Топ 13 най-добри алтернативи за Pingdom 2020 за наблюдение на уебсайтове

5

Това е като кошмар, когато сайтът се понижи. Продажбите ви загубиха през този престой. Това е не само финансова загуба, но и лошо влияние върху класирането на сайта. Ето защо продължителността на работа е много по-голяма от времето за зареждане.


Защото, когато сайтът отнема повече време за зареждане, той все още е онлайн и клиент може да влезе в него. Освен това част от времето за натоварване е във вашите ръце. Можете да го намалите чрез правилна оптимизация. Също така, можете да инсталирате различни плъгини, за да оптимизирате вашия уебсайт WordPress.

Но престоят е пълната загуба на продажбите. Тук по-долу споменаваме някои възможни ефекти, които вашият сайт може да изпита поради престой.

Основни загуби поради престой

търговски

Само си представете как клиентите могат да купят продукта, ако магазините на капаците са спуснати. По същия начин, ако уебсайтът е офлайн, тогава клиентът се пренасочва към друг сайт и така сте загубили продажбите, както и клиентите.

репутация

Уебсайт, който най-вече остава под бурята на престоя, е не само класиран по-ниско в търсачката, но и отпечатва страховито изображение пред посетителите. И следващия път, когато посетителят види вашия сайт в търсачката, той просто прескача вашия сайт и отваря следващия.

Очаквания на потребителите

Потребител очаква от уебсайт да се зареди бързо. Онлайн потребителите са много нетърпеливи, така че престоят и забавянето на времето за зареждане силно удрят вашия сайт. Ето вижте проучването от Akamai което показва, че 30% от участниците искат уебсайт да отговори в рамките на секунда. И 18% хора искат сайтът да се зареди незабавно. Така че трябва да изпълните очакванията на потребителя.

Прекъсването може ли да бъде избегнато ?

Първата стъпка е как да откриете престоя? Разбира се, не е възможно да се следи уебсайтът 24x7x365, дори не и за големите корпорации. Най-доброто усилие, което можете да направите, е да използвате инструмент.

На следващо място как да избегнете престоя? За съжаление, няма начин да се елиминират напълно престоите. Винаги съществува риск от престой. Но ето няколко стъпки, които някой може да предприеме.

На първо място изберете добре известна и надеждна уеб хостинг компания. За това предлагаме A2Hosting. Има редки случаи на прекъсване на услугите им. Компанията е в състояние да предостави 99,9% време за изпълнение, но да, както споменахме по-рано, имайте предвид непредвидените периоди на престой.

Второ, следете сървърите. За това можете да използвате инструмент като Pingdom. Този инструмент ви помага да наблюдавате сайта и да ви изпраща сигнали дори по телефона чрез текстови съобщения. Освен това те предлагат безплатна услуга за измерване на времето за зареждане на страницата.

Защо алтернативи на Pingdom:

Pingdom е отличен инструмент, но е скъп и идва с ограничения. Тук разгледайте някои причини;

 • Високи цени в сравнение с много други
 • Пробният период от 14 дни се нуждае от данни за кредитна карта
 • Безплатен акаунт

Този списък с алтернативи на Pingdom се прави, като се вземат предвид следните фактори:

 • Брой монитори / проверки
 • Интервална честота, след която се извършва анализът
 • Проверете видове (Включва вида услуги, които можете да наблюдавате)
 • Ценообразуване
 • Сигнали и видове начини за изпращане на известия за прекъсване

Топ 13 най-добри алтернативи за Pingdom 2020 за наблюдение на времето на вашия уеб сайт

1. ServiceUptime

алтернатива на сервизното време на pingdom

Когато обмисляме алтернативите на Pingdom, тогава как забравяме да споменем ServiceUptime. Работейки от 2005 г., услугата следи продължителността на работа, както и ефективността на уебсайтове, сървъри и портове (DNS, Downloads и MySQL сървъри и др.). Продължителността на услугата може да задейства скрипт с помощта на Webhook, когато се случи нещо лошо като престой. След това можете да изпратите тези данни до хостинг компанията като доказателство или да споделите с посетителите на вашия сайт.

В момента те предлагат 3-планови (Стандартни, Разширени и Професионални). Те предлагат до 10 различни места за наблюдение.

В стандартния план можете да добавите до 10 монитора. Налични са 8 интервала за проверка, но в стандартния план можете да изберете минимум 3 минути проверка, която ви позволява да анализирате сайта след всеки 3 минути.

