Top 13 bedste Pingdom-alternativer 2020 til overvågning af websteder

5

Det er som et mareridt, når webstedet går ned. Dit salg mistede i løbet af denne nedetid. Det er ikke kun økonomisk tab, men også en dårlig indflydelse på webstedsrangeringen. Derfor er oppetiden meget større end belastningstiden.


For når webstedet tager mere tid på at indlæse det, er det stadig online, og en kunde kan komme ind i det. Desuden er en del af lasttiden i dine hænder. Du kan mindske det ved korrekt optimering. Du kan også installere forskellige plugins for at optimere dit WordPress-websted.

Men nedetid er det samlede salgstab. Her nedenfor nævner vi nogle mulige effekter, som dit websted kan opleve på grund af nedetid.

Store tab på grund af nedetid

Salg

Forestil dig, hvordan kunder kan købe produktet, hvis skodderne er nede. Tilsvarende, hvis et websted går offline, videregiver kunden til et andet sted, så du mistede salget såvel som klienter.

Omdømme

Et websted, der for det meste forbliver under stormen af ​​nedetid, er ikke kun placeret lavere i søgemaskinen, men udskriver også et rystende billede foran besøgende. Og næste gang, når besøgende ser dit websted i søgemaskinen, springer de simpelthen over dit websted og åbner det næste.

Brugerforventninger

En bruger forventer fra et websted at indlæses hurtigt. Online-brugere er meget utålmodige, så en nedetid og forsinkelse i indlæsningstid rammer dit websted alvorligt. Se her på undersøgelsen af Akamai hvilket viser, at 30% af deltagerne ønsker, at et websted skal svare inden for et sekund. Og 18% mennesker ønsker, at et websted skal indlæses hurtigt. Så du skal opfylde brugerens forventninger.

Er nedetiden kan undgås ?

Det første trin er, hvordan man opdager nedetid? Selvfølgelig er det ikke muligt at overvåge webstedet 24x7x365, heller ikke for de store virksomheder. Den bedste indsats du kan gøre er at bruge et værktøj.

Næste, hvordan man undgår nedetid? Desværre er der ingen måde at eliminere nedetiden fuldstændigt. Der er altid risikoen for nedetid. Men her er nogle skridt, som nogen kan tage.

Vælg først et velrenommeret og pålideligt webhostingfirma. Til dette foreslår vi A2Hosting. Der er sjældne tilfælde af nedetid af deres tjenester. Virksomheden er i stand til at levere oppetiden 99,9%, men ja, som vi nævner tidligere, skal du huske beredskabet af nedetid.

For det andet, hold øje med serverne. Til dette kan du bruge et værktøj som et Pingdom. Dette værktøj hjælper dig med at overvåge webstedet og sende dig advarsler, selv på telefonen via tekstbeskeder. Derudover tilbyder de gratis service til måling af sideindlæsningstid.

Hvorfor Pingdom-alternativer:

Pingdom er et fremragende værktøj, men det er dyrt og kommer med begrænsninger. Se her på nogle grunde;

 • Høj prisfastsættelse sammenlignet med de mange andre
 • Den 14-dages prøveperiode har brug for kreditkortoplysninger
 • Ingen gratis konto

Denne liste over Pingdom-alternativer er lavet ved at overveje følgende faktorer:

 • Antal skærme / kontroller
 • Intervallfrekvens, hvorefter analysen udføres
 • Kontrollér typer (Det inkluderer den type tjenester, du kan overvåge)
 • Prisfastsættelse
 • Underretninger og typer af måder at sende nedetidsmeddelelser på

Top 13 bedste Pingdom-alternativer 2020 til at overvåge dit webstids oppetid

1. ServiceUptime

serviceoptimalt alternativ til pingdom

Når vi overvejer Pingdom-alternativerne, så hvordan glemmer vi at nævne ServiceUptime. Arbejdet siden 2005 overvåger tjenesten oppetid såvel som ydelsen på websteder, servere og porte (DNS, Downloads og MySQL-servere osv.). Service oppetid kan udløse et script ved hjælp af Webhook, når der er sket noget dårligt som nedetid. Du kan derefter sende disse data til hostingfirmaet som et bevis eller dele med dine besøgende på webstedet.

I øjeblikket tilbyder de 3-planer (Standard, Avanceret og Professionel). De tilbyder op til 10 forskellige overvågningssteder.

I standardplanen kan du tilføje op til 10 skærme. Der er 8 kontrolintervaller til rådighed, men på standardplanen kan du vælge mindst 3 minutters check, som giver dig mulighed for at analysere stedet efter hvert 3. minut.

