Topp 10 beste grammatikkalternativer i 2020

7

Visste du at grammatiske feil kan påvirke blogg rangering, popularitet og personlighet?


Selv om mindre feil kan ignoreres, bør det å skrive feilfrie artikler være din største prioritet.

For en ikke-engelsktalende er det en overveldende oppgave å identifisere og rette opp de grammatiske feilene, med mindre å få hjelp fra andre.

De fleste er avhengige av MS-kontoret, men det kan være nyttig for stavefeil, ikke for de grammatiske og / eller andre feilene. Mens Grammarly er et avansert verktøy med mange funksjoner, kan de dyre planene dine oppfordre deg til å finne et grammatisk alternativ.

Du vil kanskje også lese:
Topp billigste leverandører av nettskyen

Før vi begynner bør du vite at Grammarly lar deg velge mellom britisk / amerikansk engelsk, sjekke plagiering, tilbyr mange skrivestiler, forslag til berikelse av ordforråd, finne grammatikk & tegnsetting feil, og mye mer. Les vår grundige grammatikkanmeldelse her.

Hvorfor er grammatikk bedre enn andre?

Grammarl y er et av de avanserte, moderne og perfekte verktøyene som tilbyr flere funksjoner på ett sted, og akkurat nå er det ikke et eneste verktøy som er godt nok til å slå det. Selv om det er mange tjenester, fungerer Grammarlys avanserte algoritme som en sjarm og antyder alle mulige feil i løpet av få sekunder. Så, prøv det igjen og nyt 7-dagers GRATIS prøveversjon.

 • Det eliminerer grammatikk, stavefeil og tegnsetting feil.
 • Det foreslår relaterte ord for ofte brukte setninger / ord, eller forbedrer ordforrådet.
 • Sjekk øyeblikkelig plagiering for å unngå duplikatinnhold.
 • Hjelper deg med å forbedre setningsstrukturen med eksempler.

Prøv grammatisk NÅ

Så uansett grunn til å søke i alternativene til Grammarly, enten det er prisene eller kvaliteten eller noe annet her, så setter vi sammen listen over topp 10 beste grammatikkalternativer.

10 beste grammatikkalternativer i 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid er et suverent grammatisk alternativ når din primære bekymring er prisingen. Det er et funksjonsrikt verktøy som er tilgjengelig i både gratis og premium versjoner. Du kan enkelt integrere den i nettleseren din, slik at for å analysere manglene i teksten når du skriver i Gmail, WordPress, Facebook og Twitter, osv. Dessuten kan den enkelt integreres med MS Office og Google Docs. For utviklere gir de også API-tilgang slik at utviklere kan integrere den med appen sin. Det er ingen skrivebordsapp for gratis brukere.

I likhet med Grammarly tilbyr de mange skrivestiler som generell, forretningsmessig og akademisk, blogginnlegg osv. Du kan velge mellom USA, Storbritannia og generell engelsk språkstil. Å bruke ProWritingAid er helt enkelt. Etter å ha installert utvidelsen, vil du se et lite ikon som vises når du er i teksteditoren på et nettsted. Nå er det bare å holde musepekeren over ikonet og velge hvilket alternativ du foretrekker å teste for grammatikk, overforbrukte ord, stil, klisjeer og oppsigelser osv..

Hvis du ikke vil gjøre noen installasjon, bare gå til ProWritingAid og registrer deg. Det som gjør dette verktøyet til et nært alternativ til Grammarly, er at det kan utføre 25 typer tester på teksten din, for eksempel grammatikk, pronomen, setningsstruktur & lengde, overgang og vage ord osv. Deres skrivestilfunksjon er veldig effektiv til å revidere ord for å forbedre lesbarheten.

Tesaurus-alternativet fremhever ord, og ved å holde musepekeren over kan du velge fra listen over alternative ord. Verktøyet er tilgjengelig til veldig billige priser og koster bare $ 60 for et årlig abonnement mens et livstidsabonnement er på $ 210.

Planene støttes med en 14 dagers pengene tilbake-garanti. De inkluderer ikke noen oversetter, men etter vår mening generelt anses det ikke for å være en obligatorisk komponent i et korrekturlesingsverktøy. Selv om de gir en plagieringskontroll, vil det koste deg et ekstra beløp. ProWritingAid er et utrolig verktøy med en lang liste med funksjoner og sikkert verdt pengene dine.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke er også veldig effektivt engelsk skrive- og korrekturlesingsverktøy. Det indikerer grammatikk, samt tegnsetting, stavekontroll og forslag til skrivestil. Den er tilgjengelig for alle typer enheter inkludert Mac, Windows, nettlesere, iOS og Android osv. Programvaren inneholder mer enn 100 skrivemaler som Fortsett, Kondolanser, takk, rapporter og omslagsbokstaver osv..

