Top 13 cele mai bune alternative Pingdom 2020 pentru monitorizarea site-urilor

5

Este ca un coșmar atunci când site-ul se prăbușește. Vânzările dvs. s-au pierdut în timpul perioadei de oprire. Nu numai că este o pierdere financiară, ci și un impact negativ asupra clasamentului site-ului. Acesta este motivul pentru care timpul de funcționare este mult mai mare decât timpul de încărcare.


Pentru că atunci când site-ul necesită mai mult timp pentru a-l încărca, acesta este încă online și un client poate intra în el. Mai mult, o parte din timpul de încărcare este în mâinile tale. Puteți să-l reduceți prin optimizarea corectă. De asemenea, puteți instala o varietate de pluginuri pentru a vă optimiza site-ul WordPress.

Dar timpul de oprire este pierderea totală a vânzărilor. Aici mai jos menționăm câteva efecte posibile pe care site-ul dvs. le poate prezenta din cauza timpului de oprire.

Pierderi majore datorate perioadei de oprire

Vânzări

Imaginează-ți cum clienții pot cumpăra produsul în cazul în care obloanele magazinului sunt în jos. În mod similar, dacă un site web este deconectat, clientul se redirecționează către un alt site și astfel ai pierdut vânzările, precum și clienții.

Reputatie

Un site web care rămâne în cea mai mare parte sub furtuna perioadei de oprire nu este doar un rang mai scăzut în motorul de căutare, dar imprimă și o imagine îngrozitoare în fața vizitatorilor. Și data viitoare ori de câte ori vizitatorul vă vede site-ul dvs. în motorul de căutare, pur și simplu săriți site-ul dvs. și îl deschideți pe următorul.

Așteptările utilizatorului

Un utilizator se așteaptă de la un site web să se încarce rapid. Utilizatorii online sunt foarte nerăbdători, astfel încât un timp de întrerupere și o întârziere a timpului de încărcare a lovit puternic site-ul dvs. Aici uitați-vă la sondaj de Akamai ceea ce arată că 30% dintre participanți doresc ca un site să răspundă într-o secundă. Și 18% oameni doresc ca un site să se încarce prompt. Prin urmare, trebuie să îndepliniți așteptările utilizatorului.

Se poate evita timpul de oprire ?

Primul pas este cum să detectați timpul de oprire? Desigur, nu este posibilă monitorizarea site-ului 24x7x365, chiar și pentru marile corporații. Cel mai bun efort pe care îl puteți face este să folosiți un instrument.

Următoarea modalitate de a evita timpul de oprire? Din păcate, nu există nicio modalitate de a elimina total timpul de oprire. Există întotdeauna riscul de oprire. Iată însă câțiva pași pe care cineva îi poate face.

În primul rând, selectați o companie de web hosting bine reputație și de încredere. Pentru aceasta, vă sugerăm A2Hosting. Există cazuri rare de întrerupere a serviciilor lor. Compania este capabilă să livreze 99,9% uptime, dar da, după cum am menționat anterior, țineți cont de contingența timpului inactiv..

În al doilea rând, urmăriți serverele. Pentru aceasta, puteți utiliza un instrument precum Pingdom. Acest instrument vă ajută să monitorizați site-ul și să vă trimiteți alerte chiar și prin telefon prin mesaje text. Mai mult, oferă servicii gratuite pentru măsurarea timpului de încărcare a paginii.

De ce alternative Pingdom:

Pingdom este un instrument excelent, dar este costisitor și are limite. Iată câteva motive;

 • Prețuri ridicate în comparație cu multe altele
 • Procesul de 14 zile are nevoie de detalii despre cardul de credit
 • Fără cont gratuit

Această listă a alternativelor Pingdom se face luând în considerare următorii factori:

 • Numărul de monitoare / verificări
 • Frecvența intervalului după care se efectuează analiza
 • Verificați tipurile (include tipul de servicii pe care le puteți monitoriza)
 • Prețuri
 • Alerte și tipuri de modalități de a trimite notificări de întrerupere

Top 13 Cele mai bune alternative Pingdom 2020 pentru a monitoriza timpul de funcționare al site-ului dvs.

1. ServiceUptime

alternativă serviceuptime la pingdom

Când analizăm alternativele Pingdom, atunci cum uităm să menționăm ServiceUptime. Funcționând din 2005, serviciul monitorizează timpul de funcționare, precum și performanța site-urilor web, serverelor și porturilor (servere DNS, Descărcări și MySQL etc.). Serviciul de funcționare poate declanșa un script folosind Webhook ori de câte ori s-a întâmplat ceva rău precum timpul de oprire. Puteți trimite respectivele date companiei de găzduire ca dovadă sau partajare cu vizitatorii site-ului dvs..

În prezent, oferă 3 planuri (Standard, Advanced și Professional). Acestea oferă până la 10 locații de monitorizare diferite.

