Top 10 cele mai bune alternative gramaticale din 2020

7

Știați că erorile gramaticale pot afecta clasamentul blogului, popularitatea și personalitatea dvs.?


Deși greșelile minore sunt ignorate, scrierea de articole fără erori ar trebui să fie cea mai mare prioritate.

Pentru un vorbitor nativ de limba engleză identificarea și corectarea greșelilor gramaticale este o sarcină copleșitoare, cu excepția cazului în care veți primi ajutor de la ceilalți.

Majoritatea oamenilor se bazează pe biroul MS, dar poate fi util pentru greșelile de ortografie nu pentru greșelile gramaticale și / sau alte. În timp ce Grammarly este un instrument avansat, cu tone de funcții, planurile sale costisitoare vă pot îndemna să găsiți o alternativă gramaticală.

Ați putea dori, de asemenea, să citiți:
Cele mai ieftine furnizori de cloud hosting

Înainte de a începe, ar trebui să știți că Grammarly vă permite să selectați între engleza britanică / americană, verificați plagiatul, oferă numeroase stiluri de scriere, sugestii pentru îmbogățirea vocabularului, găsiți gramatică & erori de punctuație, și mult mai mult. Citiți recenzia noastră gramaticală aprofundată aici.

De ce este gramatical mai bun decât alții?

Grammarl y este unul dintre instrumentele avansate, moderne și perfecte care oferă funcționalități multiple la un loc și chiar acum, nu există o singură unealtă suficient de bună pentru a o bate. Deși există multe servicii, algoritmul avansat al Grammarly funcționează ca un farmec și sugerează toate greșelile posibile în câteva secunde. Așadar, dă-i din nou o ÎNCERCARE și bucură-te de o probă GRATUITĂ de 7 zile.

 • Elimină greșelile de gramatică, de ortografie și de punctuație.
 • Sugerează cuvinte înrudite pentru expresii / cuvinte utilizate frecvent sau îmbunătățește vocabularul.
 • Verificați imediat plagiatul pentru a evita conținutul duplicat.
 • Vă ajută să îmbunătățiți structura propoziției cu exemple.

Încercați Gramatic ACUM

Așadar, oricare ar fi motivul căutării alternativelor la Gramaticly, fie că este vorba despre prețuri, fie pentru calitatea sau altceva aici, am alcătuit lista top 10 cele mai bune alternative gramaticale.

10 cele mai bune alternative gramaticale din 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid este o alternativă excelentă din punct de vedere gramatical atunci când preocuparea dvs. principală este prețul. Este un instrument bogat în caracteristici, disponibil în versiuni gratuite și premium. Îl puteți încorpora cu ușurință în browserul dvs., astfel încât să analizați deficiențele din text atunci când tastați Gmail, WordPress, Facebook și Twitter, etc. Mai mult, poate fi integrat cu MS Office și Google Docs. Pentru dezvoltatori, aceștia oferă și acces la API, astfel încât dezvoltatorii să-l poată integra cu aplicația lor. Nu există o aplicație pentru desktop pentru utilizatorii liberi.

Cum ar fi Gramaticly, acestea oferă o mulțime de stiluri de scriere, cum ar fi general, de afaceri și academice, postare pe blog, etc. Puteți alege din SUA, Marea Britanie și stilul general în limba engleză. Utilizarea ProWritingAid este absolut simplă. După instalarea extensiei, veți vedea o pictogramă mică care apare de fiecare dată când vă aflați în editorul de text al oricărui site. Acum treceți doar cursorul mouse-ului peste pictogramă și selectați orice opțiune doriți să testați pentru gramatică, cuvinte suprautilizate, stil, clișee și redundanțe etc..

