Topp 13 beste Pingdom-alternativer 2020 for å overvåke nettsteder

5

Det er som et mareritt når nettstedet går ned. Salget ditt gikk tapt i løpet av den nedetiden. Det er ikke bare økonomisk tap, men også en dårlig innvirkning på nettstedets rangering. Derfor er oppetiden mye større enn ladetiden.


For når nettstedet tar mer tid å laste, er det fremdeles online og en kunde kan komme inn på det. Dessuten er en del av lastetiden i hendene dine. Du kan redusere den ved riktig optimalisering. Du kan også installere forskjellige plugins for å optimalisere WordPress-nettstedet.

Men nedetid er det totale tapet i salg. Her nedenfor nevner vi noen mulige effekter som nettstedet ditt kan oppleve på grunn av nedetid.

Store tap på grunn av nedetid

Salgs

Bare forestill deg hvordan kunder kan kjøpe produktet hvis butikklukkene er nede. Tilsvarende, hvis et nettsted går frakoblet, vender kunden til et annet nettsted, og så mistet du salget så vel som kunder.

Rykte

Et nettsted som for det meste forblir under stormen av nedetid, er ikke bare rangert lavere i søkemotoren, men skriver også ut et rystende bilde foran besøkende. Og neste gang besøkende besøker nettstedet ditt i søkemotoren, hopper de bare over nettstedet og åpner det neste.

Brukerforventninger

En bruker forventer at et nettsted lastes raskt inn. Nettbrukere er veldig utålmodige, så en driftsstans og forsinkelse i lastetid rammer nettstedet ditt alvorlig. Her se på undersøkelsen av Akamai som viser at 30% av deltakerne ønsker et nettsted for å svare innen et sekund. Og 18% mennesker ønsker at et nettsted skal lastes raskt. Så du må oppfylle brukerens forventninger.

Er nedetiden kan unngås ?

Det første trinnet er hvordan å oppdage driftsstansen? Det er selvfølgelig ikke mulig å overvåke nettstedet 24x7x365, heller ikke for de store selskapene. Den beste innsatsen du kan gjøre er å bruke et verktøy.

Neste, hvordan kan du unngå driftsstans? Dessverre er det ingen måte å eliminere driftsstansen totalt. Det er alltid risikoen for driftsstans. Men her er noen skritt som noen kan ta.

Velg først et godt kjent og pålitelig webhotell. For dette foreslår vi A2Hosting. Det er sjeldne tilfeller av nedetid for tjenester. Selskapet kan levere 99,9% oppetid, men ja som vi nevner tidligere, husk beredskapen om driftsstans.

For det andre, følg med på serverne. For dette kan du bruke et verktøy som et Pingdom. Dette verktøyet hjelper deg å overvåke nettstedet og sende deg varsler, selv på telefonen via tekstmeldinger. Dessuten tilbyr de gratis service for å måle sidetid.

Hvorfor Pingdom-alternativer:

Pingdom er et utmerket verktøy, men det er dyrt og har begrensninger. Her ser du på noen grunner;

 • Høye priser sammenlignet med mange andre
 • Prøven på 14 dager trenger kredittkortinformasjon
 • Ingen gratis konto

Denne listen over Pingdom-alternativer er laget ved å vurdere følgende faktorer:

 • Antall skjermer / sjekker
 • Intervallfrekvens etter som analysen utføres
 • Sjekk typer (Det inkluderer typen tjenester du kan overvåke)
 • Priser
 • Varsler og typer måter å sende varslinger om nedetid på

Topp 13 beste Pingdom-alternativer 2020 for å overvåke nettstedets oppetid

1. ServiceUptime

alternativt alternativ til pingdom

Når vi vurderer Pingdom-alternativene, så glemmer vi å nevne ServiceUptime. Arbeidet siden 2005, overvåker tjenesten oppetid, så vel som ytelsen til nettsteder, servere og porter (DNS, Nedlastinger og MySQL-servere, etc.). Service oppetid kan utløse et skript ved hjelp av Webhook når noe dårlig skjedde som nedetid. Du kan deretter sende disse dataene til vertsselskapet som et bevis eller dele med besøkende på nettstedet.

For øyeblikket tilbyr de 3-planer (Standard, Advanced og Professional). De tilbyr opptil 10 forskjellige overvåkingssteder.

I standardplanen kan du legge til opptil 10 skjermer. Det er 8 sjekkintervaller tilgjengelig, men på standardplanen kan du velge minimum 3 minutters sjekk som lar deg analysere nettstedet etter hvert tredje minutt.

