Топ 13 најбољих опција за Пингдом 2020 за праћење веб локација

5

То је попут ноћне море када сајт пропадне. Продаја се изгубила током тог застоја. То није само финансијски губитак, већ и лош утицај на рангирање сајта. Због тога је продужење рада знатно веће од времена учитавања.


Јер када је веб страници потребно више времена за учитавање, и даље је на мрежи и купац може ући у њу. Штавише, део времена оптерећења је у вашим рукама. Можете га смањити правилном оптимизацијом. Такође, можете да инсталирате разне додатке за оптимизацију своје веб локације ВордПресс.

Али застој је укупни губитак у продаји. Овде у наставку спомињемо неке могуће ефекте које ваша веб локација може да доживи због застоја.

Велики губици због прекида рада

Продаја

Замислите само како купци могу купити производ ако су поклопци у продавници пропали. Слично томе, ако веб локација нестане ван мреже, купац се преусмерава на другу веб локацију и тако сте изгубили продају као и клијенте.

Углед

Веб локација која углавном остаје под олујом застоја не само да је рангирана ниже у претраживачу, већ исписује и ужасну слику пред посетиоцима. И следећи пут кад год посетилац види вашу веб локацију у претраживачу једноставно прескочи вашу веб локацију и отвори је следећу.

Очекивања корисника

Корисник очекује да се од веб локације брзо учита. Корисници на мрежи су веома нестрпљиви, тако да су прекиди и кашњење времена учитавања озбиљно погодили вашу веб локацију. Ево погледајте анкету Акамаи што показује да 30% учесника жели да веб локација одговори у секунди. А 18% људи жели да се сајт одмах учита. Стога морате испунити очекивања корисника.

Да ли се прекид може избећи ?

Први корак је како открити прекид рада? Наравно, није могуће надгледати веб локацију 24к7к365 чак ни за велике корпорације. Најбољи напор који можете учинити је употреба алата.

Следеће како избећи застој? Нажалост, не постоји начин да се тотално елиминишу прекиди рада. Увек постоји ризик од прекида рада. Али ево неколико корака које неко може предузети.

Пре свега одаберите добро познату и поуздану веб хостинг компанију. За ово предлажемо А2Хостинг. Ретки су случајеви застоја њихових услуга. Компанија је у могућности да испоручи 99,9% продуженог времена, али да, као што смо раније споменули, имајте на уму непредвиђене застоје.

Друго, пазите на сервере. За то можете користити алат попут Пингдом-а. Овај алат вам помаже да пратите локацију и шаље вам упозорења чак и на телефон путем текстуалних порука. Штавише, они нуде бесплатну услугу за мерење времена учитавања странице.

Зашто алтернативе Пингдом:

Пингдом је одличан алат, али је скуп и долази са ограничењима. Ево неких разлога;

 • Високе цене у поређењу с многим другима
 • Пробно раздобље од 14 дана требају подаци о кредитној картици
 • Нема бесплатног налога

Списак алтернатива Пингдом направљен је узимајући у обзир следеће факторе:

 • Број монитора / провјера
 • Интервална фреквенција након које се врши анализа
 • Врсте провера (укључује врсту услуга које можете да пратите)
 • Цене
 • Упозорења и врсте начина слања нотификација о прекиду рада

Топ 13 најбољих Пингдом алтернатива 2020 за надгледање времена вашег вебсајта

1. СервицеУптиме

сервисна алтернатива пингдому

Када размотримо алтернативе Пингдом-а, онда како заборављамо споменути СервицеУптиме. Од 2005. године, сервис надгледа продужење рада, као и перформансе веб локација, сервера и портова (ДНС, Преузимања и МиСКЛ сервери итд.). Наставак сервиса може покренути скрипту користећи Вебхоок кад год се догоди нешто лоше попут прекида рада. Затим можете те податке послати компанији која пружа услуге хостинга као доказ или је поделите са посетиоцима ваше веб локације.

Тренутно нуде 3-планске (Стандардне, Напредне и Професионалне). Они нуде до 10 различитих локација за надгледање.

У стандардни план можете додати до 10 монитора. Доступно је 8 интервала прегледа, али на стандардном плану можете одабрати минимум 3 мин провере који омогућава анализу места након свака 3 минута.

Искрено, за веће веб локације ово је дуготрајно, зато предлажемо да одаберете Напредни план који још увек кошта ниже од плана Пингдом Стартер-а и подржава са 2 мин провера фреквенције. Док сте у овом плану, можете додати највише 20 монитора.