Честно казано, за по-големите сайтове това е дълготрайно, затова ви предлагаме да изберете Разширения план, който все пак струва по-ниско от плана за Pingdom Starter и поддържа с 2 мин проверка на честотата. Докато сте в този план, можете да добавите максимум 20 монитора.

Друга удобна функция, която всички планове включват, е проверката на чека. Можете да изберете броя на отказите, след които ServiceUptime трябва да ви предупреди след първата, втората или третата повреда. Дадени са пет опции.

Те изпращат предупреждения, използвайки както имейл, така и SMS. Освен това, ако сайтът има повече от един администратор и всеки иска да получи сигнала, тогава можете лесно да добавите множество акаунти и телефонни номера. Те никога не изтриват миналата статистика, така че потребителят може да вижда всички възходи и падения.

Виждаме, че стандартният план включва някои ограничения като само 5 SMS сигнала. За следващи 10 SMS, трябва да платите $ 2. Продължителността на услугата предлага пробен и безплатен акаунт. Пробен акаунт за 30 дни не изисква кредитна карта и може да извърши проверки от 10k. Докато в безплатен акаунт има много ограничения, като те извършват проверката след 60 минути. Това е смешно. Така че можете да изберете премиен план според вашите изисквания.

Какво харесваме:

 • Много ниско ценообразуване, конфигурируема чувствителност при проверка, позволяват на потребителя да добавя множество контакти, минала статистика за цял живот, безплатен план включва всички видове проверки

Какво не ни харесва:

 • Тестът за стартиране на стандартния план след 3 минути, само 5 SMS сигнала, 60 минути период на проверка в безплатен пакет

Посетете ServiceUptime

2. Site24x7

Site24x7 инструмент за наблюдение

Не е грешно да се каже, че Site24x7 е близка алтернатива на Pingdom. Ще получите всички основни функции само за 9 долара, където Pingdom предлагат подобни функции в повече от 11 долара. Предлага се на 10 езика, включително английски, китайски, френски и италиански и т.н..

Можете да изтеглите приложението Site24x7 на Andriod, iPhone и т.н., така че да получавате незабавни известия. Те също така предлагат настолно приложение за получаване на сигнали за престой, така че не е необходимо да посещавате пощенската кутия ежедневно.

Въз основа на вашата целева аудитория можете да изберете 8 от общо 60. Можете да наблюдавате сървъри, базирани на Linux и Windows. Той може да наблюдава тонове видове проверки, включително SSL, DNS, бази данни, Ping, FTP и уеб услуги на Amazon и т.н..

В плана „Стандарт“ можете да добавите до 10 монитора (уебсайтове), докато бизнес планът позволява до 40 уебсайта. Смятаме, че инструментът ще бъде по-удобен, ако включва сканиране на зловреден софтуер.

Процесите на транзакции като регистрация, плащане и напускане и т.н. са важна част от уебсайтовете, особено за уебсайт за електронна търговия. Затова е много необходимо да се следи дали процесите работят добре или не.

В Site24x7 можете да добавите една синтетична уеб транзакция като в Pingdom, за да наблюдавате такива процеси. Всеки месец 50 SMS / гласов кредит предоставят на потребителя, за да получи промени по телефона. Те предлагат услуги за поддръжка чрез имейл и форум. Но при всички други по-високи планове те подпомагат клиентите чрез чат и телефонни обаждания.

Отчетът се изпраща към вашия акаунт според избрания период (всеки ден, седмично и месечно). За да се предотвратят фалшивите сигнали, всички планове включват функция за повторна проверка, която получава потвърждението от 3 различни места.

Компанията предлага 30-дневен пробен период без да прикачва кредитната карта. Заедно с вас ще получите и 30-дневна политика за възстановяване при месечен абонамент, докато 45 дни на годишен абонамент. Открихме Site24x7 добре проектиран инструмент с множество функции, което го прави по-добър в сравнение с Pingdom. И това, разбира се, ще струва парите.

Какво харесваме:

 • Разрешаване на мониторинг на 10 уебсайта, честота на проверка от 60 секунди, 30 дни пробен период, а също и политика за възстановяване на суми от 30 дни, Приложения, налични както за Android, така и за iOS, много интеграции (Slack, Hipchat, AlarmsOne и др.)