WhiteSmoke-oversetteren er bygd på statistisk maskinoversettelse og viser oversettelsen med størst sannsynlighet for å være nøyaktig. De støtter nesten 55 språk. Programmet fremhever ordene, og ved å holde musepekeren over kan du se forslagene til grammatikk og tegnsetting. Den sjekker de 16 forskjellige områdene i setningen, for eksempel fragmenter, anspent, feil tegnsetting og dinglende modifiserere osv..

Verktøyet gir en forklaring på hvorfor ordet blir fremhevet, og gir også et eksempel på hvordan du skal takle det ordet. Den presenterer også en omfattende liste over synonymer via synonymordbok som er perfekt for å bygge opp ordforrådet og finne alternativet til et ord som brukes mange ganger i dokumentet. Videre definerer det også det valgte ordet.

Ved hjelp av WhiteSmoke kan du finne ut om teksten er plagiert eller ikke. Dette er veldig nyttig hvis du ansetter noen online forfattere til nettstedet ditt. Selskapet utviklet et tillegg som hjelper brukere mens de skriver i Outlook, MS Office eller andre tekstredigeringsbokser. WhiteSmoke påpeker feilene med rød skrift (for stavefeil), grønn (for grammatikk) og grå (for gjentatte) ord.

Noe av det kule er at de gir forskjellige opplæringsvideoer for videoopplæring relatert til Preposisjoner, Hjelpeverbs, Substantiv og Uttalelser osv. For hjelp kan du ringe eller sende dem en e-post. WhiteSmoke koster $ 4,16 / måned for "Viktig" plan og $ 6.67 / måned for "Premium" ett års abonnement.

Selskapet gir en 48-timers refusjonspolicy for planer som har gyldighet mindre enn 31 dager, mens de andre planene inkluderer en 31 dagers full refusjonspolicy. WhiteSmoke er et imponerende verktøy for en engelsk skriveløsning, men de tilbyr bare en 4-dagers prøveversjon som er veldig begrenset. Per vår erfaring er ingefær mer kompatibel når det gjelder brukervennlighet og pålitelighet enn WhiteSmoke.

3. Ingefær

Ingefær er et annet ganske strålende verktøy blant elever, lærere og bloggere på grunn av dets effektive utfall. Ingefær leverer funksjoner med større bekvemmelighet ettersom det er tilgjengelig for Windows, iOS, Android, Chrome, Safari og Mac. Du kan bruke Ginger korrekturlesingsverktøyet mens du skriver i redigeringsboksene som WordPress, eller bare går til nettstedet deres og limer inn teksten. Det hjelper deg til og med når du bruker søkefeltet på nettsteder som YouTube.

Ingefær oppdager feilene veldig raskt og fremhever dem. Når du holder musa over det markerte ordet, vil det gi forslaget til å rette det. Og hvis du vil godkjenne alle forslag på en gang, klikker du bare på “Godkjenn alle”. Som Grammarly, i Ginger kan du også velge enten britisk eller amerikansk engelsk.

Ingefær oversetter også dokumentet ditt til 40 språk, inkludert kinesisk, fransk, urdu, hindi, arabisk og russisk. Videre kan du søke i definisjonen av ordene dine i ordboken og omformulere setningene dine for mangfoldet av strukturer. Videre kan du også lage en personlig ordbok slik at programmet ikke viser feil for disse ordene neste gang. Tekstleser er en annen unik ingefærfunksjon som er nyttig for å lære uttale, men den er bare tilgjengelig i premiumversjonen.

Det er to versjoner gratis og premium. Gratisversjonen savner noen kjennetegn som feilanalyserapport, tekstleser og ubegrenset grammatikkontroller. Vi foreslår at du installerer nettleserutvidelsen eller skrivebordet deres i stedet for å prøve ut nettstedet deres. For når du sjekker teksten din ved å lime inn på nettstedet deres, vil den bare analysere begrensede ord.

