10 legjobb Shopify-alternatíva és versenytárs az e-kereskedelem webhelyei számára

0

A Shopify egy kényelmes, de nem végső megoldás, és ha valamilyen oknál fogva a Shopify alternatíváit keresi, akkor a megfelelő helyen landolt.


Ez az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek egyik legnépszerűbb weboldal-készítő szoftvere, amely nemcsak a legegyszerűbb módot és hatékony eszközök kombinációját biztosítja, hanem nagyon minimális technikai készségeket igényel.

A Shopify rengeteg fizetési átjárót és kiterjesztést támogat a használhatóság javítása érdekében. De ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek leginkább megfelel.

Sőt, ha nem biztos benne a Shopify-ban, akkor kipróbálhatja őket a ingyenes 14 napos próbaverzió.

A termékek sokfélesége miatt az igények személyenként ingadoznak. Tehát van esély arra, hogy nem kap olyan szolgáltatást a Shopify-tól, amelyet igazán szeretne.

Tehát itt bemutatjuk a Shopify legjobb alternatíváját beleértve mindegyik átfogó áttekintését.

Néhány helyettesítőt ott tartanak, ahol a legtöbb műszaki szempontot maga a vállalat kezeli, ám jellemzői eltérhetnek a Shopify-tól.

Míg kevesen vannak önálló házigazdák, ahol az ellenőrzés és a műszaki munka nagy része a kezedben van, például vásároljon tárhelyet, telepítsen szoftvert, telepítse az SSL-t, frissítéseket szállítson, stb..

Ha a Shopify ár kikapcsolja Önt, akkor egy öngazdai megoldás valószínűbbnek tűnik.

Legjobb Shopify Alternative 2019

A 2020-as legjobb Shopify-alternatívák és versenytársak az e-kereskedelem webhelyeire és áruházaira

BigCommerce

A BigCommerce egy elismert e-kereskedelmi platform, amelynek jelentős piaci részesedése van. Nem kell tech-hozzáértőnek lennie, vagy fejlesztőt fel kell vennie.

ez egy tárolt platform ami azt jelenti, hogy a BigCommerce műszaki csapata gondoskodik a webtárhelyről, az SSL-ről, a biztonsági javításokról és más frissítésekről.

Ezenkívül mutathatja meg domainjét, amelyet más domain-regisztrátoroktól vásárolt, vagy egyszerűen csak megvásárolhatja a BigCommerce-n, hogy megszabaduljon a műszaki munkától.

A 2 fős személyzettel kezdve most több száz alkalmazottja van. És eddig ők több mint 8 milliárd dolláros kereskedést eredményezett.

A Shopify-hoz hasonlóan a BigCommerce is könnyen használható az adminisztrációs fórumon. Ha valaha is használja a WordPress irányítópultot, akkor azt hiszem, hogy a témákkal és az egyéb beállításokkal kapcsolatos problémákkal nem fog szembesülni.

Őszintén szólva, nagyon egyszerű, függetlenül attól, hogy van-e korábbi tapasztalata vagy sem.

BigCommerce műszerfal panel

A Bigcommerce több funkciót kapott a vödörében, mint a Shopify. Biztosítják a 15 napos próbaidőszak tesztvezetésre. Rengeteg ingyenes és fizetett téma található, számos testreszabható opcióval.

Ha elhagyja a termékekkel, a fizetési átjárókkal, a témákkal és az alkalmazásokkal stb. Kapcsolatos alapvető funkciókat, elérheti a speciális beállításokat, mint például a pénztár, az ajándékcsomagolás, az affiliate nyomkövetés, a készlet és a megrendelés értesítése..

Találd ki, hogy a Shopify 2% -os díjat számít fel minden tranzakcióért. Ennek elkerülése egyetlen módja a házon belüli fizetési módszer használata. Másrészt a BigCommerce offline, online és digitális fizetési módszereket támogat, és bármilyen fizetési átjárót használhat.

bigcommerce fizetési átjárók

Több alkalmazást ingyen vehet fel mint a MailChimp, míg a Shopify rengeteg alkalmazást kínál, de ezek többségét bizonyos többletköltségek jelzik.

nagykereskedelmi alternatíva a boltba

Az ár szempontjából mindkét társaság szinte hasonló díjakat vet fel. A Shopify 29 dollárt számít fel az alaptervhez, miközben csak 2 alkalmazott számlát engedélyezett.