Ærlig talt, for de større nettstedene er dette en lang varighet, så vi foreslår at du velger den avanserte planen som fortsatt koster lavere enn Pingdom Starter-planen og støtter med 2 min sjekkfrekvens. Mens du er i denne planen, kan du legge til maksimalt 20 skjermer.

En annen praktisk funksjon som alle planer inkluderer er sjekkverifiseringen. Du kan velge antall feil etter hvert som ServiceUptime skal varsle deg etter første, andre eller tredje feil. Opptil fem alternativer er gitt.

De sender advarsler ved hjelp av både e-post og SMS. Hvis et nettsted har mer enn én administratorer og alle ønsker å få varselet, kan du dessuten enkelt legge til flere kontoer og telefonnumre. De sletter aldri tidligere statistikk slik at brukeren kan se alle oppturer og nedturer.

Vi ser at standardplanen inkluderer noen begrensninger som bare 5 SMS-varsler. For neste 10 SMS må du betale $ 2. Service oppetid tilbyr prøveversjon og gratis konto. En prøvekonto på 30 dager krever ikke noe kredittkort og kan utføre 10 000 sjekker. På en gratis konto er det mange begrensninger som om de utfører sjekken etter 60 minutter. Det er morsomt. Så du kan velge en premiumplan i henhold til dine krav.

Hva vi liker:

 • Svært lav pris, konfigurerbar sjekkfølsomhet, la brukeren legge til flere kontakter, Tidligere statistikk for levetid, Gratis plan inkluderer alle sjekketyper

Hva vi ikke liker:

 • Standard planløpstest etter 3 min, bare 5 SMS-varsler, 60 min sjekkperiode i en gratis pakke

Besøk ServiceUptime

2. Nettsted24x7

Site24x7 overvåkingsverktøy

Det er ikke galt å si at Site24x7 er et nært alternativ til Pingdom. Du vil få alle viktige funksjoner på bare $ 9 der Pingdom tilbyr lignende funksjoner på mer enn $ 11. Det er tilgjengelig på 10 språk inkludert engelsk, kinesisk, fransk og italiensk osv.

Du kan laste ned Site24x7-appen på Andriod, iPhone osv. Slik at du får øyeblikkelig varsler. De tilbyr også en desktop-app for å få advarsler om nedetid, så du trenger ikke å besøke postkassen på daglig basis.

Basert på målgruppen din kan du velge 8 plassering av 60. Du kan overvåke både Linux- og Windows-baserte servere. Den kan overvåke mange sjekktyper, inkludert SSL, DNS, databaser, Ping, FTP og Amazon webtjeneste, osv.

I “Standard” -planen kan du legge til opptil 10 skjermer (nettsteder) mens forretningsplanen tillater opptil 40 nettsteder. Vi tror at verktøyet vil være mer praktisk hvis det inkluderer skanning av skadelig programvare.

Transaksjonsprosesser som registrering, betaling og utsjekking osv. Er den viktige delen av nettstedene, spesielt for et netthandelssted. Så det er veldig nødvendig å overvåke at om prosessene fungerer fint eller ikke.

På Site24x7 kan du legge til en syntetisk netttransaksjon som i Pingdom for å overvåke slike prosesser. Hver måned gir 50 SMS / tale kreditt til brukeren for å få endringer på telefonen. De tilbyr støttetjenester via e-post og forum. Men på alle andre høyere planer hjelper de kundene via chat og telefonsamtaler.

Rapporten sender til kontoen din per valgt periode (daglig, ukentlig og månedlig). For å forhindre falske varsler inkluderer alle planer en sjekkfunksjon som får bekreftelsen fra tre forskjellige steder.

Selskapet tilbyr 30 dager prøveperiode uten å legge ved kredittkortet. Sammen med deg får du også 30 dagers refusjonspolicy for månedlig abonnement, mens 45 dager på årsabonnementet. Vi fant Site24x7 godt designet verktøy med mange funksjoner som gjør det overlegen sammenlignet med Pingdom. Og det vil selvfølgelig være pengene verdt.

Hva vi liker:

 • Tillat overvåking av 10 nettsteder, 60 sek sjekkfrekvens, 30 dagers prøveversjon og også 30 dagers refusjonspolicy, apper tilgjengelig på både Android og iOS, mange integrasjoner (Slack, Hipchat, AlarmsOne, etc.)