Какво не ни харесва:

 • Новият потребител може да намери малко сложно таблото за управление, като добавянето на допълнителни монитори е скъпо

Посетете Site24x7

3. StatusCake

Открийте престой с StatusCake

StatusCake е впечатляващ инструмент за наблюдение на вашия сайт и най-добрата алтернатива на Pingdom. Те твърдят, че имат повече от 75000 потребители, включително EA и NETFLIX и т.н. Тук го разработваме като добра алтернатива на Pingdom и си струва да опитаме. Интерфейсът е много приятелски настроен и не е нужно да научавате нищо. Те също така поддържат линия за чат и база знания, в случай че имате някакъв въпрос.

StatusCake таксува повече от Pingdom, но планът им е без ограничения. Проверка ще стартира на всеки 1 минута от 8-те различни места. Винаги, когато открие времето за престой, то получава потвърждение от множество места и ви предупреждава.

Освен това те проверяват и Ср. Време за зареждане. Няма ограничение за броя на тестовете. Те изпълняват неограничени тестове за наблюдение на SSL, домейн и сървър (Linux базирани уеб хостинг). Докато Pingdom извършва само 10 проверки и не предлага чат и има само 6 тестови места.

Не само мониторинг, те също така стартира сканиране за вируса след 1 час интервал на превъзходния план (основен), докато периодът от време е по-нисък при по-високи планове. Планът включва и 25 SMS сигнала. StatusCake също изпраща сигнали, когато вашият домейн се приближи до датата на изтичане.

Можете да интегрирате Pushover, Pushbullet, HipChat и Slack и много други приложения за получаване на известията. Освен това всички премиум планове включват функция за съвпадение на съдържанието. Досега те не споменаха нито една политика за исторически данни, но можете да видите анализ на максимум 3 месеца.

Компанията не предлага политика за възстановяване, но можете да опитате с StatusCake, тъй като те също предлагат безплатен план, така че да можете да проверите качеството на услугите, преди да направите покупка. Но това включва различни ограничения, като тестово изпълнение след 5 минути и проверка на сайта от случайните места. Като цяло този инструмент е добре. Цената може да изглежда висока в началото, но плановете със сигурност струват парите ви.

Какво харесваме най-много:

 • Неограничени проверки, SSL мониторинг, дълбоко сканиране на вируси, поддръжка чрез чат линия

Какво не ни харесва:

 • Скъпо, малък брой SMS сигнали

Посетете StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor най-доброто ъптайм сервиз 2017

Независимо дали искате да наблюдавате уебсайт или сървър, UptimeDoctor може да направи това за вас моментално. Като добавите тест, можете да проверите Uptime, както и ефективността. Подобно на Pingdom, в този инструмент можете да добавите 10 монитора (тестове), но има съществена разлика между цените.

Основният план на UptimeDoctor струваше само 7,95 долара. И ако кажем, че плановете им са неограничени, няма да е грешно. Те предлагат различни честоти за наблюдение като 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 и 60 минути.

Можете да направите бързия тест по всяко време, като изберете местата по света (Азия, Европа и Северна Америка). Те ви позволяват да добавяте неограничени контакти дори в основния план, това е чудесно, когато искате да добавите повече от един контакт за получаване на известия

Получаването на предупреждения чрез смартфони е много удачен начин. Лекарят, който работи без работа, предлага неограничени известия за натискане както на Android, така и на IOS, използвайки услуги като Pushover, Push bullet и Prowl и т.н..

За да избегнете загубите, трябва да измерите тенденциите в производителността, като използвате данните при задържане. Той предлага период на задържане през целия живот. В момента те предлагат 29 места. Те помагат да се премахнат фалшивите предупреждения. И винаги, когато открие грешката, тя ще потвърди тази грешка от поне 2 различни места.

Освен това можете също да добавите местоположенията от списъка. Инструментът е доста лесен за използване, но все пак предлагат техническа поддръжка и 14-дневна гаранция за връщане на парите.

UptimeDoctor предоставя и безплатен план, който ви позволява да добавяте 5 уебсайта или сървъри. Пакетът поддържа 2 SMS, 50 Push, неограничен брой имейл сигнали и също така включва неограничен брой контакти. Той извършва анализа като интервал от 1 минута и запазва данните в продължение на една година. Освен това, вие ще получите 14 дни възстановяване на премиен план, а след 14 дни те издават предварително оцененото възстановяване.

Какво харесваме:

 • Анализирайте почти всички основни протоколи като HTTP, HTTPS, портове и Ping и др., Многобройни локации, задържане на данни през целия живот, Push сигнали, бърз отговор по имейл.