Helt ærligt, for de større websteder er dette en lang varighed, så vi foreslår, at du vælger den avancerede plan, som stadig koster lavere end Pingdom Starter-planen og understøtter med 2 minutters kontrolfrekvens. Mens du er på denne plan, kan du tilføje maksimalt 20 skærme.

En anden praktisk funktion, som alle planer inkluderer, er kontrolverifikationen. Du kan vælge antallet af fejl, hvorefter ServiceUptime skal advare dig, efter første, anden eller tredje fejl. Der gives op til fem indstillinger.

De sender advarsler ved hjælp af både e-mail og SMS. Hvis et websted har mere end én administratorer, og alle ønsker at få en advarsel, kan du nemt tilføje flere konti og telefonnumre. De sletter aldrig tidligere statistikker, så brugeren kan se alle op- og nedture.

Vi ser, at standardplanen indeholder nogle begrænsninger, som kun 5 SMS-advarsler. For næste 10 SMS skal du betale $ 2. Service oppetid tilbyder prøve og gratis konto. En prøvekonto på 30 dage kræver intet kreditkort og kan udføre 10 000 kontroller. Mens der på en gratis konto er der mange begrænsninger, som om de udfører kontrollen efter 60 minutter. Det er morsomt. Så du kan vælge en præmieplan som pr. Dine krav.

Hvad vi kan lide:

 • Meget lav prisfastsættelse, konfigurerbar kontrolfølsomhed, giver brugeren mulighed for at tilføje flere kontakter, Tidligere statistik for levetid, Gratis plan inkluderer alle kontroltyper

Hvad vi ikke kan lide:

 • Standard plankørestest efter 3 minutter, kun 5 SMS-advarsler, 60 min kontrolperiode i en gratis pakke

Besøg ServiceUptime

2. Site24x7

Site24x7 overvågningsværktøj

Det er ikke forkert at sige, at Site24x7 er et tæt alternativ til Pingdom. Du får alle de væsentlige funktioner på kun $ 9, hvor Pingdom tilbyder lignende funktioner på mere end $ 11. Det er tilgængeligt på 10 sprog inklusive engelsk, kinesisk, fransk og italiensk osv.

Du kan hente Site24x7-appen på Andriod, iPhone osv., Så du får øjeblikkelig underretninger. De tilbyder også en desktop-app til at få advarsler om nedetid, så det er ikke nødvendigt at besøge postkassen dagligt.

Baseret på din målgruppe kan du vælge 8 placering ud af 60. Du kan overvåge både Linux- og Windows-baserede servere. Det kan overvåge tonsvis af kontroltyper inklusive SSL, DNS, databaser, Ping, FTP og Amazon webservice osv.

I “Standard” -planen kan du tilføje op til 10 skærme (websteder), mens forretningsplan tillader op til 40 websteder. Vi tror, ​​at værktøjet vil være lettere, hvis det inkluderer malware-scanning.

Transaktionsprocesser som tilmelding, betaling og check ud osv. Er den vigtige del af webstederne, især for et e-handelswebsted. Så det er meget nødvendigt at overvåge det, hvis processerne fungerer fint eller ikke.

På Site24x7 kan du tilføje en syntetisk webtransaktion som i Pingdom for at overvåge sådanne processer. Hver måned giver 50 SMS / stemmekredit tildeling til brugeren for at få altere på telefonen. De tilbyder supporttjenester via e-mail og forum. Men på alle andre højere planer hjælper de kunderne via chat og telefonopkald.

Rapporten sender til din konto pr. Den valgte periode (dagligt, ugentligt og månedligt). For at forhindre de falske alarmer inkluderer alle planer genkontrolfunktion, som får bekræftelsen fra 3 forskellige steder.

Virksomheden tilbyder 30 dages prøveperiode uden at vedhæfte kreditkortet. Sammen med dig får du også 30 dages refusionspolitik for månedligt abonnement, mens 45 dage på det årlige abonnement. Vi fandt Site24x7 godt designet værktøj med mange funktioner, der gør det overlegent sammenlignet med Pingdom. Og det vil selvfølgelig være pengene værd.

Hvad vi kan lide:

 • Tillad overvågning af 10 websteder, 60 sek kontrolfrekvens, 30 dages prøveperiode og også 30 dages refusionspolitik, apps tilgængelige på både Android og iOS, Masser af integrationer (Slack, Hipchat, AlarmsOne osv.)