Másrészről, a BigCommerce korlátlan személyzet-fiókot, az Amazon-nal való integrációt támogat & eBay, korlátlan mennyiségű termék, ingyenes dedikált SSL havonta 29,95 dollárért.

Mindkettő 24/7 élő chat-támogatást kínál a gyors segítségért. Ráadásul a közösségi fórumok, útmutatók és dokumentáció nagyon hasznosnak bizonyulnak a tanuláshoz és a hibaelhárításhoz.

Volusion

A Volusion az e-kereskedelem területén tapasztalt résztvevő, 1999 óta működik, és az egyik legjobb Shopify versenytárs. Több mint 180 ezer ügyfelet kereszteznek. A Volusion egy sor tervet kínál, hogy megfeleljen minden típusú vevőnek.

Ez egy tárolt platform, ami azt jelenti, hogy tőlük mindent megkap, hogy üzletét a nyilvánosság elé vigye. Ingyenes túrát indíthat a következővel 14 napos próbaidőszak.

Lenyűgöző ingyenes formatervezési mintákat kínálnak az üzlet számára. Számos változtatást hajthat végre a szerkesztéssel, még akkor is, ha nincs műszaki ismerete. Minden látható a WYSIWYG szerkesztőben, és biztosak vagyunk benne, hogy soha nem fog elveszni.

Az eladási szám növelése érdekében lehetővé teszik integrálódjon az eBay-hez, az Amazon-hoz és a Facebook-hoz, stb. Ezen felül különféle hasznos elemzéseket mutatnak be az irányítópulton.

Volusion alternatíva a műszerfal boltjához

Bár nincs olyan sok fizetési átjáró, mint a Shopify, de a Volusion minden támogatott fizetési rendszere ingyenes, míg a Shopify 2% -os tranzakciós díjat számít fel, amely csökkenti a profitot.

Nem kell telepítenie a kiegészítőket, mivel mindent elkészített, amelyre szüksége lehet. Szeretné nyomon követni a ROI-t, javítani a SEO-t, kedvezményeket létrehozni, vagy CRM-et szeretne beállítani? Mindegyik előre gyártott. Minden tervhez tartozik egy funkciók listája

A válogatástervek jellemzői

A tervek köre megfizethető és okos választást jelent a Volusion számára. De a terv kidolgozásakor óvatosnak kell lennie, mivel ezek meghúzzák a termékek számát, mint például a “Mini” terv szerint akár 100 terméket is eladhat. Ráadásul a terv tartalmaz 1 GB sávszélességet és biztonságos fizetést.

Amíg a nagyobb tervek felé halad, további termékeket és telefonos támogatást kínálhat. Minden tervnek van néhány egyedi tulajdonsága.

a volusion shopify versenytársak

“Próba” nak nek “Mini” A csomagfelhasználók e-mail küldéssel vagy a csevegés megnyitásával kaphatnak segítséget. De más felhasználók telefonon is kapcsolatba léphetnek velük. Ezenkívül elkötelezettek amellett, hogy kiemelt szintű támogatási szolgáltatásokat nyújtsanak a „profi” és a „prémium” tervtulajdonosok számára.

Alaposan bármikor segítségre lehet számítani 24/7, függetlenül attól, hogy milyen típusú felhasználó vagy. A Volusion különféle rendelkezésre álló tervei lehetővé teszik az Ön igényeinek megfelelő terv kiválasztását. Sőt, számos kereskedelmi téma, az egyszerű használhatóság és a rugalmas testreszabás érdemes minden kiadást.

Squarespace

A Squarespace egy házigazda webhely-készítő szoftver, amely drag and drop lehetőséget kínál az online áruház, blog és webhelyek felépítésére. Exkluzív csomagokat terveztek az e-kereskedelem felhasználói számára. A Shopify-hoz hasonlóan intuitív háttérképet fog kapni, ahol kezelheti az áruház összes kilátását.

négyzet alakú üzlethelyiség-alternatíva

Bár a Squarespace nem tartalmaz olyan sok funkciót, mint a Shopify, de tartalmazzák az összes olyan alapvető funkciót, amelyekkel vállalkozása megkezdi a terepet.