Какво не ни харесва:

 • Без персонализирани портове, Без безплатни SMS известия, но имате възможност да закупите; в противен случай има неограничени предупреждения за push и имейл.

Посетете UptimeDoctor

5. Пингметър

Pingometer затвори pindom алтернатива

Пингметърът е чудесен начин да наблюдавате сайта без никаква пауза. Те предлагат 4 различни плана за удовлетворяване на индивидуалните нужди на предприятието. Основният план, наречен МАЛКИ и ви позволява да добавите 5 монитора. Можете да следите нагоре & надолу монитори, средна продължителност на работа и средна скорост от само едно табло.

Той изследва типовете проверки като HTTP, HTTPS, RUM, POP3, транзакции и много други протоколи. Тук имайте предвид, че Малкият план не включва SSL и проверки на данни. Броят на местата за тестване зависи от плана, който сте избрали, напр. в Малък план те предлагат 3 места, докато X-големият (най-големият план) предлагат до 10 места.

Едно нещо, което наистина ни впечатли, е таблото за управление на Pingometer. По този начин можете лесно да навигирате, за да следите, сигнали и акаунт. Можете лесно да интегрирате своя имейл, Twitter, телефонен номер и уеб кука за сигнали.

Въпреки че инструментът е прост и работи страхотно, но все пак ако имате нужда от помощ, тогава можете да го направите чрез имейл и телефонна линия. Ограничението при Малкия план е, че той позволява само един контакт, което е приемливо за отделния сайт с един администратор. Така че, ако искате да изпращате сигнали до повече от един контакт, преминете към среден план.

Pingometer предлага безплатен акаунт, който ви позволява да проверявате един уебсайт от едно американско местоположение с честота от 1-минутен интервал, както и да следите скоростта на натоварване. Освен това в безплатния акаунт са достъпни и различни доклади като време за работа и време за реакция, за да се измери тенденциите в ефективността.

Като цяло Pingometer е чудесен инструмент със солиден панел. Освен това те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, което е чудесно в случай, че не сте доволни след покупката.

Какво харесваме:

 • 24/7 мониторинг, приятелски табло за управление, 30 дни пълна политика за възстановяване, поддръжка на ключови протоколи, ниски цени, сигнализиране на сигнали с Twitter и телефонен номер и т.н..

Какво не ни харесва:

 • Можете да добавите само един контакт (група) в Малък план, само 24 часа съхранение на чек

Посетете Pingometer

Разгледайте ръководствата за уеб хостинг:

SSD хостове | Linux хостове | Windows хостинг | PHP домакини | MongoDB хостинг | Томкат хостинг

6. NodePing

Най-добър инструмент за мониторинг на сайта на Nodeping

Nodeping предлага гъвкава и рентабилна услуга за наблюдение на времето и времето на престой на сайта. Не само уебсайтове, но и много други услуги като POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL мониторинг и много други.

Nodeping извършва мониторинга от различни региони (33), обхващащи Северна Америка, Европа, Източна Азия и Латинска Америка. Можете също да изберете случайното местоположение, като изберете опцията в световен мащаб.

Стартовият план е най-подходящ за отделните уебсайтове, които позволяват до 5 монитора и неограничени потребители. Освен това, допълнителни монитори могат да бъдат добавени само за $ 0,50 / монитор. Сигнали могат да бъдат изпращани до потребителите чрез имейл, SMS, Twitter и Pushover.

Те предлагат широк спектър от контролни честоти от 1 мин до 1 ден. Nodeping постави чувствителността за проверка в ръцете на потребителя. При това можете да изберете броя на повторните проверки, след което те потвърждават прекъсването и да го отчитате.

Ако не активирате повторна проверка, има шансове за фалшиви сигнали, затова ви предлагаме да изберете поне 2 повторни проверки, за да избегнете ненужни известия. Резултатите могат да бъдат разгледани в числа и диаграма. Компанията предлага и ръчен тест в раздела Диагностични инструменти, който ви позволява да тествате времето за зареждане на страницата, пинг, копаене и проследяване и т.н..

Nodeping не предлага политика за възстановяване, но те предлагат пробните сметки за определен период (15 дни). Можете да изпеете всеки от плановете, дори най-цененият пакет, без да поставяте данни за кредитната карта. Техните услуги се доверяват и на редица клиенти, включително Rippleit и Pureweb и т.н. Добре представените планове правят Nodeping чудесна алтернатива за Pingdom.