În planul standard, puteți adăuga până la 10 monitoare. Există 8 intervale de verificare disponibile, dar în planul standard, puteți selecta o verificare minimă de 3 min, care vă permite să analizați site-ul după fiecare 3 minute.

Sincer, pentru site-urile mai mari, aceasta este o durată lungă, așa că vă sugerăm să selectați planul Advanced, care costă în continuare mai mic decât planul Pingdom Starter și suportă cu 2 min frecvență de verificare. În acest plan, puteți adăuga maximum 20 de monitoare.

O altă caracteristică convenabilă care include toate planurile este verificarea verificării. Puteți selecta numărul de eșecuri după care ServiceUptime ar trebui să vă avertizeze după primul, al doilea sau al treilea eșec. Până la cinci opțiuni sunt date.

Ei trimit avertizări folosind atât e-mail, cât și SMS. Mai mult, dacă un site are mai mulți administratori și toată lumea dorește să obțină alerta, atunci puteți adăuga cu ușurință mai multe conturi și numere de telefon. Nu șterg niciodată statisticile anterioare, astfel încât utilizatorul să poată vedea toate modificările și neajunsurile.

Vedem că planul standard include unele limitări, cum ar fi doar 5 alerte SMS. Pentru următorul 10 SMS, trebuie să plătiți 2 USD. Serviciul de funcționare oferă cont de încercare și gratuit. Un cont de încercare de 30 de zile nu necesită card de credit și poate efectua verificări de 10k. În timp ce într-un cont gratuit, există multe limitări ca și când efectuează verificarea după 60 de minute. Asta este hilar. Așadar, puteți alege un plan premium conform cerințelor dvs..

Ce ne place:

 • Prețuri foarte scăzute, sensibilitate de verificare configurabilă, permite utilizatorului să adauge mai multe contacte, statistici anterioare pentru timpul de viață, planul gratuit include toate tipurile de verificare

Ce nu ne place:

 • Testul de derulare a planului standard după 3 minute, doar 5 alerte SMS, 60 minute de verificare într-un pachet gratuit

Accesați ServiceUptime

2. Site24x7

Instrument de monitorizare Site24x7

Nu este greșit să spunem că Site24x7 este o alternativă strânsă la Pingdom. Veți obține toate funcțiile esențiale în doar 9 dolari, unde Pingdom oferă funcții similare în peste 11 USD. Este disponibil în 10 limbi, inclusiv engleză, chineză, franceză și italiană etc..

Puteți descărca aplicația Site24x7 pe Andriod, iPhone etc., astfel încât să primiți notificări instantanee. De asemenea, oferă o aplicație pentru desktop pentru a primi alerte de oprire, astfel încât nu este nevoie să vizitați cutia poștală zilnic.

În funcție de publicul țintă, puteți selecta 8 locații din 60. Puteți monitoriza atât serverele bazate pe Linux cât și pe cele Windows. Poate monitoriza tone de tipuri de verificare, inclusiv SSL, DNS, baze de date, Ping, FTP și servicii web Amazon, etc..

În planul „Standard” puteți adăuga până la 10 monitoare (site-uri web) în timp ce Planul de afaceri permite până la 40 de site-uri web. Credem că instrumentul va fi mai util dacă include scanarea malware.

Procesele de tranzacție, cum ar fi înregistrarea, plata și check out-ul, sunt partea importantă a site-urilor web, în ​​special pentru un site de comerț electronic. Deci este foarte necesar să monitorizăm dacă procesele funcționează bine sau nu.

La Site24x7 puteți adăuga o tranzacție Web sintetică, cum ar fi în Pingdom, pentru a monitoriza astfel de procese. În fiecare lună se acordă 50 de SMS-uri / credit vocal utilizatorului pentru a primi modificări la telefon. Ei oferă servicii de asistență prin e-mail și forum. Dar pe toate celelalte planuri superioare, aceștia ajută clienții prin chat și apeluri telefonice.

Raportul trimite în contul dvs. conform perioadei selectate (zilnic, săptămânal și lunar). Pentru a preveni alertele false, toate planurile includ funcția de verificare care obține confirmarea din 3 locații diferite.

Compania oferă 30 de zile de încercare fără a atașa cardul de credit. Împreună cu dvs. veți primi, de asemenea, politica de rambursare de 30 de zile la abonamentul lunar, în timp ce 45 de zile la abonamentul anual. Am găsit instrumentul Site24x7 bine proiectat, cu tone de caracteristici, ceea ce îl face superior în comparație cu Pingdom. Și, desigur, va merita banii.

Ce ne place:

 • Permiteți monitorizarea a 10 site-uri web, frecvența de verificare de 60 de secunde, încercarea de 30 de zile și, de asemenea, politica de rambursare de 30 de zile, aplicații disponibile atât pe Android cât și pe iOS, o mulțime de integrări (Slack, Hipchat, AlarmsOne etc.)

