Top 10 bedste grammatikalternativer i 2020

7

Vidste du, at grammatiske fejl kan påvirke din blograngering, popularitet og din personlighed?


Selvom mindre fejl ikke kan ignoreres, bør skrivefejlfrie artikler være din største prioritet.

For en ikke-engelsktalende er det en overvældende opgave at identificere og rette de grammatiske fejl, medmindre man får hjælp fra andre.

De fleste mennesker er afhængige af MS-kontoret, men det kan være nyttigt ved stavefejl ikke for de grammatiske og / eller andre fejl. Mens Grammarly er et avanceret værktøj med mange funktioner, kan dets dyre planer opfordre dig til at finde et grammatisk alternativ.

Du kan muligvis også læse:
Top billigste udbydere af cloud hosting

Før vi starter skal du vide, at Grammarly giver dig mulighed for at vælge mellem britisk / amerikansk engelsk, tjekke plagiering, tilbyder adskillige skrivestilarter, forslag til berigelse af ordforråd, finde grammatik & tegnsætningsfejl, og meget mere. Læs vores dybdegående grammatikanmeldelse her.

Hvorfor er grammatik bedre end andre?

Grammarl y er et af de avancerede, moderne og perfekte værktøjer, der tilbyder flere funktioner på ét sted, og lige nu er der ikke et enkelt værktøj, der er godt nok til at slå det. Selvom der er mange tjenester, fungerer Grammarlys avancerede algoritme som en charme og antyder alle mulige fejl inden for få sekunder. Så giv det en PRØV igen og nyd 7-dages GRATIS prøveversion.

 • Det fjerner grammatik-, stave- og tegnsætningsfejl.
 • Det foreslår relaterede ord til ofte anvendte sætninger / ord eller forbedrer ordforrådet.
 • Kontroller øjeblikkeligt plagiering for at undgå duplikatindhold.
 • Hjælper dig med at forbedre sætningsstrukturen med eksempler.

Prøv grammatisk NU

Så uanset hvad der er årsagen til at søge alternativerne til Grammarly, enten er det prissætningen eller kvaliteten eller noget andet her, vi sammensætter listen over top 10 bedste grammatikalternativer.

10 bedste grammatikalternativer i 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid er et fremragende grammatisk alternativ, når din primære bekymring er prissætningen. Det er et funktionsrige værktøj, der er tilgængeligt i både gratis og premium versioner. Du kan nemt integrere det i din browser, så det kan analyseres manglerne i teksten, når du skriver i Gmail, WordPress, Facebook og Twitter osv. Desuden kan det let integreres med MS Office og Google Docs. For udviklere giver de også API-adgang, så udviklere kan integrere den med deres app. Der er ingen desktop-app til gratis brugere.

Ligesom Grammarly tilbyder de masser af skrivestilarter som generelt, erhvervslivet og akademisk, blogindlæg osv. Du kan vælge fra USA, Storbritannien og generel engelsk sprogstil. Det er absolut enkelt at bruge ProWritingAid. Når du har installeret udvidelsen, vil du se et lille ikon, der vises, når du er i teksteditoren på et websted. Nu skal du bare holde musemarkøren hen over ikonet og vælge hvilken mulighed du foretrækker at teste for grammatik, overbrugte ord, stil, klichéer og afskedigelser osv..

Hvis du ikke ønsker at udføre nogen installation, skal du bare gå til ProWritingAid og tilmelde dig. Hvad der gør dette værktøj til et tæt alternativ til grammatik er, at det kan udføre 25 typer test på din tekst, såsom grammatik, pronomen, sætningsstruktur & længde, overgang og vage ord osv. Deres funktion i skrivestil er meget effektiv til at revidere ord for at forbedre læsbarheden.

Funktionen Tesaurus fremhæver ord, og ved at holde musemarkøren markeret kan du vælge fra listen med alternative ord. Værktøjet er tilgængeligt til meget billige priser og koster bare $ 60 for et årligt abonnement, mens et livstidsabonnement er på $ 210.

Planerne understøttes med en 14 dages pengene-tilbage-garanti. De inkluderer ikke nogen oversætter, men efter vores mening generelt betragtes det ikke som en obligatorisk komponent i et korrekturlæsningsværktøj. Selvom de leverer en plagieringskontrol, koster det dig et ekstra beløb. ProWritingAid er et utroligt værktøj med en lang liste med funktioner og helt sikkert værd at dine penge.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke er også meget effektivt engelsk skrive- og korrekturlæsningsværktøj. Det angiver grammatik såvel som tegnsætning, stavekontrol og forslag til skrivestil. Det er tilgængeligt for alle typer enheder, inklusive Mac, Windows, webbrowsere, iOS og Android osv. Softwaren indeholder mere end 100 skriveskabeloner såsom CV, Kondolenser, Tak, Rapporter og Cover Letters osv..