Затова изберете план според вашите изисквания, започнете да наблюдавате, преди да бъдете засегнати от значителна загуба.

Какво харесваме най-много:

 • Неограничени известия, включително SMS, Поддръжка на почти всички видове протоколи и услуги, икономични цени, Неограничен брой потребители

Какво не ни харесва:

 • Началният план не включва достъп до API, така че не е добро за разработчиците в противен случай чудесен избор

Посетете Nodeping

7. UptimeRobot

евтина алтернатива за pingdom - UptimeRobot

Това не е твърде стара услуга, стартирана през 2010 г., но скоро известна като една от най-добрите услуги за наблюдение на продължителността на работата и сега се доверява на повече от 360 000 потребители. Ако говорим за вида на услугите, инструментът е ограничен, тъй като следи само за продължителност, докато Pingdom предлага продължителност, реално наблюдение на потребителите и мониторинг на транзакции и т.н..

Причината за включване в списъка на безработните роботи е ниската му цена, точността и лекотата на използване. Освен това, ако искате единствено да наблюдавате продължителността на работа, тогава UptimeRobot е значителна възможност.

Можете да наблюдавате 50 уебсайта и да изпращате HTTP, HTTPS, ключова дума, Ping и персонализирани портове само в един акаунт. Настройването на уебсайта е просто, просто поставете URL адреса и това е всичко. Той наблюдава вашия сайт от различни възли, разположени на различни континенти (САЩ, Великобритания, Германия и Канада и т.н.) след всяка минута и когато открие престоя, те изпращат предупреждения. Дори те предлагат нисък ценови план; все пак имате 30-дневен срок да поискате пълно възстановяване, ако не сте доволни от качеството на услугата.

Нещото, което прави ъптайм робота чудесен избор, е предварителното уведомяване. Можете да изберете броя сигнали само за един престой и продължителността на прекъсването, след което те ви информират. Това ще помогне да се игнорират малките прекъсвания.

И така, как получавате сигнали? Те предлагат 10 безплатни SMS и неограничен имейл за изпращане на сигнали за престой и ъптайм до потребителите. Освен това, той може да бъде интегриран с някои големи канали като Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar и webhook и т.н..

Все още не е приключило, UptimeRobot съхранява данните за последните 1 година и можете лесно да изтеглите дневници за наблюдение в Excel само с едно щракване. Подобно на много други компании, можете да намерите отговора си чрез често задаваните въпроси или просто да им изпратите имейл. В момента те предлагат и безплатен план, който включва 50 монитора и 5-минутна честота на наблюдение. Със сигурност техните планове струват много и доставят стойността.

Какво харесваме най-много:

 • Може да разгледа 50-те монитора, Лесен и лесен, Ниски ценови планове, Разрешаване на споделяне на статики с посетители, 30-дневна политика за възстановяване

Какво не ни харесва:

 • Без многообразие от услуги (само при престой и време за престой)

Посетете UptimeRobot

8. Updown.io

updown.io безплатен монитор на сайта

Updown.io предлага услуги, но в различен стил. Вместо да купувате план, просто трябва да закупите кредитите. При първа регистрация ще получите безплатно 100 000 кредита. Хубавото е, че те също така ви информират колко дълго траят тези кредити с текущия брой монитори и честотата на проверка. И те, разбира се, предлагат безупречни цени. Използвайте кредитна карта, Paypal или Bitcoins за закупуване на кредити.

Елегантното табло осигурява много приятелско изживяване. Просто поставете URL адреса и изберете интервала за наблюдение. Можете също да видите тенденциите във времето за реакция на таблото за управление. Ако не сте понасяли престоя на дори няколко секунди, тогава Updown.io е за вас.

Те позволяват на потребителя да избере честотата на мониторинг само за 30 секунди. Когато изберем интервала от 1 мин, те показват, че можем да наблюдаваме сайта за повече от 2 месеца. Страхотен да!

Вашият сайт се следи от 8-те различни градове, разположени на различни континенти. Освен това можете да активирате и деактивирате всяко място само с едно кликване. Следващата забележителна характеристика са презентациите за статистика.

Когато влезете в подробности, на първо място се дават статистики за ъптайм, а след това време за реакция на всяко място с фина графика. В крайна сметка можете да видите данните за последните 6 месеца заедно със събитията.

