Slik sikkerhetskopierer du hele WordPress-nettstedet ditt – guide med bilder

0

Sikkerhetskopiering er en av de viktigste pilarene i et WordPress-nettsted / -blogg. Anta at noe galt skjedde med nettstedet ditt, og du kan ikke finne årsakene, eller at hele nettstedet ditt ble sårbart. Da er den raskeste og enkleste måten å gjenopprette sikkerhetskopien du har opprettet. Det er veldig enkelt å lage en sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet. Tidene er borte når du må gjøre alle ting manuelt. Nå trenger du bare å trykke på et klikk, og det er alt.


Mange vertsleverandører inkludere gratis sikkerhetskopiering og restaureringstjenester i planene, men du må dobbeltsjekke retningslinjene deres. Som med InMotion kan du bare gjenopprette sikkerhetskopien en gang i løpet av fire måneders varighet. I tilfelle av Siteground, de lager bare en kopi, og du må sende en forespørsel når du vil gjenopprette. Dette er fantastiske vertsleverandører; vi forsømmer ikke bare tjenestene deres bare på grunn av begrensningene for sikkerhetskopiering.

Så løsningen er å lage en komplett sikkerhetskopi av nettstedet av WordPress-nettstedet ditt ved å installere en enkel plugin der du ikke trenger noen tekniske ferdigheter. Det er en superenkelig prosedyre å lage sikkerhetskopien gjennom en plugin. Updraftplus er det beste gratis og pålitelige programtillegget for å redde arbeidet ditt.

Hvordan gjøre WordPress-nettstedet / bloggen fullstendig sikkerhetskopi øyeblikkelig – Updraftplus

Updraftplus

Updraftplus er gratis plugin som lar deg lage sikkerhetskopien gratis og støtte flere eksterne steder der du lagrer sikkerhetskopifilene som Google-stasjon og Dropbox osv. Du kan enten lage sikkerhetskopi av hele WordPress-nettstedet eller de valgte filene som temaer, database, plugins, etc. Og når du vil gjenopprette, kan du også velge hvilken fil du vil gjenopprette eller hele siden.

Trinn for å ta sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet:

 • Logg deg på WordPress-oversikten og naviger til “Plugins” gitt ved sidefeltet og klikk deretter på “Legg til ny”.

hvordan du legger til en ny plugin i wordpress

 • Søk etter “updraftplus” og installer plugin-modulen
 • Etter å ha installert plugin-enheten, vil den be deg om å gjøre det “Aktiver”.

installere og aktivere updraftplus plugin

Nå må du gjøre noen nødvendige innstillinger. Ikke bekymre deg. Bare følg trinnene nedenfor

 • Hold musepekeren over sidelinjen på WordPress-instrumentbordet “Innstillinger” og klikk deretter på “UpdraftPlus-sikkerhetskopi”.

hvordan du får tilgang til updraftplus innstillinger

 1. Etter å ha klikket, kommer innstillingspanelet til plugin-en foran deg. Klikk nå på “Innstillinger” Se bildet nedenfor
 2. I innstillingsfanen må du konfigurere filene og databaseplanen, så vel som antall kopier av sikkerhetskopien. Du kan velge hvordan tiden sikkerhetskopien skal opprettes.
 3. Her kan du også velge antall kopier av hver sikkerhetskopi som skal beholdes. Nedenfor velger vi en ukentlig backupplan og 2 kopier av hver sikkerhetskopi.

Wordpress nettsted backup plan

 • Etter det i innstillingsfanen, er neste trinn å gi den eksterne plasseringen der du vil lagre sikkerhetskopifilene. Her i denne guiden vil vi forklare fremgangsmåten for “dropbox”. Fordi det er super-duper enkelt og en nybegynner kan enkelt integrere den. Bare velg “Dropbox” for nå, og vi konfigurerer innstillingen senere. Her ser du på valgene for ekstern plassering som er tilgjengelige i plugin-modulen.

dropbox for lagring av sikkerhetskopi

 1. Nå kan du bla videre og velge alle filene hvis du vil ta sikkerhetskopi av hele WordPress-nettstedet. Du kan også ta sikkerhetskopi av bestemte ting som temaer, plugins og databaser osv.
 2. Merk også av for E-post-boksen for å motta rapportene relatert til sikkerhetskopier.
 3. Legg inn din e-postadresse du vil motta rapportene på.
 4. På slutten traff “Lagre endringer”.

wordpress fullstendig innstilling for sikkerhetskopi av nettsted

Når du har lagret endringene nå, må du koble den eksterne plasseringen til plugin-modulen. Her kan du se hvordan du kobler Dropbox for å lagre sikkerhetskopifilene og deretter laste ned disse filene til din lokale stasjon hvis du vil.

Hvordan koble Dropbox til å lagre WordPress-sikkerhetskopifiler på nettstedet ved å bruke Updraftplus:

 • Klikk på lenken i pop-up-en som vises rett etter at du har lagret endringene eller Rull opp og klikk på lenken som vist i figuren gitt nedenfor eller

lenke updraft med dropbox skylagring

 • Etter å ha klikket, åpnes Dropbox-websiden og ber om “Logg Inn”. Hvis du ikke har kontoen, kan du opprette en ny.
 • Etter innlogging vises en melding som ber om tilgang. Klikk nå “tillate” og fullfør deretter oppsettet.
 • Når du klikker på “Fullstendig oppsett”, vil den automatisk gå tilbake til Updraftplus-panelet. Klikk på “Sikkerhetskopi nå” for å lage WordPress-nettstedets sikkerhetskopi. Normalt vil det automatisk begynne å lage en komplett sikkerhetskopi av nettstedet.
 • Hvis du vil lage sikkerhetskopi av noen spesifikke filer, klikker du på “Sikkerhetskopi nå” “Nåværende status” fane. En boks vises for å velge filene. Anta at vi ønsker å lage sikkerhetskopi av database og plugins, og kryss av bare i disse boksene. Her kan du se bildet under

Velg filer for å tilpasse sikkerhetskopiering av wordpress

 • I “Nåværende status” fanen Updraftplus, kan du se fremdriften i sikkerhetskopien. Det er alt du har opprettet sikkerhetskopien av nettstedet.

Slik lagrer du WordPress Site Backup på Local Drive

Hvis du vil lagre sikkerhetskopifilene på datamaskinens harddisk, er det bare å laste ned mappen fra Dropbox. Det er alltid lurt å lagre filene mer enn ett sted for å sikre mer sikkerhet.

 • Logg inn på Dropbox-kontoen din
 • Velg mappen og klikk deretter på nedlasting.

laste ned WordPress nettsted sikkerhetskopi til din lokale stasjon

Slik gjenoppretter du sikkerhetskopifilene:

Når sikkerhetskopien er fullført, er innholdet på nettstedet ditt ganske sikkert. Hvis noe galt skjedde og nettstedet ditt ble krasjet, må du gjenopprette det umiddelbart. For hvis du ikke gjorde det, er det en sjanse for at du vil miste antall besøkende i løpet av den perioden.

 • For restaurering, klikk på “Eksisterende sikkerhetskopi” og klikk deretter på “Restaurere”.

hvordan du gjenoppretter WordPress blog backup

 • En boks vises for å velge filene du vil gjenopprette. Bare merk av i alle boksene hvis du vil gjenopprette alle tingene.

Så dette er hvordan du kan lage en komplett sikkerhetskopi av WordPress-nettsted / -blogg og hvordan du gjenoppretter? Hvis du fremdeles har noen problemer med å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt, ikke nøl med å be om hjelp. Det vil være vår glede å hjelpe deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map