezhet. Ráadásul néhányan már előre telepített CMS-t is kínálnak, valamint a WooCommerce-t is.

A WooCommerce olyan vezető szoftver, amelyet csaknem 28% -kal az online áruházak használnak. A plugin telepítése után a varázsló végigvezeti Önt az áruház összes szükséges lépésének beállításában.

Nem található a témák listája, de ingyenes, lenyűgöző alapértelmezett „Storefront” témát kap. Vannak gyermekek témái is. Plusz bármilyen harmadik féltől származó témát használhat, ha akarod, mivel a WooCommerce kompatibilis mindenkivel.

Az ingyenes és a fizetett kiterjesztések a WooCommerce szépsége. Több bővítmény telepíthető, mint bármely más platformon. Több száz kiterjesztést talál az irányítópulton a WooCommerce fül alatt. Sok fizetési átjáró található, például csík, PayPal és Square, stb.

A WooCommerce ingyenes, és teljes ellenőrzést kap a plugin felett. És ha bármilyen problémával szembesül, széles tudásbázissal és video oktatóprogramokkal rendelkezik.

Ha szakértőivel beszélget, akkor küldje be a jegyet, és a lehető legjobban segít. Ez a valódi költséghatékony Squarespace alternatíva, több funkcióval. Csak a kompatibilis WooCommerce web hosting szolgáltatót kell választania a zökkenőmentes működés érdekében.

7. BigCommerce

BigCommerce a négyzet alakú alternatívához 2017

Rengeteg funkcióval rendelkezik. A BigCommerce megoldást kínál az e-kereskedelem webáruházának elindítására. Érdemes alternatíva a Squarespace számára, és nagyon hasonló a Shopify üzletépítőjéhez. Ezek lehetővé teszik a könnyű integrációt, hogy termékeit az Amazonon, a Facebookon, az eBay-en, és sok POS-szoftverrel zökkenőmentesen bemutassák, lehetővé téve ezzel az átváltási arány növelését..

Számos fejlett szerkesztési funkciót kínál a kezedben. Sőt, van egy hatalmas lista az érzékeny ingyenes és fizetős témákról, ahol mindegyik rengeteg szerkesztési lehetőséget kapott. J

navigáljon az irányítópult oldalsávjában a „Storefront” fülre, ahol szerkesztheti a téma különféle kilátásait, valamint a teljes kialakítást..

Az összes szolgáltatást közvetlenül a háttérből elérheti, olyan feladatok elvégzéséhez, mint a termékek hozzáadása, a megrendelések és az ügyfelek kezelése, stb. A fizetési folyamat beállítása, ajándékcsomagolás, harmadik fél témájának exportálása, élő csevegés és még sokan mások is beleértve.

Ezen felül az alkalmazásüzletük lehetővé teszi a marketing, a kifizetések, a könyvelés, a felügyeleti eszközök és még sok más funkciók sokféleségének kihasználását..

Ellentétben a Négyzettel, a Bigcommerce semmilyen tervet nem vet fel tranzakciós díjat. Segítenek az ügyfeleknek élő csevegésen, telefonon és e-mailben. Ezen felül megnézheti útmutatásaikat. A BigCommerce University rengeteg videót hordoz, vagy kérdést tesz fel a közösségi fórumon.

A rendelkezésre álló tervek sokfélesége 29,95 és 249,95 dollár között mozog. Bár az alapterv költségesnek tűnik, de ez meglehetősen alacsonyabb, mint a Squarespace.

Sőt, több fizetési átjáró érhető el, és lehetővé teszi, hogy áruházát felvegye a nagyobb piacokon. A biztonságos tranzakciók minden tervével egy dedikált SSL tanúsítvány is található. Összességében a BigCommerce sokkal jobb, mint a Squarespace egy online áruház felépítéséhez.

8. Jimdo

Jimdo weboldal készítő

A Jimdo nem olyan messzire gazdag a sablonok változatossága szempontjából, mint a Squarespace, ám a könnyű használat, az árképzés és a gazdag kütyükészlet a Jimdót a Squarespace közeli alternatívájává változtatja..

A legjobb, ha lehetővé teszik, hogy az Android és iOS felhasználók számára elérhető mobilalkalmazásukkal működjenek. Tökéletes megoldás szabadúszóknak és üzleti webhelyeknek.

A Jimdo kétféle lehetőséget kínál: Jimdo Dolphin és a szerkesztő. A Dolphin szellőn hozza létre a webhelyet, ahol számos kérdést feltesz, és néhány perc alatt az Ön weboldala készen áll az élő megjelenítésre..

A szoftverbe beépített SEO eszköz javíthatja az online áruház és az aloldalak láthatóságát, hogy minél több ügyfél vehessen részt az Ön webhelyén.

Változtathat a sablonstílusokban, a háttérben, vagy ha fejleszteni kívánja a fejlesztési képességeket, akkor csak játszani kell a HTML és CSS formátumban.