За сигнали те предлагат слаба интеграция, имейл и SMS. Други услуги включват съвпадение на съдържание и SSL тестване. Ако искате да наблюдавате някакъв конкретен текстов низ, съвпадението на съдържанието е чудесен начин, който ви предупреждава, когато не намери този низ (текст).

Така че защо да чакате просто се регистрирайте сега безплатно и ако се регистрирате чрез нас, ще получите 100K допълнителни кредити.

Какво харесваме най-много:

 • Прост и евтин, интервал от 30 секунди, безплатни 100K кредити за всички, потвърждение от няколко места преди алармиране, бързи услуги за поддръжка

Какво не ни харесва:

 • Цените в евро, които могат да объркат някои клиенти, SMS сигналите са скъпи (7500 кредита / SMS)

Посетете Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

С участието на различни предимства тук идва Uptime.com. С този инструмент можете да анализирате незабавно DNS, уеб сървър, пощенски сървъри и зловреден софтуер. Той може също така да извърши PING мониторинг. Те предлагат 30 места по целия свят за тестване. Компанията твърди, че има някои гигантски щастливи клиенти, включително AMD, IBM и CISCO и т.н. Така че това, което ги прави по-добри от Pingdom?

Uptime.com предлага 4 различни плана, вариращи от 10 до 400 долара. Основният план е добре изработен за отделните уебсайтове. Независимо от плана, всички могат да извършват анализ с 1-минутна честота.

Основният план е най-подходящ за сайтовете, които разчитат главно на американската аудитория (целева аудитория в САЩ). Причината е, че това извършва само проверките от щатите в САЩ, вместо от различни места по континентите. Освен това този план включва 50 проверки (монитори), докато основният план за Pingdom (стартер) включва само 10 проверки.

Данните от миналото могат да бъдат от решаващо значение при вземането на технически и други решения. Така че, Uptime съхранява данните ви за последните 4 месеца. Освен това те правят съвпадение на съдържание, което търси определен низ във вашия сайт и ако този низ не присъства, ще получите предупреждението. Можете също да добавите персонализирани портове, SSL мониторинг и да генерирате RUM отчети, за да следите средното време на зареждане.

Те поддържат множество канали, за да предупреждават потребителите за неприятни събития като престой и др. Ще получавате сигнали чрез SMS, имейли, Twitter, Webhook и push известие (на HipChat и Pushover и т.н.). В случай на проблеми, можете да получите помощта по имейл или да отворите билета. Даден е и телефонен номер и за самопомощ поддържаха голяма база от знания.

Uptime.com не предлага пробен или безплатен акаунт, но Pingdom предлага пробен период от 14 дни. С този инструмент можете да проверите здравето на домейна безплатно. Таблото за управление е просто и дружелюбно и не смятаме, че новобранецът може да се сблъска с някакви затруднения.

Какво харесваме:

 • 50 проверки, подробности относно продължителността на работа и натоварването и др., Подробности за здравето на домейна, много канали за сигнали, скорост на тест 1 мин, вирус & сканиране на зловреден софтуер, RUM статистика

Какво не ни харесва:

 • Само местоположение в САЩ за тестване на основния план, един потребителски акаунт
 • Изглежда скъпо само с 20 проверки
 • Премиална поддръжка за по-високи планове

Посетете Uptime

10. Щастливи приложения

Тест за наличност и ефективност на сайта на Happyapps

Подкрепата на широката гама от типове проверки като уебсайтове, приложения, Ping, бази данни, Postgres и Sockets и др. Прави HappApps подходящ за всички видове тестове. Те предлагат по-голяма стойност в сравнение с Pingdom.

Основният план на HappyApps е под $ 10, докато Pingdom таксува $ 11.95. Освен това в Pingdom ви позволяват да добавите 10 проверки (монитори или уебсайтове и т.н.), докато HappyApps поддържа до 25 проверки. Така че отличен избор, ако имате няколко уебсайта.

Кратката честота на наблюдение ви позволява да следите продължителността. Така че в HappyApps предлагат 1-минутна честота. Заедно с това се дават и статистически данни за времето за реакция.

Можете да заглушите чека по всяко време. Това е много полезно, когато правите някаква поддръжка и не искате да получавате сигналите. Трябва само да кликнете върху отметката, която сте добавили, след това щракнете върху знака, зададен в горната дясна страна, и там ще отидете в режим заглушаване.

Можете да прегледате историята на последните 30 дни, за да анализирате средните стойности. Имейлът е единственият начин да се свържете с тях онлайн или да разгледате центъра за помощ. Но ние смятаме, че няма нужда от помощ, защото нов човек може лесно да разбере, че как да го използва.