Nulla kódolási készséggel felállíthat egy figyelemfelkeltő üzletet, ha különféle ingyenes témákat alkalmaz. Segítik a mobiltelefonra optimalizált webhely létrehozásában, amely az okostelefonok széles körű használata miatt kötelezővé válik.

A terv árazása a Az e-kereskedelem áruház havi 26 dollártól kezdődik és éves előfizetéssel ingyenes domain nevet kap. Nincs korlátozva a webhelyen felvehető termékek száma. És ami a legfontosabb, mentes minden tranzakciós díjtól. Az árengedmények, a megrendelések, az ügyfelek és a készlet stb. Könnyen kezelhetők.

Kiegészítők telepítése helyett a Squarespace olyan beépített funkciókkal rendelkezik, mint a fizetés, a pénztár, az ügyfélszámla, a könyvelés, a szállítás és az adó stb..

Jelenleg csak a PayPal és a Stripe támogatását támogatják. Tehát a Squarespace használatával nem fog annyira sokféle funkciót megkapni, mint a BigCommerce és a LemonStand esetében, de elég eszközöket kap a szabad működéshez. Ezért javasoljuk, hogy próbálja ki a hitelkártya nélküli próbaidőszakot.

Problémái vannak valamilyen kérdés kezelésével? A Squarespace közösségi támogatást és kiterjedt tudásbázist biztosít. Mégis, ha problémája van, küldjön e-mailt, vagy nyisson élő csevegést a műszaki képviselővel.

SquareSpace támogatási szolgáltatások

Tehát, ha egy egyszerű megoldást szeretne, ahol nincs szükség kiegészítők telepítésére vagy műszaki munkára, akkor a Squarespace jó lenne.

LemonStand

Ha az árképzés az az elsődleges probléma, amely kizárja Önt a Shopify-tól, akkor a LemonStand jó Shopify-versenytárs. A 2010-ben alapított Lemonstand robusztus e-kereskedelmi megoldást kínál kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Ha már van Shopify, Magento vagy BigCommerce áruház, zökkenőmentesen áttérhet a LemonStand szerverekre..

A Lemonstand hatalmas előnye a testreszabhatóság. Ön jelentős változtatásokat hajthat végre a kirakatban (kódolási készségekre van szüksége), vagy engedheti meg magának a fejlesztőt és a tervezőt.

Demóként átadják a 14 napos próbafiók éppúgy, mint a Shopify. Teljesen nyugalmat nyújtó környezetet biztosítanak azáltal, hogy technikai rendetlenséget kínálnak önálló, saját házigazda által üzemeltetett platformon.

A regisztráció után felfedez egy jól megtervezett WYSIWYG szerkesztőt, amely nagyon nyilvánvaló funkciókkal rendelkezik.

citromtartó kezelőpanel

Nem kínálnak annyi integrációt, mint a Shopify, de biztosan biztosítják a hasznosokat is 95+ fizetési átjárók.

citromüzemű alkalmazások és fizetési rendszerek

Eddig 15 témát kínáltak leltárukban. Minden téma nyílt forráskódú és ingyenesen használható. Természetesen a magasabb szintű testreszabáshoz készségeket kell fejleszteni, de könnyedén megváltoztathatja a színeket, a logót, a favicont stb..

A LemonStand csomagok 19 dollártól / hónap. Minden terv olyan alapvető funkciókat tartalmaz, mint a korlátlan termék, a személyzet fiókja, a tárolás és a sávszélesség.

Ezenkívül a fizetési átjáró használatáért nincs tranzakciós díj. A SEO-ra, a globális CDN-re, a HTTPS-re, a testreszabható pénztárra és még sok másra vonatkozó szolgáltatások a tervektől függetlenül szerepelnek.

vásárolja meg az alternatívákat a 2017-2018-as időszakban

Az egyetlen dolog, amelyben érdekel a megrendelések száma, mivel az indulási (alap) terv lehetővé teszi havi 75 megrendelés feldolgozását. Tehát válasszon egy tervet, amely előre jelzi a jövőbeli növekedését.