Hva vi ikke liker:

 • Den nye brukeren kan finne dashbordet litt komplisert, og det er dyrt å legge til flere skjermer

Besøk Site24x7

3. StatusCake

Oppdage nedetid med StatusCake

StatusCake er et imponerende verktøy for å overvåke nettstedet ditt og det beste Pingdom-alternativet. De hevder å ha mer enn 75000 brukere inkludert EA og NETFLIX osv. Her utdyper vi det som et godt alternativ til Pingdom og er verdt å prøve. Grensesnittet er veldig vennlig, og du trenger ikke lære noe. De har også en chatlinje og kunnskapsbase i tilfelle du har spørsmål.

StatusCake belaster mer enn Pingdom, men planen deres er fri for begrensninger. En sjekk vil kjøres etter hvert minutt fra de 8 forskjellige stedene. Hver gang den oppdager nedetid, får den bekreftelsen fra flere steder og varsler deg.

Dessuten sjekker de også Gj.sn. Lastetid. Det er ingen begrensning i antall tester. De kjører ubegrenset overvåkningstester for SSL, domene og server (Linux baser webhotell). Mens Pingdom bare utfører 10 kontroller og ikke tilbyr noen chat, og bare har 6 teststeder.

Ikke bare overvåking, de kjører også en skanning etter viruset etter 1 times intervall på den overordnede planen (grunnleggende) mens tidsperioden er lavere ved høyere planer. Planen inkluderer også 25 SMS-varsler. StatusCake sender også varsler når domenet ditt er nær utløpsdatoen.

Du kan integrere Pushover, Pushbullet, HipChat og Slack og mange andre apper for å motta varslene. Videre inkluderer alle premiumplanene innholdsmatchingsfunksjon. Så langt har de ikke nevnt noen historisk datapolitikk, men du kan vise maksimalt 3 måneder gammel analyse.

Selskapet tilbyr ingen refusjonspolicy, men du kan prøve StatusCake, ettersom de også tilbyr en gratis plan slik at du kan sjekke kvaliteten på tjenestene før du kjøper. Men dette inkluderer forskjellige begrensninger som testutførelse etter 5 minutter og sjekk nettstedet fra de tilfeldige stedene. Totalt sett er dette verktøyet fint. Prisen kan se høyt ut med det første, men planene er verdt pengene dine.

Det vi liker mest:

 • Ubegrenset kontroller, SSL-overvåking, Deep Virus-skanning, Support-tjenester via chat-linje

Hva vi ikke liker:

 • Kostbart, lite antall SMS-varsler

Besøk StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor beste oppetidstjeneste 2017

Uansett om du vil overvåke et nettsted eller en server, kan UptimeDoctor gjøre dette for deg øyeblikkelig. Ved å legge til en test, kan du undersøke Uptime så vel som ytelse. Som Pingdom, i dette verktøyet kan du legge til 10 skjermer (tester), men det er en betydelig forskjell mellom prisene.

UptimeDoctor’s grunnleggende plan koster bare $ 7,95. Og hvis vi sier at planene deres er slags ubegrensede, vil det ikke være galt. De tilbyr forskjellige overvåkningsfrekvenser som 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 og 60 min.

Du kan gjøre hurtig-testen når som helst ved å velge steder rundt om i verden (Asia, Europa og Nord-Amerika). De lar deg legge til ubegrensede kontakter selv i grunnleggende plan, dette er flott når du vil legge til mer enn én kontakter for å motta varsler

Det er veldig hensiktsmessig å motta advarsler via smarttelefoner. Uptime-legen tilbyr ubegrensede pushvarsler på både Android og IOS ved bruk av tjenester som Pushover, Push bullet og Prowl, osv..

For å unngå tapene, må du måle resultattrendene ved å bruke dataene under oppbevaring. Det tilbyr levetid for oppbevaringstid. For øyeblikket tilbyr de 29 lokasjoner. Disse hjelper deg med å eliminere falske advarsler. Og når den oppdager feilen, vil den bekrefte feilen fra minst to forskjellige steder.

Dessuten kan du også legge til stedene fra listen. Verktøyet er ganske enkelt å bruke, men likevel tilbyr de teknisk support og 14 dagers pengene tilbake-garanti.

UptimeDoctor gir også en gratis plan som lar deg legge til 5 nettsteder eller servere. Pakken støtter 2 SMS, 50 Push, ubegrenset e-postvarsler og inkluderer også ubegrensede kontakter. Den utfører analysen så lavt som 1 minutts intervall og holder data lagret i ett år. Videre vil du få 14 dagers refusjon på en premieplan, og etter 14 dager utsteder de den pro-rangerte refusjonen.

Hva vi liker:

 • Analyser nesten alle de viktigste protokollene som HTTP, HTTPS, porter og Ping osv., Tallrike lokasjoner, datalagring av levetid, pushvarsler, raskt e-post svar.