Hvad vi ikke kan lide:

 • Den nye bruger finder måske dashboardet lidt kompliceret, at tilføje yderligere skærme er dyre

Besøg Site24x7

3. StatusCake

Registrer nedetid med StatusCake

StatusCake er et imponerende værktøj til at overvåge dit websted og det bedste Pingdom-alternativ. De hævder at have mere end 75000 brugere inklusive EA og NETFLIX osv. Her uddyber vi det som et godt alternativ til Pingdom og værd at prøve. Grænsefladen er meget venlig, og du behøver ikke at lære noget. De opretholder også en chatlinje og en videnbase, hvis du har spørgsmål.

StatusCake opkræver mere end Pingdom, men deres plan er fri for begrænsninger. En check kører efter hvert minut fra de 8 forskellige placeringer. Hver gang den opdager nedetid, får den bekræftelse fra flere steder og advarer dig.

Desuden tjekker de også Gns. Indlæsningstid. Der er ingen begrænsning på antallet af test. De kører ubegrænset SSL-, domæne- og serverovervågningstest (Linux-baser webhosting). Mens Pingdom kun udfører 10 kontroller og ikke tilbyder nogen chat og kun har 6 teststeder.

Ikke kun overvågning, de kører også en scanning efter virussen efter 1 times interval på den overordnede plan (grundlæggende), mens tidsrummet er lavere ved højere planer. Planen indeholder også 25 SMS-advarsler. StatusCake sender også advarsler, når dit domæne nærmer udløbsdatoen.

Du kan integrere Pushover, Pushbullet, HipChat og Slack og mange andre apps til modtagelse af underretninger. Desuden inkluderer alle premium-planerne indholdsmatchingsfunktion. Indtil videre nævnte de ikke nogen historisk datapolitik, men du kan se maksimalt 3 måneder gammel analyse.

Virksomheden tilbyder ikke nogen refusionspolitik, men du kan prøve StatusCake, da de også tilbyder en gratis plan, så du kan kontrollere servicekvaliteten, inden du foretager et køb. Men dette inkluderer forskellige begrænsninger, såsom testudførelse efter 5 minutter og kontroller stedet fra tilfældige placeringer. Samlet set er dette værktøj fint. Prisen kan se høj ud i starten, men planerne er værd at dine penge.

Hvad vi mest kan lide:

 • Ubegrænset kontrol, SSL-overvågning, Deep Virus-scanning, Support-tjenester via chatlinje

Hvad vi ikke kan lide:

 • Dyrt, lille antal SMS-advarsler

Besøg StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor bedste oppetidstjeneste 2017

Uanset om du vil overvåge et websted eller en server, kan UptimeDoctor gøre dette for dig øjeblikkeligt. Ved at tilføje en test kan du undersøge både Uptime og ydelse. Som Pingdom kan du i dette værktøj tilføje 10 skærme (test), men der er en betydelig forskel mellem priser.

UptimeDoctor’s grundlæggende plan koster kun $ 7,95. Og hvis vi siger, at deres planer er slags ubegrænsede, vil det ikke være forkert. De tilbyder forskellige overvågningsfrekvenser som 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 og 60 min.

Du kan når som helst foretage den hurtige test ved at vælge placeringer rundt om i verden (Asien, Europa og Nordamerika). De giver dig mulighed for at tilføje ubegrænsede kontakter, selv i den grundlæggende plan, dette er fantastisk, når du vil tilføje mere end én kontakter til at modtage underretninger

Det er en meget hensigtsmæssig måde at modtage advarsler via smartphones. Uptime-lægen tilbyder ubegrænset push-anmeldelse på både Android og IOS ved hjælp af tjenester som Pushover, Push bullet og Prowl osv..

For at undgå tabene er du nødt til at måle ydelsestendenser ved at bruge dataene ved opbevaring. Det tilbyder levetid fastholdelsesperiode. I øjeblikket tilbyder de 29 lokationer. Disse hjælper med at fjerne de falske advarsler. Og når den registrerer fejlen, bekræfter den fejlen fra mindst 2 forskellige placeringer.

Derudover kan du også tilføje placeringerne fra listen. Værktøjet er ret simpelt at bruge, men alligevel tilbyder de teknisk support og 14 dages pengene-tilbage-garanti.

UptimeDoctor indeholder også en gratis plan, der giver dig mulighed for at tilføje 5 websteder eller servere. Pakken understøtter 2 SMS, 50 Push, ubegrænset e-mail-advarsler og inkluderer også ubegrænsede kontakter. Den udfører analysen så lavt som et minuts interval og holder data i opbevaring i et år. Desuden får du 14 dages refusion på en præmieplan, og efter 14 dage udsteder de den pro-raterede refusion.

Hvad vi kan lide:

 • Analyser næsten alle de vigtigste protokoller som HTTP, HTTPS, porte og ping osv., Talrige placeringer, lagring af levetid, push-advarsler, hurtigt e-mail-svar.