Az ügyfélnek élő chat és e-mailek segítenek. A támogató szolgáltatások barátságosak, és válaszuk meglepően gyors még az e-maileken is. Ezenkívül fenntartják a vonatkozó dokumentációt, ahol megtalálhatja a válaszokat.

Bár a legalapvetőbb terv meglehetősen megfizethető korlátozott megrendelésekkel, de a következő terv jelentősen megtérítette. Mindent összevetve, a LemonStand vásárlásakor sok szolgáltatás jelenik meg a dobozból, ezért érdemes befektetés.

WooCommerce + WordPress.org [önkiszolgáló]

A WooCommerce vezető e-kereskedelmi platform, amely több mint 30% -nyi üzletet üzemeltet (azaz lefedi a piaci részesedés legnagyobb részét, mint bármelyik más).

Valójában ez egy plugin, amelyet a WordPress CMS-re telepítettek, és jobb irányítást és rugalmasságot nyújt. Sőt, ez egy nyílt forráskódú, így felhasználhatja az igényeit, ha megkérdezi fejlesztőjét.

Nevezhető a ingyenes Shopify alternatíva mivel a szoftverért vagy tranzakciós díjért semmit nem számolnak fel. Minden, amit meg kell vásárolnia domain név és a megbízható WooCommerce tárhely.

Mindkettőt egyetlen szolgáltatótól szerezheti be, hogy szűkítse a műszaki munkáját. Javasoljuk, hogy próbálja ki SiteGround a stabil, biztonságos és felhasználóbarát élményért.

siteground shopify alternatívák india

Felmerülhet egy kérdés, mivel ez egy önálló megoldás, ezért sok műszaki ismereteket igényel, és megzavarhatja a kezdőket. Személy szerint nem vagyunk tech-hozzáértés srácok, és tapasztalatunk szerint hihetetlenül egyszerűen használható.

Döntse el a domaint, iratkozzon fel a tervre a SiteGround-en, és adjon időt arra, hogy felkészüljön a fiókjára. Ezt követően a WordPress telepítéséhez használjon egy kattintást az adott cPanel telepítőjéből.

Telepítse most a WooCommerce bővítményt, és ennyi is. Sőt, csak egy kattintással aktiválhatja a Encrypt SSL, amelyet a SiteGround ingyenesen biztosít.

A WooCommerce nagyon gazdag kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek további funkciókat kínálnak. Számos kiterjesztés érhető el a szállítási módszerekkel, a marketingtel, a fizetési módokkal, a könyveléssel stb.

woocommerce shopify alternatívák reddit

A plugin ingyenes, nagyon érzékeny témával rendelkezik, melynek neve „Storefront”. Van néhány ingyenes gyermek is témák. A WordPress irányítópultján látható WooCommerce fülön csak az összes kezelhető.

A domain és a host csomag megszerzésének teljes költsége még a Shopify alaptervéhez képest is sokkal alacsonyabb. Sőt, annyi terméket tud eladni, és lehetővé teszi offline, online és digitális fizetési módok használatát.

A Facebook integráció révén a Facebook oldala jó kirakatként szolgál az átváltási arány hatékony növeléséhez. Nem támogatják az élő csevegést.

E-mailen küldheti el őket, megnézheti a lépésről lépésre szóló video útmutatásaikat, és elolvashatja az oktatóanyagokat. Tehát ha gazdaságos, de teljes megoldást keres, a WooCommerce figyelemre méltó szempont.

Wix

A Wix egy mély és folyamatosan növekvő platform a professzionális webes jelenlét létrehozásához. 2006-ban alapították több mint 110 millió felhasználót kezel.

A számos remek sablon, számtalan alkalmazás és a testreszabható témaopciók teszik a Shopify egyik nagyon közeli alternatívájává. Tehát ismerkedjen meg szolgáltatásaikkal akár ingyenes, akár megfizethető fizetett tervek segítségével.