Још једна погодна карактеристика коју сви планови укључују је верификација провера. Можете одабрати број кварова након којих би вас СервицеУптиме требао упозорити након првог, другог или трећег квара. Дато је до пет опција.

Шаљу упозорења и е-поштом и СМС-ом. Штавише, ако веб локација има више администратора и сви желе да добију упозорење, лако можете додати више налога и телефонских бројева. Никада не бришу претходне статистике тако да корисник може прегледати све успоне и падове.

Видимо да стандардни план укључује нека ограничења као што је само 5 СМС упозорења. За следећих 10 СМС-ова морате платити 2 УСД. Надоградња услуге нуди пробни и бесплатни рачун. Пробни рачун у трајању од 30 дана не захтева кредитну картицу и може извршити чекове од 10 хиљада. Иако на бесплатном рачуну постоје многа ограничења, онако како то провере након 60 минута. То је урнебесно. Тако да можете одабрати премиум план према вашим захтевима.

Шта волимо:

 • Врло ниска цена, подесива осетљивост на проверу, дозвољавају кориснику да додаје више контаката, прошла статистика током животног времена, Бесплатни план укључује све врсте чекова

Шта нам се не свиђа:

 • Тестирање стандардног плана након 3 мин, само 5 СМС упозорења, 60 мин провјере у бесплатном пакету

Посетите СервицеУптиме

2. Сите24к7

Алат за надгледање Сите24к7

Није погрешно рећи да је Сите24к7 блиска алтернатива Пингдому. Све битне карактеристике добит ћете за само 9 УСД где Пингдом нуди сличне карактеристике у више од 11 УСД. Доступан је на 10 језика, укључујући енглески, кинески, француски, италијански, итд.

Апликацију Сите24к7 можете преузети на Андриод, иПхоне, итд., Тако да ћете добити тренутне обавештења. Такође нуде апликацију за десктоп за добијање упозорења о прекиду рада, тако да не морате свакодневно да посећујете поштански сандучић.

На основу циљне публике можете одабрати 8 локација од 60. Можете да пратите и Линук и Виндовс сервере. Може да прати мноштво врста чекова, укључујући ССЛ, ДНС, базе података, Пинг, ФТП и Амазон веб сервис, итд..

На „Стандард“ плану можете додати до 10 монитора (веб локација) док пословни план омогућава до 40 веб локација. Мислимо да ће алат бити практичнији ако укључује скенирање злонамјерног софтвера.

Процеси трансакција попут регистрације, плаћања и одјаве итд. Су важан део веб локација, посебно за локацију за е-трговину. Зато је веома потребно надгледати да ли процеси функционишу у реду или не.

На Сите24к7 можете додати једну синтетичку веб трансакцију као у Пингдому да бисте надгледали такве процесе. Сваког месеца 50 СМС-ова / гласа гласа одобри кориснику да промени измене на телефону. Они нуде услуге подршке путем е-поште и форума. Али на свим другим вишим плановима помажу купцима путем разговора и телефонских позива.

Извештај се шаље на ваш рачун по изабраном периоду (дневно, недељно и месечно). Да би се спречиле лажне дојаве, сви планови укључују функцију поновне провере која добија потврду са 3 различите локације.

Компанија нуди пробно раздобље од 30 дана без додавања кредитне картице. Заједно ћете добити и полисну полицу од 30 дана за месечну претплату, док 45 дана за годишњу претплату. Пронашли смо Сите24к7 добро дизајниран алат са мноштвом функција, што га чини супериорним у односу на Пингдом. И то ће, наравно, коштати новца.

Шта волимо:

 • Дозволите надгледање 10 веб локација, учесталост провере од 60 сек, пробну верзију од 30 дана, као и политику поврата 30 дана, апликације доступне на Андроид и иОС, пуно интеграција (Слацк, Хипцхат, АлармсОне, итд.)

Шта нам се не свиђа:

 • Новом кориснику можда је командна табла мало сложенија, а додатни монитори су скупи

Посетите Сите24к7

3. СтатусЦаке

Откријте застоје помоћу СтатусЦаке-а

СтатусЦаке је импресиван алат за праћење ваше странице и најбоља Пингдом алтернатива. Тврде да имају више од 75000 корисника, укључујући ЕА и НЕТФЛИКС итд. Овде је разрађујемо као добру алтернативу Пингдому и вреди је покушати. Интерфејс је врло пријатељски и не морате ништа да учите. Такође одржавају линију разговора и базу знања у случају да имате било каква питања.