Ce nu ne place:

 • Noul utilizator poate găsi tabloul de bord puțin complex, adăugând monitoare suplimentare sunt scumpe

Accesați site24x7

3. StatusCake

Detectează timpul de oprire cu StatusCake

StatusCake este un instrument impresionant pentru monitorizarea site-ului dvs. și cea mai bună alternativă Pingdom. Aceștia susțin că au mai mult de 75000 de utilizatori, inclusiv EA și NETFLIX, etc. Aici o elaborăm ca o bună alternativă la Pingdom și merită încercat. Interfața este foarte prietenoasă și nu trebuie să înveți nimic. De asemenea, mențin o linie de chat și o bază de cunoștințe în cazul în care aveți întrebări.

StatusCake taxează mai mult decât Pingdom, dar planul lor nu este limitat. O verificare va fi difuzată după fiecare 1 minut din cele 8 locații diferite. Ori de câte ori detectează timpul de oprire, atunci primește confirmarea din mai multe locații și te avertizează.

Mai mult, aceștia verifică și Avg. Timp de încărcare Nu există nicio limitare a numărului de teste. Se execută teste de monitorizare nelimitate SSL, Domeniu și server (bazele Linux Linux). În timp ce Pingdom efectuează doar 10 verificări și nu oferă niciun chat și are doar 6 locații de testare.

Nu doar monitorizarea, de asemenea, efectuează o scanare a virusului după interval de 1 oră pe planul superior (de bază), în timp ce intervalul de timp este mai mic la planurile mai mari. Planul include, de asemenea, 25 de alerte SMS. StatusCake trimite, de asemenea, alerte atunci când domeniul dvs. se apropie de data de expirare.

Puteți integra Pushover, Pushbullet, HipChat și Slack și multe alte aplicații pentru primirea notificărilor. Mai mult, toate planurile premium includ funcția de potrivire a conținutului. Până acum nu au menționat nicio politică de date istorice, dar puteți vizualiza o analiză veche de maximum 3 luni.

Compania nu oferă nicio politică de rambursare, dar puteți încerca StatusCake, deoarece oferă și un plan gratuit, astfel încât să puteți verifica calitatea serviciilor înainte de a face o achiziție. Dar aceasta include diverse limitări, cum ar fi efectuarea testului după 5 minute și verificarea site-ului din locațiile aleatorii. În general, acest instrument este în regulă. Prețul poate arăta la început ridicat, dar planurile cu siguranță merită banii tăi.

Ce ne place cel mai mult:

 • Verificări nelimitate, monitorizare SSL, scanare virușă profundă, servicii de asistență prin linia de chat

Ce nu ne place:

 • Un număr mic de costuri SMS alerte

Accesați StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor cel mai bun serviciu uptime 2017

Indiferent dacă doriți să monitorizați un site web sau un server, UptimeDoctor vă poate face acest lucru instantaneu. Prin adăugarea unui test, puteți examina timpul de funcționare, precum și performanța. Ca și Pingdom, în acest instrument puteți adăuga 10 monitoare (teste), dar există o diferență semnificativă între prețuri.

Planul de bază al UptimeDoctor a costat doar 7,95 USD. Și dacă spunem că planurile lor sunt cam nelimitate, atunci nu va fi greșit. Acestea oferă diverse frecvențe de monitorizare, cum ar fi 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 și 60 min.

Puteți face testul rapid oricând selectând locațiile din întreaga lume (Asia, Europa și America de Nord). Acestea vă permit să adăugați contacte nelimitate chiar și în planul de bază acest lucru este excelent atunci când doriți să adăugați mai multe contacte pentru a primi notificări

Primirea avertismentelor prin intermediul smartphone-urilor este o modalitate foarte rapidă. Medicul uptime oferă notificări push nelimitate atât pe Android cât și pe IOS folosind servicii precum Pushover, Push bullet și Prowl, etc..

Pentru a evita pierderile, trebuie să măsurați tendințele de performanță utilizând datele la păstrare. Oferă o perioadă de păstrare pe viață. În prezent, acestea oferă 29 de locații. Acestea ajută la eliminarea avertismentelor false. Și de fiecare dată când detectează eroarea, atunci va confirma eroarea din cel puțin 2 locații diferite.

Mai mult, puteți adăuga și locațiile din listă. Instrumentul este destul de simplu de folosit, dar totuși, oferă asistență tehnică și 14 zile garanție înapoi.

UptimeDoctor oferă, de asemenea, un plan gratuit care vă permite să adăugați 5 site-uri web sau servere. Pachetul acceptă 2 SMS-uri, 50 de impulsuri, alerte e-mail nelimitate și includ, de asemenea, contacte nelimitate. Realizează analiza la un interval de 1 minut și păstrează datele la păstrare timp de un an. În plus, veți primi 14 zile de rambursare pe un plan premium, iar după 14 zile vor emite rambursarea corespunzătoare.