A Jimdo építője funkciókat kínál egy teljesen működőképes e-kereskedelmi áruház elindításához. Felvehet csíkot és Paypal-t stb. A fizetések elfogadásához. Ráadásul a rendeléskezelés, a készlet és a kedvezmények létrehozása rendkívül egyszerű. És ami a legfontosabb: nem számítanak fel tranzakciós díjat.

A Jimdo nagy előnye a Squarespace-hez képest, hogy olyan widgetek állnak rendelkezésre, amelyeket hozzáadhat a webhelyéhez a további funkcionalitás érdekében.

Az e-kereskedelem, a weboldalak, a kommunikációs eszközök és még sok más eszközök csupán néhány kattintással elérhetők. Ügyfélszolgálat céljából sajnos nem nyújtanak telefonos támogatást. Bármely kérdés esetén szakértői segítséget kaphat e-mailekben vagy barkács útmutatókban.

Jelenleg két prémium terv közül lehet választani. Az első terv havi 7,50 dollárba kerül egy éves előfizetésért. Ingyenes domain nevet, 5 GB tárhelyet, 10 GB sávszélességet és alapvető áruház-funkciókat kap (15 termék).

Az építők többségétől eltérően, a Jimdo egy e-mail fiókot tartalmaz az alaptervhez. Nagyobb projektek esetén iratkozzon fel havi 20 dolláros tervükre, amely korlátlan tárolást tartalmaz & sávszélesség, korlátlan termékek és prioritási támogatás.

9. Megdöbbentő

A négyzet feltűnően egyszerű alternatívája

A feltűnő útban van, amikor a Squarespace versenytársat keresi. Az egyszerűsített felület segítségével könnyedén felépítheti és kezelheti a weboldalt.

Ingyenes felhasználóként betekintést nyújt szolgáltatásaikba, ahol majdnem 25 téma közül választhat, és előtte áll egy szerkesztő. Véleményünk szerint a Strikingly alkalmasabb egyoldalas weboldalak létrehozására és lenyűgöző weboldalak készítésére.

A Squarespace-hez képest feltűnő módon tartson fenn néhány alkalmazásra korlátozott alkalmazásboltot. Néhány eszköz, amelyet már integráltak, például a SEO, a Google elemzése, az együttműködés és a közösségi média stb.

Ha egy kicsit tud a kódolásról, hozzáadhat egyéni kódokat. Csak annyit kell tennie, hogy csak megnyitja a „beállításokat”, és szükség szerint módosítja a beállításokat.

Mivel egyszerű eszköz, ez csak lehetővé teszi a betűtípusok vagy a teljes sablon megváltoztatását. Megváltoztathatja a weboldal elrendezését és hátterét is. Ezenkívül számos animációs effektus létezik az oldal hátterére, a görgetésre és a lebegésre mutató hivatkozásokra.

A szerkesztési lehetőségek nagyon korlátozott száma és néhány integráció akadályt jelenthet Önnek, amikor megpróbál egy e-kereskedelem-áruházat feltűnő módon elindítani. Tehát a Strikingly funkcióinak sokféleségének hiánya nem teszi a megfelelő választást egy online áruház számára.

Ennek ellenére, a Strikingly nem a legjobb webhely-készítő, ha összetett webhelyet akar létrehozni. De biztosan érdemes és kényelmesebb használni, mint a Squarespace, amikor személyes és üzleti weboldal-készítőket keres el, gyönyörű előre elkészített mintákkal.

Az ipar számos építője elcsúsztatja a csevegési támogatást, míg a feltűnő módon az élő csevegés, fórum, e-mail, video oktatóanyagok és útmutatók miatt nyugodtan szabadon érzi magát..

Az altartományuk alatt létrehozhat egy ingyenes fiókot, amely szűkít néhány funkciót 5 GB sávszélességgel. Jelenleg két prémium terv van, az egyik 8 dollárba kerül, míg a második 16 dollárba kerül.

A második terv olyan exkluzív funkciókkal rendelkezik, mint az App Store hozzáférés, a HTML / CSS / JavaScript beágyazása, a mobil művelet és a különféle betűtípusok. Sőt, korlátlan sávszélességet is megtart. Mindegyikhez ingyenes domain és 14 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik az éves számlázáshoz.

10. Változás

Volusion - jobb, mint a négyzet a tároláshoz

Olyan weboldal-készítőn keres, mint a Squarespace, amely az online áruház átfogó szolgáltatásait tartalmazza? Akkor itt jön a Volusion. A drag and drop funkcióval nem kell időt lenyűgöző üzlet felépítésére. Azt állítják, hogy segítenek eddig közel 26 milliárd dollár eladásainak növelésében.

Jelenleg a Volusion 11 ingyenes és 38 fizetett lenyűgöző sablont kínál, amelyekkel megépítheti építőiket 14 napos próbafiók. Kényelmes műszerfaluk soha nem zavarhatja meg, és segít hibátlanul kezelni a megrendeléseket, az ügyfeleket és a készleteket stb. Sőt, ők is először iránymutatást nyújtanak.

