Топ 10 на най-добрите граматични алтернативи през 2020 г.

7

Знаете ли, че граматичните грешки могат да повлияят на класирането на вашия блог, популярността и вашата личност?


Въпреки че незначителните грешки са игнорирани, писането на статии без грешки трябва да бъде вашият основен приоритет.

За чуждестранния говорител на английски идентифицирането и коригирането на граматическите грешки е преобладаваща задача, освен ако не получите помощ от други.

Повечето хора разчитат на MS Office, но може да е полезно за правописни грешки, а не за граматически и / или други грешки. Докато Grammarly е усъвършенстван инструмент с множество функции, неговите скъпи планове може да ви накарат да намерите алтернатива на Grammarly.

Можете също така да искате да прочетете:
Най-евтините доставчици на облачен хостинг

Преди да започнем, трябва да знаете, че Grammarly ви позволява да избирате между британски / американски английски, да проверите плагиатство, предлага многобройни стилове на писане, предложения за обогатяване на лексиката, намерете граматика & пунктуационни грешки, и още много. Прочетете нашия задълбочен граматичен преглед тук.

Защо граматически е по-добър от другите?

Grammarl y е един от модерните, модерни и перфектни инструменти, който предлага множество функции на едно място и в момента няма нито един инструмент, достатъчно добър, за да го победи. Въпреки че има много услуги, усъвършенстваният алгоритъм на Grammarly работи като чар и предлага всички възможни грешки в рамките на няколко секунди. Така че, дайте го отново да се опитате и се насладете на 7-дневна БЕЗПЛАТНА пробна версия.

 • Той елиминира граматичните, правописните и пунктуационните грешки.
 • Той предлага сродни думи за често използвани фрази / думи или подобряване на речника.
 • Незабавно проверете плагиатството, за да избегнете дублираното съдържание.
 • Ще ви помогне да подобрите структурата на изреченията с примери.

Опитайте Граматично СЕГА

Така че, каквато и да е причината за търсене на алтернативите на Grammarly, било то ценообразуването или качеството или нещо друго тук, ние съставяме списъка на топ 10 най-добрите граматични алтернативи.

10 най-добри алтернативи на граматиката през 2020 г.

1. ProWritingAid

ProWritingAid е превъзходна граматична алтернатива, когато основната ви грижа е ценообразуването. Това е богат на функции инструмент, който се предлага както в безплатни, така и в премиум версии. Можете лесно да го включите в браузъра си, така че да анализирате недостатъците в текста при въвеждане в Gmail, WordPress, Facebook и Twitter и др. Освен това той лесно може да бъде интегриран с MS Office и Google Docs. За разработчиците те също предоставят достъп до API, така че разработчиците да могат да го интегрират със своето приложение. Няма безплатно настолно приложение за безплатни потребители.

Подобно на Grammarly, те предлагат много стилове за писане като общи, бизнес и академични, публикации в блогове и др. Можете да изберете от САЩ, Великобритания и общ английски език. Използването на ProWritingAid е абсолютно просто. След като инсталирате разширението, ще видите малка икона, която се появява всеки път, когато сте в текстовия редактор на всеки сайт. Сега просто задръжте курсора на мишката върху иконата и изберете каквато опция предпочитате да тествате за граматика, прекалено използвани думи, стил, клишета и съкращения и т.н..

Ако не искате да правите инсталация, просто отидете на ProWritingAid и се регистрирайте. Това, което прави този инструмент близка алтернатива на Grammarly е, че той може да извърши 25 вида тестове на вашия текст като граматика, местоимения, структура на изреченията & дължина, преход и неясни думи и др. Функцията им за стил на писане е много ефективна при преразглеждане на думи за подобряване на четивността.

Опцията Thesaurus подчертава думите и като задържите курсора на мишката, можете да изберете от списъка с алтернативни думи. Инструментът е достъпен на много евтини цени и струва само 60 долара за годишен абонамент, докато доживотният абонамент идва на стойност 210 долара.