Ce ne place:

 • Analizați aproape toate protocoalele majore precum HTTP, HTTPS, porturi și Ping etc., numeroase locații, reținere de date pe viață, alerte Push, răspuns rapid prin e-mail.

Ce nu ne place:

 • Nu există porturi personalizate, Nu există alerte SMS gratuite, dar aveți opțiunea de a cumpăra; în caz contrar, sunt incluse în mod gratuit alerte push și e-mail nelimitate.

Accesați UptimeDoctor

5. Pingometru

Alternativă pingometru închidere alternativă pindom

Pingometrul este o modalitate excelentă de a monitoriza site-ul fără nicio pauză. Ele oferă 4 planuri diferite pentru a satisface nevoile individuale la nivelul întreprinderii. Planul de bază numit SMALL și vă permite să adăugați 5 monitoare. Poți să fii cu ochii în sus & monitoare în jos, timpul de funcționare mediu și viteza medie dintr-un singur tablou de bord.

Acesta examinează tipurile de verificare precum HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Tranzacții și multe alte protocoale. Aici rețineți că planul Mic nu a inclus SSL și verificări de date. Numărul locațiilor de testare depinde de planul pe care îl selectați, de ex. Pe planul mic oferă 3 locații, în timp ce X-large (cel mai mare plan) oferă până la 10 locații.

Un lucru care ne-a impresionat cu adevărat este tabloul de bord Pingometer. În acest sens, puteți naviga cu ușurință pentru a monitoriza, alerta și cont. Puteți integra cu ușurință e-mail, Twitter, numărul de telefon și cârligul Web pentru alerte.

Deși instrumentul este simplu și funcționează excelent, dar totuși, dacă ai nevoie de ajutor, atunci poți face acest lucru prin e-mail și linie telefonică. Limitarea cu planul Mic este aceea că permite un singur contact, acesta este acceptabil pentru site-ul individual care are un singur administrator. Așadar, dacă doriți să trimiteți alerte la mai mult de un contact, accesați planul Mediu.

Pingometer oferă un cont gratuit care vă permite să verificați un site web dintr-o locație din SUA cu o frecvență de 1 minut și, de asemenea, să monitorizați viteza de încărcare. Mai mult, diferite rapoarte precum timpul de funcționare și timpul de răspuns sunt de asemenea disponibile în contul gratuit pentru a măsura tendințele de performanță.

În general, Pingometer este un instrument excelent cu un panou solid. De asemenea, acestea oferă 30 de zile de garanție înapoi înapoi, ceea ce este excelent în cazul în care nu sunteți mulțumit după cumpărare.

Ce ne place:

 • Monitorizare 24/7, Panou de bord prietenoasă, politică de rambursare completă de 30 de zile, protocoale cheie de asistență, prețuri reduse, integrare de alertă cu Twitter și număr de telefon, etc..

Ce nu ne place:

 • Puteți adăuga o singură persoană de contact (grup) pe un plan Small, doar 24 ore verificare stocare

Vizitați Pingometrul

Explorați ghiduri de găzduire web:

Gazde SSD | Gazde Linux | Gazduire Windows | Gazde PHP | Gazduire MongoDB | Tomcat Gazduire

6. NodePing

Cel mai bun instrument de monitorizare a site-ului de nod

Nodeping oferă un serviciu flexibil și rentabil pentru a monitoriza timpul de funcționare și dezactivare a site-ului. Nu numai site-urile web, ci și multe alte servicii, cum ar fi POP3, IMAP4, DNS, Ping, monitorizare SSL și multe altele.

Nodeping realizează monitorizarea din diferite regiuni (33) care acoperă America de Nord, Europa, Asia de Est și America Latină. Puteți selecta, de asemenea, locația aleatorie, selectând opțiunea la nivel mondial.

Planul de pornire se potrivește cel mai bine site-urilor web individuale care permit până la 5 monitoare și utilizatori nelimitați. Mai mult, monitoare suplimentare pot fi adăugate în doar 0,50 USD / monitor. Alertele pot fi trimise utilizatorilor prin e-mail, SMS, Twitter și Pushover.

Acestea oferă o gamă largă de frecvențe de verificare de la 1 minut la 1 zi. Nodeping a pus sensibilitatea verificării în mâinile utilizatorului. În acest sens, puteți selecta numărul de reîncărcări după care confirmă timpul de oprire și îl raportează.

Dacă nu activați nicio verificare, atunci există șanse de avertizări false, de aceea vă sugerăm să selectați cel puțin 2 reîncărcare pentru a evita notificările inutile. Rezultatele pot fi examinate în numere și grafic. De asemenea, compania oferă test manual sub fila Instrumente de diagnostic care vă permite să testați timpul de încărcare a paginii, să faceți ping, săpați și să urmăriți, etc..