Всеки месец ви се подават 20 SMS сигнала за получаване на предупреждения за продължителност и време на престой. Но те включват неограничени известия по имейл. Освен това, те също предлагат 30 дни политика за възстановяване.

И все пак, ако се колебаете, опитайте се с HappyApps, като регистрирате безплатен акаунт, където можете да изпратите до 3 уебсайта за наблюдение. Освен това тя включва 5 мин минимална честота, неограничени имейл сигнали и съхранява 7 дни история.

Знаем, че интервалът от 5 минути е дълъг период от време, когато изрично искате да наблюдавате продължителността. Но при безплатен акаунт, тъй като можете да добавяте всички видове проверки, така че може да е полезно да се запознаете приятелски с таблото им за управление.

Какво харесваме:

 • 25 проверки, 1 мин наблюдение, приятелски и лесен за използване, Разрешаване на множество потребители с роли, Тонове видове проверки

Какво не ни харесва:

 • Персонализиран тип чек, наличен само при най-ценен план, без политика за възстановяване

Посетете HappyApps

11. Host-Tracker.com

най-евтината алтернатива на pingdom 2017

Една от основните причини за позициониране на хост-тракера в списъка с алтернативи на Pingdom е примамливото му ценообразуване. Основният им план е значителна опция за по-малки уебсайтове. Възлите са разположени на повече от 140 места и сега имат повече от 43 000 клиенти. Освен това компанията получи доверието на някои гиганти като Microsoft, Panasonic и Kaspersky и др.

В личен план можете да наблюдавате до 5 URL адреса. Тяхната отличителна черта е местата, от които се следи сайтът ви. Можете свободно да избирате местоположенията, като имате предвид целевата си аудитория.

Има много услуги като HTTP, ping, портове, изтичане на сертификати, бази данни, процесор, HDD мониторинг и много други. Но услугите, достъпни за вас, зависят от избрания от вас план.

В личния план те извършват проверката след 10 минути. Знаем, че това изглежда дълготрайно, но за по-малките уебсайтове все още е жизнеспособна опция. Можете да добавите 5 контакта. Няма ограничение за броя на изпратените сигнали чрез имейли, но SMS предупрежденията са ограничени до 50.

Host-tracker използва различни средства като Skype, Viber и Hangout и т.н., за да информира потребителите, когато сайтът се спуска и нагоре. Наред с тезите те продължават да следят времето за отговор.

В момента Host Tracker приема 30-дневна гаранция за връщане на парите. Но също така можете да се абонирате за 30-дневна пробна версия или безплатен акаунт, всичко е до вас. Ако имате по-голям сайт, тогава ви предлагаме да изберете "Бизнес план" която включва множество полезни услуги, включително проверка на DNS черен списък и поддръжка до 25 монитора и 300 SMS сигнали.

Какво харесваме:

 • Много ниски цени, много канали (Skype, Hangout и т.н.) за известия, Тонове възли за проверени сигнали, Прави мониторинга по-ефективен с ежеседмични до годишни отчети

Какво не ни харесва:

 • Високи интервали за наблюдение в Личния план, пропуснете много функции като съвпадение на съдържание и API и т.н. в Личен план.

Посетете Host-Tracker

12. Порт монитор

Проверка на състоянието на монитора на порта

Не искайте да навлизате в сложността на услугите, ето PortMonitor с планове за ниски цени. На таблото за управление можете да добавите уебсайта, DNS, сървъра и персонализираните портове. Таблото за управление продължава да се освежава автоматично, за да представи най-новите подробности. Той представя състоянието на времето за работа и времето за реакция през последните 24 часа, 7 дни и 30 дни.

PortMonitor предлагат 6 предварително направени планове с различна спецификация, също така ако имате нужда от персонализиран план, тогава можете да го направите, като се свържете с форум. Първите два плана струват ниско, ако ги сравним с основния план на Pingdom.

Първият пакет включва 10 монитора, докато вторият план 20 монитора. Автоматичното изпълнение се извършва след всеки 1 минута, за да се измери дали сайтът ви прекъсва или продължава и какъв е времето за реакция.

Можете да получавате сигналите чрез два начина по имейл и Pushover. Отидете на раздела за настройки в панела и след това изберете известия по имейл за сигнали. А за получаване на предупрежденията на смартфон, просто трябва да конфигурирате раздела Pushover.