Dacă nu doriți să faceți nicio instalare, atunci accesați ProWritingAid și înregistrați-vă. Ceea ce face acest instrument o alternativă strânsă la Gramaticly este că poate efectua 25 de tipuri de teste pe textul dvs., cum ar fi gramatica, pronumele, structura propoziției & lungimea, tranziția și cuvintele vagi, etc. Caracteristica lor de stil de scriere este foarte eficientă la revizuirea cuvintelor pentru îmbunătățirea lizibilității.

Opțiunea Tezaur evidențiază cuvintele și trecând cursorul mouse-ului puteți selecta din lista de cuvinte alternative. Instrumentul este accesibil la tarife foarte ieftine și costă doar 60 USD pentru un abonament anual, în timp ce abonamentul pe viață este de 210 $.

Planurile sunt susținute cu o garanție de returnare de 14 zile. Acestea nu includ niciun traducător, dar, în general, în opinia noastră, nu este considerată o componentă obligatorie într-un instrument de corectare. Deși oferă un verificator de plagiat, acesta vă va costa o sumă suplimentară. ProWritingAid este un instrument incredibil, cu o lungă listă de funcții și care merită cu siguranță banii tăi.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke este, de asemenea, un instrument foarte eficient de scriere și corectare a limbii engleze. Indică gramatica, precum și punctuația, verificarea ortografică și sugestiile de stil de scriere. Este disponibil pentru toate tipurile de dispozitive, inclusiv Mac, Windows, browsere web, iOS și Android, etc. Software-ul conține peste 100 de șabloane de scriere, cum ar fi CV-uri, condoleanțe, mulțumiri, rapoarte și scrisori de acțiune, etc..

Traducătorul WhiteSmoke este construit pe Statistică Traducere automată și arată traducerea cu cea mai mare probabilitate de a fi exacte. Ei susțin aproape 55 de limbi. Programul evidențiază cuvintele și trecând cursorul mouse-ului puteți vedea sugestiile pentru gramatică și punctuație. Acesta verifică cele 16 domenii diferite ale frazei, cum ar fi fragmente, tracțiune, punctuație incorectă și modificatori de bătaie, etc..

Instrumentul oferă o explicație a motivului pentru care este evidențiat cuvântul și oferă, de asemenea, un exemplu despre cum să abordați acest cuvânt. Prezintă, de asemenea, o listă extinsă de sinonime prin tezaur, care este perfect pentru construirea vocabularului și pentru a găsi alternativa unui cuvânt care este folosit de mai multe ori în documentul dvs. Mai mult, definește și cuvântul selectat.

Cu ajutorul WhiteSmoke, puteți afla dacă textul este plagiat sau nu. Acest lucru este foarte util dacă angajați câțiva scriitori online pentru site-ul dvs. web. Compania a dezvoltat un supliment care îi ajută pe utilizatori să scrie în Outlook, MS Office sau alte căsuțe de editare a textului. WhiteSmoke subliniază greșelile cu fonturi roșii (pentru scrieri greșite), verde (pentru gramatică) și gri (pentru repetate).

Unul dintre lucrurile interesante este faptul că oferă diverse tutoriale de învățare video legate de Prepoziții, Verbe auxiliare, Substantive și Pronume, etc. Pentru ajutor, puteți apela sau trimite un e-mail. WhiteSmoke costă 4,16 USD / lună pentru "Esenţial" planul și 6,67 USD / lună pentru "premiu" abonament de un an.

Compania oferă o politică de rambursare de 48 de ore pentru planurile cu valabilitate mai mică de 31 de zile, în timp ce celelalte planuri includ o politică de rambursare completă de 31 de zile. WhiteSmoke este un instrument impresionant pentru o soluție de scriere în limba engleză, dar oferă doar un proces de 4 zile, care este foarte limitat. Conform experienței noastre, Ginger este mai compatibil din punct de vedere al utilizabilității și al fiabilității decât WhiteSmoke.