Плановете са подкрепени с 14-дневна гаранция за връщане на парите. Те не включват преводач, но по наше мнение не се считат за задължителен компонент в инструмента за корекция. Въпреки че предоставят проверка за плагиатство, това ще ви струва допълнителна сума. ProWritingAid е невероятен инструмент с дълъг списък от функции и със сигурност си струва парите.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke е също много ефективен английски инструмент за писане и корекция. Той показва граматиката, както и пунктуацията, проверката на правописа и предложенията за стил на писане. Той е достъпен за всички видове устройства, включително Mac, Windows, уеб браузъри, iOS и Android и др. Софтуерът съдържа повече от 100 шаблона за писане като възобновяване, съболезнования, благодаря, отчети и мотивационни писма и т.н..

Преводачът WhiteSmoke е изграден върху статистическия машинен превод и показва превода с най-голяма вероятност да бъде точен. Те поддържат почти 55 езика. Програмата подчертава думите и като задържите курсора на мишката, можете да видите предложенията за граматика и пунктуация. Той проверява 16 различни области на изречението като фрагменти, напрежение, неправилно препинание и висящи модификатори и т.н..

Инструментът дава обяснение защо думата се подчертава, а също така дава пример за това как да се справите с тази дума. Той също така представя богат списък от синоними чрез тезауруса, който е идеален за изграждане на речника и намиране на алтернативата на дума, която се използва многократно във вашия документ. Освен това, тя също така определя избраната дума.

С помощта на WhiteSmoke можете да разберете дали текстът е плагиат или не. Това е много полезно, ако наемете някои онлайн писатели за вашия уебсайт. Компанията разработи добавка, която помага на потребителите, докато пишат в Outlook, MS Office или други полета за редактиране на текст. WhiteSmoke посочва грешките с червен шрифт (за неправилно изписване), зелен (за граматика) и сив (за повторени) думи.

Едно от готините неща е, че те предоставят различни уроци за видео обучение, свързани с предлози, помощни глаголи, съществителни и местоимения и др. За помощ можете да се обадите или да им изпратите имейл. WhiteSmoke струва $ 4.16 на месец за "съществен" план и $ 6,67 / месец за "Premium" едногодишен абонамент.

Компанията предоставя 48-часова политика за възстановяване за планове с валидност по-малко от 31 дни, докато другите планове включват 31-дневна политика за пълно възстановяване. WhiteSmoke е впечатляващ инструмент за решение на английски език, но те предлагат само 4-дневен пробен период, който е много ограничен. Според нашия опит Ginger е по-съвместим по отношение на използваемостта и надеждността от WhiteSmoke.

3. Джинджифил

Джинджифилът е друг доста блестящ инструмент сред студенти, учители и блогъри поради ефективните му резултати. Ginger предоставя функции с по-голямо удобство, тъй като е наличен за Windows, iOS, Android, Chrome, Safari и Mac. Можете да използвате инструмента за корекция на Ginger, докато пишете в полетата за редактиране като WordPress или просто отидете на сайта им и поставете текста. Той дори ви помага, докато използвате лентата за търсене на уебсайтове като YouTube.

Джинджър открива грешките много бързо и ги подчертава. Когато задържите курсора на мишката върху маркираната дума, тя ще предложи предложението за коригирането й. И ако искате да одобрите всички предложения наведнъж, просто кликнете върху „Одобри всички“. Подобно на Grammarly, в Ginger също можете да изберете британски или американски английски.

Ginger също превежда документа ви на 40 езика, включително китайски, френски, урду, хинди, арабски и руски. Освен това можете да търсите в речника на думите си и да префразирате изреченията си за разнообразието от структура. Освен това можете също да създадете личен речник, така че програмата да не показва грешки за тези думи следващия път. Текстовият четец е друга уникална функция на Ginger, която е полезна за учене на произношението, но е достъпна само в премиум версията.

Има две версии Free и Premium. В безплатната версия липсват някои характеристики като доклад за анализ на грешки, четец на текст и неограничена проверка на граматиката. Предлагаме ви да инсталирате тяхното разширение или настолен компютър, вместо да изпробвате уебсайта им. Защото когато проверявате текста си, като го поставите на уебсайта им, той ще анализира само ограничени думи.