Nodeping nu a oferit nicio politică de rambursare, dar oferă conturi de încercare pentru perioada stipulată (15 zile). Puteți cânta oricare dintre planuri chiar și cel mai apreciat pachet fără a pune detaliile cărții de credit. Serviciile lor sunt, de asemenea, de încredere de o serie de clienți, inclusiv Rippleit și Pureweb etc. Planurile bine prezentate fac din Nodeping o alternativă excelentă pentru Pingdom.

Așa că alegeți un plan, conform cerințelor dvs., începeți monitorizarea înainte de a suferi orice pierdere semnificativă.

Ce ne place cel mai mult:

 • Notificări nelimitate, inclusiv SMS, Suport aproape toate tipurile de protocoale și servicii, prețuri economice, Utilizatori nelimitați

Ce nu ne place:

 • Planul de pornire nu include accesul la API, deci nu este bun pentru dezvoltatori, altfel o alegere excelentă

Vizitați Nodeping

7. UptimeRobot

alternative de pingdom ieftine - UptimeRobot

Nu este un serviciu prea vechi, lansat în 2010, dar curând cunoscut ca unul dintre cele mai bune servicii de monitorizare a funcționării și acum încredere de peste 360.000 de utilizatori. Dacă vorbim despre tipul de servicii instrumentul este limitat, deoarece monitorizează doar timpul de funcționare, în timp ce Pingdom oferă uptime, monitorizare reală a utilizatorilor și monitorizare a tranzacțiilor etc..

Motivul listării robotului de funcționare este prețul scăzut, precizia și ușurința de utilizare. Mai mult, dacă doriți doar să monitorizați uptime-ul, atunci UptimeRobot este o opțiune considerabilă.

Puteți monitoriza 50 de site-uri web și trimite HTTP, HTTPS, cuvinte cheie, Ping și porturi personalizate într-un singur cont. Configurarea site-ului este simplă, trebuie doar să introduceți adresa URL și asta este. Observă site-ul dvs. din diferite noduri situate pe diferite continente (SUA, Marea Britanie, Germania și Canada, etc.) după fiecare minut și când detectează timpul de oprire trimit avertizări. Chiar și oferă un plan de preț scăzut; totuși, aveți cele 30 de zile pentru a solicita o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit de calitatea serviciului.

Lucrul care face ca robotul uptime să fie o alegere excelentă este notificarea în avans. Puteți selecta numărul de alerte pentru o singură perioadă de oprire și durata de oprire după care vă informează. Acest lucru va ajuta la ignorarea micilor perioade de oprire.

Deci cum obțineți alerte? Oferă 10 SMS-uri gratuite și e-mail nelimitat pentru trimiterea alertelor de întrerupere și de funcționare către utilizatori. În plus, poate fi integrat cu unele canale mari, cum ar fi Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar și webhook etc..

Încă nu s-a terminat, UptimeRobot stochează datele din ultimii 1 ani și puteți descărca cu ușurință jurnalele de monitorizare în Excel printr-un singur clic. La fel ca multe alte companii, puteți găsi răspunsul dvs. prin intermediul întrebărilor frecvente sau doar prin e-mail. În prezent, acestea oferă, de asemenea, un plan gratuit care include 50 de monitoare și frecvență de monitorizare de 5 minute. Cu siguranță, planurile lor valorează mult și oferă valoarea.

Ce ne place cel mai mult:

 • Poate examina cele 50 de monitoare, Simplu și simplu, Planuri de preț scăzut, Permite distribuirea statisticilor cu vizitatorii, politica de rambursare de 30 de zile

Ce nu ne place:

 • Fără diversitate de servicii (doar în funcție de timp și de oprire)

Accesați UptimeRobot

8. Updown.io

monitor gratuit site-ul updown.io

Updown.io oferă servicii, dar într-un stil diferit. În loc să cumpărați un plan, trebuie doar să cumpărați creditele. La prima înregistrare veți primi gratuit 100.000 de credite. Lucrul bun este că, de asemenea, vă anunță cât durează aceste credite cu numărul actual de monitoare și frecvența de verificare. Și desigur oferă prețuri imbatabile. Utilizați cardul de credit, Paypal sau Bitcoins pentru a achiziționa creditele.

Tabloul de bord elegant oferă o experiență foarte prietenoasă. Doar puneți URL-ul și selectați intervalul de monitorizare. De asemenea, puteți vedea tendințele de timp de răspuns pe tabloul de bord. Dacă nu ați tolerat timpul de oprire chiar și de câteva secunde, Updown.io este pentru dvs..

Acestea permit utilizatorului să selecteze frecvența de monitorizare la 30 de secunde. Când alegem intervalul de 1 minut, ei arată că putem monitoriza site-ul mai mult de 2 luni. Da, minunat!

Site-ul dvs. fiind monitorizat din cele 8 orașe diferite situate pe diferite continente. Mai mult, puteți activa și dezactiva orice locație printr-un singur clic. Următoarea caracteristică notabilă este prezentările statistice.