Освен това можете да преглеждате отчетите и събитията по всяко време, а също така те изпращат седмични и месечни отчети по имейл. За разработчиците те предлагат REST API, който позволява лесно интегриране на портален монитор с уебсайт и приложение и т.н..

И все пак, ако не сте убедени, тогава можете да изпробвате безплатната им сметка, която е най-добрият начин за измерване на качеството на услугата. Той обхваща максимум 2 монитора, 60 секунди честота на наблюдение, имейл и Push сигнали и т.н..

Какво харесваме:

 • Ниско ценообразуване, неограничено имейл и Push известия, 1 година минали данни при задържане, 1 мин. Честота на проверка, Разрешаване на множество контакти, Проверка преди създаване на събитието за неуспех

Какво не ни харесва:

 • Без SMS известия, ако позволяват интеграция на Twitter и Hangout, тогава ще бъде по-удобно

Посетете PortMonitor

13. R apidspi ke

Rapidspike алтернатива на pingdom

Може да ги намерите скъпо и да, те са. Причината да ги включите е, че на едно място ще получите много решения. Как уебмайсторът има по-голям уебсайт и по-малко време да се съсредоточи върху услугите за мониторинг, като превключва между различните табла за управление? Тук RapidSpike влиза в игра.

Той предлага интервал от 1 до 60 минути, изборът е ваш. Професионалният план може да бъде споделен между 5 потребители и да ви позволи да добавите неограничени монитори. Това е чудесно, когато работите в група.

Той следи уеб сайтове, сървъри, портове, SSL, SEO статистика и много други. След като добавите монитора, можете дори да проследявате конкретните страници на вашия уебсайт. Всеки месец се дават 25 кредита за SMS / гласово обаждане. Освен това можете да конфигурирате функцията Slack и, Webhooks и Pager за получаване на сигнали.

Rapidspike предлага и разширено наблюдение, включително WHOIS и SSL, и показва техния срок на годност и други статистически данни. Ако Google има черни списъци на вашия сайт поради причини, свързани с злонамерен софтуер, тогава Google търси вашия сайт маркира със знак за предпазливост и така посетителите получават предупреждения всеки път, когато се опитват да влязат и по този начин те може да не посещават вашия сайт.

Rapidspike следи списъка за безопасно сърфиране в Google и изпраща сигнали за злонамерен софтуер и вредно съдържание. Само на едно табло можете също да наблюдавате SEO на сайта си с Alexa Rank, Google Analytics, Moz ранг и статистики за връзки.

Това не е краят; има още, можете да проследите изпълнението чрез реално наблюдение на потребителите. Те предлагат телевизионен режим, който представя статистиката на живо, за да можете бързо да улавяте проблемите. Това е полезна функция, ако имате отделен екран.

Rapidspike извършва глобален мониторинг, генерира графични отчети и позволява на потребителите да конфигурират чувствителността на сигнала. Освен това можете да споделяте статистически данни с други хора, като създадете публична страница със статут. Това е много полезен инструмент, ако можете да си позволите. Регистрирайте се сега и вземете пробен период от 30 дни.

Какво харесваме:

 • Предлага неограничени монитори, SEO мониторинг, откриване на зловреден софтуер, SSL & WHOIS Мониторинг, интеграция с много инструменти, разполага с 1 мин интервален мониторинг.

Какво не ни харесва:

 • Високото ценообразуване, бомбардирането на услуги може да обърка новодошлите

Посетете RapidSpike

Заключение:

Така че по-горе споменахме някои от най-добрите алтернативи на Pingdom, за да продължите да следите уебсайтовете си. Повечето компании от списъка предлагат планове на по-ниски цени от Pingdom, включително всички основни характеристики. Всичко е ваш избор.

UptimeRobot е добър избор, тъй като поддържа различни видове проверки, 50 монитора и 1-минутен тестов интервал. Но това е ограничено само за наблюдение на продължителността. От друга страна, Statuscake и Rapidspike предоставят полезни функции, но високи в цените.

Най-добрият начин за избор на услугата е да имате предвид броя фактори като интервал на проверка, брой монитори, видове сигнали, запазване на данни и местоположение на възли. Разбира се, ценообразуването също е наложително.

С нетърпение очакваме вашите мисли и ни уведомете за вашия опит. Има ли най-добрата алтернатива за Pingdom, която според вас трябва да бъде изброена тук? Моля, предложете в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map