For en årsplan krever Grammarly $ 11,66 per måned, mens ingefær koster $ 7,49 / måned (og tilbyr 40% rabatt). Ingefær er et av de store grammatikkalternativene for Mac og andre brukere, men mangler et plagieringsverktøy som gjør det mulig for online utgiver å kjempe mot duplisering. Når du bruker synonymer eller definisjonsfunksjon ved å høyreklikke på ordet, flyttes det videre til synonymer eller definisjonsfanen i stedet for å vise informasjonen i samme fane. Det er ikke et stort problem, men det virker irriterende.

 • Grammatisk vs ingefær – Hvilken er bedre?

4. JetPack

Den neste på listen er Jetpack WordPress-plugin. Hvis du bruker WordPress, kan det hende du allerede bruker denne pluginen. Fordi dette verktøyet kan gi mange fordeler som sporing av trafikken på nettstedet, forbedring av sikkerhet, gratis temaer og mye mer. Korrekturlesingsfunksjonen fungerer på de samme prinsippene som Etter fristen. For WordPress-bloggere er det flott å ha et korrekturlesingsverktøy rett i innleggsredigereren i stedet for å lime inn innholdet separat i teksteditoren til det engelske sjekkverktøyet.

Etter å ha installert Jetpack, vil du se et ikon som dette. Begynn å skrive eller bare lim inn innholdet, og trykk deretter på det ikonet. Det vil begynne å skanne og merke ordene med røde, grønne og blå linjer. Rødt betyr at ordet er feilstavet eller misbrukt; grønt viser grammatikkfeil mens blå betegner antydningen til skrivestiler. Dessuten gir det også forklaringen på feilene.

Du kan konfigurere Jetpack korrekturlesingsverktøyet ved å navigere Brukere => Profilen din. Merk av i boksene for funksjonen du vil aktivere. Hovedfunksjonen inkluderer å oppdage de overbrukte, komplekse, passive stemme- og ordlighetsfrasene, osv.

jetpack grammatikk funksjoner

Dessuten kan verktøyet korrekturles innleggene som er skrevet på engelsk, spansk, portugisisk, tysk og fransk.

Verktøyet er enkelt, og du kan bruke alle korrekturlesingsfunksjonene uten å betale en krone. Men det savnet noen viktige funksjoner. Du kan ikke komponere den personlige ordboken, og den vil ikke påpeke de misbrukte ordene som er skrevet på andre språk enn engelsk. De lar deg heller ikke velge fra amerikanske, britiske og kanadiske engelske stiler. Fra vår erfaring er det ikke så effektivt som Grammarly eller Ginger, men er et verdig gratis verktøy som kan hjelpe deg å forbedre de grunnleggende skriveferdighetene dine.

5. PaperRater

PaperRater fungerer på datamaskinalgoritmene som er kjærlig kalt Grendel. For øyeblikket er det ingen utvidelse eller skrivebordsversjonen av dette verktøyet. Bare besøk deres Korrekturleser og grammatisk sjekk og legg teksten din i boksen som vises foran deg og få rapporten. Systemet deres understreker ordene som er feilstavet eller har grammatiske problemer. Bildet nedenfor viser PaperRater-funksjonene.

korrekturleser paperrater funksjoner

Ettersom det er mange data som publiseres hvert år av online utgivere, blir det nødvendig å publisere de opprinnelige dataene. PaperRater tilbyr også plagieringskontrollen som Grammarly. Men i en gratis versjon forteller plagieringskontrollen bare prosentandelen av uoriginalitet. Du kan ikke finne de plagierte linjene eller innholdet uten å abonnere på en betalt plan. Den er også integrert med korrekturleserverktøyet, noe som betyr at du må lime inn teksten i Plagiarism Checker separat.

De tilbyr også vokabular byggherre. Bare legg inn ordet, så presenterer de definisjonen så vel som forskjellige eksempler setninger slik at du kan få ideen om å bruke det ordet.

PaperRater ligner på Grammarly, men gratisversjonen har forskjellige begrensninger. Du kan ikke importere filene, og verktøyet er også begrenset til 5 sider. Dessuten er korrekturleseren deres litt sammensatt. For et premiumabonnement, selv om programvaren er billig, er det ikke en endelig løsning, og du kan ikke bare stole på det.

6. Slick Skriv

Ulike funksjoner gjør SlickWrite til et nært alternativ til Grammarly. Bruk først redaktøren til å skrive eller bare lime inn teksten. Nå treffer sjekk fra sidefeltet. Verktøyet vil peke ut forskjellige elementer fra avsnittene dine, så som overflødige setninger, passiv stemme, overgangsord, adverb og vanlige startord osv..