СтатусЦаке наплаћује више од Пингдом-а, али њихов план је без ограничења. Провјера ће се покренути након сваких 1 минута са 8 различитих локација. Кад год открије прекид рада, тада добија потврду с више локација и упозорава вас.

Штавише, они такође проверавају просек. Учитајте време. Не постоји ограничење у броју тестова. Они покрећу неограничене тестове за надгледање ССЛ-а, домена и сервера (Линук базира веб хостинг). Док Пингдом врши само 10 провјера и не нуди ниједан цхат и има само 6 тестних локација.

Не само праћење, већ покрећу и скенирање вируса након једног сата интервала на супериорном плану (основном), док је временски распон нижи код виших планова. План такође укључује 25 СМС упозорења. СтатусЦаке такође шаље упозорења када се ваш домен приближи датуму истека.

Можете да интегришете Пусховер, Пусхбуллет, ХипЦхат и Слацк и многе друге апликације за примање обавештења. Штавише, сви премиум планови укључују значајку подударања садржаја. До сада нису помињали ниједну историјску политику података, али можете видети анализу стару највише три месеца.

Компанија не нуди ниједну полису за повраћај новца, али можете покушати са СтатусЦаке-ом, јер они такође нуде бесплатан план како бисте могли да проверите квалитет услуга пре куповине. Али то укључује различита ограничења, као што је тестирање након 5 минута и проверу места са случајних локација. Све у свему, овај алат је у реду. Цена у почетку може изгледати високо, али планови сигурно вреде ваш новац.

Шта нам се највише свиђа:

 • Неограничене провере, ССЛ надзор, дубинско скенирање вируса, услуге подршке путем линије за цхат

Шта нам се не свиђа:

 • Скупо, мали број СМС упозорења

Посетите СтатусЦаке

4. УптимеДоцтор

Уптимедоцтор најбоља услуга за продужење 2017

Без обзира да ли желите да надгледате веб локацију или сервер, УптимеДоцтор то може учинити за вас тренутно. Додавањем теста, можете испитати Уптиме као и перформансе. Као и Пингдом, у овај алат можете додати 10 монитора (тестова), али постоји значајна разлика између цена.

Основни план УптимеДоцтор-а коштао је само 7,95 УСД. А ако кажемо да су њихови планови некако неограничени, онда то неће бити погрешно. Они нуде различите фреквенције надгледања као што су 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 и 60 мин.

Можете у било којем тренутку да урадите брзи тест одабиром локација широм света (Азија, Европа и Северна Америка). Омогућавају вам додавање неограничених контаката чак и у основном плану. То је сјајно када желите да додате више контаката за примање обавештења

Примање упозорења путем паметних телефона врло је брз начин. Лекар који ради на уобичајеном времену нуди неограничене пусх нотификације и за Андроид и за ИОС користећи услуге као што су Пусховер, Пусх буллет и Провл, итд..

Да бисте избјегли губитке, потребно је измјерити трендове перформанси користећи податке који се задржавају. Нуди животни век задржавања. Тренутно нуде 29 локација. Ово помаже да се уклоне лажна упозорења. И кад год открије грешку, потврдиће је са најмање две различите локације.

Поред тога, локације можете додати и са листе. Алат је прилично једноставан за употребу, али ипак нуде техничку подршку и гаранцију поврата новца од 14 дана.

УптимеДоцтор такође нуди бесплатан план који вам омогућава додавање 5 веб локација или сервера. Пакет подржава 2 СМС, 50 Пусх, неограничена упозорења путем е-поште и такође укључује неограничене контакте. Анализу врши само једном минутном интервалом и податке чува током једне године. Поред тога, добит ћете поврат од 14 дана на премијском плану, а након 14 дана они ће вам одобрити поврат рејтинга.

Шта волимо:

 • Анализирајте скоро све главне протоколе попут ХТТП-а, ХТТПС-а, Портова и Пинг-а итд., Многобројне локације, Животно задржавање података, Пусх-упозорења, брзи одговор е-поштом.

Шта нам се не свиђа:

 • Нема прилагођених портова, нема бесплатних СМС упозорења, али имате могућност куповине; у супротном, неограничена упозорења за пусх и е-пошту укључују бесплатно.