3. Ghimbir

Ghimbirul este un alt instrument destul de genial printre studenți, profesori și bloggeri, datorită rezultatelor sale eficiente. Ginger oferă funcții la o comoditate mai mare, deoarece este disponibil pentru Windows, iOS, Android, Chrome, Safari și Mac. Puteți utiliza instrumentul de corectare a ghimbirului în timp ce tastați casetele de editare, cum ar fi WordPress sau pur și simplu accesați site-ul lor și lipiți textul. Te ajută chiar și când folosești bara de căutare pe site-uri web precum YouTube.

Ginger detectează erorile foarte repede și le evidențiază. Când treceți cu mouse-ul peste cuvântul evidențiat, acesta va oferi sugestia pentru corectarea acestuia. Și dacă doriți să aprobați toate sugestiile simultan, atunci dați clic pe „Aprobați toate”. Ca și Grammarly, în Ginger puteți selecta, de asemenea, engleza sau engleza americană.

Ghimbirul traduce documentul dvs. în 40 de limbi, inclusiv chineza, franceza, urdua, hindi, araba și rusă. Mai mult, puteți căuta definiția cuvintelor dvs. prin dicționar și puteți reformula propozițiile pentru varietatea structurii. În plus, puteți crea, de asemenea, un dicționar personal, astfel încât programul să nu prezinte erori pentru acele cuvinte data viitoare. Cititorul de text este o altă caracteristică unică de ghimbir care este utilă pentru învățarea pronunției, dar este disponibilă doar în versiunea premium.

Există două versiuni Gratuit și Premium. Versiunea gratuită lipsește unele caracteristici precum raportul de analiză a erorilor, cititorul de text și verificatorul de gramatică nelimitat. Vă sugerăm să instalați extensia browserului sau desktopul în loc să încercați site-ul lor. Deoarece atunci când verificați textul lipind pe site-ul lor, acesta va analiza doar cuvinte limitate.

Pentru un plan anual, Gramaticly percepe 11,66 USD / lună, în timp ce Ginger costă 7,49 USD / lună (oferind o reducere de 40%). Ginger este una dintre marile alternative gramaticale pentru Mac și alți utilizatori, dar îi lipsește un instrument de plagiat care facilitează editorul online să lupte împotriva duplicării. Mai mult, atunci când utilizați sinonimele sau funcția de definiție făcând clic dreapta pe cuvânt, trece la fila sinonimilor sau definiției, în loc să afișeze informațiile din aceeași filă. Nu este o mare problemă, dar pare iritant.

 • Gramaticly vs Ginger – Care este mai bun?

4. JetPack

Următorul pe listă este pluginul Jetpack WordPress. Dacă utilizați WordPress, este posibil să utilizați deja acest plugin. Deoarece acest instrument unic poate oferi numeroase avantaje, cum ar fi urmărirea traficului site-ului dvs., îmbunătățirea securității, teme gratuite și multe altele. Funcția sa de corectare funcționează pe aceleași principii ca și După linia moartă. Pentru bloggerii WordPress, este minunat să ai un instrument de corecție chiar în editorul de post, în loc să lipiți conținutul separat în editorul de text al instrumentului de verificare engleză.

După instalarea Jetpack, veți vedea o pictogramă ca aceasta. Începeți să scrieți sau doar să lipiți conținutul și apoi apăsați pictograma. Va începe scanarea și va marca cuvintele cu linii roșu, verde și albastru. Roșu înseamnă că cuvântul este scris greșit sau greșit; verde arată greșeli gramaticale, în timp ce albastru indică indiciu pentru stilurile de scriere. Mai mult, oferă și explicația greșelilor.

Puteți configura instrumentul de corecție Jetpack, navigând Utilizatori => Profilul tau. Doar bifează casetele pentru funcția pe care vrei să o activezi. Caracteristica principală include detectarea vocalelor excesive, complexe, pasive și a expresiilor de ton, etc..

caracteristici gramaticale jetpack

Mai mult, instrumentul poate citi corect mesajele scrise în engleză, spaniolă, portugheză, germană și franceză.