Det kule med SlickWrite er at den har flere integrerte alternativer. Når du velger et ord, vises en popup på bunnen der du kan velge å finne tilknyttede ord, ordboken eller ordboksdefinisjonen. Det inkluderer også alternativer for Google og Wikipedia for å få mer informasjon.

Lesbarhet betyr mye fordi en artikkel som er forferdelig å lese er nesten ubrukelig for leserne og / eller informasjonssøkere. Ved å bruke SlickWrites setningsstrukturfunksjon, kan du øke lesbarheten til artikkelen din. Det vil vise de komplekse og lange setningene. Som forfatter er du kanskje ikke klar over “Flow”. SlickWrite presenterer grafiske detaljer om ordlengde, setningslengde og strukturell flyt, slik at brukeren enkelt kan endre strømningshastigheten.

Du kan konfigurere SlickWrite i løpet av få øyeblikk, bare gå til innstillingene og merke av i boksene for hvilke typer problemer du vil finne i teksten. Blant alle kvalitetene er statistikken den beste delen av denne nettbaserte korrekturlesingsprogramvaren. Den vil presentere en grundig samlet analyse av innholdet ditt, så vel som statistikk over setninger og ord. Så langt kan du glede deg over tjenestene deres gratis fordi det foreløpig ikke er noen premiumversjon.

SlickWrite er et bemerkelsesverdig verktøy som inkluderer mange regler som du kan aktivere eller deaktivere etter ønske. Men dette mangler i bekvemmelighet. Som i Grammarly tillater de ett klikk korreksjon der du bare må klikke på forslaget til korreksjonen. Dette betyr at du kan bruke Slick Writ for bare å oppdage feil. For en ikke-morsmål som engelsk, foreslår vi at du prøver et verktøy som gir brukervennlighet for korreksjon, for eksempel grammatikk.

 • Vurder også å lese: Topp 10 plagieringskontroller og -tjenester

7. 1Checker

Når du utforsker de beste topp-grammatikkalternativene, rangerte 1Checker sikkert på en god plassering på grunn av sin fleksible natur. Du kan enten bruke den elektroniske versjonen eller installere den på Windows- eller Mac-enhetene dine. Det kan integreres med Word og Outlook. Programmet fungerer på det naturlige språksystemet som er en kombinasjon av informatikk og kunstspråk.

Når du klikker på “Gjennomgang”, vil det etter en tid vise statistikken som er prosentene av grammatikk, stavekontroll og andre feil. Bare lukk den og begynn å redigere. Verktøyet belyser ganske enkelt feilene og presenterer tipsene nedenfor ord. De viser også forklaringen til de merkede ordene på sidefeltet. Hvis du ikke vil gjennomgå alle feilene, er det bare å bruke “Bruk alle” for en automatisk korrigering.

1Checker tilbyr også mange maler relatert til virksomhet og kommunikasjon. Bare velg “Dokumentmal” og fyll deretter ut de tomme emnene som vises på venstre side. De genererer automatisk en fin kopi av dokumentet. 1Checker inneholder også oversetteren som drives av Google og Bing, slik at du raskt kan oversette de vage ordene og uttrykkene.

Det er et gratis program som Grammarly gratisversjon for å oppdage de grunnleggende feilene. Det kan være nyttig for å eliminere ordlighet, stavefeil og strukturelle endringer. Alt i alt er det verdig å bruke denne programvaren da den ikke koster deg noe.

8. OnlineCorrection

OnlineCorrection er et gratis online program for å redde deg fra forlegenhet som du kan komme på grunn av grammatiske og stavefeil. Den analyserer innholdet nøye og lister opp feilene. Å gjøre rettelser er veldig enkelt, da gale ord er indikert med forskjellige farger. Verktøyet inneholder også de foreslåtte ordene.

OnlineCorrection søker etter grammatikk, stil, stave, tegnsetting og duplisering av ord i teksten. Det er ingen måte å finne originaliteten til innholdet. De tilbyr heller ingen premiumversjon av verktøyet.

Sammen med den engelske korreksjonsfunksjonen støtter OnlineCorrection også flere språk som er den beste delen av denne kontrolløren. Programvaren kan korrekturles enhver tekst som er skrevet på tysk, fransk, spansk, italiensk, polsk, portugisisk og russisk.