Посетите УптимеДоцтор

5. Пингометар

Пингометар затвара пиндом алтернативу

Пингометар је одличан начин праћења странице без икакве паузе. Они нуде 4 различита плана за испуњавање потреба према нивоу предузећа. Сам основни план назван је МАЛИ и омогућава вам додавање 5 монитора. Можете пазити на горе & довн монитор, просечно време рада и просечна брзина са само једне контролне табле.

Испитује типове чекова као што су ХТТП, ХТТПС, РУМ, ПОП3, Трансакције и многи други протоколи. Овдје имајте на уму да Мали план није укључивао ССЛ и провјере података. Број локација за тестирање зависи од плана који сте одабрали, нпр. на Малом плану нуде 3 локације док Кс-велики (највећи план) нуде до 10 локација.

Једна ствар која нас је заиста импресионирала је плоча с пингометрима. На овом месту можете лако да се надгледате, упозоравате и рачунате. За упозорења можете лако интегрисати своју е-пошту, Твиттер, телефонски број и веб куку.

Иако је алат једноставан и сјајно делује, али ако вам је потребна помоћ, то можете учинити путем е-поште и телефонске линије. Ограничење у Малом плану је да омогућава само један контакт. Ово је прихватљиво за појединачну локацију која има једног администратора. Ако желите да пошаљете упозорења више контаката, идите на средњи план.

Пингометар нуди бесплатан налог који вам омогућава да проверите један веб сајт са једне локације у САД са фреквенцијом интервала од 1 минута и такође пратите брзину оптерећења. Штавише, различити извештаји попут продуженог времена и времена одзива такође су доступни у бесплатном налогу за мерење трендова у раду.

У целини, Пингометар је одличан алат са чврстом плочом. Такође, нуде гаранцију поврата новца од 30 дана што је одлично у случају ако након куповине нисте задовољни.

Шта волимо:

 • 24/7 надгледање, пријатељска контролна табла, полна политика за повраћај новца у року од 30 дана, кључни протоколи подршке, ниске цене, интеграција упозорења са Твиттера и броја телефона итд..

Шта нам се не свиђа:

 • Можете додати само један контакт (групу) на Малом плану, само 24 сата складиштења чекова

Посетите Пингометар

Истражите водиче за веб хостинг:

ССД домаћини | Линук Хостс | Виндовс хостинг | ПХП домаћини | МонгоДБ хостинг | Томцат хостинг

6. НодеПинг

Нодепинг сите најбољи алат за надгледање

Нодепинг нуди флексибилну и економичну услугу за надгледање времена и станке веб локације. Не само веб странице, већ и многе друге услуге као што су ПОП3, ИМАП4, ДНС, Пинг, ССЛ надзор и још много тога.

Нодепинг врши мониторинг из различитих региона (33) који покривају Северну Америку, Европу, Источну Азију и Латинску Америку. Такође можете одабрати насумичну локацију одабиром опције широм света.

Стартер план најбоље одговара појединачним веб локацијама које омогућавају до 5 монитора и неограничени број корисника. Поред тога, додатни монитори се могу додати за само 0,50 УСД / монитор. Упозорења се могу послати корисницима путем е-поште, СМС-а, Твиттера и Пусховер-а.

Нуде широк спектар контролних фреквенција од 1 мин до 1 дана. Нодепинг је ставио осетљивост на верификацију у руке корисника. Овде можете одабрати број поновних прегледа након којих потврде прекид рада и пријавите га.

Ако не омогућите никакву поновну провјеру, постоје шансе за лажна упозорења, тако да предлажемо да одаберете најмање 2 поновне провјере како бисте избјегли непотребне обавијести. Резултати се могу испитати у бројевима и облику графикона. Компанија такође нуди ручни тест на картици Алатке за дијагностику која вам омогућава да тестирате време учитавања странице, пинг, копање и праћење трага, итд..

Нодепинг није понудио никакву политику поврата новца, али нуде пробне рачуне за предвиђени период (15 дана). Можете открити било који од планова чак и најцењенији пакет без давања детаља о кредитној картици. Њиховим услугама верује и велики број купаца, укључујући Рипплеит и Пуревеб итд. Добро представљени планови чине Нодепинг одличном алтернативом Пингдом-а.

Дакле, одаберите план према вашим захтевима започните са надгледањем пре него што наиђете на било какав значајан губитак.