WhiteSmoke-oversætter er bygget på den statistiske maskinoversættelse og viser oversættelsen med størst sandsynlighed for at være nøjagtig. De understøtter næsten 55 sprog. Programmet fremhæver ordene, og ved at trykke på musemarkøren kan du se forslagene til grammatik og tegnsætning. Den kontrollerer de 16 forskellige områder af sætningen, såsom fragmenter, spænding, forkert tegnsætning og dinglende modifikatorer osv..

Værktøjet giver en forklaring på, hvorfor ordet fremhæves og giver også et eksempel på, hvordan man håndterer dette ord. Den præsenterer også en omfattende liste over synonymer via synonymordbogen, som er perfekt til at opbygge ordforrådet og finde alternativet til et ord, der bruges mange gange i dit dokument. Desuden definerer det også det valgte ord.

Ved hjælp af WhiteSmoke kan du finde ud af, om teksten er plagieret eller ej. Dette er meget nyttigt, hvis du ansætter nogle online forfattere til dit websted. Virksomheden udviklede en tilføjelse, der hjælper brugere, mens de skriver i Outlook, MS Office eller andre tekstredigeringsbokse. WhiteSmoke påpeger fejlene med rød skrift (for stavefejl), grøn (til grammatik) og grå (til gentagne) ord.

En af de seje ting er, at de leverer forskellige tutorials til videoindlæring relateret til præpositioner, hjælpeverber, substantiv og udtegnelser osv. For hjælp kan du ringe eller sende dem en e-mail. WhiteSmoke koster $ 4,16 / måned for "Vigtig" plan og $ 6,67 / måned for "Præmie" et års abonnement.

Virksomheden leverer en 48-timers refusionspolitik for planer, der har gyldighed mindre end 31 dage, mens de andre planer inkluderer en 31-dages refusionspolitik. WhiteSmoke er et imponerende værktøj til en engelsk skriftlig løsning, men de tilbyder kun en 4-dages prøveversion, som er meget begrænset. Per vores erfaring er ingefær mere kompatibel med hensyn til brugervenlighed og pålidelighed end WhiteSmoke.

3. Ingefær

Ingefær er et andet ret strålende værktøj blandt studerende, lærere og bloggere på grund af dets effektive resultater. Ingefær leverer funktioner ved større bekvemmelighed, da det er tilgængeligt til Windows, iOS, Android, Chrome, Safari og Mac. Du kan bruge Ginger-korrekturlæsningsværktøjet, mens du skriver i redigeringsfelterne som WordPress eller bare gå til deres websted og indsætte teksten. Det hjælper dig endda, mens du bruger søgefeltet på websteder som YouTube.

Ingefær registrerer fejlene meget hurtigt og fremhæver dem. Når du holder musen hen over det fremhævede ord, giver den forslaget til at rette det. Og hvis du vil godkende alle forslag på en gang, skal du bare klikke på “Godkend alle”. Ligesom grammatik kan du i Ginger også vælge enten britisk eller amerikansk engelsk.

Ingefær oversætter også dit dokument til 40 sprog, inklusive kinesisk, fransk, urdu, hindi, arabisk og russisk. Desuden kan du søge i definitionen på dine ord gennem ordbogen og omformulere dine sætninger for forskellige strukturer. Desuden kan du også oprette en personlig ordbog, så programmet ikke viser fejl for disse ord næste gang. Tekstlæser er en anden unik Ingefærfunktion, som er nyttig til at lære udtale, men den er kun tilgængelig i premium-versionen.

Der er to versioner gratis og premium. Den gratis version savner nogle egenskaber som f.eks. Fejlanalyserapport, tekstlæser og ubegrænset grammatikontrol. Vi foreslår, at du installerer deres browserudvidelse eller skrivebord i stedet for at prøve deres websted. For når du tjekker din tekst ved at indsætte på deres websted, analyserer den kun begrænsede ord.

