Slovnični vs. Ginger 2020 – Kateri je boljši?

2

Kot tujec angleškega govorca vemo, kako vitalno in koristno je imeti dobro orodje za lektoriranje. Vsebina s kritičnimi težavami je videti neprofesionalna, groba in lahko celo prisili obiskovalca, da zapusti vaše spletno mesto. To lahko tudi močno vpliva na vašo verodostojnost. Tako da je za blogerje, študente in pisce dobro, da imajo na voljo zanesljivo orodje.


Slovnica in Ginger sta eno najbolj uporabljanih orodij tam. Vsa ta orodja imajo svoje edinstvene prodajne točke. Morate narediti popolno izbiro, zato smo si prizadevali za to (pregled Grammarly vs Ginger).

Ne pozabite, da lektoriranje ni popolna alternativa človeškemu lektorju. Nedvomno so avtomatizirana orodja odličen način za odkrivanje številnih napak v vsebini in prihranite svoj čas. Ključnega pomena pa je tudi lektoriranje enkrat ročno.

pregled slovnice v primerjavi z ingverjem

Torej, brez nadaljnjega oboževanja, pojdimo na prizorišče

Slovnična vs. Ginger 2020 – Kateri je boljši?

Slovnični pregled

Med lektorskimi orodji je najbolj priljubljena Grammarly, ki preverjajo natančnost besedila na podlagi 400 naprednih slovničnih pravil. Gre za programsko opremo v oblaku, kjer za delovanje vedno potrebujete internetno povezljivost.

Dodatki

Slovnica je glede uporabnosti zelo prilagodljivo orodje. Podjetje ponuja

 • Spletni urejevalnik, kjer lahko preverite svoje besedilo in shranite dokumente kot osnutek.
 • Razširitve za brskalnike Chrome, Safari in Firefox, ki vam bodo pomagale pri skoraj vseh spletnih urejevalnikih, kot je WordPress. To je v veliko pomoč, saj vam ni treba preklopiti na spletni urejevalnik.
 • Obstaja tudi dodatek za Microsoft Office in Outlook. MS Office se pogosto uporablja, ki opozarja samo na napake, zato lahko z vgrajevanjem dodatkov slovnice učinkovito zaznate in popravite slovnice.

slovnični pisarniški dodatek

 • Predstavili so tudi namizno aplikacijo. Zdaj vam ni treba več odpirati brskalnika za spletni urejevalnik, ampak preprosto odprete aplikacijo z namizja in začnete pisati.

Morda boste želeli prebrati slovnični pregled 2019: najboljše orodje slovnice za blogerje

Pregled funkcij

Vmesnik

Je videz programske opreme res pomemben? In naš odgovor je “Da”. Zapleten, star zasnovan vmesnik vam vzame veliko časa za razumevanje.

Grammarly ponuja preprost in zelo preprost vmesnik, ki vam pomaga pri boljšem pisanju. Vse lastnosti so tako izrazite. Ko ste se premislili, lahko začnete z njimi bodisi s prijavo na brezplačni račun ali premijski račun.

Žanrsko specifični profili

Besede imajo lahko različne pomene in strukturo, odvisno od teme / niše, o kateri pišete. Torej z razumevanjem te ekipe Grammarly uvaja več profilov, med katerimi lahko izbirate. Ti profili vključujejo poslovne, akademske, tehnične, medicinske, ustvarjalne, blogspot in e-poštna sporočila itd. Izbira določenega profila omogoča algoritmu iskanje napak, povezanih z določeno nišo.

Morda se zavedate ameriške in britanske angleščine, ki se v črkovalnih, ločilnih in slovničnih pravilih nekoliko razlikuje. Torej, Grammarly vam omogoča tudi, da izberete tistega za pomoč pri boljših slogih pisanja.

Izboljšanje besedišča

Posebnost je v obliki domiselne izboljšave besedišča v različici Grammarly pro. Z marketinškega vidika besede močno vplivajo. Predlog besedišča močno pomaga pri pisanju raznolikih člankov. Na podlagi pisnega konteksta slovnice predlagajo nadomestne besede, s čimer se izboljša berljivost in učinkovitost.