A Wix kétféle módon kínál webhelyét. Az ADI a gyors út, amely egy turnéra vezet, miután megválaszolta a felállítani kívánt üzlettel kapcsolatos kérdések sorozatát. Míg a második módszer neve Wix szerkesztő, amely több testreszabást és irányítást kínál, kezdje a következőkkel 100s sablonok.

wix webhelyek, például a shopify

A sablonok mellett a Wix hatalmas üzletet készített, amely mindegyik kategóriához tartozó 280+ alkalmazást tartalmaz.

Az élő csevegés, a közösségi média integrációinak, a fizetési átjáróknak vagy a kuponoknak a beágyazása megtehető az egyszerű kiegészítők telepítésével..

Ezenkívül beágyazhatja a HTML-kódokat, hozzáadhat fénydobozokat, különféle gombstílusokat és dobozokat az áruház igényeihez igazításához..

A Wix shopify alternatívája 2018

A Wix nagyon hihetetlen áron nyújtja szolgáltatásait. És árazási struktúrájuk révén előnyt szerezhetnek a Shopify felett. A tervek havi 4,50 dollártól kezdődnek nagyon korlátozott funkciókkal, mint például 1 GB sávszélesség és 500 MB tárhely. Ez a terv lehetővé teszi az egyéni domain csatlakoztatását is. Tehát ez olyan, mint egy nagyon személyes vagy tesztelési terv.

Néhány komoly üzleti vállalkozáshoz nagyobb tervet kell választania. Csak online áruházat állíthat be „ECommerce” és „VIP” terveket. Az Az e-kereskedelem terv 16,50 dollárt tett ki havonta 10 GB sávszélességgel és 20 GB tárhellyel.

Ezenkívül tartalmaz néhány ingyenes szolgáltatást, például ingyenes domain nevet és néhány fizetett alkalmazást. Míg a legmagasabb „VIP” a terv továbbra is olcsóbb ($ 24.50 / hónap), mint a Shopify, és korlátlan forgalmat tesz lehetővé.

A Wix úgy lett megtervezve, hogy még az újonnan érkezők számára is maximálisan egyszerű felhasználhatóságot biztosítson. Sőt, lépésről lépésre vannak oktatóanyagok és video útmutatók a jobb megértés érdekében.

Jelenleg nem kínálnak élő csevegést, de technikai támogatás céljából e-mailt küldhetnek. Tehát, ha rendelkezik a korábbi ismeretekkel vagy sem, a Wix nem fog csalódást okozni bőséges funkcióival, egyedi kialakításával és megfizethetőségével.

Magento [önálló házigazda]

A Magento egy másik vezető e-kereskedelem platform, amelyet 2007-ben alapítottak. A fedélzeten található sok hasznos funkcióval a platform jó választás, ha a Shopify alternatíváját vizsgálja..

Kitalálhatja szolgáltatásainak kiválóságát, mivel olyan világhírű márkákkal bíznak, mint például a King Burger, Tom Dixon, a Ncare stb..

A Magento ingyenes és fizetett változatban is elérhető. Fizetett verziójuk felhő által üzemeltetett struktúrával jelenik meg, és az e-kereskedelem választását valóban extravagáns választássá vagy akár a megfizethetőség lehetőségévé is váltja..

Amíg a A nyílt forráskódú Magento (szintén közösségi kiadás) szabadon letölthető. A nyílt forráskódú verzió futtatásához azonban szükség van domainre és tárhely-tervre.

Mint már említettük, a SiteGround nagyon barátságos házigazda az e-kereskedelmi megoldások számára. Sőt, SSD-tárhelyet is nyújtanak, Magento optimalizált szerver, és 24/7 azonnali ügyfélszolgálat. Számos más egyedi tulajdonság is létezik:

Webhely tárhely a Magento számára

Miután megoldotta a technikai helyzeteket, elképesztően egyszerű és szórakoztató a Magento szoftver üzemeltetése. Egy szép megjelenésű panel csak megköveteli a kis tanulási görbét, és ott megy.