Hvad vi ikke kan lide:

 • Ingen tilpassede porte, ingen gratis SMS-advarsler, men du har muligheden for at købe; Ellers er der ubegrænset push- og e-mail-advarsler inkluderet gratis.

Besøg UptimeDoctor

5. Pingometer

Pingometer tæt pindomalternativ

Pingometer er en fantastisk måde at overvåge stedet uden nogen pause. De tilbyder 4 forskellige planer for at imødekomme individets behov på virksomhedsniveau. Den helt basale plan kaldet SMÅ og giver dig mulighed for at tilføje 5 skærme. Du kan holde øje med op & ned skærme, gennemsnitlig oppetid og gennemsnitshastighed fra kun et enkelt instrumentbræt.

Den undersøger kontroltyperne såsom HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transaktioner og mange andre protokoller. Her skal du huske, at den lille plan ikke inkluderede SSL- og dataregistrering. Antallet af teststeder afhænger af den plan, du f.eks. Vælger på Small plan tilbyder de 3 placeringer, mens X-large (største plan) tilbyder op til 10 placeringer.

En ting, der virkelig imponerede os, er Pingometer-instrumentbrættet. På dette kan du nemt navigere til overvågning, advarsler og konto. Du kan nemt integrere din e-mail, Twitter, telefonnummer og webkrog til alarmer.

Selvom værktøjet er enkelt og fungerer godt, men stadig, hvis du har brug for hjælp, kan du gøre det via e-mail og telefonlinje. Begrænsningen med Small-planen er, at den kun tillader en kontakt, dette er acceptabelt for det enkelte sted, der har én administrator. Så hvis du vil sende advarsler til mere end en kontaktperson, skal du gå til Medium-planen.

Pingometer tilbyder en gratis konto, der giver dig mulighed for at kontrollere et websted fra et amerikansk sted med en frekvens på 1 minut og også overvåge belastningshastighed. Derudover er forskellige rapporter som oppetid og responstid også tilgængelige på den gratis konto for at måle resultattrendene.

I det store og hele er Pingometer et godt værktøj med et solidt panel. De tilbyder også 30 dages pengene tilbage-garanti, hvilket er godt i tilfælde af, at hvis du ikke er tilfreds efter køb.

Hvad vi kan lide:

 • 24/7 overvågning, Friendly Dashboard, 30 dage fuld refusionspolitik, Support nøgleprotokoller, Lav prisfastsættelse, Alert integration med Twitter og telefonnummer osv..

Hvad vi ikke kan lide:

 • Du kan kun tilføje en kontakt (gruppe) på Small plan, kun 24 timers checklager

Besøg Pingometer

Udforsk guider til webhosting:

SSD-værter | Linux værter | Windows Hosting | PHP-værter | MongoDB Hosting | Tomcat Hosting

6. NodePing

Kodningsstedets bedste overvågningsværktøj

Nodeping tilbyder fleksibel og en omkostningseffektiv service til at overvåge stedets oppetid og nedetid. Ikke kun websteder, men også mange andre tjenester såsom POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL-overvågning og meget mere.

Nodeping overvåger fra forskellige regioner (33), der dækker Nordamerika, Europa, Østasien og Latinamerika. Du kan også vælge den tilfældige placering ved at vælge den verdensomspændende mulighed.

Startplanen passer bedst til de enkelte websteder, der giver mulighed for op til 5 skærme og ubegrænsede brugere. Derudover kan der tilføjes yderligere skærme på kun $ 0,50 / skærm. Underretninger kan sendes til brugerne via e-mail, SMS, Twitter og Pushover.

De tilbyder en bred vifte af kontrolfrekvenser fra 1 minut til 1 dag. Kodning lægger verifikationsfølsomheden i brugerens hænder. I dette kan du vælge antallet af genkontrol, hvorefter de bekræfter nedetid og rapporterer det.

Hvis du aktiverer ingen genkontrol, er der chancer for falske advarsler, så vi anbefaler dig at vælge mindst 2 genkontrol for at undgå unødvendige underretninger. Resultaterne kan undersøges i tal og diagramform. Virksomheden tilbyder også manuel test under fanen Diagnostic Tools, som giver dig mulighed for at teste sideindlæsningstid, ping, grave og traceroute osv..

Nodeping tilbyder ikke nogen refusionspolitik, men de tilbyder prøvekonti for den angivne periode (15 dage). Du kan synge nogen af ​​planerne, selv den mest værdsatte pakke uden at angive kreditkortoplysninger. Deres tjenester er også tillid til af et antal kunder, herunder Rippleit og Pureweb osv. De velkendte planer gør Nodeping til et fantastisk Pingdom-alternativ.