Preverjanje plagiatorstva

Poleg naprednega orodja za preverjanje slovnice je na lep kos programske opreme priložen tudi preverjanje plagiatorstva. To je ugodna funkcija za spletne založnike, učitelje in študente. To orodje vam pomaga najti edinstvenost besedila glede na 8 milijard spletnih strani in je na voljo samo plačljivim uporabnikom. Čeprav ni tako usposobljen kot orodja, kot sta Plagiarism checkerX in Copyscape, itd. Kljub temu ga je smiselno izkoristiti.

Pomagajte pri branju

Če se med branjem angleških člankov srečujete s težavo, je dobra novica, da vam bo Grammarly pomagala razumeti pomen, ne da bi v slovar pisali besede vedno znova. Torej tudi to prihrani čas. Vse kar morate storiti je, da namestite njihovo razširitev spletnega brskalnika, kliknite nanjo in jo nato omogočite.

Zdaj, če najdete nekatere besede, ki so vam neznane, potem samo dvokliknite, da bosta na istem zaslonu zagotovila pomen in razlago.

škatlo slovničnih razlag

Nekaj ​​drugih uporabnih funkcij v slovnici

 • Ustvari osebni slovar: Besede lahko dodate v osebni slovar slovnice, tako da naslednjič teh besed ne bo označil kot napake.
 • Pravopis in desni par: Odkril bo črkovalne napake, pa tudi predloge za uporabo pravega para besed.
 • Pasivni glas: Program označuje prekomerno uporabo pasivnega glasu v vsebini.
 • Ločila: Poudarja manjkajoče in napačno postavljene ločila.
 • Besednost: To bo samodejno našlo način za skrajšanje stavkov za jedrnato razlago.
 • Ponovitev: Če se določena beseda ponavlja, vedno znova, orodje poda predlog za njeno nadomestitev.
 • Predlog: Tudi slovnica poudarja zmedene predloge.

Obstaja veliko več, kar lahko raziščete s preizkusitvijo

Prosta slovnica z omejenimi funkcijami
Premium Grammarly uživajo v vseh funkcijah

Doživljam slovnična

Biti bloger Spletna aplikacija Grammarly nam zelo koristi. Aplikacijo boste našli v podprti prodajalni brskalnika ali pa le poiščite razdelek Aplikacije Grammarly nadzorne plošče. Samodejno se integrira s skoraj besedilnim poljem spletnega urejevalnika, kot so Gmail, Facebook, Twitter in WordPress itd. Druge dodatke Grammarly smo že omenili na začetku.

Tukaj si oglejte urejevalnik WordPress;

slovnično v urejevalniku wordpressa

Spletna aplikacija s slovnico prikazuje število kritičnih in predhodnih napak, na zgornjem posnetku zaslona imamo samo 1 kritično napako. Medtem ko lahko vidite predloge tako, da s kazalcem miške premaknete miško nad besedo. Če želite pojasnilo, kliknite “VIDITE VEČ V GRAMMARLJU”. Prikaže se urejevalnik slovnice, kjer lahko tudi popravite napake, prav tako pa lahko vidite razlago štetja besed kot napako.

Brezplačni in premium načrti

Slovnica je na voljo tako brezplačnim kot plačljivim uporabnikom. Brezplačni račun vsebuje omejene funkcije, kot je 150 slovničnih pravil, medtem ko trdijo, da lahko premija preverja vašo vsebino z upoštevanjem 400+ čekov.

Premijski načrti se začnejo od 29,95 USD za mesečno naročnino, medtem ko lahko resno prihranite pri stroških, če naročite letno naročnino v znesku 11,66 USD / mesec.

Prednosti

 • Če angleščina ni vaš materni jezik, je to najboljše orodje tam
 • Ponuja zelo uporabno bazo znanja za učenje slovnice
 • Zaznavanje posebnih kontekstnih napak
 • Zelo koristno orodje za študente, blogerje in podjetja
 • Vgrajeno orodje za preverjanje podvajanja vsebine
 • Optično preglejte besedilo glede stavčne stavke, črkovalnih napak, ločil in mnogih drugih.