For en årlig plan opkræver Grammarly $ 11,66 / måned, mens Ingefær koster $ 7,49 / måned (tilbyder 40% rabat). Ingefær er et af de store grammatikalternativer til Mac og andre brugere, men mangler et plagieringsværktøj, der gør det muligt for onlineudgiveren at kæmpe mod duplikering. Når du bruger deres synonymer eller definitionsfunktion ved at højreklikke på ordet, skifter den til synonymer eller definition-fanen i stedet for at vise oplysningerne i den samme fane. Det er ikke et stort problem, men det virker irriterende.

 • Grammatisk vs ingefær – hvilken der er bedre?

4. Jet pakke

Den næste på listen er Jetpack WordPress-plugin. Hvis du bruger WordPress, bruger du muligvis allerede dette plugin. Fordi dette ene værktøj kan levere adskillige fordele, såsom at spore din webstedstrafik, forbedre sikkerhed, gratis temaer og meget mere. Dets korrekturlæsningsfunktion fungerer på de samme principper som Efter deadline. For WordPress-bloggere er det dejligt at have et korrekturlæsningsværktøj lige i posteditoren i stedet for at indsætte indholdet separat i teksteditoren i det engelske checker værktøj.

Efter installation af Jetpack, vil du se et ikon som dette. Begynd med at skrive, eller bare indsæt indholdet, og tryk derefter på det ikon. Det vil begynde at scanne og markere ordene med røde, grønne og blå linjer. Rødt betyder, at ordet er forkert stavet eller misbrugt; grønt viser grammatiske fejl, mens blå betegner antydningen til skrivestilarter. Derudover giver det også forklaringen på fejlene.

Du kan konfigurere Jetpack korrekturlæseværktøjet ved at navigere i Brugere => Din profil. Marker blot afkrydsningsfelterne for den funktion, du vil aktivere. Hovedfunktionen inkluderer at registrere overbrugte, komplekse, passive stemmer og ordlighedssætninger osv.

jetpack-grammatikfunktioner

Desuden kan værktøjet korrekturlæse de indlæg, der er skrevet på engelsk, spansk, portugisisk, tysk og fransk.

Værktøjet er enkelt, og du kan bruge alle dens korrekturlæsefunktioner uden at betale en penny. Men det gik glip af nogle vigtige funktioner. Du kan ikke komponere den personlige ordbog, og det påpeger ikke de misbrugte ord skrevet på andre sprog end engelsk. De giver dig heller ikke mulighed for at vælge fra USA, UK og canadiske engelske stilarter. Fra vores erfaring er det ikke så effektivt som grammatik eller ingefær, men er et værdigt gratis værktøj, der kan hjælpe dig med at forbedre dine grundlæggende skrivefærdigheder.

5. PaperRater

PaperRater arbejder på computeralgoritmerne, der kaldes kærligt som Grendel. Der er i øjeblikket ingen udvidelse eller desktopversionen af ​​dette værktøj. Besøg blot deres Korrekturlæser og grammatikcheck og læg din tekst i det felt, der vises foran dig og få rapporten. Deres system understreger de ord, der er forkert stavet eller har grammatiske problemer. Nedenstående billede viser PaperRater-funktionerne.

korrekturlæser papirrater funktioner

Da der er masser af data, der hvert år offentliggøres af onlineudgivere, bliver det nødvendigt at offentliggøre de originale data. PaperRater tilbyder også plagieringskontrol som Grammarly. Men i en gratis version fortæller plagieringskontrollen kun procentdelen af ​​uoriginalitet. Du kan ikke finde de plagierede linjer eller indhold uden at abonnere på en betalt plan. Det er også integreret med korrekturlæserværktøjet, hvilket betyder, at du er nødt til at indsætte teksten separat i Plagiarism Checker.

De tilbyder også ordforrådskonstruktør. Bare sæt ordet ind, så præsenterer de definitionen såvel som forskellige eksemplersætninger, så du kan få idéen om at bruge dette ord.

PaperRater ligner Grammarly, men dens gratis version har forskellige begrænsninger. Du kan ikke importere filerne, og værktøjet er også begrænset til 5 sider. Derudover er deres korrekturlæser lidt kompliceret. Selvom softwaren er billig for et premiumabonnement, er det ikke en ultimativ løsning, og du kan ikke bare stole på det.

6. Slick Skriv

De mange forskellige funktioner gør SlickWrite til et tæt alternativ til Grammarly. Brug først deres editor til at skrive eller bare indsætte teksten. Tryk nu på check fra sidebjælken. Værktøjet vil påpege forskellige elementer fra dine afsnit, såsom overflødige sætninger, passiv stemme, overgangsord, adverb og almindelige udgangsord osv..