Instrumentul este simplu și puteți utiliza toate funcțiile sale de corectare fără a plăti nici măcar un ban. Dar au lipsit unele caracteristici majore. Nu puteți compune dicționarul personal și nu va evidenția cuvintele greșite scrise în alte limbi decât limba engleză. De asemenea, nu vă vor lăsa să selectați din stilurile din SUA, Marea Britanie și Canada. Din experiența noastră, nu este la fel de eficient ca Grammarly sau Ginger, dar este un instrument gratuit demn care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de scriere de bază.

5. PaperRater

PaperRater lucrează pe algoritmii computerului, care este numit afectuos drept Grendel. În prezent, nu există nicio extensie sau versiunea desktop a acestui instrument. Pur și simplu vizitați-i Corector de verificare și verificare gramaticală și introduceți textul în caseta care apare în fața dvs. și obțineți raportul. Sistemul lor subliniază cuvintele greșite sau au probleme de gramatică. Imaginea de mai jos prezintă funcțiile PaperRater.

caracteristici de documentare corector

Deoarece există o mulțime de date publicate în fiecare an de către editorii online, devine necesară publicarea datelor originale. PaperRater oferă și verificatorul de plagiat precum Grammarly. Însă într-o versiune gratuită, verificatorul de plagiat spune doar procentul de neiginalitate. Nu puteți găsi liniile sau conținutul plagiat fără să vă abonați la un plan plătit. De asemenea, este integrat cu instrumentul corector, ceea ce înseamnă că trebuie să lipiți separat textul în Plagiarism Checker.

De asemenea, oferă Vocabular constructor. Trebuie doar să introduceți cuvântul și să prezinte definiția, precum și diverse propoziții de exemplu, astfel încât să vă puteți face ideea de a utiliza acel cuvânt.

PaperRater este similar cu Grammarly, dar versiunea sa gratuită are diverse limitări. Nu puteți importa fișierele și, de asemenea, instrumentul este limitat la 5 pagini. Mai mult, corectorul lor este un pic complex. Pentru un abonament premium, deși software-ul este ieftin, nu este o soluție finală și nu vă puteți baza doar pe el.

6. Slick Write

Diversitatea funcțiilor face din SlickWrite o alternativă strânsă la Grammarly. În primul rând, folosiți editorul lor pentru scriere sau doar lipiți textul. Acum apăsați verificare din bara laterală. Instrumentul va evidenția diverse elemente din paragrafele tale, precum propoziții redundante, voce pasivă, cuvinte de tranziție, adverbe și cuvinte de pornire comune, etc..

Lucrul interesant despre SlickWrite este că are mai multe opțiuni integrate. Când selectați un cuvânt, un pop-up apare în partea de jos unde puteți alege să găsiți cuvinte asociate și tezaur sau definiția dicționarului. De asemenea, include opțiuni Google și Wikipedia pentru a obține mai multe informații.

Lectibilitatea contează foarte mult, deoarece un articol teribil de citit este aproape inutil pentru cititori și / sau solicitanții de informații. Folosind funcția de structură a propozițiilor SlickWrite, puteți crește lizibilitatea articolului dvs. Va arăta propozițiile complexe și lungi. Ca scriitor, este posibil să nu fiți conștient de „flux”. SlickWrite prezintă detalii grafice despre lungimea cuvântului, lungimea propoziției și fluxul structural, astfel încât utilizatorul să poată modifica cu ușurință debitul.

Puteți configura SlickWrite în câteva momente, trebuie doar să accesați setările sale și să bifați casetele pentru ce tipuri de probleme doriți să găsiți în textul dvs. Printre toate calitățile, cea mai bună parte a acestui software de corecție bazat pe web este statisticile. Va prezenta o analiză agregată a conținutului dvs., precum și statistici ale frazelor și cuvintelor. Până în prezent, vă puteți bucura de serviciile lor gratuit, deoarece în prezent nu există o versiune premium.