Så vælg en plan pr. Dine krav, start med at overvåge, før du rammer noget betydeligt tab.

Hvad vi mest kan lide:

 • Ubegrænset underretninger inklusive SMS, Understøt næsten alle typer protokoller og tjenester, økonomisk prisfastsættelse, Ubegrænset brugere

Hvad vi ikke kan lide:

 • Starterplan inkluderer ikke API-adgang, så det er ikke godt for udviklere ellers et godt valg

Besøg Nodeping

7. UptimeRobot

billigt pingdomalternativ - UptimeRobot

Det er ikke for gammel service, der blev lanceret i 2010, men snart kendt som en af ​​de bedste tjenester til at overvåge oppetid og nu er tillid af mere end 360.000 brugere. Hvis vi taler om den type tjenester, er værktøjet begrænset, fordi det kun overvåger oppetid, mens Pingdom tilbyder oppetid, reel brugerovervågning og transaktionsovervågning osv..

Årsagen til at liste med oppetidsrobot er dens lave priser, nøjagtighed og brugervenlighed. Hvis du udelukkende ønsker at overvåge oppetid, er UptimeRobot en betydelig mulighed.

Du kan overvåge 50 websteder og indsende HTTP, HTTPS, nøgleord, Ping og brugerdefinerede porte på kun en enkelt konto. At oprette webstedet er ligetil, bare sætte URL-adressen, og det er det. Det observerer dit websted fra forskellige noder placeret i forskellige kontinenter (USA, UK, Tyskland og Canada osv.) Efter hvert minut, og når detekterer nedetid, de sender advarsler. Selv de tilbyder en lav pris plan; stadig har du 30 dage til at bede om en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds med servicekvaliteten.

Det, der gør oppetidsrobot til et godt valg, er forhåndsmeddelelsen. Du kan vælge antallet af advarsler for kun en enkelt nedetid og varighed af nedetid, hvorefter de informerer dig. Dette vil hjælpe med at ignorere de små stilstandstider.

Så hvordan får du advarsler? De tilbyder 10 gratis SMS og ubegrænset e-mail til at sende advarsler om nedetid og oppetid til brugerne. Desuden kan det integreres med nogle store kanaler som Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar og webhook osv..

Det er ikke slut endnu, UptimeRobot gemmer de sidste 1-årige data, og du kan nemt downloade overvågningslogfiler i Excel med et enkelt klik. Som mange andre virksomheder kan du finde dit svar gennem ofte stillede spørgsmål eller bare e-maile dem. I øjeblikket tilbyder de også en gratis plan, der inkluderer 50 skærme og 5-minutters overvågningsfrekvens. Deres sikkerhed er deres planer meget værd og leverer værdien.

Hvad vi mest kan lide:

 • Kan undersøge de 50 skærme, Enkelt og ligetil, Lavprisplaner, Tillad statisk deling med besøgende, 30 dage refusionspolitik

Hvad vi ikke kan lide:

 • Ingen mangfoldighed af tjenester (kun op og nedetid)

Besøg UptimeRobot

8. Updown.io

updown.io gratis site monitor

Updown.io tilbyder tjenester, men i en anden stil. I stedet for at købe en plan skal du bare købe kreditterne. Ved første tilmelding får du 100.000 kredit gratis. Den gode ting er, at de også fortæller dig, hvor længe disse kreditter varer med det aktuelle antal skærme og kontrollerer hyppigheden. Og de tilbyder selvfølgelig uovervindelige priser. Brug kreditkort, Paypal eller Bitcoins til at købe krediterne.

Det slanke instrumentbræt giver en meget venlig oplevelse. Bare placér URL’en og vælg overvågningsintervallet. Du kan også se tendenserne for responstid på instrumentbrættet. Hvis du ikke tolererede nedetid på nogle få sekunder, er Updown.io noget for dig.

De giver brugeren mulighed for at vælge overvågningsfrekvens så lavt som 30 sekunder. Når vi vælger intervallet på 1 min, viser de, at vi kan overvåge stedet i mere end 2 måneder. Awesome yay!

Dit websted overvåges fra de 8 forskellige byer beliggende på forskellige kontinenter. Desuden kan du aktivere og deaktivere ethvert sted med et enkelt klik. Den næste bemærkelsesværdige funktion er statistikpræsentationer.

Når du går nærmere ind på detaljer, gives der først oppetidstatistik, og derefter responstid for hvert sted med fin grafik. I sidste ende kan du se de sidste 6 måneders data sammen med begivenhederne.