За годишен план Grammarly начислява $ 11,66 / месец, докато Ginger струва $ 7,49 / месец (предлага 40% отстъпка). Джинджифилът е една от най-големите граматически алтернативи за Mac и други потребители, но няма инструмент за плагиатство, който улеснява онлайн издателя да се бори срещу дублирането. Освен това, когато използвате техните синоними или определение функция, като щракнете с десния бутон върху думата, тя се прехвърля към раздела Синоними или определение, вместо да показва информацията в същия раздел. Това не е голям проблем, но изглежда дразнещо.

 • Граматически срещу джинджифил – кой е по-добър?

4. Реактивни раници

Следващият в списъка е плъгин Jetpack WordPress. Ако използвате WordPress, може би вече използвате този плъгин. Тъй като този един инструмент може да осигури множество предимства, като проследяване на трафика на вашия сайт, подобряване на сигурността, безплатни теми и много други. Неговата коректорска функция работи на същите принципи като След мъртвата линия. За блогърите на WordPress е чудесно да имат инструмент за корекция в редактора на публикации, вместо да поставят съдържанието отделно в текстовия редактор на английския инструмент за проверка.

След като инсталирате Jetpack, ще видите икона като тази. Започнете да пишете или просто поставете съдържанието и натиснете тази икона. Той ще започне сканиране и маркиране на думите с червени, зелени и сини линии. Червеното означава думата да е написана неправилно или да се използва неправилно; зелено показва грешки в граматиката, докато синьото обозначава намека за стилове на писане. Освен това той предоставя и обяснението за грешките.

Можете да конфигурирате инструмента за корекция на Jetpack, като навигирате Users => Твоят профил. Просто поставете отметки в квадратчетата за функцията, която искате да активирате. Основната характеристика включва откриване на прекалено използван, сложен, пасивен глас и словосъчетания и др.

Граматични характеристики на джетпак

Освен това, инструментът може да коригира публикациите, написани на английски, испански, португалски, немски и френски език.

Инструментът е прост и можете да използвате всичките му функции за корекция, без да плащате дори и стотинка. Но пропусна някои основни характеристики. Не можете да съставите личния речник и той няма да посочи злоупотребяваните думи, написани на езици, различни от английски. Освен това няма да ви позволят да изберете от стилите на английски в САЩ, Великобритания и Канада. От нашия опит, той не е толкова ефективен като Grammarly или Ginger, но е достоен безплатен инструмент, който може да ви помогне да подобрите основните си умения за писане.

5. PaperRater

PaperRater работи върху компютърните алгоритми, който е наименувано като Грендел. В момента няма разширение или настолната версия на този инструмент. Просто посетете техните Коректор и проверка на граматиката и поставете своя текст в полето, което се показва пред вас, и вземете отчета. Тяхната система подчертава думите, които са написани неправилно или имат граматични проблеми. На снимката по-долу са изброени функциите на PaperRater.

функции за коректор на хартия

Тъй като има много данни, публикувани всяка година от онлайн издатели, става необходимо да се публикуват оригиналните данни. PaperRater предлага и проверка за плагиатство като Grammarly. Но в безплатна версия, проверката за плагиатство казва само процента на неординарността. Не можете да намерите плагиатските линии или съдържание, без да се абонирате за платен план. Също така той е интегриран с инструмента за коректор, което означава, че трябва да поставите текста в Plagiarism Checker отделно.

Те също предлагат съставител на речник. Просто сложете думата и те представят дефиницията, както и различни примерни изречения, така че да имате представа за използването на тази дума.

PaperRater е подобен на Grammarly, но безплатната му версия има различни ограничения. Не можете да импортирате файловете, а също така инструментът е ограничен до 5 страници. Освен това коректорът им е малко сложен. За първокласен абонамент, въпреки че софтуерът е евтин, това не е крайно решение и не можете просто да разчитате на него.

6. Slick Write

Разнообразието от функции прави SlickWrite близка алтернатива на Grammarly. На първо място, използвайте техния редактор за писане или просто поставете текста. Сега натиснете проверка от страничната лента. Инструментът ще посочи различни елементи от вашите параграфи като излишни изречения, пасивен глас, преходни думи, наречия и общи начални думи и т.н..