A termékek hozzáadása ugyanolyan egyszerű, mint a többi e-kereskedelmi platformon. Számos dolgot megtehetsz, amelyek hatékony eszközévé teszik a kuponok létrehozását, a kívánságlisták küldését, a kosár megtakarítását, amikor az ügyfél vásárlás nélkül maradt, különféle SEO eszközöket, fizikai és digitális termékek kezelését, majdnem 46 fizetési átjáró és több, mint gondolná a Shopify.

Magento legjobb boltos alternatíva

A Magento nyílt forráskódja ingyenes, és tranzakciós díjat sem számított fel. A Shopify-nal ellentétben a Magento nem ingyenes témákkal jelenik meg, hanem csak az alapértelmezett témákkal. Vagy megvásárolhatja egyet a Magento piactérről, vagy külső gyártótól.

Ennek ellenére a Magento számára ajánlott hostunk a „SiteGround”, amely néhány ingyenes sablont tartalmaz. És természetesen rengeteg ingyenes és prémium bővítményt talál a piacon, további funkciók hozzáadása érdekében. Abban az esetben, ha segítségre van szüksége a weboldal forrás részének, felhasználói útmutatóinak és műszaki dokumentációjának meglátogatásához.

Mielőtt döntene a Magento-ról, szeretnénk megemlíteni, hogy ez egy megbízható megoldás csak a tech-hozzáértésű srácok számára, különben sok időveszteséggel kell számolnia. Vagy felvesz egy fejlesztőt, amely végül növeli a költségeket.

Azt szeretnénk mondani, hogy ha Ön nem technikus hozzáértés, vagy csak elindul, gyorsan szeretne beállítani egy online áruházat, akkor kipróbálnia kell egy másik alternatívát, például a Bigcommerce.

BigCartel

A BigCartel szintén jó megoldás, amelyet megnézhetünk, amikor a Shopify-hoz hasonló szolgáltatásokat keresünk. Nagyon potenciális választás lehet, ha egyedi szintű áruházat kíván indítani, mert az elérhető A legmagasabb szintű terv akár 300 terméket is eladhat. Ez a fantasztikus építész 2005-ben kezdte útját.

A különféle kiegészítők nagyszerű lehetőséget kínálnak további szolgáltatások felvételére az áruház használhatóságának javítása érdekében. A Shopify-hoz hasonlóan a BigCartel támogatja Önt is több alkalmazásintegráció végrehajtásában.

A bigcartel alkalmazáskategóriák boltja az alternatívát

A jó és könnyen navigálható tervezés kritikus része minden online áruháznak. A BigCartel 12+ ingyenes témát kínál, bőségesen testreszabható lehetőségekkel. Csak kattintással nagy változtatásokat hajthat végre az alkalmazott témában. Ezenkívül a fejlesztő teljes kód testreszabást végezhet a fizetett csomagok bármelyikén.

Úgy tűnik, hogy a Shopify csak az e-kereskedelem építője, amelyet eddig tapasztaltunk, és amely tranzakciós díjat számít fel a harmadik fél fizetési módjainak használatáért. Másrészről, A BigCartel jelenleg támogatja az Apple Pay, a PayPal, a Square és a stripe szolgáltatást, bár egyik sem fizet semmilyen tranzakciós díjat.

A BigCartel egyedülálló megközelítést alkalmaz, és a próbaidőszak felkínálása helyett egy életre szóló ingyenes fiókot biztosít a fizetett tervek mellett. De az ingyenes csomag csak 5 termékre korlátozódik, és nem kínál készletkészletet sem az analitika nyomon követésére.

Ezenkívül nem szabad az egyéni tartományra mutatni. A fizetett terveket elsősorban az eladható termékek száma szerint kategorizálják. A legalapvetőbb tervár 9,99 USD / hónap ahol 25 terméket tehet közzé. Tehát ha valami komoly üzleti tevékenységet kell folytatnia, akkor meg kell vásárolnia egy prémium csomagot, amely rengeteg más hasznos funkciót is nyújt Önnek.