Când intrați în detalii, mai întâi sunt date statistici uptime și apoi timpul de răspuns al fiecărei locații cu o grafică fină. La final, puteți vedea datele din ultimele 6 luni împreună cu evenimentele.

Pentru alerte, acestea oferă integrare ușoară, e-mail și SMS. Alte servicii includ potrivirea conținutului și testarea SSL. Dacă doriți să monitorizați anumite șiruri de text, atunci potrivirea conținutului este o modalitate excelentă care vă avertizează atunci când nu a găsit șirul respectiv (text).

Așadar, de ce să așteptați să vă înscrieți acum gratuit și dacă vă înscrieți prin intermediul nostru, veți primi 100K credite suplimentare.

Ce ne place cel mai mult:

 • Simplu și ieftin, interval de 30 de secunde, credite gratuite pentru 100K pentru toți, confirmare din mai multe locații înainte de alertare, servicii de asistență rapidă

Ce nu ne place:

 • Prețurile în euro care pot confunda unii clienți, alertele SMS sunt costisitoare (7500 credit / SMS)

Accesați Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Cu diverse beneficii aici vine Uptime.com. Cu acest singur instrument, puteți analiza instantaneu DNS, Webserver, servere de poștă și malware. De asemenea, poate efectua monitorizarea PING. Aceștia oferă 30 de locații de pe glob pentru testare. Compania susține că are niște clienți uriași fericiți, inclusiv AMD, IBM și CISCO, etc. Ceea ce le face superiori decât Pingdom?

Uptime.com oferă 4 planuri diferite, cuprinse între 10 și 400 de dolari. Planul de bază este bine conceput pentru site-urile web individuale. Indiferent de plan, toți pot efectua analize cu frecvență de 1 minut.

Planul de bază se potrivește cel mai bine site-urilor care se bazează în principal pe audiența americană (audiența vizată a SUA). Motivul este că aceasta efectuează doar verificările din locațiile americane în loc de diferite locuri de pe continente. De asemenea, acest plan include 50 de verificări (monitoare), în timp ce planul de bază Pingdom (starter) include doar 10 verificări.

Datele din trecut pot fi cruciale în luarea deciziilor tehnice și de altă natură. Deci, Uptime vă păstrează datele din ultimele 4 luni. Mai mult decât atât, acestea potrivesc conținut care caută un anumit șir pe site-ul dvs. și dacă acest șir nu este prezent, atunci veți primi alerta. Puteți adăuga, de asemenea, porturi personalizate, monitorizare SSL și generați rapoarte RUM pentru a fi atent la timpul de încărcare mediu.

Aceștia acceptă mai multe canale pentru a avertiza utilizatorii despre evenimente neplăcute, cum ar fi timpul de repaus etc. În caz de probleme, puteți obține ajutorul prin e-mail sau puteți deschide biletul. De asemenea, este dat un număr de telefon, iar pentru auto-ajutor, au menținut o bază de cunoștințe mare.

Uptime.com nu oferă niciun proces sau cont gratuit, dar Pingdom oferă probă de 14 zile. Cu acest instrument, puteți verifica gratuit starea de sănătate a domeniului. Tabloul de bord este simplu și prietenos și nu credem că un începător ar putea întâmpina probleme.

Ce ne place:

 • 50 de verificări, detalii despre timpul de funcționare și încărcare, etc. & scanare malware, statistici RUM

Ce nu ne place:

 • Numai locația din SUA pentru testare pe planul de bază, Cont de utilizator unic
 • Pare scump cu doar 20 de verificări
 • Suport premium pentru planuri superioare

Accesați orele de funcționare

10. Aplicații fericite

Disponibilitatea și testarea performanței site-ului Happyapps

Sprijinirea gamei largi de tipuri de verificare, cum ar fi site-uri web, aplicații, Ping, baze de date, Postgres și Sockets etc., face HappApps potrivit pentru toate tipurile de teste. Ele oferă mai multă valoare în comparație cu Pingdom.

Planul principal de HappyApps este sub 10 USD, în timp ce Pingdom percepe 11,95 USD. Mai mult, la Pingdom vă permit să adăugați 10 verificări (monitoare sau site-uri, etc.) în timp ce HappyApps acceptă până la 25 de verificări. Deci o alegere excelentă dacă aveți mai multe site-uri web.

Frecvența scurtă de monitorizare vă permite să urmăriți timpul de funcționare. Așadar, la HappyApps oferă frecvență de 1 minut. Odată cu aceasta, sunt prezentate și statistici privind timpul de răspuns.

Puteți anula verificarea în orice moment. Acest lucru este foarte util atunci când efectuați o întreținere și nu doriți să primiți alertele. Doar faceți clic pe cecul adăugat, apoi faceți clic pe steagul dat în partea dreaptă sus, iar acolo mergeți, este acum în modul silențios.