Хубавото на SlickWrite е, че той има множество интегрирани опции. Когато изберете дума, в долната част се появява изскачащ прозорец, където можете да изберете да асоциирате думи и тезаурусът или определението на речника. Също така, тя включва опции на Google и Wikipedia, за да получите повече информация.

Четенето има голямо значение, защото статия, която е ужасна за четене, е почти безполезна за читателите и / или търсещите информация. Използвайки функцията на структурата на изреченията на SlickWrite, можете да увеличите четивността на статията си. Ще покаже сложните и продължителни изречения. Като писател може да не сте наясно с „Поток“. SlickWrite представя графични подробности за дължината на думата, дължината на изречението и структурния поток, така че потребителят да може да променя скоростта на потока лесно.

Можете да конфигурирате SlickWrite в рамките на няколко мига, просто отидете на неговите настройки и поставете отметки в квадратчетата за това какви видове проблеми искате да намерите във вашия текст. Сред всички качества, най-добрата част от този уеб-базиран софтуер за корекция е статистиката. Той ще представи задълбочен обобщен анализ на вашето съдържание, както и статистика на фрази и думи. Засега можете да се наслаждавате на техните услуги безплатно, тъй като в момента няма премиум версия.

SlickWrite е забележителен инструмент, който включва множество правила, които можете да активирате или деактивирате по свое желание. Но това липсва на удобство. Както в Grammarly, те позволяват корекция с едно кликване, където просто трябва да кликнете върху предложението за корекцията. Това означава, че можете да използвате Slick Write само за откриване на грешки. За чуждестранния говорител на английски език ви предлагаме да опитате инструмент, който предоставя лесна употреба за корекция като Grammarly.

 • Също така помислете за четене: Топ 10 проверки и услуги за плагиатство

7. 1Checker

При проучване на най-добрите 10 алтернативи на граматиката, 1Checker със сигурност се класира на добра позиция поради гъвкавия си характер. Можете да използвате онлайн версията или да я инсталирате на вашите Windows или Mac устройства. Тя може да бъде интегрирана с Word и Outlook. Програмата работи по системата за обработка на естествен език, която е комбинация от компютърни науки и изкуствен език.

Когато щракнете върху „Преглед“, след известно време той ще покаже статистиката, която е процентът на граматиката, правописа и други грешки. Просто го затворете и започнете да редактирате. Инструментът просто подчертава грешките и представя съветите под думите. Те също така показват обяснението на маркираните думи на страничната лента. Ако не искате да преглеждате всяка грешка, просто натиснете „Приложи всички“ за автоматична корекция.

1Checker също така предоставя множество шаблони, свързани с бизнеса и комуникациите. Просто изберете „Шаблон на документа“ и след това попълнете празните места, които се появяват от лявата страна. Те автоматично генерират фино копие на документа. 1Checker също така включва преводача, който се задвижва от Google и Bing, така че можете бързо да превеждате неясните думи и фрази.

Това е безплатна програма като безплатната версия Grammarly за откриване на основните грешки. Той може да бъде полезен за премахване на сложност, правописни грешки и структурни промени. Като цяло, заслужава да използвате този софтуер, тъй като не ви струва нищо.

8. OnlineCorrection

OnlineCorrection е безплатна онлайн програма, която ви спестява от неудобство, с което може да се сблъскате поради граматически и правописни грешки. Той анализира внимателно съдържанието ви и след това изброява грешките. Поправянето е много лесно, тъй като грешните думи са обозначени с различни цветове. Инструментът също така предлага предложените думи.

OnlineCorrection търси граматика, стил, заклинание, пунктуация и дублиране на думи във вашия текст. Няма начин да се намери оригиналността на съдържанието. Освен това те не предлагат никаква премиум версия на инструмента.

Заедно с функцията за корекция на английски език, OnlineCorrection поддържа и множество езици, което е най-добрата част от тази проверка. Софтуерът може да коригира всеки текст, който е написан на немски, френски, испански, италиански, полски, португалски и руски.