Den seje ting ved SlickWrite er, at den har flere integrerede indstillinger. Når du vælger et ord, vises en pop-up i bunden, hvor du kan vælge at finde tilknyttede ord, ordbogen eller ordbordsdefinitionen. Det inkluderer også mulighederne for Google og Wikipedia for at få mere information.

Læsbarhed betyder meget, fordi en artikel, som er forfærdelig at læse, næsten er ubrugelig for læserne og / eller informationssøgende. Ved at bruge SlickWrites sætningsstrukturfunktion kan du øge læsbarheden af ​​din artikel. Det viser de komplekse og lange sætninger. Som forfatter er du muligvis ikke opmærksom på “Flow”. SlickWrite præsenterer grafiske detaljer om ordlængde, sætningslængde og strukturel flow, så brugeren let kan ændre strømningshastigheden.

Du kan konfigurere SlickWrite inden for få øjeblikke, bare gå til dens indstillinger og markere afkrydsningsfelterne for, hvilke typer problemer du vil finde i din tekst. Blandt alle kvaliteter er statistikken den bedste del af denne webbaserede korrekturlæsningssoftware. Det vil præsentere en dybtgående samlet analyse af dit indhold såvel som statistik over sætninger og ord. Indtil videre kan du nyde deres tjenester gratis, fordi der i øjeblikket ikke er nogen premium-version.

SlickWrite er et bemærkelsesværdigt værktøj, der indeholder adskillige regler, som du kan aktivere eller deaktivere efter din vilje. Men dette mangler bekvemmelighed. Som i grammatisk tillader de korrektion med et enkelt klik, hvor du bare skal klikke på forslaget til korrektionen. Dette betyder, at du kun kan bruge Slick Writ til kun at opdage fejl. For en ikke-engelsktalende taler anbefaler vi, at du prøver et værktøj, der giver brugervenlighed til korrektion som f.eks. Grammatik.

 • Overvej også at læse: Top 10 plagieringskontrol og -tjenester

7. 1Checker

Når man udforsker de bedste top 10 grammatikalternativer, rangeres 1Checker helt sikkert i en god position på grund af dens fleksible karakter. Du kan enten bruge online-versionen eller installere den på dine Windows- eller Mac-enheder. Det kan integreres med Word og Outlook. Programmet fungerer på det naturlige sprogbehandlingssystem, som er en kombination af datalogi og kunstigt sprog.

Når du klikker på “Gennemgang”, viser det efter en tid statistikkerne, der er procentsatserne for grammatik, stavemåde og andre fejl. Bare luk det, og start redigering. Værktøjet fremhæver blot fejlene og præsenterer tipene nedenfor ord. De viser også forklaringen på de markerede ord på sidebjælken. Hvis du ikke ønsker at gennemgå enhver fejl, skal du bare trykke på “Anvend alle” for en automatisk korrektion.

1Checker leverer også tonsvis af skabeloner relateret til forretning og kommunikation. Vælg blot “Dokumentskabelon” og udfyld derefter de tomme emner, der vises på venstre side. De genererer automatisk en fin kopi af dokumentet. 1Checker indeholder også den oversætter, der drives af Google og Bing, så du hurtigt kan oversætte de vage ord og sætninger.

Det er et gratis program som den Grammatik-gratis version til at opdage de grundlæggende fejl. Det kan være nyttigt at fjerne ordlighed, stavefejl og strukturelle ændringer. Alt i alt er det værd at bruge denne software, da det ikke koster dig noget.

8. OnlineCorrection

OnlineCorrection er et gratis online program, der redder dig fra forlegenhed, som du måtte have på grund af grammatiske og stavefejl. Den analyserer dit indhold omhyggeligt og lister derefter fejlene op. Foretagelse af korrektioner er meget let, da der er angivet forkerte ord med forskellige farver. Værktøjet indeholder også de foreslåede ord.

OnlineCorrection søger efter grammatik, stil, stave, tegnsætning og duplikering af ord i din tekst. Der er ingen måde at finde originalitet af indholdet. De tilbyder heller ingen premium version af værktøjet.

Sammen med den engelske korrektionsfunktion understøtter OnlineCorrection også flere sprog, som er den bedste del af denne kontrol. Softwaren kan korrekturlæse enhver tekst, der er skrevet på tysk, fransk, spansk, italiensk, polsk, portugisisk og russisk.