Integrált eszközei megkönnyítik a forgalmazást. Csak keresse meg a „Marketing” fület, amely lehetővé teszi az Amazon, Facebook és eBay, stb. Webhelyeken történő eladást. Sőt, megtervezheti a kuponokat és a nap üzletet, hogy még több ügyfelet vonzzon. Vannak SEO lehetőségek, valamint webhelytérkép-generátor is a megfelelő feltérképezéshez és indexeléshez.

Egy másik nagy dolog az, hogy a Volusion nem számít fel tranzakciók százalékát. A fizetési átjárók, például az Authorize.net, a Skrill és a Stripe stb. Ingyenesen elérhetők. Nincs olyan alkalmazáspiac, amely kiterjeszti az áruház funkcióit, hanem szinte minden eszközt beépítettek, így több időt ad az áruházra koncentrálásra.

Az ügyfélszolgálatot élő csevegésen, telefonon és e-mailen keresztül nyújtják. Továbbá kiterjesztették az önsegítés tudásbázisát.

Különböző vásárlói igények kielégítésére különféle csomagokat készítettek. A tervek havi 15 dollártól 135 dollárig terjednek, különféle előírásokkal. Az első „Mini” terv lehetővé teszi akár 100 termék és 1 GB sávszélesség közzétételét. Az SSL-t is fizetnie kell. Tehát, miközben bármelyik Volusion szolgáltatást felveszi, gondosan várja el jövőbeli igényeit.

11. WebFlow

webflow weboldal készítő

A Webflow egy másik eszköz, amely hasonló a Squarespace-hez, de nagyobb testreszabhatóságot kínál. A befektetés előtt indulhat egy ingyenes számlával.

Közel egy órát vesz igénybe, hogy megismerkedjünk műszerfalukkal, amely tele van a funkciókkal. Az a szoftver, amelyet úgy alakítottak ki, hogy maximális testreszabhatóságot biztosítson a kódok megérintése nélkül.

Az olyan elemek hozzáadásához, mint a szöveg, képek, videók, oszlopok és még sok más, csak húzza át és dobja el a kívánt helyre. A szoftver legjobb része a szerkesztési lehetőségek.

Csak kattintson az elemek bármelyikére, és a jobb oldalon sok lehetőséget lát majd. Ezen felül beállíthat trigger-alapú műveleteket. A platform csak néhány integrációt támogat, például a Google Maps, az elemzés és a közösségi média.

Bár van a WebFlow szerkesztése, amely egyszerű és nulla kódolási képességgel alakíthatja ki a weboldalt, ahogy szeretné, de a kódolási ismeretekkel a javascript, HTML és CSS kódok zökkenőmentesen módosíthatók.

A WebFlow feljogosítja a váltást a különböző nézetek között, például asztali, táblagép és mobil. Nem csak ez, hanem a változtatások végrehajtása az egyes eszközökön is rendkívül praktikus. Ez a legjobb módszer a reagáló webhelyek tervezésére.

Ha összezavarodott, miközben a túra során áttekintette a háttérbeállításokat, akkor meg kell néznie a tudásbázis szakaszban felsorolt ​​videókat. Ezen felül e-mail támogatást, közösségi fórumot és számos útmutatót nyújtanak számukra.

A WebFlow fő hátránya, hogy hiányzik az e-kereskedelem képességei. A szerkesztő csak információs webhelyek / blogok létrehozására összpontosít.

A WebFlow ingyenes terve korlátozott hozzáférést biztosít funkcióikhoz. A prémium tervek havonta 12 USD-tól kezdődnek, és lehetővé teszik a 25 000 havi látogatást. Korlátlan biztonsági mentéseket, SSL tanúsítványokat és CDN-t is tartalmaz.

Véleményünk szerint áraik magasabbak, mint más versenytársak, például a Wix, a Duda és a Weebly. De a nagy rugalmasság, a CMS funkciók és a bőséges szerkesztőeszközök lehetővé teszik a választást szabadúszók, tervezők és vállalkozások számára..

Tehát, amely a legjobb alternatívája a négyzetnek?

Mint korábban a cikkünkben megemlítettük, hogy egyiket sem lehet „legjobbnak” nevezni, akkor prioritásain kell tartania igényeit, majd kiválasztania a fent említett Squarespace versenytársak közül. Megtalálja az olcsóbb, könnyen használható és szolgáltatásokban gazdag szolgáltatásokat.

Tapasztalataink szerint, Shopify a legjobb választás online áruházak számára és egyszerű webhelyek létrehozásához Wix kiváló választás.

Tehát, az Ön igényeinek és követelményeinek megfelelő eszköz kiválasztása előtt minden döntés megkezdése előtt ellenőrizze az általunk említett szolgáltatások jellemzőit.

A megjegyzések részben tudassa velünk a Squarespace alternatívákkal kapcsolatos választását és tapasztalatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map