SlickWrite este un instrument remarcabil care include numeroase reguli pe care le puteți activa sau dezactiva după bunul plac. Dar acest lucru este lipsit de comoditate. Ca în Gramatică, acestea permit o corecție cu un singur clic, unde trebuie doar să faceți clic pe sugestia pentru corectare. Aceasta înseamnă că puteți utiliza Slick Write numai pentru detectarea erorilor. Pentru un vorbitor nativ de limba engleză, vă recomandăm să încercați un instrument care oferă ușurință de utilizare pentru corectare, cum ar fi Gramaticly.

 • De asemenea, luați în considerare lectura: Top 10 Checkers și servicii de plagiat

7. 1Checker

Atunci când explorezi cele mai bune 10 alternative gramaticale, 1Checker s-a clasat cu siguranță într-o poziție bună, datorită naturii sale flexibile. Puteți utiliza versiunea online sau o puteți instala pe dispozitivele Windows sau Mac. Poate fi integrat cu Word și Outlook. Programul funcționează pe sistemul de procesare a limbajului natural, care este o combinație de informatică și limbaj artificial.

Când faceți clic pe „Revizuire”, după o perioadă de timp, acesta va afișa statisticile care sunt procentele de gramatică, ortografie și alte greșeli. Închideți-l și începeți să editați. Instrumentul evidențiază pur și simplu erorile și prezintă sfaturile de sub cuvinte. De asemenea, afișează explicația cuvintelor semnalizate pe bara laterală. Dacă nu doriți să examinați fiecare eroare, atunci trebuie doar să apăsați pe „Aplicați toate” pentru o corecție automată.

1Checker oferă, de asemenea, tone de șabloane legate de afaceri și comunicații. Trebuie doar să selectați „Modelul de document” și apoi să completați semifabricatele care apar în partea stângă. Acestea generează automat o copie fină a documentului. 1Checker include și traducătorul care este alimentat de Google și Bing, astfel încât să puteți traduce rapid cuvintele și frazele vagi.

Este un program gratuit, precum versiunea gratuită Grammarly, pentru a detecta greșelile de bază. Poate fi util pentru eliminarea cuvântărilor, erorilor de ortografie și modificărilor structurale. În total, este demn de a utiliza acest software, deoarece nu te costă nimic.

8. OnlineCorrection

OnlineCorrection este un program online gratuit care să te salveze de jenă cu care te poți confrunta din cauza unor erori gramaticale și ortografice. Acesta vă analizează cu atenție conținutul și apoi enumește greșelile. Efectuarea corectărilor este foarte ușoară, deoarece cuvintele greșite sunt indicate cu culori diferite. Instrumentul oferă, de asemenea, cuvinte sugerate.

OnlineCorrection caută gramatică, stil, vraja, punctuația și duplicarea cuvintelor din text. Nu există nicio modalitate de a găsi originalitatea conținutului. De asemenea, nu oferă nicio versiune premium a instrumentului.

Alături de funcția de corectare a limbii engleze, OnlineCorrection acceptă, de asemenea, mai multe limbi, care este cea mai bună parte a acestui verificator. Programul poate citi orice text scris în germană, franceză, spaniolă, italiană, poloneză, portugheză și rusă.

OnlineCorrection este un instrument simplu pentru corectarea articolului înainte de publicarea sau prezentarea către oricine. Ar putea fi o opțiune considerabilă dacă căutați alternative gramaticale gratuite. De asemenea, nu este necesar să vă înscrieți, așa că ar trebui să le încercați.

9. HEMINGWAY

HemingWay se concentrează în principal pe creșterea lizibilității postărilor tale. Puteți utiliza versiunea lor online sau puteți descărca aplicația pentru desktop. Dar trebuie să plătiți 19,99 USD pentru versiunea desktop. În plus, poate fi folosit în WordPress sau în editorul Mediu. Ele prezintă, de asemenea, gradul de lizibilitate.