Slabosti

 • Zaenkrat še noben dodatek za MS Office za uporabnike Mac.
 • Cena mesečnega zaračunavanja, zato priporočamo letno naročnino
 • Včasih prenehajte z delom ali nehajte prepoznati napake, dokler ne znova odprete vsebine v urejevalniku Grammarly

Kupite slovnico za 400+ preverjanja slovnice samo za 11,66 USD / mesec

Ingverjev pregled

Ingver je tudi vrhunsko lektorsko orodje in staro. Programska oprema ponuja veliko uporabnost zaradi večkratnih dodatkov za brskalnike, izdelke MS in druge aplikacije. Čeprav je ni tako napredna kot slovnica, še vedno dovolj vreden, da bi preizkusili in se pogosto obravnava kot slovnična alternativa, predvsem zaradi cen. Tako kot Grammarly tudi Ginger potrebuje internetno povezljivost.

Dodatki

Ko gre za platforme, kjer lahko uživate v storitvah Ginger, je bolj priročno kot Grammarly.

 • Spletno orodje na njihovi spletni strani ne zahteva ustvarjanja računa, samo dajte besedilo in ga preverite. Preveril bo omejene besede.

ingver spletna lektoriranje

 • Za delo prek namizja imajo na voljo podporo za Windows, ki jo je mogoče brezplačno namestiti in je na voljo na njihovem spletnem mestu.
 • Če želite, da Ginger sodeluje s spletnimi urejalnimi polji, kot so Facebook, Gmail, Twitter, WordPress, samo namestite razširitev brskalnika, ki je na voljo za Chrome in Safari.
 • Ginger gre dlje kot Grammarly, saj ponuja mobilne aplikacije za Android in iOS. Vse, kar morate storiti, namestite njihovo pisno aplikacijo iz trgovine z aplikacijami in lektorirate svojo vsebino. Aplikacija omogoča tudi uporabo drugih funkcij. Obstaja tudi aplikacija za tipkovnico.

Vmesnik

Ginger ne ponuja spletnega urejevalnika, kot je Grammarly, temveč uporabnike spodbuja, naj uporabljajo svoje dodatke. Vmesnik namiznih aplikacij je zelo preprost, tako kot Grammarly, kjer je vse zelo jasno. Oglejte si ga.

ingver vmesnik

Refrazer

Rephraser stavka je odlična lastnost, da vnesete različico besedila in tako omogočite, da svoje misli izrazite z boljšimi besedami. S tem boste besedilno besedilo preverili za stavkom in podali predloge s sinonimi, idiomi in stavki itd. Osebno je to koristna funkcija, vendar ročno preverjanje vsebinskega stavka po stavku res zamuja..

Osebni trener

Ginger’s Personal trener je poseben program usposabljanja, ki je namenjen plačljivim strankam. Gre za učni program, ki gradi lekcije angleščine na podlagi svojih napak, tako da se lahko v prihodnosti istim napakam izognete. Torej, namesto da se osredotočite na splošni angleški Ginger osebni trener, vam pomaga, da se osredotočite na šibka področja s prilagajanjem prilagojenih lekcij.

Besedilo v govor

Ste šibki v izgovorjavi? Če je odgovor pritrdilen, je to zelo koristno za učenje. Čeprav zdaj imamo Googlovega brezplačnega prevajalca, ki zna govoriti besede, vendar Ginger prinaša različne druge funkcije. Hitrost branja, moški / ženski glas, naglas v ZDA in Veliki Britaniji lahko kadar koli izberete in predvajate ali zaustavite. Poleg tega bo osvetlil trenutno branje besedila, da se drži besedila. Žal ta funkcija ni na voljo brezplačnim uporabnikom, ki jih morate kupiti za njihovo premijsko naročnino.

Prevajalec

Ginger je odlična programska oprema, ki vam pomaga premagati jezikovno oviro. To je brezplačna storitev, ki vsebino prevede v 40+ jezikov. Vse, kar morate storiti, je le, da besedilo prilepite v programsko opremo in izberete izhodni jezik. To ni vrhunska lastnost Google prevajalnik ponujajo tudi iste vrste funkcionalnosti.