Онлайн корекцията е прост инструмент за корекция на статията преди публикуването или представянето пред някого. Може да е значителна опция, ако търсите безплатни алтернативи на Граматика. Също така няма нужда да се регистрирате, така че трябва да ги опитате.

9. Хемингуей

HemingWay се фокусира главно върху повишаване на четността на вашите публикации. Можете да използвате тяхната онлайн версия или да изтеглите настолното приложение. Но трябва да платите $ 19,99 за настолната версия. Освен това, той може да се използва в WordPress или редактора на среден носител. Те също така представят степента на четене.

Когато поставите текст, той ще подчертае фразите с различни цветове. Инструментът ви казва кое изречение е трудно за четене, а също така предлага предложенията за опростяване на думите. Редакторът на Хемингуей също има множество опции като заглавия, удебелен шрифт, курсив, куршуми и вмъкване на връзките и др. Докато от друга страна, редакторът на Grammarly не позволява на потребителя да вмъква връзките или да поставя текст с хипервръзки..

Инструментът също така обозначава пасивния глас от изреченията. От наша гледна точка Хемингуей не е ефективно средство за граматически грешки.

Въпреки че това е чудесен инструмент за подобряване на четенето на вашите статии, къде се побира? Първо можете да използвате някакъв усъвършенстван инструмент като Grammarly и след това да преминете тази статия през Хемингуей, така че статията ви да бъде не само граматически грешки, но и съставена по начин, който е лесен за четене.

10. Реверсо

Ако търсите уеб базиран инструмент за корекция, тогава Reverso е за вас. Те разработиха разширение за потребители на Chrome, но няма приложение за десктоп, Android или iOS. За да използвате онлайн версията, просто отидете на R електронна Verso и поставете текста. Може да не намери предварително грешките, но е добре да намерите основните грешки.

И така, какво го прави подобен софтуер на Grammarly? Той има интегриран речник заедно с опции за конюгат и синоним. За да ги използвате, първо изберете целия текст и след това изберете опцията. Добре е, ако не искате да отваряте различни сайтове, за да намерите определението или синонимите на конкретни думи.

Reverso поддържа няколко езика, което означава, че може да преведе вашите данни на всеки език, който те поддържат като немски, френски, арабски и руски и т.н. Ако искате да подобрите граматическите си умения, тогава трябва да посетите тяхната добре организирана база знания, където те има информация за времена, глаголи, наречия, предлози и много други теми. Те също имат много теми за правилата на френската граматика.

Трябва да използвате разширението им за Chrome, ако се сблъсквате с езикови бариери при четене на статии. След като инсталирате разширението, щракнете двукратно върху която и да е от думите, показани на която и да е уеб страница, за да ги преведете в 11-те различни езика. По подобен начин можете да превеждате изречения.

Според нашия личен опит, този инструмент може да се използва за конструиране на разнообразието от изречения, но за корекция не можете просто да разчитате на него. Освен това, малък проблем с Reverso е, че той може да проверява само 600 знака. Така че, за проста корекция и най-важното, ако страдате с езикови разлики, тогава със сигурност има смисъл да използвате.

 • SSD хостинг
 • Връх "10" Най-бързи доставчици на уеб хостинг
 • Връх "10" Хостинг услуги на Windows Server
 • 10 "най-доброто" Шофирайте алтернативи за настройка на вашия сайт за електронна търговия

заключение

Според нашия опит ProWritingAid и Опит са сред най-обещаващите граматически алтернативи.

Но лично препоръчваме първо да се опитаме да използваме Grammarly, тъй като това е най-модерният инструмент, който може да открие 400+ прости до напреднали граматически грешки и също така се оказва добър за усъвършенстване на лексиката. Освен това той има най-приятелския интерфейс в сравнение с всеки от инструментите в бранша в момента.

Имате ли някаква най-добра граматична алтернатива в ума си? Ако е така, моля, споделете в секцията за коментари по-долу и ни уведомете кой инструмент използвате за коригиране на грешки при писане.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map