Шта нам се највише свиђа:

 • Неограничена обавештења, укључујући СМС, подршка готово свих врста протокола и услуга, економична цена, неограничени корисници

Шта нам се не свиђа:

 • Стартер план не укључује АПИ приступ тако да није добро за програмере иначе одличан избор

Посетите Нодепинг

7. УптимеРобот

јефтина алтернатива за пингдом - УптимеРобот

То није превише стар сервис, лансиран је 2010. године, али је ускоро познат као један од најбољих сервиса за праћење продужетка и коме сада верује више од 360.000 корисника. Ако говоримо о врсти услуга, алат је ограничен јер прати само продужетак док Пингдом нуди продужење рада, праћење стварног корисника и надгледање трансакција, итд..

Разлог за навођење робота који је продужен је у ниским цијенама, тачности и лакоћи кориштења. Штавише, ако само желите надзирати продужетак, тада је УптимеРобот значајна опција.

Можете да пратите 50 веб локација и да поднесете ХТТП, ХТТПС, кључну реч, Пинг и прилагођене портове само на једном налогу. Подешавање веб локације је једноставно, само додајте УРЛ, и то је то. Посматра вашу веб локацију из различитих чворова који се налазе на различитим континентима (САД, Велика Британија, Немачка, Канада, итд.) Након сваког минута и када открије застоје, они шаљу упозорења. Чак и они нуде план ниских цена; и даље, имате 30 дана да тражите пуни поврат новца ако нисте задовољни квалитетом услуге.

Оно што чини робота за продужење рада одличним избором је унапред обавештење. Можете одабрати број упозорења за само један прекид и трајање станке након чега ће вас обавестити. Ово ће вам помоћи да занемарите мале прекиде рада.

Па како добијате обавештења? Нуде 10 бесплатних СМС-ова и неограничену поруку е-поште за слање упозорења о прекиду рада и продуженог рада. Поред тога, може се интегрисати са неким великим каналима као што су Твиттер, Пусховер, Слацк, ХипЦхат, Бокцар и вебхоок итд..

Још није готово, УптимеРобот складишти податке из претходне године и лако ћете преузимати евиденције о надгледању у Екцелу само једним кликом. Као и многе друге компаније, и ви можете пронаћи свој одговор путем ФАК-а или их једноставно послати е-поштом. Тренутно нуде и бесплатан план који укључује 50 монитора и фреквенцију праћења од 5 минута. Сигурно њихови планови много вреде и пружају вредност.

Шта нам се највише свиђа:

 • Може да испита 50 монитора, Једноставан и јасан, планови ниских цена, Дозволи дељење статике са посетиоцима, 30-дневна политика поврата

Шта нам се не свиђа:

 • Нема разноликости услуга (само у току и застоја)

Посетите УптимеРобот

8. Упдовн.ио

упдовн.ио бесплатни монитор за сајт

Упдовн.ио нуди услуге, али у другачијем стилу. Уместо да купујете план, само морате да купите кредите. При првом пријављивању добићете 100.000 кредита бесплатно. Добра ствар је што вам такође знају колико дуго ти кредити трају са тренутним бројем монитора и фреквенцијом провере. И они наравно нуде ненадмашне цене. Користите кредитну картицу, Паипал или Битцоинс за куповину кредита.

Елегантна контролна табла пружа врло пријатељско искуство. Само ставите УРЛ и изаберите интервал праћења. Такође можете видети трендове времена одзива на контролној табли. Ако нисте толерисали станку од чак неколико секунди, онда је Упдовн.ио за вас.

Омогућују кориснику да одабере фреквенцију надгледања за само 30 секунди. Када одаберемо интервал од 1 минута, они показују да можемо пратити локацију дуже од 2 месеца. Авесоме иаи!

Вашу веб локацију можете пратити из 8 различитих градова који се налазе на различитим континентима. Штавише, било коју локацију можете активирати и деактивирати било којим кликом. Следећа значајна карактеристика су презентације статистике.

Када уђете у детаље, најпре се дају статистике о продуженом времену, а затим и време одзива сваке локације са фином графиком. На крају, можете видети податке за последњих шест месеци заједно са догађајима.

За упозорења, они нуде слабу интеграцију, е-пошту и СМС. Остале услуге укључују прилагођавање садржаја и ССЛ тестирање. Ако желите да пратите неки одређени текстни низ, подударање садржаја је одличан начин који вас упозорава када не пронађете тај низ (текст).