For alarmer tilbyder de slap integration, e-mail og SMS. Andre tjenester inkluderer indholdsmatchning og SSL-test. Hvis du vil overvåge en bestemt tekststreng, er indholdsmatchning en fantastisk måde, der advarer dig, når den ikke finder den streng (tekst).

Så hvorfor vente, tilmeld dig nu gratis, og hvis du tilmelder dig via os, får du 100 K ekstra kreditter.

Hvad vi mest kan lide:

 • Enkelt og billigt, 30 sek. Interval, gratis 100K-kredit for alle, bekræftelse fra flere placeringer før alarmering, hurtige supporttjenester

Hvad vi ikke kan lide:

 • Prisfastsættelsen i Euro, som kan forvirre nogle kunder, SMS-advarsler er dyre (7500 kredit / SMS)

Besøg Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Med forskellige fordele her kommer Uptime.com. Med dette ene værktøj kan du øjeblikkeligt analysere DNS, webserver, postserver og malware. Det kan også udføre PING-overvågning. De tilbyder 30 lokationer over hele kloden til test. Virksomheden hævder at have nogle gigantiske glade kunder inklusive AMD, IBM og CISCO osv. Hvad gør dem så overlegne end Pingdom?

Uptime.com tilbyder 4 forskellige planer, der spænder fra $ 10 til $ 400. Den grundlæggende plan er udformet godt til de enkelte websteder. Uanset planen kan alle udføre analyse med 1 min frekvens.

Den grundlæggende plan bedst egnet til de websteder, der hovedsageligt er afhængige af det amerikanske publikum (målrettet publikum fra USA). Årsagen er, at dette kun udfører kontrollerne fra de amerikanske lokationer i stedet for forskellige steder rundt om på kontinenterne. Denne plan inkluderer også 50 kontroller (skærme), mens Pingdom basic (starter) -plan kun inkluderer 10 kontroller.

Tidligere data kan være afgørende for at tage de tekniske og andre beslutninger. Så Uptime opbevarer dine sidste 4 måneders data. Derudover gør de indholdsmatchning, der ser efter en bestemt streng på dit websted, og hvis denne streng ikke er til stede, vil du modtage advarslen. Du kan også tilføje tilpassede porte, SSL-overvågning og generere RUM-rapporter for at holde øje med den gennemsnitlige belastningstid.

De understøtter flere kanaler for at advare brugerne om ubehagelige begivenheder som nedetid osv. Du modtager advarsler via SMS, e-mails, Twitter, Webhook og push-anmeldelse (på HipChat og Pushover osv.). I tilfælde af problemer kan du få hjælp via e-mail eller åbne billetten. Der gives også et telefonnummer, og for selvhjælp opretholdt de en stor vidensbase.

Uptime.com tilbyder ikke nogen prøve eller gratis konto, men Pingdom tilbyder 14 dages prøveperiode. Med dette værktøj kan du tjekke domænesundheden gratis. Dashboardet er enkelt og venligt, og vi tror ikke, at en nybegynder måske vil være i vanskeligheder.

Hvad vi kan lide:

 • 50 kontroller, detaljer om oppetid og belastning osv., Detaljer om domænesundhed, masser af kanaler til advarsler, 1min testhastighed, Virus & malware-scanning, RUM-statistik

Hvad vi ikke kan lide:

 • Kun US-placering til test på basisplanen, Enkelt brugerkonto
 • Ser dyre ud med kun 20 kontroller
 • Premium support til højere planer

Besøg Uptime

10. Glade apps

Happyapps tilgængelighed af webstedet og ydelsestest

Understøttelse af den brede vifte af kontroltyper såsom websteder, Apps, Ping, databaser, Postgres og Sockets osv. Gør HappApps velegnet til alle typer test. De tilbyder mere værdi sammenlignet med Pingdom.

Den primære plan fra HappyApps kommer under $ 10, mens Pingdom opkræver $ 11,95. På Pingdom giver de dig endvidere mulighed for at tilføje 10 kontroller (skærme eller websteder osv.), Mens HappyApps understøtter op til 25 kontroller. Så et fremragende valg, hvis du har flere websteder.

Den korte overvågningsfrekvens giver dig mulighed for at holde øje med oppetiden. Så hos HappyApps tilbyder de 1 minut frekvens. Sammen med dette gives også statistikker over responstider.

Du kan slå tjeket fra til enhver tid. Dette er meget nyttigt, når du laver noget vedligeholdelse og ikke ønsker at modtage advarslerne. Klik bare på afkrydsningsfeltet, du tilføjede, og klik derefter på det flag, der er angivet i øverste højre side, og der går du, det er nu i lydløs.

