Slik installerer du CloudFlare gratis CDN med ditt WordPress-nettsted

0

Leter du etter en definitiv guide for hvordan du konfigurerer CloudFlare CDN for ditt WordPress-nettsted?


Ingen liker nettstedet med lav hastighet – ikke brukeren eller søkemotoren. Imidlertid er det mange ting som bilder, databaseoptimaliseringer, og plugins osv. Som tar del i å få fart på og ned på nettstedet. Når det gjelder hastighet og sikkerhet er en CDN den beste løsningen du må bruke.

Den vanlige misforståelsen blant rookies at å sette opp et CDN krever mye arbeid, men heldigvis integrerer nesten alle webhotell CloudFlare CDN-alternativet i kontrollpanelet som du kan konfigurere ved å bruke installasjonsveiviseren. Videre, i den andre metoden, vil vi dele en mer manuell måte og bruke at du kan sette opp CloudFlare CDN på uavhengig av hvilken webhotell du bruker.

Hva er CloudFlare CDN og fordelene?

CDN er en kort form for et innholdsleveringsnettverk. Det er mange CDN-tjenester tilgjengelig i markedet, og CloudFlare er en av dem. Hvis du søker etter gratis CDN-tjenester er CloudFlare de beste tjenestene å benytte seg av.

Det er et nettverk av servere over hele verden, og når noen kommer inn på nettstedet ditt, leverer de bufrede data fra det nærmeste stedet til den brukeren. På denne måten tar dataen mindre tid å reise til brukeren. Fordi å bruke en CDN vert nettsteddataene dine i et verdensomspennende nettverk av datasentre i stedet for en enkelt server, så det forbedrer lastingstiden for nettstedet betydelig.

En annen ting som skiller seg ut CloudFlare CDN at de bruker nettbasert brannmur og proxy-server for cloud base som betyr at den overvåker all innkommende trafikk som kommer til nettstedet ditt, og slik for å blokkere den mistenkelige trafikken. Det er et effektivt system mot DDos-angrep og ondsinnet trafikk som tvinger dem til å angi captcha manuelt før de lander på nettstedet ditt.

Ettersom CloudFlare CDN blokkerer ondsinnede roboter ved å flagge ondsinnede IP-er, er en annen fordel at den leverer deg i form av ressursbesparende. Serverressursene dine som båndbredde blir ikke kastet bort i den ubrukelige ondsinnede trafikken.

Cloudflare gratis CDN er et enestående valg for blogger og små bedrifter. Ved å få en premiumplan vil du imidlertid få forbedret ytelse optimalisert spesielt for mobile enheter. Deres betalte planer starter på $ 20 / month.

Som vi nevner før du bruker Cloudflare CDN på WordPress-nettstedet ditt, er superenkelt. Her i denne guiden vil vi dekke to metoder som hvordan du kan sette opp Cloudflare gjennom et kontrollpanel for webhost og en manuell tilnærming som vil fungere med alle webhotell. Så hvis webhotellet av en eller annen grunn ikke har en CloudFlare CDN, kan du enkelt bruke CloudFlare på nettstedet ditt ved bruk av andre tilnærming.

Så la oss gå videre med guidetrinnene for å sette opp Cloudflare CDN og se hvordan det påvirker nettstedet ditt.

Slik installerer du CloudFlare CDN med ditt WordPress-nettsted

Tilnærming 1: Installere Cloudflare via Hosting-kontrollpanelet

 • Først av alt logger du på hosting-kontrollpanelet som vanligvis er cPanel. Bluehost er et populært webhotell, og deres vertsplan leveres med cPanel. Logg inn på cPanel Ser etter “CloudFlare” -ikonet som vanligvis er til stede under domeneseksjonen.

bluehost cloudflare CDN

 • For å konfigurere Setup Cloudflare først, må du opprette en konto. Så gå til Cloudflare nettsted klikk på påmelding. Ikke bekymre deg for at det er en gratis konto du ikke trenger å betale selv en eneste krone.
 • Legg inn arbeids e-postadressen og passordet ditt, og trykk deretter knappen Opprett konto.
 • Nå går tilbake til hosting cPanel. Klikk på CloudFlare-ikonet og legg inn detaljene du brukte mens du registrerte deg.
 • Du vil deretter omdirigere til innstillingssiden for Cloudflare. Bare klikk på “aktiver” -koblingen som vises ved siden av domenenavnet ditt.