Па зашто чекати да се сада пријавите бесплатно и ако се пријавите преко нас, добићете 100К додатних кредита.

Шта нам се највише свиђа:

 • Једноставно и јефтино, интервал од 30 сек, бесплатни 100К кредити за све, потврда са више локација пре него што упозорите, брзе услуге подршке

Шта нам се не свиђа:

 • Цијене у еурима које могу збунити неке купце, СМС упозорења су скупа (7500 кредита / СМС)

Посетите Упдовн

9. Уптиме.цом

Uptime.com

Овде се нуде разне погодности на Уптиме.цом. Помоћу овог једног алата можете тренутно анализирати ДНС, Вебсервер, поштанске сервере и злонамерни софтвер. Такође може да изврши ПИНГ надгледање. Они нуде 30 локација широм свијета на тестирање. Компанија тврди да има неке гигантске задовољне купце укључујући АМД, ИБМ и ЦИСЦО итд. Дакле, оно што их чини супериорнијима од Пингдом-а?

Уптиме.цом нуди 4 различита плана у распону од 10 до 400 долара. Основни план је добро урађен за појединачне веб странице. Без обзира на план, сви могу вршити анализу са фреквенцијом од 1 мин.

Основни план најбоље одговара локацијама које се углавном ослањају на америчку публику (циљана публика у САД-у). Разлог је тај што то врши само провјере са америчких локација, а не из различитих места широм континената. Такође, овај план укључује 50 провера (монитора), док Пингдом басиц (стартер) план укључује само 10 провера.

Подаци из прошлости могу бити пресудни у доношењу техничких и других одлука. Дакле, Уптиме чува ваше податке из последња 4 месеца. Штавише, они се подударају са садржајем који тражи одређени низ на вашој веб локацији, а ако тај низ није присутан, добићете обавештење. Такође можете додати прилагођене портове, ССЛ надзор и генерисати извештаје о РУМ-у да бисте пазили на просечно време учитавања.

Подржавају више канала како би упозорили кориснике на непријатне догађаје попут застоја итд. Добићете упозорења путем СМС-а, е-маила, Твиттера, Вебхоока и пусх обавештења (на ХипЦхат-у и Пусховер-у итд.). У случају било каквих проблема, можете добити помоћ путем е-маила или отворити карту. Даје се и телефонски број, а за самопомоћ су задржали велику базу знања.

Уптиме.цом не нуди пробни или бесплатни рачун, али Пингдом нуди пробну верзију од 14 дана. Помоћу овог алата можете бесплатно да проверите здравље домена. Инструментална табла је једноставна и пријатељска, и не мислимо да би се новорођенче могао суочити са потешкоћама.

Шта волимо:

 • 50 чекова, детаљи о продужењу и оптерећењу итд., Подаци о здравству домена, обиље канала за упозорења, брзина тестирања од 1 минуте, вирус & скенирање злонамјерног софтвера, РУМ статистика

Шта нам се не свиђа:

 • Само локација у САД-у за тестирање на основном плану, Јединствени кориснички рачун
 • Изгледа скупо са само 20 чекова
 • Премиум подршка за веће планове

Посетите Уптиме

10. Хаппи Аппс

Расположивост и тест перформанси веб локације Хаппиаппс

Подршка широком распону типова провјера као што су веб локације, апликације, Пинг, базе података, Постгрес и Соцкетс итд., Чини ХаппАппс погодним за све врсте тестова. Они нуде већу вредност у поређењу с Пингдомом.

Примарни план ХаппиАппс-а стиже испод 10 УСД док Пингдом наплаћује 11,95 УСД. Штавише, у Пингдому вам омогућавају да додате 10 чекова (монитори или веб локације итд.) Док ХаппиАппс подржава до 25 чекова. Тако да је одличан избор ако имате више веб локација.

Кратка фреквенција надгледања омогућава вам да водите рачуна о продужетку. На ХаппиАппс-у нуде фреквенцију од 1 минута. Упоредо са тим, даје се и статистика времена одговора.

Можете искључити чек у било којем тренутку. Ово је веома корисно када се одржавате и не желите да примате упозорења. Само кликните на чек који сте додали, а затим кликните на заставу наведену у горњој десној страни и тамо је сада у режиму занемаривања.