Hva vi ikke liker:

 • Ingen tilpassede porter, ingen gratis SMS-varsler, men du har muligheten til å kjøpe; Ellers er det ubegrenset push- og e-postvarsler inkludert gratis.

Besøk UptimeDoctor

5. Pingometer

Pingometer lukker pindomalternativ

Pingometer er en flott måte å overvåke nettstedet uten pause. De tilbyr fire forskjellige planer for å imøtekomme individets til bedriftsnivå behov. Den helt grunnleggende planen kalt SMÅ og lar deg legge til 5 skjermer. Du kan følge med på oppover & nedovervåker, gjennomsnittlig oppetid og gjennomsnittshastighet fra bare et enkelt dashbord.

Den undersøker sjekktypene som HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transaksjoner og mange andre protokoller. Her må du huske at Small-planen ikke inkluderte SSL- og dataverifisering. Antall testplasseringer avhenger av planen du velger f.eks. på Small plan tilbyr de 3 lokasjoner mens X-large (største plan) tilbyr opptil 10 lokasjoner.

En ting som virkelig imponerte oss er Pingometer-instrumentbordet. På dette kan du enkelt navigere til overvåking, varsler og konto. Du kan enkelt integrere e-post, Twitter, telefonnummer og nettkrok for varsler.

Selv om verktøyet er enkelt og fungerer bra, men fortsatt hvis du trenger hjelp, kan du gjøre det via e-post og telefonlinje. Begrensningen med Small-planen er at den tillater bare en kontakt dette er akseptabelt for det enkelte nettsted som har én administrator. Så hvis du vil sende varsler til mer enn en kontakt, gå til Medium-planen.

Pingometer tilbyr en gratis konto som lar deg sjekke ett nettsted fra ett amerikansk sted med en frekvens på 1 minutts intervall og også overvåke lastehastighet. Dessuten er forskjellige rapporter som oppetid og responstid også tilgjengelig på gratiskontoen for å måle resultattrendene.

I det store og hele er Pingometer et flott verktøy med et solid panel. De tilbyr også 30 dagers pengene tilbake-garanti, noe som er bra i tilfelle du ikke er fornøyd etter kjøpet.

Hva vi liker:

 • 24/7 overvåking, Friendly Dashboard, 30 dagers full refusjonspolicy, Støtte nøkkelprotokoller, lave priser, Varselintegrasjon med Twitter og telefonnummer, osv..

Hva vi ikke liker:

 • Du kan bare legge til en kontakt (gruppe) på Small plan, bare 24 timers sjekklagring

Besøk Pingometer

Utforsk guider for webhotell:

SSD-verter | Linux verter | Windows Hosting | PHP-verter | MongoDB Hosting | Tomcat Hosting

6. NodePing

Det beste overvåkingsverktøyet til koding

Nodeping tilbyr fleksibel og en kostnadseffektiv tjeneste for å overvåke nettstedets oppetid og nedetid. Ikke bare nettsteder, men også mange andre tjenester som POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL-overvåking og mye mer.

Nodeping overvåker fra forskjellige regioner (33) som dekker Nord-Amerika, Europa, Øst-Asia og Latin-Amerika. Du kan også velge den tilfeldige plasseringen ved å velge det verdensomspennende alternativet.

Startplanen passer best til de enkelte nettsteder som tillater opptil 5 skjermer og ubegrensede brukere. Videre kan ekstra skjermer legges til på bare $ 0,50 / skjerm. Varsler kan sendes til brukerne via e-post, SMS, Twitter og Pushover.

De tilbyr et bredt spekter av sjekkfrekvenser fra 1 min til 1 dag. Nodping la verifiseringsfølsomheten i brukerens hender. I dette kan du velge antall kontroller hvoretter de bekrefter driftsstansen og rapporterer det.

Hvis du ikke aktiverer noe nytt, er det sjansene for falske varsler, så vi foreslår at du velger minst 2 kontroller for å unngå unødvendige varsler. Resultatene kan undersøkes i tall og kartform. Selskapet tilbyr også manuell test under Diagnostic Tools-fanen som lar deg teste lastetid for side, ping, grave og traceroute osv..

Nodeping tilbød ingen refusjonspolicy, men de tilbyr prøvekontoer for angitt periode (15 dager). Du kan synge opp noen av planene selv den mest verdsatte pakken uten å legge inn kredittkortdetaljene. Deres tjenester er også klarert av en rekke kunder inkludert Rippleit og Pureweb osv. De velutviklede planene gjør Nodeping til et flott Pingdom-alternativ.