Pomagajte pri branju

Branje člankov po spletu je nekoliko zmedeno, če niste dobri v angleščini. Tako kot slovnice, vam tudi Ginger pomaga pri tem, ko samo dvakrat kliknete na besedo in se prikaže okence, ki pojasnjuje pomen. S klikom na “Več” boste na istem zaslonu dobili več razlag.

Za nastavitev take funkcije ne potrebuje nobenega tehničnega dela. Samo namestite spletni dodatek in pripravljen je. Iskreno, mislimo, da s tem slovnica opravlja dobro delo kot Ginger.

razlago ingverja

Nekaj ​​drugih uporabnih funkcij v ingverju

 • Popravek črkovanja: Tako kot druga orodja za lektoriranje je tudi Ginger zelo učinkovit za zaznavanje napačno napisanih besed.
 • Popravite vse: Programska oprema vam omogoča, da popravite vse napake naenkrat ali pa lahko vse spremembe razveljavite s samo enim klikom.
 • Ameriška / angleška angleščina: Preklapljate lahko med jeziki, tako da programska oprema zazna težave bolj strokovno.
 • Ločila: Vedno je ključnega pomena postavitev ločil na pravem mestu, pri tem vam pomaga preveritelj ločil Ginger.
 • Osebni slovar: Dodajte svoje besede v osebni slovar, da jih boste v prihodnosti šteli za napake.
 • Sopomenke: Ima sopomenke in njihov definicijski odsek. V urejevalniku Ginger z desno miškino tipko kliknite besedo in izberite funkcijo sinonimov.

Doživljanje ingverja

Če delate v spletu, je primerneje preizkusiti dodatek brskalnika, ki ga je mogoče namestiti iz trgovine Chrome ali neposredno prek spletnega mesta Ginger. Deluje s skoraj vsakim spletnim urejevalnikom in opozarja na napake, kot so spodaj, ki jih lahko vidite v urejevalniku WordPress.

Programska oprema poudarja napake in dobili ste možnosti, da besedo dodate v osebni slovar ali jo preprosto popravite s svojim predlogom.

ingver v wordpressu

Brezplačni in premium načrti

Ginger ponuja tako brezplačne kot premium načrte. Prosti uporabniki dobijo dostop do omejenega preverjanja slovnice in stavkov. Medtem ko lahko premijski uporabnik neomejeno uporablja stavčno besedno zvezo, osebni trener, bralnik besedila in orodje za prevajanje.

Trenutno je mesečni načrt na voljo le 14,98 USD / mesec, letna naročnina pa vas stane približno 74,88 USD / leto (6,24 USD / mesec).

Prednosti

 • Funkcija osebnega trenerja pomaga zmanjšati možnosti ponovne napake.
 • Razširitve za Android, iOS, MS Office, brskalnike in namizje.
 • Zaznajte slovnične, ločilne in napačne črke
 • Lahko preoblikuje stavke zaradi boljšega besedila in jasnosti

Slabosti

 • Z Ginger ni nobenega orodja za preverjanje plagiatorstva.
 • Za MAC OS ni aplikacije. Imate pa dodatek Safari.

Slovnični proti Gingerju: razsodba

Torej je po našem mnenju Grammarly najnaprednejše orodje za lektoriranje, ki je na voljo na trgu. Podjetje nenehno izboljšuje uspešnost in zdaj lahko zazna napake na podlagi 400+ dejavnikov. Super inteligentno je najti kontekstne napake in dajati predloge za prave besede. Uporabljate ga lahko kjer koli, na primer v pisarni MS, spletnem brskalniku ali namestite namizno aplikacijo.

Po drugi strani je Ginger tudi precej neverjeten, vendar poln nepotrebnih storitev, kot so prevajalec in bralnik besedil itd., Saj lahko Google to prevajalnik učinkovito opravi. Medtem ko Ginger pogreša tudi preverjanje plagiatorstva, kar se lahko izkaže za priročno možnost za spletne založnike.

Obiščite Ginger

Obiščite slovnico

Povejte nam, kateri od Grammarly-a proti Gingerju ponuja boljše rezultate. Ali menite, da je preverjanje slovničnega plagiatorstva vredno uporabe, ali res obravnava katero koli plagiatno vsebino? Ne odlašajte in delite svoje misli v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map