Când inserați text, acestea vor evidenția frazele cu diferite culori. Instrumentul vă spune ce propoziție este greu de citit și, de asemenea, oferă sugestii pentru a simplifica cuvintele. Editorul Hemingway are, de asemenea, mai multe opțiuni, cum ar fi titluri, bold, italic, gloanțe și inserarea linkurilor, etc. În timp ce, pe de altă parte, editorul Grammarly nu permite utilizatorului să insereze linkuri sau să lipească un text cu hyperlink-uri..

Instrumentul denotă, de asemenea, vocea pasivă din propoziții. Din punctul nostru de vedere, Hemingway nu este un instrument eficient pentru erorile gramaticale.

Cu toate că, este un instrument excelent pentru îmbunătățirea lizibilității articolelor dvs., unde se potrivește? Puteți utiliza mai întâi unele instrumente avansate precum Grammarly și apoi să transmiteți articolul prin Hemingway, astfel încât articolul dvs. să fie nu numai lipsit de erori gramaticale, ci și compus într-un mod ușor de citit.

10. Reverso

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de corectare bazat pe web, atunci Reverso este pentru dvs. Au dezvoltat o extensie pentru utilizatorii Chrome, dar nu există nici o aplicație desktop, Android sau iOS. Pentru a utiliza versiunea online, accesați R e versoul și lipiți textul. Este posibil să nu găsească erorile avansate, dar este bine să găsești greșelile de bază.

Deci, ce îl face un software similar cu Grammarly? Are un dicționar integrat împreună cu opțiuni de conjugare și sinonime. Pentru a le folosi, selectați mai întâi tot textul și apoi alegeți opțiunea. Este bine dacă nu doriți să deschideți diferite site-uri pentru a găsi definiția sau sinonimele unor cuvinte specifice.

Reverso acceptă mai multe limbi, ceea ce înseamnă că vă poate traduce datele în orice limbă pe care o acceptă, precum germană, franceză, arabă și rusă, etc. Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile gramaticale, atunci ar trebui să vizitați baza lor de cunoștințe bine organizată unde au informații despre timpuri, verbe, adverbe, prepoziții și multe alte subiecte. De asemenea, au numeroase subiecte despre regulile gramaticale franceze.

Trebuie să folosiți extensia Chrome dacă vă confruntați cu bariere de limbă la citirea articolelor. După instalarea extensiei, faceți dublu clic pe oricare dintre cuvintele apărute pe orice pagină web pentru a le traduce în cele 11 limbi diferite. În mod similar, puteți traduce propoziții.

În funcție de experiența noastră personală, acest instrument poate fi folosit pentru construirea varietății de propoziții, dar pentru citirea de dovezi nu vă puteți baza doar pe el. Mai mult, o mică problemă cu Reverso este că poate verifica doar 600 de caractere. Deci, pentru o corectură simplă și, cel mai important, dacă suferiți de diferențe de limbă, atunci cu siguranță are sens să o utilizați.

 • SSD Gazduire
 • Top "10" Cele mai rapide furnizori de găzduire web
 • Top "10" Servicii de găzduire Windows Server
 • 10 "Cel mai bun" Cumpărați alternative pentru configurarea site-ului dvs. de comerț electronic

Concluzie

Conform experienței noastre, ProWritingAid și Fum alb sunt printre cele mai promițătoare alternative gramaticale.

Însă personal, vă sugerăm mai întâi să încercați să utilizați Gramaticly, deoarece este cel mai avansat instrument care poate detecta 400+ greșeli gramaticale simple până la avansate și se dovedește de asemenea bun pentru îmbunătățirea vocabularului. Mai mult, are cea mai prietenoasă interfață în comparație cu oricare dintre instrumentele din industrie.

Aveți în minte cea mai bună alternativă gramaticală? Dacă da, vă rugăm să împărtășiți secțiunea de comentarii de mai jos și spuneți-ne ce instrument utilizați pentru a corecta greșelile de scriere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map