Så velg en plan i henhold til dine krav, begynn å overvåke før du blir rammet av betydelig tap.

Det vi liker mest:

 • Ubegrenset varsling inkludert SMS, Støtte nesten alle typer protokoller og tjenester, økonomisk prising, ubegrenset brukere

Hva vi ikke liker:

 • Startplanen inkluderer ikke API-tilgang, så ikke bra for utviklere ellers et godt valg

Besøk Nodeping

7. UptimeRobot

billig pingdomalternativ - UptimeRobot

Det er ikke for gammel tjeneste, som ble lansert i 2010, men snart kjent som en av de beste tjenestene for å overvåke oppetid og nå er klarert av mer enn 360 000 brukere. Hvis vi snakker om typen tjenester verktøyet er begrenset fordi det bare overvåker oppetid mens Pingdom tilbyr oppetid, reell brukerovervåking og overvåkning av transaksjoner, osv..

Årsaken til å liste oppetidrobot er dens lave priser, nøyaktighet og brukervennlighet. Hvis du bare ønsker å overvåke oppetid, er UptimeRobot dessuten et betydelig alternativ.

Du kan overvåke 50 nettsteder og sende inn HTTP, HTTPS, nøkkelord, Ping og tilpassede porter på bare en enkelt konto. Å sette opp nettstedet er enkelt, bare legg URL, og det er det. Den observerer nettstedet ditt fra forskjellige noder som ligger i forskjellige kontinenter (USA, Storbritannia, Tyskland og Canada, etc.) etter hvert minutt, og når oppdager nedetid de sender advarsler. Selv de tilbyr lavprisplan; fremdeles har du 30 dager til å be om full refusjon hvis du ikke er fornøyd med servicekvaliteten.

Det som gjør oppetidsrobot til et godt valg er forhåndsvarslingen. Du kan velge antall varsler for bare en driftsstans og varighet på nedetid, hvoretter de informerer deg. Dette vil bidra til å ignorere de små driftsstimene.

Så hvordan får du varsler? De tilbyr 10 gratis SMS og ubegrenset e-post for å sende advarsler om nedetid og oppetid til brukerne. Videre kan det integreres med noen store kanaler som Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar, og webhook, etc..

Det er ikke over ennå, UptimeRobot lagrer de siste 1-års dataene, og du kan enkelt laste ned overvåkingslogger i Excel med bare et enkelt klikk. Som mange andre selskaper kan du finne svaret ditt gjennom vanlige spørsmål, eller bare sende dem på e-post. For øyeblikket tilbyr de også en gratis plan som inkluderer 50 skjermer og 5-minutters overvåkingsfrekvens. Sikkert planene sine verdt mye og leverer verdien.

Det vi liker mest:

 • Kan undersøke de 50 monitorene, enkle og greie, lave prisplaner, la statikk deles med besøkende, 30 dager refusjonspolicy

Hva vi ikke liker:

 • Ingen mangfold av tjenester (bare oppe og nedetid)

Besøk UptimeRobot

8. Updown.io

updown.io gratis nettstedskjerm

Updown.io tilbyr tjenester, men i en annen stil. I stedet for å kjøpe en plan trenger du bare å kjøpe studiepoengene. Ved første registrering vil du få 100 000 kreditt gratis. Det gode er at de også lar deg få vite hvor lenge disse studiepoengene varer med det gjeldende antall skjermer og sjekker frekvens. Og de tilbyr selvfølgelig uslåelige priser. Bruk kredittkort, Paypal eller Bitcoins for å kjøpe kredittene.

Det elegante instrumentbordet gir en veldig vennlig opplevelse. Bare legg URLen og velg overvåkningsintervallet. Du kan også se trendene for responstid på dashbordet. Hvis du ikke tålte nedetid på noen få sekunder, er Updown.io noe for deg.

De lar brukeren velge overvåkningsfrekvens så lavt som 30 sekunder. Når vi velger intervallet på 1 min, viser de at vi kan overvåke nettstedet i mer enn 2 måneder. Kjempebra yay!

Nettstedet ditt blir overvåket fra de 8 forskjellige byene som ligger på forskjellige kontinenter. Du kan dessuten aktivere og deaktivere ethvert sted med bare et klikk. Den neste bemerkelsesverdige funksjonen er statistikkpresentasjonene.

Når du går inn på detaljer, blir først informasjon om oppetidstatistikk gitt, og deretter responstid for hvert sted med fin grafikk. Til slutt kan du se de siste 6 måneders dataene sammen med hendelsene.