Du kan gennemse de sidste 30 dages historie for at analysere gennemsnittet. E-mail er den eneste måde at kontakte dem online eller gennemse hjælpecentret. Men vi mener, at der ikke er behov for hjælp, fordi en ny person let kan forstå, hvordan man bruger den.

Hver måned gives 20 SMS-advarsler til dig for at modtage advarsler om oppetid og nedetid. Men de inkluderer ubegrænset e-mail-advarsler. Derudover tilbyder de også 30 dages refusionspolitik.

Hvis du tøver alligevel, kan du prøve HappyApps ved at tilmelde dig en gratis konto, hvor du kan indsende op til 3 websteder til overvågning. Derudover inkluderer det 5 min minimumsfrekvens, ubegrænset e-mail-advarsler og har 7 dages historie.

Vi ved, at 5 min. Interval er en lang periode, når du specifikt vil overvåge oppetiden. Men på en gratis konto, da du kan tilføje alle typer kontroller, så det kan være nyttigt at blive venlig til deres instrumentbræt.

Hvad vi kan lide:

 • 25 kontroller, 1 min. Overvågning, venlig og let at bruge, Tillad flere brugere med roller, Masser af kontroltyper

Hvad vi ikke kan lide:

 • Tilpasset kontroltype er kun tilgængelig på det mest værdsatte plan, ingen refusionspolitik

Besøg HappyApps

11. Host-Tracker.com

billigste pingdom-alternativ 2017

En af hovedårsagerne til at placere Host-tracker på listen over Pingdom-alternativer er dens fristende priser. Deres grundlæggende plan er en betydelig mulighed for mindre websteder. Knuderne er placeret på mere end 140 lokationer, og nu har de mere end 43 000 kunder. Desuden fik virksomheden tillid fra nogle giganter såsom Microsoft, Panasonic og Kaspersky osv.

Efter personlig plan kan du overvåge op til 5 URL’er. Deres skelnefunktion er de steder, hvor dit websted overvåges. Du kan frit vælge placeringerne ved at huske på din målgruppe.

Der er mange tjenester såsom HTTP, ping, porte, certifikatudløb, databaser, CPU, HDD-overvågning og meget mere. Men de tilgængelige tjenester afhænger af den plan, du vælger.

I den personlige plan udfører de kontrollen efter 10 minutter. Vi ved, at det ser ud til at være høj varighed, men for mindre websteder er det stadig en bæredygtig mulighed. Du kan tilføje 5 kontakter. Der er ingen begrænsning på antallet af alarmer, der sendes via e-mails, men SMS-advarsler er begrænset til 50.

Host-tracker bruger en række forskellige måder, såsom Skype, Viber og Hangout osv. Til at informere brugerne, når webstedet går ned og op. Langs teser sporer de også responstiden.

I øjeblikket vedtager Host Tracker 30 dage pengene tilbage-garanti. Men du kan også abonnere på en prøveperiode på 30 dage eller en gratis konto, alt sammen op til dig. Hvis du har et større websted, foreslår vi, at du skal vælge det "Forretningsplan" der inkluderer masser af nyttige tjenester, inklusive DNS-sortlistetjek og understøtter op til 25 skærme og 300 SMS-advarsler.

Hvad vi kan lide:

 • Meget lav prisfastsættelse, masser af kanaler (Skype, Hangout osv.) Til underretninger, Toner af noder til verificerede advarsler, Gør overvågningen mere effektiv med ugentlige til årlige rapporter

Hvad vi ikke kan lide:

 • Højt overvågningsinterval i den personlige plan, glip af mange funktioner såsom indholdsmatching og API osv. I personlig plan.

Besøg Host-Tracker

12. Havnemonitor

Havnemonitor site statuskontrol

Ønsker ikke at komme ind i kompleksiteten af ​​tjenester, så her er PortMonitor med lave priser. På instrumentbrættet kan du tilføje webstederne, DNS, Server og brugerdefinerede porte. Dashboardet fortsætter med at opdateres automatisk, så de nyeste detaljer vises. Den viser status for oppetid og responstid for de sidste 24 timer, 7 dage og 30 dage.

PortMonitor tilbyder 6 foruddannede planer med forskellige specifikationer, også hvis du har brug for en tilpasset plan, kan du gøre det via kontaktforum. De første to planer koster lave, hvis vi sammenlignede dem med Pingdom-basisplanen.

Den første pakke inkluderer 10 skærme, mens den anden plan 20 skærme. Den automatiske kørsel udføres efter hvert 1 minut for at måle, om dit websted oplever nedetid eller oppetid, og hvad er responstiden.