Som Google sa at SSL gir nettstedet ditt en liten SEO-fordel, slik at ikke bare e-handel bruker et SSL-sertifikat, men det blir viktig for alle nettsteder. Det merkbare her at SSL-sertifikatet levert av webhotellet ditt, er ikke kompatibelt med den gratis Cloudflare-kontoen. Det gode er imidlertid at Free CloudFlare også kommer med et SSL-sertifikat, så du må velge CloudFlare SSL.

Etter å ha aktivert Cloudflare vil webhotellfirmaet ta seg av resten av innstillingene. Du kan når som helst se CloudFlare-statistikken. Videre, hvis du vil gjøre noen endringer du liker cache-nivå, Minification og sikkerhetsinnstillinger, etc., kan du gjøre det direkte fra cPanel.

Sette opp CloudFlare ved hjelp av SiteGround hosting-kontrollpanel

SiteGround er et annet kjent navn som imøtekommer et stort antall menneskers behov. Hvis du bruker SiteGround, som er en utmerket webhotell som vi anbefaler på det sterkeste for individuelle blogger eller for bedriftsnettsteder. Foruten premium teknologier er det som gir oss trygghet deres støttetjenester.

Tidligere har SiteGround gitt cPanel med hostingkontoen sin, men nylig har de migrert til et nytt kontrollpanel.

Logg inn på SiteGround-kontrollpanelet. Du finner Cloudflare under Speed-fanen. Klikk på “Cloudflare” og deretter “SET UP” -knappen.

seteground cloudflare-oppsett

En popup vises med en melding enten opprette en ny konto eller koble den eksisterende hvis du har det. Hvis du ikke bare oppretter en konto, så ser du at CDN-aktivering pågår. Så snart den er fullført, vil CDN være aktiv på WordPress-nettstedet ditt.

Tilnærming 2: Konfigurere Cloudflare manuelt på WordPress-nettstedet ditt

Dette alternativet er for de hvis ditt webhotellfirma ikke har 1-klikks Cloudflare-installasjon. Å bruke denne tilnærmingen er å konfigurere Cloudflare også enkelt, men det inkluderer få trinn til. Så la oss begynne

 • For å koble Cloudflare med nettstedet ditt, må du opprette en konto med Cloudflare nettsted.

Cloudflare-registrering

 • Skriv inn e-postadressen og passordet for å opprette en ny konto.

opprette en konto med cloudflare

 • Neste bare skriv inn nettstedet ditt, og etter det vil de be deg velge en plan. Bare gå med gratis og klikk.

legge til nettsted til cloudflare

 • Deretter blir du bedt om å velge en plan. For opplæringen velger vi en gratis plan her. Og trykk deretter på “Bekreft plan” -knappen.

valg av cloudflare plan

 • Etter det vil Cloudflare starte automatisk skanning og presentere deg med en liste over DNS-innstillinger som du trenger å bekrefte. Ikke bekymre deg, det er enkelt. Hvis proxy-statusen ved siden av DNS-posten viser et oransje skyikon som betyr at DNS-posten er aktivert med Cloudflare. Og hvis skyikonet er grått, betyr det at DNS-post ikke vil bli sendt gjennom Cloudflare.

Her trenger du stort sett ikke endre noe. Bare sørg for at det er aktivert for domenet ditt (oransje skyikon) og deaktivert for andre ting som ftp, e-post osv. (Grått skyikon).

verifiser DNS for å aktivere nettsky

 • Når du har bekreftet DNS-posten, klikker du på “Fortsett” -knappen.
 • Neste er det siste trinnet der Cloudflare ber deg om å oppdatere navneserverne. De gir deg Cloudflare-navneservere. Du må lime inn disse navneserverne i innstillingene for domeneregistratoren din (der du kjøper domenenavnet ditt, som kanskje ikke er selskapet der du kjøper hostingkonto.)

Merk: Etter å ha endret navneservere, tar det opptil 24 timer å forplante seg over internett. I løpet av dette er det sjansene for at nettstedet ditt kanskje ikke er tilgjengelig for noen brukere, men det fungerer vanligvis bra.

For å endre navneservere må du logge inn på kontoen der du registrerte domenet. Her tar vi eksemplet med NameCheap.

 • Så hvis du også har et domene med NameCheap-innlogging til kontoen din.
 • Gå til fanen “Domeneliste”. Der vil du se delen “NAMESERVERS”. Sørg for at du velger Tilpasset DNS og lim deretter inn navneserverne levert av Cloudflare.

endre navneservere i namecheap

 • Etter å ha endret navneserverne, gå tilbake til Cloudflare-kontoen din. Gå til delen “Oversikt” der du finner Kontroller på nytt nå Dette vil utføre en øyeblikkelig navneserverkontroll.