For varsler tilbyr de slakk integrering, e-post og SMS. Andre tjenester inkluderer innholdsmatching og SSL-testing. Hvis du vil overvåke en bestemt tekststreng, er innholdsmatching en fin måte som varsler deg når den ikke har funnet den strengen (tekst).

Så hvorfor du kan vente, kan du registrere deg nå gratis, og hvis du registrerer deg gjennom oss, vil du få 100 000 ekstrapoeng.

Det vi liker mest:

 • Enkelt og billig, 30 sek. Intervall, gratis 100 000 kreditter for alle, bekreftelse fra flere steder før varsling, raske støttetjenester

Hva vi ikke liker:

 • Prisene i Euro som kan forvirre noen kunder, SMS-varsler er kostbare (7500 kreditt / SMS)

Besøk Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com har forskjellige fordeler her. Med dette ene verktøyet kan du analysere DNS, webserver, postservere og malware øyeblikkelig. Den kan også utføre PING-overvåking. De tilbyr 30 steder over hele kloden for testing. Selskapet hevder å ha noen gigantiske glade kunder inkludert AMD, IBM og CISCO, etc. Så hva gjør dem overlegne enn Pingdom?

Uptime.com tilbyr 4 forskjellige planer fra $ 10 til $ 400. Den grunnleggende planen er godt utformet for de enkelte nettsteder. Uavhengig av planen kan alle utføre analyser med 1 min frekvens.

Den grunnleggende planen best egnet for nettsteder som hovedsakelig er avhengige av det amerikanske publikummet (målrettet publikum fra USA). Årsaken er at dette bare utfører kontrollene fra de amerikanske stedene i stedet for forskjellige steder rundt på kontinentene. Denne planen inkluderer også 50 sjekker (skjermer) mens Pingdom basic (start) plan bare inkluderer 10 sjekker.

Tidligere data kan være avgjørende for å ta tekniske og andre beslutninger. Så oppbevarer Uptime dine siste 4 måneders data. Dessuten gjør de innholdsmatching som ser etter en bestemt streng på nettstedet ditt, og hvis den strengen ikke er til stede, vil du motta varselet. Du kan også legge til tilpassede porter, SSL-overvåking og generere RUM-rapportene for å holde et øye med den gjennomsnittlige lastetiden.

De støtter flere kanaler for å varsle brukerne om ubehagelige hendelser som nedetid osv. Du vil motta varsler via SMS, e-post, Twitter, Webhook og pushvarsling (på HipChat og Pushover, etc.). I tilfelle problemer, kan du få hjelp via e-post eller åpne billetten. Et telefonnummer er også gitt, og for selvhjelp opprettholdt de et stort kunnskapsgrunnlag.

Uptime.com tilbyr ikke noen prøve eller gratis konto, men Pingdom tilbyr 14 dager prøveperiode. Med dette verktøyet kan du sjekke domenens helse gratis. Dashbordet er enkelt og vennlig, og vi tror ikke at en nybegynner kan få problemer.

Hva vi liker:

 • 50 kontroller, detaljer om oppetid og belastning, etc., helsedetaljer, mange kanaler for varsler, 1min testrate, Virus & skanning av skadelig programvare, RUM-statistikk

Hva vi ikke liker:

 • Bare amerikansk lokasjon for testing på grunnleggende plan, én brukerkonto
 • Ser dyre ut med bare 20 sjekker
 • Premium support for høyere planer

Besøk Uptime

10. Glade apper

Happyapps tilgjengelighet og ytelsestest for nettstedet

Støtte for det store utvalget av sjekktyper som nettsteder, apper, ping, databaser, postgres og sockets etc. gjør HappApps egnet for alle typer tester. De tilbyr mer verdi sammenlignet med Pingdom.

Den primære planen fra HappyApps kommer under $ 10 mens Pingdom belaster 11,95 dollar. Videre, på Pingdom lar de deg legge til 10 sjekker (skjermer eller nettsteder osv.) Mens HappyApps støtter opptil 25 sjekker. Så et utmerket valg hvis du har flere nettsteder.

Den korte overvåkingsfrekvensen lar deg følge med på oppetiden. Så hos HappyApps tilbyr de en minutts frekvens. Sammen med dette gis også svartidstatistikk.

Du kan dempe sjekken når som helst. Dette er veldig nyttig når du gjør noe vedlikehold og ikke ønsker å motta varslene. Bare klikk på sjekken du la til, og klikk deretter på flagget som er gitt øverst til høyre, og så går du, det er nå i dempende modus.