Puteți parcurge istoricul ultimelor 30 de zile pentru a analiza mediile. E-mailul este singurul mod de a le contacta online sau de a naviga prin centrul de ajutor. Dar credem că nu este nevoie de ajutor, deoarece o persoană nouă poate înțelege cu ușurință că cum să o folosească.

În fiecare lună vă sunt furnizate 20 de alerte SMS pentru primirea avertismentelor privind funcționarea și oprirea. Cu toate acestea, includ alerte de email nelimitate. Mai mult, oferă și o politică de rambursare de 30 de zile.

Totuși, dacă ezitați, apoi încercați HappyApps prin înregistrarea unui cont gratuit unde puteți trimite până la 3 site-uri web pentru monitorizare. În plus, include o frecvență minimă de 5 min, alerte de e-mail nelimitate și deține istoric de 7 zile.

Știm că intervalul de 5 minute este un interval lung când doriți în mod special să monitorizați timpul de funcționare. Dar la un cont gratuit, deoarece puteți adăuga tot felul de verificări, astfel încât ar putea fi util să vă faceți prietenoasă cu tabloul de bord.

Ce ne place:

 • 25 de verificări, 1 minut de monitorizare, prietenoase și ușor de utilizat, Permiteți mai mulți utilizatori cu roluri, tone de tipuri de verificare

Ce nu ne place:

 • Tipul de verificare personalizat este disponibil numai la cel mai apreciat plan, fără politică de rambursare

Accesați HappyApps

11. Host-Tracker.com

cea mai ieftină alternativă pingdom 2017

Unul dintre principalele motive pentru a poziționa Host-tracker în lista de alternative Pingdom este prețul său tentant. Planul lor de bază este o opțiune considerabilă pentru site-urile web mai mici. Nodurile sunt localizate în mai mult de 140 de locații, iar acum au peste 43 de clienți. Mai mult, compania a obținut încrederea unor giganți precum Microsoft, Panasonic și Kaspersky, etc.

La planul personal, puteți monitoriza până la 5 adrese URL. Caracteristica lor distinctă sunt locurile de unde monitorizează site-ul dvs. Puteți selecta locațiile în mod liber, ținând cont de publicul țintă.

Există o mulțime de servicii precum HTTP, ping, porturi, expirări ale certificatelor, baze de date, procesor, monitorizare HDD și multe altele. Dar serviciile disponibile vă depind de planul selectat.

În planul personal, efectuează verificarea după 10 minute. Știm că pare o durată mare, dar pentru site-urile web mai mici, este încă o opțiune viabilă. Puteți adăuga 5 contacte. Nu există nicio restricție cu privire la numărul de trimiteri de alertă prin e-mailuri, dar avertismentele SMS sunt limitate la 50.

Host-tracker folosește o varietate de mijloace precum Skype, Viber și Hangout etc. pentru a informa utilizatorii atunci când site-ul coboară și se ridică. De-a lungul acestor teze, acestea urmăresc, de asemenea, timpul de răspuns.

În prezent, Host Tracker adoptă o garanție de returnare de 30 de zile. Dar, de asemenea, vă puteți abona pentru un proces de 30 de zile sau un cont gratuit, totul depinde de dvs. Dacă aveți un site mai mare, atunci vă sugerăm să alegeți "Plan de afaceri" care include o mulțime de servicii utile, inclusiv verificarea listei negre DNS și asistența a până la 25 de monitoare și 300 de alerte SMS.

Ce ne place:

 • Prețuri foarte scăzute, o mulțime de canale (Skype, Hangout etc.) pentru notificări, tone de noduri pentru alerte verificate, face monitorizarea mai eficientă cu rapoarte săptămânale – anuale

Ce nu ne place:

 • Interval de monitorizare ridicat în planul personal, ratați multe funcții, cum ar fi potrivirea conținutului și API etc., în plan personal.

Accesați Host-Tracker

12. Monitor de port

Verificarea stării sitului pentru monitorizarea portului

Nu doriți să intrați în complexitatea serviciilor, aici este PortMonitor cu planuri de prețuri reduse. La tabloul de bord, puteți adăuga site-ul Web, DNS, serverul și porturile personalizate. Tabloul de bord continuă să reîmprospăteze automat, pentru a prezenta cele mai recente detalii. Prezintă starea de funcționare și timpul de răspuns din ultimele 24 de ore, 7 zile și 30 de zile.

PortMonitor oferă 6 planuri pre-făcute cu specificații diferite, de asemenea, dacă aveți nevoie de un plan personalizat, atunci puteți face acest lucru prin contactarea forumului. Primele două planuri costă scăzut dacă le comparăm cu planul de bază Pingdom.

Primul pachet include 10 monitoare în timp ce al doilea plan 20 de monitoare. Alergarea automată se efectuează după fiecare 1 minut pentru a măsura dacă site-ul dvs. se confruntă cu perioade de oprire sau de funcționare și care este timpul de răspuns.