Sette opp Cloudflare-plugin i WordPress

Cloudflare har designet en offisiell plugin som gir enkel tilgang til Cloudflare-funksjoner. Ved å bruke denne plugin kan du raskt rense cachen, angi regler for webapplikasjoner og mer. Så det betyr at du ikke trenger å logge deg på Cloudflare fordi plugin gir deg muligheten til å administrere Cloudflare-funksjoner direkte fra WordPress-dashbordet.

Så fortsett å installere og aktivere Cloudflare plugg inn.

Ved aktivering vises Cloudflare i WordPress-oversikten innstillinger >> Cloudflare.

Når du har klikket vil de presentere en side som spør “Opprett din gratis konto” eller logg på hvis du allerede har en konto. Bare klikk på pålogging.

Deretter vil de be deg om å oppgi e-post og API-nøkkel.

Du kan finne API på Cloudflare-nettstedet i kontoområdet ditt. Du må kopiere Global API Key.

cloudflare API-nøkkel

Når du har klikket på “Vis”, vises en popup som ber deg om å oppgi passordet. Etter å ha lagt inn passordet vil de presentere en API-nøkkel.

API-nøkkel

Gå tilbake til WordPress-dashbordet, skriv inn e-postadressen og API-nøkkelen.

 • Etter at Cloudflare-innstillingssiden vises. For å aktivere Cloudflare-1-klikksoptimalisering for WordPress, klikk på “Apply” -knappen.
 • Vi anbefaler at du aktiverer “Automatic Cache Management”. Dette tillater Cloudflare å automatisk utrydde den gamle cache-versjonen av nettstedet ditt når du oppdaterer nettstedet.
 • I innstillingsmenyen er det noen nyttige alternativer å konfigurere som du vil.
 • “Analytics” inneholder informasjon om hvor mange trusler som er blokkert av Cloudflare, båndbredde som er lagret og besøkende osv.

Noen viktige innstillinger som du bør se på:

Automatisk HTTPS

Hvis du i hovedsak skal bruke Cloudflare av hensyn til SSL-sertifikatet, er dette alternativet noe for deg. Ved å bruke alle disse http: // -koblingene vil konvertere til https: //

Alltid pålogget

Dette er en av de kule funksjonene i Cloudflare. Hvis du slår dette alternativet på, vil besøkende få en hurtigbufret versjon av nettstedet ditt når hosting-serveren din går ned. Så det anbefales å slå dette PÅ.

Under angrepsmodus

Aktiver bare denne modusen når nettstedet ditt er under angrep. Ved å slå på denne modusen vil hver besøkende se en mellomliggende side i rundt 5 sekunder. Du bør bruke denne funksjonen mens nettstedet ditt er under DDoS-angrep.

Utviklingsmodus

Dette alternativet er gitt under innstillingssiden. Hvis du er på Cloudflare-nettstedet, kan du av og på dette alternativet under hurtigbufringssiden. Når du aktiverer denne modusen, betyr det at du vil omgå Cloudflare-cachen slik at du kan se endringene i sanntid. Du bør bruke disse alternativene når du gjør noen designendringer eller utvikler deg.

Sikkerhetsnivå

Som standard er denne innstillingen på middels nivå. Så hva betyr det? Cloudflare vil vise en captcha for besøkende til mest truende besøkende så vel som moderat trusselbesøkende. Cloudflare er overforsiktig i dette aspektet.

Så å holde det på et middels nivå er kanskje ikke bra for deg. Som når folk besøker nettstedet ditt og de ser en captcha om det kan være irriterende for dem å løse det hver gang de besøker nettstedet ditt. Så vi foreslår at du holder det på et lavt nivå.

Konklusjon

Så hvis du søker etter en pakke som vil gjøre nettstedet ditt sikrere og raskere er Cloudflare en utmerket ting å bruke. Og den overraskende delen er at gratisversjonen er veldig nyttig for å utgjøre en forskjell. Så hvis du vil lagre presisjonens båndbredde eller ofte under angrep, anbefaler vi deg å bruke Cloudflare.

Videre ønsker alle å rangere høyt i resultatene av søkemotorer. Google gir en liten fordel til nettsteder som bruker SSL Cloudflare for å gjøre det mulig for deg selv uten å investere en eneste krone.

Vi håper denne guiden hjelper deg å sette opp Cloudflare. Vi prøver å forklare alt med enkle ord, men hvis du fremdeles har noen forvirring, kan du spørre oss ved å slippe en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map