Du kan bla gjennom de siste 30 dagers historien for å analysere gjennomsnittene. E-post er den eneste måten å kontakte dem online eller bla gjennom brukerstøtten. Men vi tror det ikke er behov for hjelp fordi en ny person lett kan forstå hvordan man bruker den.

Hver måned blir det gitt 20 SMS-varsler for å motta advarsler om oppetid og nedetid. Men de inkluderer ubegrensede e-postvarsler. Videre tilbyr de også 30 dagers refusjonspolicy.

Likevel, hvis du nøler, kan du prøve HappyApps ved å registrere deg en gratis konto der du kan sende inn opptil 3 nettsteder for overvåking. Videre inkluderer den 5 min minimumsfrekvens, ubegrenset e-postvarsling og har 7 dager historie.

Vi vet at 5 min. Intervall er et langt spenn når du spesifikt vil overvåke oppetiden. Men på en gratis konto, kan du legge til alle typer sjekker, så det kan være nyttig å bli vennlig mot instrumentpanelet.

Hva vi liker:

 • 25 kontroller, 1 min overvåking, vennlig og enkel å bruke, Tillat flere brukere med roller, Tonnevis av sjekktyper

Hva vi ikke liker:

 • Tilpasset sjekketype tilgjengelig bare på det mest verdsatte plan, ingen refusjonspolicy

Besøk HappyApps

11. Host-Tracker.com

billigste pingdomalternativ 2017

En av de viktigste grunnene til å plassere Host-tracker i Pingdom-alternativlisten er dens fristende priser. Den grunnleggende planen deres er et betydelig alternativ for mindre nettsteder. Knutepunktene er plassert på mer enn 140 lokasjoner, og nå har de mer enn 43 000 kunder. Videre fikk selskapet tillit fra noen giganter som Microsoft, Panasonic og Kaspersky osv.

Etter personlig plan kan du overvåke opptil 5 nettadresser. Deres skillefunksjon er stedene der nettstedet ditt overvåkes. Du kan fritt velge lokasjoner ved å huske på målgruppen.

Det er mange tjenester som HTTP, ping, porter, sertifikatutløp, databaser, CPU, HDD-overvåking og mye mer. Men tjenestene som er tilgjengelige, avhenger av planen du velger.

I den personlige planen utfører de sjekken etter 10 minutter. Vi vet at det virker som høy varighet, men for mindre nettsteder er det fremdeles et levedyktig alternativ. Du kan legge til 5 kontakter. Det er ingen begrensning i antall varsler som sendes via e-post, men SMS-advarsler er begrenset til 50.

Host-tracker bruker en rekke midler som Skype, Viber og Hangout, etc. for å informere brukerne når nettstedet går ned og opp. Langs tesene følger de også med å spore responstiden.

For tiden vedtar Host Tracker 30 dager pengene tilbake-garanti. Men du kan også abonnere på en 30-dagers prøveversjon eller en gratis konto, alt er opp til deg. Hvis du har et større nettsted, foreslår vi at du bør velge "Forretningsplan" som inkluderer mange nyttige tjenester inkludert DNS-svartelistesjekk og støtter opptil 25 skjermer og 300 SMS-varsler.

Hva vi liker:

 • Veldig lav prissetting, mange kanaler (Skype, Hangout etc.) for varslinger, Tonnevis av noder for bekreftede varsler, Gjør overvåking mer effektiv med ukentlige til årlige rapporter

Hva vi ikke liker:

 • Høyt overvåkningsintervall i den personlige planen, savner mange funksjoner som innholdsmatching og API etc. i personlig plan.

Besøk Host-Tracker

12. Havnemonitor

Havnemålingsstatuskontroll

Ønsker ikke å komme inn på kompleksiteten i tjenester, så her er PortMonitor med lave priser. På dashbordet kan du legge til nettsteder, DNS, server og tilpassede porter. Dashbordet fortsetter å bli automatisk oppdatert slik at de presenterer de nyeste detaljene. Den presenterer oppetid og svartid status for siste 24 timer, 7 dager og 30 dager.

PortMonitor tilbyr 6 ferdiglagde planer med annen spesifikasjon, også hvis du trenger en tilpasset plan, kan du gjøre det via kontaktforum. De to første planene kostet lavt hvis vi sammenlignet dem med Pingdom grunnleggende plan.

Den første pakken inkluderer 10 skjermer mens den andre plan 20 skjermer. Den automatiske kjøringen utføres etter hvert 1 minutt for å måle om nettstedet ditt opplever driftsstans eller oppetid, og hva er responstiden.