OnlineCorrection er et simpelt værktøj til korrekturlæsning af artiklen, før den offentliggøres eller præsenteres for nogen. Det kan være en betydelig mulighed, hvis du søger efter gratis grammatikalternativer. Der er heller ikke behov for at tilmelde dig, så du bør prøve dem.

9. Hemingway

HemingWay fokuserer hovedsageligt på at øge læsbarheden af ​​dine indlæg. Du kan bruge deres online version eller downloade desktop-appen. Men du skal betale $ 19.99 for desktop-versionen. Desuden kan det bruges i WordPress eller Medium-editoren. De præsenterer også læsbarhedsklassen.

Når du indsætter tekst, fremhæver det sætningerne med forskellige farver. Værktøjet fortæller dig, hvilken sætning der er svært at læse, og den giver også forslag til at forenkle ordene. Hemingway-editoren har også flere indstillinger som overskrifter, fed, kursiv, kugler og indsættelse af linkene osv. På den anden side tillader Grammarly-editoren ikke brugeren at indsætte linkene eller indsætte en tekst med hyperlinks.

Værktøjet angiver også den passive stemme fra sætningerne. Fra vores synspunkt er Hemingway ikke et effektivt værktøj til grammatiske fejl.

Selvom det er et godt værktøj til at forbedre læsbarheden af ​​dine artikler, hvor passer det? Du kan først bruge et avanceret værktøj som Grammarly og derefter sende den artikel gennem Hemingway, så din artikel ikke kun er fri for grammatiske fejl, men også er sammensat på en måde, der er let at læse.

10. Reverso

Hvis du søger efter et webbaseret korrekturlæsningsværktøj, er Reverso det for dig. De udviklede en udvidelse til Chrome-brugere, men der er ingen desktop-, Android- eller iOS-app. For at bruge onlineversionen skal du bare gå til R e verso og indsæt teksten. Det finder muligvis ikke forhåndsfejl, men det er godt at finde de grundlæggende fejl.

Så hvad gør det til en lignende software som Grammarly? Det har en integreret ordbog sammen med konjugat- og synonymindstillinger. For at bruge disse skal du først vælge hele teksten og derefter vælge indstillingen. Det er godt, hvis du ikke kan lide at åbne forskellige sider for at finde definitionen eller synonymerne til specifikke ord.

Reverso understøtter flere sprog, hvilket betyder, at det kan oversætte dine data til ethvert sprog, som de understøtter, som tysk, fransk, arabisk og russisk osv. Hvis du vil forbedre dine grammatikfærdigheder, skal du besøge deres velorganiserede vidensbase, hvor de have information om tid, verb, adverb, prepositioner og mange flere emner. De har også adskillige emner om franske grammatiske regler.

Du skal bruge deres Chrome-udvidelse, hvis du står over for sprogbarrierer ved læsning af artikler. Efter installation af udvidelsen skal du dobbeltklikke på et af ordene, der dukkede op på en hvilken som helst webside for at oversætte dem til de 11 forskellige sprog. Tilsvarende kan du oversætte sætninger.

I henhold til vores personlige erfaring kan dette værktøj bruges til at konstruere forskellige sætninger, men til korrekturlæsning kan du ikke bare stole på det. Derudover er et lille problem med Reverso, at det kun kan kontrollere 600 tegn. Så for enkel korrekturlæsning og vigtigst af alt, hvis du lider af sprogforskelle, er det helt sikkert fornuftigt at bruge.

 • SSD Hosting
 • Top "10" Bedste hurtigste webhostudbydere
 • Top "10" Windows Server Hosting Services
 • 10 "Bedst" Shopify alternativer til opsætning af dit e-handelswebsted

Konklusion

I henhold til vores erfaring, ProWritingAid og WhiteSmoke er blandt de mest lovende grammatikalternativer.

Men personligt foreslår vi, at du først prøver at bruge Grammarly, da det er det mest avancerede værktøj, der kan registrere 400+ enkle til avancerede grammatiske fejl og også viser sig at være godt til forbedring af ordforrådet. Desuden har den den mest venlige interface sammenlignet med et af værktøjerne i branchen lige nu.

Har du noget bedst grammatisk alternativ i tankerne? I så fald skal du dele i kommentarfeltet nedenfor og fortæl os, hvilket værktøj du bruger til at korrigere skrivefejl.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map