A bigcartel tervei jellemzői

A BigCartel súgójában nagyon hasznos útmutatók találhatóak a szoftver működtetéséhez. Útmutatót talál minden témában, alapvetően a továbblépéshez. Ezen felül csevegési és e-mail lehetőségeik vannak, ha beszélni akarnak a műszaki képviselőikkel. Tehát ha úgy gondolja, hogy üzlete 300 termékre korlátozódik, akkor érdemes kipróbálni. Sőt, mivel rendelkezésre áll egy kis terv, akkor a költségcsökkentés érdekében egy kisebb tervtől is elindíthatja.

PrestaShop [önálló]

A Prestashop egy ingyenes platform, amely lehetővé teszi korlátlan számú termék értékesítését tranzakciós költségek felszámítása nélkül és egy szoros Shopify alternatívát.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy ingyenes, de valóban meg kell vásárolnia egy domaint és webtárhelyet az áruház működtetéséhez ezen keresztül, akárcsak a Magento vagy a WooCommerce plugin..

A másik oldalon van egy hostolt verzió is, amely az 1-et használja&1 tárhely (olcsó WordPress tárhely-szolgáltató).

Mivel önálló házigazda, így a beállítás néhány kezdő felhasználó számára problémás lehet. De személyesen megpróbáltuk, és itt nincs semmi összekeverni. Javasoljuk, hogy önmagát fogadó döntéseket hozzon úgy, hogy előfizet egy olyan tervre, amelynél 1-nél nagyobb értékű szolgáltatót kínál&1.

Már említjük SiteGround ahol meg lehet szerezni a host csomagokat és a domaineket, és így mindkettőt összekapcsolják a munka minimalizálása érdekében. A telepítés során nulla probléma merül fel, és még sok más előnye van.

helyszíni alternatíva a bolti vásárláshoz

A Prestashop egy többnyelvű platform, amely 25 nyelvet támogat így segítséget nyújt a nemzetközi értékesítésben. 600+ funkciót helyeznek a kezedbe, mint például korlátlan termék, termékjellemzők, ajándékcsomagolás, több valuta és elhagyott kosár részletek stb..

Az prestashop backend beállításai boltosítják az alternatívát

A platformon csak egy előre telepített téma található. További témákért látogasson el a piacra, vagy alkalmazhatja a harmadik féltől beszerzett termékeket. A PrestaShop számtalan modult kínál az üzlet fejlesztéséhez. De sajnos csak néhány ingyenes.

A nyílt forráskódú természet miatt egy független fejlesztő segíthet a követelményeknek megfelelő változtatások végrehajtásában. Az PrestaShop közösségi fórumot, útmutatásokat, oktatást, dokumentációt és videókat is tart fenn. Van telefonvonaluk az általános segítségért. A technikai szakértő segítségéhez meg kell vásárolnia a támogatási tervet, amely nagy lyukat hoz létre a zsebében.

Következtetés – Mi a legjobb alternatíva a Shopify számára?

A Shopify lenyűgöző megoldás az online vásárlási weboldalak számára, de a „kiválóság versenyének” köszönhetően, mivel a városban alternatívák is elérhetők, a dobozon kívüli funkciókkal és különösen megfizethető árképzéssel. Reméljük, hogy a fent említett legjobb Shopify alternatívák segítenek megtalálni az igényeinek megfelelőt.

Mivel kétféle alternatíva létezik, Hosted és Self-Hosted. A Hosted platform tetszik BigCommerce nagyszerű választás kezdő felhasználók számára, míg ha van néhány technikai ismerete, akkor könnyen használhat egy önálló házigazdát, mint például a WooCommerce, amely nagyobb erőforrás-irányítást kínál és nagyon egyszerűen kezelhető.

A hosztolt megoldások nagy része korlátozott, mivel nincs egyedi e-mail létrehozás. Szinte az összes üzemeltetett platform tetszik Shopify, BigCommerce, és Volusion, stb. egyáltalán nem kínálnak egyedi e-mail fiókot, vagy csak a magasabb szintű csomagokban. Az egyedi e-mail fiók végül az üzlet nevével / domain nevével érkezik, és professzionálisabbnak tűnik.

Tehát ezek valóban a legjobb Shopify alternatívák, megbízható szolgáltatásokkal. Csak próbálkozzon velük, mivel legtöbbjük próbafiókot kínál, és tudassa velünk a választását az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map