Du kan motta varslene via to måter e-post og Pushover. Gå til innstillingsfanen i panelet, og velg deretter e-postvarsler for e-postvarsler. Og for å motta advarslene på en smarttelefon, trenger du bare å konfigurere Pushover-fanen.

Dessuten kan du se rapportene og hendelsen når som helst, og de sender også ukentlige og månedlige e-postrapporter. For utviklere tilbyr de REST API som gjør det enkelt å integrere portovervåking med et nettsted og app osv.

Likevel, hvis du ikke er overbevist, kan du prøve den gratis kontoen deres, som er den beste måten å måle tjenestekvaliteten. Den dekker maksimalt 2 skjermer, 60 sek. Min overvåkningsfrekvens, e-post og pushvarsler osv.

Hva vi liker:

 • Lav pris, ubegrenset e-post og Push-varsler, 1 år tidligere data ved lagring, 1 min sjekkfrekvens, Tillat flere kontakter, Verifisering før du oppretter feilhendelsen

Hva vi ikke liker:

 • Ingen SMS-varsler. Hvis de tillater integrering av Twitter og Hangout, vil det være mer praktisk

Besøk PortMonitor

13. R apidspi ke

Rapidspike-alternativ til pingdom

Du kan finne dem kostbare, og ja, det er de. Årsaken til å verve dem er at du vil få mange løsninger på et sted. Hvordan har en webansvarlig et større nettsted og mindre tid til å fokusere på overvåkingstjenestene ved å skifte mellom forskjellige dashboards? Her kommer RapidSpike inn.

Det tilbyr intervall på 1 til 60 minutter, valget er ditt. Den profesjonelle planen kan deles mellom 5 brukere og lar deg legge til ubegrensede skjermer. Dette er flott når du jobber i en gruppe.

Den overvåker nettsteder, servere, porter, SSL, SEO-statistikk og mye mer. Etter å ha lagt til skjermen, kan du til og med spore de spesifikke sidene på nettstedet ditt. Hver måned blir det gitt 25 SMS / taleanropskreditter. Dessuten kan du konfigurere Slack og, Webhooks og Pager for å motta varsler.

Rapidspike tilbyr også avansert overvåking inkludert WHOIS og SSL og viser utløpsdatoen og annen statistikk. Hvis Google svartelister nettstedet ditt på grunn av skadelig programvare, søker Google på nettstedet ditt merke med et advarselsskilt, slik at besøkende får advarsler når de prøver å komme inn, og dermed kan de ikke besøke nettstedet ditt.

Rapidspike overvåker Googles sikre surfeliste og sender varsler om skadelig programvare og skadelig innhold. På bare ett enkelt dashbord kan du også overvåke SEO-nettstedet ditt med Alexa Rank, Google Analytics, Moz rang og backlink-statistikk.

Det er ikke over; det er flere, du kan spore ytelsen via ekte brukerovervåking. De tilbyr TV-modus som presenterer livestatistikken slik at du raskt kan fange opp problemene. Dette er en nyttig funksjon hvis du har en egen skjerm.

Rapidspike utfører global overvåking, genererer grafiske rapporter og lar brukerne konfigurere varslingsfølsomheten. Dessuten kan du dele statistikk med andre ved å opprette en offentlig statusside. Det er veldig nyttig verktøy hvis du har råd. Registrer deg nå og prøv 30 dager prøveperiode.

Hva vi liker:

 • Tilbyr ubegrensede skjermer, SEO-overvåking, deteksjon av malware, SSL & WHOIS-overvåking, integrasjon med mange verktøy, har 1 min intervallovervåking.

Hva vi ikke liker:

 • Høye priser, bombardement av tjenester kan forvirre nybegynnere

Besøk RapidSpike

Konklusjon:

Så ovenfor nevnte vi noen av de gode Pingdom-alternativene for å fortsette å spore nettstedene dine. De fleste selskapene på listen tilbyr planer til lavere priser enn Pingdom inkludert alle viktige funksjoner. Det er alt du velger.

UptimeRobot er et godt valg fordi den støtter de forskjellige sjekktypene, 50 skjermer og et minutts testintervall. Men det er bare begrenset til å overvåke oppetiden. På den annen side leverer Statuscake og Rapidspike nyttige funksjoner, men har høye priser.

Den beste måten å velge tjenesten er å huske på antall faktorer som for eksempel kontrollintervall, antall skjermer, typer varsler, datalagring og noderplasseringer. Prising er selvfølgelig også viktig.

Vi ser fremover for tankene dine og gir oss beskjed om opplevelsen din. Er det noe av det beste Pingdom-alternativet du mener bør være oppført her? Vennligst foreslå i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map