Можете да прегледате историју последњих 30 дана да бисте анализирали просеке. Е-пошта је једини начин да их контактирате онлине или претражују кроз центар за помоћ. Али мислимо да нема потребе за помоћи, јер нова особа може лако разумети како да је користи.

Сваког месеца вам се даје 20 СМС упозорења због примања упозорења о продужењу и станци. Али они укључују неограничена упозорења путем е-поште. Штавише, они такође нуде политику поврата од 30 дана.

Ипак, ако се устручавате, покушајте са ХаппиАппсом тако што ћете се пријавити на бесплатан налог на који можете поднијети до 3 веб локације за праћење. Поред тога, укључује 5 мин минималне фреквенције, неограничена упозорења путем е-поште и садржи историју од 7 дана.

Знамо да је интервал од 5 минута дуг период када посебно желите надгледати продужење рада. Али на бесплатном налогу, јер можете да додате све врсте чекова како би могло бити корисно да се пријатељски обратите њиховој контролној табли.

Шта волимо:

 • 25 чекова, 1 мин праћења, пријатељски и једноставан за употребу, дозвољавање више корисника са улогама, тона типова

Шта нам се не свиђа:

 • Прилагођени тип чека доступан само на већини цењеног плана, без правила о поврату новца

Посетите ХаппиАппс

11. Хост-Трацкер.цом

најјефтинија алтернатива пингдом 2017

Један од главних разлога позиционирања хостера на листи алтернатива Пингдом је примамљива цена. Њихов основни план је значајна опција за мање веб странице. Чворови се налазе на више од 140 локација, а сада имају више од 43 000 купаца. Штавише, компанија је добила поверење неких великана као што су Мицрософт, Панасониц, Касперски, итд.

По личном плану можете пратити до 5 УРЛ адреса. Њихова карактеристика је место одакле се ваша веб локација прати. Локације можете слободно бирати имајући у виду циљану публику.

Постоји пуно услуга као што су ХТТП, пинг, портови, истицања сертификата, базе података, ЦПУ, ХДД надзор и још много тога. Али услуге које су вам на располагању зависе од плана који одаберете.

У личном плану проверавају после 10 минута. Знамо да то изгледа дуготрајно, али за мање веб локације то је још увек одржива опција. Можете додати 5 контаката. Не постоји ограничење броја упозорења које се шаљу путем е-маила, али СМС упозорења су ограничена на 50.

Хост-трацкер користи разна средства као што су Скипе, Вибер и Хангоут итд. Да би обавестио кориснике када се веб локација пропусти и повећа. Уз тезе, они такође прате време одговора.

Тренутно Хост Трацкер усваја гаранцију поврата новца од 30 дана. Али можете се претплатити и на пробни период од 30 дана или на бесплатном налогу све је то за вас. Ако имате већи сајт, предлажемо да одаберете "Бизнис план" који укључује пуно корисних услуга, укључујући провјеру ДНС-ове црне листе и подршку до 25 монитора и 300 СМС упозорења.

Шта волимо:

 • Врло ниска цена, пуно канала (Скипе, Хангоут итд.) За обавештења, Тонови чворова за проверене упозорења, Чини надзор ефикаснијим са недељним до годишњим извештајима

Шта нам се не свиђа:

 • Висок интервал праћења у личном плану, пропустите многе функције као што су подударање садржаја и АПИ итд. У личном плану.

Посетите Хост-Трацкер

12. Порт Монитор

Провера статуса порта за монитор

Не желите да се упуштате у комплексност услуга, а овде је ПортМонитор са плановима ниских цена. На контролној табли можете додати веб локацију, ДНС, сервер и прилагођене портове. Инструментална табла наставља са аутоматским освежавањем како би представила најновије детаље. Представља статус продужетка и времена реакције у последња 24 сата, 7 дана и 30 дана.

ПортМонитор нуди 6 унапред направљених планова са различитим спецификацијама, чак и ако вам треба прилагођени план, то можете учинити путем контактирања форума. Прва два плана коштају мало ако их упоредимо са основним планом Пингдом-а.

Први пакет укључује 10 монитора, док други план 20 монитора. Аутоматско покретање се изводи након сваких 1 минута за мерење да ли ваша веб локација има застој или продужење рада и колико је времена одзива..

Упозорења можете примити преко два начина е-поште и Пусховер. Идите на картицу поставки на панелу, а затим одаберите обавештења путем е-поште за упозорења путем е-поште. А за примање упозорења на паметном телефону, само је потребно да конфигуришете картицу Пусховер.