OnlineCorrection er et enkelt verktøy for å lese korrekturen av artikkelen før den publiseres eller presenteres for noen. Det kan være et betydelig alternativ hvis du søker etter gratis grammatikalternativer. Det er heller ikke nødvendig å registrere seg, så du bør prøve dem.

9. Hemingway

HemingWay fokuserer hovedsakelig på å øke lesbarheten til innleggene dine. Du kan bruke deres online versjon eller laste ned skrivebordsappen. Men du må betale $ 19.99 for skrivebordsversjonen. Dessuten kan den brukes i WordPress eller Medium editor. De presenterer også lesbarhetsgraden.

Når du limer inn tekst, vil det markere setningene med forskjellige farger. Verktøyet forteller deg hvilken setning som er vanskelig å lese, og den gir også forslagene for å forenkle ordene. Hemingway-redaktøren har også flere alternativer som overskrifter, fet skrift, kursiv, kuler og innsetting av koblinger, osv. Mens på den annen side Grammarly-redaktøren ikke lar brukeren sette inn koblingene eller lime inn en tekst med hyperkoblinger.

Verktøyet betegner også den passive stemmen fra setningene. Fra vårt synspunkt er Hemingway ikke et effektivt verktøy for grammatiske feil.

Selv om det er et flott verktøy for å forbedre lesbarheten til artiklene dine, hvor passer det? Du kan først bruke noe avansert verktøy som Grammarly og deretter sende den artikkelen gjennom Hemingway slik at artikkelen din ikke bare er fri for grammatiske feil, men også er sammensatt på en måte som er lett å lese.

10. Reverso

Hvis du søker etter et nettbasert korrekturlesingsverktøy, er Reverso noe for deg. De utviklet en utvidelse for Chrome-brukere, men det er ingen desktop-, Android- eller iOS-app. For å bruke den elektroniske versjonen bare gå til R e verso og lim inn teksten. Det kan hende at de ikke finner forhåndsfeilene, men det er bra for å finne de grunnleggende feilene.

Så, hva gjør det til en lignende programvare som Grammarly? Den har en integrert ordbok sammen med alternativer for konjugering og synonym. For å bruke disse, velg først all teksten og velg deretter alternativet. Det er bra hvis du ikke liker å åpne forskjellige nettsteder for å finne definisjonen eller synonymer til bestemte ord.

Reverso støtter flere språk, noe som betyr at den kan oversette dataene dine til hvilket som helst språk de støtter, som tysk, fransk, arabisk og russisk, etc. Hvis du vil forbedre grammatikkferdighetene dine, bør du besøke deres velorganiserte kunnskapsbase der de ha informasjon om tid, verb, adverb, preposisjoner og mange flere emner. De har også mange emner om fransk grammatikkregler.

Du må bruke Chrome-utvidelsen deres hvis du står overfor språkbarrierer når du leser artikler. Etter å ha installert utvidelsen, dobbeltklikker du på et av ordene dukket opp på en hvilken som helst webside for å oversette dem til de 11 forskjellige språkene. På samme måte kan du oversette setninger.

I henhold til vår personlige erfaring kan dette verktøyet brukes til å konstruere forskjellige setninger, men for korrekturlesing kan du ikke bare stole på det. Dessuten er et lite problem med Reverso at det bare kan sjekke 600 tegn. Så for enkel korrekturlesing og viktigst av alt hvis du lider av språkforskjeller, er det vel fornuftig å bruke.

 • SSD Hosting
 • Topp "10" De beste raskeste webvertleverandørene
 • Topp "10" Windows Server Hosting Services
 • 10 "Beste" Shopify alternativer til å konfigurere nettstedet ditt for e-handel

Konklusjon

I henhold til vår erfaring, ProWritingAid og Whitesmoke er blant de mest lovende grammatikkalternativene.

Men personlig foreslår vi at du først prøver å bruke Grammarly, ettersom det er det mest avanserte verktøyet som kan oppdage 400+ enkle til avanserte grammatiske feil og også viser seg bra for ordforbedring. Dessuten har den det mest vennlige grensesnittet sammenlignet med noen av verktøyene i bransjen akkurat nå.

Har du noe beste alternativ i grammatikken? I så fall kan du dele i kommentarfeltet nedenfor og gi oss beskjed om hvilket verktøy du bruker for å rette opp feil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map