Puteți primi alertele prin e-mail și prin Pushover. Mergeți la fila de setare din panou și apoi selectați notificările prin e-mail pentru alertele prin e-mail. Iar pentru a primi avertismentele pe un smartphone, trebuie doar să configurați fila Pushover.

Mai mult, puteți vizualiza oricând rapoartele și evenimentele și, de asemenea, trimit rapoarte de e-mail săptămânal și lunar. Pentru dezvoltatori, oferă API REST care permite integrarea ușoară a monitorizării portului cu un site web și aplicație, etc.

Totuși, dacă nu sunteți convins, atunci puteți încerca contul lor gratuit care este cel mai bun mod de a măsura calitatea serviciului. Acopera maxim 2 monitoare, frecventa de monitorizare de 60 sec, alerte de email si Push, etc.

Ce ne place:

 • Prețuri scăzute, e-mailuri nelimitate și notificări Push, date anterioare de 1 an la reținere, frecvență de verificare de 1 min, Permite mai multe contacte, verificare înainte de a crea evenimentul de eșec

Ce nu ne place:

 • Fără alerte SMS, Dacă permit integrarea Twitter și Hangout, atunci va fi mai util

Accesați PortMonitor

13. R apidspi ke

Alternativă rapidă la pingdom

Este posibil să le găsiți costisitoare și da, așa sunt. Motivul înscrierii lor este că veți obține o mulțime de soluții la un loc. Cum este un webmaster având un site web mai mare și mai puțin timp pentru a se concentra pe serviciile de monitorizare prin trecerea între diverse tablouri de bord? Aici intervine RapidSpike.

Oferă un interval de 1 până la 60 min, selecția este a ta. Planul profesional poate fi împărțit între 5 utilizatori și vă permite să adăugați monitoare nelimitate. Acest lucru este excelent atunci când lucrați într-un grup.

Monitorizează site-uri web, servere, Porturi, SSL, statistici SEO și multe altele. După adăugarea monitorului, puteți urmări chiar și anumite pagini ale site-ului dvs. web. În fiecare lună se acordă 25 de credite prin SMS / apel vocal. Mai mult, puteți configura taxele Slack și, Webhooks și Pager pentru primirea alertelor.

Rapidspike oferă, de asemenea, monitorizare avansată, inclusiv WHOIS și SSL, și arată expirarea și alte statistici. Dacă Google listează site-ul dvs. din motive malware, atunci în căutările Google, marcajul site-ului dvs. are un semn de precauție, astfel încât vizitatorii primesc avertizări ori de câte ori încearcă să intre și, astfel, este posibil să nu vă viziteze site-ul..

Rapidspike monitorizează lista Navigare sigură Google și trimite alerte pentru malware și conținut dăunător. La doar un singur tablou de bord puteți, de asemenea, să vă monitorizați site-ul SEO cu Alexa Rank, Google Analytics, Moz și statistici de backlink.

Nu sa terminat; există mai multe, puteți urmări performanța prin monitorizarea reală a utilizatorului. Acestea oferă modul TV care prezintă statisticile live, astfel încât să poți capta problemele rapid. Aceasta este o caracteristică utilă dacă aveți un ecran separat.

Rapidspike realizează monitorizarea globală, generează rapoarte grafice și permite utilizatorilor să configureze sensibilitatea alertelor. Mai mult, puteți partaja statistici cu alții creând o pagină de stare publică. Este un instrument foarte util dacă vă puteți permite. Înscrie-te acum și primește o probă de 30 de zile.

Ce ne place:

 • Ofera monitoare nelimitate, monitorizare SEO, detectare malware, SSL & Monitorizare WHOIS, integrare cu numeroase instrumente, oferă monitorizare la intervale de 1 minut.

Ce nu ne place:

 • Preț ridicat, Bombardarea serviciilor poate confunda noii

Accesați RapidSpike

concluzie:

Așa că mai sus am menționat câteva dintre cele mai bune alternative Pingdom pentru a vă urmări site-urile. Majoritatea companiilor din listă oferă planuri la prețuri mai mici decât Pingdom, inclusiv toate caracteristicile esențiale. Este alegerea ta.

UptimeRobot este o alegere bună, deoarece acceptă diversele tipuri de verificare, 50 de monitoare și un interval de test de 1 minut. Dar este limitat să monitorizeze timpul de funcționare. Pe de altă parte, Statuscake și Rapidspike oferă funcții utile, dar ridicate în stabilirea prețurilor.

Cea mai bună modalitate de a selecta serviciul este să țineți cont de numărul de factori, cum ar fi intervalul de verificare, numărul de monitoare, tipurile de alerte, păstrarea datelor și locațiile nodurilor. Desigur, prețul este, de asemenea, imperativ.

Vă vedem în față pentru gândurile dvs. și ne anunțați despre experiența voastră. Există cea mai bună alternativă Pingdom pe care o credeți ar trebui să fie listată aici? Vă rugăm să sugerați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map