Штавише, извештаје и догађаје можете видети у било ком тренутку, а такође шаљу и недељне и месечне извештаје путем е-поште. За програмере они нуде РЕСТ АПИ који омогућава једноставну интеграцију монитора Порт са веб локације и апликације итд.

Ипак, ако нисте уверени, можда ћете испробати њихов бесплатни рачун који је најбољи начин за мерење квалитета услуге. Обухвата максимално 2 монитора, фреквенцију праћења од 60 секунди, е-пошту и Пусх упозорења, итд.

Шта волимо:

 • Ниске цене, неограничене поруке е-поште и Пусх обавештења, задржавање података у прошлој години, фреквенција проверавања 1 мин, Дозволи више контаката, Верификација пре него што креирате догађај неуспеха

Шта нам се не свиђа:

 • Нема СМС упозорења, ако омогуће интеграцију Твиттера и Хангоута, бит ће згодније

Посетите ПортМонитор

13. Р апидспи ке

Рапидспике алтернатива пингдому

Можда их сматрате скупим, и да јесу. Разлог њиховог уписивања је у томе што ћете на једном месту добити пуно решења. Како вебмастер има већу веб страницу и мање времена за фокусирање на услуге надгледања пребацивањем између различитих надзорних плоча? Овде је РапидСпике у игри.

Нуди интервал од 1 до 60 мин, избор је ваш. Професионални план може се делити између 5 корисника и омогућити вам додавање неограничених монитора. Ово је сјајно када радите у групи.

Прати веб странице, сервере, портове, ССЛ, СЕО статистике и још много тога. Након додавања монитора, можете чак и пратити одређене странице ваше веб странице. Сваког месеца даје се 25 СМС / гласовних позива. Штавише, можете да конфигуришете опцију Слацк и, Вебхоокс и Пагер за пријем упозорења.

Рапидспике такође нуди напредни мониторинг укључујући ВХОИС и ССЛ и приказује њихов рок трајања и остале статистике. Ако Гоогле на црним листама вашу веб локацију из разлога злонамјерног софтвера, онда Гоогле претражује вашу веб локацију са знаком упозорења и тако посетиоци добијају упозорења кад покушају да уђу и на тај начин можда неће посетити вашу веб локацију.

Рапидспике надгледа Гоогле листу сигурног прегледавања и шаље упозорења због злонамјерног софтвера и штетног садржаја. На само једној контролној табли можете да пратите и СЕО веб локације са Алека Ранк, Гоогле Аналитицс, Моз статистикама и повратним подацима.

Није готово; има их више, можете пратити перформансе путем праћења стварног корисника. Они нуде ТВ режим који приказује статистику уживо, тако да брзо можете ухватити проблеме. Ово је корисна функција ако имате засебан екран.

Рапидспике врши Глобално надгледање, генерише графичке извештаје и омогућава корисницима да конфигуришу осетљивост на упозорење. Штавише, можете делити статистику са другима креирањем странице са јавним статусом. То је врло корисно средство ако си можете приуштити. Пријавите се одмах и искористите 30 дана пробног рока.

Шта волимо:

 • Нуди неограничене мониторе, СЕО праћење, откривање злонамјерног софтвера, ССЛ & ВХОИС Мониторинг, интеграција са бројним алатима, има надзор од 1 мин.

Шта нам се не свиђа:

 • Високе цене, бомбардовање услуга могу збунити новорођенче

Посетите РапидСпике

Закључак:

Па смо горе споменули неке од сјајних алтернатива Пингдом-а за праћење веб локација. Већина компанија на листи нуди планове по нижим ценама од Пингдом-а, укључујући све битне карактеристике. Све је то ваш избор.

УптимеРобот је добар избор јер подржава разне типове провере, 50 монитора и 1-минутни интервал испитивања. Али то је ограничење само за надгледање продужетка. С друге стране, Статусцаке и Рапидспике пружају корисне карактеристике, али високе цене.

Најбољи начин одабира услуге је имати на уму број фактора као што су интервал провјере, број монитора, врсте упозорења, задржавање података и локације чворова. Наравно, императив је и цена.

Радујемо се вашим мислима и јавите нам ваше искуство. Постоји ли најбоља алтернатива за Пингдом за коју мислите да би требало да буде наведена овде? Молимо да предлажете у одељку за коментаре испод.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map