Du kan modtage advarslerne via to måder e-mail og Pushover. Gå til indstillingsfanen i panelet, og vælg derefter e-mail-meddelelser til e-mail-advarsler. Og for at modtage advarsler på en smartphone, skal du bare konfigurere fanen Pushover.

Derudover kan du se rapporter og begivenhed når som helst, og de sender også ugentlige og månedlige e-mail-rapporter. For udviklere tilbyder de REST API, som tillader nem portmonitorintegration med et websted og en app osv.

Hvis du ikke er overbevist, kan du alligevel prøve deres gratis konto, som er den bedste måde at måle servicekvaliteten. Det dækker maks. 2 skærme, 60 sek. Overvågningsfrekvens, e-mail og push-advarsler osv.

Hvad vi kan lide:

 • Lav prisfastsættelse, ubegrænset e-mail og push-meddelelser, 1 år tidligere data ved opbevaring, 1 min kontrolfrekvens, Tillad flere kontakter, Bekræftelse, før der oprettes en fejlhændelse

Hvad vi ikke kan lide:

 • Ingen SMS-advarsler. Hvis de tillader integration af Twitter og Hangout, vil det være lettere

Besøg PortMonitor

13. R apidspi ke

Rapidspike-alternativ til pingdom

Du kan finde dem dyre, og ja, det er de. Årsagen til at verve dem er, at du får en masse løsninger på et sted. Hvordan har en webmaster et større websted og mindre tid til at fokusere på overvågningstjenesterne ved at skifte mellem forskellige dashboards? Her kommer RapidSpike i spil.

Det giver et interval på 1 til 60 min. Valget er dit. Den professionelle plan kan deles mellem 5 brugere og giver dig mulighed for at tilføje ubegrænsede skærme. Dette er godt, når du arbejder i en gruppe.

Den overvåger websteder, servere, porte, SSL, SEO-statistikker og meget mere. Når du har tilføjet skærmen, kan du endda spore de specifikke sider på dit websted. Hver måned gives der 25 SMS / Voice call-kreditter. Desuden kan du konfigurere Slack og, Webhooks og Pager for at modtage alarmer.

Rapidspike tilbyder også avanceret overvågning inklusive WHOIS og SSL og viser deres udløb og andre statistikker. Hvis Google sortlister dit websted på grund af malware-grunde, søger Google dit webstedsmærke i et Google-mærke med et forsigtighedstegn, så besøgende får advarsler, hver gang de prøver at komme ind, og de kan derfor muligvis ikke besøge dit websted.

Rapidspike overvåger Google Safe Browsing-listen og sender advarsler om malware og skadeligt indhold. På blot et enkelt betjeningspanel kan du også overvåge dit websteds SEO med Alexa Rank, Google Analytics, Moz rank og backlink statistik.

Det er ikke forbi; der er flere, du kan spore ydelsen via reel brugerovervågning. De tilbyder tv-tilstand, der præsenterer livestatistikker, så du hurtigt kan opfange problemerne. Dette er en nyttig funktion, hvis du har en separat skærm.

Rapidspike udfører global overvågning, genererer grafiske rapporter og giver brugerne mulighed for at konfigurere alarmeringsfølsomheden. Desuden kan du dele statistikker med andre ved at oprette en side med offentlig status. Det er meget nyttigt værktøj, hvis du har råd. Tilmeld dig nu og få 30 dages prøveperiode.

Hvad vi kan lide:

 • Tilbyder ubegrænset skærme, SEO-overvågning, malware-detektion, SSL & WHOIS-overvågning, integration med adskillige værktøjer, har 1 minuts intervalovervågning.

Hvad vi ikke kan lide:

 • Høj prisfastsættelse, bombardering af tjenester kan forvirre newbies

Besøg RapidSpike

Konklusion:

Så ovenfor nævnte vi nogle af de store Pingdom-alternativer til at fortsætte med at spore dine websteder. De fleste af virksomhederne på listen tilbyder planer til lavere priser end Pingdom inklusive alle de væsentlige funktioner. Det er alt dit valg.

UptimeRobot er et godt valg, fordi det understøtter de forskellige kontroltyper, 50 skærme og et minuts testinterval. Men det er kun begrænset til at overvåge oppetiden. På den anden side leverer Statuscake og Rapidspike nyttige funktioner, men er meget prissatte.

Den bedste måde at vælge tjenesten er at huske på antallet af faktorer såsom kontrolinterval, antallet af skærme, typer advarsler, datalagring og noderplaceringer. Priser er naturligvis også vigtige.

Vi ser frem til dine tanker og fortæl os om din oplevelse. Er der noget bedste Pingdom-alternativ, som du synes, bør vises her? Foreslå i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map